3️⃣4️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
بازگشت جمعهها به جمهور
علی حیدری
بالاترین ترک فعلی که ما را از ظهور در زمان غیبت دور میکند چه چیزی میتواند باشد؟ هزار وچهارصد سال است که کار اسلام روی زمین مانده و آن طور که باید امر دین برداشته نمیشود. و کار بدان جا میرسد که حتی بعد از چهل سال از گذشت عمر جمهوری اسلامی رهبر معظم انقلاب حکم وجود جهاد تبیین را صادر میفرمایند. یا نسبت به تبلیغ میفرمایند ما در تبلیغات ضعیفیم. خیلی از طلبهها آماده جهاد و شهادت هستند، اگر گفته شود شبی صد رکعت نماز بخوانید تا ظهور محقق شود این کار را خواهند کرد، حتی اگر اغراق نباشد همه طلبهها این کار را انجام میدهند تا ظهور اتفاق بیفتد. این امورات آسان است اما کاری که ظهور را رقم بزند مطمئنا از این جنس امورات نیست. پس چه اموراتی میتواند ظهور را رقم بزند؟
اگر تبلیغات و دروس حوزوی ما درست به طلبهها دین را معرفی میکرد باید به جای گناهان فردی و اخلاقی مهمترین گناه ما عدم «قیام به قسط» شمرده میشد. و باید یاد آن میافتادیم، یاد تعاونی میافتادیم. یاد زندگی جمعی و مشارکت اجتماعی می افتادیم. اقدامات دیگر کارهای راحتی است و اینها سخت است!
امام صادق(ع) فرمودند از پيامبر (ص) سؤال شد: مَن أحَبُّ النّاسِ إلَى اللّهِ؟ قالَ: أنفَعُ النّاسِ لِلنّاسِ. (دوست داشتنىترينِ مردم در نزد خداوند كيست؟ فرمودند کسی که بیشترین نفع را به مردم برساند. اعتقاد به جمهور، ایمان به جمهور یکی از اصول دین و اساس بعثت انبیاء است. بعضی فکر میکردند امام کلمهی جمهوری را از روی رودربایستی گفت! امام آدمی که در رودربایستی گیر کند نبود. همان رئیسجمهوری که خود امام او را قبول نداشت و [به او] رأی نداده بود، تنفیذ کرد؛ چرا؟ چون مردم رأی داده بودند؛ برای رأی مردم اعتبار قائل بود.
رهبر انقلاب در باره ایمان به جمهور می فرمایند: «ایمان به مردم. «یُؤمِنُ بِاللهِ وَ یُؤمِنُ لِلمُؤمِنین» را که در آیهی کریمهی قرآن هست، ممکن است بعضی جور دیگری معنا کنند؛ معنای درست «یُؤمِنُ لِلمُؤمِنین» همان «یؤمن بالمؤمنین» است. «ایمان»، در استعمالات قرآن کریم، با لام متعدّی شده؛ مثلاً «فَآمَنَ لَهُ لوط» «یُؤمِنُ لِلمُؤمِنین» یعنی اعتماد به مردم، اعتقاد به مردم. در طول این سالها مکرّر افرادی پیش امام اظهار نگرانی میکردند که ممکن است مردم تاب نیاورند و نتوانند این راه دشوار و سنگین را با گامهای امام طی کنند؛ امام میفرمود نه، من مردم را بیشتر از شما و بهتر از شما میشناسم؛ و حق با او بود؛ میدانست که مردم اگر تشخیص بدهند که این راه، راه خدا است، همهی مشکلات را در این راه تحمّل میکنند.»
یعنی از معانی ایمان به مردم این است که به مردم نفع برسانیم یکی از بارزترین ویژگیهای حضرت مسیح(ع) که در قرآن به آن اشاره شده است این است که« وَ جَعَلَني مُبارَكاً أَيْنَ ما كُنْتُ»(مریم31) یعنی هر جا كه باشم بسيار بابركت و سودمندم ساخته. رسول خدا(ص) در بیان این آیه میفرمایند: «جَعَلَني نَفّاعاً أينَ اتَّجَهت» هرکجا بود برای مردم سودمند بود.
یا در روایت دیگری امام صادق(ع) درباره مردم این گونه جملات زیبایی را بیان می کنند که : قالَ اللَّهُ عزّوجلّ: الخَلقُ عِيالي، فأحَبُّهُم إلَيَألْطَفُهُم بهِم، وأسْعاهُم في حَوائجِهِم ؛خداوند عزّوجلّ فرموده است: مردم خانواده من هستند، پس، محبوبترين آنان نزد من كسانى هستند كه با مردم مهربانتر و در راه برآوردن نيازهاى آنان كوشاتر باشند.(کافی،ج2،ص199) مردم مانند خانواده من هستند.
مردم در نگاه شهید آل هاشم این گونه بودند. امامان جمعه باید تاسی کنند به شهیدان خدمت از آیت الله رئیسی گرفته تا آیت الله آل هاشم. صرف بیان ویژگیها و صفات خوب این شهدا در خطبههای جمعه کفایت نمیکند بازگشت جمعهها به جمهور با اقداماتی شبیه اقدامات شهید رئیسی و شهید آل هاشم رقم خواهد خود. بله بازگشت جمعه ها به جمهور اصول دین و سیره عملی رسول خدا (ص) و اهل بیت (ع) است .
@ali_heidari_ir
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
4️⃣4️⃣1️⃣پویشی#برای_خدمتگزار
...............................
#عجب_انسانهای_خبیثی
در همین کانالی که در پایان متن همین آمده
تا دیروز ناسازا و توهین به زییسی
می گفتند حالا در عزایش مرثیه می خوانند
و متن زیر را در واقع برای توهین به رئیسی هاي موجود نوشتند👇
🔴 رئیسجمهور ابدی ایران!
راستی مگر پاستورنشینها هم شهید میشوند؟
رئیسجمهورها مگر از این کارها هم بلدند؟ شوخی میکنید آقای رئیس جمهور؟
مگر بازی از این قرار نبود که هر از گاهی شما بیایید و کلمههایتان را پسوپیش بگویید و تپق بزنید و ما ریزخندهای کنیم و رسانهها بازیچهاش کنند؟
مگر قرار نبود که «شش کلاس سواد» کذایی شما را دستمایه شوخی و تمسخر کنند و شما صبورانه و متواضع و باظرفیت، یاد مجلس دفاع رساله دکتری بیفتید و هیچ نگویید و تحمل کنید.
مگر قرار نبود شما را در طمع پوشیدن ردای مقامی بالاتر جلوه دهند و شما باز سر به زیر بگویید «من سرباز مقاممعظم رهبریام».
مگر نه اینکه قرار بود هروقت اسمی از امام رضا آوردید و خودتان را خادم خواندید، زود عدهای پیدا شوند برای توی ذوقتان زدن به کنایه، که «بگذار یک امامرضا برای مردم بماند» و «لطفا امامرضا را جناحی نکنید»؟ خب پس چهشد؟ اینها چه میگویند؟ چرا یکهو زیر میز زدید و شهید شدید ناگهان؟ در روز ولادت امامرضا آن هم.
بازی را چرا خراب میکنید آقای رئیس جمهور؟
قرار است شما سیبل دائمی تخریبها باشید. قرار است ترور شخصیت شوید.
قرار است تلاش کنند که اسم شما را از بین مردم کمرنگ کنند، کوچک کنند، حذف کنند. چرا یکهو به خط سرخ نستعلیق، پشت اسمتان واژه «شهید» نوشتند؟ چرا ناگهان ماندگار شدید؟
قرار نبود اینطور شود که. قرار بود اولین رئیسجمهور تکدورهای ایرانتان کنند، چرا رئیسجمهور ابدی شدید پس؟
راستی خدا یک جایی درباره ابراهیم میگوید که او از خدا خواسته «و جعل لی لسان صدق فیالآخرین» که یاد و ذکر زیبای مرا در ذهن آیندگان انداز و خدا در پاسخش میگوید « و جعلنا لهم لسان صدق علیاً» که ما نام و آوازهاش را بلند ساختیم.
انگار که این دعای ابراهیم، دعای شما هم بوده آقای رئیسجمهور، که درمیان تلاش جناحها در کوچک و ناکارآمد و کمسواد و مردمفریب جلوه دادنهایشان، به رغم مدعیانی که منع عشق کنند، نام شما بلندآوازه در تاریخ انقلاب بماند.
و انگار که این پاسخ خدا، پاسخ به شما نیز هست که نام تو را برای آیندگان بلند و رفیع ساختیم.
شما ماندید آقای رئیسی.
گاه خدا صداقت و راستی بندههای مظلومش را به مرگی عیان و سرخ، بر همگان ثابت میکند.
گاه علی را در محراب شهید میکند تا صدق ایمان او را در میان «مگر علی نماز میخواند»ها نشان داد.
گاه با شهادت بهشتی، مظلومیت بندهاش را در سیل شایعات و تهمتها عیان میکند.
و گاه به مرگی چنین سرخ در لحظه خدمت در روز ولادت امام رضا، مهر تاییدی بر صدق رفتار و گفتار بندهاش میکوبد.
