فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅اعتراف دشمنان نسبت به پیشرفت و تعالی انقلاب اسلامی و افول غرب و ناتوانی اسراییل
🔸بنیانگذار مرکز مطالعات ایران شناسی در دانشگاه تل آویو درباره پیچیدگی انقلاب اسلامی ایران می گوید:
❗️هر چه بیشتر در باره ایران مطالعه می کنید کمتر می فهمید!
جالب است این کلیپ را مشاهده کنید👆👆👆👆
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
❗️تهاجم به مصوبه قانونی مجلس!!
🔸سرانجام پس از کش و قوس های فراوان طرح صیانت از کاربران مجازی در مجلس تصویب شد. ولی درست در همان زمان تصویب، ناگهان توپخانه های مخالفان عمدتا بانگاه سیاسی بر ضد این مصوبه فعال شد .
🔹البته از فضای مجازی بدون قانون و یله و رها و روزنامه های وابسته به جریان غرب گرا انتظاری نیست زیرا آن ها به عنوان پادوهای دشمن عمل می کنند و می خواهند از این تریبون نظام بر علیه نظام استفاده کنند، ولی از روزنامه های وابسته به جریان انقلاب انتظار دیگری می رود .
براستی چرا روزنامه های وابسته به آقای دکتر قالیباف مانند صبح نو و رسالت این گونه بر علیه این مصوبه آتش می ریزند؟!! آیا آقای قالیباف مخالف بااین مصوبه است؟ اگر هست چرا موضع خودش را رسما و شفاف اعلام نمی کند؟! این گونه عمل کردن بر خلاف شفافیتی است که عهدش را در انتخابات با مردم بسته بودید!
✍یک نکته با مخالفان منطقی نه سیاسی
🔹آیا شما معتقدید که فضای مجازی باید یله و رها باشد و هیچ قانون و مصوبه ای درباره آن وجود نداشته باشد؟ در این صورت نه امنیت شغلی و نه امنیت اقتصادی و نه امنیت اخلاقی و نه امنیت سیاسی و نه امنیت خانوادگی و نه امنیت دینی برای آحاد جامعه وجود نخواهد داشت. از آبرو بردن مردم و حتی روسای سه قوه تا سربریدن یک دختر اهوازی و خالی کردن حساب مردم و آموزش سلاح و شورش بر ضد نظام همه و همه در همین فضای بی قانون آموزش داده می شود! آیانباید برای این فضای پیچیده و در اختیار دشمن فکری کرد؟!!
🔺براستی چرا با چندتا توییت نامعلوم این گونه جو زده شده اید
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
❗️نباید دولت و نظام در برابر فضای مجازی بیغیرت باشد.
🔸مصوبه دیروز کمیسیون مشترک مجلس در مورد تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی به جهت برداشت عمومی و روایت سازی اجتماعی دچار تشویش است. چگونه می توان این روایت ها را به اصل و فرع ماجرا تبدیل کرد؟
اصل و فرع طرح صیانت چیست؟
🔸آیا کشور برای ایجاد محدودیت یا فیلترینگ قانون کم دارد؟ اگر پاسختان مثبت است به این سوال جواب دهید که چطور تا کنون فیلترینگ اعمال میشد؟ مگر توییتر یا تلگرام فیلتر نشد؟ شد، آنهم زمانی که صیانتی در کار نبود. تعریف چنین کارکردی برای طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی چندان آوردهای برای نظام و حاکمیت ندارد.
🔹اختیارات و ضوابطی که از قبل هم بود چنین امکانی را به حاکم میدهد که شیر فلکه اینترنت را کم و زیاد کند و هیچ نیازی به صیانت و حمایت نداشته باشد. اما ماجرای طرح صیانت به این سادگی نیست که بخواهیم حمل بر فیلترینگ یا محدود سازیاش کنیم.
🔸برداشتها و روایتسازیها از طرح صیانت مشوش است. این روایتسازیها علاوهبر آنکه معمولا دقیق یا کامل نیست، مردم را هم دچار نگرانی میکند.
