✅در این انتخابات، قهراً آن چهار نقطهای که گفتیم مهم است. اوّل، مشارکت؛ مشارکت یعنی حضور پُرشور مردم در انتخابات. اگر حضور پُرشور مردم در انتخابات باشد، این وحدت ملّی را نشان میدهد، این انگیزهی ملّت ایران را برای حضور در صحنه نشان میدهد؛ انگیزهی ملّت ایران و وحدت ملّی، قدرت ملّی به وجود میآورد؛ قدرت ملّی موجب امنیّت کشور میشود؛ وقتی کشور امنیّت پیدا کرد، آنوقت علم در آن کشور پیشرفت میکند، اقتصاد در آن کشور به شکوفایی میرسد، مشکلات گوناگون فرهنگی و اقتصادی و سیاسی در کشور قابل حل میشود؛ مشارکت یک چنین معجزهای میکند. انتخابات در کشور تحوّل ایجاد میکند. بعضیها اسم تحوّل را میآورند، اظهار طرفداری از تحوّل میکنند، امّا عملاً آن چیزی که مقدّمهی حتمی تحوّل است، مورد بیاعتنائیشان قرار میگیرد؛ یعنی انتخابات. با انتخابات میشود در کشور تحوّل ایجاد کرد. صاحبان دیدگاههای گوناگون سیاسی و اقتصادی و فرهنگی میخواهند تحوّل ایجاد کنند به نفع دیدگاه سیاسی یا فرهنگی یا اقتصادی خودشان؛ خیلی خب، راهش چیست؟ راهش این است که با انتخابات ــ حالا چه انتخابات مجلس، چه انتخابات مجلس خبرگان، چه انتخابات ریاست جمهوری، چه انتخابات شوراها ــ کسانی را که با آن فکر سیاسی آنها و جهتگیری سیاسی یا اقتصادی یا فرهنگی آنها همراهند، سر کار بیاورند؛ این میشود تحوّل. بنابراین، پایهی تحوّل انتخابات است.
همهی کسانی که مخاطبانی دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند. علمای اَعلام، اساتید دانشگاه، اساتید حوزه، صداوسیما، مطبوعاتیها، جوانها، افراد در داخل خانواده، اینها همه میتوانند منادی انتخابات باشند و مخاطبان خودشان را به انتخابات دعوت کنند؛ آنوقت انتخابات، انتخابات پُرشوری خواهد شد. اگر مشارکت ضعیف باشد، مجلس ضعیف خواهد شد و مجلس ضعیف توانایی کامل برای رفع مشکلات نخواهد داشت. اگر میخواهیم مشکلات برطرف بشود، باید مشارکت را بالا ببریم؛ این وظیفهی همه است. هر که میخواهد مشکلات کشور برطرف بشود، راهش این است. این، مسئلهی مشارکت. البتّه اگر در آینده عمر و فرصت بود، من باز [مطالبی را در این باره] عرض خواهم کرد.
✅امّا مسئلهی رقابت؛ رقابت یعنی چه؟ رقابت یعنی جناحهای سیاسی برای شرکت در انتخابات با هم مسابقه بگذارند؛ گرایشهای گوناگون سیاسی و اقتصادی، در انتخابات با هم مسابقه بگذارند؛ میدان باز باشد برای مسابقهی جناحهای سیاسی و نگاههای سیاسی و نظرات سیاسی، همچنین اقتصادی، همچنین فرهنگی؛ این معنای رقابت است. رقابت یعنی جوانهایی که میخواهند وارد میدان انتخابات بشوند، با افراد سابقهدار و باتجربه مسابقه بگذارند؛ اینها تلاش کنند، آنها هم تلاش کنند. و یک مجلس خوب و قوی آن مجلسی است که هم از این جوانها داخلش باشند، هم از آن مجرّبها و باسابقهها داخلش باشند. رقابت یعنی این؛ یکی از مهمترین مسائل در باب انتخابات، این مسابقه گذاشتن است. رقابت یعنی همه بتوانند تبلیغات کنند، منتها تبلیغات درست. من دربارهی تبلیغات هم انشاءالله اگر عمری بود، بعداً عرض خواهم کرد. تبلیغات بایستی همراه با اخلاق و دیانت باشد. تبلیغات غیر از تهمت زدن است، غیر از دروغ گفتن است، غیر از وعدهی خلاف دادن است. تبلیغات یعنی انسان نظرات خودش را برای مردم بیان کند؛ تبلیغات این است و باید انشاءالله برای همه فراهم باشد. خب حالا در این زمینه حرف زیاد است. در مورد سلامت انتخابات و امنیّت انتخابات هم اگر عمری بود، انشاءالله بعدها مطالبی عرض خواهم کرد
هدایت شده از اخبار مراکز حوزوی
#مسابقه کتابخوانی با موضوع «انتظار»
مرکز خدمات حوزههای علمیه به مناسبت نیمه شعبان، مسابقه کتابخوانی کتاب «امام مهدی (عج) موجود موعود» را برگزار می نماید.
