هدایت شده از KHAMENEI.IR
📹 ببینید| رهبرانقلاب، امروز: در زمینهی اقتصادی هیچ بنبستی وجود ندارد. مشکلات کشور، مشکلات اقتصاد، شناختهشده است و راهحلها هم شناخته شده است.
📛 دشمن کمین گرفته است و بهمجردیکه این مشکل را در داخل مشاهده میکند، فوراً مثل مگسی که روی زخم مینشیند، روی مشکل مینشیند و از این بنا میکند به سوءاستفاده کردن!
👈 القا میکند که نظام اسلامی نتوانست.
⚠️ من نمیدانم شما چقدر با تبلیغات جهانی ارتباط دارید، حالا که دیگر #فضای_مجازی در اختیار همه است؛ بهطور دائم از صد طرف تبلیغات علیه نظام اسلامی و جمهوری اسلامی و همهی دستگاههای کشور شروع میشود، بهخاطر خطایی که زیدی، عمرو، بکری انجام دادند. دشمن از این سوءاستفاده میکند. ۹۷/۵/۲۲
📥سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=40247
حامی انقلابی🇮🇷
@hamieh_enghelabi
وحید یامین پور
📺سواد رسانه ای چیست؟
مترادف این عنوان در ترم های رسمی دانشگاهی با عنوان مطالعات رسانه ای یا رسانه شناسی شناخته می شود.
ذیل این عنوان عناوینی وجود دارد مثل علوم ارتباطات یا شناسایی وسائل ارتباط جمعی یا نظریه های ارتباطی همه اینها از وجوهی بهم شبیه و از وجوهی باهم تفاوت دارند .
رسانه در مفهوم و مصداق ربطی به دوران معاصر ندارد. یعنی ما با انواعی از رسانه های موثر و پایدار مواجهیم و هیچ ربطی به مدرنیته ندارد.
در واقع تکنولوژی های ارتباطی انواعی از
رسانه ها هستند ولی تنها مصادیق رسانه نیستند
@hamieh_enghelabi
حامی انقلابی🇮🇷
@hamieh_enghelabi
☑️سرفصل های دوره نباء چیست ؟
🔺یک رسانه دانشجویی نیازمند چه مسائلی می باشد؟
◀️ نباء قصد دارد هر آنچه برای یک رسانه دانشجویی و بیشتر را به، شما آموزش دهد.
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر :
@nabaa_admin
@nabaa_ir
@hamieh_enghelabi
حامی انقلابی🇮🇷
@hamieh_enghelabi
وحید یامین پور:
💻هر رسانه ای ؛هر مدیومی ظرفیت انتقال پیام را ندارد.
چه کسی پیام رسانه ای را منتقل می کند؟
در علوم ارتباطات به این چه کسی منبع پیام میگویند. منبع پیام برای کسی که دارد پیام را دریافت می کند مهمتر است تا کسی که پیام را منتقل می کند.
📻اول : باید انتخاب کنیم که از چه طریقی باید پیام را منتقل کنیم.(medium)
دوم : چه کسی دارد این پیام را منتقل میکند؟ ( منبع پیام)
سوم : به چه کسی این پیام را منتقل کنیم؟( مخاطب شناسی)
چهارم : باید ملاحظه داشته باشیم که هر پیامی با هر شاکله ای از طریق رسانه به هر مخاطبی نمیرسد.
پنجم : اینکه این پیام چه تاثیری دارد؟
.
پنج سوال مطرح است
۱.چه کسی؟
۲.ازچه طریقی؟
۳.چه پیامی را؟
۴. به چه مخاطبی می رساند؟
۵. واثر پیام چیست؟
.
هر کدام از اینها یک حوزه مطالعاتی دارد. مثلا اینکه چطور جامعه در اثر یک رسانه تاثیر می پذیرد و تغییر می کند.
@hamieh_enghelabi
هدایت شده از سالار
اولین صفحه دکتر وحید یامین پور بعد از هشت ماه برگشت
Instagram.com/yaminpour
@hamieh_enghelabi
هدایت شده از اتحادیه جهانی جوانان مسلمان تقریبی
🔘یامین پور در جمع نخبگان جوان اهل تسنن سنندج:
آنچه بر سر سوریه آمد برای ایران طراحی شده بود/ مسجد سنی یا شیعه نمیشود، همه مساجد برای همه مسلمین است.
#اتحادیه_جهانی_جوانان_مسلمان_تقریبی
🆔️ @alshebabaltaghribi
هدایت شده از وحید یامین پور
🔸️یامین پور در جمع نخبگان جوان اهل تسنن کردستان:
طرحی که در سوریه اجرا شد برای ایران تدارک دیده شده بود و رشد اجتماعی فریقین در ایران مانع تحقق آن در ایران شد.
