eitaa logo
با ولایت تا شهادت
176 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.6هزار ویدیو
28 فایل
✌ما همه عمار توییم خامنه ای...مدظله...✌
مشاهده در ایتا
دانلود
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜️ابوعبیده سخنگوی گردانهای القسام: ⚔️از افراد و کشور هایی که ما را حمایت کردند بخصوص از جمهوری اسلامی ایران تشکر می کنیم که در کمک به ما چیزی کم نذاشته است. و به فضل الهی امروز موشک های ما که موشک های ولایت فقیه شجاع عزیز قوی و بزرگوار حضرت ایت الله خامنه ای هستند رژیم صهیونیستی را هدف قرار می دهند.
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حماس مادر و دو کودک اسرائیلی را روز اول حمله آزاد کرده است! برخلاف ادعای رسانه‌ها، زن اسرائیلی اعلام کرد که این اتفاق ازادی مربوط به روز حمله است این زن اسقاطیلی میگه که همون روز اون و بچه هاش رو دستگیر میکنن تا به غزه ببرن، از مرز که رد میشن نیروهای حماس به اون اشاره میکنن که برگرد و اون رو با بچه هاش ازاد میکنن! حالا بفهمید حجم رذالت و بی‌شرافتی اکانت‌های معاند ایرانی، از کجا نشأت می‌گیره
کرانه باختری هم وارد جنگ علیه رژیم صهیونیستی شد 🔹سخنگوی سرایا القدس خطاب به اسرائیل: نبرد با اشغال‌گران دیگر محدود به نوار غزه نیست. ما ورود رسمی کرانه باختری به عملیات طوفان الاقصی را اعلام می‌کنیم و ممکن است نبرد به‌زودی به داخل اراضی اشغالی کشیده شود. 🔹ما در خارج از فلسطین برای شما آماده شده‌ایم، همان‌طور که در فلسطین آماده شده‌ایم. آنچه در نوار غزه رخ داد را در عرصه‌های دیگر خواهید دید. 🔹نقطه آتش در حال گسترش است و آن‌چه در جنوب لبنان اتفاق افتاد تنها نمونه کوچکی است از آن‌چه انتظار شما را می‌کشد.
🔵تایمز اسرائیل: حماس ما را فریب داد! تایمز اسرائیل در گزارش مفصلی نوشت: حماس یک سال تمام وانمود کرد که دیگر توان جنگیدن ندارد و ترجیح می‌دهد اسرائیل را تحریک نکند. ارتش اسرائیل هم به "دیوار آهنین" هوشمند دور غزه که به دوربین، حسگر و تسلیحات کنترل از دور مجهز است، زیاد اطمینان داشت. حماس با تک‌تیرانداز و پهپاد، توان پایش و مراقبت از دیوار را از کار انداخت و به گفته‌ی یک افسر ارتش، "از همان اول ما دیگر نمی‌دیدیم در مرز غزه چه خبر است." دیوار آهنین چندلایه غزه که حتی دارای یک فونداسیون عمیق ضدتونل است، در ٣٠ نقطه شکافته شد و ١۵٠٠ نیروی حماس به بیرون سرازیر شدند...
🔸️بن‌سلمان: در حمایت از آرمان فلسطین، استوار هستیم 🔹ولی‌عهد عربستان: موضع ریاض نسبت به حمایت از تلاش‌ها برای دستیابی به صلح جامع و عادلانه استوار است. 🔹عربستان همواره از آرمان فلسطین حمایت می‌کند، ما عمیقاً نگران وخیم‌بودن شرایط انسانی در غزه و آسیب رسیدن به جان غیرنظامیان هستیم و بر لزوم رعایت قوانین بین‌المللی بشردوستانه و همچنین موضع عربستان سعودی در مخالفت با هدف قرار دادن غیرنظامیان به هر شکلی تاکید داریم. 🔹ریاض در حال تلاش برای برقراری ارتباط با همه طرف‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای توقف درگیری‌ها در غزه است.
