2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الهان عمر نماينده مسلمان کنگره امریکا در تظاهرات «نه به پادشاهان» :
ایده ترامپ برای آزادی زنان در ایران، بمباران و کشتن کودکان مدرسهای است.
حمودی(اخبار جنگ)
https://eitaa.com/hamodi313
🔴استیو هانکه : ارزش پول ایران ۱۱ درصد از اول جنگ افزایش یافته است
🔹 «استیو هانکه» استاد تمام اقتصاد دانشگاه جان هاپکینز: از زمان آغاز حمله آمریکا و اسرائیل به ایران، ریال ایران ۱۱ درصد در برابر دلار آمریکا افزایش ارزش داشته است.
@HAMODIiir
سازمان دریایی اروپا : کشتیها از آبهای یمن دوری کنند
با ورود یمن به جنگ علیه آمریکا و اسرائیل، سازمان ماموریت دریایی اروپا از کشتیهای تجاری خواست از آبهای یمن دوری کنند.
حمودی(اخبار جنگ)
https://eitaa.com/hamodi313
کانال۱۲ اسرائیل : قرار بود نیروهای احزاب کرد در طول جنگ دو بار از مرز عبور کنند، اما هرگز اجرا نشد
حمودی(اخبار جنگ)
https://eitaa.com/hamodi313
175.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرگردانی موش ها در فرودگاه جایگزین بن گوریون
🔹 صدها اسرائیلی در حال حاضر به دلیل لغو فوری پروازها به دلیل موشکهای ایرانی در فرودگاه عقبه اردن سرگردان هستند.
🔹 شرکت آرکیا در بهروزرسانی خود اعلام کرده است که از دیروز، تغییر فوری در سیاست مقامات اردنی رخ داده است که برخی از پروازهای انجام شده توسط هواپیماهای اروپایی را تأیید نمیکند و منجر به تعلیق برخی از پروازهای انجام شده توسط این شرکت به عنوان بخشی از فعالیت جایگزین فرودگاه بن گوریون شده است. آرکیا از لغو این پروازها از عقبه تا اطلاع ثانوی خبر داد.
حمودی(اخبار جنگ)
https://eitaa.com/hamodi313
ایران بودید. افتخار بودید
محمدباقر قالیباف، در سیامین روز دفاع ملی ایرانیان :
🔹سی روز از جنگ میهنی رمضان می گذرد. یک ماه از اولین حضور شما در خیابان به عنوان سنگر محکم و ستبر حفاظت از وطن و دفاع جانانه شما از میهن در سایر عرصه ها و مجالها می گذرد. سی روز شکوه. سی روز افتخار. سی روز غرور.
🔸 سی روز به عظمت تاریخ بزرگ ایران. سی روز به شکوه حماسه های ملی و میهنی. این سی روز حضور در خیابان و سایر عرصه ها نه فقط حمایت از رزمندگان در نیروهای مسلح که حضور در میدان جنگ و نبرد مستقیم با خصم دون و پست بود و است.
🔹در این سی شب نمود و آیینه قدرت اجتماعی ملتی بود که شکست خوردن را بلد نیست، شکست ناپذیر است، زبان زور را تحمل نمی کند و چون رهبر شهیدش فریاد " مثلی لایبایع مثل یزید" سر می دهد و دشمن چه می دانست که خیابان خود جبهه گسترده شما ملت بزرگ مقابل جنایتکاران تاریخ است.
🔹و اکنون این قدرت را درک کرده است. و از خیابان عصبانی و آشفته است. این آشفته حالی را پایانی نیست چرا که شما ملت پایان ناپذیرید.
🔹در این سی شب کنار هم ایستادید. با هم بودید. ایران بودید. افتخار بودید. در این سی شب کنار هم در عزای رهبر شهیدمان گریستید، مقابل دشمن ملعون فریاد "هیهات منا الذله" سر دادید. با فریاد "نه سازش، نه تسلیم، نبرد با آمریکا" به موشک ها قدرت دادید و چه بسا خود مانند موشک بر پیکر خصم فرود آمدید.
🔹 در شب های قدر از خداوند طلب رحمت و غفران و نصر کردید و با تسلیم شدن مقابل قدرت لا یزال الهی، توان سر خم نکردن مقابل قدرت های مادی پیدا کردید.
🔹در این شب های مقدس که به یاد رهبر شهیدمان می توان نام "شب های اتحاد مقدس" بر آن نهاد، با رهبر عزیزمان حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای عزیز بیعت کردید و چه بیعت پرشور و با ابهتی. اندوه بزرگ تان از غم شهادت آقا را تبدیل به خشم علیه دشمن و لبیک به نایب امام زمان(عج) کردید.
🔹برای سرداران بزرگ ، فرماندهان رشید و مظلومان میناب و مجاهدان گمنامی که دست برتر به ایران دادند، گریستید. پشتوانه رزمندگان جان بر کف خود در تمام جبهه ها شدید.
حمودی(اخبار جنگ)
https://eitaa.com/hamodi313
سپاه پاسداران:
به فضل الهی حداقل یک فروند هواپیمای E-3 معروف به «آواکس» مجهز به قابلیت شناسایی، فرماندهی و کنترل هوایی در پایگاه الخرج عربستان سعودی به طور کامل منهدم شد و سایر هواپیماهای مجاور نیز به شدت آسیب دیدند.
حمودی(اخبار جنگ)
https://eitaa.com/hamodi313
میشل دوآدلر : ترامپ، بر سر ايران بمب مىریزد و بر سر آمریکاییها دروغ ِ "ما پیروز شدیم"
حمودی(اخبار جنگ)
https://eitaa.com/hamodi313
852.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اماراتی های همیشه خوشبخت در حال فرار به عمان هستند
حمودی(اخبار جنگ)
https://eitaa.com/hamodi313
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای نوجوان غزه که مستجاب شده
خدایا روز سیاه اینها را به ما نشونمون بده
خدایا از اینها انتقام بگیر شدیدترین انتقام ها
حمودی(اخبار جنگ)
https://eitaa.com/hamodi313