ص ۲ از ۲ ⬆️
این دورکاریها و این تعطیل کردن تجمعات حقیقی و عبور از #جامعۀ_حقیقی به #جامعۀ_مجازی و ایجاد بستر برای پذیرشِ حلوفصل امور (تحصیل، اشتغال و سایر ارتباطات اجتماعی) در فضای مجازی، و قرائن فراوان دیگر بهویژه قرار گرفتن در شرایطِ یک رزمایش بزرگِ زیست در فضای مجازی، که آخرین مقاومتها در برابرِ آن در حال فروریختن است و...، مؤیداتی بر این احتمال است که شاید چنین پشتِ صحنهای وجود دارد تا بتوانند سیطره بلامنازع مجازی بر جهان پیدا کنند. گمان من این است که این بیانی که رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی در روز عید مبعث فرمودند و اشاره کردند که ما در فضای مجازی هم باید قوی بشویم، شاید با توجه به این نکته بوده باشد.
این احتمال و فرضیه ممکن است معارضاتی داشته باشد، از جمله اینکه اگر چنین مقاصدی در کار باشد، پس چرا این بیماری دامن اروپا و آمریکا را هم گرفته است؟ در پاسخ باید گفت: منافاتی ندارد، چون در جنگ جهانی هم کل جامعۀ جهانی ناامن شد و جهان به سمتی کشیده شد که شعار نظم نوین و صلح پایدار را بپذیرند.
به هر حال، ما باید احتمالات و فرضیهها، بهخصوص احتمالات و #فرضیههای_بزرگ و استراتژیک را در نظر بگیریم و صحت و سُقم آنها را دنبال کنیم و برنامهریزی و رزمایشِ متناسب برای مواجهۀ فعال و هوشمندانه با آن انجام دهیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. نباید فرضیههای بزرگ را صرفاً با چند قرینۀ خُردِ مخالف رد کرد. البته این فرض هم دور از نظر نیست که این ویروسِ منحوس اما هوشمند، از همان آغاز هم با هدفِ ایجاد گسست اجتماعی از یک طرف، و شکلدهی به پیوست و انسجامِ مجازی و کلبۀ الکترونیکی از طرف دیگر، مهندسی و مدیریت شده باشد.
به نظر میرسد اگر آن نهادها و ساختارهایی که باید پشتیبانیِ فکری کنند، شکل گرفته بود و مسیر خودش را طی میکرد، امروز میتوانست دربارۀ این مسائل، نظر کارشناسی بدهد، ولی تلقی حقیر این است که اکنون، شبکۀ نیروهای جوان و فعال و بهخصوص نیروهای #آتش_به_اختیار، و نخبگان، فضاهای اندیشهورزی در این زمینهها را باید بهسرعت فراهم کنند و بستر #تأیید_یا_رد این فرضیهها را بررسی کنند و سپس بهدنبال یک طراحی همهجانبه و سازوکار جامعی در مقابلِ این پدیده، با ابعادی که برای آن مفروض است، داشته باشند و در برنامههای خود، علاوه بر حوزه بهداشت و حوزه جنگهای بیولوژیکی که بخشی از کار هستند، به این فرضیهها هم توجه کنند. اگر مقیاس این بحران، عبور دادنِ جامعه جهانی بهسمتِ یک حکمرانی بلامنازع جدید باشد و ظرفیت چنین تصرفاتی فراهم آمده باشد، باید تحرکات و اقدامات متناسب با آن طراحی و عملیاتی شود و این کار نیاز به فعالیتهایی در لایههای مختلفِ بنیادی، راهبردی و برنامهریزیهای عملیاتی دارد و بعد اقدام گسترده در صف بهصورت یک شبکه منسجم انجام بگیرد.
شکی نیست که تابآوری جامعه دینی در برابر این ابتلا بسیار بیشتر از جامعه مادی و مدرن است. این ویروس میتواند برخلاف همۀ طراحیها، ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند. این ویروس میتواند به ظهور شکافها و ضعفهای فراوانِ مستتر در نظم مدرن (از جمله اصالت منافع فردی) منتهی گردد. از طرف دیگر، امروز، تمدن غرب یک تمدنِ بیرقیب نیست. در رقابت تمدنی بین جبهۀ غرب و جبهۀ اسلام، اگر مقاومت کنیم و موضعگیری و برخورد آگاهانه و فعال در مقابلِ طراحیهای غیرانسانی غرب داشته باشیم، نتیجۀ متفاوتی رقم خواهد خورد و فروپاشیِ تمدن غرب تسریع خواهد شد.
