💥بسم الله الرحمن الرحیم 💥
السلام علیکم و رحمةالله وبرکاته
عرض تسلیت عزای جانگداز اباعبدالله الحسین علیه السلام برهمه عاشقان
ان شاءالله عازم کربلایم
و همگی دعاگوی تعجیل در فرج ظهورامام زمان علیه السلام (عج) هستیم
التماس دعای فرج 🤲🌹🕋💥🌺📚
الحمدلله رب العالمین
توفیق شد به سفرکربلامشرف شدیم
ان شاءالله نصیب همه آرزومندان شود .
موضوع:
اربعین حسینی ، زن وتحکیم خانواده(اندیشه راهبردی)
💥بسم الله الرحمن الرحیم 💥
پیادهروی اربعین فرصتی ناب و منحصر به فرد برای تربیت خانواده است و این تربیت حد و مرز سنی ندارد.
از افراد میانسال و جوان گرفته تا نوجوانان و کودکان؛ بسترهای مختلفی برای آنان در این سفر معنوی فراهم می آید.
در اغلب خانوادهها پدر و مادر به دلیل علاقه و عشق فراوانی که به فرزند خود دارند ، اجازه آزمون وخطا و تجربه به آنها نمیدهند و سعی در فراهم آوردن همه خواستهها و نیازهای فرزندشان به تنهایی دارند و نتیجه این نوع تربیت، کودکانی وابسته، بدون اعتماد به نفس و ناز پرورده میشود؛ اما در مسیر سفر اربعین بچهها نیز با بحرانهای مختلفی روبرو میشوند، مشکلات مسیر را میبینند و درک میکنند. در این سفر کودکان باید برای خواستههای خود تلاش کنند؛ برای مثال اگر گرمای هوا آزاردهنده است باید سختی حرکت در شب و بیدار ماندن در این زمان را تجربه کنند. از طرفی به دلیل مواجهه مستقیمی که با جامعه و افراد مختلف دارند روحیه همکاری ،مواسات، فداکاری ، ایثار وگذشت در آنها تقویت میشود واگر والدین نیز با آنها همراهی کنند بخش خوبی از مسئولیت پذیری در وجودشان شکل می گیرد.
ویژگی ممتاز دیگری که در این مسیر وجود دارد، معنویت فضا و دور بودن از فضای جنسیتزده و شهوانی است.
پاکی فضا به دلیل هدف والای پیادهروی اربعین کمک میکند تا بسترهای تربیتی برای نوجوانان فراهم باشد و در این راه تجربههای ارزشمندی ازپرهیز ازنامحرم و اجتناب ازهوسرانی وداشتن نگاه عفیفانه وطهارت رفتاری درروابط زن ومرد بیگانه حاصل ارزشمندی است برای تکامل نفس نوجوان وجوان که درمعرض فرهنگ رسانه های مخرب شیطانی وجنسی جهانی قرارگرفته است .
همچنین بسیاری از عادتهای نادرست نظیر وسواس و زودرنجی در طی تعاملات غیرقابل اجتناب دراین سفر ، برطرف میشود.
البته لازم به ذکر است که درسوی دیگر این ماجرا ، در وهله اول پدران و سپس مادران هستند. ایشان باید با سعه صدر و فراهم کردن بسترها و همراه کردن خانواده در سفر، این امکان رشد را برای همه اعضای خانواده فراهم کنند.
اگرچه مسیر راهپیمایی اربعین ضمن فرصتهای رشد فردی و معنوی و شیرینیهای متفاوت خود همواره با سختی و چالشهای فراوان نیز همراه است، اما نباید فراموش کرد که در اصل ماجرا، در این موقعیت زمانی ، خاندان پیامبر صلوات الله علیهم اجمعین، زنان و کودکان درحالت اسارت از کربلا، در سفر بوده و سختیهای بسیاری را متحمل شدهاند بدون شک همراهی زنان و کودکان درانجام راهپیمایی کنونی در اربعین ، میتواند فضا را برای همزاد پنداری و درک بیشتر مصیبتهای حضرت زینب سلام الله علیها و کاروان جلیل القدر شهدا درسفر اسارت فراهم نماید .
ازهمه مهمتر ، مشاهده عظمت باشکوه این ابراز عشق جهانی به انسانی که ارزشمندترینهای زندگی اش راخالصانه فدای رضایت پروردگارش میکند تااسلام بماند ومکتب نجات بخش اسلام ، تاابد انسانهای والایی راتربیت نماید تا بشریت آماده حکومت عدل جهانی به رهبری حضرت امام مهدی سلام الله علیه (عج) شود.
این احساس شیرینی است که انسان دراین پیاده روی باشکوه معنوی، خود راقطره ای درآغوش اقیانوس عشق الهی حس میکندو ولمس میکند.
تهیه وتنظیم : طاهره همیز
مقاله ارائه شده دراین هم اندیشی وترجمه آن به زبان عربی برای علمای عرب زبان از کشورهای عربی به لطف خداوند کریم که انجام شد .
