◾️روی من سیاه
◾️کشورم سیاه
◾️تاریخ سیاه
◾️دنیا سیاه
بس کنید این بازی رنگها را
بگذارید برای ارباب اربا اربا، گریه کنم
سیاهی ها را علم کنید. 🏴🏴🏴
بس کنید این بازی رنگها را...
رنگ رنگ
رنج رنج
که رنجی که بر دل تاریخ گذاشتیم با این بازی رنگها...
بگذارید برای ارباب اربا اربا گریه کنم
تا شاید سیاهی که بر دل تاریخ کاشتم، فقط لباسم شود و دلم همپای ارباب اربا اربا رنگ خدا بگیرد.
سیاهی ها را علم کنید🏴🏴🏴
بس کنید این بازی رنگها را ... قرمز نارنجی زرد سفید
همه چیز سیاه است در بی سیاهی از سیاهی سفید اشکها
بس کنید این بازی رنگها را... بگذارید برای ارباب اربا اربا گریه کنم
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا رسانه ها سکوت کردهاند؟؟
⭕️ نیسان آبی که با معجزه آب شور و لجن را به آب شرب تبدیل میکند!
🔸 دانشمند جوان ایرانی که با اختراع دستگاهی تنها با ۷۰۰ میلیون تومان روزانه ۳۰ هزار بطری یک لیتری آب را قابل شرب میکند و میتواند مشکل آب خوردن ساکنان مناطق دورافتاده استانهایی مانند خوزستان و سیستان و یا مناطق سیل زده را بدون حتی استفاده از برق به راحتی و با سرعت بالا حل کند.
❌ ظرفیتهایی از درون مردم که برای حل مشکلات مردم باید رسانه ای شوند...
#مدیریت_انقلابی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
بانویی از آشنایان، یک سال سرفه می کرد. به هر دکتری که سر میزد به او میگفتند بقایای کرونا است. نهایتا عدم توقف سرفه سر و کار او را به یک فوق تخصص ریه در تهران کشانید. پس از انجام آزمایشهایی متوجه شدند که به گونه ای از سرطان مبتلاست. تأخیر در این تشخیص، موجب گسترش بیماری به همه بدن او و حتی مغزش و نهایتا متاستاز شد و او را جواب کردند.
چرا؟
چون در پروتکلها همه سرفهها کروناست.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
آقای رئیسی، امروز باید وزرای خودت بر منصب وزارت باشند. رهبری هم تذکر دادند که کشور را معطل نکنید و مناصب را سریعتر تعیین کنید.
میدانم که در اطراف شما جنگ قدرت جاریست. اما گذر از اینها نیز بخشی از همان فرایند اصلاح فساد است. پس شمشیر تصمیمت را بکش و بسم الله بگو.
آیا شما نمی دانید که یک هفته از دولتتان گذشته و هنوز وزرای دولت قبل در حال اداره کشورند؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
امروز کم نیستند نخبگانی در جهان اسلام که با گردن برافراشته و باافتخار و سربلندی، همهی ادّعاهای معرفتی و تمدّنی غرب را به چالش میکشند و جایگزینهای اسلامی را با صراحت نشان میدهند. امروز حتّی برخی متفکّران غربی که پیش از این، لیبرالیسم را مغرورانه، پایان تاریخ معرفی میکردند، بناچار آن ادّعا را پس گرفته و به سرگردانی نظری و عملی خود اعتراف میکنند. نگاهی به خیابانهای آمریکا، به رفتار دولتمردان آمریکا با مردم خود، به درّهی عمیق فاصلهی طبقاتی در آن کشور، به حقارت و بلاهتِ کسانی که برای مدیریّت آن کشور انتخاب شدهاند، به تبعیضنژادی هولناک در آن، به قساوت مأمور موظّف آن که یک غیرمجرم را در خیابان با خونسردی و در برابر چشم رهگذران با شکنجه به قتل میرساند، عمق بحران اخلاقی و اجتماعی تمدّن غربی و اعوجاج و بطلان فلسفهی سیاسی و اقتصادی آن را آشکار میکند. رفتار آمریکا با ملّتهای ضعیف، نسخهی بزرگشدهی رفتار آن پلیس است که زانوی خود را بر گردن یک سیاهپوست بیدفاع گذاشت و آن قدر فشرد تا جان داد. دولتهای دیگر غربی هم هر یک به اندازهی وُسع و امکان خود نمونههای دیگر از این وضعیّت فاجعهبارند.