(دبیر اتحادیه جوانان مسلمان تقریبی عصر روز شنبه ۲۳ مرداد در کتابخانه امام خامنهای شهر سنندج با جمعی از نخبگان و طلاب جوان اهل تسنن دیدار و گفتگو کرد)
یامین پور با بیان اینکه ما در منطقهای بحرانی، نمیشنویم حتی یک شیعه و سنی یا فارس و کُرد یا بلوچ و عرب و ... بهخاطر تعصبات قومی و مذهبی با هم گلاویز شده باشند، این تعایش را معجزه انقلاب اسلامی دانست.
وی افزود: طرحی که سوریه را به سرزمینی سوخته تبدیل کرد اصالتا برای ایران طراحی شده بود؛ ولی جریانهای انحرافی و التقاطی مذهبی که به تکفیر و خشونت علیه سایر مذاهب منتهی می شد اتفاقا توسط خود بزرگان و جامعهی متدین همان مذهب کنترل و حذف شد، نظیر آنچه اهل تسنن غیور بلوچستان با گروهک جندالله کردند.
دبیر اتحادیه جوانان مسلمان تقریبی نظام اسلامی درباره نقش رهبری در گفتمان تقریب گفت: شخص رهبر انقلاب برای استاندارد کردن روابط مذاهب، از حیثیت و اعتبار خود هزینه زیادی کرده اند. شما تصور نکنید فتوای رهبری در اعلام حرمت توهین به مقدسات اهل تسنن اتفاق ساده ایست. جریانهای تندرو و متعصب که بعضا با کشورهای دیگر مرتبط اند این رفتار را برنمیتابند. رویه و مبنای امام و رهبری این بوده که نه تنها توهین یا تحریک را حرام دانستهاند که حتی اگر کسی یک کلمه بگوید که به وحدت لطمه بزند معصیت کرده است.
وی در پاسخ به سوالی در ارتباط با مسجد اهل تسنن گفت: اینکه برخی مدام تکرار میکنند که چرا در تهران برای اهل تسنن مسجدی وجود ندارد توجه ندارند که مسجد شیعی یا سنّی نمیشود؛ همه مساجد برای همه مسلمین اند. اگر مساجد رسما شیعی یا سنی اعلام شوند گویی ما رسماً به افتراق مذاهب اذعان کردهایم. آیا در سنندج شیعیان حق ورود به مساجد شما را ندارند؟!
طبیعی است که در هر منطقه ای اهل هر مذهبی در اکثریت بود اذان همان مذهب از منارهها پخش شود و امام همان مذهب اقامه کند.
یامین پور افزود: حضرت آیت الله اراکی دبیر کل محترم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با درک شرایط روز به سمت فعال کردن اقشاری حرکت کردند که در دوران ما میتوانند بازیگران صحنه دیپلماسی عمومی باشند. جوانان مهمترین کسانی هستند که میتوانند در این زمینه نقش ایفا کنند.
نگاه حداکثری این است که همانطور که ایران کانون فکری و فرهنگی شیعیان جهان است، همچنین ایران کانون فکری و فرهنگی اهل تسنن جهان باشد؛ مگر کدام خوانش از فقه مذهب شافعی و حنفی در جهان مترقی تر از خوانش و روایتی است که در ایران است؟ چرا عربستان یا پاکستان به عنوان کانون اهل فکری و تربیتی اهل تسنن شناخته شود در حالیکه تکفیر ثمره آن شده است. اینکه با پیگیری دفتر رهبر انقلاب یکی از غنیترین کتابخانه های مذهب شافعی در سنندج راهاندازی می شود به همین دلیل است. شوافع ایران میتوانند مصدر فکر و فرهنگ چهارصد میلیون شافعی جهان باشند و در این حال اهداف تقریبی نظام هم محقق شده است.
http://www.taghribnews.com/fa/doc/news/351379/یامین-پور-رشد-اجتماعی-فریقین-ایران-مانع-سوریه-شدن-رهبر-انقلاب-تقریب-مذاهب-آبرو-اعتبار-خود-هزینه-کردند
حامی انقلابی🇮🇷
شهید یونس زنگی آبادی🌷 @hamieh_enghelabi
🌷هرپنج شنبه با یاد یک شهید🌷
فضیلت زنده نگه داشتن یاد شهدا، کمتر از خود شهادت نیست.