«العتبه متبرکه» محل برگزاری سمینارهای بین المللی طبقه دوم حرم مقدس اباعبدالله الحسین علیه السلام👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این 👆 کلیپ عالی زیبا تقدیم به کسانیکه برای مجالس آقا امام حسین علیه السلام قدم برمیدارن
خیلی خیلی زیباست حتما مشاهده فرماید
📜 چهل و پنج سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ ۵۲/۱۲/۲۴ (روز جمعه ۲۰صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری) در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن علیهالسلام در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، بهمناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند.
🔻متن بیانات معظمله بدین شرح زیر است:
🔰 میدانید یکى از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصرارى هم ندارم که بگویم معناى این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکى از شقوق و احتمالات دیگرى باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانى دارد؛ «زیارة الاربعین».
▪️شیعه یک جمع متفرّقى بود؛ یک جامعهاى بود که در یک جا و در یک مکان زندگى نمیکرد؛ در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند -اطراف و اکناف بلاد- امّا یک روح در این کالبدِ متفرّق و در این اجزای متشتّت در جریان است؛ مثل دانههاى تسبیح، یک رشته و یک نخ، همهى اینها را به هم وصل میکرد. آن رشته چه بود؟ رشتهى اطاعت و فرمانبَرى از مرکزیّت تشیّع، از رهبرى عالى تشیّع یعنى امام؛ همهى این رشتهها به آنجا متّصل میشد؛ قلبى بود که به همهى اعضا فرمان میداد؛ و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند، امّا بودند کسانى که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبَرى آنها بهحساب، فریاد زدنشان از روى دستور، سکوتشان برطبق نقشه، همه چیزشان با حساب. فقط یک عیبى کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر و شیعیان یک منطقه، البتّه یکدیگر را میدیدند، امّا یک کنگرهى جهانى لازم بود براى شیعیانِ روزگار ائمّه (علیهمالسّلام). این کنگرهى جهانى را معیّن کردند، وقتش را هم معیّن کردند؛ گفتند در این موعدِ معیّن، در آن کنگره هرکس بتواند شرکت کند. آن موعد، روز اربعین است؛ و جاى شرکت، سرزمین کربلا است؛ چون روح شیعه روح کربلائى است، روح عاشورائى است؛ در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است؛ شیعه هرجا که هست دنبالهروِ عاشوراى حسین است. این است که مىبینیم همه جا این تپشهایى که در شیعه مکشوف شده، از آن مرقد پاک ناشى است؛ اینها شعلههایى بوده که از آن روح مقدّس و پاک و از آن تربت عالىمقدار سرکشیده؛ به جانها و روحها زده؛ انسانها را به گلولههاى داغى تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
▪️اوّلین نهضتى که بعد از عاشوراى حسینى از طرف شیعیان به وجود آمد، نهضت توّابین بود. اینها آمدند در آن مرقد پاک دور هم جمع شدند -کتب تواریخ اینها را نوشتهاند- مبلغ زیادى اشک ریختند. بعضى خیال میکنند این گریه وسیلهى عقدهگشایى است؛ بله، گریه وسیلهى عقدهگشایى است، درصورتىکه با فکر همراه نباشد. اگر گریه را و اشک ریختن را فقط احساسات هدایت بکند، همین است که گفتهاند، امّا اگر فکر و اندیشه به انسان اشکى بدهد و چشم انسان قطرهى اشکى بچکاند، این مثل همان آب کبابى است که آتش را تیزتر و تندتر میکند؛ این عقده نیست، سلاح است؛ لذاست که گریه جزو کارهاى معمولى شیعیان صدر اوّل است که همهی آنها در راه ستیزهگرى بودند، همهی آنها در راه عاشورا قدم برمیداشتند. امام جعفر صادق اهل گریه است؛ امام رضا (صلواتاللهعلیه) اهل گریه است؛ شعرا را وادار میکنند و میگویند این قصائد بلند را بگویید، بروید گروهها را به یاد گذشتهى تشیّع بگریانید که با این گریه، آتششان مشتعلتر و برافروختهتر بشود. توّابین آمدند اینجا مبالغ زیادی گریه کردند؛ هرچه بخواهید. گمانم گفتهام یک شبانهروز یا دو شبانهروز -نوشتهاند در تواریخ، بنده یادم رفته- اتّصالاً اشک [ریختند]؛ بعد از این گریهها بود که دست به دست هم دادند، تصمیم گرفتند که بروند تا جانشان را در راه خدا بدهند و تا کشته نشدهاند، دست از جنگ برندارند و از این جنگ زنده برنگردند؛ همین هم شد. مردمان بزرگی؛ سلیمانبنصرد خزاعى -صحابى امیرالمؤمنین، حوارى امام حسن- و امثال اینها رفتند و آنجا جان دادند و کشته شدند؛ [شروعش] از کربلا بود؛ ببینید چه این حقیقت جلوهدار و جلوهگرى بوده در آن روزگار! در ذهن مردم ما امروز البتّه، این حقیقت به آن زیبایى و به آن شکوهمندى باقى نمانده؛ جور دیگر است. بنابراین، مسئلهى اربعین یک مسئلهى مهمّى است.
