دستور کار هماهنگ و منسجمی را صادر کرده اند:
"کاری کنید میراث #رئیسی محو شود. دیگر نباید کسی به دوران رئیسی افتخار کند و رییسی نباید تکرار شود".
از رسانه ای ها و سلبریتیها تا مدیرانشان فعال شده اند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
همین پنجاه سال پیش؛
وقتی حقوق ماهانه یک کارگر ۲۱۰۰ریال بود، ۳۵۵۶۴۰ریال از بیت المال خرج تزیینات توالت فرح میشد حالا اوشون بخاطر بیسوادی بعضیا، خودش رو طرفدار مردم جا میزنه🤮😶
یعنی به اندازه حقوق ۱۷۰ کارگر...
🏠 مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab
دکتر حمیدرضا مقصودی
🎥 سرانه مصرف برق مردم ایران نصف اروپاست، چرا میگویید مردم پرمصرف هستند؟ رییس هیات مدیره سندیکای بر
تا همین چند کلمه منتقل شود، ما تمسخرها شدیم و فحش ها خوردیم.
اینکه اثبات کنیم مردم ما پرمصرف نیستند و تقاص کمبود را نباید از مردم گرفت.
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
جدای از اینکه نرخ بیکاری در دولت شهید رئیسی به کمترین میزان تاریخی خود رسید اما لیبرالهای وطنی خیلی باحالن
اگر رشد بدون اشتغال باشد میگویند رشد اقتصادی بدون اشتغال بوده و به درد نمیخوره
اگر رشد اقتصادی با اشتغال بالا باشد می گویند: رشد بدون ایجاد شغل خوب است
#فریب_بزرگ
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از تولید غیرکارخانهای
ایدههایی که در این کانال معرفی میکنیم در رد افسانههای ساخته و پرداخته غربگراها در عرصه تولید است که متأسفانه به دلیل انحصار و سلطۀ رسانهای، اجرایی و آکادمیک جریان غربگرا در طی دهها سال، این افکار بر جان و ذهن مردم ما نشسته است.
تغییر این اعتقادات بسیار سخت است و با یک کانال نمیتوان این کار را کرد.
لذا خواهش ما این است که مطالب کانال را تا عمق خانهها ببرید و در گروهها و محافل خانوادگی منتقل کنید.
ما برای جهش تولید چارهای جز پیشبرد مردمی آن نداریم.
⚙️کانال تولید غیرکارخانهای
عضو شوید👇:
🛠https://eitaa.com/manumind
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
🔹در اینکه رئیس سازمان بورس کار بسیار ناپسندی کرده اندکی تردید وجود ندارد. اما خطاب به عزیزانی که شعار مبارزه با ویژه خواری سر میدهند عرض میشود که یادمان نرفته که در تابستان ۱۳۹۹ که آقای روحانی مردم را در قله بورس دعوت به بورس میکرد در همان زمان، عدهای از ویژه خواران با بهرهمندی از انواع رانتهای اطلاعاتی، هزاران میلیارد تومان را با کدهای حقیقی و حقوقی خود از بورس خارج کردند و هزاران نفر را به خاک سیاه نشاندند و به رغم انواع و اقسام وعدهها، اسامی آنها نیز هرگز اعلام نشد!
🔹اینکه یک وام ۳ میلیارد تومانی را ویژه خواری بدانیم ولی در قبال هزاران میلیارد تومان چپاول مردم مظلوم توسط ویژه خواران در بورس سکوت کنیم برای بنده معنایی ندارد جز آنکه این نوع توییتها را صرفا دارای مصرف رسانهای بدانم! امیدوارم به پرونده همه ویژهخواران در هر سطح و در هر دولت و در هر زمانی (چه مرداد ۱۳۹۹ و چه شهریور ۱۴۰۳) فارغ از بازیهای رسانهای رسیدگی قاطع شود.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
چند روز قبل از چیستی اولویت در زمان کمبود برق میان خانواده و کارخانجات بزرگ صنعتی، مطالبی را نوشتم. اعتقادم بر اولویت خانواده است و بارها در سخنرانیها هم با ادبیات اقتصادی و هم اجتماعی این اولویت را اثبات کردهام.
اما همزمان لیبرالهای وطنی به تخریب و فحاشی به متن من پرداختند که چه نشستهاید که فلانی شستشوی رخت کودکان توسط مادر خانه را از تولید فولاد برتر میداند. دیگری گفت فلانی آشپزی را به تولید فولاد اولویت میدهد. آنیکی که اتفاقا در ایتا کانالی بزرگ و حزباللهی را اداره میکرد گفت چه آدم نفهمی است. فولاد که زیرساخت صنعتی کشور است را کنار گذاشته و با خانواده مقایسه میکند.
ما که سالهاست با لیبرالها درگیر هستیم البته میدانیم دفاع آنها از فولاد، دفاعشان از فولاد نیست. بلکه بیش از آن، خواهان فروپاشی خانواده هستند. خانوادهای که اساس همه تولیدات بشری است و اقتصادیترین و مولد ترین بخش جامعه بهشمار میرود.