🔺به چند مورد از این روایتها دقت کنید:
۱-این طرح باعث محدودیت گسترده اینترنت خواهد شد
۲-این طرح باعث فیلترینگ اینستاگرام و تلگرام و ... میشود
۳-این طرح با اینکه طرح خوبی است اما بدون اقناعسازی اجتماعی امکان عملیاتی شدن نخواهد داشت
۴-دعواهای حزبی و سیاسی طرح صیانت را از ساحت فنی و تخصصی خود دور کرده است
۵-این طرح حتی اگر در کمیسیون مشترک نهایی شود در صحن مجلس رای نمیآورد و حتی اگر در صحن مجلس رای بیاورد توسط شورای نگهبان رد میشود
۶-مصوبه کمیسیون مشترک بنا به نامه معاونت قوانین مجلس ابطال شد و ...
✍هر کدام از این روایت ها در محل خود اهمیت و جایگاه مهمی دارد اما دقت کنید که مجموع این روایت ها چه اثر مهمی در جامعه برجای می گذارد؛ عرض می کنم.
🔺دانشجویان علم سیاست اولین چیزی که می آموزند مفاهیمی همچون حاکمیت، حکومت و دولت و ... است. یکی از ویژگی هایی که اغلب عالمان علم سیاست به آن اذعان دارند تقسیم ناپذیری حاکمیت است. یعنی نمی شود حاکمیت در یک سرزمین را به دو نیم تقسیم کرد و در اختیار دو ساختار جداگانه قرار داد. اساسا چنین اتفاقی یعنی نقض حاکمیت. خب اکنون فضای مجازی بخشی از فضای زیست یک ملت به حساب می آید. آیا می شود حاکمیت در این سرزمین مجازی را به نظام و ساختاری دیگر سپرد؟ معلوم است که معنای این اتفاق نقض حاکمیت است؛ اساسا نقض عقلانیت است.
🔸قانون، ارزش، فرهنگ و ایستارهای سیاسی یک جامعه با مفهوم اعمال حاکمیت معنا پیدا می کنند و اگر اعمال حاکمیت را نقض کردیم دیگر هیچ محدودیتی برای هیچ حاکمیتی وجود نخواهد داشت.
✍ترجمه این حرفها در مصداق صیانت یک جمله است: نمی توان نخ حاکمیت فضای مجازی کشور را به خارج از کشور سپرد. اینکه دولت و نظام نظارهگر حضور و حاکمیت دیگران در جامعه خود باشد و هیچ نکند دقیقا مصداق عجز حاکمیتی و وابستگی است. نظام باید از ترک فعل دست بردارد.
اما ملزوماتش چیست؟
🔸تمام قاعدهگذاریها حتی سیاستگذاری تشویقی و تنبیهی، همه باید واجد عقلانیت باشند. از توجه به تکتک مفاد قانون تا نحوه مدیریت افکار عمومی تا ملاحظات و مناسبات اجرایی آن، همه و همه باید در چارچوب یک عقلانیت و منطق قابل دفاع پیش برود. امکان نقد عالمانه نیز فراهم باشد. پس از آن توجه، تامل و اعمال نقدهای درست و منطقی نیز در دستور کار قرار بگیرد. اما اصل و فرع تداخل پیدا نکند. بیخیالی نسبت به فضای مجازی درست نیست.
✍ هیچ عقل سلیمی تدبیر و مدیریت بخشی از جامعه خود را به حاکمیت غیر حواله نمیدهد. شاید در چنین اعمال حاکمیتی ضعف و قوتی باشد، اشکالی ندارد باید مطالبه کرد تا اصلاح شود. اما خط اصلی گم نشود. نباید دولت و نظام در برابر فضای مجازی بیغیرت باشد.(خبرگزاری فارس)
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
✅پاسخ دکتر تقی پور به جنجال رسانه ای علیه مصوبه صیانت
🔻رضا تقی پور رییس کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی:
🔹اعضای کمیسیون مشترک بارها از مردم و منتقدین خواهش کرده اند که به جای توجه به مسائل فضای مجازی این طرح مجلس را به خوبی مطالعه کنند؛ زیرا در متن طرح به محدودسازی یا بستن شبکه اجتماعی هیچ اشاره ای نشده است.