ویژه:خانواده #طلاب و روحانیون سراسر کشور
منبع: فصل چهارم کتاب « امام مهدی (عج) موجود موعود» تالیف حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (حفظه الله)
زمان مسابقه:
از 30 بهمن تا 15 اسفند 1402
نحوه شرکت در مسابقه: مراجعه به #سامانه_طوبی
لینک شرکت در مسابقه:
https://sf.csis.ir/event/detail/8e304ca0-2685-4d14-ab66-4406c6643d61
به نفرات برگزیده به قید قرعه هدایایی تقدیم خواهد شد.
🕌 اخبار مراکز حوزوی
@akhbarmhowzeh
هدایت شده از نجات
بسته عملیاتی نجات.pdf
306.1K
💢 نسخه نهایی بسته عملیاتی نجات
💡بیش از ۳۰ طرح عملیاتی فردی و تشکیلاتی برای "افزایش مشارکت و روایت پیشرفت"
🗂 همراه با ارائه جزئیات فرایند اجرایی و پیوستهای مورد نیاز
کمی که بگذرد ،
ما میمانیم و وجدانی که میپرسد:
⁉️ به اندازه توانمان تلاش کردیم یا نه ؟!
🔰و این پرسشی است که پاسخش درس و کار و زندگی نیست!
بسم الله...
#انتشارحداکثری
[نجات ؛ نهضت جوانان انقلابِ تمدنساز]
@nejaatt_ir
https://eitaa.com/joinchat/3189309560C7e7ca20fab
هدایت شده از پیامرسان جامع طرح ولایت
🔻چرا آیتالله محمود رجبی جهت انتخاب برای مجلس خبرگان رهبری مناسب است؟ / از اجتهاد و سلوک عرفانی تا حضور در مراکز حساس نظام و اعتماد رهبری به ایشان
🔹️جایگاه رهبری، خطیرترین مسئولیت در نظام اسلامی است که ضامن اسلامیت نظام و حافظ دین و دنیای مردم است. لذا مجلس خبرگان رهبری حساسترین مرکز راهبردی نظام است که به موجب قانون اساسی، سه مسئولیت مهم را در قبال رهبری نظام بر عهده دارد: «انتخاب»، «برکناری» و «نظارت».
از این رو، اعضای مجلس خبرگان باید از فقهای عادل، بصیر و متعهد به انقلاب اسلامی انتخاب شوند که اشتهار به تدین و زمان شناسی داشته باشند.
🔹️ویژگیهای برجستهای در آیتالله شیخ محمود رجبی وجود دارد که موجب میشود از جمله فقها و عالمانی باشد که شایستگی جدی برای حضور در مجلس خبرگان دارد. این ویژگیها عبارتند از:
🔸۱. اعتماد رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی): نصب آیتالله رجبی به عنوان جانشین علامه مصباح(ره) در جایگاه ریاست موسسه امام خمینی(ره) از سوی رهبر معظم انقلاب، نشان از اعتماد معظمله به ایشان و شایستگیها و شباهت فراوان ایشان به علامه مصباح(ره) از جهات گوناگون است.
🔸۲. اجتهاد و فقاهت: آیتالله رجبی یک فقیه و مجتهد مسلم است. سالها شاگردی در محضر بزرگانی چون آیات عظام بهجت(ره)، حائری یزدی(ره)، شیخ کاظم تبریزی(ره)، وحید خراسانی، نوری همدانی، جوادی آملی و علامه مصباح یزدی(ره) از او یک صاحب نظر برجسته در مسائل اساسی اسلام ساخته است.
🔸۳. عدالت و سلوک عرفانی: به گواه اساتید برجسته اخلاق، حاج شیخ محمود رجبی انسانی عابد، سالک و راه رفته در مسیر معنویت و اخلاق است. وی سالیانی متمادی از محضر بزرگانی چون آیتالله بهجت(ره)، علامه مصباح(ره)، آیتالله شاه آبادی(ره)، آیتالله مظاهری، آیتالله احمدی میانجی، آیتالله خوشوقت و علامه جوادی آملی، بهرههای عرفانی و اخلاقی برده است.