امشب که فیلم سینمایی «داستان توکیو» را دیدم، بر ایدهام استوارتر شدم. این فیلم روایتی است از ژاپن پس از جنگ جهانی. در زمانهای که این کشور در حال صنعتی شدن است. فرزندان برای درسخواندن و کار کردن به شهرهای بزرگ مهاجرت میکنند و والدین در شهرهای کوچک و روستاها میمانند. چیزی شبیه به دهه ۱۳۷۰ ما.
این فیلم در واقع آغاز نامهربانی فرزندان به پدر و مادر را روایت میکند که ناشی از سبک زندگی جدید و صنعتی است. صنعتی که هیچ گاه نتوانست مقوم جریان خانواده باشد و نهایتا منجر شد به بیخانوادگی و بیهویتی عجیبی که در قرن بیست و یکم ژاپن را فراگرفته است. چندی قبل منتشر شد که در این کشور شرکتهایی پدید آمدهاند که برای جشن تولدها و مراسمات خاص، برای افراد، پدر و مادر و خواهر و برادر میفرستند. یعنی افرادی که باید نقش اعضای خانواده را بازی کنند و پول بگیرند. یعنی اولا خانواده را از بین بردهاند و ثانیا در بازار شکل مصنوعی آن را به مردم میفروشند.
ما اگر این شیوه صنعتی سازی که در دهه ۱۳۷۰ در ایران آغاز شده و شدت گرفته را ادامه دهیم، در سالهای آینده، نتیجهای جز ژاپن افسرده امروزی در انتظارمان نیست. باد کاشتن، نتیجهای جز طوفان درو کردن ندارد.
ما به نظام صنعتی مقوم نظام خانواده نیاز داریم. در این نظام صنعتی، جنس مالکیت، سبک تولید، اندازه تولید، نوع کالای تولیدی و دانشی که به تولید تزریق میشود متفاوت از شیوه تولید انبوه صنعتی سرمایهداری است.
جامعه ما ادراکی از این شیوه ندارد و با توجه به افسانههایی که توسط غربگرایان برایش روایت شده است، همچون فردی تشنه در بیابان، سراب پیشرفت صنعتی سرمایهداری را در کارخانجات بزرگ صنعتی و ذیل نظام کارگر و کارفرمایی دنبال میکند. این آگاهی هر چه دیرتر حاصل شود، زمان برای جبران کمتر خواهد شد. اگر اساس خانواده و ولایت از هم بگسلد، جبران رشتههای اخوت و بنوت و ابوت، به راحتی میسر نیست و نسلهای متعددی نابود میشود تا این خیط ولایت بازیابی شود.
پس باید سرعت عمل داشت در تغییر شیوه تولید. باید مراقبت کرد از رشتههای ولایت بین مردم و باید به سرعت صنعت مقوم نظام خانواده را معرفی کرد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
اگر برق فولاد قطع شده، ۵ درصد افزایش تولید و ۱۲۲ همت سود از کجا آمده؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بیداری ملت
31.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔴 روایتی از جمله تامل برانگیز شهید رئیسی
🔴#بیداری_ملت
@bidariymelat
بله زن در فرهنگ اروپایی و آمریکایی، یک کالای بازاری است که اگر مقرون به صرفه نباشد بهتر است به پدر و مادرش پس بدهی.
شاید این چالش، تنها یک نمایش طنز باشد! اما واقعیت جامعه مدرن چیزی جز این نیست. اینکه زن باید خرج خود را در بیاورد و سهم خود از مخارج را پرداخت کند.
این تفکر، نرخ مشارکت و اشتغال زنان را در غرب تقریبا تا معادل نرخ مشارکت مردان بالا برده. نرخی که در ایران البته پایین است و سالهاست عدهای به پایین بودن نرخ مشارکت زنان در ایران به دیده حقارت مینگرند.
زن کالا نیست. کالایی شدن این گوهر ارزشمند، جز به نتیجه خسارت بار از بین رفتن بنیان خانواده و اجتماع میسر نمیشود. زن مشارکتش در اقتصاد نیز هممعنای مشارکت مرد در اقتصاد نیست. مشارکت زن در اقتصاد، در نابازار فرهنگی خاصی تعریف میشود که ارزش آن، حتی ارزش مبادلهای اش، صدها برابر ارزش بازاری زنان اروپایی است. یک وعده آرامش چند؟ یک لحظه محبت چند؟ یک عمر لبخند و زیبایی کریمانه چند؟ آیا اینها را میتوان بازاری کرد؟ لذاست که حضور زن در خانه ایرانی، همیشه بهصرفه است اما در خانه اروپایی گران میشود و بهتر است به پدرش پس داده شود.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
برادرم ثابتی عزیز:
عددهای اقتصادی کشور بسیار متفاوت از ۵۰۰ میلیون و دو میلیارد است.هزاران وام بیش از اینها در شبکه بانکی توزیع می شود که باید قوانینش را اصلاح کنی. و بدتر، وامهای هزاران میلیارد تومانی به اشخاصی که چند رسانه را می خرند برای حمله به دو سه وام دو سه میلیاردی.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi