#عصبانیت_همسر
سلام همسر من خیلی زود عصبی میشه خودش میگه دست خودم نیست بچه سرو صدا میکنه میگه میبینم عصبانی میشم میخوام دعواشون کنم بخاطر همین شامشو که میخوره زود از خونه میره بیرون تو حیاط یه اتاق جدا داریم میگه نمیخوام چیزی بگم شما ناراحت بشید بخاطر همون میرم و این منو خسته کرده هر روز تنها بودن میگه بیدار باش بچها خوابیدن میام منم خسته میشم در طول روز با سه بچه خوابم میبره بیشتر وقتا یا میگم بریم مسافرت نمیاد یا اگرم بیاد دلش راضی نیست خوش نمیگذره بهش میگه بچها جرو بحث میکنن عصبی میشم، میگم برو دکتر نمیره میگه برم بهم میگن دیوانه، من احساس میکنم تو بچگی اذیت شده خودش میگه خیلی تو بچگی کتک خوردم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما بانوی گرامی
نکته ای که در ارتباط با همسر محترم هست، این هست که خود ایشان واقف به نقطه ضعف خودشان هستند، آن را پذیرفتند و سعی میکنند طوری عمل کنند که این نقطه ضعف ایشان برای شما و بچه ها مشکلی ایجاد نکند، جای قدردانی دارد گرچه با رعایت مسائلی میتوان مشکل را کمتر کرد. از آن جایی که به احتمال زیاد بخشی از این عصبانیت ناشی از اتفاقات دوران کودکی ایشان هست، اولا خود شما سعی کنید همین الان و تا جایی که در توان شما هست، با محبت کردن خود و برقراری روابط زناشویی مثبت و حفظ احترام ایشان از طریق دیدن نقاط قوت و تعریف و تمجید و تشکر از آن ها و پرهیز از عیب جویی و غر زدن های مکرر به ایشان، در کمرنگ تر کردن اثر اتفاقات کودکی و جبران آن ها ، نقش ایفا کنید، در این زمینه توصیه میکنم حتما صوت های هنر زن بودن ۱ و ۲ را با دقت گوش دهید و آن را اجرایی کنید.با توجه به این که میدانید در کودکی خود سختی کشیدند و از طرفی الان هم مراعات حال شما و بچه ها را دارند، شما هم با ایشان همدلی کنید، برای ایشان توضیح دهید که مراجعه به روان شناس، هرگز به معنای این نیست که فرد دیوانه هست، اتفاقا افرادی که از بقیه عاقل ترند، برای حل مسائل خود و بهتر کردن زندگی خود و اطرافیان، از دانش و تخصص روان شناسان متعهد و متخصص استفاده میکنند! این تفکر اشتباه که فردی که به روان شناس مراجعه میکند دیوانه هست، باعث میشود فرد مشکلش حل نشده باقی بماند، بسیاری از افراد هستند که ممکن است به دلایلی زودتر عصبانی شوند،در این مواقع مشاور یا روان شناس به آن ها تکنیک های کنترل خشم را اموزش میدهد که با تمرین کردن آن ها، میتوانند مشکل خود را حل کنند و خودشان هم کمتر رنج بکشند، درست هست که ایشان به خاطر آسیب نزدن به بچه ها سعی میکند از آن ها دوری کند، اما به هر حال هم خود ایشان نیاز دارد که با فرزندان خودش ارتباط داشته باشد و هم فرزندان نیاز دارند که با پدرشون در ارتباط و تعامل باشند. اصلا نیاز نیست که کسی متوجه بشود که شما به روان شناس مراجعه کردید، حتی اگر در شهر کوچکی هستید میتوانید از مشاوره های آنلاین یا تلفنی خوب و قابل اعتماد که حتی در شهر های دیگر هستند استفاده کنید یا برای مراجعه حضوری، ابتدا تحقیق کنید و به شهر های اطراف بروید. مشخص هست که نباید لحن و بیان شما به شکلی باشد که ایشان را تحقیر کند و بیان کننده این باشد که ایشان مریض هستند و باید به دکتر بروند، نوع لحن و کلام شما باید همدلانه و دلگرم کننده باشد تا ایشان انگیزه بگیرند که پیش روان شناس بروند، حتی میتوانید به ایشان بگویید بیا هر دو به روان شناس مراجعه کنیم، تا به هر دوی ما راهکار هایی بدهد که بتوانیم با هم این مشکل را حل کنیم.
تکنیک های کنترل خشم در کانال مطرح شدند، پیشنهاد میکنم حتما هشتگ های مشابه را در کانال جست و جو کنید و مطالعه بفرمایید.
برای شروع اولا توصیه میکنم صوت های کنترل خشم و مدیریت هیجانات استاد پوراحمد را از ادمین محترم دریافت و به همسر خود هدیه دهید یا حتی هر دو با هم گوش کنید و آن ها را اجرایی کنید، همزمان با انجام این کار، کم کم با همسر هماهنگ کنید که کل زمان بیداری بچه ها را بیرون نروند و بعد از شام در خانه بمانند اگر اتفاقی افتاد و عصبانی شدند، همان موقع بیرون بروند، قدم بزنند، اب خنک بنوشند، نفس عمیق بکشند، با آب خنک وضو بگیرند و ... زمانی که عصبانیت فروکش کرد دوباره برگردند، با این کار و عمل به صوت های استاد، این مشکل به مرور کمرنگ تر خواهد شد. خود شما هم سعی خود را بکنید که در این زمان هم بچه ها را به نحوی سرگرم کنید و مشعول کنید که کار هایی که موجب عصبانیت پدر میشود را کمتر انجام دهند و هم اگر در سنی هستند که میشود با آن ها در این مورد هماهنگی کرد، این کار را انجام دهید، ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تداوم_در_انجام_کارها
سلام🌷پسرم۱۸ساله/مزاجمسوداوی/درونگرا/فرزندآخر/تنها با والدین.
