هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِنْ كَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُبِينٍ
او کسی است که در بین مردم، پیامبری از خودشان فرستاد تا آیههایش را برایشان بخواند و جانشان را از آلودگیها پاک کند و کتاب آسمانی و حکمت به آنها یاد دهد؛ درحالیکه قبل از آن غرق گمراهی بودند.
سوره جمعه کریمه ۲
#به_امامت_آقا
eitaa.com/hamneshin_313
✍ در نظرگاه نیروهای مؤمن انقلابی، مرحوم هاشمی رفسنجانی سیاستمدار لیبرال به دور از اخلاقی بود که به رهبر عالی انقلاب نامه بدون سلام نوشت و در آن از دود و آتش و خیابان سخن گفت...
#سومین_سالگرد
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313
🔹رهبر فرزانه انقلاب:
وزیر خارجه محترم ما در مواردی به بنده گفت که ما [مثلاً] اینجا را یا این «خطّ قرمز» را دیگر #نتوانستیم حفظ کنیم (۹۵/۱/۱)
🔹عالیجناب روحانی:
من #بلد_نیستم کاری به دنیا نداشته باشم و برای حل مشکلات فقط به داخل نگاه کنم (۹۸/۱۰/۲۶)
✍ گاهی #خطای_انسانی را در رأیدادن و اعتمادکردن به کسانی ببینید که «نه میتوانند» و «نه بلدند»...
eitaa.com/hamneshin_313
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانی از رهبر معظم که اشک حاج قاسم شهید را در آورد...
eitaa.com/hamneshin_313
⁉️ #شاه_رفت اما آیا #مرام_شاهانه هم رفت؟
✍ این سخنرانی توسط امام جامعه و رهبر عالی انقلاب در سال ۷۰ ایراد شده است. مرور این بیانات برای عموم و به خصوص برای حاکمان و مسئولان و «علما و نخبگان دینی» واجب و ضروری مینماید.
⭕️ در شرح بخشی از خطبه ۱۰۹ نهج البلاغه
شما چگونه میخواهید محبت و اطمینان مردم را جلب کنید؟ مردم باید به من و شما اعتماد داشته باشند. اگر ما دنبال مسایل خودمان رفتیم، به فکر زندگی شخصی خودمان افتادیم، دنبال تجملات و تشریفاتمان رفتیم، در خرج کردن بیتالمال هیچ حدی برای خودمان قایل نشدیم - مگر حدی که دردسر قضایی درست بکند! - و هرچه توانستیم خرج کردیم، مگر اعتماد مردم باقی میماند؟ #مگر_مردم_کورند؟ ایرانیان همیشه جزو هوشیارترین ملتها بودهاند؛ امروز هم به برکت انقلاب از هوشیارترینهایند؛ از هوشیارها هم هوشیارترند. آقایان! مگر مردم نمیبینند که ما چگونه زندگی میکنیم؟
آن وقتی که #جوان_حزباللهی ما به جهاد یا به سپاه یا به فلان وزارتخانه میرفت و به او میگفتند که چهقدر حقوق میخواهی، میگفت این حرفها چیست، مگر من برای حقوق آمدهام؟ اصرار میکردند که بالاخره زندگی خودت و زن و بچهات باید بگردد؛ یک چیزی بگیر. به نظر شما اینها افسانه است؟ به نظرم اگر شما بروید در دنیا این را نقل کنید، چنانچه کسی وضع چند سال قبل ما را ندیده باشد، خواهد گفت که افسانه است؛ ولی این واقعیت است. این رویداد، در همین ایران و در همین تهران و در همین وزارتخانههای ما اتفاق افتاد؛ یکی، دو مورد هم نبود. نمایندهی مجلس وقتی اول بار به او حقوق دادند، خجالت کشید حقوق را بگیرد! بعضی از دوستان ما در دورهی اول نمایندگی مجلس، شرمشان آمد و ننگشان کرد که حقوق بگیرند! گفتند ما حقوق بگیریم؟!
برادران! من و شما داریم از آن ذخیره میخوریم؛ فراموش نکنید، آن را مردم دیدند. نمیشود ما در زندگی مادّی #مثل_حیوان_بچریم و بغلتیم و بخواهیم مردم به ما به شکل یک اسوه نگاه کنند؛ مردمی که خیلیشان از اولیات زندگی محرومند.
در این راه، از خیلی چیزها باید گذشت. نه فقط از شهوات حرام، از شهوات حلال نیز باید گذشت. نمیگویم مثل پیامبر باشیم، نمیگویم مثل امیرالمؤمنین - که شاگرد پیامبر بود - باشیم؛ که انسان آن مطالب را که میخواند، تنش میلرزد. امیرالمؤمنینی که زهدش در زندگی و دنیا مَثَل سایر است و مسلمان و غیرمسلمان آن را میدانند، دربارهی پیامبر میگوید: «قد حقّر الدّنیا و صغّرها و اهون بها و هوّنها»؛ دنیا را تحقیر کرد - یعنی همین لذایذ و بهرهمندیها و برخورداریهای دنیا را کوچک کرد - به آنها توهین کرد و سبکشان نمود.
در قُبا برای پیامبر آب آوردند و چیزی هم مثل عسل قاطی آن کردند. پیامبر فرمود: من این را حرام نمیکنم، اما نمیخورم. این دو، دو چیز است؛ یا آب یا عسل. آن را از ما نخواستهاند. اگر از من و شما بخواهند، پدرمان درآمده است! مگر ما میتوانیم آنطور زندگی بکنیم؟ پیداست که آن نفس قدسی ملکوتی، یک چیز دیگر است.
امیرالمؤمنین در همین جمله میفرماید که خدای متعال به پیامبر فهماند که اگر من دنیا را به اختیار از تو میگیرم، برای این است که چیز شیرینتری به تو بدهم. آن چیز شیرینتر را اولیای خدا میدیدند. من و شما آن را حس نمیکنیم؛ اما در آن راه باید برویم، در آن راه باید قدم برداریم، کمتر خرج کنیم، کمتر بذل و بخشش بیجا کنیم، کمتر به زندگی شخصی خودمان بپردازیم.
من و شما همان طلبه یا معلم پیش از انقلابیم. یکی از شماها معلم بود، یکی دانشجو بود، یکی طلبه بود، یکی منبری بود، همهمان اینطور بودیم؛ اما حالا مثل #عروسی_اشراف عروسی بگیریم، مثل #خانه_اشراف خانه درست کنیم، مثل حرکت اشراف در خیابانها حرکت کنیم! اشراف مگر چگونه بودند؟ چون آنها فقط ریششان تراشیده بود، ولی ما ریشمان را گذاشتهایم، همین کافی است؟! نه، ما هم مترفین میشویم. واللَّه در جامعه اسلامی هم ممکن است مترف به وجود بیاید. از آیه شریفه «واذا اردنا ان نهلک قریة امرنا مترفیها ففسقوا فیها» بترسیم. تُرف، فسق هم دنبال خودش میآورد. ۱۳۷۰/۰۵/۲۳
eitaa.com/hamneshin_313
✍ آیت الله خامنهای ۲۷ دی ماه ۹۸ در نماز جمعه حاضر شد...
زینبگونه خطبه خواند و حماسه کربلایی قاسم سلیمانی شهید را تکمیل کرد...
او گرچه از ایام الله گفت و نمونههای آن در روزهای اخیر را متذکر شد...
اما...
خطبهخوانیاش، امروز را به «یوم الله» دیگری تبدیل کرد...
او آمد..
او آمد و تشییع جنازه سرداران مقاومت در ایران و عراق، و سیلی سخت سپاه به حیثیت ابرقدرتی آمریکا را یوم الله خواند و زیباییهای این دو حادثه بزرگ را برجسته کرد تا نگذارد «یزیدیان و جانوران دلداده یزید» بر خون سردار سپاهش خوشرقصی و بدمستی کنند...
او امروز «کار زینبی» کرد...
بیانات امروزش «ما رأیت إلا جمیلا» را نشان میداد...
امام حاضر انقلاب، امروز، دشمن را تحقیر، و مردم را نسبت به آینده دلگرم و امیدوار نمود...
الحمد لله الذی من علینا بإمامته و سیادته و جعلنا من احبائه و [ان شاء الله] من انصاره...