مقام معظم رهبری
در سال ۱۳۴۰ ه ش، یونس زنگی آبادی در خانوادهای متدین در روستای زنگیآباد کرمان دیده به جهان گشود. پدرش ملا حسین، مردی مؤمن و عاشق اهل بیت بود. وقتی از دنیا رفت، یونس دوازده سال بیشتر نداشت. پس از فوت پدر، مادرش با سختی برای تأمین زندگی زندگی تلاش کرد؛ اما از آن پس بود که یونس نوجوان برای کمک به هزینه زندگی در کنار درس خواندن به کارگری روی آورد. با شروع زمزمههای انقلاب، در حالی که دانشآموز دبیرستانی بود، در تظاهرات و حرکتهای انقلابی کرمان نقش جدی داشت.
با پیروزی انقلاب اسلامی برای درگیری با ضد انقلاب به کردستان رفت و در سال ۱۳۶۰ به استخدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. تدبیر، اخلاص و شجاعت او در عملیاتهایی چون فتحالمبین، بیتالمقدس، والفجر مقدماتی، رمضان، خیبر و بدر باعث شد تا سردار قاسم سلیمانی، فرمانده وقت لشکر ۴۱ ثارالله کرمان، حاج یونس ۲۳ ساله را به فرماندهی تیپ امام حسین (ع) لشکر ۴۱ ثارالله کرمان برگزیند و در ۲۵ /۱۰/ ۶۵ در عملیات کربلای ۵ با ریختن خون خود، مصداق آیه «عند ربهم یرزقون» شود.
🌷شهید یونس زنگی آبادی🌷
شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا صلوات و فاتحه ای هدیه کنید.
@hamieh_enghelabi
ماجرا از آنجا آغاز میشود که قرار بر این میشود آقای صفایی خاطرات شهید زنگی آبادی را تدوین و به صورت یک کتاب درآورد و در حالی که مشغول خواندن این خاطرات بوده و ناامیدانه از اینکه آیا میتواند این کار را انجام دهد یا نه؛ و آیا میشود در خاطرات شهید دست برد و یک قصه داستانی را به قلم درآورد؟! ناگهان با صدای زنگهای متوالی تلفن بعد از بار که سعی میکرد جوابی ندهد بالاخره مجبور میشود گوشی را بردارد تا ببیند این آدم سمج کیست که افکارش را میپراند! که ناگاه متوجه میشود او کسی نیست جز همان صاحب خاطرات یعنی شهید حاج یونس زنگی آبادی...
متن زیر بخشی از این ماجراست :
این دیگر زنگ نیست، بلکه زینگ است و اصلا بگذارید ببینیم این کیست که دست برنمیدارد و با سماجت منتظر و امیدوار است
- بله؟
-سلام علیکم.
-علیک
میخواستم بگویم شما میتوانی برای رفع این به ظاهر مشکل از صناعات داستانی برای پرداخت خاطره استفاده کنی و جای دست بردن در آن کاری کنی که خواندنیتر شود. سکوت …سنگین شدم.. حیرت کردهام.
ـ شما؟
ـ من زنگی آبادی هستم.
ـ ببخشید، کی؟!
ـ یونس زنگی آبادی.
خواب نمیبینم؟
هر عباسی یک حسین دارد و هر حسینی یک زینب و هر زینبی که شمشیری است در نیام که باید برآید. من این شمشیر را در دست تو میگذارم، زیرا از خدا خواستم که یک بار چون عباس شوم و یک بار چون حسین. به وقت عباس شدن بیدست شدم و یک بار چون حسین شدن بیسر. مرا از پاهایم شناختند. اینها را میدانی …خواندهای … .
شرح کامل این حکایت را از زبان حجت الاسلام انجوی نژاد بشنوید که گویای ظهور این شهید برای نویسنده خاطراتش است.👇👇
@hamieh_enghelabi
4_582493935813787782.mp3
2.64M
شهیدحاجیونس زنگی آبادی
شرح کامل این حکایت را از زبان حجت الاسلام انجوی نژاد بشنوید که گویای ظهور این شهید برای نویسنده خاطراتش است.
@hamieh_enghelabi
حامی انقلابی🇮🇷
@hamieh_enghelabi
وحید یامین پور:
در حدود ۱۵۰ سال پیش از نیمه دوم قرن نوزدهم به این سو وقتی جامعه مدرن در غرب شکل گرفت تئوریهای انتقادی نسبت به جوامع غربی تولید شد.
عمده توجهات این بود که چه پدیده هایی استحکام اجتماعی و چه پدیده هایی گسست اجتماعی ایجاد می کنند.همبستگی اجتماعی هر چه پایین تر باشد میزان جرائم و خود کشی بیشتر می شود.
رسانه به عنوان یک عامل اثر گذار وارد جامعه شد و کسی فکر نمیکرد که رسانه ها می توانند اثر اجتماعی تولید کنند.
اولین نسبتی که به رسانه دادند این بود که رسانه ها جامعه را توده ای می کنند.
@hamieh_enghelabi