دیدار اساتید دوره بینش ولایی و نهج البلاغه، حجج اسلام فخریان و مهدوی ارفع با حضرت آیت الله حسینی شاهرودی نماینده مکرم ولی فقیه و منتخب مردم شریف کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛
در این دیدار بعد معرفی و توضیح اجمالی دوره توسط اساتید محترم،حضرت آیت الله شاهرودی ضمن ابراز خرسندی از تشکیل چنین دوره هایی، فرمودند: جامعه امروز ما نیازمند و تشنه معارف ناب قرآن و نهج البلاغه هستند؛ در این زمینه باید تلاش و کار کرد، اگر ارتباطمان با قرآن و نهج البلاغه کم باشد و مانوس نباشیم ضرر خواهیم کرد.
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
بزرگترین اهانت به زن
رهبر معظم انقلاب:
زن در فرهنگ و دنیای غربی به ابتذال کشانده شده، تحقیر شده و به او اهانت شده است. اینکه زن و مرد در پشت میز دیپلماسی و کنار همدیگر، شانهبهشانه، بنشینند، جبران آن لطمهیی را که غربیها به زن وارد کردهاند، نمیکند. از زن به عنوان یک وسیلهی التذاذ و شهوترانی استفاده کردهاند. آنها معتقدند که زن بدون آرایش ارزش ندارد؛ باید خودش را آرایش کند تا مردها او را بپسندند؛ این بزرگترین اهانت به زن است.
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
⚡️عبارت «حجاب اجباری» یک کلاه است که نباید بگذاریم این کلاه سرمان برود.
🔻 حسین سوزنچی، عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)
🔸از سوالات غلطی که در مورد مسئله حجاب مطرح است این است که حجاب مهمتر است یا عفت؟ سوال به شدت سوال غلطی است چراکه عفت، یک وجهه حجاب است. امروز بُعد هویتی حجاب خیلی مهم شده است. معنای هویتی و نمادین حجاب یک معنای خاصی است که اگر به آن توجه نکنیم، مسئله به بیراهه میرود.
🔸اگر بخواهیم امروزه بین حجاب و عفت ارزشگذاری کنیم، نمیتوانم بگویم عفت بالاتر از حجاب است، چرا که ما با پدیده جدیدی مواجه هستیم. معنایش این نیست که عفت مهم نیست، مسئله سطح ارزشگذاری است.
🔸برخی برای حجاب از کلمه «اجباری» استفاده میکنند. به جای این کلمه «اجباری»، باید کلمه «قانونی» را قرار داد. آیا ما چراغ قرمز اجباری، پلیس اجباری، مدرسه اجباری و… داریم؟ کلمه اجبار بار منفی شدید دارد. با همین کلمه حتی میتوان مدرسه رفتن را هم زیر سوال برد. عبارت «حجاب اجباری» یک کلاه است که نباید بگذاریم این کلاه سرمان برود.
➕ بیشتر بخوانید:
http://kowsarnews.ir/news/view/79228
@kowsarnews
💠 تبیین حجاب در بینش قرآن كریم توسط حضرت آیتالله جوادی آملی:
🔻 حجاب زن حقي الهي است
📗 قرآن کریم وقتی مسأله لزوم حجاب را بازگو میکند، علت و فلسفه ضرورت حجاب را چنین بیان میفرماید: « ذلِکَ أَدْني أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ»؛ یعنی برای این که شناخته نشوند و مورد اذیت واقع نگردند. چراکه آنان تجسم حرمت و عفاف جامعه هستند و حرمت دارند.
🔹 تبيين حجاب در بينش قرآن كريم اين است كه زن بايد كاملاً درك كند كه حجاب او تنها مربوط به خود او نيست تا بگويد من از حق خودم صرفنظر كردم، حجاب زن مربوط به مرد نيست تا مرد بگويد من راضيم، حجاب زن مربوط به خانواده نيست تا اعضاي خانواده رضايت بدهند.
🔹 حجاب زن، حقي الهي است، حرمت زن نه اختصاص به خود زن دارد نه شوهر و نه ويژه برادر و فرزندانش ميباشد، همه اينها اگر رضايت بدهند، قرآن راضي نخواهد بود، چون حرمت زن و حيثيت زن به عنوان حقاللَّه مطرح است.
🔹 زن به عنوان امين حقاللَّه از نظر قرآن مطرح است، يعني اين مقام را و اين حرمت و حيثيت را خداي سبحان كه حق خود اوست، به زن داده و فرموده: اين حق مرا تو به عنوان امانت حفظ كن.
🔹 قرآن كريم وقتي درباره حجاب سخن ميگويد ميفرمايد: حجاب عبارت است از احترام گذاردن و حرمت قائل شدن براي زن كه نامحرمان او را از ديد حيواني ننگرند لذا، نظر كردن به زنان غيرمسلمان را، بدون قصد تباهي جايز ميداند و علت آن اين است كه زنان غيرمسلمان از اين حرمت بيبهرهاند.
بیانیه عفاف و حجاب.a5.pdf
956.1K
بیانیه عفاف و حجاب مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران