هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
تجربه موفق کارآمدی اقتصاد مقاومتی در دولت سیزدهم!
حوزه اشتغال، یکی از بخشهای حساس کشور است که رییس جمهور به اقتصاددانان جوان انقلابی و گفتمان اقتصادمقاومتی اعتماد و نتیجه مطلوب آن را دریافت و وعده ۱میلیون شغل،تنها وعده کلان محققشده دولت بوده است.
همچنین خالص اشتغال ایجادی یکساله،نزدیک به دوبرابر مجموع خالص اشتغال دولت قبل است!
این عملکرد امیدوارکننده گفتمان اقتصادمقاومتی باید تجربهای از اعتماد موفق در عرصه اقتصاد کشور و تغییر ریل در حوزههای باقیمانده است.
خدمت مسئولین ذیربط نیز خداقوت میگوییم.
✍سید امیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از احمد نبویان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ خوبیهای وجود بانکهای خصوصی در کشور
🔹کارنامه درخشان بانک آینده:
▪️تخلف بزرگ در خلق پول و تورم
▪️تخلف از دستورالعمل شورای پول و اعتبار در پرداخت تسهیلات به اشخاص مرتبط (که نباید بیش از ۴۰٪ سرمایهی پایه باشد)
▪️اعطای بیش از ۶ برابر تسهیلات کلان و بیش از ۸۰ برابر در پرداخت تسهیلات به اشخاص مرتبط
▪️اعطای بیشترین تسهیلاتِ اشخاصِ مرتبط خود تا پایان آذر ماه، به یکی از شرکتهای زیرمجموعهی خود (۷۰ هزار میلیارد تومان به بنگاه تجاری ایرانمال).
🔹البته این نوع تخلفات مختص بانک آینده و محدود به پروژه ایرانمال نیست متأسفانه و در شبکه بانکی کشور ، امری شایع گردیده است.
👈 اقتصاددانان #نئولیبرال که شبانهروز «نقدینگی» را عامل تورم در جامعه معرفی میکنند و راهکارهای معیشتسوزی مثل «جلوگیری از افزایش حقوق و دستمزد»، «گران کردن انرژی و مایحتاج مردم»، «افزایش نرخ بهره بانکی» و ... را برای کنترل نقدینگی تجویز میکنند (که متأسفانه حرفشان در بین دولتمردان خریدار هم دارد)، چرا در برابر چنین جنایتهای بزرگی که شبکه بانکی بویژه بانکهای خصوصی در خلق پول انجام میدهند، سکوت کرده و علیه آن فریاد نمیکشند؟
❓آیا پولی که بانکهای خصوصی از هیچ خلق کرده و صرف سفتهبازی و دلالبازی در بازارهای مسکن، طلا، ارز، خودرو و ... میکنند عامل تورم نیست؟؟
❗️فقط چندرغاز حقوق کارمند و کارگر را عامل تورم میبینید؟
❓اقتصاد خواندهاید تا توجیهگر سیری ثروتمندان و گرسنگی فقرا باشید؟؟؟
💠 احمد نبویان 🇮🇷
🔗@ahmad_nabavian
الگوی نئولیبرال ها برای کاهش فشار تقاضا...
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴ضرورت «مواجهه ترکیبی» با عفتستیزان
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔶کسانی که فرهنگسازی را منحصر به فعالیتهای تبلیغی، ارشادی و تبیینی میدانند، نه «فرهنگ» را شناخته و نه «فرهنگسازی» را دانستهاند.
«جدیت» و «صلابت» در اجرای قانون و «برخورد بیاغماض» و «سریع» و «علنی» با «قانونشکنان» نیز از جملهی ارکان و مؤلفههای فرهنگسازی است.
🔻هزاران سال است که #حجاب و عفت از مهمترین و آشکارترین ارزشهای ایرانی و اسلامی زنان و دختران ما بوده است. (یعنی حجاب یک ارزش اسلامی و ایرانی است)
🔻افزون بر آن، در مقررات و قوانین جمهوری اسلامی نیز به عنوان یکی از هنجارها و ارزشهای اجتماعی بدان تصریح شده است. (یعنی حجاب یک قانون اجتماعی است)
🔻در عین حال، چند دهه است که جبهه استکبار و دنیای غرب با به کارگیری همه توان تبلیغی و رسانهای و فکری و سیاسی خود، مبارزهای همهجانبه با این هنجار اجتماعی و اسلامی را آغاز کرده است. این مبارزه هم مبارزهای پنهان نیست، بلکه از جملهی آشکارترین و علنیترین راهبردهای دشمنان ایران و اسلام برای تجزیه ایران و ایجاد شقاق و اختلاف اجتماعی در میان ایرانیان و مبارزه با ارزشهای اسلامی و ایرانی است. (یعنی بیحجاب عملاً در جبهه دشمنان ایران و اسلام قرار گرفته است)
🔷با توجه به ترکیبی بودن این هجمه، روشن است که دفاع از این هنجار و جلوگیری از شکسته شدن حرمت آن نیز باید «دفاعی ترکیبی» و «همهجانبه» باشد. که یکی از مهمترین آنها (۱) شناسایی هنجارشکنان و اخطار به آنها است. (۲) بعد از شناسایی لازم است، به صورت مجازی یا حقیقی و به شکلی هدفمند، جلسات تبیینی و ارشادی برای هنجارشکنان گذاشته شود و حقیقت این ارزش اسلامی ایرانی و همچنین برنامههای دشمنان بشریت در این رابطه به آنان تعلیم داده شود. (۳) اگر باز هم تجری کرده و در مقابل این قانون اجتماعی و سیاسی اسلام و این سنت هزاران ساله ایرانیان ایستادگی کردند در آن صورت، معلوم میشود که نه تنها در جبهه دشمنان دین قرار گرفتهاند؛ بلکه به صورتی علنی و آشکار علیه فرهنگ و ارزشهای ملی ایران نیز قیام کردهاند. (۴) اینجاست که باید به دست قانون سپرده شوند و قانون نیز چگونگی مواجهه با چنین افرادی را مشخص کرده است.
#اخلاق_اجتماعی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ آیا میدونستید امام خمینی (ره) چه دستور مهمی به دولت برای خانهدار شدن همه مردم ایران داده؟
♦️ نهادهایی که مسئول بودند آیا به وظیفه خودشون در مقابل دستور امام خمینی (ره) عمل کردند؟!
@zistshahr
گویا عدم فهم مقیاس دیتا به یک اپیدمی تبدیل شده است.
یا نمی دانند قاچاق چیست، یا نمیدانند ۵۰ میلیون لیتر در روز کدام است!
به نظرم بهتر است این اعداد را در دفاتر اصلی انرژی کشور جستجو کنند نه بار وانت های بیابان گرد.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از جارا
با سلام
🔰 عملیات صد و چهل و چهارم جارا 🔰
💠 تاریخ عملیات:
دوشنبه، ساعت 21:30 تا 21:30 روز بعد
💠 موضوع:
✅ اصلاحات ساختاری در نظام بانکی
💢 هشتگ:
#اصلاحات_ساختاری_نظام_بانکی
#انقلاب_اقتصادی
💠 محور ها:
_بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور ریشه در ساختار نظام بانکی دارد که به هیچ وجه اسلامی نیست و برگرفته از قواعد غربی است.
_سیاست های اقتصادی که قبل از انقلاب اسلامی رایج بود و بعد از جنگ تحمیلی با دستورالعمل های صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی به شدت تقویت شد و همچنان ادامه دارد علت اصلی نابه سامانی های اقتصادی است.