🔹امروز بعد از ۵ ماه بررسی کلیات طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی کلیات آن در کمیسیون مشترک به تصویب رسید در این پنج ماه ۴۸ جلسه برگزار شده است که تمام این جلسات به صورت پخش زنده بوده است پس این که بیان می شود کمیسیون مشترک در عرض ۵ یا ۱۰ دقیقه طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی را به تصویب رسانده است کاملا غلط است.
🔹تمام جلسات کمیسیون مشترک ثبت و ضبط شده است و حدود ۱۴ جلسه توسط کمیسیون مشترک برگزار شده است و ۳۴ جلسه نیز با حضور کارشناسان مرکز پژوهشها، تشکلها و اتحادیه ها برگزار شده است که حاصل تمام این جلسات ختم به این طرح مصوب شده است.
🔹حتی نام طرح قبلی نیز در طرح جدید تغییر کرده است و این طرح به نام نظام تنظیم گری خدمات فضای مجازی مطرح شده است و موضوعاتی همچون محدودسازی یا فیلترینگ در طرح جدید مطرح نیست.
🔹این که مطرح میشود در طرح مجلس مسدود سازی یا فیلترینگ وجود دارد اصلاً چنین موضوعی در طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی نیامده است و هر کسی که این موضوع را مطرح می کند دروغ می گوید.
🔹همچنین اصلاً در رابطه با محدود سازی پهنای باند شبکه های اجتماعی در طرح مذکور به آن هیچ اشاره ای نشده است.
🔹شبکه های اجتماعی خارجی ابتدا باید به قانون ایران پایبند باشند و اگر موردی در این رابطه قبول نداشته باشند میتوانند از طریق گفتوگو و مذاکره آن را حل و فصل کنند و اگرمذاکرات به نتیجه نرسید تصمیم ادامه کار یا عدم استفاده از آن شبکه اجتماعی بر عهده مسئولان اجرایی کشور خواهد بود.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
❗️❗️تولید ۱۱ هزار محتوا علیه #طرح_صیانت توسط ۶۶ اکانت!
✍ داده کاوی ها نشان میدهد، بیش از ۱۱ هزار محتوا در توییتر علیه طرح حمایت از کاربران فضای مجازی را تنها ۶۶ اکانت منتشر کردهاند!
✍ اکثر مطالب هواداری سلطنت طلب ها هم به همین شکل در فضای مجازی محتوا را تولید و بازنشر میکنند. اگر مطلب در مورد پهلوی زیاد میبینید تعجب نکنید.
✍در چنین شرایطی مجلس شورای اسلامی تحت تاثیر این لشکر فیک ها قرار می گیرد و مصوبه طرح صیانت را ابطال می کند. این حرکت نشان می دهد مسوولان امر هنوز نمی دانند تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی چیست!!
#دروغ_پراکنی
#شایعه_پردازی
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🔴 Deputy Minister for Biden Nuclear Energy
🔴معاون دستیار وزیر انرژی هستهای بایدن، موجودی با ترکیبی از تمام بیماریهای جنسی
▪️بایدن یک ترنس را که در عیاشیهای عمومی مازوخیستی و سادیسمی متعلق همجنس گرایان شرکت کرده و به حیوانات نیر تجاوز میکند و در بین دانشآموزان همجنسگرایی را تبلیغ میکند، به عنوان معاون دستیار وزیر انرژی هستهای منصوب کرد.
▪️معاون دستیار وزیر انرژی هستهای هستند ایشون یا کلکسیونی از تمدّن نکبت غرب!
✍تخصص گرایی در دولت های مدعی دموکراسی!!!!
🔸تعیین چنین آدمی چه ربطی با انرژی هسته ای دارد؟!
🔹این اقدام یعنی اولویت دولت بایدن هسته ای نیست بلکه اولویتش کار جنسی و همجنس بازی است.
#بایدن
#تمدن_نکبت
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f