فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مجری سیما خواستار محاکمه روحانی شد!
🔹 مجری برنامه ثریا: آقای رئیس جمهور از مردم حلالیت طلبیدند. خوبه که بخاطر قصورها عذرخواهی کردند. اما دستگاه قضایی نگذارد به همین راحتی تمام شود و آنهایی که حقوق عامه را تضییع کردند محاکمه کند.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#محاکمه_روحانی #دستگاه_قضایی
🔻دولت تدبیر و امید در حالی امور اجرایی کشور را تحویل دولت سیزدهم میدهد که افزایش سرسام آور هزینههای زندگی خانوارهای ایرانی در طول هشت سال گذشته منجر به کوچکتر شدن سفره مردم شده است و بنابر بر اعلام کارشناسان کشور باید حدود هشت سال رشد اقتصادی ۸ درصد را تجربه نماید تا به شرایط اقتصادی سال ۹۰ بازگردیم.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#اینفو_گرافیک #دولت_روحانی
*📌آغاز ریاستجمهوری رئیسی
خداحافظی با دولت ۲ هزار و ۹۲۲ روزه روحانی*
🟡 دوران ریاست جمهوری آیت الله ابراهیم #رئیسی با برگزاری مراسم #تنفیذ آغاز و دولت هشت ساله حسن #روحانی پایان یافت.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، از دقایقی قبل با تنفیذ حکم ریاست جمهوری آیت الله سید ابراهیم رئیسی از سوی رهبر معظم انقلاب، مسئولیت اجرایی کشور رسماً به وی سپرده شد.
📝 متن حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر است:
💠 بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
❇️ و الحمد للّه ربّ العالمین و صلّی اللّه علی محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّة اللّه فی الارضین.
❇️ خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون سیاسی و اجتماعی انتخابات سرافراز فرمود و ملّت عظیمالشّأن در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پُرمعنا و عزّتآفرین خود، حاکمیّت رأی مردم بر ادارهی امور کشور را نمایان ساخت،
❇️ و با انتخاب شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم، و مزیّن به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریّت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزّت است نشان داد.
❇️ امروز میهن عزیزمان، تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها، و نیازمند مدیریّتی باکفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفتهی ملّت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورَد؛
❇️ موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بِجِد دنبال کند، و قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛
❇️ مدیریّتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد.
❇️ اکنون با تشکّر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأی به عالِم فرزانه و خستگیناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجّتالاسلام آقای سیّدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم،
❇️ و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسئلت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملّت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد، که به فضل الهی چنین خواهد بود؛ انشاءاللّه.
والسّلام علی عباداللّه الصّالحین
✍ سیّدعلی خامنهای
🗓 ۱۲ مرداد ۱۴۰۰
🟡 رئیسی که در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد امسال به پیروزی رسید به مدت چهار سال ریاست قوه مجریه را برعهده خواهد داشت.
🟡 حسن روحانی نیز که در دو دولت یازدهم و دوازدهم کلید پاستور را در اختیار داشته است امروز دیگر با ریاست جمهوری خداحافظی کرد.
🟡 روحانی ۱۲ مرداد ۹۲ با حکم رهبر انقلاب به پاستور رفت و پس از پیروزی در دوره دوازدهم انتخابات ریاست جمهوری توانست به مدت ۸ سال در این منصب باشد.
🟡 طبق اصل ۱۱۴ قانون اساسی، رئیس جمهور برای مدت چهار سال با رای مستقیم مردم انتخاب میشود و انتخاب مجدد او به صورت متوالی تنها برای یک دوره بلامانع است.
🟡 همچنین طبق اصل ۱۲۲ قانون اساسی، رئیس جمهور در حدود اختیارات و وظایفی که به موجب قانون اساسی و یا قوانین عادی به عهده دارد در برابر ملت و رهبر و مجلس شورای اسلامی مسئول است.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#تنفیذ #روحانی #رئیسی #دولت_سیزدهم
*📌رهبر انقلاب: باید با فساد و مفسد بیامان مبارزه کنیم*
🔸 در زمینه کار تبلیغاتی کمکاری داریم
🔸 در تشکیل دولت باید سرعت عمل به خرج داد
🔶 رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه جابجایی آرام دولتها نشانه وجود عقلانیت و طمأنینه در کشور است، خاطرنشان کردند:
🔶 رئیسجمهور محترم در معرفی #وزرا و هم مجلس محترم در اظهارنظر درباره وزرا شتاب به خرج دهند و انشاءالله زودتر دولت تشکیل بشود و مشغول به کار شود.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظّم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ حکم رئیسجمهور منتخب، از لحظاتی قبل آغاز شد.
🟧 محورهای سخنرانی رهبر معظم انقلاب در این مراسم به شرح زیر است:
✔️ از خداوند متعال متضرعانه مسئلت میکنیم که این سرآغاز را برای مردم و کشور مبارک بفرماید. به خصوص که ما در روزهایی هستیم که متعلق به اهلبیت علیهمالسلام است. چند روز پیش عید غدیر بود،فردا روز مباهله است، روز نزول آیه ولایت است.
✔️ اولاً بایستی از خداوند متعال تشکر کنیم که این توفیق را به ملت ایران عنایت کرد، توانستند یک بار دیگر این حرکت کاملاً پرمعنای انتخابات را که نشانه مردمسالاری دینی است با موفقیت انجام بدهند.
🔶 از مردم تشکر کنیم. باید از دولت دوازدهم، رئیسجمهور محترم دوازدهم و همکارانشان خسته نباشید بگوییم و برای جناب آقای رئیسی و دولت و همکارانشان از خداوند متعال طلب توفیق و کمک و عنایت ویژه بکنیم.
✔️ این مراسم که متکی است به قانون اساسی و رسمی که امام بزرگوار بنا نهادند، بارها تکرار شده است.
✔️ معمولاً در بسیاری از کشورها این جابجایی با کشمکش انجام میشود. اینجا الحمدلله با آرامش و امنیت انجام میشود. این دوره هم به فضل الهی همینطور بود.
🔶 هم نشانه عقلانیت و آرامش و طمأنینه عمومی حاکم بر کشور و مسئولین و مردم است و هم نشانه تنوع سیاسی است. دولتهایی که دست به دست کردهاند قدرت را، گرایشهای مختلف سیاسی داشتهآند. طبعاً این تنوع نشانه آزادی انتخابات و سلامت آن است.