🔸۴. زمانشناسی و بصیرت: اعتماد علامه مصباح(ره) - این استوانه بصیرت و تیزبینی - به آیتالله رجبی در مسائل گوناگون سیاسی، اجتماعی و مدیریتی و ارجاع اطرافیان و اثرگذاران جبهه انقلاب به ایشان، خود بهترین موید برای این امر است.
🔸۵. صاحب نظر در تفسیر قرآن: آیتالله رجبی یک متفکر برجسته و مفسر تمام عیار قرآن است. مجموعه فعالیتهای علمی و نظارتی وی در حوزه تفسیر کم نظیر است. وی با شاگردی در محضر علامه جوادی آملی و علامه مصباح(ره)، عصاره دو جریان تفسیری پس از علامه طباطبایی(ره) است.
🔸۶. متفکر و نظریهپرداز: آیتالله رجبی یک صاحب نظر نظریهپرداز برجسته در روش شناسی، اصول استنباط دینی، تفسیر ترتیبی، تفسیر موضوعی، علوم قرآنی، علوم اجتماعی و مدیریت است. کاوش در نظریه سیاسی ولایت فقیه از جمله تخصصهای او است که برای یک عضو از مجلس خبرگان رهبری ضروری و حیاتی است.
🔸۷. عضویت در مراکز حساس نظام: شورای عالی حوزههای علمیه، جامعه مدرسین حوزه علمیه از مراکز حساس و راهبردی حوزه علمیه، نظام اسلامی و جهان تشیع محسوب میشود که عضویت در آنها نیازمند صلاحیتهای خاصی است. حاج شیخ محمود رجبی، علاوه بر ریاست موسسه امام خمینی(ره) که نیازمند نصب رهبری است، سالیان متمادی در این دو مرکز عضویت داشته و از عناصر اثرگذار آنها به شمار میرود و نیز هماکنون با حکم ریاست محترم جمهور، به عنوان مجتهد صاحب نظر در تعلیم و تربیت، عضو شورای عالی آموزش و پرورش میباشد.
🔸۸. مجاهدت و انقلابیگری: آیتالله رجبی یک فقیه در صحنه است. مواضع انقلابی و صریح او در فتنهها و شرایط حساس از یکسو و تعاملات وی با عناصر فعال و اثرگذار علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، مدیریتی و امنیتی از سویی، موجب مماس شدن او با مسائل نظام اسلامی شده است. مبارزه فکری و سیاسی با جریانهای مارکسیستی، سکولار و لیبرال در کشور و تربیت شاگردان موثر در مبارزات انقلابی و صحنههای دفاع مقدس از جمله اقدامات مهم وی است.
🔸۹. مدیریت قوی: آيتالله رجبی علاوه بر فضل حوزوی و صفای باطنی، یک مدیر شایسته است. وی قبل از ریاست موسسه امام خمینی(ره)، سالها قائم مقام علامه مصباح(ره) بوده و در مراکزی مانند مجمع جهانی اهل بیت(ع)، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و... مسئولیتهای مدیریتی مهمی را بر عهده داشته است. همچنین عضویت در هیئت امنای دانشگاه بینالمللی قم، صنعتی قم و... نیز مدیریت طرحهای کلان علمی بخشی از کارنامه مدیریتی وی است.
#انتخابات
#جهاد_تبیین
#زنجیرههای_تواصی
📱@hamzevasl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حمایت فیلسوف شهیر، عضو جامعه مدرسین و عضو مجلس خبرگان رهبری؛ آیت الله فیاضی از دکتر قاسم روانبخش
✍خب الحمدلله در معرفی یکی از کاندیدای اصلح در قم اشتباه نکردم و مهر تایید حضرت آیت الله فیاضی براین معرفی زده شد که فصل الخطاب و فصل الختام هست.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از احسان عبادی | ما و او
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷امام خامنهای در چهارمین دیدار با نمایندگان مجلس یازدهم:
🗳 #از_اول تشکیل این مجلس بنابر #اطلاع، #اعتقاد داشتم که این مجلس انقلابی است؛ الان هم #بعد_از_سه_سال همین را #تکرار میکنم.
سوم خرداد ۱۴۰۲
🇮🇷 مجلس یازدهم، مجلس انقلابی 🇮🇷
👌وقتی آقا این جمله رو میگه یعنی باید سعی کنیم شاکله و بدنه اصلی مجلس رو حفظ کنیم و افرادی که در حد تراز نبودن رو عوض کنیم 👌
برف که نه، سوز برفی می آید
نمیدانم، تطبیق زمانی نداده ام، که آن زمان هوای مدینه چطور بوده - شب ها-
چهل پنجاه دقیقه بچه بغلت باشد از این خانه به آن خانه، شاید سختی اش برابری کند با حمل شش ماهه، از این کوچه به آن کوچه.
