eitaa logo
با ولایت تا شهادت
131 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
2.2هزار ویدیو
17 فایل
✌ما همه عمار توییم خامنه ای...مدظله...✌
مشاهده در ایتا
دانلود
دیپلماسی انقلابی، یازده زندانی ایرانی را از کویت به کشور منتقل کرد✌️✌️✌️ 🔹 با تلاش‌ و پیگیری وزارت امور خارجه، وزارت دادگستری و سفارت کشورمان در کویت و با همکاری پلیس بین‌الملل کشورمان، ۱۱ زندانی ایرانی که در کویت زندانی بودند، در قالب موافقتنامه انتقال محکومان میان دو کشور، به ایران انتقال یافتند. 🔹️ چندی قبل در کمیسیون مشترک کنسولی میان دو کشور که پس از ۸ سال وقفه برگزار شده بود، بر اجرای همکاریهای قضایی میان دو کشور تاکید شد. 🔹️ وزارت امور خارجه با همراهی سایر دستگاه‌های ذیربط، عفو، آزادی و انتقال زندانیان ایرانی به کشور را در اولویت برنامه‌های حمایتی کنسولی و قضایی خود دارد.
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشکمان از دیدن این کلیپ که حاشیه ای از بود بند نمی آید حاشیه ای که سرآغاز پیوندهای مهمی شد،حالا بهترمتوجه میشوید که چرا اصلاح طلبان و مخالفان، تلاش میکنند این جشن کم رنگ شود و نمود پیدا نکند
🔺۲۱ تیرماه، در مسجد گوهرشاد چه گذشت؟ تیرماه سال ۱۳۱۴، مردم مشهد در اعتراض به سیاست‌های ضد اسلامی رضاشاه در مسجد گوهرشاد تجمع کردند. صبح روز بیست و یکم نیروهای نظامیِ حکومت پهلوی با حمله به مسجد، مردم را به رگبار بستند. سیدمحمدعلی شوشتری، نماینده‌ی مخصوص رضاشاه در آستان قدس که خود شاهد این واقعه بوده در خاطراتش می‌نویسد: شوفر سردار ساعد می‌گوید: آنچه کشته بود را ما حمل کردیم و بردیم زیر باغ خونی؛ بالغ بر یک هزار و ششصد و هفتاد نفر بودند. مسئولین شهرداری نیز می‌گویند: کامیون و اتومبیل‌هایی که جنازه‌ها را حمل می‌کرد، شمرده یاداشت کردیم، تعداد ۵۶ کامیون بود که در اغلب این کامیون‌ها صدای ناله‌های زخمی‌ها هم شنیده می‌شد که التماس می‌نمودند: برای رضای خدا، ما زنده‌ایم! منبع: خاطرات سیاسی سیدمحمدعلی شوشتری (خفیه‌نویس رضاشاه)، ص ۸۰ تا ۸۵
🔴 توضیحات قوه قضائیه در رابطه با آزادی برخی از محکومان مشهور ♦️در پی انتشار مطالبی در مورد وضعیت مبهم آزادی برخی از محکومان و برداشت های غیر صحیح و غیر دقیق از سخنان رئیس سازمان زندان‌ها در این زمینه، مرکز رسانه قوه قضائیه توضیحاتی منتشر کرد. ♦️در این توضیحات آمده: بابک زنجانی و شهرام جزایری در زندان و در حال طی دوران محکومیت هستند. در مورد مهدی هاشمی همان طور که پیش تر نیز اطلاع رسانی شده وی پس از تحمل ۷ سال زندان و پرداخت جزای نقدی و اجرای حکم شلاق هم اکنون طبق قانون و به صورت آزادی مشروط در خارج از زندان است . وکیل مهدی هاشمی در این مورد می گوید: وی زمانی آزاد شد که ۳ سال از امکان صدور حکم آزادی مشروط اش گذشته بود مهدی هاشمی ۱۸ مرداد سال ۹۴ از سوی شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر تهران به اتهام مشارکت در ارتشا، اختلاس، اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرائم علیه امنیت کشور به ۱۰ سال حبس و ۵۰ ضربه شلاق محکوم شد. براساس حکم صادر شده، شروع حبس مهدی هاشمی در تاریخ ۱۸ مرداد ماه سال ۹۴ بود. وی در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ ، بخشی از جزایی نقدی را پرداخت کرد و در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۴۰۱ نسبت به ردمال و پرداخت مابقی جزای نقدی اقدام نمود، همچنین حکم شلاق نیز نسبت به وی اجرا شد و پس از گذراندن حدود ۷ سال حبس به صورت مشروط و طبق قانون از زندان آزاد گردید. در توضیحات مرکز رسانه قوه قضائیه همچنین در مورد محکوم‌علیه محمدعلی نجفی نیز آمده: وی سابقا اقدام به اخذ رضایت از شاکی خصوصی خود نموده و با توجه به بخشنامه عفو معیاری ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ و حصول شرایط اعمال عفو ، پس از تحمل بیش از ۳ سال زندان مانند بسیاری از افراد دیگر از زندان آزاد و محکومیت وی خاتمه یافته است. گفتنی است نجفی به واسطه جنبه عمومی جرم خود، به ۶ سال و نیم حبس محکوم شده بود که بیش از ۳ سال از این مدت را در زندان بود. مرکز رسانه قوه قضائیه در ادامه و در خصوص آخرین وضعیت پرونده اکبر طبری نیز مطالبی منتشر کرده است در این بخش از توضیحات آمده: محکوم‌علیه اکبر طبری دارای عناوین اتهامی متعدد بوده که در بعضی از عناوین به ویژه ارتکاب بزه اعمال نفوذ به ۴۵ ماه حبس محکوم شده که این مدت حبس نامبرده با گذراندن دوران محکومیت به صورت کامل خاتمه یافته است. وی در دوران محکومیت نیز از هیچ مرخصی طویل المدتی استفاده نکرده است. در خصوص سایر عناوین اتهامی اکبر طبری نیز حکم بر محکومیت صادر ، لیکن به دلیل اعتراض و واخواهی او و وکلایش، طبق قانون مراتب در دیوان عالی کشور در حال بررسی مجدد می‌باشد. طبری همچنین جریمه های نقدی که به آن محکوم شده بود را پرداخت کرده است. شایان ذکر است نامبرده بعد از تحمل ۴۵ ماه حبس، اکنون پس از تودیع وثیقه سیصد میلیارد تومانی و بر اساس تصمیم مرجع قضایی از زندان خارج شده تا نتیجه نهایی پرونده وی در دیوان عالی کشور مشخص شود.
صبح امروز، امام خامنه ای فرمودند: 🔴 "دین خدا در سطح توده‌های مردم جز با تبلیغ صحیح تحقق نمی‌یابد..."✌️✌️✌️✌️ 👈 حرف دیگری هم هست؟!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستور به استانداران: به نیروهایی که در ادارات حجاب را رعایت نکردند تذکر بدهید؛اگر گوش نکردند باید تغییر کنند✌️✌️
فردا همه می آییم به نیابت از شهدا
📸 معدن طلا 🔹چرا ارتباط با کشورهای آفریقایی مهم است؟ @PadDolat
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امضای ۹ سند همکاری، ماحصل نخستین روز سفر رئیس جمهور به آفریقا @PadDolat
🔺بله آقای ظریف! افراط در و یا افراط در تبعاتی دارد. همانگونه که تمام تخم مرغ ها را در سبد آمریکا گذاشتی و دستاوردت معادلِ هیچ شد و همانطور که شرق را بطور کامل حذف کردی و باز هم جز هیچ چیزی به دست نیاوردی! این دولت ولی به کسی باج نمیدهد؛ همکاری میکند، اخطار هم میدهد! دولت رئیسی بدون هیچ ملاحظه ای سفیر روسیه را احضار و درباره بیانیه مشترک این کشور با شورای همکاری خلیج فارس به مسکو هشدار داده و از روسیه خواسته تا موضع دقیق خود را نسبت به این بیانیه مشخص کند دولت سیزدهم نه آویزان به غرب است و نه شرق را بیش از آنچه هست محترم میشمارد. مهم‌ترین و اصلی‌ترین چیزی که دولت انقلابی به دنبال آن است، منافع ملی و امنیت ملی ملت ایران است. اما اگر روحانی بود و طرفش یک کشور غربی بود و چنین اتفاقی افتاده بود با سوت بلبلی از کنارش رد میشد و میگذشت زیرا منافع ملی و خلیج فارس برایش ذره ای مهم نبود و صرفا به دنبال لبخند کدخدا بود
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 پویا نمایی زیبا از ماجرای مباهله (سال ۱۰ هجری قمری) پيامبر اسلام (ص) با مسيحيان نجران 🔹برای فرزندان خود پخش کنید. 🟢 مباهله ، گواه روشن حقانیت اهل ‌ بیت (علیهم السلام) است 🌺 ۲۴ ذیحجه ، سالروز عید بزرگ مباهله مبارک باد.
💢عیدی که فراموش شده... ✅بدون شک یکی از لحظات مهم تاریخی در اثبات اهل بیت روز می باشد که متاسفانه با آن کمتر پرداخته میشود. ✅اصل ماجرا؟ پیامبر نامه‌ای به اسقف  نوشت و در آن نامه از ساکنان نجران خواست که اسلام را بپذیرند. برای مذاکره با پیامبر هیاتی سه نفره به مدینه فرستادند و در نهایت اسلام را نپذیرفتند و قرار شد در روز مشخص کنند. ✅معنای مباهله؟ «مباهله» یعنی یکدیگر را لعن و نفرین کردن. «بَهَلَهُ اللهُ» یعنی خدا او را لعنت نماید و از رحمت خویش دور کند. ✅واقعه و شرط حضور؟ بامداد روز مباهله، حضرت رسول(ص) به خانه حضرت امیرالمؤمنین(ع) آمد. دست امام حسن(ع) را گرفته و امام حسین(ع) را در آغوش گرفت، و به همراه حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) برای مباهله، از مدینه بیرون آمد. چون نصارا آنان را دیدند، ابوحارثه پرسید که این‌ها کیستند که با او همراهند؟ پاسخ شنید: آن که پیش روی اوست، پسر عموی او و شوهر دخترش و محبوب‌ترین خلق نزد اوست؛ آن دو طفل، فرزندان اویند از دخترش؛ و آن زن، فاطمه دختر اوست که عزیزترین خلق، نزد اوست. پیامبر(ص) برای مباهله، به دو زانو نشست. سید و عاقب، پسران خود را برای مباهله برداشتند. ابوحارثه گفت: به خدا سوگند چنان نشسته است که پیغمبران برای مباهله می‌نشستند، و سپس برگشت. سید گفت: کجا می‌روی؟ گفت: اگر محمد بر حق نبود چنین بر مباهله جرأت نمی‌کرد و اگر با ما مباهله کند پیش از آنکه سال بر ما بگذرد، یکنصرانی بر روی زمین نخواهد ماند. در روایتی دیگر آمده است که وی گفت: من صورت‌هایی را می‌بینم که اگر از خدا درخواست کنند کوهی را از جای خود بركَنَد، هر آینه کنده خواهد شد. پس مباهله مکنید که هلاک می‌شوید و یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند ✅فرار نجرانی ها سپس ابوحارثه نزد پیامبر آمد و گفت: ای ابوالقاسم! از مباهله با ما درگذر و با ما مصالحه کن بر چیزی که قدرت ادای آن را داشته باشیم. پس، حضرت با ایشان مصالحه نمود که هر سال، دو هزار حلّه بدهند که قیمت هر حلّه چهل درهم باشد، و نیز اگر جنگی با یمن روی دهد، سی زره، سی نیزه و سی اسب را به مسلمانان، عاریه دهند، و پیامبر(ص)ضامن برگرداندن این ابزار خواهد بود. پس از نوشته‌شدن صلح‎نامه آنان برگشتند. 📚الزمخشری، محمود، الکشاف، ۱۴۱۵ ق، ج۱، ص۳۶۸.