۱.آدمی هستم که زیاد شاخه به شاخه میپرم و نظرم زیاد عوض میشه، مثلا کتاب خونه درس میخوندم باز بعد یه مدت اومدم خونه، حالا اینجا انگیزه ندارم، باز تو این فکرم که برم کتابخونه! یه جورایی متمرکز نیستم. مثلا یه حرفه یا برنامه رو نمیتونم تا آخر ادامهبدم و زود خسته یا نا امید میشم...
۲.گاهی اوقات کاری میکنم یا حرفی میزنم که بعدش میفهمم غلط بوده اونم بدون اینکه از قبل تصمیم شو بگیرم و اکثرا ناخودآگاه، از بچگی این حالتو داشتم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما پسر بزرگوار
خیلی عالی هست که شما در خودشناسی و شناخت نقاط ضعف و برطرف کردن آن ها اهتمام دارید، ان شاالله که بتوانید در این مسیر موفق و موید باشید، البته به شرط اینکه دیدن عیب ها منجر به این نشود که ما نقاط قوت و توانمندی های خودمان را هم نادیده بگیریم و از آن ها در جای خودش نتوانیم استفاده کنیم. بلکه نقاط ضعف و قوت در کنار هم باید دیده بشوند،
در مورد از این شاخه به آن شاخه پریدن، زمانی این مسئله قابل توجه هست که یا در امور مهم و اثرگذار از زندگی رخ دهد، مثلا فرد مدام رشته تحصیلی یا شغل خود را عوض کند و در هیچ کدام هم نتواند کار را به سرانجامی که باید برساند، یا اینکه گستره ی این شاخه به ان شاخه شدن بسیار وسیع باشد و همه ی فعالیت های زندگی را دربربگیرد به طوری که اطرافیان شما مثل خانواده و دوستان این بازخورد را به شما بدهند و از دست شما گله مند باشند که هیچ کاری حتی کار های کوچک داخل منزل را هم نمیتوانید به سرانجام برسانید. اگر در غیر این صورت هست مثلا در حد تنوع در جابه جایی مکان درس خواندن هست مشکلی ندارد،گاهی اوقات برای افزایش تمرکز اتفاقا نیاز هست که فرد تنوعی در محل درس خواندن خود بدهد، و این جای نگرانی نیست اما اگر مشمول دو مورد بالا میشود، به نکاتی که گفته میشود توجه داشته باشید، اگر مشکل برطرف نشد، پیشنهاد میکنم با یک روان شناس متعهد و قابل اعتماد صحبتی داشته باشید.
اول اینکه برای انجام کار ها، هدف خود را مشخص کنید، از کار های کوچک گرفته تا کار های بزرگ، هدف اصلی خود را مشخص کنید و حتی المکان به خصوص در کار های بزرگتر گام های زمانی هم تعیین کنید، مثلا انجام این کار شامل سه مرحله میشود که هر کدام را تا فلان زمان سعی میکنم به اتمام برسانم.( اگر دقیقا سر همان زمان نشد ناامید نشوید و کار را رها کنید، بلکه سعی کنید حدودا در همان بازه زمان به انجام برسانید.)
یکی از دلایل از این شاخه به آن شاخه پریدن، نداشتن برنامه مشخص برای انجام کار های مختلف هست، فرد میخواهد مجموعه زیادی از کار ها را انجام بدهد، اما الویت بندی و برنامه ریزی زمانی برای آن ندارد، همه را با هم انجام میدهد و هیچ کدام را هم به سرانجام نمیرساند، پس باز هم برای کار های ریز و درشت، برنامه ریزی کنید و برای هر کدام الویت زمانی تعیین کنید، حتما این برنامه را روی کاغذ پیاده کنید و صرفا در حد برنامه ذهنی نگه ندارید. برای پایبندی به این برنامه برای خود تشویق و جریمه قرار دهید، اگر توانستید کاری را ولو کوچک به اتمام برسانید، به تناسب اهمیت کار، یکی از فعالیت هایی که مورد علاقه شماست انجام دهید مثلا انجام فلان بازی یا ورزش با دوستان، اگر نتوانستید و کار را نیمه کار رها کردید، خودتان را جریمه کنید مثلا از کاری که دوست داشتید در این هفته صرف نظر کنید و ...، از اینکه حوصله تان سر برود یا حتی کلافه شوید و ... فرار نکنید، با همین حال سعی کنید کار را تا اخر به انجام برسانید و بعد سر کار دیگر بروید، چندین بار اول سخت هست اما به مرور آسان تر میشود تا جایی که دیگه با آن مشکلی نخواهید داشت، یوی دیگر از علت های از این شاخه به ان شاخه پریدن کمالگرایی است و از طرفی تلاش نکردن برای حل مسئله، یعنی فرد میخواهد همه ی کار ها را به بهترین نحو انجام دهد و اگر از استانداردی که برای خود تعیین کرده کمی پایین تر آمد یا مشکلی در روند کار ایجاد شد، بدون تلاش برای حل آن، کار را رها میکند و به دنبال کار دیگری میرود، اولا به خودتان این اجازه و فرصت را بدهید که در همه ی کار ها عالی نباشید ، بعضی از کار ها را هم در سطح معمولی انجام دهید، واقعا هیچ فردی نمیتواند و اصلا قرار هم نیست که در همه ی کار ها عالی باشد!! از طرفی به عنوان فردی که در آینده نزدیک قرار هست ان شاالله خودتان زندگی تشکیل بدهید و مسئولیت های زیادی در زندگی خودتان بپدیرید، از همین الان خود را وادار کنید در صورت بروز مشکل در روند یک کار، آن را رها نکنید بلکه خلاقیتی به خرج دهید، از دیگران سوال کنید و از تجربه دیگران بهره ببرید، با بقیه مشورت کنید، جست و جو کنید و راهکاری بیابید که بتواند آن مسئله را حل کند........