راه ما آماده شدن برای مواجهه با احتمالات است و این آمادگی چیزی نیست جز #قوی_شدن در عرصههای مختلف اقتصادی، مجازی، علمی و فرهنگی. (۱۳۹۹/۱/۱۰)
☑️ @mirbaqeri_ir
✍مرجفون
😈 مرجفون به كسانى میگن كه با #شايعه، تو دل مردم دلهره و نگرانی ايجاد مىكنند.😥😰
🗣میخوام به این آدما بگم:
⛔️ #شایعه پراکنی و ترسوندن مردم نه تنها هیچ لذتی نداره❌
🔚بلکه آخر و عاقبت بدی هم داره❗️🔔
⚠️چون قرآن براى كسانى كه با پخشِ اخبارِ دروغ، #شایعه پراکنی مىكنند، كيفرى سخت معيّن کرده😱
✅ این آیه رو بخونید؛↶
🌴 آیه 60 سوره احزاب 🌴
🕋 لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ وَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لا يُجاوِرُونَكَ فِيها إِلَّا قَلِيلًا
⚡️ترجمه:
اگر منافقان و كسانى كه در دلهايشان بيمارى است و آنان كه در مدينه شايعه پراكنى مىكنند (از كارشان) دست بر ندارند، چنان آنان را تار و مار مىكنيم كه جز تعداد كمى از آنان در مجاورت تو باقى نمانند.
⛔️دست از #شایعه پراکنی بردارید❗️
🆔 @tebeslamiesfahan
◀️ رشد وزنی
دیروز مهدی میر اشرفی معاون وزیر و رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در اخبار نیم روزی اعلام کرد:
میزان صادرات ایران نسبت به سال گذشته، ۱۳ درصد رشد «وزنی» داشته است!
البته ارزش صادرات غیرنفتی را ۴۲ میلیارد دلار اعلام کرد و نگفت که حدود ۵ درصد کمتر شده است!
احتمالا سال آینده با شاخص های جدیدی با عنوان رشد «حجمی» یا «طولی» یا «ارتفاعی» نیز آشنا خواهیم شد تا نشان دهد عملکرد دولت خوب بوده است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
به بیت کوین و ارزهای دیجیتال اعتماد نکنید.
این ارزها در فضای غرری، حتی از بازار سرمایه هم بدتر هستند. در یک لحظه فرد را به خاک سیاه می کشانند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
آخرین فردی که طلاهای حرم امام رضا را فروخت و خرج دولت کرد، شاه سلطان حسین صفوی بود.
نکند دوست دارید، شیخ حسن شما شاه سلطان حسین ثانی شود!
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
درآمدی بر آثار شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد ایران.pdf
1.84M
گزارش وزارت کار از تبعات اقتصادی کرونا در اسفندماه ۹۸
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ "دو روزه بچههام میگن پنیر بخر نمی تونم! من کاسب دم متروام، پلیس میگه جمع کن، جمع کنم برم خونه چی بخورم؟!"
*فقط همین:
"کلکمْ راعٍ، وَ کلکمْ مَسْؤُولٌ عَنْ رَعِیتِهِ"
بحارالانوار، ج۷۲، ص۳۸
#همهی_ما_مسئولیم
👤 ●محمد/پاداش●
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
دکتر حمیدرضا مقصودی
⭕️ "دو روزه بچههام میگن پنیر بخر نمی تونم! من کاسب دم متروام، پلیس میگه جمع کن، جمع کنم برم خونه چی
پیامدهایی که در حال پدیدار شدن هستند اینها هستند که در گزارش وزارت تعاون و کار و رفاه «اجتماعی» نمیآید. پیامدهایی که از اول اسفند فریادشان را میزنیم و نمیشنوند!