1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا ایّها الّذین امَنوا امِنوا». به شما قول میدهم چنانچه با همان نیات روزهای نخستین قیام شمشیر بزنید پیروزید و بر دشمن مزور غلبه می کنید. در میان شما هستند کسانی که احیانا قصد تسلیم دارند. من بیعتم را از ایشان بر می دارم و اتمام حجت می کنم تزویر به شما امان می دهد تا مقاومتتان را بشکند. پس از غلبه شک نکنید گردنتان را خواهد شکست.
#تله_تنش
#خویشتنداری
#آتش_بس
#اسلحه_زمین
#ترور
@hamrah_mardom
میخائیل میشوستین میشوستین نخست وزیر روسیه برای دیدار با مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران وارد تهران شد.
بنده خدا اومده التماس میکنه آقای پزشکیان بیا توافق جامع رو امضا کن.
اینجاست جایی که مردم ضرر یا سود انتخاب خود را میبینند. این توافق نامه بلاخره امضا میشه.
اگر آقای پزشکیان دلش برای مردمش بسوزه زودتر امضا میکنه اما اگر مثل حسن روحانی دلتنگ دولت شاه و ملکه باشه میزاره 4 سال دیگه نزدیک انتخابات بعدی امضا میکنه که فقط بازخورد انتخاباتی بگیرد.
هرچی میکشیم از این دروغی که به اسم جمهوریت در جهان براه افتاده میکشیم.
@hamrah_mardom
ببینید جکسون هنکل آمریکایی چی توییت کرده....
ایناام فهمیدن پزشکیان با هر نطق نسنجیدش چه بلایی سر ما آورده...
خاک بر سر غرب پرست های اصلاح طلب که با انتخاب احمقانه شون محور مقاومت رو هم تحت تاثیر قرار دادن..
@hamrah_mardom
🌐 حزب الله لبنان: رزمندگان ما تحرکات زمینی سربازان رژیم صهیونیستی در مزارع العدیسه را هدف قرار دادند و تعدادی را به هلاکت رساندند
@hamrah_mardom
266K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥احمد نادری نماینده مجلس ایران:
وقت تجدید نظر در دکترین هستهای فرا رسیده. مناسبات سیاست بینالملل بر مبنای توازن قوا بوده و هست، تا دیر نشده باید کاری کرد.
@hamrah_mardom
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنان طوفانی استاد علیرضا پناهیان خطاب به پزشکیان و فرماندهان نظامی .
در رژیم صهیونسیتی دیپلماسی و میدان یگانه هست در ایران چرا دیپلماسی و میدان یگانه نیست ؟
اگر دیپلماسی و میدان یگانه نباشد روزگار مسئولان را سیاه خواهیم کرد .
آقای پزشکیان چرا دیپلماسی و میدان یگانه نیست؟
ما تنها در یک صورت با صبر مسئولان همراهی میکنیم که اگر تاخیر برای نابودی کاملتر وضربه هولناکتر به رژیم صهیونسیتی هست قبول می کنیم وگرنه قبول نمی کنیم .
@hamrah_mardom
❌تاریخ نظارهگر تصمیم ما در این لحظات سرنوشت ساز است
🔹عمیقا باور دارم که پاسخ ایران به شهادت شهید هنیه و شهید نصرالله، صرفا انتقام خون این شهدا نیست؛ بلکه بیانگر میزان آمادگی ما برای ظهور است. یا دو دو تا چهار تا کردنهای دنیوی را کنار میگذاریم و پاسخ کوبنده میدهیم و بعد هم تبعاتش را به جان میخریم و نشان میدهیم که العجل گفتنهایمان صرفا بلوف نبوده؛ و یا اینکه با هزار و یک بهانه، دائما امروز و فردا میکنیم تا نهایتا اسرائیل نبرد مرگ و زندگی را به نفع خودش تمام کند و کار جبهه مقاومت را یکسره کند و بالتبع، ظهور هم سالها به عقب بیافتد.