ادامه...
مانع را برطرف کنید و کار را به اتمام برسانید،در این امر نیز از همان تشویق و جریمه میتوانید استفاده کنید.
برای سوال دوم، به طور خاص اولا از تکنیک درنگ کردن استفاده کنید، به عنوان یک نوجوان طبیعی است که هیجانات زیادی دارید، حالات روحی و جسمی خود را در شرایطی که هیجان زیادی دارید اعم از شادی، غم، خشم، استرس و ... دقیقا شناسایی کنید، حتی میتوانید با سرچ کردن بعضی از این حالات را بشناسید مثل افزایش ضربان قلب و تنفس، حالت برافروختگی و ...، در زمانی که این حالات داشت به سراغ شما می آمد از انجام کار یا صحبت پرهیز کنید و اگر قادر نیستید از آن محیطی که در آن قرار دارید فاصله بگیرید، مثلا به محیط دیگر برودید،در اتاق دیگر قرار بگیرید با اگر با گوشی در حال صحبت و پیام دادن هستید، گوشی را از خودتان جدا کنید و در جای دیگر بگذارید، در این فاصله یا ذکری با خود بگویید، نفس عمیق بکشید یا آب سرد بنوشید یا وضو بگیرید یا اعدادی را به شکل معکوس بشمارید تا از قله و اوج هیجان خود فاصله بگیرید و کمی حالات شما آرام تر بشود و بعد دوباره به ادامه کار خود بپردازید.
گاهی برای افزایش صبر و طمانینه، نیاز هست که ادای افراد صبدر را درآورید، ولو اینکه به اصطلاح دل شما مثل سیر و سرکه میجوشد،همین ادا در آوردن باعث میشود کم کم این رفتار، در شما تثبیت بشود و به شرط ادامه برای شما ملکه بشود.
به طور کلی برای هر دو سوال چند راهکار بسیار مهم را حتما حتما در نظر داشته باشید.
۱.دوری از گناهان و نماز اول وقت به خصوص الان که در ایام جوانی هستید، چون این وعده ی صادق خداوند هست که کسی که به خاطر خدا از گناه دوری کند، حکمت در رفتار و گفتار به او عطا میشود. ان شاالله که همه ی ما مشمول این وعده باشیم.
۲. ورزش کردن، بسیاری از رفتار های سریع و بدون فکر و اصطلاح تکانشی یا از این شاخه به آن شاخه پریدن، با تخلیه انرژی های اضافه از طریق ورزش کردن و کسب نشاط و سرزندگی برای انجام راهکار های ارایه شده قابل حل هستند.
۳.محاسبه نفس در پایان روز، حتما در پایان روز اعمال و کار های خود را در طول روز بررسی کنید، هم کار های نابه جایی که انجام شده هم کار هایی که نیمه کاره رها شده، برای جبران آن ها برنانه ریزی کنید، در مواردی که خطایی رخ داده نزد خدای خود استغفار کنید و از او برای جبران آن مدد بخواهید، سعی کنید هر روز تعداد این موارد نسبت به روز قبل کمتر شده باشد،برای برطرف شدن این مسائل عجله نکنید و سریع ناامید و دلسرد نشوید، به خود فرصت دهید و راهکار ها را انجام دهید، تغییرات مثبت به مرور رخ خواهند داد ان شاالله، موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
# دوران نامزدی
# دخالت مادر و خدشه دارشدن اقتدار همسر
سلام علیکم
تقریبا هفت ماه هست که عقد کرده ام همسرم کارشناسی ارشد و طلبه هستند و فعلا امریه میروند من هم طلبه میباشم همسرم و خانواده اش دوست دارند مغازه دار شود ولی خانواده من میخواهد که استخدامی یا کار فرهنگی بکند درموقع خواستگاری هم موافق بودند بعضی وقتها بعضی چیزها که ناراحتم میکرد را میگفتم او قبول کرده بود حرفم را بگویم البته آن حرفها جزئی بود بعداً گفت که به خاطر حرفهای من و حرف مادرم که گفته بود اجازه نمیدهم ببرد خانه اش مادرم این حرف را به خاطر حرف همسرم در مورد دخالت کردن گفته بود گفت طلاق میدهم و من بعداً پیامک فرستادم و جوابم را نمیداد الان میگوید که من کتبا بنویسم که از طلبه گی ام انصراف می دهم و میخواهد عروسی نگیرد و به خانه ی مادرش بروم دریک اتاقش باشم در آن خانه برادر و خواهر بزرگ و مادرش زندگی میکنند با این که پول دارد و از مغازه که اجاره کرده اند وچند برادر کار میکنند سهم دارد و ... و گفته که شغلش مغازه داری شود .من از لباس طلبگی همسرم خوشم می آید ولی خواهرش نه . همسرم در مورد مسائل شغل و ...نمیخواهد حرف بزنم .با من حرف نمیزند . نظرتان در مورد زندگی ما چیست...
پاسخ # مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم صالحی
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
سلام وادب خدمت شما خواهر گرامی
مسئله ای که شما مطرح کردید نیازمند یکسری اطلاعات دقیق تر وکاملتری هست تا بتوان ابعاد مسئله بهتربررسی شود،ولی درکل چیزی که بنده متوجه شدم این بود که بعد از صحبت های مادر شما این مسائل پیش آمده واین نشون میده که همسر شما روی مادرتون وقضیه شغل حساس شده وصحبت های که می کنند به جهت ناراحتی وحساسیتشون هست وجای نگرانی خاصی وجود ندارد.
یکسری نکات را بنده خدمت شما عرض می کنم که ان شاء الله بارعایت آنها هم مشکل فعلی شما حل خواهد شد هم درآینده زندگی خوبی خواهید داشت:
1.از مهمترین مسائل که یک خانم درارتباط باهمسرش باید به آن توجه داشته باشد مسئله اقتدار وحفظ اقتدار مرد است که ظاهرا اقتدار همسر شما دراین جریان شکسته شده ومنجر به عکس العمل هیجانی ایشان شده ،توصیه بنده به شما این هست که تحت هر شرایطی به این مسئله توجه داشته باشید واقتدار همسرتان را حفظ کنید.
