✅ دکتر #مسعود_درخشان در برنامه مصیر (99/3/18):
#سید_منیرالدین_حسینی، به معنی واقعی کلمه، یک #متفکر_اقتصاد بود. رویکرد ایشان در اقتصاد با رویکردهای دیگران کاملاً متفاوت بود. ایشان استقلال فکری داشت و نظاممند فکر میکرد. وزارت علوم باید همان سالها به منیرالدین حسینی یک #کرسی_تدریس_فلسفه در بهترین دانشگاههای ایران میداد تا محققان را به پژوهش و تفکر بکشاند؛ همچنانکه در دنیا به نوابغ و فیلسوفان کرسی تدریس میدهند و به آنها بسیار احترام میگذارند.
امروز باید بر روی اندیشههای منیرالدین حسینی کاوشهای فکری صورت گیرد.
☑️ https://eitaa.com/moniroddin
چه شد که آمار نشان میدهد ۳۰ سال آینده پیرترین کشور جهان خواهیم شد!؟
رابرت مک نامارا وزیر جنگ کندی و جانسون که به قصاب ویتنام معروف است،در سال 1968 به عنوان رئیس بانک جهانی انتخاب شد، او اعطای وام های بین المللی به کشورهای غیر غربی را مشروط به کنترل جمعیت کرد...
رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه: آقای هاشمی روی گرفتن وام خیلی تأکید داشتند و گفتند اگر شما این کار را نکنید من خودم وارد میدان خواهم شد و وام های مورد نظر را از خارج تهیه می کنم!
نخستین وام بانک جهانی در بخش بهداشت به مبلغ 141میلیون و چهارصد هزار دلار در سال 1372 در اختیار دولت قرار گرفت که این مبلغ عمدتا مصروف کنترل جمعیت شد و در اموری از قبیل «خرید وسایل مدرن ضدبارداری»، «تربیت نیرو در دوره های خارج از کشور» و «چاپ کتاب احکام تنظیم خانواده»هزینه شد!
حالا به قول رئیس جمهور هرچی لعنت دارید بر کسی لعنت کنید که این شرایط رو به وجود آورده...
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موتور دست ساز 😐
#جوک
#jok
😎 😜
شااد باشید😻
@khompareh129
دکتر ابراهیم رزاقی اقتصاددان و نظریهپرداز، دکترای توسعه اقتصادی از دانشگاه سوربن فرانسه و استاد بازنشسته و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران است.
کتاب "اقتصاد مقاومتی از وادادگی تا ایستادگی" آخرین اثر منتشر شده ایشان است. دکتر رزاقی در توضیح این اثر چنین می گوید:
«این کتاب در پی علت یابی عدم تحقق استقلال اقتصادی، گسترش فقر و بیکاری و ورشکستگی بسیاری از صنایع، خالی از جمعیت شدن بسیاری از روستاها، افزایش شدید قیمتها و رشد شدید فاصله طبقاتی پس از دفاع مقدس میباشد. مهمترین دلیل این نابسامانیها عدم توجه به الگوی اقتصادی منعکس در قانون اساسی و اجرای الگوی اقتصادی سرمایهداری لیبرال صندوق بینالمللی پول میباشد. تداوم اجرای این الگو از سوی مدیران اجرایی و عدم توجه به نتایج پدید آمده، ضرورت اصلاح راه رفته را مطرح میسازد.»
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
کتاب اقتصاد مقاومتی؛ از وادادگی تا ابستادگی منتشر شد.
دکتر ابراهیم رزاقی نویسنده کتاب در توضیح بسیار مختصری درباره اثر خود اینگونه میگوید:
«این کتاب در پی علت یابی عدم تحقق استقلال اقتصادی، گسترش فقر، بیکاری و ورشکستگی بسیاری از صنایع و خالی از جمعیت شدن بسیاری از روستاها و افزایش شدید قیمتها و رشد شدید فاصله طبقاتی پس از دفاع مقدس میباشد. مهمترین دلیل این نابسامانیها عدم توجه به الگوی اقتصادی منعکس در قانون اساسی و اجرای الگوی اقتصادی سرمایهداری لیبرال صندوق بینالمللی پول میباشد. تداوم اجرای این الگو از سوی مدیران اجرایی و عدم توجه به نتایج پدید آمده، ضرورت اصلاح راه رفته را مطرح میسازد.»