چهارتای دیگر را گذاشته ام خانه. دوتایشان خواب، دوتا مشغول بازی. اگر با من همراه میشدند، بیشتر شبیه میشدم به آن کسی که همه آرزویم خادمه درگاهش شدن است.
آخر دوست دارم که شبیه باشم
تأسی کنم
همین است که نذر کرده ام در چهل خانه را بزنم.
منِ زن، منِ مادر، با بچه...
با یکی از همسایه ها، شکلات خریده ایم و امروز شروع کرده ایم.
در همین چند روز باقیمانده،
برویم مردم را، امت را، تواصی کنیم به حق، دعوت کنیم به مشارکت
یکی یکی، چهره به چهره.
استرس داشتیم. با «یا فاطمة الزهرا اغیثینی» شروع کردیم اما از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان از ۱۵-۱۶ خانه امروز، ۶-۷ تا نبودند، بقیه هم گفتند حتما رأی خواهند داد!
همسایههای خوبی داریم؛
کار آسان ما کجا، گفت و گو با بزرگان و جنگاوران و سیاسیون مدینه کجا…
گفتیم اگر بشود فردا برویم با خانم های مغازه دار محل صحبت کنیم. من آشنایی ندارم، اما همسایه همراهم گفت با بیشترشان سلام علیک دارد. انشاءالله که فایده کند. حداقل برای شروع صحبت.
فاطمه زهرا - سلام الله علیها - هم آشنایی داشت. همه ناسلامتی، یک روزی اصحاب پدرش بودند، هم رزم های شوهرش بودند، زن هایشان هم مسجدی های خودش بودند. ولی فایده نکرد. یعنی کرد ها، ولی در حد اینکه همان شب فقط، دم در، به حرفهایش گوش کنند و سر تکان دهند. اما صبح که میشود هیچ کس پای کار نیاید.
نذر کرده ام در چهل خانه را بزنم.
چه در را باز کنند چه نکنند
چه حرفم را گوش دهند چه ندهند
چه با من موافق باشند و با لبخند بدرقه ام کنند چه از کوره در بروند و به اندازه همه اعصاب خردی شان از اوضاع اقتصاد و معیشت، سر من داد بزنند.
نذر کرده ام کاری شبیه #مادرش کنم - ولو با کلی تفاوت در شکل و شرایط -
بلکه خود و خدایش ببینند که امت این عصر و زمان، با آن مردم هزاری توفیر دارند
و
#آمدنش کمی زودتر شود…
@hejrat_kon
پینوشت:
نوشتم که شاید به کار کسی بیاید. بقیه هم بلند شوند با هم تأسی کنیم. نذری چند پیاله شله زرد، چند تکه کیک، چند دانه شکلات، بهانه های خوبی هستند برای تواصی به حق، برای یاری آخرالزمانی امیرالمؤمنین، برای تقویت حکومتی که زمینه حکومت فرزند فاطمه است…
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥺 داستانی زیبا از طلبهشدن «داوود» نابغهای از خانوادهای ضددین و روحانیت!
🎙راوی استاد اخلاق حوزه، حجةالإسلاموالمسلمین قائمینیا
🌹شرح حالی به شدت شنیدنی
✅ از دست ندید!
👈 بفرستید برای جوونایی که مرددن برای طلبه شدن
#طلبگی #سربازی_امام_عصر #عنایت_حضرت
💚🌦حسنات🌦💚
73.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 «کجاستی مهدی»
🔻اثری خاص و نماهنگی زیبا با حضور چندهزار نفری کودکان شیعهی افغانستانی
🎙 سمیعالله رشیدی
✍️ چکاوک جوان
➖ تهیه شده در مؤسسهی فرهنگی هنری امام روحالله
🔹در اقدامی بدیع و کمنظیر در افغانستان، هزاران کودک شیعهی افغانستانی با حضور در جشن نیمهی شعبان، خالق اثری خاص شدند.👏
#کجاستی_مهدی #افغانستان
💚🌦حسنات🌦💚
همه مي آييم.pdf
282.5K
📍 دستورالعمل نصب پوستر #همه_می_آییم
🔺از اولویت بندی مخاطبین تا ملاحظاتی هنگام نصب پوستر
🔹 تعداد صفحات: ۲ صفحه
✊بسیج مدرسه معصومیه قم:
@basij_masoumieh
🟢حکم شرعی شرکت در انتخابات؟
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یکی از مشهورترین، مقبولترین و محکمترین قواعد فقهی در فقه اسلامی و شیعی، قاعده «وجوب حفظ نظام» و «حرمت اختلال در نظام» است. در اینکه منظور از «نظام» چیست، تفاسیر مختلفی ارائه شده است: «کیان جامعه مسلمین»، «حدود و ثغور کشورهای اسلامی»، «نظام عام یا نظام کلان اجتماع و معیشت» و «حکومت یا نظام سیاسی اسلام».
