شبهه: شورای نگهبان باید کاری کنه که انتخابات رقابتی باشه.
اگه منظورتون اینه که خلاف قانون کسی رو تایید کنه، معلومه چنین کاری نمیکنه. اگه بعداً همین فرد ناصالح رأی آورد، خودتون اعتراض نمی کنید که چرا این آقا تایید شده؟
خیلی از سال ها مثل سال ۶۰، ۶۴ ،۶۸، ۷۲ و ۸۰ هم انتخابات رقابتی نبوده.
#شبهه
#فساد
دیدار رئیسی با واردکنندگان و مفسدان اقتصادی؟!
شبهه: چرا رئیسی با مفسدین اقتصادی، وارد کنندگان کلان و دریافت کنندگان ارز دولتی دیدار کرده؟ یکی از همین افرادی که کنار رئیسی نشسته، پارسال به اتهام اخلال در نظام اقتصادی درگیر شده بود.
پاسخ:
هر وارد کننده ای که مفسد اقتصادی نیست.
ماجرای بهمن عبداللهی (رئیس اتاق تعاون) هم این بوده که ایشون که رئیس یه تعاونی دولتی هم هستن، مرداد ۹۹ به جرم اخلال در نظام اقتصادی به همراه ۳ تا از کارکنان اون تعاونی دستگیر میشن. ولی ظاهراً بعدا مشخص میشه که ایشون جرمی ندارن و آزاد میشن. و حتی اخیراً دوباره در انتخابات اتاق تعاون، بعنوان رئیس انتخاب می شن.
هر وارداتی بد نیست. برخی از نیازهای کشور باید با واردات حل بشه.
دیدار آقای رئیسی با فعالان بخش خصوصی بوده، نه فقط وارد کنندگان. صادر کننده، وارد کننده، نمایندگان اصناف، صنعت، کشاورزی و … ، همه تو این دیدار بودن.
بعد از همین دیدار، آقای رئیسی به بازار رفتن و شخصاً با بازاری ها و کسبه هم دیدار کردن و حرفاشون رو شنیدن. یعنی فقط با سرمایه دارهای بزرگ دیدار نکردن.
اگه نگران حمایت رئیسی از واردات و مفسدین اقتصادی هستین، سابقه آقای رئیسی در این مدت کوتاه تو قوه قضائیه رو بررسی کنین.
۱٫ حکم متهمان بانک سرمایه، هادی رضوی، مهدی جهانگیری، حسین فریدون و مجموعاً حدود هزار مفسد اقتصادی.
۲٫ تخریب ویلاهای غیر قانونی لواسون و … .
۳٫ ورود به ماجرای فساد خودرو سازان.
۴٫ ورود به ماجرای سکه و ارز دولتی.
۵٫ ورود به ماجرای خصوصی سازی ها.
۶٫ بازگردوندن دو هزار واحد تولیدی به چرخ تولید.
نتیجه مهم: این جامعیت آقای رئیسی هست که هم به توان داخل نگاه داره، هم به ظرفیت های خارجی و تعامل مثبت با دنیا. هم به واردات توجه داره، هم به تولید. هم حرف سرمایه گذارهای کلان رو میشنوه، هم سرمایه گذارهای خرد و کسبه، هم با قشر فقیر جامعه دیدار می کنه. هم به عدالت نگاه داره، هم به پیشرفت اقتصادی.
#مشارکت
انتخاباتِ بدون جنگ
شاید یکی از دلایلی که انتخابات امسال برای بعضی از مردم حساس نباشه اینه که بعضیا میگن: انتخابات امسال خیلی سرد و خاموشه. نه جنجالی داره، نه دعوایی … امسال هیچ رقابتی نیست.
ولی آیا امسال رقابتی نیست؟
اصلا آیا انتخابات با جنگ و جنجال، انتخابات خوبیه؟
مشکل اینه که ما توی سالهای اخیر عادت کردیم که انتخابات و مناطرات انتخاباتی همراه دشمنی کاندیداها باشه. مثلا سال ۸۸ و سال ۹۶ خیلی فشار و جنجال زیاد بود.