_با حفظ ساختارهای فعلی نمی توان مشکلات اقتصادی کشور را حل کرد، تورم لجام گسیخته و کاهش ارزش پول ملّی را مهار کرد و اقتصاد ملی را در مسیر رشد تولید و اشتغال زایی قرار داد.
_حل مشکلات اقتصادی کشور مستلزم تغییرات اساسی در نگرش دولتمردان،کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی است.
_تلاش براي یافتن راهکارهایی براي خروج از آشفتگیهاي اقتصادي با حفظ ساختارهاي اقتصاديِ موجودقطعاً با شکست مواجه خواهد شد زیرا همۀ مسائل حل نشدة ما در حوزة اقتصاد حاصل همین ساختارها بوده و هست.
_انحلال بانکهاي خصوصی و ادغام آنها در بانکهاي دولتی و سپس ادغام بانکهاي دولتی در یک و فقط یک بانک تحت عنوان «بانک ملی جمهوري اسلامی ایران» راهبرد اول براي اصلاحات ساختاري در اقتصاد کشور است. تنهابدینوسیله میتوان اولاً ربا را به صورت اساسی از اقتصاد ملی حذف کرد و ثانیاً تورم را به نحو صحیح مدیریت کرد وثالثاً سرمایه گذاري و تولید ملی را در راستاي استقلال اقتصادي و بهبود معیشت تودههاي مردم رشد و توسعه داد.
_ذات بانکهای خصوصی و دولتی سود آوری است،پس اساسا قادر به تأمین منافع ملی نیستند.
_هیچ دلیل اقتصادی مالی وجود ندارد که نشان دهد تعدد بانکهای دولتی موجبات تثبیت و پیشرفت و استقلال و مقاوم سازی اقتصاد ملی را فراهم کرده است.
_حذف بازار سکه از اقتصاد ملی راهبرد دوم در اصلاحات ساختاريِ اقتصاد است.
_ضرب سکه و تبدیل ذخایر طلا به سکه برای مبارزه با مشتی دلال و سفته بازی و سودجویی، آن هم در جنگ تمام عیار اقتصادی کاری عبث و فقط باعث ضعیف شدن اقتصاد کشور میشود.
_تعطیلی تمامی صرافیهاي خصوصی در کشور و تمرکر معاملات ارزي در «بانک ملی جمهوري اسلامی» راهبرد سوم دراصلاحات ساختاري اقتصادي است.
_صرافی های بخش خصوصی با دروغ تامین ارز اقشار مختلف، خود به سودجویی و سفته بازی میپردازند و هیچ واردکنندگان و صادرکنندگان بزرگ کشور ارز خود را صرافان بخش خصوصی تامین نمیکنند.
_راهبرد چهارم ممانعت از هرگونه فعالیت پولی و مالی براي سودآوري از وجوه کارنکرده است ،درآمد یا سود حاصل از وجوه کار نکرده را میتوان عامل اصلی در ایجاد بحرانهاي اقتصادي دانست.
_به لحاظ عقلی و با استناد به آموزههاي علم اقتصاد واقعی (و نه اقتصاد علم نماي غربی) میتوان ثابت کرد که سودهاي بادآوردهاي که حاصل وجوه کار نکرده است سرچشمۀ اصلی تورم و بیکاري و رکود تولیدات ملی است.
🔸🔸عملیات هم زمان در پیام رسان ویراستی انجام میشود.
