🔷تفاوت سنی زیاد در ازدواج :
🔹تفاوت سنی زیاد بین زن و شوهر
می تواند برای هر دو نفر مشکلات جدی ایجاد کند. البته معمولاً در اوایل ازدواج این مشکلات چندان زیاد به نظر نمی رسد اما پس از گذشت چند سال به طور جدی خود را نشان می دهد.
🌀اگر بیش از اندازه از همسر خود بزرگتر باشید:
💠 این امکان وجود دارد که حوصله او را نداشته باشید و نتوانید خامی ها، بی تجربگی ها و کندی او در باره مسائل زندگی را تحمل کنید. در واقع ممکن است از این که شاهد هستید همسرتان با مسائلی دست به گریبان است که شما مدتها پیش آنها را پشت سر گذاشته اید، خسته شوید.
💠 تمایل دارید بیشتر اوقات نقش والد را بازی کنید، زیرا تجربه بیشتری دارید. تقریباً غیرممکن است که بتوانید از پند و اندرز دادن و نصیحت کردن همسرتان چشم بپوشید. همین باعث می شود که همیشه با همسرتان مانند یک کودک رفتار کنید و در دام ارتباط مداوم والد- کودک بیفتید. این ارتباط باعث خشم و انزجار همسرتان نسبت به شما و عصبانیت متقابل شما نسبت به او می شود و تاثیر مخربی بر رابطه تان می گذارد.
💠 در رابطه قدرت بیشتری پیدا می کنید و وسوسه می شوید که همسرتان را کنترل کنید. به دلیل بالاتر بودن سن، تجربه های بیشتر و احتمالاً موفقیت های مالی بیشتر ممکن است همسر خود را کنترل کنید تا دست به کارهای ناپخته و حساب نشده نزند.
💠ممکن است بخواهید خود را جوان تر از سن واقعی تان نشان دهید. افراد در هر سنی نیازهای خاصی دارند اما وقتی فردی با همسری بسیار جوان تر از خودش ازدواج می کند ممکن است از اینکه به نیازهای سنی خودش پاسخ دهد دست بردارد و برای رضایت خاطر همسرش سعی کند که رفتارهای سنین پایین تر را انجام دهد.
🌀اگر بیش از اندازه از همسر خود جوان تر باشید:
💠 این امکان وجود دارد که به او به عنوان یک الگو و آموزگار نگاه کنید و در مقابل او احساس ضعف و حقارت کنید. وقتی همسرتان به مراتب از شما بزرگتر باشد طبیعی است که موفق تر، باتجربه تر و از لحاظ اقتصادی با ثبات تر باشد. این موضوع می تواند فرد را به طور ناخودآگاه تحت تاثیر قرار دهد به طوری که احساس کند همسرش از او بهتر است.
💠ممکن است همیشه برای همسرتان نقش کودک را بازی کنید. وقتی که تجربه کمتری دارید و مشاهده می کنید که همسرتان با تجربه تر است ممکن است به طور ناخودآگاه در مقابل او در اکثر مواقع نقش یک کودک را بازی کنید.
💠 ممکن است بخواهید خود را مسن تر از سن واقعی خود نشان دهید. برای این که تفاهم بین خود و همسرتان را بیشتر کنید، احتمال دارد رفتارهای مطابق با سن خود را کنار بگذارید و مطابق میل او رفتارهای سنین بالاتر
را نشان دهيد.
❤️ @Hamsar ❤️
❤️🍃❤️
#سیاستهمسردارى
✔️در دعوا با همسر و خانواده همسرت، حد نگهدار و راه برگشت را برای خودت باز بگذار،
❌هر چی از دهنت درآمد نگو،
❌هر کاری را نکن،
❌هر حرفی نزن،
❌هر بیاحترامی نکن.
🔸 حرفی نزنی که نشه بعدا جمعش کنی، هر غیبت و بدگویی از آنها برای دیگران نکن و احتمال بده که ممکن است برگردی و راه برگشت را بر خودت نبند.
💔سایه بعضی از حرفها و رفتارها تا ابد خواهد ماند و نخواهد گذاشت که آرام بگیری.
❤️ @Hamsar ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕زندگی هرچقدر هم
که بد به نظر برسه
همیشه کاری هست
که بشه انجام داد و
توش موفق بود
تا زمانی که زندگی
هست امید هم هست🌱
سلام صبحتون بخیر
❤️😊💐🌹
❤️ @Hamsar ❤️
♥️🍃🍃♥️💫
🍀
♥️
#هنر_زندگی_کردن
اجازه بدهیم آدمها با برداشتهای شخصی خودشان جلو بروند و سعی نکنیم تفسیرشان را تغییر دهیم!