شما ماندید و آنهایی که به تهمت و طعنه زخمتان زدند، رفتند.
و آوینی چه خوب گفته بود: پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند!
#محرمانه_کانال_حرفهای
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
5️⃣4️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
"هنوز چله اون تموم نشده، اینو کشتن!!"
منظورش از "اون"سردار زاهدی بود و از "این"شهید جمهور. ماتم برد. جایی برای خندیدن یا گریستن نبود. من حتی داغ حمله به سفارت را فراموش کرده بودم.
پیش خودش اینطور تحلیل کرده بود که جمهوری اسلامی هر دفعه کسی از میان خودش را میکشد تا نهضتاش سرپا بماند. که در عالم شوری بپا کند و خودش را سر زبانها بیاندازد. اما با خود نگفته بود چرا همه این بزرگواران از طیف پاک و خدمتگزار جامعه شهید میشوند؟
مثلا چرا از طیف دنیاطلبان، منافقان یا لیبرالها کسی کشته نمیشود برای درخت انقلاب؟ خب حذف اینان به دست حکومت یک تیر و دونشان است که! هم قهرمانسازی میکنند و هم سایه نحسشان از حکومت برداشته میشود.
چرا نظام باید امثال فخریزاده، زاهدی، حججی، سلیمانی و رئیسی را بکشد تا راهش را ادامه دهد؟ مگر نه اینکه اینان خدمتگزاران بیمزد نظاماند؟ مگر نه اینکه وجودشان پایههای حکومت را قوت میبخشد؟ اصلا چرا باید کار خودشان باشد وقتی شهدای عزیز از خود حکومت اند؟ چه دلیل منطقی برای این شبهه بیاساس است؟
در میان تحلیلهای آبکیاش اما یک چیز را تلویحا صادقانه گفت.
فقط پاکان و شهیدان زنده، خدمتگزار واقعی حکومتاند، بقیه سربارند. اصلا متعلق به نظام اسلامی نیستند، که اگر بودند باید خون یکیشان حداقل پای درخت انقلاب میریخت.
✍️مریم حمیدیان
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
6⃣4⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
میگفتند #شهید_رئیسی تجارت و اقتصاد بلد نیست
اما نشون داد تاجر و اقتصاد دادن خوبی است
آخه شهادت #مرگ_تاجرانه است
معامله با خدا کردن کار هر کسی نیست
✍علی حیدری
@ali_heidari_ir
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
7⃣4⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
آن سوی یک پیام تسلیت
✍ مریم اشرفی گودرزی
دوازده نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی در نامهای به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور، اقدام وزارت خارجه آمریکا در صدور پیام تسلیت برای شهادت رئیس جمهور کشورمان را محکوم کردند.
واقعیت این است که این قبیل پیامها ناشی از عرف دیپلماتیک و رایج است گر چه در متنِ پیامشان، همچنان بر نگاه خصمانه خود به جمهوری اسلامی، اصرار دارند که غیر از این هم توقعی از ایشان نداریم. حالا این که سیاستمدارانِ کنگره، حتی این اندازه تغییر موضع از سوی دولتمردانشان را برنمیتابند، ناشی از تعصبی است که توانِ واقع بینی نسبت به شرایط دنیا را از آن ها زدوده و حتی سر سوزنی قصد عقب نشینی از خلق و خوی استکباریشان را ندارند. و اما به راستی کدام عامل موجب شده، جمهوری اسلامی ایران بتواند این گونه که تد کروز بر اساس آمار و ارقام به آن اعتراف میکند، تحریم ها را دور بزند و در فروش نفت و تعامل با دنیا به چنان پیشروی و موفقیتی دست یابد که انحصارگرانِ افراطیِ آمریکایی را به ستوه آورده، در جایگاهِ ملامتِ دولتمردانشان قرار دهد؟ تجربه سال ها زیست سیاسیِ ایالات متحده نشان داده که چه جمهوریخواهان روی کار باشند و چه دموکراتها، در مواضع دیپلماتیک و سیاست خارجیشان از ذات استیلاطلب خود عدول نکرده اند و تفاوت چندانی با یکدیگر نداشته اند.در واقع، صیرورتِ قدرت در ایالات متحده، تابعی است از اُلیگارشیِ زرسالارانِ صهیون تباری که سمت و سوی چرخشِ کرسی ها را تعیین میکنند و حتی اگر به اقتضای سیاست و موقعیت و نیز پنداشت های اطلاعاتی و امنیتی، اجازه تغییر مقطعیِ راهبردها ولو ناچیز و اندک به دولتمردان داده شود، در پی تدبیری است که بر بقای هژمونی آمریکا با ماهیت صهیونیستی، از سوی تعیین کنندگان پشت پرده، رقم میخورد.حتی اگر لازم باشد تاجر و سرمایه گذارِ ۹۳ ساله صهیونیستی-آمریکایی، جورج سوروس، در تحریک اعتراضات علیه نتانیاهو و محاکمه وی، پولپاشی کرده، بر گستره آتش نفرت از دولت فعلیِ اسرائیل بیفزاید تا بتواند نجات بخشِ صهیونیسم از معرکه خشم های زبانه کشیده در برابر جنایت به مردمِ غزه باشد و بقای آن را تضمین کند. بی تردید، متعصبینی مانند تد کروز که محافظت از سیر صعودیِ نمودارِ هژمونیِ آمریکایی را پیگیری کرده و به آمار و ارقام تکیه میکنند، در درک مرز میان اضمحلال و بقا عاجزند، فلذا از موفقیت دولت شهید رئیسی در دور زدن تحریم ها و بی اعتنایی به میز مذاکره، آن چنان برآشفتهاند که ارسال پیام تسلیت برای فقدان ایشان و همراهانشان را در حکم محاربه با آمالِ نظام امپریالیستیِ خود، تلقی میکنند و خود را به مواخذه وزیر امور خارجهشان، محق و موظف میدانند. و ما اکنون به عنوان بزرگ ترین حریف و مانعِ بقای صهیونیسم، لازم است در ادامه این مسیر، عمیق و دقیق، چهره آنتونی بلینکن را که در برابر سؤال های طلبکارانه و تهاجمیِ تد کروز، عاجز شده، در نظر نگاه داریم که بدانیم چگونه باید در انتخاب رئیس جمهور از آن چه رئیسیِ عزیز و دیپلمات شهیدمان برای این نظام به ودیعه گذاشتند، محافظت کنیم.
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
8⃣4⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
🔰زیست طلبگی؛بهرهگیری از الگوها و تعامل صادقانه با مردم
بدون تردید برای اینکه الگو بشوی باید از الگوهای بیبدیل و اسوه های ماندگار علم عمل بیاموزی و سرمشق بگیری.آن گاه با تقوا و صفای باطن،با سادهزیستی و مردمدوستی،با خدمت صادقانه و عمل خالصانه خود، محبوب قلبها و الگویی جاودانه خواهی شد.
۱. آیت الله حائری شیرازی(ره) به طلبه ها میفرمود:
عکس مرجع_شهید علامه آقا شیخ فضل الله نوری درحالیکه بر سر دار است را نگه دار و به خودت بگو: طلبه یعنی این روحانی یعنی این. این آخوند است! اگر می خواهی آخوند بشوی مثل این بشو. اگر نمی خواهی مثل آشیخ فضل الله بشوی، نیا. اگر برای آقا شیخ فضل الله شدن آمدی اگر فحش به تو بدهند برایت مهم نیست. آن که فحش_خوری اش محکم نباشد نقطه ضعف دارد بهدرد این راه نمیخورد.
۲. مقام معظم رهبری از دوران جوانی خود چنین نقل میکنند که؛
آن كسی كه در دورهی جوانی،خیلی روی من اثر گذاشت، در درجهی اوّل، مرحوم «نوّاب صفوی» بود. آن زمانی كه ایشان به مشهد آمد، حدوداً پانزده سالم بود. من بهشدّت تحت تأثیر شخصیت او قرار گرفتم و بعد هم كه از مشهد رفت، به فاصلهی چند ماه بعد، با وضع خیلی بدی شهیدش كردند. این هم تأثیر او را در ما بیشتر عمیق كرد. بعد هم امام راحل ره روی من اثر ویژهای گذاشتند. من قبل از آنكه به قم بیایم و قبل از شروع مبارزات، نام امام را شنیده بودم و بدون اینكه ایشان را دیده باشم، به ایشان علاقه و ارادت داشتم. علّت هم این بود كه در حوزهی قم، همهی جوانان به درس ایشان رغبت داشتند؛ درس جوانپسندی داشتند. من هم كه به قم رفتم، تردید نكردم كه به درس ایشان بروم. از اوّل در درس ایشان حاضر میشدم و تا آخر كه در قم بودم، به یك درس ایشان مستمرّاً میرفتم. ایشان هم روی من خیلی اثر داشتند.
۳. تلنگری به همه طلاب و روحانیون در مورد رابطه طلبه و مردم با صدای شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی که خود به تنهایی یک ملت بود و اسوهای ماندگار برای امّت...
به راستی الگوهای شهید آیتالله رئیسی و آل هاشم چه کسانی بودند که این چنین محبوب قلبهای مردم و در تاریخ جاودانه شدند؟!