2.مسئله دیگری که برای آقایون اهمیت ویژه ای دارد خانواده شان هستند نکته ای که باید همیشه به آن توجه داشته باشید ورعایت کنید این هست که ارتباط خوب وعاطفی با خانواده همسر خودداشته باشید،این مسئله نه تنها باعث می شود رابطه شما باهمسرتان گرم تر وصمیمی تر شود ،حتی اگر هم باهمسرتان به مشکلی برخوردید ازحمایتهای خانواده شان بهره مند خواهید شد.
3.بنده به شما توصیه می کنم که ازاین جریان وادامه یافتن آن جدا خودداری کنید و برای حل مشکل به فردسومی غیر از خانواده هایتان که مورد اعتماد دوطرف هست مراجعه نموده ومسئله را از طرف ایشان حل کنید.
4.ونکته آخراینکه حتما صوتهای هنر زن بودن ومهارت ارتباط باخانواده همسر را تهیه وگوش کنید .
🌸با آرزوی خوشبختی وموفقیت برای شما خواهر گرامی
⭐کانال تربیتی همسران خوب⭐
#قانون گذاری برای نوجوان
#ترغیب به نماز
سلام لطفا بفرمایید برای پسر 14 ساله چطوری باید قانون گذاری کرد اصلا درس نمیخونه نمازم سهل انگاری میکنه
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم بهروزبیاتی
✅با سلام خدمت شما
🍃در ابتدا بدانیم که هر چه از ابتدا و دوران کودکی ،امری را شروع کرده باشیم ،کودک هم طبیعتا آن را بهتر خواهد پذیرفت ،به عنوان نمونه اگر از همان کودکی ،"قوانینی"را برای کودک قرار داده باشیم ،این روند با توجه به سن کودک فقط،تغییراتی را خواهد داشت .
پس اگر کمی خودمان نسبت به این امر سهل انگاری داشتیم ،طبیعی است که به راحتی و به یک باره زیر بار قوانین نخواهد رفت .
👈لذا باید "صبوری "بیشتری برای پذیرش،از،سمت فرزندتان را داشته باشید .
🍃اما چند نکته درباره قانون گذاری :
*ابتدا باید در امور ایشان تفکیک قائل باشید .به این معنی که اگر در انجام یک امری سهل انگاری دارد ،این را به همه امور تعمیم ندهید و فقط در مورد آن کوتاهی بازخواستش کنید
*قوانین را کوتاه بگویید.
*از امور ساده تر شروع کنید .به عنوان نمونه از او بخواهید روزی فقط نیم ساعت درس بخواند .
*کنارش باشید و به او بگویید در درسها اگر کمکی خواستی،من هستم و کمک میکنم.
*به او اعتماد به نفس بدهید، یکی از راهکارهای این امر،"تشویق "در اموری است که او به راحتی از انجام آنها بر می آید.
*در عین جدیّت از انعطاف برخوردار باشید .
*سعی کنید در فضای رفاقتی وارد شوید ،تا فرزند شما متوجه خاصیت و فلسفه ،قانون گذاری شما (اینکه قوانین به نفع خود اوست شود .)
*حتما نحوه و اصول برنامه ریزی را به او بیاموزید .
*از پدرش بخواهید با او صمیمی تر شود، و گاهی با هم به مسجد بروند و....
*تشویق و حمایت کنید با دوستی که اهل مسجد و نماز است رفاقت کند .
*پیشنهاد میکنم فایل و کلاس نوجوان در کانال همسران خوب که توسط استاد محترم آقای پور احمد تنظیم شده را گوش کنید .
*توکل به خدا داشته باشید وشروع کنید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hasaranekhoob
#ترغیب به درس
#اسیبهای فضای مجازی
سلام استاد ممنون بابت تمام دلسوزی هاتون.۵۲ سالمه دوتا دختر دارم که دوتاشونم ادواج کردن ویکپسر ۱۷ ساله دارم خانواده ای مقید ومذهبی هستیم .پسرم امسال کلاس دهم هستش ازکلاس اول ابتدایی تا الان رغبتی برای درس خوندن نداشته تا الان بزور تا اینجا اومده الان خود من دیگه بریدم از دستش . تو این کرونا که دیگه خیلی بدتر شده امسال کلا کلاس هاشو خواب بوده وفقط حاضری زده.خیلی موسیقی رپ گوش میده همش از توی اتاقش صدای موسیقی میاد .به تازگی موسیقی زن هم گوش میده.میگه چرا باید گناه داشته باشه خیلی دروغگو شده .تابستان پاش به بسیح ومسجد باز شده با آدم های خوبی در ارتباطه ولی نماز نمیخونه. میگه من اینو نمیتونم قبول ندارم که با نامحرم صحبت نکنم اصل دله آدمه وقتی من به چشم خواهری بهش نگاه کنم چرا باید برام گناه نوشته بشه .شبهااز ترسم که سراغ بازی ومتاسفانه اینستا نره تو اتاقش باهم میخوایم حالا نمیدونم کار درستی میکنم یانه .استاد هرچی از دهنش در میاد بهم میگه .خیلی باهاش مدارا میکنیم وبهش فشار نمیاریم لطفا کمکم کنید
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم بهروزبیاتی
با سلام
🌷خیلی خوب که شما تشخیص دادید که استفاده نادرست از،فضای مجازی،همدم شدن در این فضا باعث بروز برخی رفتارها در فرزند شما شده است .
لذا باید به آرامی و با برنامه ای جایگزین خوبی برای این کار او بیابید .
انرژی که در فرزند شما هست را سعی کنید هدف بدهید .