ما آدما دو نوع انتخابات میتونیم داشته باشیم. با مثال این دو نوع رو توضیح میدم.
مثلا فرض کنید دو نفر میخوان برن از بازار میوه فروش ها میوه بخرن.
یکیشون وارد بازار که میشه، نگاه به سر و صدا و فریاد های میوه فروش ها میکنه. میره سمت مغازه اونی که هیاهو بیشتری داره. احیانا اگه ببینه دوتا مغازه دار با هم درگیر شدن هم میره بحث و جدل رو دنبال میکنه و آخرش میره از اونی که توی بحث و جدل و دعوا برنده شد و تونست تیکه ی بهتری بندازه میوه میخره. ولی آیا اونی که تیکه ی برتری داره، میوه ی بهتری هم داره؟
و در مقابل این نفر اول، نفر دوم وارد بازار میشه و به جای دنبال کردن حاشیه ها، کیفیت میوه های مغازه ها رو بررسی میکنه. از اونجایی میوه میخره که میوه ی بهتری داره، نه جنجال و تیکه های ناب تر.
((کدوم یک از این دو انتخاب بهتر بود؟))
و خیلی مثال های کوچیک و بزرگ دیگه … مثلا یکی که میخواد خونه بسازه میره پیش یه نقشه کش خوب. یکی که میخواد برای پسرش مدرسه انتخاب کنه میره دنبال یه مدرسه ی خوب.
توی همه ی این موارد انتخاب درست همینه که نقاط قوت و ضعف رو بررسی کنیم. کیفیت کار رو بررسی کنیم.
جالبه. وقتی دقت می کنیم میبنیم ما هر سال و هر ماه و هر روز توی زندگیمون انتخاب های متعددی داریم که خیلی هاشون خیلی ساده تر از خریدن چند کیلو میوه هستن ولی ما سعی میکنیم درست انتخاب کنیم.
اما یه سوال: چرا عادت کردیم توی انتخابات های سیاسی مون دنبال جنجال ها باشیم؟ چرا انتظار داریم توی انتخابات حتما همه باید ۱۸۰ درجه مخالف هم باشن؟ چرا اونی که بیشتر تیکه بندازه رو موفق تر میدونیم؟
چرا رقابت رو به معنای دشمنی و جنجال میدونیم، نه به معنای رقابت برنامه ها؟
انتخابات امسال فرصتیه که ما به برنامه ها و کارنامه ها رای بدیم، نه به جنجال ها و بازی های سیاسی و رسانه ای… امسال فرصت داریم یه انتخاب درست داشته باشیم. مثل انتخابِ درست یه میوه
شبهه: شورای نگهبان عمداً خیلی از اصلاح طلبان رو رد کرده.
اولاً که خیلی از اصولگرا ها رو هم رد کرده. رستم قاسمی، سعید محمد، عزت الله ضرغامی، سردار دهقان و فریدون عباسی از اصولگرایان معروف هستن که تایید نشدن.
ثانیاً مگه اصلاح طلبان تو سال ۹۲ بیشتر از ۲تا کاندیدا داشتن؟ چطور اون زمان رأی آوردن؟
شبهه
#رئیسی
#اعدام های سال ۶۷
#مبارزه با فساد
#قوه قضائیه
آقای رئیسی در سال ۶۷، صد هزار نفر از زندانی ها رو بدون دلیل اعدام کرده!!
پاسخ شبهه در قالب چند نکته:
۱ . تعداد اعدامی ها، نهایتا ۵۰۰ نفره.
منافقین در اوایل دهه هفتاد آمار صد هزار نفر رو اعلام کردن. ولی بعداً لیست ۴۵۰۰ نفره رو منتشر کردن.
از این تعداد هم فقط حدود ۱۲۰۰ نفرمشخصات کامل دارن.
