کانال همخوانی کتاب
#معرفی_کتاب #رمان #مذهبی #پیامبر_اکرم
📚کتاب: #اینک_آن_یتیم_نظر_کرده
📝نویسنده: #محمدرضا_سرشار
🔸️درباره کتاب:
پیشتر محمد، ابزار سفر خود را در کیسه ای چرمین نهاده بود : دو گونه جامه. یکی ساده برای میانه راه، آن دیگر مرغوبتر، تا در شهرها بپوشد. نیز، شانه ای از چوب، سرمه دانی کوچک با سرمه سنگ، مشکدانی مفرغی، تایی چند مسواک چوبی، جامی کوچک از برنج برای آشامیدن آب، روغندانی با روغن بنفشه، سوزنی با نخ و یک قیچی.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
قصه های ظهر جمعه با صدای سحر انگیز استاد سرشار را، دهه شصتی ها به یاد دارند. قصه هایی که هر هفته ، ما را پای رادیو می نشاند و با ترس و نگرانی و خنده و امید و بیم و یأس با شخصیت های داستان همراه میکرد .
استاد سرشارِ دست به قلم، سحر کلامش را در قلم جاری کرده و رمانی خواندنی و جذاب خلق نموده است .
رمان آنک آن یتیم نظر کرده، رمانی در مورد زندگانی پیامبر مهربانی هاست. رمانی با فضای شاعرانه و جزئیات بسیار که خواننده را به چهارده قرن پیش و به شهر مکه میبرد.
آنک آن یتیم نظر کرده رمانی تصویری ست که نگاه شما را نسبت به شخصیت ها، وقایع و اوضاع و احوال صدر اسلام تغییر میدهد.
کتاب بر مهربانی و دلسوزی پیامبر و تلاش های ایشان برای هدایت مردم و نقش انکار ناپذیر افرادی چون حمزه، ابوطالب و خدیجه ( سلام الله علیهم) در پیشبرد اهداف پیامبر و گسترش اسلام تکیه دارد.
رمان به قدری روایت جذابی دارد که در چندین مورد (مانند حمایت های حمزه سیدالشهداء از حضرت رسول) خواننده از جا جهیده و به افتخار قهرمانان داستان کف میزند.
مانند توهینی که یکی از مشرکین به پیامبر روا داشت :
- چه بگویم ای حمزه که عمرو امروز با محمّد چه کرد ...
- چه کرد...؟ در کجا...؟
- آنچه از سخنان زشت و دشنامها که می دانست، امین را و آیین او را گفت... و با سنگی بر سر او کوفت، تا خون آن جاری شد.
- ... و برادرزاده ام در پاسخش چه کرد؟
- هیچ...! آشکار بود که عظیم رنجیده بود. لیک...
- اینک این عمرو در کجاست؟
- با یارانش روانه حرم شد، ای جهان پهلوان!...
حمزه چون به رواق رسید یکسر سوی عمرو رفت و پیشتر تا به خود آییم یا مجال برخاستن از جای یابیم؛ به ناگاه کمان را از دوش برگرفت و فراز برد و تند بر سر عمرو فرو آورد...
عمرو را دیدیم که سیمایش از درد به هم برآمد و از شکافی بزرگ که در پیشانی او پدیدار گشته خون بر چهره اش سرازیر شد.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
کتاب در دو نسخه نگارش یافته است. نسخه ای مفصل برای مخاطب بزرگسال و نسخه ای مختصر تر برای مخاطب نوجوان که در هر دو نسخه تلاش شده است مخاطب را با زوایای کمتر دیده شده از زندگی پیامبر اسلام آشنا کند.
از نظر مثبت رهبری نسبت به کتاب و جوایز متعددی که نویسنده دریافت کرده است و ترجمه های کتاب به زبان های عربی، انگلیسی، اردو و ترکی که بگذریم، روایت زندگی حضرت خاتم کشش لازم جهت مطالعه را دارد.
نیازی نیست کتاب خوار یا کتاب خوان باشید تا بتوانید کتابی بااين حجم را به اتمام برسانید. همین که کتاب را باز کنید، خود را در محضر بهترین خلق خدا حاضر میبینید و کیست که بتواند به راحتی از همنشینی با رسول خدا دل بکند؟
#به_قلم_شما
#علی_از_خاک 🌱
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب #زندگینامه
📚کتاب: #بانوی_انقلاب
📝نویسنده: #علی_ثقفی
🔸️درباره کتاب:
این کتاب از زندگی و دوران کودکی همسر امام(ره) آغاز می کند و ضمن اشاره به ویژگی های خانواده پدری این بانوی فداکار، در ادامه به نقش وی در انقلاب و تأثیرگذاری وی می پردازد. ثقفی در مقدمه کتاب با اشاره به چرایی نگارش این اثر می نویسد: «بدون شک این بانوی مکرمه نقش عمده ای در همه مراحل زندگی امام(دوران تحصیل، تدریس، مبارزه، تبعید، انقلاب و رهبری) داشته است و از این رو خانم حق بزرگی بر همه افراد ملت مقتدر ایران دارد.
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب #فرزند_آوری #جمعیت #مشاوره #خانواده #سبک_زندگی
📚کتاب: #مثبت_سه
📝نویسنده: #سید_حسین_موسوی
🔸️درباره کتاب:
ماه مبارک رمضان ۱۴۴۱ هجری قمری بود که در حرم حضرت معصومه (س) و جلسات هیأت یامهدی (عج) واوان، مردم شاهد سخنرانیهای حجت الاسلام سید حسین موسوی بودند.
موضوع این مجموعه جلسات، موضوع بنیادی جمعیت است که از عوامل مهم و برتر برای حفظ منافع و اعتبار هر کشور و امت به حساب میآید.
اینک کتاب «مثبت سه»، علاوه بر پیادهسازی این جلسات و تدوین و بازنویسی آنها، به بررسی موضوع جمعیت پرداختهاست تا ضمن پاسخ به سؤالات و ابهامها، به بررسی تبعات و هزینههای سنگین اقتصادی، سیاسی، نظامی و امنیتی و بحرانهای حاصل از آن می پردازد.
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
ویژهبرنامههای کتابی تلویزیون در سال ۱۴۰۲ کدامند؟
جانشینهای کتابباز
🔻کتاب و کتابخوانی همواره یکی از مهمترین شاخصهای توسعه جوامع مختلف در نظر گرفته میشود. با ظهور فناوریهای مختلف ارتباطی و اطلاعاتی، کتاب بهعنوان یک رسانه چاپی همچنان به حیات خود ادامه داده و به دلیل ویژگیهای منحصربهفردی که در مقایسه با دیگر رقبای خود داشته بهعنوان یکی از رسانههای تاثیرگذار معرفی میشود.
🔻یکی از مراکزی که میتواند در تبلیغ کتاب بسیار موثر عمل کند، صداوسیما است، که با توجه به مخاطب گستردهای هم که دارد، میتوانند با برنامههای ترویجی در حوزه کتاب، باعث تبلیغ آن شوند.
🔻یک نکته مهم که باید به آن توجه کرد این است که در رسانه ملی یا در مراکز دیگری که میخواهند تبلیغ کتاب را به عهده داشته باشند، باید در حوزه ترویجی فعالیت داشته باشند. فعالیت ترویجی است که مخاطب را با خودش همراه میکند. در گزارش امروز به سراغ برنامههای کتابی تلویزیون در سال پیش رو رفتیم تا بدانیم برنامهسازان رسانه ملی چند برنامه کتابی را آماده پخش دارند.
◾خانه جلال و لزوم عمومیت دادن
از نقاط قوت و البته جذاب خانه جلال، لوکیشن این برنامه تلویزیون است و این مساله توام شده با اجرای بهروز افخمی که پیشتر او را در قالب مجری و کارشناس سینمایی دیده بودیم. لوکیشن این اثر خانهای است که محل زیست جلال آلاحمد و سیمین دانشور بوده و همین باعث شده تا برنامه حذابیت داشته باشد. شخصیت سیمین و جلال به دلیل کاریزماتیک بودن آنها برای مخاطب جذاب است. در یک نگاه کلی برنامه «خانه جلال» برنامه قابل استفادهای در حوزه فرهنگ است اما میتوان آن را به سمت عامهپسند بودن سوق داد.
◾هدهد سفید و اقبال کودکان
پژوهش و پیشتولید این کار یک سال و نیم طول کشیده است. در این برنامه به چالشهای کودکان در حوزه کتاب و کتابخوانی پاسخ داده میشود، فصل اول این برنامه با 25 قسمت از شبکه نهال پخش شد و با تمام شدن قسمت 25، فصل دوم آن پاییز پخش خواهد شد.
◾دیدی نو و کتابنخوانها
برگزارکنندگان این مسابقه، مهمترین ساختار برنامهشان را ترویج موضوع کتابخوانی براساس روشهای تاثیرگذار و همسو با ذائقه مخاطب قرار دادند. یک نکته مسابقه این است که بیشتر شرکتکنندگان افرادی هستند که از فضای مطالعه و کتاب تقریبا دورند و همین موضوع شاید جذابیتی را به این برنامه داده باشد.
◾ترویج کتاب مهم است
ترویج کتابخوانی موضوع جدیدی نیست و نکته مهمتر اینجاست که نباید ترویج را با معرفی کتاب اشتباه کرد. معمولا در رسانههای ما یک کتاب معرفی میشود و همین را بهمنزله ترویج کتاب حساب میکنیم. درحالیکه ترویج باید فضایی را شکل دهد که مخاطب تحتتاثیر قرار بگیرد و ناخودآگاه بهسمت کتاب خواندن برود.
یک نمونه از برنامههایی که میتوان در حوزه ترویج نام برد، برنامه «کتاب باز» است که چندینسال از شبکه نسیم پخش شد؛ برنامهای که مستقیما تبلیغ کتابی را نداشت و با حضور کارشناسان مختلف سعی میکرد، ترویج کتاب را انجام بدهد و با موضوع انتخاب کردن برای بخشهای مختلف، سعی میکردند مخاطب را به فضا نزدیک کنند و بعد کتاب معرفی شود، یعنی مخاطب وقتی خودش این فضا را میبیند بهسمت کتابخوانی متمایل میشود و کتاب میخواند.
#وضعیت_شناسی
#ترویج
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب #شهدا #دفاع_مقدس
📚کتاب: #منوچهر_مدق
📝نویسنده: #مریم_برادران
🔸درباره کتاب منوچهر مدق؛ به روایت فرشته ملکی همسر شهید (جلد اول)
«منوچهر مدق به روایت فرشته ملکی، همسر شهید» جلد اول از مجموعه «اینک شوکران» است که زندگی شهید فرزانه منوچهر مدق را از زبان همسرش روایت میکند.
«اینک شوکران مجموعهای» از مجموعههای انتشارات روایت فتح است که زندگی شهدای جانباز را از زبان همسرانشان روایت میکند. این اثر شش جلدی، نوشتههایی است، درباره مردانی که در سالهای جنگ، زخمی شدند اما نرفتند. زخمها ماندند تا سالها بعد از جنگ و محملی شدند برای نماندنشان. «اینک شوکران»، برجسته است، پررنگ است، درست مثل همان کلمههایی که وسط قهوهای سوخته جلد، حک شدهاند.
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
📩 حرکت و اوجگیری جوانان در دوران دفاع مقدس جوری بود که امام خمینی به حال آنان غبطه میخورد / حتما کتابهای شرح حال شهدا را بخوانید
✏️ رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: در دوران دفاع مقدس دو فرصت تعالی و عروج بصورت مشترک در کنار هم قرار گرفتند. جوانهایی که وارد میدان جنگ شدند حرکتشان و اوجگیریشان جوری بود که فردی مثل امام راحل، امام بزرگوار که سالهای متمادی سلوک و عرفان را تجربه کرده بود به حال آنها غبطه میخورد، من نمیدانم شماها شرح حال این شهدا را میخوانید؛ این کتابها را یا نه؟ من میخوانم و اشک میریزم و استفاده میکنم برای من حقیقتاً استفاده دارد. من خیال میکنم شما یکی از کارهایی که میکنید حتماً همین باشد شرح حال این شهدای عزیز را بخصوص بعضیهایشان را که خیلی معنویت دارند بخوانید. اینها استفاده کردند. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
#مقام_معظم_رهبری
@hamkhaniketab
#دفاع_مقدس #شهدا
📚کتاب: #آب_هرگز_نمیمیرد
📝نویسنده: #حمید_حسام
دیدن جلد کتابی که رویش نوشته خاطرات فرماندهی گردان «حضرت اباالفضل علیهالسلام»، آن هم با عنوان «آب هرگز نمیمیرد»، بهخودی خود آنقدر جذاب هست که آدم را ترغیب کند به خریدن و خواندن آن. دست نوشتهای که در ابتدای کتاب، خودنمایی میکند، چنین نوشته است:
«از روزی که در ۶ سالگی روضهی مشک و سقا را از پدرم شنیدم تا زمانی که دستم به داس و خوشههای گندم گره خورد، رد این بوی خوش را گرفتم تا به زیر علم عباس علیهالسلام رسیدم. اتفاقی نبود. در دفتر تقدیر الهی همهچیز حساب و کتاب داشت که با شروع جنگ تحمیلی و تأسیس یگان رزمی استان همدان به نوکری گردان حضرت اباالفضل علیهالسلام منصوب شدم و تشنهی آب، آب حیاتی که هنوز از مشک ابالفضل علیهالسلام میریخت و به تاریخ آبرو میداد.»
«آب هرگز نمیمیرد» آنچنانکه اشاره شد، روایت خاطرات فرماندهی گردان حضرت ابالفضل علیهالسلام لشگرانصارالحسین استان همدان، یعنی سردار جانباز میرزامحمد سُلگی است. سرداری که نویسندهی کتاب، «حمید حسام»، در بیان خصوصیات فردی او نوشته است: «سردار میرزامحمد سلگی فرماندهی شهیدانی است که خون قلبشان را نثار حسین علیهالسلام کردهاند. او از تبار انصارالحسین علیهالسلام است و حاضر نیست سرمایهی گمنامی را در این دنیا با هیچ قیمت معاوضه کند. مشکل کار اینجاست که او بیان خاطرات خود را نوعی «حدیث نفس» میداند و از نظر او باید همچنان مهر سکوت بر لب زد و گمنام ماند و این معامله یعنی عملکرد خود در ۸ سال دفاع مقدس را برای فردای خود و قیامت «یوم تبلی السرائر» گذاشت.
@hamkhaniketab
آدمی بودن غمانگیز است
وقتی هوای آسمان به سرت بزند
و بال نداشته باشی... 🦋
#الحمدلله_علی_کل_حال 🌸
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب #رمان #اجتماعی #تاریخی
📚کتاب: #بر_جاده_های_آبی_سرخ
📝نویسنده: #نادر_ابراهیمی
🔸️درباره کتاب:
کتاب برجادههای آبی سرخ نوشته نادر ابراهیمی، دربارهی زندگی یکی از مبارزین جنوبی به نام میرمهنا دوغابی است. میرمهنا پسر حاکم ریگ، برخلاف پدر خود، علاقهای به سرسپردگی به بیگانگان ندارد و از همان ابتدای جوانی شمشیر را برای مبارزه با اشغالگران، از رو میبندد.
داستان کتاب در دوران حکومت کریمخان زند اتفاق میافتد و شرح زندگی میرمهنا و چگونگی مبارزات او با متجاوزین هلندی و غاصبان جزایر خلیج فارس است.
این کتاب مثل سایر آثار نادر ابراهیمی از قلم خاص و ادبی او برخوردار است. قلمی که گاهی افرادی عدم برقراری ارتباط با آنرا، دلیل نخواندن آثار این نویسنده میدانند؛ اما شخصیتپردازی بسیار قوی، فضاسازیهای جذاب و ایجاد موقعیتهای استادانهی نادر ابراهیمی در این کتاب، خواننده را از ابتدا تا انتها با خود همراه میکند به طوری که در پایان کتاب، از اینکه چرا عمر نویسنده کفاف نداد که داستان زندگی میرمهنا را تا زمان مرگش روایت کند، تأسف خواننده را برمیانگیزد.
#به_قلم_شما
#زهرا_عباد 🌱
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ | روایت ویژه مادر شهید مصطفی صدرزاده برای رهبر انقلاب از شهادت فرزندش در ظهر تاسوعا
✏️ رهبر انقلاب، روز گذشته در دیدار دانشجویان: دو سه کتاب دربارهی شهید مصطفیٰ صدرزاده نوشته شده که من خواندهام؛ خب آنجا آدم میبیند که چطور بیتاب است در کار کردن و حرکت کردن. انسان اینها را نگاه کند و پیش برود.
#مقام_معظم_رهبری
#کتابخوانی
@hamkhaniketab
کانال همخوانی کتاب
📝 یادداشتی بر فیلم غریب
🔸️به خیابان که آمدم بغض داشتم. حس میکردم چیزی را در سالن سینما جا گذاشتهام. تکهای از خودم را جا گذاشته بودم. محمد بروجردی دیگر جزئی از وجود من شده بود. چقدر دلم میخواست یک محمد درونم داشتم. کسی که سر بزنگاهها راهنماییام میکرد. وقت نیاز، به صبر دعوتم میکرد اما موقع عمل هم، از شجاعتش درونم میدمید و به حرکتم وا میداشت.
هنوز به خانه نرسیده بودم که با جستجویی سریع، کتابی که فیلم غریب از روی آن ساخته شده بود را پیدا کردم (محمد؛ مسیح کردستان) و سفارشش دادم. واقعاً که چه نام برازندهای به او داده بودند؛ مسیح کردستان!
🔹️اتفاقات بالا سرنوشت و احساس بسیاری از کسانی بود که این فیلم را دیده بودند. این را بعد از اینکه در میان دوستانم شروع به تبلیغ فیلم کردم فهمیدم. هرچند خیلی از ما محمد بروجردی را نمیشناختیم و شاید فقط نامی از او شنیده بودیم، اما فیلم غریب توانست چنان ما را با شخصیت اصلی آشنا و همراه کند که ظرف دو ساعت، پیوند عاطفی عمیقی با این شهید بزرگوار برقرار کنیم.
🔸️فیلم در نیمه اولش کمی گیج کننده است و بیننده را با ابهامات زیادی مواجه میکند؛ اما اگر مخاطب صبر کند و تا انتها با آن همراه شود، پاسخ تمام این نکات مبهم را خواهد یافت.
🔹️علاوه بر شخصیت جذاب این شهید، فرم خوب و خوش ساخت، انتخاب مناسب بازیگر، دیالوگهای به جا، بازی خوب بازیگران، همه و همه، در تاثیرگذاری فیلم بر مخاطب نقش دارد؛ چنان که تقریبا همهی افراد بعد از دیدن آن، به دیگران توصیهاش میکنند. البته به دلیل وجود برخی صحنههای خشونتبار در فیلم، دیدن آن برای افراد زیر ۱۴ سال مناسب نیست.
#فیلم
#غریب
#محمد_مسیح_کردستان
#به_قلم_شما
#زهرا_عباد 🌱
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب #کودک #نوجوان #بسته_کتاب
🔸️آلیس در سرزمین عجایب
🔹️چارلی و کارخانه شکلات سازی
🔸️ ۶ قصه از گلستان سعدی و بقیه کتابهای این مجموعه
🔹️ده قصه از امام زمان و بقیه کتابهای مجموعه اش
🔸️دو جلدی ایلیا و حیفیا
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب 📚 #شهدا #زندگینامه #بسته_کتاب
◀️ شهید طهرانی مقدم
🔹️خط مقدم از انتشارات شهید کاظمی
◀️ شهید حججی
🔸️سربلند
🔹️سرمشق
🔸️شهید محسن حججی از انتشارات شهید کاظمی
◀️ شهید خرازی
🔹️عقیق از انتشارات شهید کاظمی
◀️ شهید بابایی
🔸️آسمان جلد ۱ انتشارات روایت فتح
🔹️کتاب پرواز تا بی نهایت
◀️ شهید رضایی نژاد
🔹️لابه لای درختان بلوط از انتشارات روایت فتح
◀️ شهید شیرودی
🔸️بر فراز آسمان از انتشارات شهید ابراهیم هادی
◀️ شهید همت
🔹️نیمه پنهان جلد دوم از انتشارات روایت فتح
◀️ شهید اردستانی
🔸️کتاب اعجوبه قرن
◀️ شهید حسن باقری
🔹️ملاقات در فکه انتشارات سوره مهر
🔸️مادران جلد چهارم از انتشارات روایت فتح
◀️ شهید شهریاری
🔹️استاد از انتشارات شهیدکاظمی
🔸️او مرگ را کشت از انتشارات روایت فتح
◀️ شهید صیاد شیرازی
🔹️در کمین گل سرخ
🔸️یادگاران جلد یازدهم از انتشارات روایت فتح
◀️ شهید آوینی
🔹️تکرار یک تنهایی از انتشارات یا زهرا
🔸️حیات فکر آوینی از انتشارات معارف
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب #شهدا #شهدای_علمی
🌱 مسعود علی محمدی، شهادت ۲۲ دی ۸۸
🔸️کتاب عبور از مرزها
🔹️کتاب به وقت نوترون شهید علی محمدی
🌱مجید شهریاری، شهادت ۸ آذر ۸۹
🔸️کتاب استاد
🔹️کتاب شهید علم دفتر اول
🔸️شهریار سرزمین من
🔹او مرگ را کشت
🔸شهریار سرزمین من
🌱 داریوش رضایی نژاد، شهادت ۱ مرداد ۹۰
🔹️کتاب شهید علم دفتر دوم
🔸️کتاب به وقت نوترون شهید رضایی نژاد
🔹لابلای درختان بلوط
🌱مصطفی احمدی روشن، شهادت دی ۹۰
🔹️ کتاب من مادر مصطفی
🔸️کتاب یادگاران
🔹️کتاب آقا مصطفا
🌱شهید محسن فخری زاده
🔸پرواز پای دماوند
🔹شنبه آرام
🔸فخر ایران
ویژه کودکان:
🔺مردان هسته ای
🔺آرمیتا
🔺پیغام خورشید
🔺جبهه های دانش
🔺یک بوس خوشمزه
🔺بابای توی قاب