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313
✍ در شلوغبازار رسانهای و در پرتو خطبههای باصلابت و حماسی نماز جمعه تاریخساز ۲۷ دیماه از مهمترین نکته بیانات امام امت هم در حوزه تحلیل و هم در وادی عمل #غفلت شد. ایشان در ابتدای خطبه اول فرمودند:
«همه برادران عزیز را و خودم را دعوت میکنم و توصیه میکنم به #رعایت_تقوای_الهی. اگر #نصرت_الهی را میخواهیم در تقوا است؛ اگر #توفیقات_الهی را میخواهیم، [اگر] #هدایت_الهی را میخواهیم در تقوا است؛ اگر «فرج و گشایش در مسائل شخصی و اجتماعی» را میخواهیم در تقوا است؛ همه باید کوشش کنیم که تقوای الهی را #معیار کار خودمان قرار بدهیم. «در نماز جمعه آنچه مهم است»، توصیه به تقوا است»
⁉️ از نماز جمعه دیروز تاکنون بنگرید که چه تعداد از #انقلابیون_فعال_رسانه فقط در یک مورد و آن تحلیل ژست و رفتار دیروز #رییس_جمهور_روحانی از مرزهای عدالت و تقوا عبور کرده و همچون رسانههای غربزده لیبرال به دام بیاخلاقی و بیتقوایی گرفتار شدند؟
کریمه ۸ از سوره مائده فرمود:
...وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ...
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313
✍ نظام جمهوری اسلامی بر اصولی بنا شده است که آن اصول به این نظام قداست بخشیده و آن را از سایر نظامها متمایز ساخته و حفظ آن را از حیث فقهی #اوجب_واجبات کرده است.
این نظام مقدس مادامی #مشروعیت_مبنایی دارد که از این اصول منحرف نشود و به آنها پشت نکند و اشتباهاتی که با آن اصول در تعارض است مرتکب نشود.
#اصل_استقلال که از قاعده فقهی «نفی سبیل» گرفته شده یکی از آن همه است.
🔻 اکنون این سوالات مطرح میشود که
⁉️ آیا سخن عالیجناب روحانی که گفت #من_بلد_نیستم کاری به دنیا نداشته باشم و برای حل مشکلات فقط به داخل نگاه کنم با استقلال نظام سازگاری دارد یا خیر؟
⁉️ آیا بیان ایشان نیروهای مومن انقلابی را متوجه خطر بزرگ تهدید مشروعیت مبانی از سوی عالیترین مقام اجرایی کشور نمیکند؟
⁉️ آیا در این خصوص، نهادهای نظارتی نظیر مجلس شورای اسلامی حتی یک تذکر هم نباید به رییس جمهور بدهد؟
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313
✍ چند سالی است که سیاستهای کلی انتخابات ابلاغ شده است. برغم تذکرات متعدد شورای نگهبان مبنی بر اصلاح قانون انتخابات، نه دولت، لایحهای داد و نه مجلس، طرحی...
اکنون که بر اساس همان قانون ناقص یا ضعیفِ انتخابات، شورای نگهبان صلاحیتها را بررسی کرده، متهمان، شاکی شدهاند و بر سر شورا فریاد میکشند.
رئیس جمهور یک جور و رئیس مجلس و برخی نمایندگان جور دیگر نق میزنند.
حواسمان باشد جای متهم و شاکی را عوض نکنند...
#انتخابات
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بگذر شبی به خلوت این همنشین درد
#هوشنگ_ابتهاج
eitaa.com/hamneshin_313
⭕️ برای عوامل برنامه #ثریا و #جهان_آرا و ... و آنان که در حمایت از آنها تولید پست کرده و هشتک زدند...
✍ جای نگرانی نیست...
گر چه برنامه «تعطیل» شد اما...
این دوستان پشتشان گرم است...
آنها از کار بیکار نشدند...
ایشان در نهایت یا از این برنامه به برنامه دیگر، یا از این شبکه به شبکه دیگر، و یا از این مجموعه و سازمان به مجموعه و سازمان دیگری جا به جا میشوند...
حتی شاید در جای دیگری «رییس» شوند...
کتاب چاپ کنند...
و دیگران کتابشان را تبلیغ کنند و بفروشند...
برای آن جوان عدالتخواهی غصه بخوریم و هشتک بزنیم که نه رسانهای است و نه رسانه دارد...
او که به خاطر روحیه عدالتخواهی و مطالبهگریاش از کار بیکار شد...
و اقتصاد و معیشت زندگیاش با چالش مواجه گردید...
آن جوان کارگری که به خاطر اعتراض به وضعیت کارگران، یا بازداشت شد؛ یا اخراج شد یا ...
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313