✍ آیا در این دوره از انتخابات مجلس، «مردم با آرای خود» نمایندگانی را به خانه ملت میفرستند تا ترمز دولت در لطمه زدن به کشور را بکشند و او را متوقف کنند؟
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313
✍ چون در کشور ما «یوم الحسابی» نیست تا مو را از ماست بکشد، هر أم قمری بر پُست ها و مسئولیت های حکومتی چشم طمع می دوزد و هر کَس و ناکَسی برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس ثبت نام می کند...
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313
هدایت شده از هـــــمـــــنـــــشـــــیـــــنـــــ
🔹منشأ بحران هاي موجود...
✍ «ليبراليسم» هنوز كاملا فراگير نشده كه «جهان را به تب و تاب انداخته است». نيم نگاهي به اوضاع حاكم بر دنيا، از آمريكاي ترامپ و فرانسه ساركوزي و مكرون گرفته، تا هند و برزيل و تركيه و روسيه و چين و اسپانيا و آلمان و ايتاليا و ... همه جا درگير «بحران اقتصادي» و «بحران سياسي» و «بحران اجتماعي» است.
«بحران اقتصادي» كه از «بيكاري گسترده» متولد شده، ناشي از «افراط در ماشيني كردن توليد» و «بي نيازي از انسان ها» در اين باره است. صنايع توليدي تلاش مي كنند تا با «حداقل» نيروي انساني محصولات خود را فرآوري كنند.
در نظام اقتصادي ليبرال، وقتي «بيكاري» آمد، «بيكاران» را به سيستم «تامين اجتماعي-اي» ارجاع مي دهند كه قدرت پرداخت خسارت اين حجم عظيم بيكاران را ندارد؛ و اين چنين بحران اقتصادي به بحران سياسي-امنيتي و بحران اجتماعي تبديل مي شود.
از آنجا كه جريان فكري حاكم بر دولت و بخش مهمي از مجلس، «جريان ليبرال» يا «همان جريان مقلد غرب» است، و براي حل مشكلات كشور، مدام به «نسخه گرفتن از غرب» و «الگوگيري از آنها» مشغول است، كشور ما نيز مستعد ابتلا به اين بحران-هاست.
👌 راهكار:
مردم بايد براي تغيير اوضاع موجود، در انتخابات آينده مجلس و دولت يك تجديد نظر جدي به عمل آورند تا در نظام اقتصادي كشور «هجرتي» صورت پذيرد:
هجرت از«سياست هاي اقتصاد ليبراليستي» به «سياست هاي اقتصاد مقاومتي».
محمدامين امامي
@hamneshin_313
❂┅═┅┅┄┄
کارم چو «زلف یار» پریشان و در هم است...
❂┅═┅┅┄┄
eitaa.com/hamneshin_313
هدایت شده از هـــــمـــــنـــــشـــــیـــــنـــــ
✍ در 13 خرداد 1398، مناظره تاريخي «محمود احمدي نژاد» و «ميرحسين موسوي» در 13 خرداد 1388 را بازخواني و بازبيني مي كنيم. اين مناظره هنوز تازگي دارد...
🔹 متن كامل مناظره
http://www.hamshahrionline.ir/news/82816
🔹 فيلم كامل مناظره
https://www.aparat.com/v/Gwd7i
🔴 دراینجا پرونده خانمی وجود دارد که شما آن را می شناسید(زهرا رهنورد) و در تبلیغات انتخاباتی در کنار شما می نشیند. این فرد بر خلاف همه قوانین کشور همزمان که کارمند بوده دو رشته فوق لیسانس خوانده است و در دانشگاه آزاد اسلامی دکترای خود را بدون کنکور گرفته و بعد در رشته غیر مرتبط دانشیار و استادیار و بدون داشتن شرایط لازم رئیس دانشگاه شده و اینگونه مسائل بی قانونی است و من با اینگونه مسائل مخالفم.
می گویم با رانت و باند بازی و اینگونه مسائل که یک عده افراد چیزهایی را ببرند و بقیه محروم باشند مخالفم نه با قانون.
بنده تابع قانونم و دولت ما قانونمدارترین است.
@hamneshin_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطعه تلاوتی ناب از استاد محمد اللیثی
کریمه ۲۶ از سوره مبارکه اسراء
وَآتِ ذَا الْقُرْبَىٰ حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا
حق خويشاوند را به او بده و مستمند و در راهمانده را [دستگيرى كن] و ولخرجى و اسراف مكن.
eitaa.com/hamneshin_313
بشنوید و لذت ببرید. گوارای وجودتان باد☺️
پنج نکته از نکات شرعی «آبرو»
۱. آبروی مومن همچون جان او احترام ویژه دارد و «دفاع از آبروی مومن واجب است» هر چند آن شخص در پایینترین مرتبه از مراتب ایمان باشد.
۲. ترک مهمترین واجبات همچون رفتن به حج، امر به معروف و شکستن نماز برای حفظ آبرو جایز است.
۳. حرمت بسیاری از گناهان کبیره همچون سوء ظن، غیبت، تهمت، افشاگری و ... برای جلوگیری از ریختن آبروی مسلمانان است.
۴. ریختن آبروی مومن به هر گونهای که باشد حرام است، چه با زبان باشد، چه با قلم، چه با پیامک، چه با اشاره، چه با ساخت فیلم؛ چه در مورد بستگان یا غریبهها.
۵. اگر کسی آبروی مومن را ببرد علاوه بر ندامت باید طلب حلالیت کرده و جبران نماید.
✍ انتخابات و بازار داغ آبروبَری...
بعضی از رسانهها و مطبوعات از هم اکنون جرقهاش را زده و پیشتاز این کار کثیف شدهاند...
مراقب ایمان خود باشیم و آخرت خود را به دنیای دیگران نفروشیم...
eitaa.com/hamneshin_313
✍ «سکولاریسم» همان «تفکیک» بندگی از زندگی، «عرفیسازی» احکام خدا و «جداکردن» دین از همه امور بشری است.
«لیبرالهای ایرانی» کوشیده و میکوشند تا با ورود به نهادهای قانونگزاری و مدیریتی کشور، حکومت دینی را که «تنها خصم ظالمان و یاور مظلومان»، و راه حل قطعی «تحقق عدالت مطلق» در جامعه است، از یک حکومت «مستقل و مؤثِر و فعال»، به یک حکومت وابسته و مؤثَر و منفعل تبدیل کنند. و این همان آرمان نظام سلطه و «جبهه مستکبران عالم» است.
اولین گام برای انتخاب درست و تشخیص مردان انقلابی از غیرانقلابی، مومن از منافق، و سکولار از غیرسکولار، توجه و تذکر کریمه ۶۹ از سوره مبارکه عنکبوت است: والذین «جاهدوا فینا» لنهدینهم سبلنا و إن الله لمع المحسنین
اینگونه خداوند ما را با هدایت به راه، از افتادن در چاه نجات میدهد.
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
آیت الله حائری شیرازی; .mp3
6.39M
🎙بشنوید | هر خبر و شایعهای شنیدی، نقل نکن
#همه_دزدند
#شایعه
#دوعذاب_دردناک_نشر_اکاذیب
#آیت_الله_حائری_شیرازی
@haerishirazi
⭕️ از الزامات روی کارآمدن دولت جوان حزب اللهی...
✍ اگر اراده کرده ایم که دولت جوان حزب اللهی زمام کشور را به دست بگیرد باید به الزامات آن اندیشیده و به اندیشه ها رنگ و بوی عملیاتی بدهیم. برای رسیدن به این امر مهم، نیروهای مومن انقلابی
🔸باید ضمن یا به تعبیر دقیق تر قبل از طراحی و اجرای پروژه های جهادیِ اجتماعی، به «تولید فرمول های سیاسی» بپردازند.
🔸باید از کهف اردوهای جهادی بیرون آمده و «آتش به اختیار» زمینه را برای به قدرت رسیدن یک دولت جوان حزب اللهی آماده کنند تا دستور امام جامعه و رهبر عالی انقلاب، از لفظ به معنا برسد و از این رهگذر رفع محرومیت در کشور شتاب و سرعت بسیار بیشتری بگیرد.
🔸باید مطالبات مردم را که در اردوهای جهادی از نزدیک شنیده، دیده و حتی چشیده اند را به «طرح های سیاسی» تبدیل کنند.
🔸باید بر «ترس و تردیدی» که ایشان را از «ورود فعالانه» به فضای سیاسی کشور منع می کند غلبه کنند. زیرا ترس و تردید، «تمرکز افراد» را بر هم زده و مانع از درست اندیشیدن و درست عمل کردن می شود.
🔸باید مدام به این فکر کرد که «باید دولت جوان حزب اللهی روی کار آید» و این یک «تکلیف» است تا موجب ایجاد و تقویت انگیزه ها شود و حرارت عمل به تکلیف به سردی نگراید.
محمدامین امامی
eitaa.com/hamneshin_313