البته لازم به ذکر است که دکتر رزاقی در مسیر چاپ این کتاب خود با نامهربانیها و ناملایماتی مواجه شدند که منجر به تاخیر در چاپ کتاب شد و علت آن نیز عمدتاً به محتوا و رویکرد نقادانه دکتر رزاقی نسبت به دولتها و سیاستهای اقتصاد لیبرالی آنها برمیگردد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔴اعتراض محسن رضایی به عملکردِ دولت در هدایت نقدینگی به سمت بورس بهجای تولید:
🔹نقدینگی را به سوی تولید هدایت نکردند؛ مار اژدها شده در بورس سر از بازار ارز و طلا و زمین و ساختمان درآورده !
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
@akhbare_eghtesady
دکتر حمیدرضا مقصودی
🔴اعتراض محسن رضایی به عملکردِ دولت در هدایت نقدینگی به سمت بورس بهجای تولید: 🔹نقدینگی را به سوی تو
میدونید اینکه مار اژدها شده رو در اقتصاد پولی بهش چی میگن؟
خلق پول.
تعجب نکنید. بورس هم خلق پول میکند...
💢مودی: روزهای سخت در انتظار تولیدکنندگان نفت
🔻با وجود افزایش اخیر قیمتهای نفت، موسسه مودی انتظار دارد که بهای نفت سیر نزولی پیدا کند و فشار روی صادرکنندگان نفت تشدید شود.
🔻موسسه مالی معتبر رتبهبندی و اعتباری مودی (Moody) در تازهترین گزارش خود پیشبینی میکند که بهای نفت برنت در سال ۲۰ ۲۰ به طور متوسط ۳۵ دلار در هر بشکه و در سال ۲۰۲۱ نیز در حدود ۴۵ دلار در بشکه باشد.
🔻همچنین با توجه به تغییراتی که بصورت طولانیمدت در بخش سفر و حمل و نقل صورت گرفته، تقاضای نفت برای چند سال کاهش پیدا خواهد کرد و انتظار میرود که قیمت نفت همچنان پایینتر از سطح قبل از شیوع ویروس کرونا باقی بماند.
🔻این موسسه اکنون پیشبینی میانمدت قیمت نفت را ۴۵-۶۵ دلار در هر بشکه در نظر گرفته و این در حالیست که پیشتر در ماه مارس این مقدار را ۵۰-۷۰ دلار در هر بشکه اعلام کرده بود.
@satliyat
دکتر حمیدرضا مقصودی
💢مودی: روزهای سخت در انتظار تولیدکنندگان نفت 🔻با وجود افزایش اخیر قیمتهای نفت، موسسه مودی انتظار د
پیش بینی ها، انتظارات را میسازند و انتظارات، قیمت را تعیین میکند.
موسسه مودی در حال قیمت گذاری است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرف های (شوخی های) که نباید به یک فرد سیاه پوست زد.
با دوستان فارسی زبان خود به اشتراک بگذارید.
*Ali Mwega*
✍ @tanzotwitt 🧐
ایران بالاترین سقوط تولید ناخالص داخلی در دنیا را به خود اختصاص داد
🔹 بانک جهانی در تازهترین برآورد خود در مورد تاثیر شیوع ویروس کرونا بر رشد اقتصادی کشورهای جهان پیشبینی کرد که ایران جزء ۷ کشوری قرار خواهد داشت برای سومین سال متوالی کاهش تولید ناخالص داخلی را تجربه میکند.
🔹 گزارش بانک جهانی نشان میدهد که اقتصاد ایران در سال ۲۰۱۹ میلادی بالاترین سقوط تولید ناخالص داخلی را در میان کشورهای جهان تجربه کرده؛ به طوری که رشد اقتصادی این کشور به منفی ۸.۲ درصد رسیده است.
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
@akhbare_eghtesady