✍هادی حمیدی
🆔@Dailynotes20
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
9⃣4⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
خدمت در حیات، خدمت در ممات
انسانها تا وقتی زندهاند میتوانند به مردم خدمت کنند و اگر هم پس از مرگ باقیات و صالحاتی برای خود بگذارند، محدود است.
اما گاه انسانها چنان زندگی میکنند که هم در زمان حیاتشان به وسعت یک ملت خدمت میکنند و هم پس از مرگشان امتساز میشوند.
آنها مختصات تاریخ را عوض کرده، تاریخساز میشوند.
شهید رئیسی تا زنده بود به مردم خدمت کرد. اما وقتی شهید شد خدمات او عمیقتر، وسیعتر و اثرگذارتر شد.
شهادت رئیسی، زندهبودن یک ملت را به دنیا نشان داد. وحدت ملت را به رخ دنیا کشید. سند دلبستگی مردم به شعارهای انقلاب را مهر کرد.
این سرمایههای اجتماعی، ارمغان شهادت او بود. و اینها فقط گوشهای از خدمات اوست که محدود به جغرافیای ایران است.
میشود روی خدمات پس از مرگ ایشان در خارج از مرزها اندیشید.
مرگ حیاتبخش، آن هم به وسعت یک امت نه فقط ملت.
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
0️⃣5️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
هیچکس نمیداند در اراک چه گذشت و او چه کرد....
من بیست سال در اراک زندگی کردم.
وقتی میگویند #هپکو من دقیقاً میدانم دارند از چه حرف میزنند. افتخار مدرسهٔ دولتی من این بود که هر سال ما را ببرد اردوی بازدید #کارخانه_هپکو.
من خیلی کوچک بودم که فهمیدم هپکو اولین و بزرگترین کارخانهٔ تولید تجهیزات سنگین، نه فقط در ایران، که در کل خاورمیانه است. موقع بازدید هپکو محو عظمتش شده بودم. در ۱۳سالگی بابت گزارشی که از آن بازدید نوشتم، در مدرسه تقدیر شدم، تازه گزارشی که مال سال ۸۳ بود، قبل عصر اینترنت، قبل این همه رشد و بالندگی صنایع کشور.
مادر شاگردم طلاق گرفت و رفت.
پدر دوستم از فرط غم، سرطان گرفت.
یکی از آشناهایم از شدت استیصال درگیر اعتیاد شد.
همهشان کارگر هپکو بودند
و همهٔ این بلاها، طی چهار سال اتفاق افتاد، از ۹۴ تا ۹۸ که بزرگترین کارخانهٔ تجهیزات سنگین خاورمیانه با سر زمین خورد.
کارگران هپکو در دولت مردی که برای بازدید از کارخانهها از اتومبیل ضدگلولهاش پیاده نمیشد، به خاک سیاه نشستند. دولت بنفش، هپکو را دو بار به ثمن بخس، به بیتعهدترین و غیرمتخصصترین گزینههای غیربومی واگذار کرد. همزمان، تمام قطعاتی را که پیش از آن کارگران اراکی با دست هنرمند خودشان در هپکو میساختند، وارد کرد!!! تولیدات هپکو ماهها خاک میخورد و بازار پر از قطعهٔ خارجی بود…
به همین سادگی، صنعتیترین شهر ایران که سهم مردمش از همهٔ ثروتش فقط دود و سرطان و کمبود بوده و هست، به آشوب کشیده شد. فضا امنیتی شد. اعتصاب پشت اعتصاب. بیفایده. هپکو شده بود درد لاعلاج، اسباب نفرت کارگرانی که روزگاری وقتی آرم کارخانه را میدیدند، سینهشان را جلو میدادند و به آن افتخار میکردند…
سیدابراهیم رئیسی هپکو را نجات داد.
رئیسی امید را به کارگران اراکی برگرداند.
رئیسی یکی از مهمترین کارخانههای ایران را احیا کرد.
رئیسی نان گذاشت سر سفرهٔ #نان_گزیده_ها
رئیسی با همان صبر و آرامش و تقوا و متانت عجیبش، درد کارگران هپکو را شنید و خودش آستین بالا زد تا دوباره چراغ کارخانه روشن شود.
در خیابان آزادی تهران، هنگام عبور تابوت شهید سیدابراهیم رئیسی، وقتی کارگران هپکو با صدای بلند زار میزدند و به سر و سینه میکوفتند.
روی برگهای نوشته بودند: «جامعهٔ کارگری ایران داغدار شد».
کارگرهای هپکو، رئیس جمهور مملکتشان را یکی مثل خودشان و از خودشان میدانستند.
من تا آخر عمر، هروقت آرم هپکو را ببینم
دلتنگ مردی میشوم
که توهین شنید و قضاوت و تمسخر شد
اما آنقدر بیخوابی کشید و دوید تا کارگران هپکو، شب راحت بخوابند.
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
✍🏼#پرستوعلیعسگرنجاد
🗒@HamQalam
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
.
☑️ پویشی #برای_خدمتگزار
تجمیع 150 یادداشت و کوتاه نوشتن در بانک یادداشت #هم_نویسان
با سپاس از مدیران کانال همنویسان
و گروه نویسندگان جبهه انقلاب
#قهرمان_خدمت
#الهیات_خدمت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
1⃣5⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
به نام خدا
«خون ابراهیم و وجاهت مسیر»
من یک شاعرم، تحلیلگر نیستم. اما میخواستم امشب کمی تحلیل کنم.
از مراسم تشییع آقای رئیس جمهور ِشهید برگشته ام و روی ایوان نشسته ام.
قراربود خاک سرد کنندهٔ قلب باشد، پس چرا من هنوز می سوزم؟!
واقعا تمام شد!؟
ابراهیم رئیسی در حرم آرام گرفت، مردم یکی یکی به خانههایشان برگشتند و آسمان هم خیلی رمانتیک شروع به باریدن کرد!
اما من هنوز برایم عجیب است و با خودم میگویم یعنی همین؟ تمام سوز و گداز و تلاش ها و دویدنهای ابراهیم رئیسی به اینجا رسید که در دل مه به کوه بخورد؛ شعله شود، شعله اش سر بکشد تا آسمان و در آسمان ستاره شود. ستاره شود و دیگر دست هیچ کس به او نرسد؟؟
چیزی در قلبم میسوزد. داغ حاج قاسم سنگین بود اما این داغ فرق میکند. آخر حاج قاسم قول نابودی داعش را عملی کرده بود و بعد از فتح الفتوحاتش رفته بود.
اما ابراهیم مظلوم ابراهیم پرکار، نه بعد از به پایان رساندن مأموریت که درست وسط میدان رفته بود! چرا رفته بود؟ چرا رفت؟ خدا چرا او را این موقع برد؟
قطرههای باران پس از تشییع آمده و خیس خیسم کرده. به حکمت رفتن رئیسی فکر میکنم... .
به این فکر میکنم که ما با رفتن رئیسی فهمیدیم میشود وسط میدان هم رفت!
رئیسی در راه بود که رفت.
رئیسی در مسیر بود که رفت.
رئیسی در حال دویدن بود که رفت.
و خدا با ستاره کردن رئیسی؛ به راه وجاهت داد،
به مسیر وجاهت داد،
به دویدن وجاهت داد.
خدا با خون ابراهیم به ما یادآوری کرد اصالت با حرکت است. اصالت با سعی است و با دویدن است... .
مثل حرکت و سعی و دویدن های رئیسی که خدا آنها را همانطور که بود خرید... !
انگار قلبم آرام تر شده. بلند می شوم. باید رئیسی ِمخلص ِخستگی ناپذیر ِدوندهٔ درونم را پیدا کنم همین امشب... .
التماس دعا🌹
#شهید_جمهور
🌊جریان؛ تربیت نویسندهٔ جریان ساز 🌊
💠 @jaryaniha
در جریان باشید! 🌱
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
2⃣5⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
«بازیِ بُرده را داریم میبازیم و حواسمان نیست!»
شبیه شوک بود! بیش از ۱۲ ساعت گیجی و بیخبری!
یک شوک سنگین برای «پراندن خواب یک سرزمین به خواب رفته!»
• خوابرفتگی، نابینا شدن، عدم فهم زمان و مکان، از میوههای غفلت است! و غفلت ابزارِ دست شیطان است. یک سرطان بیدرد !
سرگرمت میکند به نداشتهها و کمبودها، به ضعفها و عقبماندگیها و آنقدر احساس بدبختی یکهو میریزد در دلت که چشمانت نمیبیند داشتههایت را!
و ما درست هفتروز پیش به شوکی مبتلا شدیم که پردهها را کنار زد، و باز داشتههایمان را به رخمان کشید و خواب سنگینِ غفلتمان را شکست.
• چشم که بینا میشود، ضعفها کوچک میشوند و قوّتها باز نقطهی تلاقی و اتحاد آدمها میشوند برای حفظ داشتههایشان.
• برای همین است در این هفت روز از هر طرف به اتفاق مصیبتبارِ سقوط بالگرد که نگاه میکنم رحیمیت خاص خدا را میبینم، که با تمام خودش آمد وسط میدان و شانههای مردم تمدنساز را گرفت و بیدار کرد و آورد شانه به شانهی همدیگر به بدرقهی رئیس جمهور شهیدشان کشاند....