❌ کسانی که تمایل دارند محتوای آماده دریافت کنند
در ایتا به آی دی زیر پیام بدهند
🆔 @Mgharibshahi
🔰 جارا در سایر پیام رسان ها:
✴️ ایتا:
eitaa.com/jarapublic
💠 بله:
https://ble.ir/jarapublic
🔷 توییتر:
https://twitter.com/jarapublic?t=y02pJy7kN-s17Mpmq7JScA&s=09
💎 تلگرام:
t.me/jarapublic
⭕️ اینستاگرام:
https://instagram.com/jara_irutm_medium=copy_link
هدایت شده از جهان آرا
📺 برنامه زنده جهان آرا
👈🏼 موضوع: سیاست های ارزی و نقش آن در مهار تورم
📌مهمان: دکتر حسین صمصامی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
✅ دوشنبه 28 فروردین 22:00
تکرار فردا 14:30
🆔 @ofogh_tv
🆔 @JahanaraOfoghtv
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
شومپیتر (رئیس وقت انجمن اقتصاددانان آمریکا)
امروزه اقلیتِاندکی هستند که تاثیر ایدئولوژی بر علم اقتصاد را منکر میشوند. اکثر اقتصاددانان وجود
تعصبات ایدئولوژیک در علم اقتصاد را میپذیرند.
فلذا نئولیبرالهای ایرانی یا اقتصاددان نیستند یا جزء اون اقلیت اندک هستند!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اقتصاد؛ توتولوژی و نظریه مقداری پول.
چنانچه اقتصاددانان تعریف می کنند، تولید ملی، برابر با ارزش کل تولیدات یک کشور است.
در این معنا خواهیم داشت:
GDP=PQ
یعنی تولید برابر است با قیمت مجموع کالاهای تولید شده ضربدر مقدار تولید در یک کشور.
همه بازی نظریه مقداری پول از همین تعریف آغاز می شود (انشاالله در زمانی دیگر توضیح خواهم داد که همین تعریف تا چه حد مضحک است).
اگر طرف اول معادله فوق را در مقدار نقدینگی ضرب و تقسیم کنیم، به نظریه مقداری پول می رسیم.
یعنی:
M×(GDP/M) = PQ
و تعریف می کنند که عبارت داخل پرانتز، همان سرعت گردش پول است. یعنی اگر تولید را بر نقدینگی تقسیم کنیم، مشخص می شود که هر واحد پول در اقتصاد در طول یک سال چند بار در تولید چرخش می کند (که انشاالله توضیح خواهم داد که همین تعریف هم تا چه حد نادرست است).
از این نظریه در مکتب شیکاگو برای تبیین مقدار تولید و تورم استفاده می شود بی آنکه متغیر دیگری وارد بازی تورم و تولید شود.
تنها در اینجا در صدد تبیین یک توتولوژی هستم. یعنی ساخت معادلات اقتصادی با استفاده از منطق ریاضی و بر اساس نظریاتی که می توانند با نظریات دیگر جایگزین شوند. چنانچه متغيرهاي دیگری انتخاب شوند، نظریه کاملا متفاوت می شود.
نظریاتی که ساخته مفروضات ذهنی بخشی از اقتصاددانان است، به عنوان نظریات حاکم بر رفتار متغيرهای اقتصادی معرفی می شوند و به نحوی وانمود می شود که این نظریات اثبات شده هستند. حال آنکه تنها یک توتولوژی هستند.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دکتر همت قلیزاده: فروش شرکتهای پالایشی با نرخ جهانی به داخل یعنی دلاریزه شدن اقتصاد ایران
✨کارشناس سازمان برنامه و بودجه در میزگرد «دلارزدایی از اقتصاد و مهار تورم» در دانشگاه علامه طباطبایی: بر اساس قوانین بودجهای و بهای فروش فوب خلیج فارس، میانگین فروش ماهیانه شرکتهای پالایشی با نرخ تسعیر ارز انجام شده است. ما محصولات پالایشی را با نرخ جهانی به خارجیها میفروشیم و همچنین به داخلیها نیز با این قیمت به فروش میرسد، این کار یعنی دلاریزه شدن اقتصاد ایران.
🗓بخشی از مناظره دکتر قلی زاده و دکتر مدنی زاده، ۲۸ فروردین ۱۴۰۲
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
#نه_به_دلاری_سازی
@jebhetse
هدایت شده از اقتصاد راهبُردی | علی ظاهری
تحلیل دکتر صمصامی عضو هیات علمی دانشگاه بهشتی از علل تورم در اقتصاد ایران:
👈 عامل اصلی وضعیت تورمی فعلی سیاستهای غلط ارزی است که از سال ۱۳۹۰ تاکنون عوض نشده است.
صمصامی در برنامه تلویزیونی جهانآرا: اقتصاد علم #هزینه_فایده است. هر تصمیم اقتصادی سیاستگذار یک هزینههایی دارد و یک فوایدی. ما در یک پژوهش علمی نشان دادیم حتی اگر دولت ارز نفتی به میزان کافی نداشته باشد و مجبور باشد ارز را از نیما بخرد و مابهالتفاوتش پایه پولی را بالا ببرد، #آثار_تورمی به مراتب کمتری نسبت به این دارد که بخواهد نرخ ارز را بالا ببرد، مثل اتفاقی که در حذف ارز ۴۲۰۰ رخ داد. یعنی تأمین مالی دولت از طریق افزایش نرخ ارز نسبت به استقراض از بانک مرکزی، نهتنها موجب کاهش بیشتر تولید شده، بلکه آثار تورمی بیشتری نیز دارد.
نگاه کنید به مقاله با عنوان:
👈 مقایسه تامین مالی دولت از طریق افزایش نرخ ارز و استقراض از بانک مرکزی بر تولید و تورم – حسین صمصامی و همکاران.
@Ali_zaheri
هدایت شده از 🕯 جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 🎬 ضد خش؛ فیلم کوتاه ۱۳۰ ثانیهای درباره حجاب
🔻اگر در ۴۴ سال گذشته دست کم ۴۰۰ فیلم کوتاه این چنینی (تبیینی) درباره حجاب و فلسفه آن ساخته بودیم، اکنون شاهد گرفتار شدن تعدادی از بانوان در منجلاب خانمانسوز بیحجابی نبودیم.
✍️اگر دیده اید ارزش دوبار دیدن را دارد
💠 https://eitaa.com/jahadtabini
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 حمله هم زمان شبکه ضدانقلاب، بهایی و سلطنتطلب من وتو و نشریه دنیای اقتصاد به پویش #من_ریال_را_دوست_دارم
ازین آشکارتر نمیتوان خط تضعیف پول ملی در داخل و خارج را توصیف کرد
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از اندیشکده قصد
📌جلسه هم اندیشی اساتید اقتصاد اسلامی به میزبانی دانشگاه قم با تاکید بر دلارزُدایی به عنوان یک راهکار اساسی مهار تورم و رشد تولید برگزار شد.
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
هدایت شده از آیت الله دکتر عسکر دیرباز نماینده مردم شریف و ولایتمدار آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری
📩 رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان: ده برابر این نقصهایی که گفتید هم وجود دارد اما انتظار فرج یعنی همه سختیها قابل برطرف شدن است
✏️ انتظار فرج یعنی سختیها همه قابل برداشته شدن، برطرف شدن است. نه اینکه بنشینید انتظار بکشید، دل شما باید گوش به زنگ باشد. انتظار فرج یعنی انتظار برطرف شدن همهی نقصهایی که شما الان گفتید. ده برابر این هم نقص وجود دارد که شما نگفتید. انتظار فرج یعنی این، یعنی آماده بودن، فکر کردن، بنبست نپنداشتن. بنبستانگاری خیلی چیز بدی است. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
@drdirbaz
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
✅ کمبود نقدینگی مشکل واحدهای راکد
❇️ نتیجه طرح پایش واحدهای صنعتی غیرفعال کل کشور نشان میدهد ۵۰ درصد از واحدهای غیرفعال مشکل کمبود نقدینگی، ۱۵ درصد مشکل نبود تقاضا و بازار، ۴ درصد مشکل کمبود مواد اولیه، ۴ درصد اختلاف شرکا، ۲ درصد مشکلات زیرساختی، یک درصد مشکلات قضائی، یک درصد تأمین ماشین آلات و ۲۲ درصد سایر مشکلات دارند.
mehrnews.com/xZTXb
✳️ مشکل کمبود نقدینگی این واحدها از یک طرف محصول شوک افزایش قیمت ارز و تورم ناشی از فشار هزینه است و از طرف دیگر نتیجه عدم هدایت نقدینگی خلق شده به سمت تولید است.