✔️ این مضامین را در این حوادث باید انسان ببیند. بحمدلله انتخابات در سلامت و امنیت کامل برگزار شد.
🔶 بنده تشکر میکنم هم از برگزارکنندگان انتخابات در بخشهای مختلف هم از تأمین کنندگان امنیت انتخابات که کار بسیار مهمی بود و هم بخصوص از حضور مردم.
✔️ یک توطئه تحریم انتخاباتی طراحی شده بود از مدتی پیش در محافل سیاستگذاری دشمنان.
🔶 در داخل هم برخی از روی غفلت بعضی هم شاید از روی غرض این سیاست را دنبال میکردند. مردم پاسخ قاطعی دادند و شرکت کردند. شرکت مردم هم خوب بود. با توجه به اوضاع و احوالی که وجود داشت شرکت خوبی بود و نشان دهنده حضور مردم در عرصه بود.
✔️ یک نکته این است که این جابجایی قدرت امیدآفرین است. چون افراد جدیدی وارد میدان میشوند و ارادههای تازهای وارد میدان میشوند. این برای همه کسانی که انگیزه خدمت دارند امیدواری ایجاد میکند بخصوص برای جوانان.
✔️ به کسانی که صاحبنظر و صاحب فکر هستند فرصت میدهد که دقت کنند در گذشته و خطاهای گذشته را پیدا کنند و تصحیح کنند و تذکر بدهند.
✔️ خوشبختانه در بیانات رئیسجمهور محترم جناب آقای رئیسی در تبلیغات انتخابات تکیه بر روی ارزشهای اساسی انقلاب مکرر انجام گرفت. ارزش، عدالت، مبارزه با فساد و امثال اینها. این مسیر درستی است. توصیه مؤکد ما این است که همین مسیر را ادامه دهند.
✔️ مسیری که کشور و ملت را به حقوق اساسی خودش میرساند و کشور را در جایگاه اساسی خود قرار میدهد تمسک به ارزشهای اساسی انقلاب است. این ارزشها هم چیزهای موهومی نیست.
🔶 در بیانات امام کاملاًواضح و روشن است. اینها را باید ملاک قرار دهند و دنبال کنند و نفس پیگیری این اهداف موجب این میشود که مردم هم همت کنند و وارد میدان شوند و کلید اصلی اینجاست. حضور مردم در همه مسائل حل کننده مشکلات است.
✔️ آن چیزی که حضور مردم را تأمین کند و مردم را تشویق به حضور در میدان کند مغتنم است و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد.
🔶 هنر اصلی انقلاب هم همین است. هنر اصلی انقلاب این بود که جمهور مردم را از یک مجموعه و توده منفعل و مصرفی و فاقد یک نگاه ملّی و عمومی تبدیل کرد به مجموعهای پرانگیزه، علاقه مند، آرمانخواه و وارد میدان کرد.
✔️ ما قبل از انقلاب زندگی کردهایم. ملت مجموعه از هم گسیختهای بود که هر کس به فکر خودش بود. امر ملی و مسئله عمومی در کشور مطرح نبود. گوشه و کنار ممکن بود کسانی حرفی بزنند امّا مورد توجه مردم نبود.
🔶 امام بزرگوار با حرکت الهی خود این توده متفرق را به مجموعه واحد و متحد تبدیل کرد و وارد میدان کرد و این کار عظیم تاریخی یعنی ریشهکن کردن نظام مستبد پادشاهی را انجام کرد.
✔️ هر چیزی که ملت رابه مجموعهای متحد تبدیل کند چیز مغتنم و مهمی است. حرکت بر اساس ارزشها ا
ین خاصیت را دارد.
✔️ در شعارهای رئیسجمهور، مسئله مردمی بودن و از مردم بودن تکرار شد. این را از دست ندهید. این چیز بسیارمهمی است. دولت مردم که شعار ایشان بود به معنای واقعی کلمه محقق کنند و درمیان مردم باشند. مردم یعنی همه مردم بدون امتیازات طبقاتی و گروهی.
🔶 البته حضور درمیان مردم که سابقه این کار را ایشان دارند نباید افراد را غافل کند از ارتباط با نخبگان. این هم در جای خودلازم و مفید است. تبادل نظر با نخبگان و استفاده از نظرات آنها.
✔️ دولت باید مظهر وفاق باشد. برخی از این تغایرهای موهومی که در بین مردم وجود دارد بایستی با نگاه وفاقآمیز و نگاه ملاطفت به عموم مردم باید این توهمات را تضعیف کرد. حالا ممکن است این نگاهها به کلی از بین نرود لکن از تأثیرگذاری آنها باید جلوگیری کرد.
✔️ گفتوگوی صادقانه با مردم هم کمک کننده است. حرف زدن از روی صداقت با مردم با قطع نظر از پیرایههای سیاسی. صادقانه حرف بزنند راهحلها را بگویند، توقعات را ابزار کنند. این یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی متعهد باشد.
✔️ توصیه دیگر نگاه به ظرفیتهاست. امروزه در اظهارات و مقالات و گفتهها مدام از کمبودها و مشکلات گفته میشود. بله مشکلات زیاد است، امّا ظرفیتها از مشکلات بیشتر است.
✔️ ما در بخش آب، نفت، معادن، بازار گسترده داخلی، همسایگان، در استعداد و آمادگیهای حیرتآور جوانان ظرفیتهای فوقالعادهای داریم. بدون تردید این ظرفیتها میتواند غلبه کند بر مشکلات به شرط اینکه به کار گرفته شود. تلاش شبانهروزی و خستگی ناپذیر نیاز دارد.
✔️ جنبه دیگر مردمی بودن مبارزه با فساد است. اگر به معنای واقعی کلمه میخواهیم در کنار مردم باشیم باید با فساد و مفسد بیامان مبارزه کنیم که خب ایشان در مسئولیت قبلی حرکت مبارزه با فساد را شروع کردند، لکن اصل قضیه اینجاست.
🔶 بسترهای فساد در قوه مجریه شکل میگیرد. اینجا باید با فساد مبارزه کرد. فرارهای مالیاتی، انحصارهای بیدلیل، سوءاستفاده از ارز ترجیحی، فعالیتهای ناسالم سوداگرانه، قاچاق و امثال اینها، فسادهایی است که باید به معنای واقعی کلمه با آنها مواجه شد.
✔️ تجربه ما در این سالها نشان میدهد کاری را با شوق و انگیزه شروع میکنیم امّا در قدم دوم آن انگیزه قدم اول وجود ندارد. این فایده ندارد. باید آن انگیزه ادامه پیدا کند تا به نتیجه برسد. مبارزه با فساد اینطور است.
✔️ در مسئله مهم اقتصاد کشور باید با برنامه پیش رفت. هر حرکتی که انجام میدهید جزئی از برنامهای باشد که از قبل طراحی کردهاید. کارهای روزمره و پیشبینی نشده نمیتواند موثر باشد. گاهی البته پیش میآید، امّا به طور کلی هر حرکت اقتصادی باید متکی باشد به برنامه کلی که تنظیم شده است.
✔️ البته حل مشکلات اقتصادی زمانبر است. این را مردم عزیز ما میدانند و بدانند که مشکلات را یک شبه و در مدت کوتاه نمیتوان حل کرد. این زمانبر است و باید همت کرد که این زمان را کوتاه کرد. با کمک خدای متعال و هدایت الهی و دعای مستجاب ولیالله الاعظم این امر محقق شود.
✔️ یک توصیه لازم اینجا وجود دارد و آن این است که در تشکیل دولت انشاءالله سرعت عمل به خرج داده شود. شرایط کشور اقتضا نمیکند که تأخیر شود.
🔶 رئیسجمهور محترم در معرفی وزرا و هم مجلس محترم در اظهارنظر درباره وزرا شتاب به خرج دهند و انشاءالله زودتر دولت تشکیل بشود و مشغول به کار شود.
✔️ یک نکته هم جنگ تبلیغاتی دشمن است. امروز بیشترین تحرکات دشمن علیه ما تحرک جنگ نرم و رسانهای است. برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلط بشوند مبالغ هنگفت هزینه میکنند.
🔶 فکرهای بسیاری را در مجموعههای فکری برای این کار استخدام میکنند تا بتوانند با تبلیغات گوناگون افکار عمومی کشورها بخصوص کشور ما را قبضه کنند و در اختیار بگیرند. وقتی افکار عمومی یک ملت در اختیار بیگانه قرار گرفت حرکت آن کشور هم طبق میلی آنها پیش خواهد رفت.
✔️ در موضوع تبلیغات ضعف داریم، حالا بگذریم از کسانی که به نفع دشمن حرکت میکنند اما کسانی هم که قصد خیر دارند در این زمینه کمکاری دارند. بایستی در عرصه تبلیغات قویتر و هوشمندانه تر عمل کنیم.
✔️ خداوند توفیق دهد که رئیسجمهور جدید و همکارانشان کارهای لازم را به نفع کشور انجام دهند و خدای متعال هدایت و کمک کند و همه کنند؛ صاحبان نفوذ و فکر کمک کنند که کارها پیش برود.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#رهبر_انقلاب #دولت_سیزدهم #ت
*📌#رئیس_جمهور: مردم از ما خواستهاند اعتمادشان را برگردانیم، #سفره_مردم را به اراده بیگانگان گره نخواهیم زد*
🔵 رئیسجمهور گفت: از همه بیش تر آنچه بیش از سفره و #کسب_و_کار مردم آسیب دیده اعتماد مردم است و #مردم از #دولت خوستند تا این آسیب را جبران کند و این اعتماد را برگرداند.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیتالله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری اش توسط رهبر انقلاب که صبح امروز سه شنبه 12 مرداد در حسینیه امام خمینی(ره)برگزار شد، اظهار داشت:
🔷 شرط ادب و احترام در حکم تنفیذ از حکم رهبر انقلاب این بود که دست مبارک ایشان را می بوسیدم لکن به دلیل شرایط موجود این توفیق از من سلب شد.
🔷 وی افزود: سر بر آستان ربوبی میسایم و شکر نعمت های بسیارش را به ویژه اعتماد مردم و رهبر انقلاب را به جا میاورم.
🔷 رئیسی با بیان اینکه خورشید تابناک مردم سالاری در این بیش از 40 سال در ایران اسلامی طلوع کرده است،گفت:
🔷 مدل حکمرانی نوینی به عالم عرضه شد و در این مدل حکمرانی نو امر دین در کنار دنیا و علم در کنار اخلاق و امر عدالت در کنار هم پیش رفت و امر عزت در کنار رفاه عرضه شد تا پیوند معنویت با زندگی انسان معاصر را ببینند و بدانند دین می تواند تمام شئون زندگی انسان را اداره کند.
🔷 رئیس جمهور تاکید کرد: دولتمردان و مسئولین در این 40سال برای تحقق مردم سالاری دینی تلاش کردند و هرجا توجه به رهنمودهای امام و رهبری و سیاست های نظام شد،
🔷 حوزه پیشرفت و اقتدار بود و هرجا بی توجهی یا کم توجهی به رهنمودهای امام و رهبری و سیاستهای مصوب نظام و انقلاب اسلامی شد، حوزه مشکلات و گله مندیهای مردم بود.
🔷 وی افزود: به جاست نسبت به همه خدمات 40ساله و همه کسانی که در پیشرفت این کشور نقش داشته اند صمیمانه سپاسگزار باشم و نسبت به همه کسانی که خدمت کردهاند و در این پیبشرفت های سهیم بوده اند باید ادای احترام کنم.
🔷 رئیسی با تاکید بر اینکه انتخابات 28خرداد جلوه ای از مردم سالاری دینی بود، تصریح کرد: در این انتخابات مردم علیرغم همه دشمنیهای دشمنان و همه شرایط بهداشتی و کرونایی و مشکلاتی که بود، حضور باشکوه داشتند و حماسه ای بزرگ خلق کردند؛ حماسه ای که دشمنان را ناامید دوستان امیدوار کرد.
🔷 رئیس جمهور افزود: در حماسه 28خرداد همه مردم نقش داشتند و باید از پیر و جوان و از همه گویشها، اقوام و مذاهب و از همه مردم عزیزمان و بویژه آنهایی که مردم را به مشارکت دعوت کردند و در راس همه آنها رهبری معظم انقلاب اسلامی و از دست اندرکاران انتخابات هم تقدیر کرد.
🔷 وی با تاکید بر اینکه پیام مردم در 28خرداد تحولخواهی و عدالتخواهی و مبارزه با فساد و فقر و تبعیض بود، خاطرنشان کرد: پیام مردم در 28خرداد اجرای سیاستهای اعلامی نظام مقدس جمهوری اسلامی و توجه به ارزشهای والای انقلاب و پاسداری از خون مطهر شهیدان و وصایای ارزشمند آنان بود.
🔷 رئیسی ضمن تاکید بر اینکه پیام 28خرداد، ضرورت حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جامعه بود، گفت:
🔷 اینها پیامهایی بود که مردم با رای خودشان دادند و از دولت برخاسته از مردم خواستند تا عدالت را تحقق ببخشد و به مبارزه و روابط ناسالم اداری و رانتخواریها و روابط ضدارزش پایان ببخشد و این پیام و خواسته مردم بود.
🔷 وی اظهار داشت: پیام مردم تغییر وضع موجود بود و وضعیتی که از نظر اقتصادی و تورم بیش از 44درصد و رشد نقدینگی 680 درصدی در این سالها و سه برابر شدن بدهی های دولت از سال 94 و مشکلاتی که در زندگی مردم اثر گذاشت و علاج کردن وضعیت کسری بودجه 450هزار میلیاردی وضعیت مردم را مناسب نمیبینیم.
🔷 وی با اشاره به نامناسب بودن وضعیت اقتصادی مردم هم به دلیل دشمنی دشمنان و کاستیهای داخلی، تصریح کرد: مشکلات اقتصادی و فرهنگی و بیکاری و مسکن و مسائلی که مردم نسبت به آن گله مند هستند، باید تغییر کند.
🔷 رئیسی افزود: از همه بیش تر آنچه بیش از سفره و کسب و کار مردم آسیب دیده آسیب دیدن به اعتماد مردم است و مردم از دولت خواستند تا این آسیب را جبران کند و این اعتماد را برگرداند
🔷 و فاصله بین دولت و ملت را کاهش دهد و این رابطه بین ملت و دولت بسیار میتواند برای کشور گرهگشا باشد تا مشکلات حل شود و در برابری دشمنی دشمن مقاومت و ایستادگی شود.
🔷 وی با بیان اینکه مردم از دولت جدید تحول خواستند که اجتناب ناپذیر است و باید اتفاق بیافتد، گفت: این تحول، مستند به سند بسیار ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است و سند ماندگار بیانیه گام دوم، مستند اقدامات ما خواهد بود و در این سند هم وضع موجود و هم وضع مطلوب به خوبی ترسیم شده است
🔷 و باید ما فاصله موجود و مطلوب را کمتر کنیم و به تحقق فرازهای بلند بیانیه گام دوم برسیم. در این تحول ضروری لازم است همه فرهیختگان و مرد
م و دغدغهمندان مشارکت کنند و به میدان بیایند.
🔷 رئیسی با تاکید بر اینکه حتما به دنبال رفع تحریم های ظالمانه خواهیم بود ولی حتما سفره و اقتصاد مردم را شرطی نخواهیم کرد و گره به اراده بیگانگان نخواهیم زد، گفت:
🔷 حتما مسائل پیش روی دولت را دنبال می کنیم ولی مسائل ضروری و فوری وجود دارد که دولت از امروز آن را دنبال می کند و که مسئله کسر بودجه و بازار سرمایه و ثبات در آن، مسئله مهم کنترل تورم و گرانی ها و مسئله کرونا که موجب نگرانی مردم هست و مسئله آب و برق و بسیاری از نیازمندیها از این دستهاند.
🔷 رئیسجمهور با بیان اینکه به همه دولتمردان دولت دوازدهم خسته نباشید عرض میکنم ولی کارهای بسیاری از امروز پیش پای دولت است، گفت:
🔷 ما یک برنامه تحولی آنی فوری کوتاهمدت با نگاه به مسائل پیش رو تنظیم کرده ایم و حدود 10 مسئله محوری وجود دارد که دولت از امروز با آنها مواجه است و هم مسئله و هم راهکارهای آن خوب شناخته شده و از نگاه خبرگان و صاحبنظران هم بهره مند شده ایم.
🔷 رئیس جمهور با بیان اینکه برنامه تحولی 4 ساله دولت زمینه اجرای برنامه هفتم توسعه خواهد بود، اظهار داشت:
🔷 اجرای برنامه تحولی 4ساله دولت که به زودی در اختیار صاحبنظران قرار خواهد گرفت زمینه اجرای برنامه هفتم خواهد بود، امیدواریم در این برنامه تحولی همه دغدغه مندان بدون نگاه به خط و جناح سیاسی نقش آفرینی کنند.
🔷 وی افزود: ما اصحاب ما میتوانیم هستم و یقین داریم با وجود همه موانع و مشکلات پیش روی، راه برون رفت از این مشکلات و اراده جدی برای رفع مشکلات وجود دارد و ملت عزیز و جوانان برومند و نیروی انسانی کارآمد ما وضعیت را متحول خواهند کرد.
🔷 رئیسی تاکید کرد: امیدواریم با نگاه همه صاحبنظران و فرهیختگان وضعیت به نفع مردم و ارزش های انقلاب اسلامی و آنچه توقع رهبر انقلاب و مردم وخانواده شهدا و ایثارگران هست تغییر کند و گام های ماندگاری با استفاده از همه تجریبات و اندوخته ها برداشته شود.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#تنفیذ #رئیسی #دولت_سیزدهم #مردم #سفره_مردم
#کیهان
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکترروازاده
🇮🇷 جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
🖊 روز مباهله گرامی باد
این پنج تن عصاره عشقاند، این پنج تن سلاله نورند
نجرانیان! مقابله کردن، با این جبال و سلسله سخت است
با اهل بیت پاک نبوت، غیر از سلام و نور مگویید
با مستجابُ دعوهترینها، جان بردن از مباهله سخت است...
#مباهله ، مایه عزت و سند حقانیت تشیع است.
#مباهله_سند_شیعه
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ *آیا حکیم دکتر روازاده پزشکی جدید را قبول دارند؟*
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#پزشکی_جدید #طبسنتی
سلام
مجموعه وحدت با تلاش تیمی در شهر قزوین تحت مدیریت آقای محمد محسن مافی راه اندازی شده .
ایشان بیشترین تلاش خود را در حوزه تولید غذای سالم و طبیعی نموده .
در زمستان ۱۳۹۹ مستندی از تلاش ایشان در این حوزه تهیه شد و درصدا و سیمای استان قزوین پخش شد که مورد اقبال مردم استان قرار گرفت .
هدف انتخاب شده محسن مافی برای اشتغال علاقمندان، روستائیان و صادرات گیاهان دارویی است .
برنامه الگو و تجربه های موفق ( اتم ) بخشی از این مسیر را دیروز شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰ از طریق شبکه یک سیما ساعت ۱۸ به روی آنتن برد .
با حمایت از این کارآفرین خلاق می توانیم در توسعه احیای سلامت و سبک زندگی سالم سهیم باشیم.
ایشان از طریق سایت کسب بوم آموزش تولید و فروش گیاهان دارویی برای کلیه متقاضیان برگزار میکند.
با توجه به استقبال فراوان مخاطبین زمان مشارکت در رای گیری تمدید گشته و تا پایان وقت پنجشنبه ۱۴۰۰/۰۵/۱۴ فرصت باقیست تا با ارسال کد ۲۸۰۹ به سرشماره ۱۰۰۰۲۳۳۹ بتوانیم به اندازه سهم خودمان سلامتی را احیا کنیم. با تشکر موسسه احیای صحت و سلامت
#کیهان
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکترروازاده
🇮🇷 جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
*📌حق زمین و آب*
🟣 #حق_زمین_و_آب بستگی به قرارداد بین مالک وکشاورز دارد و بعضی مواقع یک چهارم حق زمین یک چهارم حق آب می دهند.
🟣 ولی در زراعت و درخت کاری که به صورت دیمی انجام می شود یک پنجم سهم مالک است که حق مالیات را هم باید پرداخت کرد.
🟣 در حومه ی شیراز رسم بر این است که اگر کشتی در زمین شخصی انجام شود و بذری کاشته شود از سود محصول سزاوار این است که نصف محصول را به مالک بدهند و زمین را بگیرد
🟣 و نصف دیگر را هر مقدار که انصاف باشد بین کسی که بذر تهیه کرده وکشاورز تقسیم کنند و هر یک، یک چهارم از کل تقسیم را بردارند.
✍ منبع: مفاتیح الارزاق، ج1، ص396
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#حق_زمین #حق_آب #زراعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تفاوت دونگاه
روحانی(مرداد ۹۵):
نمیتوانیم در برابر قدرتهای بزرگ بایستیم.
رئیسی(مرداد ۱۴۰۰):
ما از اصحاب ما می توانیم هستیم و راه برون رفت از مشکلات وجود دارد.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#روحانی #رئیسی #لیبرال #جهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌این صحبت ها را جدی بگیرید ...
🚫جریان تحریف فعال تر از چیزی است که تصورش را می کنید. اگر هوشیار نباشید ، انچه جهانگیری در این ویدئو می گوید دور از ذهن نخواهد بود ..
⭕️به این کار ندارم که روحانی و جهانگیری صاف صاف تو چشم مردم نگاه می کنند و دروغ میگن و ما خندمون میگیره آیا تا حالا فکر کردید که اینها دارند تاریخ سازی وارونه درست میکنند برای آیندگان
اگر محاکمه نشوند فردا قدیسهایی میشوند که در دنیا لنگه نداشته اند و همه چیز آرام بوده و مردم قدر ندانسته اند.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#محاکمه_ی_دروغگویان #روحانی #جهانگیری
*📌#روحانی و 8 سال قدم زدن روی اعصاب مردم*
⚫️ از ماجراهای «صبح جمعه» تا «نظرسنجیهای خودرویی»
◾️ حسن روحانی در این 8 سال هرچند وقت یک بار با بهانههای مختلف اظهاراتی میکرد که برآیند آن یا ایجاد شکاف و دوقطبی سیاسی ـ اجتماعی بود یا یأس و ناراحتی را به افکار عمومی تزریق میکرد.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 گروه سیاسی خبرگزاری فارس: دولت تدبیر و امید تمام شد و فصل برخی ارزیابیها از مواضع و عملکردهاست.
◾️ یکی از بزرگترین مسائلی که مردم و افکار عمومی در این 8 سال با آن مواجه بودند، برخی اظهارات شخص رئیس جمهور بود که می شود گفت در کنار عملکرد ضعیف دولت، موجبات تکدر خاطر و به قول معروف خرد شدن اعصاب عمومی را منجر می شد.
⚫️رئیس جمهور صبح جمعهای
◾️ 24 آبان 98 بود که به یکباره خبر گران شدن بنزین و افزایش قیمت آزاد آن به 3 هزار تومان منتشر شد. ورای اینکه مردم در این وضعیت اقتصادی تحمل چنین افزایش قیمتی را نداشتند،
◾️ اینکه دولتن بدون هیچگونه اطلاع پیشینی این نرخ را اعمال و بعد اعلام کرد برای مردم بار روانی سنگینی داشت. این امر البته در طول 40سال گذشته هم خود را بارها نشان داده که عموما مردم از محرم دانسته نشدن توسط دولت گله مندند و آن را برنمیتابند.
◾️ همین مسئله باعث ایجاد تجمعات اعتراضی در اکثر مناطق کشور شد که طبق روال معمول با ورود جریان ضد انقلاب، به خشونت کشیده شد و برخی بانکها و مراکز دینی و سیاسی مورد تعرض آشوبگران واقع شدند.
◾️ بعد از روزها ناآرامی در کشور، روحانی 7 آذرماه 98 در جلسه شورای اداری استان آذربایجان شرقی با خندهای جالب گفت که «من هم مثل مردم صبح جمعه فهمیدم که قیمت تغییر کرده است».
◾️ این اظهارات، موج نارضایتی ها را افزایش داد و این سوال را در اذهان ایجاد کرد که چرا باید رئیس جمهور یک کشور از تصمیمی که مستقیما با زندگی مردم سرو کار دارد اینقدر اظهار بی اطلاعی کند.
⚫️ بهداشتیترین عملکرد از زمان هخامنشیان
◾️ روحانی ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزه کرونا مدعی شد:
◾️«کار دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه بهداشت در تاریخ ایران از زمان هخامنشیان تا الان بینظیر بود».