کسی که مدت طولانی، رفتارها و حرفهای شما را تحریف میکند و تفسیرهای شخصیاش بسیار با دنیای شما تفاوت دارد یعنی شما را آنطور که هستید نمیبیند!
ممکن است تلاشهای گاه و بیگاه ما، به طور موقت، تفسیرهای طرف را تغییر دهد اما باز فرد، برمیگردد به تحریفهای شخصیاش!
برای رابطهای که مدتهاست دستخوشِ تحریف شده است، توضیح و تلاش برای نیتِ رفتارها و حرفها فایدهای ندارد. شخصی که سالهاست شما را انطور که هستید ندیده است، یعنی سالهاست با خود شما در رابطه نیست! بلکه با تصویری ذهنی از شما در رابطه است.
اجازه بدهیم با تفسیرهایشان جلو بروند.
توقف آدمها با تفسیرهای شخصیشان کار ما نیست، کارِ تجربه و زمان است.
اجازه بدهیم زمانی داشته باشند برای درگیری و تصمیم گیری با تصویری ذهنی از ما و مهم تر از همه اجازه بدهیم با تجربه تر شوند.
♥️
🍀
♥️🍃🍃♥️💫
❤️ @Hamsar ❤️
💔 هفت عادت مخرب وجود دارد که در درازمدت زندگیهای مشترک را از بين میبرد:
1⃣ عيبجويي
2⃣ سرزنش کردن
3⃣ نق زدن
4⃣ شکوه و گلايه
5⃣ تهديد
6⃣ تنبيه
7⃣ دادن حق حساب يا باج براي تحت کنترل در آوردن ديگری
💞 در مقابل هفت عادت مهرورزی را بايد جايگزين رفتارهايمان سازيم:
1⃣ گوش دادن فعال
2⃣ حمايت
3⃣ تشويق
4⃣ احترام
5⃣ اعتماد
6⃣ پذيرش
7⃣ گفتگو هميشگی بر سر اختلافات
❤️ @Hamsar ❤️
💑 با همسرتان حرف بزنید! زنان، مردانی را كه تودار هستند راه نمیپسنـدند!
🔸مرد ایدهآل با همــسرش حرف میزنــد. مسائل زندگی در ابتدا از طریق ارتباط کلامی، به ویژه بحث درمورد افکـــار، احساسات و آرزوهای ما مطـــرح میشود و با یکدیگـــر در میان گذاشـــته میشود. افکار، احساسات و آرزوها را نمیتوان با رفتار مشاهده کرد و به آنها پی برد. یکی از عمیقترین آرزوهای یک زن این است که همـــسرش را بشناسد.
🔸وقتی مــرد از افکار، احساسات و آرزوهای خود حرف میزند همــسرش احساس میکند اجـــازه ورود به دنیــای خودش را به او داده است اما وقتی مردی مدتهای طولانی درباره احساساتش حرف نمیزند، همــسرش احساس میکند که رابطهاش را با او قطــع کرده و در نتیجه احساس انزوا و تنهایی میکنـــد.
🔸زنان، مردانی كه خیلی تودار هستــند و درمورد مسائل و احساسات خود حرفی نمی زنند را نمیپسندند و در عوض دوست دارند همسرشان درمورد احساسات و باورهایش با آنهــا صحبــت كنــد.
❤️ @Hamsar ❤️
هدایت شده از قاصدک
دنبال شومیز خوشگل میگردی؟☺️
بیا من یه خوشگلشو برات آوردم😍
برای راحتی شما در خرید
مجلسی،راحتی، مانتو، کیف، کفش🤩
✂️سایز بزرگ هم داریم😍
💥کیفیت دوخت و جنس تضمینی
✉️ ارائه ی کد مرسوله پستی🤩
https://eitaa.com/joinchat/3188654175C90b1a9dada
#همسرداری
🍃🌸
🔺علت رنجش
من فکر میکنم آن چه موجب رنجش آدمها از یکدیگر میشود، این است که :
غالبا ما آدمها توقع داریم طرف مقابلمان، به تمام وقایع دنیا از زاویهی دید ما نگاه کند!
در صورتی که درون هر آدمی، دنیای متفاوتی وجود دارد که با پذیرش این تفاوتها، روابط شکل مناسبتری خواهند داشت
❤️ @Hamsar ❤️