و این حادثه جز «مانور قدرت عشق» نبود برای اهل جهان.
• اما جهل جاهل همیشه کار خودش را میکند!
آخر خواستگاه غفلت، جهل است. جاهلان غافل میشوند، نه آنان که به معرفت رسیدهاند.
اهل معرفت هم خودشان را بیدار نگه میدارند هم دیگران را.
• مصیبتی که به خانوادهای میرسد بچههای آن خانه اگر اختلاف دارند و قهر هم که باشند، میآیند و مینشینند دور آن سفره تا پدر یا مادرشان را راهی سفر آخرت کنند.
چه شد که ما آنقدر جهلمان زد بالا... که از سکوتِ رئیس جمهورمان برای حفظ وحدت حرف زدیم، و آنرا برجسته کردیم، اما خودمان شروع کردیم شاخصههای حرفهای و اخلاقی این شهید را چماق کردیم بر سر دیگران!
• خدا را میخواستیم راضی کنیم ؟
• یا خلق خدا را ؟
• شاید هم دل خودمان را میخواستیم خنک کنیم!
✘ اینها رفتارهای متانت بار نیست...
درندگی رسانهایست که گریبانمان را گرفته و زمان و مکان نمیشناسد.
مصیبت و شادی نمیشناسد.
همه چیز را آلوده میکنیم بیآنکه بدانیم، خدا خواسته جامعهای را به مصیبتی پیچیده در لحافِ رحمتش، به وحدتِ دوباره برساند، آنهم در خطرناکترین بُرهه تاریخ که اگر نجنبیم و از این ناموس حفاظت نکنیم، «بازیِ بُرده را خواهیم باخت.»
• کمی حواسمان باشد، به عقب برنگردیم!
وحدت را فقط جانهایی میتوانند حفظ کنند که از گذشته رهایند، چشمشان آینده را میبیند و در زمان حال فقط برای آینده میدوند، اینها اهل دولت کریمهاند، همان بزرگانِ حکومت صالحان که قرآن وعدهاش را داده است.
وحدت ناموسِ پیروزی ماست، مراقب باشیم بازیِ بُرده را نبازیم!
#استاد_شجاعی
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
3⃣5⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
🔹 چرا مثل شهید رئیسی بگوئیم «#امام خامنه اى»؟
🔻 ده سال یک رسانهی غربی پیدا نمیشد که بگوید «#امام_خمینی»! همه میگفتند «#آیتالله_خمینی».
سال 59 از یکی از اساتید #یهودی_آلمان پرسیدم «استاد! چرا رسانههای شما نمیگویند امام خمینی؟». خندهای کرد و گفت «آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم!». کیفاش را باز کرد و یک کتاب درآورد. ترجمهی آلمانی کتاب #«ولایت فقیه» امام بود. گفت «آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد. وقتی ما بگوییم "امام"، ایشان بین کشورهای دنیا شاخص میشود. چون کلمهی "امام" قابل ترجمه نیست. ولی وقتی بگوییم "رهبر"، این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد. دیگر ما ایشان را کنار #استالین و موسیلینی و هیتلر قرار میدهیم. کلمهی #"رهبر" به نفع ما و کلمهی "امام" به نفع آقای خمینی است. از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد، ما به ایشان میگوییم "آیتالله"، اما #"امام" یک بار معنوی دارد! از طرفی ایشان آن طور میشود امام امت اسلامی که مسلمانهای دنیا را دور خودش جمع بکند!».
با این صراحت این را به من گفت.
یک رسانهی غربی یا شرقی را پیدا نمیکنید که گفته باشد «امام خمینی». رسانههای غربی حتی نپذیرفتند که یک آگهی بدهند به نام " امام خمینی"! حتی در ازای گرفتن 60،000 مارک قبول نکردند که یک آگهی چاپ کنند !
شهریور 58 که در مجلس خبرگان قانون اساسی ، #شهید_بهشتی کلمهی امامت را در قانون اساسی گذاشت، ریاست آن مجلس با آقای منتظری بود. امام خمینی گفتند شما نمیتوانی مجلس را اداره کنی، برو کنار، آقای بهشتی اداره کند. وقتی #شهید_بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است، کشور ریخت به هم. بازرگان اعلام استعفای دستهجمعی دولت را کرد. امیرانتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل شود. سر یک کلمه کشور ریخت به هم!
امامتمحوری، امّتگرایی، عدالتگستری، و دوقطبی مستکبرین-مستضعفین اساس تئوری امام خمینی بود.
امام خمینی رحلت کردند.
❌آقای هاشمی رفسنجانی آمدند پنج روز بعد از رحلت امام خمینی در دومین خطبهی اولین نمازجمعهی بعد از رحلت امام، راجع به #ولایت_فقیه دو جمله گفتند یک : «#ما_نمیخواهیم_بعد_از_رحلت_امام_خمینی_به_جانشین_ایشان_"امام"_بگوییم» ! این همه دعوا داشتیم با شرق و غرب؛ شهید بهشتی قربانی شد برای احیای این کلمه؛ قانون اساسی پنج بار روی امامت ولی فقیه تأکید کرده،
امام این را از سال 48 مطرح کرده، شما میگویی نمیخواهیم ؟
به اسم اعزاز امام خمینی گفتند به جانشیناش نمیگوییم امام!
انگار یکی به شما بگوید من چون خیلی شما را دوست دارم، افکار شما را میخواهم با شما دفن کنم!
جملهی دومشان این بود : «#خبرگان_مرجع_تعیین_نکرده_است».
یعنی جانشین امام خمینی نه مرجع است و نه امام.
وقتی ایشان جای «#امام» گذاشت «#رهبر»،
«#امّت» شد «#ملّت».
یعنی عملاً سیستم #ملت-رهبر انگلیسیها را پذیرفتیم و سیستم امت-امامت امام خمینی را کنار گذاشتیم ... وقتی «#امّت» شد «#ملّت»،
عناصر امّت یعنی «خواهران و برادران قرآنی» -که وظایفی مثل امر به معروف و نهی از منکر نسبت به هم دارند-، تبدیل شدند به عناصر ملت یعنی «#شهروند» و « #هموطن».
اما کلمهی سوم یعنی «#عدالت»؛ مقدسترین کلمهای که آقای هاشمی در دوران ریاستجمهوریشان ابداع و تحمیل کردند به نظام اسلامی، کلمهی «#توسعه» بود. فرق عدالت و توسعه این بود که «#عدالت» را خدا و پیغمبر (صل الله علیه وآله وسلم) و علی مرتضی (علیه السلام) تعریف میکنند، اما «#توسعه» را صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی و صهیونیستهای عالَم.
در عرصهی بینالملل هم دو کلیدواژهی قرآنی «#مستکبرین» و «#مستضعفین» را ایشان اصلاح کردند و گفتند «#مستکبرین» فحش و توهینآمیز است! به جایش بگوییم «#قدرتهای جهانی»! خب وقتی گفتی «#مستکبرین» باید با آنها «#مبارزه» کنی، اما وقتی گفتی «#قدرتهای جهانی» باید با آنها «#تعامل» کنی.
«#مستضعفین» را هم کردند «قشر آسیبپذیر»؛
یعنی آدمهای بیعرضهای که خودشان پذیرای آسیباند!
پنج کلیدواژهی قرآنی امام خمینی که اساس گفتمان نهضت اسلامی بود، توسط ایشان تحریف شد به همان کلیدواژههایی که دشمنان میخواستند.
✅ تا موقعی که کلیدواژههای قرآنی امام خمینی –که رأس آنها امام بودن ولی فقیه است- احیا نشود، هر کاری که بکنیم، وصلهپینه کردن است...
✅ شما هر لعنی که به هر ملعونی بکنید، این قدر جگر دشمنان نمیسوزد که بگویید «امام خامنه ای» . همان که شهید رئیسی با صراحت می گفت ولی علی لاریجانی، احمدی نژاد، هاشمی، روحانی و خاتمی تا کنون نگفته اند.
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
4⃣5⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
بسمالله
*تحریف*
نمیخواستم امشب دیگر با قلبها بازی کنم و از درد هجران بگویم. اما درد است دیگر و زیبایی درد و اصلا گذران درد، به اشتراکش است. و این درد مشترک همه کسانی است که نه ارادتمند،
نه عاشق،
نه بسیجی،
بلکه فقط بخواهند مردانگی خرج کنند.
هنوز هفت روز بیشتر از درگذشت شهادتگونه هشت عزیزدل این ملت نگذشته، عدهای خیلی راحت در حال تخریب تخریب و تحریف رییسی هستند.
👈شخصیت او را اخلاقی جلوه میدهند تا از وجوه مدیریتی او بکاهند تا بگویند خوب بود اما مدیر نبود.
👈مومن بود اما سیاست سرش نمیشد.
آدمهای خوبی بودند، اما نتوانستند کاری بکنند.
👈دارند این همه کار و تلاش به شهادت همه را، حذف بروکراسی را، میدانی کار کردنش را تبدیل میکنند به رفت و آمد و فقط بین مردم بودن اما بدون تاثیر.
