دوگانهی این انتخابات را میتوانیم از جنس دوگانههایی بدانیم که امام امت به ما آموخت، نه دوگانههای کاذب داخلی
دوگانهای از جنس شور ۹دی تا تشییع حاجقاسم
دوگانهای از جنس اسلام در برابر کفر، دوگانه مستضعفان عالم در برابر مستکبران عالم
کفر از #مشارکت مردم خوشحال است یا ناراحت؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
💥 کسی که به زندگی اشرافی خو گرفته است، نمیتواند در مدیریت کشور، فتحی را رقم بزند. کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است به درد مناصب حکومتی جمهوری اسلامی نمیخورد و نمیتواند حال و روز مستضعفین را دریابد.
💥 به نظر میرسد در کنار شرط سِنی و شرط علمی و شرط مدیریتی و شرایط دیگر، برای ثروت مسئولین هم باید سقف کمّی خاصی را در نظر گرفت تا کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است، نتواند رئیسجمهور و وزیر و وکیل شود.
💠 آیتالله میرباقری:
«#عدالت اسلامی با دست کسی که تعلقات دنیایی داشته باشد، محقق نمیشود. منظور من افراد خاصی نیست، ولی این را میفهمم که فتوحات اسلامی حساب و کتابی دارند. کسی که به زندگی اشرافی خو گرفته، نمیتواند فتحی را رقم بزند. به نظر من، [در کنار شرط سنی و شرط علمی و شرط مدیریتی و شرایط دیگر،] برای #ثروت مسئولین هم باید سقف کمّی خاصی را در نظر گرفت تا کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است، نتواند رئیسجمهور و وزیر و وکیل شود. معنا ندارد که چندین وزیر دولتی بالای هزار میلیارد سرمایه داشته باشند. اینها نباید پست بگیرند و رئیسجمهور مردمی بشوند که کثیری از آنها در اولیات و بدیهیات زندگیشان در ماندهاند.
مشهور است که مرحوم علامه حلّی، فقیه و متکلم شیعه قرن هشتم در منزلش چاهی داشت که از آن استفاده میکرد، اما زمانی که خواست مسائل مربوط به آب چاه ـ از جمله اینکه آیا آب چاه قبول نجاست میکند یا مانند آب جاری است و با ملاقات با نجاست، نجس نمیشود ـ را بررسی کند، اول دستور داد چاهی را که در منزل خودش بود پر کردند، سپس، مشغول بررسی این مسئله شد؛ چرا؟ چون بیم از آن داشت که مبادا این موضوع در رأی و فتوای او که کاشف از حکم شارع است، تأثیر بگذارد.
چطور میشود وزیری بالای هزار میلیارد ثروت داشته باشد و در بررسی مناسبات و مسائل وزارتخانهاش، ثروت خود را در نظر نگیرد؟ بدیهی است که چنین فردی نمیتواند به زیردستانش توجه کند.
امام میفرمایند: «آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، باید فاتحۀ دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیسجمهور ما خدای ناخواسته، از خوی کوخنشینی بیرون برود و به کاخنشینی توجه کند، انحطاط برای خودش و برای کسانی که با او تماس دارند پیدا میشود.»
کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است به درد مناصب حکومتی جمهوری اسلامی نمیخورد و به فرمایش امام(ره) نمیتواند حال و روز دیگران را دریابد. خاصیت اعیانیت و #اشرافیت این است که خوفِ از دست دادن مقام، و لطمه خوردن به اشرافیت، باعث میشود که فرد نسبت به زیردستها ظالم و در مقابل بالادستیها توسَریخور باشد.» ۱۴۰۰/۲/۳۰
#انتخابات
☑️ @mirbaqeri_ir
آقای همتی....
با چه رویی؟!!!!!
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
رهبر انقلاب:
ملاحظات اخلاقی جدّاً رعایت بشود؛ یعنی واقعاً اگر چنانچه نامزدهای انتخابات ما، هم در مناظراتشان، هم در مصاحبههایی که با آنها میشود، سؤال و جوابهایی که با آنها میشود، اخلاق اسلامی را رعایت بکنند، این سرریز میشود در جامعه، آحاد مردم ملاحظات اخلاقی را یاد میگیرند و رعایت میکنند؛ این سرمشقی برای آنها خواهد شد (۶ خرداد ۱۴۰۰).
این خود میتواند شاخصی برای انتخاب ما باشد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
📌 سلسله نشست های حرکت قرن
نشست هفتم:
♦️مسئله مشارکت و انتخابات پیشرو
ارائه دهنده:
✅ دکتر محمدهادی محمودی
(رییس اندیشکده علم وسیاست فارسی)
زمان:
🗓 پنجشنبه ۱٣ خرداد ١۴٠٠
⏰ ساعت ١۵ الی ١٧
لینک جلسه:
👉 http://Vc.isu.ac.ir/ch/latifi
🆔 @harekate_qarn
📕فیلسوفی در تعمیرگاه؛ تحقیقی درباره ارزش کار
نویسنده: متیو بی کرافورد
مترجم: کمیل سوهانی
نشر ترجمان علوم انسانی
#فلسفه_و_اقتصاد
#نقد_کاپیتالیسم
🆔 @SSL_Qasd
متيو كرافورد استاد فلسفهای است كه برخلاف همقطارانش پا به دنيای تازهای گذاشته است، او از بی معنایی و پوچی کار در دنیای مدرن به تعميرگاه موتورسيكلت خودش پناه برده و مشغول تعمير موتورهاي فرسوده شده است. این کتاب روایت صادقانه ای از زندگی اوست. کتاب کرافورد ظرف سه روز از زمان انتشار در فهرست پرفروش های نیویورک تایمز قرار گرفت.
او در اين كتاب از تجربه فلسفیاش در انجام كارهای يدی حرف ميزند و ما را به سفري براي كشف كار معنادار و لذتبخش ميبرد. کرافورد در مورد ایدئالی صحبت می کند که وضعیت امروز زندگی ما بسیار از آن دور است. آنچه امروزه انسان ها به عنوان کار انجام می دهند، چیزی خسته کننده و کسل کننده است که در موارد زیادی احساس بی فایدگی به دنبال دارد. آنچه در این کتاب می خوانیم به وضوح با مفاهیم علم اقتصاد به معنای عام آن تطابق ندارد و بیشتر تصویری است صادقانه از آنچه باید باشیم.
🆔 @SSL_Qasd
Shop Class as Soulcraft_ An Inquiry Into the Value of Work.pdf
1.65M
Shop Class as Soulcraft: An Inquiry Into the Value of Work
Matthew B. Crawford
#فلسفه_و_اقتصاد
#نقد_کاپیتالیسم
🆔 @SSL_Qasd
دکتر حمیدرضا مقصودی
📌 سلسله نشست های حرکت قرن نشست هفتم: ♦️مسئله مشارکت و انتخابات پیشرو ارائه دهنده: ✅ دکتر محمده
هم اکنون. توصیه می کنم در این جلسه حاضر شوید
www.90eghtesadi.com/Content/Detail/2141975
۲:۱۶
/معاون اسبق وزیر نیرو در گفتگو با «نود اقتصادی»: عدم سرمایه گذاری مناسب در توسعه نیروگاهی و تعهد بی ربط کشور در معاهده پاریس باعث قطعی برق شده است. کشور ما سال ها بود که مرحله قطعی برق را رد کرده و به یک صادر کننده برق تبدیل شده بود که با بی برنامگی به قطعی برق افتاد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
پیرمرد روستایی میگفت رای میدم تا بخشدارمون رو عوض کنم
این سطح فهم و درک از #رای_میدهم رو چرا بعضی از تحصیلکردههای ما ندارند ؟!
چرا نمیفهمند ۳۰۰ هزار مدیر دولتی در سراسر کشور با تغییر دولت عوض میشن؟!
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
52.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین مستند انتخاباتی سید ابراهیم رئیسی
@Farsna
نقشه راه اقتصادی-آیت الله-06- نسخه نهایی.pdf
663.1K
نقشه راه اقتصادی آیت الله رئیسی
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⚡️بارها به این مطلب پرداختهام که ادعای یارانه پنهان در اقتصاد ایران، یک ادعای واهی است که ریشه در کاهش ارزش ریال دارد. ریالی که هر هزار تومانش برابر یک دلار بود، امروز هر ۲۳ هزارتومانش یک دلار است. متولی حفظ ارزش پول نیز دولت بوده است. یعنی عملکرد دولت باعث شده است ارزش پول داخل حساب من و شما یا ارزش درآمد ماهانه ما بدون اینکه خطایی اقتصادی مرتکب شده باشیم، چندین برابر کاهش یابد.
▫️در چنین شرایطی، کسانی پیدا میشوند که ادعا میکنند دولت بالغ بر ۱۴۰۰ هزار میلیارد سالانه یارانه پنهان به مردم میدهد. وقتی سوال میکنیم که این ارقام را از کجا میآورید، میگویند قیمت بنزین مثلا در فلان کشور لیتری یک دلار است که میشود ۲۳ هزار تومان. وقتی ما بنزین را ۳هزار تومان میفروشیم، یعنی روی هر لیتر ۲۱هزار تومان یارانه میدهیم. سپس انواع نقشهکشیها برای گران کردن بنزین و سایر حاملهای انرژی به نام عدالت و هدفمندسازی این یارانه آغاز میشود. در صورتی که منشاء این یارانه ادعایی، کاهش ارزش ریال است. اگر ارزش هر هزار تومان به همان یک دلار برگردد، دیگر این یارانه پنهان ادعایی معنی نخواهد داشت. بنابراین، دولت از یک طرف باعث و بانی کاهش ارزش پول مردم میشود و از طرف دیگر، منت پرداخت یارانه به مردم را بر سرشان میگذارد و برای هدفمندی این یارانه نقشه میکشد.
▪️امشب قیمت یک بسته شش عددی بطری آب نیملیتری را در والمارت چک کردم. ۱.۶۷ دلار بود. یعنی حدود ۳۸هزار تومان. با منطق بعض سیاسیون ما، شرکتهای آبمعدنی ایرانی که هر بطری آب نیملیتری را ۲۵۰۰ تومان میفروشند، در هر بسته ششتایی ۲۳ هزار تومان به مصرفکننده ایرانی یارانه میدهند! درباره سایر کالاها نیز همین معادله صادق است.
▫️قیمت حاملهای سوخت، یک قیمت کلیدی است و گران شدن آنها، گرانی همه کالاها در اقتصاد را در پی دارد. این مسئله بارها تجربه شده و برای ملت ما خاطره است!
▪️افزایش قیمت حاملهای انرژی، یعنی شروع دومینوی تورم، فشار به طبقات ضعیف و صاحبان درآمد ثابت و پولدارتر شدن دارندگان، سرمایهداران و ملاکان.
@syjebraily
#همتی رو آورده به بازاریابی شبکه ای.
زین پس ستادهای #پنبه_ریز ، #بادران ، #تلفیق_هنر و .. در سراسر کشور فعال و تاپ لیدرها ، روسای ستادهای ایشون خواهند بود.
همتی با ۲ میلیون نتورکر قراره به استقبال ۲ میلیون فالوور رییسی بره https://t.co/GwHLWgMbtS