#قسمت_اول
*۸ شهریور، ۴۲ سال پس از انفجار تروریستی دفتر نخستوزیری، اگر بپرسیم میراث تنها رئیسجمهور شهید و سادهزیست ایران چه بود؟*
🔹خواهیم گفت: کمال رجایی. فرزند شهیدی که از سهمیه استفاده نکرد. پُست دولتی نپذیرفت.
🔹در جنوب تهران مغازه دارد و نامش در هیچ اختلاسی نیست.
🔹آقازاده واقعی....
🗓 @Tarikh_Fouri
🆔 @hamiz_t
این کلیپ را به اون کسایی که میگند ایرانیا پولاشونا می برند و خرج عرب ها می کنند نشون بدید...❤️
@salambaraleyasin1401
🆔 @hamiz_t
💠 اربعین، بسیج ارتش احساسات شیعه است...
🔹 شیعه یک بسیجِ ارتش احساسات دارد. این در هیچ مذهبی نیست. یک جوششی دارد، یک فورانی دارد. ... این فوران در یک مقاطعی خیلی بلند هست و آن همین ایام خاص شیعی و ایام تاسوعا و عاشورا و اربعین و فاطمیه است، این چهارنقطه اوج فوران احساسات شیعی است. مهار این فوران هم دست شما هست.
🔸 این سالی چهار بار فوران می کند، می تواند هرز برود، تماشایش کنند نمایش بدهند، هیچ استفاده ای ازش نشود، می تواند این تبدیل بشود به یک استفادهی عمیق، یک زراعت عمیق و یک محصول بسیار ارزشمند را از آن درو کرد.
🔹 آن چیزی که ما در خودمان از آن غافل هستیم تماشای این فوران هست اما بهره گیری از این فوران خیلی کم است. نمی توانیم به این عمق بدهیم و از احساسات به عمق قلب و جان [برسد] که این را بتواند برای یک سال دیگر تا زمان فوران دیگری حفظ کند. به این کمتر اهتمام داریم.
🔸 دلیلش هم این هست که عموماً هم در بیان هم در اداره و هم در موضوعات ما هم می شویم جزء اجزای فوران نه اداره کننده فوران، نمی توانیم اداره کنیم، نمیتوانیم عمق بدهیم این پادگان عظیمی هست که ارتش عظیم شیعه نمایش قدرت مذهبی می کند.
🔹 این تاسوعا عاشورا شما ببینید چه خبر است. اصلاً یک خیزش عمومی است. همان اساس محتوای حقیقی شعر محتشم رحمت الله علیه که یک رستاخیز جدیدی است، یک قیامتی است، خب شما مداحان فرماندهان گردان ها و تیپ ها و لشکرهای این احساسات هستید شما فرماندهان این ها هستید، می توانید از این فرماندهی که به دست شما سپرده شده که این فرماندهی یا هیئتی است یا مجلسی است یا مناسبتی است استفاده کنید. [این که] چه استفادهای میکنید این خیلی مهم است.
🔰 سخنرانی شهید سلیمانی در جمع خادمین بیتالزهرا؛ کرمان، اسفندماه ۱۳۹۶
#شبهای_جمعه شهدا را یاد کنید با یک صلوات
#مکتب_حاج_قاسم
#یک_و_بیست_دقیقه
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @Rushdisu
✍️ توییت استاد #شجاعی
🔸️ «تا قدر امام مشخص نشود،
ظهور امام دردی از جامعه دوا نمیکند».
#اربعین نمایش فهم «قدر امام» است
که مردم برای زیستِ توحیدی حول محور امام، حاضرند تمام سختیها را به جان بخرند.
با اربعین، «فهم قدر امام» جهانی شده و جهانیتر میشود تا ظهور شخص امام، درمان آلام جهان باشد.
https://eitaa.com/Mahdi471
💬 #تحلیل_و_تبیین | روز تلخ تبادل در راشدین
👈🏻 مادر و دختر اهل فوعه و کفریا که در ایام محرم در برنامه معلی شبکه ۳ سیما حضور یافته و آرزوی خود را پیدا شدن دو دختر مفقود این خانواده و دیدار با حضرت آیتالله خامنهای اعلام کرده بودند، روز ۲۵ مرداد ماه امسال به همراه جمعی از عوامل برنامه تلویزیونی معلی با رهبر انقلاب دیدار و گفتوگو کردند.
🔹 رسانهی KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گزارشی به روایت اجمالی ماجرای هولناک روز تبادل خانوادهها در فوعه و کفریا میپردازد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53793
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #برش_دیدار | اگر مقاومت کردید، قله را فتح خواهید کرد
✏️ برشی از بیانات اخیر رهبر انقلاب در پایان دیدار مراسم عزاداری اربعین حسینی. ۱۴۹۲/۶/۱۵
💻 Farsi.Khamenei.ir