👈به همین زودی دارند دست میگذارند روی نقطه ضعف عمومی مردم ما، یعنی ضعف حافظه تاریخی و خیلی راحت چشم میبندند بر اینکه استقراض خارجی میلیاردی دولت را ظرف چند ماه در کنار رشد سی درصدی حقوق کارکنان بهداشت و در کنار هفت برابر کردن یارانه، آن هم با وجود خزانه خالی و حجم پول چاپ شده بدون پشتوانه!
👈نمیگذاریم یادمان برود این جماعت کسانی هستند که نه کار میدانی که در پاستور هم کار نمیکردند.
👈این جماعت کسانی هستند که شش سال کشور را در حالت رکود نگهداشتند چون خواستند برجام امضا کنند و با صرف هزینه برای سفرهای بیشتر اعضای دولت، نهایتا با پاره شدن امضا توسط ترامپ، تمام دستاوردشان تبدیل به صفر شد.
👈 کنایهها، بداخلاقیها بروید به جهنمها، نگاه وزیر صنعت به صنعت کشور به عنوان زمامدار صنعت، به آبگوشت بزباش به عنوان تنها محصول صادراتی ایران، یادمان نرفته عینک آفتابی و عبور نیم ساعته از خط ویژه در ولیعصر و تفریحات توچالی ریش بنفشها و هزار خیانت دیگر در بحث اقتصاد و فرهنگ را.
👈حافظه تاریخیمان ضعیف است اما نخواهیم گذاشت رییسی عزیز را این طرف یا آن طرف، صرف سیاسی بازیهایشان بکنند تا به قدرت برسند.
👈آقای رییسی شاخصه اصلی آقای رییسی، بدون شک کارآمدی ایشان بود به نحوی که رهبر فرمود:«هرطور فکر میکنم، این ضایعه غیرقابل جبران است.»
👈پس بدون شک او فارغ از تعارفات، فارغ از شخصیت فوق العاده علمی و با تقوا که جلوههایی از آن در مناظرات روشن شد، شخصیتی فوق العاده کارآمد، متحول کننده و جوان در قدرت تفکر و به دور ازتعصب در ایجاد تحول در کشور بود.
✍محــــــــــنـــــ❤️ـــــــا
#رییسی
#شهید_جمهور
#سیدالشهدای_خدمت
با ما در محنا باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/1402208256Cb57404510b
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
5️⃣5️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
.......................................
✨ پرواز اردیبهشت |برکات رئیسی
✍️ سید حسین چاوشیان نائینی با ارسال یادداشتی به نویسندگان حوزوی پیوست:
در آخرین روزهای اردیبهشت بود که «خبر تلخِ درگذشتِ شهادتگونهی عالم مجاهد، رئیسجمهور مردمی و باکفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیهالسلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوانالله علیهم را دریافت» کردیم. خبری که در عین جانسوز بودن؛ اما برکاتی برای ملت ایران به ارمغان آورد که سعی میکنیم در این یادداشت به بخشی از آنها اشاره کنیم.
برکات داخلی
«خدمات خالصانه رئیسجمهور فقید فقط به دوره حیاتش خلاصه نمیشود» خدماتی که از جنس مردم و برای مردم بود خدماتی که نه مصداق پوپولیسم بود نه مصداق نمایشهای ریاکارانه و غیرصادقانه بلکه عینیتبخشیدن به مردمسالاری دینی بود؛ لذا اولین خدمتی که در همان لحظات اولیه اعلام خبر برای مردم تحقق پیدا کرد اهمیت و لزوم توسل به امامان معصوم علیهمالسلام جهت تداوم خدمت صادقانه نظام اسلامی و خادمان واقعی آن بود. مردم فهیم ایران اسلامی بیشازپیش متوجه دست عنایت اهلبیت علیهمالسلام مخصوصاً امامزمان (عج) جهت حفظ تنها نظام اسلامی در جهان شدند نظامی که یکی از اهداف و آرمانهایش زمینهسازی ظهور منجی و مصلح عالم بشریت است.
دومین خدمت صادقانه رئیسی عزیز به این ملت این بود که ثابت کردند این نظام اسلامی رویشهای بینظیری دارد چرا که ما «یکی از بهترین عناصرمان را در زیر این اسمان از دست دادیم» اما کار نظام تعطیل نشد بله قطعاً ضایعهای سخت و جبرانناپذیری بود؛ اما قطار انقلاب اسلامی با درایت رهبر حکیم انقلاب و عنایت ذوات مقدسه معصومین علیهمالسلام باقوت و اراده مضاعف در حال حرکت است؛ بنابراین نباید از ریزشها، کمیها و کاستیها که منشأ آنها ضعفهای نفسانی و کسالتها شخصی است از مسیر پر بهجت این انقلاب خارج شد.
سومین خدمت شهید جمهور این بود که بار دیگر وحدت در امت اسلامی را بیشازپیش رقم زد و سلیقههای مختلف اما متعهد به ایران اسلامی را زیر پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران متحد کرد قطعاً این اتحاد و همدلی در آینده ثمرات و برکات معنوی و مادی خود را نمایان خواهد کرد؛ لذا باید گفت حضور ۱۲ میلیونی عاشقان خدمت صادقانه، عالمانه و جهادی شهدای پرواز اردیبهشت نشانهای از فطرت پاک و بیداری و اتحاد همه ملت ایران دارد؛ زیرا مشت نشانه خروار است.
برکات بینالمللی
در طول سالهای اخیر با بروز حوادث و فتنههای مختلف عدهای - چه در داخل و خارج کشور - مرتب به دنبال القای شبهاتی مانند: به بنبست رسیدن نظام اسلامی یا انحراف از آرمانهای انقلاب یا قهر مردم با صندوق رأی و بیاعتمادی و شکاف بین مردم و نظام اسلامی و بیعلاقه شدن مردم به آرمانهای انقلاب اسلامی بودند؛ اما حضور پرشور مردم در استقبال و تشییع شهدای این حادثه خط بطلانی بر این خطوات شیطان بود.
اما اولین خدمت آنها که توسط مردم ایران به دنیا مخابره شد این بود که ثابت کرد «ریشهی مردمی جمهوری اسلامی» هنوز باقی است و قویتر هم خواهد شد دومین خدمت این شهدای عزیز این بود که عزت و آبروی ملت و نظام اسلامی را در جهان به رخ دشمنان کشید تا ثابت کند صدور آرمانها و شعارهای انقلاب اتفاق افتاده است و تا پایین کشیدن پرچم کفر و استکبار در کل جهان ادامه خواهد داشت؛ لذا باید گفت اعلام عزای عمومی در برخی کشورها و برپایی مراسم عزاداری و اعلام پیام تسلیت سران کشورها نشانه از گسترش آرمانها و شعارهای فطری انقلاب اسلامی ایران دارد.
در پایان باید خاطرنشان کرد شهادت آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهانشان اولاً ثابت کرد مسئول واقعی کسی هست که خادم مردم باشد؛ لذا خداوند با مقام شهادت، خدمات و دستاوردهای بینظیر و صادقانه آنها را به همه دنیا نشان داد ثانیاً ثابت کرد با انجام فرامین و دستورات رهبری، هم دیپلماسی مقتدر و عزتمندانه را میتوان رقم زد و هم میتوان مشکلات داخلی را بدون خنده با غرب بلکه باتکیهبر دانش و نیروی بومی حل کرد ثالثاً باز ثابت کرد هرکس برایخدا کار کند خدا او را عزیز میکنند؛ چون عدهای در داخل و خارج خیلی دوستداشتن دولت شهید آیتالله رئیسی تک دورهای شود؛ اما خدا کاری کرد که راه این دولت ابدی شد.
#خادم_الرضا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
6️⃣5️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
.......................................
🔆 آیت الله رئیسی و حرکت به سمت پیادهسازی الگوی مدیریت علوی
✍️ محمد حائری شیرازی، استاد حوزه و دانشگاه
🔹مدیریت جامعه نیازمند برخورداری از ویژگیهای خاصی است که بتواند جامعه را به سوی پیشرفت و تعالی هدایت کند. آیتالله سید ابراهیم رئیسی، دومین رئیسجمهور شهید ایران، با تکیه بر تعالیم اسلام و آموزههای اهل بیت علیهم السلام به ویژه امیرالمومنین علیه السلام، الگویی مدیریتی را ارائه داد که نمونهای برجسته از خدمتگزاری به مردم و تلاش در جهت بهبود شرایط جامعه بود.
🔹آیتالله رئیسی با ایمان راسخ به اصول و آموزههای اهل بیت علیهم السلام، تلاش کرد تا سعادت و رفاه مردم را به عنوان هدف نهایی خود در نظر بگیرد و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکرد.