به عنوان نمونه :استفاده از باشگاه و ورزش.
مادر زرنگی باشید ،ببینید استعداد و علاقه فرزندتان چیست ،او را تشویق کنید به دنبال علاقه و استعدادش برود .
اینکه شبها درکنار .....این چاره کار نیست ،چه بسا آسیب دیگری برای خود شما به همراه داشته باشد .
ما باید فرزندان را طوری تربیت کنیم که اگر زمانی ما نبودیم ،بتوانند رفتار درست و مناسب را داشته باشند ،به جای نگهبان بودن ،به سوالاتش جواب دهید ،یا خودتان یا از کسی،بخواهید در محیطی با آرامش سوالاتش را بپرسد و پاسخی دریافت کند .
رابطه صمیمی تری با او پیدا کنید .
در مورد درس :شاید اشتباه از سمت خود شما بوده
به این صورت که از ابتدا و کلاس اول ،به جای او درس خواندید، نگذاشتید عواقب درس نخواندن خود را تجربه کند ،نقش والدین فقط حمایت گری و پشتیبانی است ....
علت بی علاقه گی او را کشف کنید ،اگر نیاز به صمیمیت با معلمینش دارد ،این مطلب را با معلمش درمیان بگذارید و از او کمک بخواهید .
در آخر پیشنهاد میکنم با یکی از مشاوران امین در کانال همسران خوب مشاوره تلفنی داشته باشید .
موفق و مؤید باشید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عکس خواستن قبل از خواستگاری
سلام
به عنوان ی دختر ۳۰ ساله گاهی دوستان میخوان منو معرفی کنن اما میگن قبلش عکس بده و این برای من خیلی سخته و تا بحال عکسم رو ندادم چون احساس میکنم شخصیتم زیر سوال میره خوب اگر دوس داره بیاد ببینه میخواستم ببینم آیا این طرز تفکر اشتباهه؟ واقعا این کار رو مغایر با عزت نفسم میدونم.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم بهروزبیاتی
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام و ادب خدمت شما بزرگوار
⚜در رابطه با سوال شما دوست بزرگوار توجه به چند نکته میتواند راهگشا باشد :
در مورد عکس دادن دختر به پسر هم به مسئله شرعی قضیه دقت بفرمایید ،هم مسئله اجتماعی و اخلاقی و روان شناسی.
عموم مراجع نگاه کردن به عکس دختر را جایز ندانسته اند ،مگر با چندین شرایط:
۱-به غیر از این راه راه دیگری وجود نداشته باشد .
۲-عکس را به کسی دیگر نشان ندهند.
۳-بعداز دیدن پاک کنند و نگه ندارند.
۴-عکس بی حجاب نباشد ،و به گردی و صورت وکف دست اکتفا نمایند.
۵-کسی که عکس را برای پسر میبرد، فرد قابل اعتماد و امین باشد .
⚜اما باید توجه داشت:
بهتر از دیدن دختر به صورت حضوری و به قصد ازدواج باشد و به هیچ عنوان دیدار عکس و غیر حضوری توصیه نمیشود.
مگر شرایط،خیلی خاص که راه دیگری نباشد .
و باید بدانیم داین کار باید با در جریان قرار دادن هر دو خانواده باشد .
و خود دختر به صورت پنهانی و ابتدای امر این کار را انجام ندهد .
شرایط غیر امن بودن فضای مجازی را در نظر بگیرید و توصیه میکنیم به دختر خانومها که به این مساله با دقت و وسواس نزدیک شوند .و حدالامکان دادن عکس را نپذیرند.
نهایتا در جایی باشد که توافقات اولیه صورت گرفته و هر دو طرف تا حد زیادی انتخاب خود را کرده باشند .....نه اینکه در ابتدای امر و بدون هیچ شناختی عکس رد و بدل شود .
دختر خانومها در نظر بگیرند این یک امتحان میتواند برای آنها باشد ،و خواستگار با خود فکر کند دختری،که به راحتی عکس خود را در اختیار نامحرم قرار میدهد، چه بسا مقید به مسائلی نباشد و...
پس 👇👇
تا جای ممکن روی مقیدات و قانونها و مسائل شرعی خود پایبند باشید .
در نهایت بر اساس واقعیتها و دیده ها تصمیم بگیرید نه غیر حضوری......
ان شاءالله موفق باشید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
#hamsaranekhoob
#ارایش برای همسر
سلام وقت بخیر
من از آرایش کردن و مو رنگ کردن و لباس خواب پوشیدن و ... بدم میاد ، وقتی آرایش میکنم فکر میکنم خود واقعیم نیستم (حتی وقتی فقط یه رژ لب ساده میزنم) .... حالا اگر همسرم در آینده اینو از من بخواد و دوست داشته باشه که مثلا آرایش کنم .. چکار کنم ؟!
(البته اینو هم میدونم که وظیفه منه که هرطور که همسرم دوست داره باید باشم )
🌷🍃پاسخ # مشاور_ امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم #بهروزبیاتی
ضمن عرض سلام خدمت خواهر بزرگوار
چند نکته بیان میکنم امیدوارم راهگشای مسئله شما باشد .
⚜شما باید بدانید اساس نظافت و آراستگی مطلوب هر فردی است .
رسیدن به خود از لحاظِ ظاهری به ویژه برای بانوان امری ضروری و از هنر بانوان و دلبری کردن برای همسرش میباشد .
شما باید متوجه فلسفه آرایش، دلبری کردن ،ناز و ...را بدانید و آگاه باشید .آن زمان انجام برخی رفتارها و حرکات (حتی روابط زناشویی)برای شما ،آسان، مطلوب و دلچسب میباشد.
⚜در اجتماعی که متاسفانه پر از دلبریها و زنهای بزک کرده ای است که .....لذا شما باید بدانید که نیاز همسرتان را از راه حلال برآورده کنید .تا میل و کششی به سمت نامحرم در ایشان نباشد .