بر اساس این قاعده که مستند به مبانی دینشناختی و منابع قرآنی و روایی است، رعایت و انجام هر کاری که موجب حفاظت از جامعه مسلمین، تأمین امنیت جامعه اسلامی، استحکام کیان اسلامی و یا موجب بقا و استمرار نظام سیاسی اسلامی باشد، شرعاً واجب است. و هر کاری که به هر گونهای موجب پراکندگی یا از همگسیختگی جامعه اسلامی، به خطر افتادن امنیت و استقلال جامعه اسلامی و تضعیف نظام سیاسی اسلامی شود، شرعاً حرام است.
بر همین اساس، فقهای بزرگی چون شیخ مفید، سیدمرتضی، ابوصلاح حلبی و شیخ طوسی در صورت وجود خطر برای اساس اسلام و مرزهای جامعه اسلامی «جهاد» و حتی «جنگیدن تحت فرمان حاکم جائر» را نیز واجب میدانستند. میدانیم که بسیاری از فقیهان شیعی، حضور امام معصوم علیه السلام یا نائب خاص وی را یکی از شرایط وجوب جهاد میدانستند. بنابراین چنین فتواهایی که ناظر به شرایط عصر غیبت است، نشان از اهمیت حفظ نظام اسلامی دارد.
تشخیص مصادیق حفظ نظام و همچنین مصادیق اختلال در نظام اسلامی، کار پیچیدهای نیست. این مصادیق متناسب با شرایط اعصار و امصار مختلف میتواند متفاوت باشد. مصداق بارز آن که با «بصر» هم قابل فهم است، حمله و هجوم نظامی دشمنان اسلام علیه کشورهای اسلامی است. اما روشن است که در دنیای معاصر حفظ نظام فقط به آمادگی برای نبردهای سخت نیست. بلکه مهمترین عوامل اختلال در نظامات سیاسی در عصر حاضر نبردهای نرم و نبردهای شناختی و ترکیبی و سیاسی و اقتصادی و امثال آن است. که فهم آن نیازمند قدری «بصیرت» است.
به عنوان مثال، شرکت در انتخابات از مصادیق بارز و آشکار حفظ نظام و عدم شرکت در آن از مصادیق تضعیف نظام سیاسی اسلام است.
#امام_خمینی(ره) به عنوان یکی از بزرگترین و نواندیشترین فقیهان معاصر معتقد بود که حفظ جمهوری اسلامی از اتمّ مصادیق این قاعده است. به همین دلیل، حفظ جمهوری اسلامی را «یک واجب عینی» و بلکه «اهمّ مسائل واجبات» میدانست؛ واجبی که حتی از نماز هم اهمیتش بیشتر است. به همین دلیل، میفرمود: «حتی آن مسلمی که در آفریقاست حفظ جمهوری اسلامی برایش واجب است» (صحیفه امام، ج۱۹، ص۴۸۷) بلکه در یک جمله بسیار کلیدی و مهم فرمودند: «حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر – و لو امام عصر باشد- اهمیتش بیشتر است» (صحیفه امام، ج۱۵، ص۳۶۳)
خلاصه آنکه از مسلمات فقه اسلامی و شیعی این است که:
1. حفظ اسلام واجب و بلکه از حفظ امام معصوم علیه السلام هم واجبتر است؛
2. نظام و حکومت اسلامی مهمترین وسیله برای حفظ اسلام و تحقق آرمانها و اهداف و ارزشهای اسلامی است؛ در نتیجه، حفظ نظام اسلامی مهمترین وسیله برای حفظ اسلام بوده و حفظ آن از حفظ امام معصوم علیه السلام هم مهمتر است.
3. از مهمترین ابزارهای حفظ نظام اسلامی و مأیوس کردن دشمنان اسلام از اختلال در نظام اسلامی، شرکت گسترده در انتخابات و انتخاب اصلح است (هزینههای هنگفت دشمنان برای مأیوس کردن مردم از انتخابات نشان میدهد که حضور گسترده مردم در انتخابات میتواند نقشههای دشمنان برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی و ایجاد ناامنی و انشقاق در جامعه اسلامی را نقش برآب کند.)
4. شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح نیز به عنوان مقدمه واجب، واجب است. و امام خمینی(ره) چقدر زیبا و فقیهانه این حقیقت را بیان میکردند: «حفظ اسلام یک تکلیف شرعی است برای همه ما. حفظ مملکت توحیدی یک تکلیفی است برای همه قشرهای ملت و چنانچه همه با هم نباشند و در صحنه حاضر نباشند و رأی به وکلا ندهند و رأی به مجلس خبرگان ندهند و وکلایی که باید تعیین بشود و کسری دارند، رأی کم بیاورند، اینها برخلاف تکلیف عمل کردهاند. باید همه در صحنه باشند و همه وارد باشند» (صحیفه امام، ج۱۷، ص۱۰۲)
#انتخابات
آرامش درون 🌹👇
@aramesheedaron
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | سوم خرداد ۱۴۰۲👆
#سه_مرتبه تاکید بر انقلابی بودن مجلس در یکجلسه، از زبان مبارک نائب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، آنهم در آغاز چهارمین سال تشکیل مجلس ، آیا بر حسب اتفاق است؟!
مجلس انقلابی!
مجلس انقلابی ست!
مجلس انقلابی!
⭕️ راستی نیروهای انقلابی چقدر این تاکیدات مکرر را شنیدند؟
🇮🇷 مجلس یازدهم، مجلس انقلابی 🇮🇷
حضور مقتدرانه و هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رأی، قدرت چانهزنی اقتصادی کشور ما را در سطح بینالمللی گسترش خواهد داد.اگر سطح مشارکت پایین بیاید و دشمن خیال کند که نظام از پشتیبانی بالای مردم مؤمن برخوردار نیست، فشارها را زیادتر میکند و طرحهای منطقهای و شیطنتهای جهانی خود را افزایش میدهد.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 احکام انتخابات / ۱ از ۵
🗳 شرکت در انتخابات واجب عینی
📽 موشن گرافی های دیگر:
✅ ۲ انتخابات و خریدن رای
✅ ۳ انتخابات و رای سفید
✅ ۴ انتخابات و تجسس
✅ ۵ انتخابات و امر به معروف
#احکام_انتخابات
#واجب_عینی
#موشن_گرافی
#پخش_کلیپ_سهیم_شدن_در_جهاد_تبیین
✅ دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه 👇
https://eitaa.com/joinchat/1406075456Cc23175814d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 احکام انتخابات / ۲ از ۵
🗳 انتخابات و خریدن رای
📽 موشن گرافی های دیگر:
✅۱ شرکت در انتخابات واجب عینی
✅۳ انتخابات و رای سفید
✅۴ انتخابات و تجسس
✅۵ انتخابات و امر به معروف
#احکام_انتخابات
#خرید_رای
#موشن_گرافی
#پخش_کلیپ_سهیم_شدن_در_جهاد_تبیین
✅ دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه 👇
https://eitaa.com/joinchat/1406075456Cc23175814d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 احکام انتخابات / ۳ از ۵
🗳 انتخابات و رای سفید
📽 موشن گرافی های دیگر:
✅۱ شرکت در انتخابات واجب عینی
✅۲ انتخابات و خریدن رای
✅۴ انتخابات و تجسس
✅۵ انتخابات و امر به معروف
#احکام_انتخابات
#رای_سفید
#موشن_گرافی
#پخش_کلیپ_سهیم_شدن_در_جهاد_تبیین
✅ دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه 👇
https://eitaa.com/joinchat/1406075456Cc23175814d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 احکام انتخابات / ۴ از ۵
🗳 انتخابات و تجسس
📽 موشن گرافی های دیگر:
✅۱ شرکت در انتخابات واجب عینی
✅۲ انتخابات و خریدن رای
✅۳ انتخابات و رای سفید
✅۵ انتخابات و امر به معروف
#احکام_انتخابات
#انتخابات_و_تجسس
#موشن_گرافی
#پخش_کلیپ_سهیم_شدن_در_جهاد_تبیین
✅ دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه 👇
https://eitaa.com/joinchat/1406075456Cc23175814d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 احکام انتخابات / ۵ از ۵
🗳 انتخابات و امر به معروف
📽 موشن گرافی های دیگر:
✅۱ شرکت در انتخابات واجب عینی
✅۲ انتخابات و خریدن رای
✅۳ انتخابات و رای سفید
✅۴ انتخابات و تجسس
#احکام_انتخابات
#انتخابات_امر_به_معروف
#موشن_گرافی
#پخش_کلیپ_سهیم_شدن_در_جهاد_تبیین
✅ دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه 👇
https://eitaa.com/joinchat/1406075456Cc23175814d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی شورای نگهبان ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یکی از نمایندگان را رد کرد/ مبنای شورا مستندات است.