حتی اسم یا فامیل بعضی ها هم در لیست مشخص نیست. یعنی سازمان منافقین اسم و مشخصات عضو تشکیلاتش رو هم نمیدونسته، ولی بعداً فهمیده که اعدامش کردن؟!
بعضی از مسئولان اون زمان، آمار حدودی ۱۸۰۰ را اعلام کردند که البته تایید نشد. در تحقیقات اخیری که دکتر کوشکی از سازمان زندان ها داشتن، مشخص شد که فقط حدود ۵۰۰ نفر در سال ۶۸ به این دلیل اعدام شدن.
۲٫ اعدامی ها، بی گناه بودن؟!!
اعدامی های سال ۶۷ کسانی بودن که عضو سازمان منافقین بودن و تا زمان اعدام بر موضع خودشون پافشاری میکردن. یعنی صراحتاً اعلام میکردن که اگه آزاد بشن، بازهم به ترور مردم ادامه می دن.
سازمان منافقین ۱۷۰۰۰ نفر رو در ایران ترور کرده. از جمله رئیس جمهور، نخست وزیر و هیئت وزیران، شهید بهشتی و همراهان ایشون که از وزرا و نمایندگان مجلس بودن.
همچنین آیت الله قدوسی، آیت الله قاضی طباطبایی، آیت الله مدنی، آیت الله صدوقی، آیت الله اشرفی اصفهان و آیت الله دستغیب.
در سال ۶۰، روزانه بیش از ۱۰۰ نفر در تهران ترور می شدن.
اگر چنین گروهی در زمان کنونی وجود داشت، نباید اونها رو اعدام میکردیم؟ کسانی که به بهانه مخالفت با حکومت، مردم عادی رو قتل عام میکردن، نباید اعدام بشن؟
تفاوت منافقین با داعش چیه؟ یعنی باید اسیران داعشی که بر موضع خودشون پافشاری میکنن رو آزاد کرد؟!!
منافقین از سال ۶۵ همکاری با صدام رو شروع کردن. یعنی میخواید از صدام هم دفاع کنید؟!!
۳٫ ماجرای اعدام:
بعد از پذیرش قطعنامه، منافقین در مرداد ۶۷ به ایران حمله می کنن. همچنین مشخص می شه که زندانی های سازمان آماده شده بودن که همزمان با شورش به حمله بپیوندن.
نکته: اوضاع امنیتی زندانها در اون زمان قوی نبوده، به همین دلیل زندانی های عضو سازمان در ملاقات هایی که با خانواده و دیگران داشتنن، به راحتی از نقشه های سازمان مطلع شده و برنامه می گرفتن.
برای تشخیص این مسئله که چه کسی عضو شورشی ها بوده و هنوز قصد همکاری با سازمان داره، ازاقرار و اعتراف خود افراد استفاده شد. یعنی اگر کسی ابراز پشیمانی میکرد، آزاد می شد.
دلیل فقهی برای اعدام:
دلیل اول: محاربه و سلاح کشیدن به روی مردم
دلیل دوم: حمله و شورش علیه حکومت اسلامی (این افراد از زندان قصد شورش و پیوستن به حمله منافقین رو داشتن)
آقای منتظری به این حکم امام اعتراض کرد. ولی این اعتراض صرفا جنبه سیاسی داشت. زیرا:
۱٫ طبق فتوای خود آقای منتظری هم این افراد باید اعدام می شدن.
۲٫ در سال۶۵، در پی حمله هوایی آمریکا به لیبی، منتظری فتوا داده بود که هر سرباز آمریکایی در منطقه باید کشته بشه. اگر سربازان آمریکایی که اصلاً در حمله نبوده و شاید موافق هم نبودن باید اعدام بشن، پس چرا فرد شورشی نباید اعدام بشه؟
۴ .آیت الله رئیسی جزء هیئت ۳ نفره نبود.