⚜باید بدانید برآوردن نیاز شوهر از،ضروریات و واجبات برای یک زن میباشد .
اگر اصول و هنر این کار (ارایش)را هم بیاموزید میتواند در علاقه مندی شما به این امر کمک کند .
⚜یک مقدار هم چون هنوز مجرد هستید ،تاثیر دارد ،ان شاالله با متاهل شدن برخی نیازها در خود شما هم شکوفا میشود.
مطالعه کتاب هایی که در این زمینه (نیاز مردان و خواسته هایشان و اولویتهایشان)میتواند به شما خواهر خوبم کمک کند .
کتابهایی مثل :کتاب ساختار زن و مرد نوشته خانم ارفع
کتابهای آقای عباسی ولدی
پیشنهاد میکنم #هنر زن بودن آقای پور احمد را ،تهیه و با دقت گوش دهید .
موفق باشید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
#hamsaranekhoob
#زندگی_باخانواده_شوهر
سلام به شما ،ممنون از اینکه برای حل مشکلات هموطنانتون وقت میگذارید،من سی سال همسرم سی و هشت سال نه ساله که ازدواج کردیم یه دختر پنج ساله داریم و از ابتدا طبقه بالای خونه پدرشوهرم ساکنیم، دو سوال دارم
۱با مردی که دوست داره همممه چیز رو برای مامانش بگه چکار باید کرد این یه عادت خانوادگیه بینشون جاریم هم این مشکل رو داره،
۲،همسرم دوست داره بچه دوم رو هرچه زودتر بیاریم من هم دوست دارم ولی توی طول بارداریم و.بعد اینکه دخترم دنیا اومد خیلی اذیت شدم بابت خانواده اش،رفت و.آمدای بی وقت مادرشوهرم و خیلی چیزای دیگه، اونموقع صبر کردم و گفتم باید تحمل کنم و میگذره،ولی دیگه واقعا نمیتونم برای دومی هم تحمل کنم چطورهمسرم رو.متوجه کنم که به من سخت میگذره؟ فقط خواهشا نگید صبر و.تحملت رو.زیاد کن و مقاومت کن بخاطر زندگیت چون واقعا از تحملم هارجه دوباره همون اتفاقا بیوفته، همسرم اونموقع هم قبول نداشت که سخت میگذره میگفت اگه مامانم بد موقع میاد هیچ اشکالی نداره چون دوست داره نوه اش رو ببینه همسرم در مقابل خانواده اش منطقش اینه،من چطور متوجهش کنم که اینجا دیگه نمیشه بچه دوم رو.بیاریم؟
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
طبیعت زندگی کردن در یک خانه با خانواده شوهر این است که آن مکان را برای خود میدانند و اصلا برای رفت و آمد نیازی به اجازه نمی بینند.
جواب هر دو سوال شما این است که زمینه را برای نقل مکان دادن به یک خانه مستقل شخصی ولو اجاره ای آماده کنید. البته که این کار ممکن است به این سرعت محقق نشود بنابراین در طول این مدت سعی کنید همسرتان را نسبت به این موضوع توجیه نمایید و حتی در صورت امکان شرط فرزند دوم را جابجایی مکان قرار دهید .
به هیچ وجه در برابر شوهرتان از خانواده ایشان بدگویی نکنید زیرا هم پدر و مادر ایشان هستند و هم اینکه به مدت ۹ سال خانه خود را در اختیار شما قرار دادهاند و این کار جای تشکر و قدر قدردانی دارد.
سعی کنید با رابطه خوبی که نسبت به خانواده شوهرتان ایجاد می کنید آنها را توجیه کنید که به خاطر رفع سختی و اذیت شدن شما و اینکه جای شما را تنگ کرده ایم و خود شما نیاز به این مکان دارید می خواهیم از این جا برویم و الا در کنار شما بودن آن هم بدون هیچ هزینه اجاره و یا پرداخت قبوض که برای ما بسیار عالیست.
بالاخره در هر صورت سعی کنید رضایت شوهر و خانواده ایشان را نسبت به این جابه جایی به دست آورید تا در ادامه راه و مواجهه با سختی های اجاره نشینی شوهر تان همه را گردن شما نیندازد و خودش را کنار نکشد. یعنی طوری باشد که مسئولیت این کار را خود او با رضایت تمام بپذیرد.
موفق باشید.
#ارتباط_جنسی
سلام خسته نباشید.من ۲۵ سالمه همسرم ۲۶ ۲ سال و خورده ای هستش که زیر یک سقفیم
سوالی که دارم اینه اگر مرد گاهی حتی دوبار در روز درخواست رابطه داشته باشه و زن واقعا توانایی این رو نداشته باشه که در هفته شاید هر روز رابطه داشته باشن و مرد راضی به حالتهای دیگه هم نباشه باید چیکار کرد؟
از طرفی گفتین نیاز مرد مهمه ولی خب پس این وسط اون ارزش و مهم بودن زن چی پس ؟؟ایا نادیده بگیره خودشو و قبول کنه؟
این هم بگم واقعا کیفیت بالایی بوده و باز درخواست شده ..