امیرعبداللهیان به لبنان می‌رود/آغازسفرهای منطقه ای در پی جنایات صهیونیستهادرغزه 🔹سفیر ایران در لبنان: «با توجه به حوادث جاری فلسطین و جنایات انجام شده علیه غزه و پیامدهای خطرناک آن، سفر حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از امروز در منطقه آغاز می‌شود و جمهوری لبنان را نیز در بر می‌گیرد.»
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 زنان ۴۰ ساله امروز مانند دختران ۲۰ ساله قدرت باروری دارند! خیلی ها نگران این مسئله هستند که آیا در سنین ۴۰سال به بالا میشه اقدام به فرزند آوری کرد یا نه🤔 از زبان متخصصی همچون دکتر افروز بشنویم... ضمن اینکه یک واژه ای داریم به نام (گلدن بی بی)، یعنی بچه‌های طلایی (نوزادان طلایی)🥰 این کلمه به نوزادانی اطلاق میشه که در ۴۰سالگیِ مادر و حتی سن های بالاتر به دنیا میان؛ چون ۴۰سال از نظر ادبیات دینی ما، سن عقل و تکاملِ دینی و جسمی است. بچه‌هایی که بعد از ۴۰سالگیِ مادر به دنیا میان، بچه‌های خیلی باهوش و باقوت و قوی تری هستن! حتی بانوانی داریم که در سن شصت الی هفتاد سال فرزند دارشدند و از جهت سلامت جسمی،عقلی،روحی و...کاملتر و باقوت تر بودند ⭐️هموطن محترم!⭐️ از حرف مردم نترس. صاحب اولاد شو گاهی همین بچه‌ها سبب عاقبت بخیری والدین میشن. مخصوصا اینکه شما با نیت تمثیر و افزایش نسل شیعه فرزندآوری کنید که نوعی جهاد است و مورد عنایت اهل بیت و کمهای غیبی آنها قرار خواهید گرفت البته که باید آداب از منظر احادیث، رعایت بشه تا صاحب اولاد و بشید ولی بدانید که وقتی شما با چنین نیات پاکی اقدام کنید، خداوند مهربان خودش به تربیت فرزندان شما و امور مادی آنها کمک خواهد کرد.وعده ی کمک الهی،تخلف ندارد.
🔻حزب‌الله خیلی باهوش است/ وزیر دفاع اسرائیل احمق است رئیس‌جمهور سابق آمریکا: 🔹حزب‌الله خیلی باهوش است. آنها واقعا خیلی باهوش هستند. رسانه‌ها وقتی من این را می‌گویم خوششان نمی‌آید. 🔹اسرائیل یک وزیر دفاع ملی یا همچین آدمی دارند که می‌گوید: «امیدوارم حزب‌الله از شمال به ما حمله نکند» بعد روز بعدش آنها حمله کردند... اگر به حرفهای این احمق گوش کنید از شمال هم مورد حمله قرار می‌گیرید چون خودش گفت آنجا نقطه ضعف ماست! 🔹اظهارات ترامپ با انتقاد شدید هم‌حزبی‌های او در حزب جمهوری‌خواه مواجه شده است. ✅ @Rajanews_com
1.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سوغاتی وزیر خارجه امریکا برای کودکان غزه😭😭😡😡
باز هم سنگ اندازی برخی از مجلسی ها( اصلاح طلب) بر سر راه دولت انقلابی را از زبان نماینده انقلابی مجلس بشنوید
🔺ابو عبیده خطاب به صهیونیستها؛ 🚨اگر زمینی حمله کنید ارتش‌تان را درهم می‌کوبیم✌️ 🔴 ما در این نبرد به لطف خدا بیش از آنچه فکر می کردیم و برنامه ریزی می کردیم پیروزی به دست آوردیم.✌️ ابوعبیده سخنگوی قسام شاخه نظامی حماس
‏عقل برانداز : اینکه وزیرخارجه آمریکا امروز از اون سر کره زمین اومده و وارد فلسطین اشغالی شده دخالت و آتش افروزی نیست! اما اگر ایران با کمک به فلسطین و جبهه مقاومت بخواد تهدید و خطر رو از بغل گوشش رفع کنه ، یعنی دخالت و ایجاد تنش و ناامنی تو منطقه!