◾️ همچنین روحانی در اظهارات اخیر خود در حالی طرح تحول سلامت را یکی از موفقیتهای غیرقابل کتمان دولت نام برد که نه مردم، نه پزشکان و نه پرستاران هیچ رضایتی از این طرح نداشتند و حتی وزیر مجری این طرح یعنی قاضی زاده هاشمی در پی عدم موفقیت در این طرح بسیار گران و ناکارآمد، با غضب از این مسئولیت کنارهگیری کرد.
◾️ همچنین در دوره روحانی پدیده کرونا دامنگیر کشور شد ولی آنچنان که باید و شاید عملکرد مورد قبولی از این دولت در مدیریت و مهار کرونا شاهد نبودیم و یک ناهماهنگی و درگیری نیز بین وزیر بهداشت و شخص رئیس جمهور در نوع مواجهه با این ویروس حاکم بود.
⚫️ ادعای خدمات مستمر وسط قطعیهای برق
◾️ روحانی همچنین در حالی که از تحریف و تغییر و آمار دروغ انتقاد میکرد، در اظهاراتی عجیب به قطع برق در کشور گریزی زد و ادعا کرد: خیلی مهم است خدمات مستمر باشد.
◾️ یک خدماتی دولت میدهد که اگر نباشد ساعتی کشور را بههم میزند. اگر گاز نرسد کشور چه میشود؟ خدمات موثر و مستمری به مردم ارائه شده است. تولید کشور یک روز متوقف نشد. چرخه تولید یک لحظه متوقف نشد.
◾️ این اظهارات در حالی است که پیش از رسیدن تابستان، خاموشیهای زودهنگام و قطعی مکرر برق، مردم را کلافه کرده بود.
◾️ هرچند برخی مشکلات مانند افزایش دمای هوا و خشکسالی را نمیتوان گردن دولت انداخت، اما دولت باید در برابر پیشبینی نکردن این موارد در کنار تأخیر در تعمیرات اساسی نیروگاهها و قصورهای دیگر پاسخگو باشد.
◾️ با این حال، روحانی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: این روزها در کشور زبان تشکر دارای لکنت شده و زبان نقد که باز بودهامروز هم باز است و متاسفانه زبان تحریف راه افتاده است.
◾️ این اظهارات روحانی که به نظر میرسد با واقعیتها اختلاف فاحش دارد، با واکنش مردم در فضای مجازی مواجه شد و به سرعت انبوهی از پیامها در انتقاد از این سخنان منتشر شد.
⚫️ نظرسنجی از داخل ماشین
◾️ روحانی خرداد ماه 98 در دیدار با اهالی رسانه در بخشی از پاسخ خود به سؤال خبرنگار شبکه خبر مبنی بر اینکه «چرا باید از من بپرسند دوباره ارزانی میشود یا خیر؟»
◾️ گفته بود: «این سخن درست نیست که در روزنامهها درد مردم را بگوییم تا رئیسجمهور بفهمد که درد مردم چقدر است! نه، رئیسجمهور و اعضای دولت میدانند. دولت من شاید یکی از دولتهایی باشد که خیلی در میان مردم است،
◾️ من خودم بارها به دوستان گفتهام؛ من روزانه نظرسنجی میکنم؛ یعنی در خیابان وقتی با ماشین میروم تمام چهرههای مردم را نگاه میکنم؛ اینکه چند نفر لبخند دارند، چند نفر عصبانیاند، چند نفر قیافهشان گرفت
ه است
◾️ و به هر شهری و در هر جمعیتی میروم، خودم نظرسنجی میکنم و نگاه آدمها را نسبت به خودم میبینم؛ پس نیازی نیست که روزنامهها از مشکلات مردم بنویسند تا رئیسجمهور باخبر شود! رئیسجمهور و دولت درد مردم را میداند».
◾️ این اظهارنظر روحانی نه تنها صدای حامیان او که در طول ۶ سال گذشته سرسختانه از او دفاع میکردند را درآورد، بلکه چهرهها، سیاسیون و مردم هم این ادعا را غیرواقعی و تعجببرانگیز خواندند و حتی اهالی نهاد ریاست جمهوری هم فهمیدند نظرسنجی رییس جمهور درست نبوده و قابل استناد نیست و برای همین در سایت پرزیدنت و دولت آن را سانسور کردند.
⚫️ «باید روزی برسد» که هیچکس نیاز به یارانه نداشته باشد
◾️ ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ روحانی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که یکی از وعده های انتخاباتی شما مبنی بر این بود که وضعیت اقتصادی مردم را به نحوی بهبود میبخشید که نیاز به یارانه نقدی نداشته باشند،
◾️ آیا این محقق شده یا نه؟، گفت: «ما باید به جایی برسیم که مردم ما نیازمند به یارانه نقدی نباشند و این حرف درستی است اما آیا این کار در ظرف چهار سال ما به نتیجه میرسیم؟ کاری که ما در دولت یازدهم کردیم این بوده که به جای اینکه یارانه نقدی را اضافه کنیم،
◾️ به بخشهای تولیدی و سایر بخشها ببریم. باید وضع زندگی مردم آنقدر خوب شود که مردم نیاز نداشته باشند، که این حرف درستی است. اینکه چگونه این کار صورت بگیرد مهم است.
◾️ همه مردم باید مشغول به کار شوند، یعنی بیکار نباید داشته باشیم. همه باید درآمد به اندازه کافی برای زندگی داشته باشند، اینها چگونه امکانپذیر است؟ اگر میخواهیم همه شغل داشته باشند، بدون فناوری و سرمایهگذاری و امنیت، امکانپذیر هست؟
⚫️ کی گفتم مشکلات را صد روزه حل میکنم؟!
◾️ در همان نشست خبری، خبرنگاری پرسید که «شما در سال 92 از رفع مشکلات اقتصادی به مدت صد روز سخن گفتید اما 30 اسفند سال گذشته بعد از 4 سال گفتید 10 دولت بعدی هم نخواهند توانست مشکلات را حل کنند. چه اتفاقی افتاده که نظر شما تغییر کرد و حل مشکلات از صد روز به 40 سال تبدیل شد؟
◾️ که روحانی در پاسخ گفت: «دروغ بزرگی در برخی روزنامهها و سایتها پخش میشود و شما این را اشاره کردید و خیلی مهم است، بنده چه زمانی گفتم صد روزه حل میکنم؟ آن جملهای که بنده گفتم این است که بنده اگر موفق شوم در انتخابات، پایان صد روز اول کارهایی که در این صد روز انجام دادم اعلام میکنم و عین صحبتهای بنده را بیاورید و ببینید،
◾️ بعد از این عدهای مخرب آمدند و گفتند ایشان گفته صد روزه مشکلات را حل میکنم، آن کسی که یک شبه حل میکرد ما نیستیم کس دیگری است.