مورد بعدی هم مثلا اگه مرد در بیرون به خانمش بگه فلان جای خانمه رونگا کن و بخنده بیشتر به قصد اذیت و به گفته خودشون رفیق شدن با همسر و حتی توی رابطه هم فحش هایی به پدر مادر خانم بده و بگه کیف میده(زن گاهی این همه درخواست رابطه رو میگه شاید توی ذهنش تصویر اون زن توی خیابون باشه😔) یا اینکه مثلا بگه یادته فلان روز داشتیم ..میکردیم مامانت در حال جارو کشیدن بود و این طور صحبت ها ...ایا ایشون اختلال جنسی دارن ؟؟
و یسوالی دیگه هم داشتم واقعا شرمنده خیلی زیاد شد دسترسی به مشاور ندارم
مرد خونه مادر زن نمیاد.کینه داره ازشون و میگه کسی نیست باهام صحبت کنه.زن چطوری با خانواده خودش رفت و آمد کنه؟یعنی تنهایی خودش شامو ناهار یا حتی بعدظهر بره؟؟
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
هرچه زن از نظر جنسی مرد خود را تمکین کند اگر مردمشکلی هم داشته باشد به زودی برطرف میشود زیرا می داند تنها کسی که همیشه و در همه حال آمادگی دارد و در دسترس است زن اوست نه کس دیگری .و این را هم بدانید که این وضعیت خیلی ادامه نخواهد داشت زیرا شما اول ازدواج هستید و این مقدار ارتباط عادیست و به مرور از تعداد ارتباطات کم می شود.
✨ در ضمن خود را دست کم نگیرید و درحین ارتباطات سعی کنید فعالانه نه منفعلانه شرکت داشته باشید تا هم خود شما و هم همسرتان از این نزدیکی ها لذت ببرید.
البته میتوانید با ایجاد تعادل مزاجی بین خودتان و همسرتان تا حدودی از درخواست های او بکاهید به این صورت که تا میتوانید از غذاهای فست فود استفاده نکنید و در غذاهایی که می پزید کمتر از فلفل و ادویه جات و چاشنی های دیگر استفاده کنید. در عوض برای خودتان بیشتر از غذاهای با طبع گرم مثل ارده شیره ،عسل و از این قبیل خوراکی های گرم استفاده کنید و از سردیجات مثل برنج ، لبنیات ، مرغ و... در حد امکان دوری کنید .
اما درباره سوال دوم شما بدانید که هر چه از نظر جنسی با نشاط و شادابی و به صورت فعال همسرتان را همراهی کنید موجب می شود که او هم شمارا در مسائل مختلف و خواسته هایی که دارید همراهی کند
در ضمن اینکه نیازی نیست که هر زمانی شما به خانه پدری خود میروید ایشان هم بیایند اما لازم است که هفته ای یک بار یا دو هفته یکبار این ارتباط باشد تا خدای ناکرده ارتباط بین ایشان و خانواده شما به طور کلی قطع نشود.
موفق باشید.
#بچه_دار_شدن
#مخالفت_همسر
باعرض سلام و خدا قوت خدمت شما
من و همسرم در سن ۱۷ سالگی با هم ازدواج کردیم الان ۱۱ ساله زندگی مشترک داریم ،و شوهرم در این سال ها درس خواندن و الان خداروشکر وکیل پایه یک دادگستری هستن و در کارشون هم موفق هستن ،همسرم از همون ابتدای ازدواج با بچه دار شدن مخالف بودن و دلیلشو هم نمیگفتن تا اینکه در برههای از زندگیمون ایشون دچار افسردگی شده بودن وما پیش روانشناس رفتیم ایشون گفتن همسر شما از بچه دار شدن میترسن همچنین از دوران حاملگی ،یه برههای من خیلی صحبت کردم با همسرم که من بچه میخوام ایشون گفتن اگه نمیتونی بدون بچه از هم جدا شیم ،من هم گفتم نه من به خاطر بچه از شما جدا نمیشم ،میخواستم بپرسم من باید چیکار کنم باید همچنان با این موضوع کنار بیام یا نه ،لطفا منو راهنمایی کنین ،ممنونم از کانال خوبتون این نکته رو هم بگم من هنر زن بودن ۱ و تا حدودی ۲ را هم گوش کردم و سعی میکنم عمل کنم ولی در این رابطه جوابی دریافت نکردم.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکارخانم #حاجی
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️توصیه میشود دیگر صحبتی در این رابطه با همسر خود نداشته باشید و ایشان را نسبت به این موضوع حساس نکنید و حرف و عملی در این راستا از خود بروز ندهید
⬅️در ابتدا باید مشکل همسر شما ریشه یابی شود و علت واکنش ایشان شناسایی گردد تا بهتر بتوان برای حل آن راهکار ارائه داد
⬅️بسیار خرسندیم از اینکه هنر زن بودن را نکته برداری کردین و سعی بر عمل و اجرای آن در زندگی دارید
امیدواریم در این امر اهتمام داشته باشید و رابطه با همسرتان را بیش از پیش گرم تر و صمیمی تر کنید
⬅️در همین راستا سعی در برقراری رابطه و رفت و آمد با خانواده هایی که فرزند دارن و روابط خوبی با فرزندان خود دارن و انسان هایی مثبت نگر هستن بفرمایید تا شیرینی ها و لذت فرزند رو به همسرتان نشان دهید
⬅️لازم بذکر است که از لطایف الحیل زنانگی هم برای انعطاف ایشان استفاده بفرمایید
⬅️برای متقاعد و راضی کردن ایشان باید صبور باشید و با تلاش هایی که برای این امر میفرمایید در جهت تغییر نظر به همسرتان زمان دهید و منتظر بازخورد کوتاه مدت نباشید
⬅️علاوه بر آن توکل و توسل و نذر در این رابطه حتما توصیه میشود تا ان شاالله با کمک خدا و اهل بیت این امر برای شما تسهیل گردد
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#زود_رنجی
#ازدواج
با سلام و احترام
آقایی هستم که قراره بزودی با فرد مورد علاقم ازدواج کنم ولی یه مشکلی دارم که نمیخوام بعدها باعث اذیت شدن همسرم و خودم بشه.
من متأسفانه خیلی حساسم و بعضی مواقع خیلی زود ناراحت میشم، وقتی از یه صحبت یا رفتاری ناراحت میشم ممکنه تا چند دقیقه یا حتی چند ساعت برم تو خودم و صحبتی نکنم، و همین امر باعث دلخوری نامزدم میشه و میگن نباید سریع ناراحت بشم و این حساس بودنم اذیتشون میکنه.