🔹الگوی مدیریتی آیتالله رئیسی شامل چندین ویژگی بارز بود که از تعالیم اهل بیت علیهم السلام به ویژه امیرالمومنین علیه السلام در کتاب شریف نهج البلاغه الهام گرفته شده بود:
1. عدالتمحوری:
یکی از مهمترین اصول مدیریتی آیتالله رئیسی، تاکید بر عدالت و انصاف بود. او همواره سعی داشت تا در تصمیمگیریها و سیاستگذاریها، عدالت را رعایت کند و حقوق همه اقشار جامعه را به طور مساوی محترم شمارد. امام علی علیه السلام میفرمایند: "ُالْعَدْلُ أَسَاسٌ بِهِ قِوَامُ الْعَالَمِ" (بحار الانوار، ج 75، ص 83)؛ عدالت، پایه و اساس حکومت است.
2. شفافیت و پاسخگویی:
آیتالله رئیسی بر اهمیت شفافیت و پاسخگویی در مدیریت تاکید داشت. او معتقد بود که مدیران باید در برابر مردم پاسخگو باشند و عملکردشان به گونهای باشد که مردم بتوانند به وضوح آن را مشاهده و ارزیابی کنند. امام علی علیه السلام میفرمایند: "مَن نصب نفسه للناس إماماً فعليه أن يبدأ بتعليم نفسه قبل تعليم غيره، وليكن تأديبه بسيرته قبل تأديبه بلسانه" (نهج البلاغه، حکمت 73)؛ کسی که خود را پیشوای مردم قرار دهد، باید پیش از تعلیم دیگران به تعلیم خود بپردازد، و پیش از آنکه به زبان، ادب آموزد، با کردارش ادب آموزد.
3. توجه به نیازهای مردم:
یکی از ویژگیهای بارز مدیریتی آیتالله رئیسی، توجه ویژه به نیازهای مردم و تلاش برای رفع مشکلات آنان بود. او با برگزاری جلسات مردمی، سفرهای استانی و دیدارهای مستقیم با اقشار مختلف جامعه، به دنبال درک بهتر مشکلات و ارائه راهحلهای مناسب بود. امام علی علیه السلام میفرمایند: "اشعر قلبك الرحمة للرعية والمحبة لهم واللطف بهم، ولا تكونن عليهم سبعا ضاريا تغتنم أكلهم، فإنهم صنفان: إما أخ لك في الدين أو نظير لك في الخلق" (نهج البلاغه، نامه 53)؛ دلت را با رحمت و محبت به رعیت پر کن و به آنها مهربان باش، و مانند حیوان درنده نباش که خوردن آنها را غنیمت شماری، چرا که آنها دو دستهاند: یا برادر دینی تو هستند یا در آفرینش با تو برابرند.
4. تقویت تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی:
آیتالله رئیسی با تاکید بر تقویت تولید داخلی و اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، تلاش کرد تا وابستگی کشور به منابع خارجی را کاهش دهد و زمینههای اشتغال و رفاه اقتصادی را برای مردم فراهم کند. امام صادق علیه السلام میفرمایند: "من وجد ماءً و تراباً ثم افتقر فأبعده الله" (قرب الإسناد، ص 115)؛ کسی که آب و خاک داشته باشد و فقیر شود، خداوند او را از رحمت خود دور سازد.
5. مبارزه با فساد:
مبارزه با فساد و تخلفات اداری یکی از اولویتهای اصلی آیتالله رئیسی بود. او با ایجاد ساختارهای نظارتی و تقویت دستگاههای بازرسی، سعی کرد تا فساد را در سطوح مختلف مدیریتی کاهش دهد. امام علی علیه السلام میفرمایند: "ألا وإنّ الظلم ثلاثة: فظلم لا يُغْفَر، وظلم لا يُترك، وظلم مَغفور لا يُطلب. فأمّا الظلم الذي لا يغفر، فالشرك بالله" (نهج البلاغه، خطبه 176)؛ بدانید که ستم بر سه گونه است: ستمی که آمرزیده نمیشود، ستمی که رها نمیشود، و ستمی که بخشیده میشود و پیگیری نمیشود. اما ستمی که آمرزیده نمیشود، شرک به خدا است.
🔹آیتالله رئیسی با الگوی مدیریتی مبتنی بر عدالت، شفافیت، توجه به نیازهای مردم و مبارزه با فساد، توانست تحولات مثبت و موثری را در جامعه ایجاد کند. این الگو، برگرفته از تعالیم اهل بیت علیهم السلام بود و نشاندهنده تعهد او به اصول اسلامی و ارزشهای انسانی بود.
🔹با وجود اینکه ایشان در سانحهی بالگرد به دیدار حق شتافت و به فیض شهادت نائل گشت، اما یاد و خاطرهاش و الگوی مدیریتیاش همواره در ذهنها باقی خواهد ماند. ملت ایران با ادامه دادن راه او و بهرهگیری از این الگوی مدیریتی، میتوانند به سوی آیندهای روشن و سرشار از عدالت و سعادت حرکت کنند و در انتخابات آینده با محوریت این الگو انتخابی شایسته داشته باشند.
#حکمرانی_دینی
#آیت_الله_رئیسی
#نویسندگان_حوزوی_استان_فارس
@howzavian_fars
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
7️⃣5️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
.......................................
⁉️چرا خداوند این مکان را برای #شهدای_خدمت برگزید؟
✍به دوستان مسئول دولت پیشنهاد داده و میدهم، تا در محل سقوط بالگرد رئیس جمهوی شهید و همراهانشان، یک مجتمع فکری_فرهنگی، یک #نماد_خدمت بنام «شهدای خدمت»، به منظور برگزاری اردوهای فرهنگی_عقیدتی، چه برای دانش_پژوهان دانشگاهی و حوزوی، اعم از دانشجویان و استادان ایرانی و چه برای اندیشمندان مسلمان غیرایرانی، برای بازخوانی مؤلفههای تمدن نوین اسلامی احداث کنند تا متفاوت از اردوهای «راهیان نور»، مباحث فکری_عقیدتی_فرهنگی برای تبیین مؤلفههای #تمدن_نوین_اسلامی مورد بحث و تبادل نظر اندیشمندان و صاحبنظران قرار گیرند!
📚این مکان را خداوند چه بسا، به مثابه #آکادمی_تمدن_نوین_اسلامی به ما نشان داده است🇮🇷
‼️باید ببینیم و بهره بگیریم و ظرفیت سازی کنیم!
✅در جوف تمام مباحث نظری، باید به معرفی بزرگان ایرانی یا غیر ایرانی که در راستای آرمانهای انقلاب اسلامی و خدمت به بشریت، فداکاریها کردهاند نیز، اقدام شود🌴
🌻باید توجه داشت که در این سانحه شش نوع خادم جامعه اسلامی که هر کدام عناصری در خدمت مملکت جمهوری اسلامی بودهاند، به شهادت رسیدهاند:
1️⃣خلبان و خدمه بالگرد
2️⃣مسئول امنیت و حفاظت
3️⃣استاندار منطقه
4️⃣امام جمعه مرکز استان
5️⃣مسئول روابط خارجی کشور
6️⃣رئیس جمهور نظام اسلامی
🌴برای هرکدام از این عناصر میتوان حوزه اجتماعی با مبانی دینی مختص آن را در راستای تبیین مؤلفههای «تمدن نوین اسلامی»، تبیین و تشریح کرد📚
🌻امیدوارم این طرح، ان شاءالله در دولت آینده پیگیری بشود🇮🇷
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
8️⃣5️⃣1️⃣ پویشی #برای_خدمتگزار
.......................................
✍️ آیا قدسیت با سیاست جمع میشود؟ جالب است فردی در خارج از کشور مینشیند ساعتها پیرامون تفکیک دنیا از آخرت و تفکیک دیانت از سیاست نظریهپردازی میکند، در همان زمان فردی دیگر در مقام عمل آن نظریه را باطل میکند. ظرفیتهای وجودی انسانها عجیب است.
👈 امروزه برای بطلان نظریههای ارتجاعی نیازی به کرسیهای نظریه پردازی نیست، عمل اجتماعی انقلاب اسلامی، بطلان این نظریهها را اثبات کرده است.
شاید بهتر باشد وقتمان را صرف نظریههای ساخت درون و بیرون نظام جمهوری اسلامی ایران و جریان مقاومت در دنیا کنیم.🙏
@BehrouzDelavar
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
9️⃣5️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
.......................................
♦️روزنامه دولت: نگویید رئیسی فقط و فقط و فقط خوش قلب و مخلص و صاف و ساده بود
روزنامه ایران نوشت:
🔹رئیسی خوش قلب از عملکردش جدا نیست. رئیسی خوشقلب همان تولیت موفق آستان قدس است. رئیسی خوشقلب همان رئیس محبوب و موفق قوه قضائیه است. رئیسی خوشقلب همان رئیسجمهور محبوب و موفق و به فرموده رهبر انقلاب، همان رئیس جمهور جامع الاطراف و باکفایت است.
🔹با این تفکیک اشتباه، به رئیسی ظلم نکنید. شخص رئیسی خوشقلب و مهربان از شخصیت رئیسی تولیت آستان قدس و رئیس قوه قضائیه و رئیسجمهور جدا نیست. اینها با هم بوده که این موج از محبوبیت و اقبال را خلق کرده و به ظهور رسانده است.
@AkhbareFori
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
0️⃣6️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
.......................................