⚫️ زندگی مردم سخت شد ولی صف نبستند!
◾️ 17 دی ماه 99 بود که روحانی در جلسه هیات دولت با تاکید بر اینکه زندگی مردم زندگی سخت شد، چون ما در یک جنگ و محاصره شدید بین المللی بودیم و از همه طرف، ما را محاصره کردند، گفت:
◾️ این ها روشن بود اما در عین حال مردم صف نبستند و برای پیدا کردن کالای اساسی از این خیابان به آن خیابان نرفتند و هر جا میرفتند، کالا بود.
◾️ البته قیمتها مقداری به طور طبیعی به خاطر شرایط جنگ و مقداری هم به خاطر برخی بی انصافی برخی افراد بود که در زمینه اقتصادی فعالیت می کردند و مقداری هم در زمینه مدیریتها باید کار بیشتری انجام میدادیم.
◾️ این اظهارات روحانی در حالی بود که هم در آن دوران و هم تا آخرین ساعات دولت تدبیر و امید مشکل تامین کالای اساسی چون مرغ و روغن یکی از شکایتهای مردم است و این در حالی است که هربار این کالاها در این چندماه نایاب شده،
◾️ مردم برای تهیه آن در مراکزی دولتی صفهای چندساعته بستند و بعد از عرضه نیز با افزایش قیمت سنگین مواجه شده اند. به نحوی که هرچند قیمت مرغ در روز پایانی دولت روحانی به بالای 40هزار تومان رسیده است، ولی باز مردم برای تهیه مرغ باید صف ببندند.
⚫️ از مردم باید همهچیز را به بورس بسپارند تا آوردن بخشی از سرمایه
◾️ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ حسن روحانی طی سخنانی در آیین بهرهبرداری از طرحهای ملی وزارت نفت گفت:
◾️ «با شرایطی که بورس دارد صندوقهای ما میتواند فعالتر بشود. بخش دولتی به تدریج بعد از سرمایهگذاری و به ثمر رساندن باید کم کم کنار بروند و صاحب سهام باشند و این برای آینده فعالیت آنها ثمربخشتر است.
◾️ روحانی تاکید کرد: «با شرایطی که بورس نشان میدهد اوضاع بهتر خواهد شد؛ مردم باید همه چیز را به بورس بسپارند».
◾️ این حرفهای روحانی و همکاران دولتیاش در دعوت مردم به بورس به یکباره سرمایه های مردمی را به بازار سرمایه سرازیر کرد بورس با شیب نزولی سختی مواجه شد و بسیاری از سرمایههای مردم با بر تن کردن پیراهن قرمز بر قامت بورس، ارزش خود را از دست داد.
◾️ کسانی که در این سقوط دچار زیان شده بودند با یادآوری این سخن او توقع جبران و حمایت داشتند. حتی برخی وزی
ران روحانی نیز در جلسات خصوصی با استناد به این سخن سایر دستگاهها را برای حمایت از بورس تحت فشار قرار می دادند.
◾️ نزدیک به یک ماه بعد حسن روحانی حرف جدیدی زد که به نوعی اصلاح حرف قبلی بود.
روحانی گفت: «در دولت یازدهم و دوازدهم بورس کار عظیمی را در کشور انجام داد برای اینکه بازار سرمایه ما یک بازار فعال باشد البته در بازار سرمایه معمولا ریسک هم هست،
◾️ یعنی رشد بازار سرمایه ممکن است در یک سالی خیلی خوب باشد اما چند ماه روند نزولی داشته باشد. معمولا در بورس ما یک خط مستقیم به سمت بالا نداریم؛
◾️ به هرحال خط های شکسته است و در مجموع و در این ماههای اخیر بازهم یک مقدار بورس نشاط پیدا کرده است. تلاش ما در دولت یازدهم و دوازدهم توسعه و تعمیق بورس بود.
◾️ روحانی تاکید کرد: «بورس امروز یک بازار مهمی است، البته مردم وقتی میخواهند در بورس وارد شوند همه سرمایه خود را نباید در بورس بیاورند، باید در حدی بیاوردند که فراز و نشیب بورس زندگی آنها را بهم نزند».
◾️ اما کار از کار گذشته بود و مردم دچار زیان بزرگی در این سرمایه گزاری شدند که هنوز جبران نشده است.
◾️ روحانی در این 8سال از این قدم زدنها روی اعصاب عمومی کم نداشت و تقریبا هرچند وقت یک بار شاهد بودیم که روحانی با بهانههای مختلف اظهاراتی میکرد که برآیند آن یا ایجاد شکاف و دوقطبی سیاسی و اجتماعی بود، و یا اینکه یک یاس و ناراحتی عمومی را به افکار عمومی تزریق میکرد.
◾️ ناراحتیهایی که کم کم به کاهش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی منجر شد که یکی از نتایج آن کاهش مشارکت در انتخابات بود.
◾️ رئیسی در مراسم تنفیذ حکم خود توسط رهبر انقلاب به بحث آسیب دیدن به اعتماد مردم اشاره و تاکید کرد:
◾️ «آنچه بیش از سفره و کسب و کار مردم آسیب دیده، اعتماد مردم است و مردم از دولت خواستند تا این آسیب را جبران کند و این اعتماد را برگرداند و فاصله بین دولت و ملت را کاهش دهد».
◾️ درک این ضرورت یعنی بازگشت اعتماد به مردم در کنار تاکید رهبر انقلاب بر عمل دولت سیزدهم به شعار مردمی بودن، این امید را ایجاد میکند که دولت رئیسی با تمام ابزارهای موجود،
◾️ در جهت بازگشت امید و اعتماد بکوشد که صدالبته این از رهگذر صداقت با مردم محقق خواهد شد. چیزی که در 8سال گذشته از مدیریت اجرایی کشور کاملا رخت بر بسته بود.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#روحانی #دولت_روحانی #مردم
*📌اولویت اول: #تحول_نظام_اداری*
🔶 نگاه ما به «دولت» باید دچار تغییر و تحول شود. این یک اشتباه بزرگ و خانمانسوز بوده و است که دولت را فقط شامل #رئیس_جمهور و #اعضای_کابینه بدانیم.