🔹در این لحظات تاریخی، خون هنیه و خون نصرالله را هموزن خون سفیر حسین علیه السلام (مسلم بن عقیل) در سال ۶۱ هجری میدانم که با عدم واکنش و تصمیم درست کوفیان در قبال خون او، نهایتا خود امام را نیز به مسلخ بردند. حالا هم دو راه بیشتر پیش رو نداریم؛ یا دنیاطلبی و عافیت طلبی را ترجیح میدهیم و فرمان جهاد نائب امام را به آینده نامعلوم حواله میدهیم و امام غائب را مجددا سالها در سیاهچال غیبت تنها میگذاریم؛ و یا اینکه با لبیک گفتن به نائب او، تاریخ سازی میکنیم و اجازه نمیدهیم که خون شهدایی که سفیران ظهور هستند به هدر رود. تاریخ نظارهگر تصمیم ما در این لحظات سرنوشت ساز است. خدایا روسفیدمان کن...
🔹قلْ إِنْ كَانَ آبَاؤُكُمْ وَأَبْنَاؤُكُمْ وَإِخْوَانُكُمْ وَأَزْوَاجُكُمْ وَعَشِيرَتُكُمْ وَأَمْوَالٌ اقْتَرَفْتُمُوهَا وَتِجَارَةٌ تَخْشَوْنَ كَسَادَهَا وَمَسَاكِنُ تَرْضَوْنَهَا أَحَبَّ إِلَيْكُمْ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ وَجِهَادٍ فِي سَبِيلِهِ فَتَرَبَّصُوا حَتَّىٰ يَأْتِيَ اللَّهُ بِأَمْرِهِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِين: بگو اگر پدرانتان و فرزندانتان و برادرانتان و همسرانتان و خویشانتان و اموالی که فراهم آورده اید و تجارتی که از بی رونقی و کسادی اش می ترسید و خانه هایی که به آنها دل خوش کرده اید، نزد شما از خدا و پیامبرش و جهاد در راهش محبوب ترند، پس منتظر بمانید تا خدا فرمان عذابش را بیاورد؛ و خدا گروه فاسقان را هدایت نمی کند (توبه/۲۴).
👤 دکتر منان رئیسی
@hamrah_mardom
📌هدف قرار گرفتن یک خودرو در نزدیکی سفارت ایران در سوریه در حمله هوایی جهود
@hamrah_mardom
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نامه خاتمی به دولت آمریکا و به رسمیت شناختن اسرائیل و خلع سلاح حزب الله لبنان.
این نامه مربوط به زمان ریاست جمهوری وی بوده
بنا بر شواهد تیم اصلاح طلب دولت فعلی هم تا این لحظه در همین مسیر قدم برداشته و به دنبال نابودی نقاط قوت، خلع سلاح ایران، بالا بردن پرچم سفید تسلیم و خیانت به کشور است!
#جهاد_تبیین
@hamrah_mardom
شهادت سید حسن نصرالله خسارتی بسیار عظیم، زخمی عمیق و ضربه ای بس کاری به پیکره مقاومت است. در این هیچ شکی نیست. عالم اسلامی و مقاومت ضد اسراییلی مردی را از دست داده که بی شک جایگزین نخواهد شد. باید بدانیم که زخمی چنین عمیق را مرهم های ساده علاج نخواهد کرد.
اینها که اکنون در اسراییل بر سرکارند دست برنخواهند داشت. تصورات مبتنی بر کاهش تنش، آتش بس یا صلح، یکسره خام اندیشی است. از ابتدا هم همین بود. این که می بینید تازه آغاز راهی بسیار دشوار و پرماجراست. اسراییل از بیم موجودیت خود می جنگند و هیچ خط قرمزی را هم رعایت نخواهد کرد.
در این هم شکی نیست که پایین آمدن هزینه جنایت،و محاسبات دشمن درباره هراس مقاومت از درگیر شدن در جنگ بزرگ، به اضافه نفوذ نامرئی و خطرناک، در ایجاد این وضعیت نقش اساسی ایفا کرده است. هر کس که به هر نحو پیام ضعف ارسال کرده، باید درباره نقش خود در این معرکه بیمناک باشد و بیندیشد.
اما این فقط بخشی از داستان است. واقعیت این است که در این نوع جدید جنگ که باند نتانیاهو آغاز کرده اند ‘ایجاد توازن در پاسخ’ گرچه لازم است اما باز هم صحنه را به طور بنیادین تغییر نخواهد داد. باید برای یک منازعه عمیق و بلند مدت آماده شد. قواعد در ذهن دشمن اساسا تغییر کرده.
به اقداماتی گسترده،شجاعانه و طولانی مدت در گسترده منطقه نه فقط علیه اسراییل بلکه علیه همه محور شر نیاز است. سید هم نه به دلیل جنگ در شمال، بلکه به این دلیل ترور شد که حاضر نشد جدایی ارکان محور را از هم بپذیرد. حالا همه باید کنار هم بایستند و برای این واپسین نبرد هم قسم شوند.
دشمن ضعف خود را پشت بی باکی در جنایت پوشانده و صبر ما را حمل بر ترس می کند. امریکا و اسراییل هر دو از جنگ عمیقا هراسانند. اگر از عملیات وعده صادق یک درس آموخته باشیم همین است و بس. تفکر راهبردی اقتضا می کند به همین هراس عمیق دشمن حمله کنیم. محور باید یکپارچه عمل کند.
اگر در این لحظه تشخیص ندهیم که ضعف دشمن کجاست و به آن یورش نبریم، خود مسئول آن فجایعی خواهیم بود که به سوی ما می آید. و اگر شجاع باشیم، و به ترس های دشمن حمله کنیم، ورق به سرعت برخواهد گشت.
اگر ورای محاسبات دشمن عمل کنیم جنگی آغاز نخواهد شد. اسراییل و امریکا همه این جنایت ها را می کنند که بدون جنگ به اهداف جنگ برسند. تله جنگ، خود تله اسراییل است که در ذهن برخی کارگذاشته شده. اما اگر کوتاهی کنیم،باند قاتل دیر یا زود کاری می کند که آن وقت ناچار به جنگ خواهیم شد.
مدت هاست که کشور اسیر هوس رانی سیاسی گروه هایی است که هیچ نمی فهمند وارد چه روزگار سخت و صعبی شده ایم. برای حفاظت از اسلام و مقاومت، اکنون ایران باید پشت سر رهبر خود متحد باشد. هر کس آماده جهاد مقابل اسراییل است در سنگر ماست و هرکس درون سنگر فتنه کند سمت دشمن ایستاده است.
شهادت سید، هشدارباشی است که باید آن را بسیار جدی گرفت. کسی که تا اینجا آمده چرا نباید جلوتر بیاید؟ همه چیز به ما بستگی دارد که خود را باور کنیم، دست برادری به هم بدهیم، شجاع باشیم و به قلب های داغدار مردم خود تکیه کنیم یا نه؟ انتخاب های ماست که آینده را خواهد ساخت
مهدی محمدی
@hamrah_mardom
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضع دقیق و انقلابی حجت الاسلام نبویان منتخب اول مردم تهران در مجلس
چرا جنایت ترور شهید سید حسن نصرالله رخ داد؟
⚠️ چون ما قبلا پاسخ درستی به ترور شهید سلیمانی ندادیم.
⚠️ چون پاسخ مناسب به ترور شهید هنیه ندادیم.
اگر ما در همان سطح جواب می دادیم ، او دیگر جرئت این جنایت را نداشت...
🔻پاسخ ترور شهید سید حسن نصرالله باید هم سطح این ترور باشد
☄️ در پاسخ، باید نتانیاهو و کل کابینه اش که به اندازه کفش سید حسن نصرالله ارزش ندارند ، به جهنم فرستاده شوند...
⚠️ اگر امروز اقدام نکنیم، فردا دیر است وبه سراغ ایران هم خواهند آمد.
#کربلای_لبنان
#توابین_نباشیم
@hamrah_mardom