هیئت ۳ نفره ای که در تهران از طرف امام مامور تشخیص اعدامی ها شدند:
۱٫ آقای نیری، قاضی شرع
۲٫ آقای اشراقی، دادستان تهران
۳٫ نماینده وزارت اطلاعات (آقای پورمحمدی)
درحالیکه در اون زمان، آقای رئیسی معاون دادستان تهران بوده. یعنی از تصمیم گیران برای اعدام افراد نبوده.
۵٫ جای جلاد و شهید عوض نشه. وگرنه تامین امنیت و مقابله با اشرار در کشور غیر ممکن میشه
با این وضع شورای نگهبان،اگه پیامبر هم بخواد کاندیدا بشه، تایید نمیشه!
شبهه: خود پیامبر اگه امروز بخواد کاندیدا بشه، رد صلاحیت میشه.
همسرش عایشه که جنگ جمل رو درست کرده. پدر خانمهاش هم که ابوبکر و عمر هستن. ابوجهل هم که عموشه. معاويه و ابوسفیان هم اقواماش هستن.
پاسخ:
شورای نگهبان کسی رو بخاطر سوابق همسر و عمو و اقوامش رد نمیکنه.
ولی اگه کسی باشه همسرش فتنه کنه و باز هم از همسرش حمایت کنه، قطعاً رد میشه.
یا اگه کسی که عمو و اقوامش دشمن اسلام باشن، بخاطر همینا از اسلام دست بکشه، رد میشه.
ولی مسئله اینجاست که پیامبر مثل برخی خواص بی خواص کشور ما نبود که دین و کشورشون رو بخاطر داداش و همسر و دختر و پسرشون بفروشن.
نمونه های شبیه به پیامبر تو انقلاب خودمون داشتیم، صحبت امام خمینی که فرمودن «اگر احمد من هم دستگیر می شد، من حرفی نمی زدم» ، یا ماجرای اعدام دو پسر آیت الله محمدی گیلانی (رئیس دادگاه انقلاب) با حکم خود ایشون ، یا ماجرای پسر آیت الله جنتی و… .
نمونه های عکس هم تو انقلاب زیاد داشتیم. افرادی که بخاطر همسر، فرزندان یا دوستان و آشنایان شون مواضع بدی گرفتن و با نظام اسلامی زاویه پیدا کردن.
چرا شورای نگهبان باعث ناامیدی مردم و کم شدن مشارکت مردم شده؟
طبق نظرسنجی ها، عدم مشارکت مردم چندتا علت داره:
۱٫ اوضاع بد اقتصادی که مقصرش مشخصه.
۲٫ بی اعتمادی به مسئولین؛ که اتفاقا این اقدام شورای نگهبان و تایید نکردن افراد ناصالح و مشکوک، اعتماد مردم رو تقویت می کنه.
۳٫ رد صلاحیت ها. که این هم بخاطر فضاسازی رسانه ای هست.
الان باید از شورای نگهبان تقدیر کرد که افراد ناصالح و مشکوک رو تایید نکرده. نه اینکه به شورای نگهبان اعتراض کنیم.
چرا شورای نگهبان قبلاً مصلحت اندیشی می کرد ولی الان سخت گرفته؟
اولاً، اینکه شورای نگهبان قبلاً مصلحت اندیشی می کرده، پذیرفته نیست و باید ثابت بشه.
ثانیاً، به فرض اینکه مصلحت اندیشی سابق رو بپذیریم، اعضای شورای نگهبان تغییر کردن. شاید این اعضای جدید نظر متفاوتی درمورد مصلحت اندیشی دارن. یا شاید تجربه کردن که مصلحت اندیشی ها کار درستی نیست.
صحبت نهایی:
اگه شورای نگهبان ساده بگیره و افرادی تایید بشن و رأی بیارن و خرابکاری کنن، به شورای نگهبان اعتراض می کنیم که چرا این رو تأیید کرده بودی.
