آخرین خبر | دادگاه کانادا سهل انگاری شرکت هواپیمایی اوکراین را مسئول سانحه سقوط در ایران دانست
https://akharinkhabar.ir/politics/10094225
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حق نعمتی که به شما دادیم را به جا آورید🔸
خداوند می فرماید: «خُذُوا مَا آتَینَاکمْ بِقُوَّةٍ»؛ یعنی چیزی را که به شما دادهایم، محکم بگیریدش!
این جمهوری اسلامی را خدا به ما داده؛ پس «خُذُوا مَا آتَینَاکمْ بِقُوَّةٍ»!
حق رأی را به ما دادهاند و میتوانیم در یک انتخابات سالم شرکت کنیم؛ پس «خُذُوا مَا آتَینَاکمْ بِقُوَّةٍ»!
اولاً بیا در رأی گیری شرکت کن، ثانیاً: از این فکرت برای انتخاب اصلح استفاده کن؛ نه اینکه با دو نفر مشورت بکنی، آنها بگویند فلانی خوب است، تو هم بگویی: به همین رأی می دهم!
یک ماه تحقیق کن.
استاد درس میدهد، این درسش «ما آتیناکم» است، خوب گوش کردن و خوب فهمیدنش، به قوت گرفتن است: «خُذُوا مَا آتَینَاکمْ بِقُوَّةٍ»!
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸تمرینات رفتاری برای رفع سجایای ناپسند🔸
هر کس در جهت عکس سجیۀ ناپسند خودش عمل کند. مثلاً یکی سجیّهاش اینست که دفاع از حق نکند، یا وقتی به حق اهانتی شد، تبرّز و مقابله نکند و واکنشی نشان ندهد. این فرد باید خلاف نفس عمل کند. باید تمرین کند که موضع بگیرد و از خدا و اسلام دفاع کند تا مبادا در اصول مسامحه شود.
امّا یکی در جزئیات هم موضع میگیرد. قبلی، حتّی در کلّیات بیتفاوت بود، اما این یکی در جزئیات هم برخورد میکند. این باید سعی کند موضع نگیرد.
@haerishirazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیکر سید را تا حرم روی شانهها بردند. زیر طاق دار السلام حرم، همان نقطه که سال ها سید را به خود خوانده و پژواک نجواهای آرامش با امام پیچیده بود، قبری کنده بودند که آرامستان ابدی اوشد.
#شهید_رئیسی 🥀
برگرفته از #نخل_و_نارنج
🆔️ @yaminpour
🟢انتخاب رئيس جمهور: برنامه یا کارنامه؟!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مدتی است در بدنهی نخبگانی کشور مسأله اولویت داشتن هر کدام از «برنامه» یا «کارنامه» برای انتخاب رئیس جمهور، به یکی از مسائل و مباحث داغ تبدیل شده است.
این بنده پیشتر گفتهام و به این گفته خود نیز معتقدم که در انتخاب رئيس جمهور چهار عنصر کلیدی را به طور ویژه باید مورد مداقه و مطالعه قرار داد: «برنامه»، «اراده»، «کارنامه» و «همخانه»ها(یعنی همکاران و اطرافیان و طرفداران). اما در وزندهی به این امور معتقدم «برنامه» و «اراده» مهمتر و مقدمتر بر «کارنامه»اند؛ همانطور که «همخانه»ها نیز مقدم بر «کارنامه»اند.
زیرا:
اولاً، افراد بدون برنامه ممکن است اقدامات اجرایی و عمرانی فراوانی انجام دهند، اما چون فرض این است که فاقد یک برنامه جامع، سنجیده و کارشناسیشده و بدون در نظر گرفتن همه جوانب زیست اجتماعی متناسب با جامعه اسلامیاند، آن خدمات، ممکن است ناخواسته فجایع فرهنگی و اخلاقی جبرانناپذیری را برای افراد و خانوادهها و جامعه پدید بیاورد.
ثانیاً، تجربه نشان داده است که افراد بدون برنامه، وقتی در مسند اجرا قرار میگیرند، به دلیل رویکرد عملگرایانهای که دارند، «منفعلانه» یا «دلبخواهانه» در هر موقعیتی هر نکته خوشایندی را که بشنوند، به صورت سلیقهای موافقت میکنند و هر نکته ناخوشایندی را مخالفت میکنند و این مسأله موجب یأس و سرخوردگی و کنارهگیری و خانهنشینی جامعه نخبگانی و مدیران کاردان و خیرخواه نسبت به مدیریت کشور میشود.
ثالثاً، افراد بدون برنامه جامع و سنجیده، به دلیل ضرورتهای اجرایی و اداری نهایتاً به افرادی «دهنبین» و مدیرانی «مذبذب» تبدیل خواهند شد که موجب نوعی «سردرگمی» لاینحل در اداره کشور خواهند شد.