طحان نظیف در برنامه تلویزیونی «به اضافه یک» در شبکه سه سیما:
🔹ما در شورای نگهبان تعارف یا مجامله ای با افراد نداریم و سوابق شورا هم آن را نشان می دهد.
🔹ما برای کار خودمان باید دلیل داشته باشیم؛ خیلی حرفها زده می شود، ولیکن باید دلایل ردصلاحیت را به افراد توضیح دهیم.
🔹نمی توانیم بگوییم براساس شنیده ها قضاوت کردیم؛ اعضای شورای نگهبان مبنایشان اسناد و ادله محکمه پسند است.
#انتخابات
#دلسرد_کردن_مردم_ممنوع
@Mohamadrezahadadpour
اگر سایر ادعاهایی که عزیزان علیه مجلس انقلابی کردند مثل این یک فقره ادعایشان باشد که حتی سخنگوی شورای محترم نگهبان آن را رد کرده، تکلیف اعتمادهای از دست رفته چه میشود؟!
آیا به دوستانشان و لیستی که بر اساس ادعاهای اثبات نشده ارائه میدهند میشود رأی داد و اعتماد کرد؟!
👆👆👆👆👆👆👆
پیام حجج اسلام آقاتهرانی و نبویان درباره لیست واحد جبهه پایداری و شورای ائتلاف
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی در پیامی در خصوص آخرین وضعیت ارائه لیست جبهه پایداری در انتخابات پیشرو، گفت: الحمدلله توفیق شد نیروهای انقلاب به یک لیست واحد برسند. البته نظرات و سلایق افراد لیست متفاوت است و ایرادی ندارد ولیکن نکته مهم حضور حداکثری آحاد مردم پای صندوق رای است.
حجتالاسلام آقا تهرانی، یادآور شد: رهبر انقلاب در اهمیت مشارکت حداکثری میفرمایند: این مجموعه اصولگرا و انقلابی که امروز در مجلس هستند؛ حتیالمقدور نگذارید متشتت شود. این وحدت مهم است.
رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری با تاکید بر رسیدن یک وحدت ملی، خاطر نشان کرد: این کار انجام شد که تصمیم گیریها به راحتی انجام شود و مردم تهران ان شاءالله با حضور پرشور به این لیست واحد رای بدهند.
مشاهده مطلب در فارس:
https://farsnews.ir/kbr_ozra/1708973468426062269
#مرتضی_آقاتهرانی
#وحدت
#انتخابات
#مجلس
#پایداری
@AGHATEHRANI_IR
28.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رابطه جبهه پایداری و علامه مصباح
علامه مصباح پایهگذار جبهه پایداری بودند. علامه مصباح یکی از سه فقیهی بودند که در رأس جبهه پایداری قرار داشتند. به اعتقاد علامه مصباح مرکزیت جبهه پایداری ولایت فقیه است.
#مرتضی_آقاتهرانی
#انتخابات
#جبهه_پایداری
#مجلس
#مجلس_انقلابی
#کلیپ_کوتاه
@AGHATEHRANI_IR
پاسخ به چهل سوال دربارۀ مجلس شورای اسلامی.pdf
18.12M
پاسخ به چهل سؤال دربارۀ مجلس شورای اسلامی
📚تهیه و تدوین : ادارۀ کل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی
سرفصلها:
#عملکرد_مجلس
#شبهات_مجلس
#کارنامۀ_مجلس
قالب: PDF
l👇بیا بیناشو l
🆔 @binaasho
من آخرین نکتهای را که میخواهم عرض بکنم، این نگرانی و دغدغهای است که بنده به مناسبت حضور موسم انتخابات در کشور ما، از تخریبها دارم. متأسفانه چند وقتی است که رائج شده؛ من حقیقتاً از این جهتگیریای که در گوشه و کنار مشاهده میشود، نگرانم. نه اینکه حالا افراد زیاد هم هستند، نه، عدهی کمی هستند؛ منتها همان تحرک عدهی کم، فضای جامعه را خراب میکند؛ مثل یک جمعیت هزار نفری یا دوهزار نفری که یک جا نشستهاند، پنج، شش نفر هم دچار سرماخوردگی و سرفهاند و دائم سرفه میکنند؛ این کار فضای مجلس را خراب میکند؛ واقعاً اینطوری است.
متأسفانه عدهای با انگیزههای گوناگون، تا فصل انتخابات میشود، تخریبهایشان هم از همان نزدیکی انتخابات شروع میشود. حالا بعضی با انگیزههای سیاسی و بعضی با انگیزههای حتّی دینی اشخاص - چهرههای سیاسی، چهرههای دینی، چهرههای انقلابی، موجّهین حوزههای علمیه و حتّی محترمین از علما و روحانیون - را مورد تخریب قرار میدهند. این چه کاری است؟! این نه منطق شرعی دارد و نه منطق عقلایی؛ نه شرع با این کار موافق است، نه عقل. اگر واقعاً انسان از یک جهتگیریای که خیال میکند فلان کس یا فلان کسان در آن جهتگیری هستند، ناراضی است، راهش تخریب و اهانت به اشخاص نیست، راهش اسم آوردن از این و آن نیست، راهش تبیین است. از اول، حرکت انقلاب بر اساس تبیین به وجود آمد و حقایقی تبیین شد. وقتی انسان یک جایی روشنایی را معرفی کرد، تاریکی به خودی خود معرفی خواهد شد. عیبی ندارد تاریکی را هم معین کنند. اسم آوردن از اشخاص، تخریب کردن چهرههای محترم و موجّه، منطق عقلی ندارد. اگر کسانی هدفشان این است که میخواهند یک خط انحرافی را کور و خراب کنند، راهش این نیست؛ این، آن مقصود را حاصل نمیکند. از نظر شرعی هم که معلوم است. اینطور کارها عادتاً خالی از افتراء ناخواسته، دروغ ناخواسته و قول به غیرعلم ناخواسته، نیست. قرآن به ما میگوید: «لو لا اذ سمعتموه ظنّ المؤمنین و المؤمنات بأنفسهم خیرا»؛ چرا به هم حسنظن ندارید؟ چرا حمل بر صحت نمیکنید؟ خوب شما کسی را قبول ندارید، آن اثری را که بر قبول داشتن مترتب میشود، مترتب نکنید؛ اما اینکه انسان بیاید دست به تخریب بزند، این بسیار کار بدی است. من آن چیزی را که الآن در این شرایط در باب انتخابات میخواهم بگویم، همین نکته است. حالا حرفهای دیگری در باب انتخابات هست که بعداً عرض خواهیم کرد. مراقب باشند انتخابات را - بخصوص انتخابات خبرگان را - با فضای تخریب و مخدوش کردن چهرهی افراد، متهم کردن اشخاص - چه در حوزهها علمیه، چه در تهران، چه در شهرستانها - آلوده نکنند. این از جملهی چیزهایی است که همه باید به آن توجه کنند و به آن اهمیت بدهند. تا انشاءاللَّه خدای متعال هم راه را باز کند و مردم و دلهایشان را هدایت کند؛ دلهای مردم دست خداست. ایجاد امید، ایجاد انگیزه و عزم توفیق حرکت کردن به سمت کار و هدف درست، خدای متعال اینها را به انسانها میدهد. از خدای متعال بخواهیم و به او توکل کنیم. آنچه را هم که وظیفهی ماست، انجام بدهیم؛ نتیجه را هم به خدا واگذار کنیم. هر چه که خدای متعال خواست، همان انجام خواهد گرفت؛ انشاءاللَّه آن محصول نیّت و کار خیر ما باشد و انشاءاللَّه مطلوب ما باشد. اینطور بایستی حرکت کرد.
بیانات امام خامنه ای
9شهریور 85
هدایت شده از دبستان غیردولتی پسرانه سعادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگه رأی نمیدم چون تاثیر نداره؟
جدی میفرمایید؟
پس اینا چیه؟
سیدکمیل موسوی
#انتخابات
┄┄┅🍃🌸🍃┅┅┄
✅ پیش دبستان و دبستان غیر دولتی سعادت (با رویکرد ویژه تربیت دینی )
🆔 @saadatschools_eb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولودی جدی میفرمایید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دعوت به انتخابات به سبک سالمندان آمریکایی!
🔶 این ویدئو برای انتخابات ۲۰۲۰ آمریکاست که سالمندان این کشور برای دعوت و تشویق جوانان به مشارکت در انتخابات و حضور در پای صندوقهای رای دست به خلاقیت و ابتکار عمل زدهاند.
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
هدایت شده از قاسم روانبخش
📍بخشی از حامیان حجه الاسلام دکتر روانبخش
🖋حاج آقای #روانبخش تنها کسی است که تمام آراء شورای هماهنگی اصولگرایان را کسب کرده و به عنوان سرلیست اصولگرایان انتخاب شده است.
#حامیان
🖋حجه الاسلام دکتر روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f