✅ حل این مشکل نیازمند اقدام دوجانبه برای تثبیت نرخ ارز و مدیریت خلق پول و نقدینگی است، پیش شرط اقدام دوم، استفاده از مالیاتهای تنظیمی برای حذف جذابیت فعالیتهای سفتهبازانه است.
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
473.3K
🔹حالا که به همه اجازه واردات میدهید آیا اجازه تولید هم میدهید؟
🔸تولیدات نوآورانه جوانان ایرانی را آیا پلاک میکنید؟
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
🔹حالا که به همه اجازه واردات میدهید آیا اجازه تولید هم میدهید؟ 🔸تولیدات نوآورانه جوانان ایرانی را
مدیران محترم وزارت #صمت! آیا به هر کدام از مردم این اجازه را هم می دهید که خودرو خود را از قطعات موجود در بازار مونتاژ یا تولید کنند؟ یا فقط اجازه واردات خودرو کارکرده یا خرید از خودروسازان را دارند؟
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 ظلمی که به مادران خانه دار میشود.....
⏪طیق گزارش مرکز آمار ایران(۱۴٠٠)،
حدود ۲۶ میلیون نفر از حدود ۳۸ میلیون نفر جامعه غیر فعال کشور را بانوان تشکیل میدهند که از این تعداد بیش از ۲۲ میلیون زن، مسئولیتهای شخصی و خانوادگی را علت عدم جستجوی شغل اعلام کرده اند
▪️نقطه تاسف این آمار آنجاست که؛
زنان خانه دار را صرفا بر اساس شاخصهای غلط و ضدخانواده غربی، جزو جمعیت غیرفعال محسوب میکنیم!
▪️در حالی که بزرگترین سهم خلق ارزش اقتصادی را در #نابازار دارند و بدون فعالیت آنها، اقتصاد که هیچ، کل جامعه با همه ابعادش دچار چالش میشود
▪️لازم است بجای نظام اجتماعی، دستگاه محاسباتی تغییر کند ...
✍️ م.طالبی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از دقیقههای اقتصاد اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دقیقههای اقتصاد اسلامی
شاکر خدا باشیم
♻️ قسمت ۳۰ از ۱۰۰
🗣 دکترحمیدرضا مقصودی
@eq_qasd
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
کسانی که از دخالت دولت در قیمتگذاری انتقاد میکنند، لطفا بگویند کدامیک از شرایط #رقابت_کامل در بازار ارز و پتروشیمی و فولاد و خودرو و... وجود دارد که نیاز به دخالت دولت نباشد؟! اینها حتی درس اول اقتصاد لیبرالیستی را هم نخواندهاند، شاید هم پای #منافع_شخصی، در میان است!
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از دبیرخانه هماندیشی ها
🔹#گزارش_تصویری
📌هشتمین نشست هماندیشی رمضانی
💬 مسئله مهار تورم، رشد تولید
💢با حضور مهمان گرامی:
✔️ دکتر سیدیاسر جبرائیلی
(رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام)
——
🔸به میزبانی
🔻دانشگاه قم
🔸 و با مشارکت:
🔻ستاد پیشرفت جامع منطقهای
🔻 اندیشکده قصد
🔻 پژوهشکده مطالعات راهبردی حوزه و روحانیت
🔻 پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام
🔻مرکز علوم نوین اسلامی(معنا)
____
🌐 https://eitaa.com/maana_hamandishi