🔶 لطمات ناشی از این اشتباه بیش از حد تصور است. دولت معنا و مفهوم و واقعیتی بسیار بزرگتر و وسیعتر از رئیس جمهور و وزرای او دارد.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 به گزارش خبرگزاری فارس، مسعود رضائی طی یادداشتی نوشت:
🟠 مثال اول:
🔶 فرض کنید خانوادهای قصد مسافرت به نقاط دیدنی و جذاب و خوش آب و هوا را دارند.
این خانواده قبل از آغاز این مسافرت، با مشورت و همفکری یکدیگر برای انجام این مسافرت، دقیقترین برنامهریزی را انجام میدهند تا همه چیز روی حساب و کتاب باشد.
🔶 حتی این را هم در نظر میگیرند که در چه ساعتی و در کدام رستوران غذا خواهند خورد و در چه روزی و چه ساعتی، در چه شهری و چه هتلی اسکان خواهند یافت.
🔶 آنها هیچ مسأله و موضوع ریز و درشتی را از نظر دور نمیدارند به این امید که نه تنها با مشکلی مواجه نباشند بلکه بسرعت بتوانند این مسیر طولانی را طی کنند. ظواهر امر حاکی از این است که این خانواده سفر خوب و خوش و خرمی را در پیش رو خواهد داشت.
🔶 این خانواده با هزار امید و آرزو، سوار اتومبیل میشوند و قصد دارند مسافرت خود را آغاز کنند که ناگهان متوجه یک موضوع بسیار مهم میشوند:
🔶 اتومبیلی که قرار است آنها را به این سفر رؤیایی ببرد، فرسوده و خراب است؛ روغنریزی شدید دارد، جلوبندی آن داغان است، لاستیکهایش سائیده و صاف است، باک بنزینش سوراخ است، سرسیلندرش سوخته است، ترمزش نمیگیرد، رادیاتورش سوراخ است، انژکتورش کثیف است، دندهاش بسختی جا و موتورش بشدت داغ میکند.
🔶 ظاهراً علیرغم آن همه دقت و وسواس در برنامهریزی و زمانبندی برای رفتن به یک مسافرت رؤیایی، این خانواده با این اتومبیل بعید است بتوانند خود را حتی تا عوارضی تهران قم برسانند، چه رسد به سفر به دور ایران!
🟠 مثال دوم:
🔶 فرض کنید پس از مذاکرات طولانی و صرف میلیاردها دلار هزینه، یک نیروگاه اتمی بسیار پیشرفته با آخرین تکنولوژی روز دنیا را در کشور احداث می کنیم، آن هم نه هزار مگاواتی بلکه ده هزار مگاواتی!
🔶 بدیهی است که انتظار داشته باشیم به این ترتیب شاهد تحول بسیار مهمی در کشور باشیم اما ناگهان متوجه یک مسأله بسیار مهم میشویم:
🔶 شبکه انتقال نیرو در کشور بسیار فرسوده، معیوب و دارای قطعیهای فراوان در طول مسیر است. بنابراین امکان انتقال نیروی آن نیروگاه پیشرفته ده هزار مگاواتی به دیگر نقاط کشور نیست و عملاً امکان استفاده بهینه از این نیروگاه وجود ندارد.
🔶 این دقیقاً حکایت قصه پرغصه تکراری ماست و این دقیقاً همان داستان است پر آب چشم.
🔶 نظام اداری کشور، حکم همان اتومبیل و همان شبکه انتقال نیرو را دارد. دولت سیزدهم هر قدر که دقیق و علمی و خوب برنامهریزی کند و هر قدر که نیرو و توان و انگیزه و انرژی داشته باشد، باید سوار همین اتومبیل نظام اداری شود و باید از طریق همین شبکه انتقال نیرو، توان خود را مصروف رسیدگی به مسائل مختلف و متنوع کشور کند.
🔶 فرض کنید این دولت دقیقترین، سنجیدهترین، علمیترین، مجربترین، مرتبترین و حسابشدهترین برنامهها را در زمینههای اقتصادی، صنعتی و کشاورزی و خدماتی برای توسعه کشور تدارک ببیند.
⁉️ آیا جز این است که این برنامهها باید از مجرای سیستم اداری کشور به مرحله اجرا گذارده شوند؟ اگر نظام اداری کشور، دارای کارآمدی و توانمندی لازم برای اجرای این برنامهها نباشد، نتیجه چه خواهد شد؟
🔶 بر این اساس، نگاه ما به «دولت» باید دچار تغییر و تحول شود. این یک اشتباه بزرگ و خانمانسوز بوده و است که دولت را فقط شامل رئیس جمهور و اعضای کابینه بدانیم. لطمات ناشی از این اشتباه بیش از حد تصور است.
🔶 دولت معنا و مفهوم و واقعیتی بسیار بزرگتر و وسیعتر از رئیس جمهور و وزرای او دارد. دولت یعنی رئیس جمهور و وزرا بعلاوه میلیونها نفر شاغل در نظام اداری کشور بعلاوه قوانین و مقررات اداری بعلاوه فناوریهای اداری. دولت یعنی یک مجموعه، یک نظام و یک سیستم بسیار وسیع.
🔶 بنابراین، آن دولتی موفق و کارآمد خواهد بود که نه تنها رئیس جمهور و وزرای او، بلکه تمامی اعضا و اجزای مجموعه وسیع نظام اداری آن توانمند و کارآمد باشند.
🔶 در این نگاه نظاممند یا سیستماتیک، هر یک از اعضا و اجزای دولت به معنای وسیع آن، دارای اهمیت ویژه هستند. مثال نیروگاه را در نظر بگیرید.
🔶 در ابتدای مسیر، یک نیروگاه اتمی وجود دارد به ارزش چندین میلیارد دلار و در انتهای مسیر، یک قطعه چند هزار تومانی که قرار است کار انتقال نیرو به مصرف کننده نهایی (مراکز اداری، صنعتی و منازل مسکونی) را انجام دهد.
🔶 اگر آن قطعه نهایی چند هزار تومانی از کیفیت و کارآمدی لازم برخوردار نباشد، آن نیروگاه چند میلیارد د