💢آدرس غلط مدعیان تمدن سازی💢
✅ اعتقاد و تلاش برای تمدن سازی به عنوان یک شاخص مقبول و ارزشمند برای گزینه اصلح در انتخابات آتی مورد تاکید رسانههای جریان انقلاب است، شاخصهای که در اهمیّت و ارزشمندی آن تردیدی نیست.
✅ ابهام و ضعف آشکاری که برای صاحبان اندیشه قابل چشم پوشی نیست، آدرسی است که برخی کنشگران فضای مجازی برای تمدنسازی میدهند؛ که به سان سرنا نوازی از سر گشاد آن است.
✅ در این مجال، به جای تفصیلات علمی، علاقهمندان به این موضوع را به آثار و بیانات استاد مطهری و مقام معظم رهبری ارجاع میدهیم و اکنون به اختصار چند جمله از سر ضرورت در این باره قلمی میکنیم.
✅ تمدن همان روح حاکم بر همه ابعاد زندگی بشر از اندیشه تا تعینات فردی و اجتماعی و جهانی است، این تمدن است که مشخص میکند بشر امروز در چه چارچوبی بیاندیشد، با چه هنجارهایی زندگی کند و سیاست و اقتصاد و فرهنگ و صنعت او چه قالبی داشته باشد، تمدّن تعیّن بخش همه استعدادهای و ظرفیّتهای زندگی بشر از شهرسازی و فرهنگ و سبک زندگی و حتّی پوشش و بالاتر از آن هویت فردی و اجتماعی انسان است.
✅ مقولهای با این عمق و گستره، هیچ گاه از نقطه صفر آغاز نشده و نخواهد شد، بلکه تمدّن در واقع برآیندی از عقلانیّت انباشته بشری است که با تجربههای تاریخی و عمومی همه یا بخشهای تاثیرگذار اندیشمندان و نخبگان جهان از مرحلهای به مرحله بعد تغییر وضعیّت میدهد.
✅ بر این اساس تمدن سازی بیش از تولید ظواهر تمدنی و دانشهای مرتبط با آن و یا انکار عقلانیّت و تجربهای (هرچند مغشوش و نادرست) نیازمند تولید عقلانیّتی قابل عمومی سازی و دارای ظرفیّت جهانی است، عقلانیّتی که نقطه آغازی برای تغییرات عمیق دانشی و رفتاری انسان شود و انسان در آستانه تمدن نوین را به تولید همه نیازمندیهای زیستی خود بر پایه عقلانیّت نوین فراخواند.
✅ پدیده تمدنی انقلاب اسلامی در ذات خود، منادی عقلانیّتی تمدّنی است که شعار توحید یعنی عبودیت خداوند و نفی عبودیّت طاغوت را اصل و اساس حرکت خود قرار داده است و امروز مهمترین شعار تمدن ساز قابل امتداد ، همان شعار توحیدی لاالهالّاالله و تلاش برای اقامه ابعاد ثابت شده شریعت در دستگاه اجتهادی دین است.
✅ با این وصف، وعده تمدنسازی و سرایت آن به لزوم انتخاب رئیس جمهوری که بتواند شهرسازی اسلامی، طب اسلامی و اقتصاد اسلامی و... را به رغم این که هنوز صورتبندی دانشی مبتنی بر پایه عقلانیت اجتهادی نیافته است را با همه ابعاد آن در کشور اجرا کند، آدرسی غلط و ناروا است.
✅ به ویژه اگر این آدرس غلط، به نادیده شدن ویژگیهای ضروری یک رئیسجمهور یعنی #توان_مدیریّتی بالا در #انسجام_بخشی و اعتماد به نیروهای میدان در عین #نظارت و #ارزیابی_مستمر، #سابقه_اجرایی در #مناصب_ملی و #کلان_اجرایی و #پیگیر و #متخصص در تفسیر اسناد کلان ملی و .... بیانجامد.
✅ رئیس جمهور تمدن ساز امروز، شخصیّتی توانمند، صبور و برخوردار از اجماع ملّی و مورد قبول نسبی همه جریانات سیاسی و اجتماعی است که بتواند با تمسک به شعارهای اصیل انقلاب اسلامی طعم خدمت و وقف شدن برای حل مشکلات مردم بر اساس موازین ثابت شده علمی با منطق دین و انقلاب اسلامی را به کام تلخ مردم بچشاند.
#یکی_مثل_رئیسی
✍میثم قاسمی
۸خرداد ۱۴۰۳
✔️@Meysameghasemi
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
1️⃣6️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
.......................................
♦️ انتخابـات گفتمـانی
🌐 IR شناسۀ کـاوه W وبـگـاه سُـلَّـم
🔹 در انتخاب رئیس جمهور صرفا با انتخاب یک شخص مواجه نیستیم لذا باید به تشکیلات، جریان، گفتمان و ایدئولوژی نامزدها توجه ویژهای بکنیم.
🔸 شایسته است که سطح رقابتها و مناظرات را در نقد و تایید ویژگیهای شخصی یک نامزد محصور نکرده و مصاف را جریانی و گفتمانی ببینیم و...
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #انتخابات_گفتمانی #ریاست_جمهوری #انتخاب_اصلح
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
2️⃣6️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
.......................................
#یادداشت_۱۶۴
۸ خرداد ۱۴٠۳/سال چهارم
چرا رئیس جمهور باید استاد فقه نظام باشد؟!
اداره کشور به شکل اسلامی!
آنگونه که رهبری حکیم انقلاب فرمودند، این بزرگترین آرمان و هدف جمهوری اسلامی است. هدفی که در دهه هشتاد به عنوان #الگوی_پیشرفت_اسلامی از آن یاد کردند و طراحی آنرا دستور کار قطعی نظام شمردند.
ناگفته پیداست که مقوّم و مبنای این هدف کلان، اعتقاد به #جامعیت_اسلام است که باید در تمامی عرصه های زندگی به شکل طرح ها و ایده های عملیاتی دراید و مبنای عمل قرار گیرد. این مسئله آنقدر حیاتی و محوری است که حضرت امام پس از ده سال رهبری، از آن به عنوان ریشه اصلی تمامی درگیری های دنیای کفر با جمهوری اسلامی یاد می کنند و می فرمایند:
من قبلاً نیز گفته ام که #همه_توطئه های جهانخواران علیه ما از جنگ تحمیلی گرفته تا حصر اقتصادی و غیره، برای این بوده است که نگوییم اسلام جوابگوی جامعه است و حتماً در مسایل و اقدامات خود از آنان مجوز بگیریم.
ایشان در همین راستا می فرمایند: #همه_ترس_استکبار از همین مساله است که فقه و اجتهاد جنبه عینی و عملی پیدا کند.
امام خمینی ره ۳/۱۲/۶۷
بر این مبنا می توان گفت که از ابتدای انقلاب، یکی از مهم ترین مشکلات جمهوری اسلامی، نا آشنایی اصلی ترین مقام اجرایی کشور با طرح های فقه جامع اسلام بوده. در برهه های اندک مدیریت جریان انقلابی هم به صورت بسیار بخشی در عرصه هایی پیش روی داشته ایم. تنها در دولت رئیس جمهور شهید بوده که توانستیم عرصه های درگیری تمدنی را توسعه دهیم(اینجا).
حال باتوجه به نکات مذکور، ادامه مسیر مبارک رئیس جمهور عزیز، نیازمند فردی است که بیش از پیش مسلط به نظام جامع معارف اسلام باشد و توانایی درک نزاع تمدنی جبهه ایمان و کفر را در همه زمینه ها داشته باشد. چه اینکه حضرت روح الله فرمودند:
حکومت در نظر مجتهد واقعی، فلسفه عملی تمامی فقه در #تمامی_زوایای_زندگی بشریت است. حکومت نشان دهنده جنبه عملی فقه در برخورد با #تمامی_معضلات اجتماعی و سیاسی و نظامی و فرهنگی است. فقه، تئوری واقعی و کامل اداره انسان و اجتماع از گهواره تا گور است.
#هدف_اساسی این است که ما چگونه می خواهیم اصول محکم فقه را در عمل فرد و جامعه پیاده کنیم و بتوانیم برای معضلات #جواب داشته باشیم.
امام خمینی ره ۳/۱۲/۶۷
@besalamen_amenin
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
3️⃣6️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
.......................................
.
پستها در مجلس چگونه رقم می خورد؟
آیا به صورت طبیعی نمایندگان مجلس آزادانه به شایسته گزینی دست می زنند؟
آیا پستها بر اساس «شرکت سهامی» و توسط دستیاران ِ لابیگر ِ مجلس که کوپن دولتی در دست دارند و امتیاز ماشین و خانه می دهند ، تقسیم می شود؟
ظاهرا همین گزینه دوم صحیح هست. قالیباف بالاخره با کمک اصلاح طلبان سرطان مجلس و اعتدالیون طرفدار روحانی به ریاست رسید. البته باید پرسید : به چه قیمتی؟
امیر حسین ثابتی نماینده با شعور تهران می گویدد:
«آنالیز رای ها نشان داد که تحلیل خیلی از نمایندگان در جلسه صبح درست بوده و با ائتلاف جریان اصلاحات و اعتدال و قالیباف، وی توانست ریاستش بر مجلس جدید را تمدید کند و ظاهرا حضور سه چهره اصلاح طلب در هیات رییسه مجلس نیز حاصل همین ائتلاف بوده».
حضرت علی (علیهالسّلام) می فرمایند: « خود ابوبکر نیز میدانست لباس خلافتی که به تن کرده، حق مسلم من است ولی من در برابر این عمل خلاف و خانمانسوز، صبر کردم در حالی که خار در چشم و استخوان در گلو داشتم، و در جلوی چشمانم حقوق مرا به یغما بردند».
اینجا و در زد و بندهای مجلس حق مسلم ملت و اسلام عزیز پایمال میشود و طرحها و لوایحی به صحن می آید که نه تنها سودی برای مردم ندارد که مضر هم هست. یعنی باید فهمید که چرا ناگهان طرح منحط «تعطیلی شنبه ها» از میان ۱۵۰۰ طرح و لایحه بیرون کشیده می شود و به صحن می آید ، چون مافیای سرمایه خواران یهودی بد صفت دست به کار می شوند و از بیرون مجلس وعده ها و وعیدها می دهند و شاید ائتلافها را رقم می زنند و ما در بیرون مجلس به سر و کله هم می زنیم و اعصاب از دست میدهیم.
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
4️⃣6️⃣1️⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
#یادداشت
#شهید_جمهور
بسم الله الرحمن الرحیم
میدان آزمون و مسابقه مردان
✍️مهدی شهبازی
عضو مجمع خطبا اصحاب الصاحب
الْوِلاَيَاتُ مَضَامِيرُ الرِّجَالِ-حکمت ۴۴۱
در کلام گهربار حضرت مولانا امیرالمومنین علی علیه السلام چنین آمده که منصب هاى حکومتى، ميدان آزمون و مسابقه مردان است.
واضح است که مسابقه برد و باخت دارد.
خوشا به حال شهید خدمت حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی که برنده این مسابقه شد.
او برنده شد چراکه مرد کار و عمل و خدمت و صفا و صداقت بود. برای خدمت شب و روز نمیشناخت.
و بدا به حال کسانی که در این منصب خطیر قرار گرفتند و در این مسابقه باختند؛
کسانی که حب قدرت آنها را وادار کرد به تحریف بیان و عمل ائمه علیهم السلام،کسانی که برای بقاء قدرت خودشان حاضر شدند کلام کثیف نقد امام معصوم علیهم السلام را بزنند،کسانی که با عمل خودشان مصداق بارز مخالفت با کلام گهربار کونُوا لَنا زَیْناً بودند.
چه زیبا کلام خداوند متعال شامل شهید خدمت ما شد:
به کسانی که در راه خدا کشته میشوند، مُرده نگویید چرا که آنها زنده هستند اما شما نمیدانید(سوره بقره آیه ۱۵۴)
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
5⃣6⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
#یادداشت
#شهید_جمهور
بسم الله الرحمن الرحیم
تواضع ملکه نفسانی او شده بود!
✍جواد اسکندری
عضو مجمع خطبا اصحاب الصاحب
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
با قدری فحص و غور در مجامع تراثی (حدیثی و روایی) به این مهم نائل خواهیم آمد، شخصی که برای خدا تواضع کند در روایت خاتم النبیین صلي الله عليه و آله هست مَن تواضع للّه رفعهُ اللّه [۱] خدای متعال به وی منزلت می دهد و نتیجه امر این است در نزد خدا و مردم این عمل منجر به عزت و سعادت فی الدارین برای شخص متواضع می گردد.
سرمایه ای که خدا به انسان میدهد چه جایگاه معنوی و چه اجتماعی باعث شود تواضع انسان زیاده گردد این رویه مایه زیادی این رزق و موجب رفعت انسان متواضع میشود.
فروتنی در شخص شهید رئیسی به یک ملکه نفسانی تبدیل شده بود و کم کم از ابتدا این خوبی را تقویت کرد و در وجودش نهادینه ساخت که در حکمتی از جود مقدس مولای متقیان امیرمؤمنان علی علیهالسلام داریم که قَلِيلٌ مَدُومٌ عَلَيْهِ خَيْرٌ مِنْ کَثِيرٍ مَمْلُولٍ مِنْهُ[۲] نه صرف بازی های دنیایی و خدا به خوبی جزای فروتنی را با بهترین شاه مرگ که از آن به شهادت تعبیر می کنیم عنایت کرد.
در گزارش های تاریخی بسیار دیده شده است که پیامبر اعظم صلي الله عليه و آله و سلم که اول شخص عالم خلقت و اشرف کائنات است با آن مقام در نهایت تواضع و با مسکینان ارتباط و با احترام به محرومان نشست و برخاست همراه با صمیمیت داشت.[۳]
تأسی شهید جمهور به حضرت آقا رسولالله ارواحنافداه در این خصیصه بارها در روستاها و مناطق محروم و مردم مظلوم مشاهده شده است.
در آن ماجرای سفر #رئیسی_عزیز و ملاقات با آن پیرزن روستایی مستضعف و سرکشی از منزل وی و دستور و اقدام برای ساخت نمونه عینی این قصه است.
او با مردم با مروت و کرامت برخورد داشت چون این سجیه و فضیلت اخلاقی نشأت گرفته از تواضع او بود.
➖➖➖➖➖➖➖➖
[۱] بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام , جلد۷۴ , صفحه۱۴۹
[۲] نهج البلاغه گردآورنده سید رضی حکمت ۲۷۸
[۳]تحف العقول عن آل الرسول علیهم السلام
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan
6⃣6⃣1⃣پویشی #برای_خدمتگزار
...............................
#یادداشت
#شهید_جمهور
بسم الله الرحمن الرحیم
عزتمندی شهید جمهور
✍سید رضا حسنی
عضو مجمع خطبا اصحاب الصاحب
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
امام صادق علیه السلام فرمودند:
إنَّ اللَّهَ فَوَّضَ إِلَي الْمُؤْمِنِ أُمُورَهُ كُلَّهَا وَ لَمْ يُفَوِّضْ إِلَيْهِ أَنْ يَكُونَ ذَلِيلًا أَ مَا تَسْمَعُ اللَّه تَعَالَي يَقُولُ- وَ لِلَّهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنِينَ فَالْمُؤْمِنُ يَكُونُ عَزِيزاً وَ لَا يَكُونُ ذَلِيلًا قَالَ إِنَّ الْمُؤْمِنَ أَعَزُّ مِنَ الْجَبَلِ لِأَنَّ الْجَبَلَ يُسْتَقَلُّ مِنْهُ بِالْمَعَاوِلِ وَ الْمُؤْمِنَ لَا يُسْتَقَلُّ مِنْ دِينِهِ بِشَيْ ءٍ،
خداوند اختیار همه کارها را به مؤمن داده اما این اختیار را به او نداده است که ذلیل باشد. مگر نشنیده ای که خدای تعالی می فرماید: «عزت از آن خدا و رسولش و مؤمنین است»؟ پس، مؤمن عزیز است و ذلیل نیست. [در ادامه] فرمودند: مؤمن از کوه محکم تر است، زیرا از کوه با ضربات تیشه کم می شود اما با هیچ وسیله ای از دین مؤمن نمی توان کاست.
تهذیب الاحکام، ج6، ص179، ح 367
در این حدیث شریف امام صادق علیه السلام، مومن را عزیز و مظهر عزت دانسته اند. بی تردید، عزت هم در جلوه ی شخصی و رفتار های فردی، هم در جلوه ی خانوادگی، هم در جلوه های اجتماعی و در مرتبه ی بالاتر در جلوه های سیاسی و بین المللی، جزء ارکان اصلی روحیات مومن است.
از دغدغه های بارز این شهید بزرگوار، مرحوم حجت الإسلام و المسلمین رئیسی، حفظ عزت مومن در جلوه های مختلف بود. تمام سعی خود را می کرد تا اولا عزت نفس خود را به عنوان یک مومن، ثانیا عزت خود را به عنوان نماینده ی یک کشور اسلامی و شیعی، در مجامع بین المللی حفظ کند و این مسئله بسیار حایز اهمیت است.
مسئولینی که دغدغه ی عزت مومنین را نداشته باشند، هم در طرح های اقتصادی به خطا خواهند رفت، هم در نحوه ی اداره ی معیشتی مملکت اسلامی و هم در جلوه های رفتاری بین المللی با کشور های بیگانه دچار اشتباهات فاحش خواهند شد. اما این شهید عزیز و دستیار مومن ایشان، شهید امیر عبداللهیان از این ویژگی ممتاز برخوردار بودند که دغدغه ی عزت مومنین را همواره در رفتار های خود به نمایش می گذاشتند.
آخرین نکته که بسیار حایز اهمیت است، عدم خلط مسئله ی عزت با مسئله تکبر و غرور بود. ایشان در عین حفظ عزت، شخصیتی متواضع، دوست داشتنی و محبوب بود که هرگونه جلوه های رفتاری متکبرانه را از خویش دور کرده بود. این مسئله، مورد اذعان دوست و دشمن و موافق و مخالف ایشان بود.
رحمت خداوند بر ایشان باد.
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
🌐 https://eitaa.com/hamnevisan