#شهدای_هسته_ای
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب #دانشمندان #پیشرفت_ایران #خاطرات
📚کتاب: #سلول_های_بهاری
📝نویسنده: #بهنام_باقری
درباره کتاب:
🔸️این کتاب راجب یکی از دانشمدان سلول بنیادی کشورمون هست که هنوز زنده ان 🍃🌺🍃
و باید مورد توجه قرار بگیرن 🙏
🔹️دکتر حسین بهاروند، استاد ممتاز و موسس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان، در سال 1374 به پژوهشگاه رویان پیوست و پس از چند سال پژوهش، در سال 1382 توانست برای اولین بار در ایران سلول های بنیادی رویانی انسانی را تولید کند. در سال 1387 نیز به همراه همکارانش موفق به تولید سلول های بنیادی پرتوان القائی انسانی شد. این فعالیت ها او و همکارانش را قادر ساخت تا شاخه های مختلف پزشکی بازسازی را در ایران پایه گذاری کنند. ایشان تاکنون بیش از سی جایزه ملی و بین المللی، از جمله جایزه رازی، خوارزمی، آیسسکو، آکادمی علوم جهان، یونسکو و جایزه مصطفی (نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام) دریافت کرده است.
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
🌸 من نمیدانم شماها شرح حال این شهدا را میخوانید؛ این کتابها را یا نه؟ من میخوانم و اشک میریزم و استفاده میکنم برای من حقیقتاً استفاده دارد.
(بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان) 🌸
بیاید همراه بشیم با چالش جدید گروه همخوانی :
#گریه_با_شهید 💚
اعضا بهترین کتاب خاطرات شهدایی که باهاش گریه کردند رو معرفی میکنند و چند خطی درباره اش مینویسند و در گروه با عکس جلد کتاب با همین هشتگ به اشتراک میگذارند..
و سپس ما نیز در کانال قرار میدهیم 🌱
🌊 انشاءالله این چالش مثل چالش های گذشته با اهدا جوایز همراه هست 😍🎊
@hamkhaniketab
#گریه_با_شهید 🌊
شبیه کلمه ای که خدا دوست دارد، #شهید
#کوچه_باران
روایت های ۶۰۰ کلمه ای شهیدان، از شهدای انقلاب اسلامی تا شهدای مدافع حرم
📃با خواندن [یا شنیدن ] هریک از این روایت ها، احساس میکنی پلک هات سنگین شده.
اولش احتمالا مقاومت میکنی، یکم که جلو میره دیگه نمیتونی...
کافیه چند قطره اول بیفته رو صفحه کاغذ یا تلفن همراه ت
بعد هر کجا باشی، دل ت مثل بهار میباره.
📚در بخشی از مقدمه کتاب میخوانیم:
«پسرم! علیرضایم! محمدم! عباسم! رشیدم! حسینم! همهشان با تأکیدی خاص «م» مالکیت را ادا میکردند و چه حظی میبردند. هنوز خیلیهاشان باور نکردند که فرزندشان رفته است. شهید رفته است. هنوز منتظرند که بیاید و زنگ خانه را بزند. مادر شهید محمدحسن امینی میگفت: «چند بار به حاجی اصرار کردم که این خانه را بفروشیم و برویم جایی دیگر. از بس در و دیوار این خانه و خاطرات محمدحسن در آن به روحم فشار میآورد. حاجی هر بار به بهانهای طفره میرفت تا یک روز به خون محمدحسن قسمش دادم که چرا دلش به رفتن رضا نمیشود… شانههایش لرزید و گفت: «حاج خانم! اگر برویم و روزی محمدحسن برگردد و ما اینجا نباشیم، بچهام سردرگم میشود. باشیم اینجا که آمد خانه، پشت در نماند.» پیکر محمد حسن سر نداشت و حاجی هنوز امید داشت که برگردد.»
#کوچه_باران 🌧
#مهدی_ابراهیمی 🌱
#چالش 🌸
📚 کتاب: #کوچه_باران 🌧
📝نویسنده: #امیر_اسماعیلی
@hamkhaniketab