اگه شورای نگهبان از اول سخت بگیره و تأیید نکنه، باز هم اعتراض می کنیم که چرا تایید نمیکنی.
خلاصه اینکه، شورای نگهبان چیکار کنه که ما اعتراض نکنیم؟؟؟
🔰 سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب، چهارشنبه ساعت ۲۰
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در آستانهی برگزاری سیزدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، چهارشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۲۰ به صورت زنده و مستقیم با ملت ایران سخن خواهند گفت.
📺 این برنامه از شبکههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی بهصورت زنده پخش خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
#جشن_انتخاب
#گزارش_فعالیت_مردمی
💢این چند وقت که در بعضی محله های مختلف تهران به صورت فشرده با مردم گفتگو می کنیم هر از چند گاهی #صحنه_هایی_جالب_و_خاص پیش میاد؛
از عصبانیت ها و واکنش های منفی شدید تا بعضا جوانانی که علی رغم تیپ های خاص شان در بنر می نویسند : فقط به عشق رهبرم رای میدهم.
✅اما روز گذشته حدود ساعت ۹ شب، با چند نفر از دوستان ستاد قیام دانشگاه علم و صنعت در حد فاصل میدان شهر ری تا حرم حضرت عبدالعظیم، زمانی که در حال جمع کردن بنر های ایستگاه گفتگو بودیم سکانسی کاملا عجیب و متفاوت رو از گفتگوی های بین مردم مشاهده کردیم.
✅#دختر_خانمی_چادری، که نهایتا حدود ۱۲، ۱۳ سال داشت (و از قبل با خانواده اش در ایستگاه گفتگو حضور داشتند) با ۳، ۴ نفر آقا که از جوان حدودا ۳۰ ساله تا هم سن پدرش در جمع آنها بود به صورت کاملا جدی درباره شرکت در انتخابات #بحث می کرد.
💢*نحوه دوره کردنِ چند به یک آن مردها و پاسخگویی او به تنهایی میان آنها واقعا دیدنی بود.*
✅اول فکر کردم که شاید در صحبت گیر افتاده است و خواستم مثلا اگر می توانم کمی در بحث کمک بکنم.
🔻نزدیک بحث شدم، دیدم به قدری #منطقی و #با_اعتماد_به_نفس و انگیزه ، از چند وجه و طریق مختلف و واقعا با دلایل عمیق درباره شرکت در انتخابات #استدلال می کند که یکی از نفرات مقابلش در حالی که توان پاسخ دادن و ادامه بحث رو ندارد، میخواهد با بلند کردن صدای مردانه خودش بحث رو به حاشیه بکشاند.
🔻واضحا برای آنها خیلی سخت بود که حرف های یک دختر بچه را هر چند کاملا منطقی و معقول، قبول بکنند.
اما
🔻*برایم جالب بود که می دیدم سخنان حضرت آقا در آخرین بیاناتشان (مبنی بر اینکه هر کس در حتی کمترین مقداری که می تواند در ترویج انتخابات و مشارکت در آن فعالیت کند) می تواند مخاطبانی از این نسل و با این سن و سال را هم به خودش بگیرد*
و اینکه
جدای از نتیجه این بحث و گفتگو های مشابه؛
چندی قبل هم صحنه ای مشابه از یکی از پسر های فامیل با حدود همین سن و سال و البته در جمع خانوادگی را دیده بودم.
✅دیدن چنین افرادی (هر چند به تعداد محدود) از نسل جدید که گویا بنابر پیچیدگی های خاص مسائل زمانه شان، پیوند خاصی با عمق این مفاهیم برقرار کرده اند و علیرغم شرایط و جریان محیطی شان در جامعه، حاضر هستند با تمام وجود از آن ها دفاع بکنند، واقعا #امیدوار_کننده هست.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌱جشن انتخاب یک دورهمی انتخاباتی ست، شماهم دعوتید...
ایتا: https://eitaa.com/jashneentekhab
اینستاگرام: https://www.instagram.com/jashneentekhab