رابعاً، همانطور که قبلا گفتهام، انتخاب رئیس جمهور، فی الواقع انتخاب یک شخص نیست؛ بلکه انتخاب همه مدیران و مجریان اداره امور کشور است. به همین دلیل باید همخانهها و همکاران و همراهان و مدافعان او را هم سنجید. بیطرفانه قضاوت کرد. خیرخواهی و مردمدوستی و پایبندی آنها را به شعارها و آرمانهای انقلاب اسلامی ملاحظه کرد. عزتطلبی و استقلالخواهی و عدالتمحوری آنان را مطمئن شد. و الا روشن است که یک شخص به تنهایی، هر اندازه هم که کامل باشد، نمیتواند کشور را اداره کند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سر وصدای مرغ عشق ها و بال زدن های مکرر و خود را به دیواره ی قفس آویزان کردن همه را به شک انداخته بود که نکند آب و دانه ندارند یا هوای برایشان بیش از اندازه گرم یا سرد شده. یکدفعه دلشوره ی عجیبی در وجود همه پیچید که نکند اتفاقی برایشان بیفتد و زمانی که مصطفی از جبهه باز می گردد شرمنده اش شوند. پدر مرتب در قفس را باز می کرد و به همه سرکشی می کرد و مادر هم نذر و نیاز می کرد. همه چیز مثل همیشه بود ولی بی قراری مرغ عشق ها غیر عادی بود. نزدیک غروب آفتاب بود که آنها کم کم آرام شدند و همه خیالشان راحت شد. اتفاقی وحشتناک و غیر قابل تصوری افتاد. همه ی مرغ عشق ها بالهایشان کف قفس پهن بود و مُرده بودند. آن روز مصادف بود با بیست و یکم خردادماه سال شصت، اولین روزی که امام فرماندهی کل قوا را از بنی صدر خائن و خود فروخته پس گرفتن و رزمندگان حمله ای به نام “فرمانده ی کل قوا خمینی روح الله” انجام دادند که مصطفی هم در میان آنها بود و گوشه گوشه خاک دارخوین با خون رزمنده ها رنگین شده بود.🌷
امروز سالگرد شهادت #شهید_مصطفی_آقاتهرانی هست
جهت شادی روح شون «صلوات»
پاسدار شهید مصطفی آقا تهرانی
https://yadcode.ir/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%AF%D9%87-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C/ad/,33080.html#item_desc_id
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
#موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
حاج اقای امیری23 03 1403.MP3
29.2M
«راهکارهای افزایش رغبت مردم، جهت حضور حداکثری در انتخاباتِ پیش رو و انتخاب رئیس جمهور تراز انقلاب»
🔷سه شنبه ۲۲ خرداد ماه
🔶اولین جلسه
❇️استاد امیری طیبی
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
#موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
رهبر انقلاب:
" من به طور جد از همهی کسانی که نسبت به نامزدهای مختلف علاقهمندیای دارند، درخواست میکنم، اصرار میکنم که این علاقهمندی خودتان را از راه تخریب دیگران، اهانت به دیگران، متهم کردن دیگران نشان ندهید. هرچه میخواهید، از نامزد مورد علاقهی خودتان تمجید کنید، تعریف کنید؛ اما دیگران را تخریب نکنید. این علامت بدی است."
#انتخابات
➕️ @yaminpour
.
رسانههای مختلف جهان با ترسیم کاریکاتورهای گوناگون، اوج مظلومیت مردم غزه و جنایات رژیم صهیونیستی را به تصویر کشیدند.
@aks_mohtavaie
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🍃 آیت الله مصباح یزدی 🍃
🗳 من سراغ دارم کسانی که در ایام انتخابات – حتی انتخابات مجلس – روزه میگرفتند؛ خودشان و زن و بچهشان؛ و نذر میکردند، برای اینکه یک کاندیدای غیرمعتبر نرود [به] مجلس، عبادتهای سنگین، نذر میکردند، اموالی، چند روز روزه میگرفتند، عبادت میکردند، تا اینکه آن کاندید مرجوح [به] مجلس نرود؛ اوایل انقلاب.
🗳 اما حالا نمیدانم، الان توی متدیّنین و مقدّسین، چنین چیزهایی وجود دارد؟ و چقدر؟ که برای بیرون آمدن یک کسی که اصلح هست، نذری، نیازی، دعایی، توسلی ... . و بالاخره اگر همه فراموش کنند، من و شما که گوشت و پوستمان از نان امام زمان [سلام الله علیه] روییده، خیلی بیمهری است، جفاست که در یک همچون موردی که مصلحت خودمان و مصلحت کشورمان و مصلحت عالم اسلام متوقف بر این است، یک توسل جدی نداشته باشیم.
@mesbahyazdi_ir
🟢رئيس جمهور و درک عملی دردهای جامعه
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رئيس جمهور موفق کسی است که عملاً دردهای جامعه را چشیده باشد؛ به تعبیر #امام_خمینی(ره) «از طبقهای باشد که محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده» باشد. چنین فردی است که میتواند در اندیشه «رفع فقر و محرومیت» و «رفاه مردم» باشد. و الا حتی اگر بخواهد باز هم نمیتواند «تلخی محرومیت» و «رنج گرسنگی و پابرهنگی» را به درستی درک کند.
سبک زندگی و رفتاری اکنون نامزدهای ریاست جمهوری را نیز باید به دقت مورد مطالعه و مداقه قرار داد. میزان ارتباط آنان با طبقات محروم و میزان حضور میدانی آنان در میان طبقات مختلف جامعه را باید بررسی کرد. فی المثل کسی که تاکنون به صورت حضوری و میدانی مسائل و مشکلات مردم را مطالعه نکرده باشد بسیار بعید است که در آینده نیز بتواند ارتباطی واقعی و صادقانه با بدنه مردم برقرار کنند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