ضمن اینکه قبل از آشنایی با ایشون اگه از کسی ناراحت میشدم تا چند روز صحبتی نمیکردم باهاش، ولی بخاطر علاقم به ایشون و صحبتایی که باهام کردن دارم سعی میکنم این اخلاقم رو اصلاح کنم، ولی هنوزم گاهی اوقات زود ناراحت میشم و چند دقیقه میرم تو خودم و نمیتونم صحبت کنم باهاشون.
ممنون میشم اگه راهکاری بهم پیشنهاد بدین که این حساس بودن و زود ناراحت شدنم کمتر و کمتر و درست بشه.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما برادر بزرگوار
🔰دررابطهبامسئلهایکهفرمودید،علاوهبراینکه شکرِخدا، نسبت به این مشکل و آسیبزا بودن آن آگاهی و پذیرش دارید. خوب است که به چند نکته هم توجه داشته باشید :
⬅️توجهبهاهمیتِحلورفعِمشکلات و معایب ،مثلِ برخیخصوصیاتاخلاقی و شخصیتیناپسند،زودرنجی،عصبیبودنو...)
قبلاز ازدواج ، چرا که این تفکر که ازدواج ، درمان است و با ازدواج ،مشکلات حل میشود یابهخاطر عشق و علاقه، رفتارهای نادرست ، کنترل یا برطرف میشود، قطعاً تفکری اشتباه و مشکلساز خواهد بود.
✓بنابراین؛ حتماً 👈🏻قبلاز ازدواج :
⬅️آگاهیِطرفِمقابل را نسبت به این موضوع ونیز در جهت اینکه ایشان بتوانند در کنارِشماو کمکحالِشما باشند و همدلی و درک لازم را نسبت به این موضوع داشته باشند،بالا ببرید.
⬅️آگاهیومهارتهایلازمرادر زمینهی زندگیمشترکودرجهتحل مشکلات و درنهایت،زندگی هرچه بهتر کسب کنید.
⬅️هردوبزرگوار، قبلاز ازدواج با یک مشاور امین به صورت حضوری یا تلفنی در ارتباط باشید و از ایشان راهنمایی های لازم را بگیرید.
🔶همانطور که میدانید،زودرنجی،عصبانیت دلایلِ مختلفیمثل(مسائلدورانکودکی، نوجوانی،محیط،خانواده،توهین،تحقیرو...)دارد،وباعث تحریکپذیری،پایینآمدنآستانهتحمل و بروز رفتارهاییمثل(بدخلقی،ترشروییو... میشود)وشرایط و محیطِخانواده را پرتنشمیکند و برسایراعضایخانواده تأثیرمنفی میگذارد+حساسیت بیشازحد ،هم شما و هم طرفمقابل را در تنگنا قرار میدهد
🔸گاهی سرکوب احساساتمثل(خشم، ناراحتیو...) مثلاً با سکوتکردن و فروخوردن آن ، باعث رویهمانباشتهشدن و درنتیجه آسیبهای جسمی وروانی همبرای خود و هم اطرافیان می شود.
✔️بنابراینبهترین کارایناستکهاگر از کسی ناراحتید،با زبانینرم،همانموقع به او بگوییدو حلوفصلکنیدونگذارید روی هم انباشته شود.
⬅️خیلیاز زودرنجیها،به خاطر مسائل بیاهمیت دنیوی و حساسیت و توقعات غیرمنطقی و نادیده گرفتن سطح افرادی است که باعث ناراحتی ما شدهاند.
✅چندراهکار :
✔️یادِخدا؛در هرکاری و هرجایی که آرامبخشِ دلهاست و باعثحقیرشدناموردنیوی در نظر ما و در نتیجه ناراحت نشدن ما از آن میشود.
✔️شناختوازبینبردن ریشههایزودرنجی ( مثلِغرور،خودخواهی،لجاجتو...)
✔️توجهبهآثار و پیامدهای زودرنجی وتأثیر آن بر سلامت جسم و روان وارتباطاتاجتماعی
✔️توجهبهجایگاهوسطحاخلاقیوارزشِنظر دیگران ، تنظیمِتوقعات بر اساس سطح و جایگاه افراد.
⬅️درواقع به جای تحریکپذیریورنجیدن ، به درستییانادرستینظر دیگران فکرکنید؛اگر درستاست،رفعِعیبکنید، اگر درستنیست، گذشتکنید.
✔️اهلِبخششوگذشتباشید؛هرچقدر بخشش و بزرگواری شما بیشتر باشد،آثار منفی برخوردها،زودتر از ذهنتان پاک میشود و از تحملرنجها رها میشوید.
✔️ناراحتیتانرا سرِدیگرانخالی نکنید؛
اینکه رفتار یا حرف دیگران باعث رنجیدن و ناراحتی شما میشود، اگر شما بخواهید آن را سرِدیگران خالیکنید علاوهبراینکه حرامشرعی است،باعث آسیببهروابطتان هم میشود.
✔️ترکِصحنهیناراحتکننده یا تغییرِ وضعیتتان و ایجادِآرامشِروانی مثلاً با؛ نشستن ،نفسآهستهوعمیق کشیدن،آزاد و آرام کردنِعضلات بدن، فرمانِآرامشبهخوددادن (سخت نگیر،آروم باش)
✔️کنترلِافکار،مثبتاندیشوخوشبینبودن نسبتبه افراد و مسائلِزندگی و ارتباط با افراد مثبتاندیشبااعتمادبهنفس.
✔️داشتنبرنامهبرایزندگی(مثلاً مطالعهی کُتُبشهدایی کههمانرژیبخشو همکاملکننده است و...)
✔️تخلیههیجانی با ورزش،تفریح و...
✔️بالابردنِآستانهیتحملبا:
۱- متعهدشدنبهاینکه زودناراحتنشوم.
۲- تقویتِخود دربرابر عواملِمحرکوناراحتکننده
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob