مداخله دولتهای اروپایی در اقتصادشان خوب است اما مداخله دولت ما در اقتصاد بد!!!
#بحران_نیلی
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
از طرف سازمان متخصصین ایران تماس گرفتند
گفتند میخواهیم به عنوان "صد مدیر تاثیرگذار اقتصاد ایران" همراه با پخش زنده از تلویزیون تقدیرت کنیم.
از شبکه خبر پخش میشود
مجری هم آقای حسینیان است که رزومه ات را میخواند
فیلم و عکس اختصاصی و جایگاه vip هم براتون در نظر گرفتیم.
ده دقیقه ای صحبت کردیم
آخر سر پرسیدم چند؟!
گفت 12میلیون و 700 ناقابل
نرخش البته مناسب بود قبلا زیر 50میلیون پیشنهاد نمیدادند..
باب این کارها چند سالی است
گریبان شومن های اقتصادی را گرفته است
و برای عده ای هم کاسبی خوبی راه افتاده
از کتاب ترجمه ای تا تقدیر در تلویزیون نرخ های متفاوتی دارد که هر از گاهی پیشنهاد میشود.
حتما باید با نظارت جدی بساط این ماجراهای کثیف از بین برود.
هم بارها به این جشن های موهوم دعوت و هم بارها از صداسیما پوشش خبری آن را دیده و هم بارها با افراد اینچنینی که کل رزومه شان همین چیزهاست و ادعای نخبگی میکنند سر و کار داشته ام و متاسفانه فراگیر شدنش باعث مفاسد بسیاری است.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
💠بررسی عملکرد دولت سیزدهم در ۱۵ ماه اخیر
💢با حضور دکتر علی بهادری جهرمی
سخنگوی دولت سیزدهم و دبیر هیات دولت
⏳سه شنبه ۳آبان ۱۴۰۱ساعت ۹
📌تالار شیخ مفید دانشگاه قم
🔔برنامه امروز سخنگوی دولت طبق برنامهریزی صورت گرفته برگزار خواهد شد و سخنگوی دولت با حضور در جمع دانشجویان به سوالات و پرسشهای دانشجویان پاسخ خواهد داد.
🔹https://eitaa.com/alibahadorijahromi
🔹https://ble.ir/alibahadorijahromi
🔹https://rubika.ir/Alibahadorijahromi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
جنگ بهتر است یا لیبرالها؟
به این نمودار خوب دقت کنید (منبع: بانک جهانی)
نمودار #ضریب_جینی در دوره های مختلف بعد از انقلاب
1. کلیت نمودار کاهشی است و این یعنی در زمینه عدالت جمهوری اسلامی موفق بوده است اگر چه از حالت ایده آل خود عقب تر است
2. در دوران ریاست جریان لیبرالها و غربگراها در ایران وضعیت اسفناک بوده که اوج آن در دوران حسن روحانی قابل مشاهده است. حتی دوران جنگ هشت ساله از وضعیتی که این دولت ها رقم زدند بهتر بوده.
3. وقتی رهبری در سال 88 فرمودند که نظر من در مسائلی مثل عدالت اجتماعی به احمدی نژاد نزدیک تر است برخی سعی کردند سخنان آقا را تحریف کنند. در این نمودار به وضوح دلیل حمایت رهبری از دولت نهم و دهم را مشاهده میکنید
4. جریان لیبرال در ایران همواره به دنبال ناراضی کردن محرومین و طبقات متوسط رو به پایین جامعه است.
5. سیاستهای #تعدیل، #نئولیبرالیسم، #بحران_نیلی، #بچه_های_شیکاگو و ... که از آن سخن میگوئیم یعنی همان حرفی که در دهه هفتاد زده شد که باید عده ای زیر چرخ های توسعه له شوند تا کشور توسعه پیدا کند. نتیجه آن شد که نه توسعه ای به وجود آوردند نه عدالتی را محقق ساختند.
6. مولا امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: فی العدل سعه. یعنی اساسا توسعه و پیشرفت نتیجه عدالت است و این گزاره که ما توسعه پیدا میکنیم بعد عدالت را اجرا میکنیم از اساس مغالطه و دروغی بزرگ است.
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
🚨 دشت اول
⭕️ رسم بازاریان قدیم بر این بود که اول صبح وقتی دکان را باز می کردند، کرسی کوچکی را بیرون مغازه میگذاشتند اولین مشتری که میآمد و جنس به او میفروخت بلافاصله کرسی را به داخل مغازه میآورد یعنی دشت نمودم.
مشتری دوم که میآمد و جنسی میخواست حتی اگر خودش آن جنسی را داشت نگاه به بیرون میکرد که ببیند کدام مغازه هنوز کرسیاش بیرون است و دشت نکرده است آن وقت اشاره میکرد که برو آن دکان که کرسیاش بیرون است جنس دارد و از او بخر که او هم دشت اول را کرده باشد.
⭕️ و بدین شکل هوای همدیگر را داشتند و اینگونه جوانمردی و انصاف وسط زندگیها و سفرهها میچرخید و میچرخید.
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
توضیحی در مورد #خورشیدگرفتگی جزیی سه شنبه سوم آبان ماه ۱۴۰۱
@maaref_jz
روایت من از جلسه شوارنگیز دانشجویان دانشگاه قم با دکتر بهادری جهرمی.
از قضا رفاقتی دیرینه میان ماست و به رسم رفاقت بیست ساله، من و علی (همان دکتر بهادری جهرمی) گاهی با هم گفتگو و رفت و آمد داریم. تا این که شنیدم به دانشگاه ما میآید. البته در تابستان هم یک بار دیگر به دعوت من در رویداد هجرت اشتغالآفرینی زحمت کشید و سخنرانی کرد. جلسه خیلی خوبی در همین سالن مفید برگزار شد. اما این بار را من زمانی که بنا بر آمدنش بود شنیدم.
دیشب با هم و سرزده به خوابگاه های دانشجویی رفتیم. چندین اتاق را نشستیم. دانشجویان که برخیهایشان را هم میشناختم و از دانشجویانم بودند گفتگوهای مفصلی کردند و از هر دری گفتند و شنفتند. برخی سوال برخی درخواست و برخی گلایه و برخی مطالبه. همان که از دانشجو انتظار میرود.
دو ساعتی را چرخیدیم در محیط خوابگاه و چقدر خوش گذشت. یاد دوران دانشجویی خودم و علی افتادم و آن خوابگاهها که یک بار البته در آن سالها رئیس جمهور هم به خوابگاهمان آمد. یک شب بارانی که شاید بعدها خاطرهاش را بنویسم.
دیشب بعد از جلسه، برخی دوستان از دکتر بهادری خواستند که جلسه را لغو کند. چرا که ریاست دانشگاه همین دیروز تغییر کرد. حجتالاسلام دیرباز دیروز حکم جدید گرفتند برای پژوهشگاه حکمت و فلسفه و حجت الاسلام شریفی که تازه دیروز حکم ریاستشان بر دانشگاه قم صادر شده، هنوز عازم قم نشدند و امروز روز تودیع و معارفه دو بزرگوار در تهران و در پژوهشگاه حکمت و فلسفه بود.
اما دکتر بهادری گفتند لغو نکنیم. چون در رسانه ها اعلام کردهاند و دیشب هم در خوابگاه به دانشجویان قول دادهبودند که حاضر شوند. این لغو و عدم لغو، ماجرا شد و به مجری برنامه اعلام شده بود که لغو و بعد از آن خبر برگزاری مجدد به گوشش نرسید و مجری عزیز، صبح امروز خواب ماند😂.
بیچاره بچههای بسیج هم که تا آخرین لحظه و تا صبح در پینگپونگ لغو و عدم لغو مسئولان پاسکاری میشدند تفاوت چندانی با آن مجری نداشتند.
یکی از دانشجوها که اولین بارش بود میخواست اجرا کند اعلام آمادگی شجاعانهای کرد برای مجری گری برنامه و شروع کرد و بسمالله الرحمن الرحیم و من که احساس کردم به کمک نیاز دارد. و این شد که در کسری از ثانیه خودم را پشت تریبون دیدم. جلسهای ۸۰۰ نفره و یک رفاقت بیست ساله و دانشجویانم که با دنیا عوضشان نمیکنم.
اما همین دانشجویانم امروز پر از سوال بودند از ماجراهای اخیر. پر از شبهه و پر از سوالهایی که ایجاد شده بود در مسلسل شبکههای اجتماعی و بیپاسخ مانده بود در تک تیر صداوسیما و خبرگزاریهای رسمی.
جمعیت حاضران متوازن بود به سمت همهجا. از شاکی و پرشسگر تا بیطرف و پاسخگو. اما خصوصیت مشترک، دانشجو بودن بود. همانکه چندبار در اوج شعارهای بچهها پدیدار شد و در قالب احترام به ریش کمیسفید شدۀ من استاد خود را نشان داد.
یکی دوبار شعارهایی که کف لندن و توسط ایرانیان خارجنشین به پلیس لندن داده شد را در اوج احساسات دانشجویی آغاز کردند و تا تذکر دادم که ما دانشگاهیم و دانشجو و استاد، احترام کردند همگی. اما شعارهای مرسوم ناشی از سوالات موجود فراوان داده شد از اطراف ماجرا. گفت و شنودی دو ساعت و نیمه بین دانشجویان و دکتر بهادری. یک ماراتن گفتگوی سنگین که نشان از کمبود این گفتگوها در محیطهای دانشجویی داشت.
و این جلسه شورانگیز پس از دو ساعت و نیم به پایان رسید.
لحظه لحظه جلسه برایم آشنا بود و مرا به دهه ۱۳۸۰ میبرد. البته در دهه ۱۳۹۰ چنین صحنههایی را ندیده بودم. شاید به خاطر رویکرد امنیتی دولت قبل، شاید هم به خاطر به دانشگاه نیامدن مسئولان یا هر شاید دیگر، یا شاید به این دلیل که شبکههای اجتماعی جهانی در این دهه احساس آرامش داشتند از وضع موجود ایران که جیدیپی آن سقوط کرده بود و ضریبجینی و شکاف طبقاتیاش مطابق آمار بینالمللی دو چندان شده بود و دیگر نیازی نبود آنها از بیرون فعال شوند. بماند...
جلسه تمام شد و دکتر بهادری پس از گفتگویی دیگر در بیرون سالن و در جمع دانشجویان، سوار شد و رفت. من هم به رسم شناختم از دانشجویانم که فرهیختهترینها میدانمشان با خیال راحت از اتمام ماجرا رفتم به سمت حرم و نماز و برگشتم به سلف دانشگاه که ناهار بخورم.
دانشجویان اینجا چه میکنند؟ گویا به رسم دانشگاه شریف، برخی هوس سلف مختلط کرده بودند و چند شیشه که شکست و تعدادی از دانشجویان که بر خلاف قاعده دانشگاه ما خانم و آقا کنار هم مشغول ناهار خوردن بودند جلوی در سلف و روی چمنها. انگار در همین اثنا درگیری مختصری هم با یکی از خبرنگاران داشتهاند و خبرنگار بنده خدا که الان در بیمارستان است و برایش دعا کنید.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
روایت من از جلسه شورانگیز دانشجویان دانشگاه قم با دکتر بهادری جهرمی
قسمت دوم و نهایی:
راستش اینجا کامم تلخ شد. چرا برخی دانشجویان ما باید از برخی از دانشجویان دانشگاه شریف رونویسی کنند؟ آِیا این صحیح است که خواسته جامعه دانشجویی ما هم طبقاتی منتقل شود. من با دانشجویانم از آرمانهای بزرگتری سخن گفتهام. از ۸۰۰ میلیون گرسنه تحت سیطره نظام سرمایهداری. از میلیاردها نفر آفریقایی و آسیایی که کشورهایشان همین امروز هم مستعمره هستند. حتی در خود ایرانم، از جریانهای مالی بزرگ و فاسدی که اتفاقا در همین ماجراها آتشبیار معرکه میشوند و خاوری و سلبریتی تولید میکنند.
شاید این دوستان این درد دلهای مرا نشنیدهاند و شاید هم من آن ها را کم شنیدهام که نمیدانم که «درست است که سقف خواسته آنها این باشد که با جنس مخالف غذا بخورند!».
من آزادی را آرمانم در مبارزه با استعمار میدانم و بخشی از دانشجویانم در کلیشههای ساخته شده در شبکههای اجتماعی. این یعنی من استاد کم شنیدهام و کم شنیده شدهام. این یعنی من و دانشجویم باید بیشتر صحبت کنیم.
شاید هم من اشتباه میکنم. یا این که آیا مجازم تصور کنم که جمع اندکی هم در این میان بودند که دانشجوی من و ما نبودند؟ قضاوتش با خود آنها.
به هرحال، دانشجویان دانشگاه ما بهترینهای ایرانند بدون شک.
راستی، آنجایی که علی از سلما گفت و از تحریم داروهایش، خاطرات سه ساله این طفل، بر سر من هم آوار شد. خودش چه کشید نمیدانم. عکس سلما که هنوز تصویر زمینه گوشیاش است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
☑️حال عکاس قمی رو به بهبود است
🔸عکاس خبرگزاری فارس قم که برای ثبت تصاویر سخنرانی بهادری جهرمی به دانشگاه قم رفته بود، و توسط جمعی از دانشجویان تندروی حامی اغتشاشات مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود، هم اکنون در یکی از بیمارستانهای قم بستری است
--------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
☑️عیادت سخنگوی دولت از عکاس خبرگزاری فارس قم
🔸بهادری جهرمی که برای سخنرانی و حضور در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه قم در قم به سر میبرد، به محض اطلاع از آسیب دیدن عکاس قمی، به محل بستری وی مراجعه کرد و در جریان روند مداوای وی قرار گرفت
--------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
🔰 سلسله نشستهای #اقتصادنا
🔖 پرونده ویژه
«مدل مطلوب #نظام_جبران_خدمات کارکنان دولت و بخش عمومی»
💠 نشست دوم #اقتصادنا ۵۰
الگوی پیشنهادی نظام جبران خدمات کارکنان دولت در ج.ا.ا
🎙 احسان ولدان زرقانی
(پژوهشگر اقتصادی)
📋 محورهای بحث:
🔸مبنا و منطق الگوی پیشنهادی جبران خدمات
🔹ترتیبات نهادی الگوی پیشنهادی جبران خدمات
🔸چارچوب محاسباتی الگوی پیشنهادی جبران خدمات
🔹سسیتم اطلاعاتی الگوی پیشنهادی جبران خدمات
📆 سهشنبه ۳ آبانماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۸
📡 شرکت در نشست برای عموم علاقمندان از طریق لینک زیر:
https://eqtesad.lms2.hozehkh.com/ws/jobran
•┈┈••••✾•🍂🍁🍂•✾•••┈┈•
@eghtesadhozehkh
🆔 @QasdWay