پیام رهبری به مناسبت فرارسیدن ایام حج
مرداد ۱۳۹۹
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
✔️یک تذکر به خودم و دوستان:
🔸در سالهای اخیر نرمافزار انتقاد با ورژنهای جدید و بسیار پیشرفته روی همه ماها نصب شده است. این نرم افزار تقریبا اجازه نمیدهد نقطه مثبتی را در عملکردها ببینیم. در عملکرد خودمان، در عملکرد دوستانمان، خانوادهمان، و البته مدیرانمان و در عملکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی.
🔹البته که انتقاد، امر مبارکی است. اما بیش از حد شدن انتقاد، ما را دچار تزاحم اعتماد - انتقاد میکند. تزاحمی که عملکردها را مختل میکند. رضایت از هر فعلی را از بین میبرد و هر گونه شیرینی را تلخ میکند.
🔸نگرشی بر ما غالب شده که هر نیکی را ریا، هر خدمتی را خودنمایی و هر مسئولیتپذیری را قدرتطلبی میدانیم. نتیجه این نگرش، مردم را ریاکار و مدیران را قدرتطلب و فاسد معرفی میکند و این نگرش با ذات نگاه دینی به مومنان تناقض دارد.
🔹بدون اثبات فساد، برچسبها زده میشود و بدون ارزیابی عملکردها، مهر ناکارامدی بر پیشانی مدیران میخورد. حتی قبل از انتخاب و قبل از آغاز کار.
🔸قربانی این نگرش، مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی و رابطه میان این دو خواهد بود. مردمی که بنا نیست ادراک مثبتی به خدمت داشته باشند و نظامی که بنا نیست خدمتش، خدمت دیده شود.
🔹این سرمایه اجتماعی نظام است که زیر نگاههای منفینگرانه شدیدتر از آنچه هست ذبح میشود و خود این ذبح شدن، مانع بهبود میشود و در یک سیر قهقرایی، مشکلات را تعمیق میکند.
🔸در رخ داد این ماجرا هم ما و هم جناحهای سیاسی و هم مدیران مقصریم. اما مقصر اصلی دشمنان ما هستند که با یک جنگ شناختی پیچیده، کار را به اینجا رساندهاند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
کابینه گام دوم
من نام این لیست را کابینه گام دوم میگذارم
کابینه ای که استخوان بندی اصلی آن جوانان گام دومی هستند.
جوانانی پرتحرک، صاحبنظر، پرانگیزه و تحولخواه
این لیست مجموعا لبیک به دعوت رهبری در بهکارگیری جوانان مومن انقلابی است. انشاالله که به سرعت بتوانیم مواهب این افراد را در خدمترسانی گسترده به مردم شریف ایران ببینیم.
از آقای رئیسی تشکر میکنیم.
حال نوبت مجلس انقلابی است که این دعوت رهبری را لبیک بگوید:
وحیدی، وزارت کشور
زلفیگل، وزارت علوم
خاندوزی، وزارت اقتصاد
عیناللهی، وزارت بهداشت
باغگلی، وزارت آموزش پرورش
رستمقاسمی، وزارت راه و شهرسازی
جواد اوجی، وزارت نفت
خطیب، وزارت اطلاعات
محرابی، وزارت نیرو
رضا فاطمی، وزارت صنعت، معدن و تجارت
ساداتی نژاد، وزارت کشاورزی
عبدالملکی، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی
سجادی، وزارت ورزش و جوانان
امیرعبدالهیان، وزارت امور خارجه
ضرغامی، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
کابینه گام دوم من نام این لیست را کابینه گام دوم میگذارم کابینه ای که استخوان بندی اصلی آن جوانان
البته این دفاع از کلیات لیست ارائه شده است که واقعا مطلوب است. انشاالله اگر به نحو جزئی هم مسائلی وجود دارد در همکاری دولت و مجلس حل شود.
هدایت شده از حسین زمانی میقان
هنوز دقایقی از معرفی وزرای پیشنهادی دولت آیتالهرئیسی نگذشته که رگبار خبری بیامانی علیه افراد پیشنهادی خصوصا #حجتالله_عبدالملکی از سوی جیرهخوران شبکههای سعودی،اسرائیلی، انگلیسی به راه افتاده
بایدتحلیل کنیم که قدم اول رئیسی درست برداشته شده؟
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
27.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل پیام تلویزیونی رهبر انقلاب درباره وضعیت بیماری کرونا
آیا این سوال آنقدر اهمیت ندارد که کمی در مجامع علمی و رسانهای به آن پرداخته شود؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
آیا این سوال آنقدر اهمیت ندارد که کمی در مجامع علمی و رسانهای به آن پرداخته شود؟ ☘کانال تحلیل های
بخشی از گرفتاریهای امروز کشور به این دلیل است که هیچ صدایی به جز صدای جریان رایج در وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا شنیده نشد.
چرا لیبرالها امروز از تورم سخن میگویند؟
دکتر مهدی محمدی
مسئله سازان تورم یعنی همانهایی که تورم را به جای رکود و بیکاری و ضعف در تولید به عنوان مهمترین مسئله اقتصاد در ذهن تصمیم گیر کلان و سایرین قالب می کنند، همان اجیران و مزدوران سرمایه داران مالی هستند زیرا ثبات قیمتی و کنترل تورم ارزش کالاهای مصرفی با افزایش بازدهی و عایدی دارایی های مالی (افزایش قیمت دارایی های مالی که در سبد کالاهای منتخب برای محاسبه تورم وارد نمی شوند) قابل حصول خواهد بود.
جیره خواران طبقه بانکی و نخبگان مالی کاسبان این وضع خواهد بود.
کنترل تورم به بهای تورم ارزش دارایی های مالی
چه کسی برنده است؟ "کارگران کارآفرینان و تولیدکنندگان و سرمایه گذاران صنعتی" یا 'رانتیر ها، بهره گیران و نخبگان مالی "
جالب است بدانید کسانی که شعار کنترل تورم میدهند راهکارشان برای حل مسئله تورم، افزایش نرخ بهره بانکی است.
تقابل لشگر بانکداران در مقابل کارگران تولیدکنندگان سرمایه گذاران صنعتی( بخوانید افسران جنگ اقتصادی) در شروع دولت سیزدهم شکل گرفته است و رهبری سالهاست فرماندهی جنگ اقتصادی را بر عهده گرفته اند اما اقتصاد خواندگان جریان متعارف کشور هنوز تز دادن زمین برای خریدن زمان(افزایش نرخ بهره و به تعویق انداختن تورم را سر می دهند)
راهکار نجات اقتصاد کشور ایجاد حکمرانی تولید است یعنی حمایت تمام قوای نظری، پولی مالی اطلاعاتی و نهادی از تولید و مقابله با سوداگری سفته بازی و هر آنچه تولید ستیز است.
آدرس غلط برداشته شدن تحریم به بهانه فروش نفت و رفع کسری بودجه دولت و استقلال بانک مرکزی نقطه تلاقی نئو لیبرال های اقتصادی و غرب گدایان سیاسی امروز کشور ماست.
در چنین فضای تحلیلی میتوان مطالبه فرمانده جنگ اقتصادی برای تقویت رونق و جهش تولید را در بحبوحه اغتشاشات آبان98(آزادسازی خائنانه و خسارت بار قیمت بنزین) رمزگشایی کرد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
داستان تخریب یک نماد
دکتر عبدالملکی امروز بیش از یک اقتصاددان، یک نماد است. نمادی از اقتصاد مقاومتی که با ظهور نظریه اقتصادمقاومتی خود را وقف این نظریه کرد و تا همین امروز منطبق بر این نظریه کنش گری اقتصادی، سیاسی و رسانهای کرده است.
در هم تنیدگی عبدالملکی با این نظریه چنان است که شاید بتوان گفت شدت تزاحم فکری افراد با عبدالملکی، حکایت از شدت فاصله فکری ایشان با اقتصاد مقاومتی دارد. نظریات تحولی دکتر عبدالملکی صدالبته ضد لیبرالیستی است و تجمیع عموم نیروهای دارای تفکر شبه علمی سرمایهداری بر علیه ایشان نشان از این ضدیت و تحولخواهی دارد.
طبیعی است که در این شدت حمله، برخی از دوستان حزباللهی نیز گرفتار جوسازی رسانهای شوند. ممکن است هر فردی از منظر ما دارای نقایصی باشد، اما این نقایص فردی نیست که جریانهای شدید رسانهای را بر علیه افراد بر میانگیزاند. بلکه یک تعارض فکری و جریانی عمیق است که چنین هجمه رسانهای را رقم میزند.
اگر نگاه کنیم به اطرافمان در مییابیم که به عبدالملکی نه به مثابه عبدالملکی که به مثابه یک تفکر میتازند.
دقت کنیم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر احسان خاندوزی را از سالها قبل میشناسم. از همان روزهای اولی که وارد دانشگاه امام صادق علیهالسلام شدم. احسان را از همان اول با مفهوم عدالت و عدالتخواهی میشناختم. شاید در روزهایی که بچهها برای کمک به کارتن خوابهای تهرانی کارتن خوابی میکردند یا بعدترها در جایی که کتابهای با محتوای عدالت را مینگاشت و مباحثی که در این زمینه داشت.
اما برایم جالب است که در روزهای اخیر برخی از طرفداران مکتب سرمایهداری دوست دارند احسان را مصادره به مطلوب کنند.
چه زیباست چهره این افراد وقتی مخالفتهای عملی او با این جریان را در قامت وزارت اقتصاد ببینند. و صد البته که اینها از سابقه احسان نیز بیخبرند.
اگر میخواهید شدت قرابت احسان با تفکرات ضدسرمایهداری را بدانید، شاید خوب باشد مقدمه دکتر درخشان بر کتاب سرمایه که توسط دکتر خاندوزی ترجمه شده است را ببینید.
نوشتن این مقدمه، نزدیک به ۶ ماه تمام وقت از دکتر درخشان زمان برد. و درخشان زمان خود را بدون شک صرف شاگردان درجه یک میکند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰⭕️ نظام بانکی؛ موتور حذف طبقات میانی جامعه و ایجاد کننده شکاف طبقاتی
🎤 دکتر مهدی موحدی (عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد)
⭕️ زهر تورم و خلق پول توسط شش دهک پایین جامعه چشیده میشود و اقشار کم درآمد جامعه به دوش می کشند. در حالی که لذت خلق نقدینگی ایجاد شده را چند دهک ثروت جامعه میبرند...
⭕️ زمانی که نقدینگی ایجاد میشود و افراد هر دو سال یا هر سال یک بار جامعه با یک شوک تورمی روبهرو میشود، از پولهای رهن و در جریان افراد جامعه کاسته میشود در حالی که برای افراد بالانشین و چند دهک بالایی با افزایش تورم، ارزش اسمی داراییهایشان اعم از املاک و مستغلات و ... بالا میرود، و همین داراییها هستند که وثایق تسهیلات جدیدتر هستند. لذا همین چند دهک ثروتمند دوباره میتوانند در شرایط رکود و تورمی تسهیلات خلق شده از بانکها را دریافت کنند.
⭕️ استان تهران با ۱۶ درصد جمعیت کل کشور، حدود ۷۰ درصد تسهیلات را جذب کرده است! و تمام اینها هم در بالاشهر تهران و در حوزههای املاک و حوزههای سفتهبازانه عملا متمرکز شده است!‼️
⭕️ در دو سال گذشته حدود ۶۵ درصد تسهیلات (بانکی) را #یک_دهک_ثروتمند جامعه دریافت کرده است!‼️
@Mostazafin_TV
‼️ ۹۵ درصد حجم تسهیلات بانکی را چهار دهک بالای جامعه دریافت کرده است!‼️
⭕️‼️ اگر #خلق_نقدینگی ایجاد شده در سال گذشته را به تک تک ایرانیها تقسیم کنیم به هر ایرانی ۴۰ میلیون میرسد!‼️
💠 @QasdWay
این روزها زیاد می شنویم و حتی می گوییم که فلانی در حد فلان وزارت نیست. یا آن یکی توان کافی ندارد یا دیگری به اندازه ای که بتواند وزارتخانه را بچرخاند تجربه ندارد. گاه می گوییم فلان فرد فاسد است یا بهمان فرد ...
این ماجرا البته از ریاست جمهوری آغاز شده، در وزارت به اوج می رسد و تا انتساب مسئولین میانی و پایین دستی هم ادامه خواهد داشت.
اما مسئله این است که بر اساس کدام متر اندازه گیری می کنیم و قضاوتهایمان را روی دایره فضای مجازی و زبانمان جاری می کنیم؟ آیا معیاری وجود دارد که بتواند میزان تجربه، میزان کارامدی، و توانمندی را اولا بسنجد و مشخص کند که این معیارها چه نسبت و تناسبی با هم دارند؟ مثلا آیا می توان گفت دو سال تجربه کافی است یا بیست سال؟ یا اینکه کارآمدی باید به عدد ۶ یا ۸ برسد؟ از این مهم تر آیا می توان گفت اگر کارآمدی یک درجه افزایش پیدا کرد می توان از چند سال تجربه صرف نظر کرد؟ یا برعکس اگر فردی ۲ سال تجربه بالاتر داشته می توان از چند درجه کارآمدی برای پذیرش او کمک گرفت؟
جنس توانمندی ها، شرایط محیطی، مهارت های ویژه و قدرت مدیریت و اقتدار و میزان توانمندی اقتصاد سیاسی افراد نیز در از اهمیت است.
لذا ماجرای انتخاب بسیار پیچیده، طاقت فرسا و پر ریسک است. اما مجازستان به ما این اجازه را می دهد که با دیدن اولین پالس منفی نسبت به یک فرد، او را رد کنیم و با دیدن اولین پالس مثبت، با تمام وجود پذیرای آن باشیم بدون آنکه حتی بررسی کنیم که آیا آن پالس ها دقیق هستند یا نه؟ یا حتی اگر دقیق هستند، کدام معیار را به چه میزان تغییر می دهند.
لذاست که لازم است نمایندگان بزرگوار مجلس که تلاش کنند تصمیمشان در قضاوت کردن گزینه ها، تصمیمی چندین بعدی، فرارسانه ای، دقیق، مبانی بر اطلاعات قابل اعتماد و مبتنی بر ادراک شرایط کشور باشد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیههای دکتر بخشی، استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان، خطاب به آقای دکتر رئیسی-بخش اول
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیههای دکتر بخشی، استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان، خطاب به آقای دکتر رئیسی-بخش دوم
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دلمان برای چنین مواضعی تنگ شده بود.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مردمش اعتماد می دهد که نگران نباشید و بر خود مسلط باشید.
من به اندازه کافی برای شما پول دارم.
اما ما فقط مردم را نگران می کنیم که اگر یک ریال بیشتر پول بخواهید باید منتظر تورم باشید.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
"برایم مهم نیست کدام عروسک خیمه شب بازی ای بر تخت سلطنت بریتانیا بنشیند و هرگز در امپراتوری اش خورشید غروب نکند؛ مردی که ذخیره پول بریتانیا را کنترل کند دربار را نیز کنترل می کند و آن شخص منم"
ناتان میر روتچیلد؛ بانکدار و تاجر ملعون يهودى انگلیسی قرن 19
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رقصی چنین میانه میدانم آرزوست...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi