#دیدن_صحنه_مستهجن_توسط_نوجوان
سلام یه پسر ۱۱ ساله دارم که از طریق دوستاش وارد سایت های مستهجن شده
گوشیشو که چک میکردم دیدم وارد سایت شده و یه سری مطالب سرچ کرده
ما یه خانواده ی ۶ نفره هستیم
۳ تا دختر دارم
و ۱ پسر
شرایط خونه و خونوادمون هم طوری نیست که بخواد افکارشو منحرف کنه
میخواستم بدونم چجوری باید برخورد کنیم باهاش
پسرم خیلی عصبیه باهاش که حرف میزنیم و ازش چیزی میخوایم با عصبانیت و تندی انجام میدهد
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #عسگرپور
احسنت به پیگیری شما برای حل بهتر مشکل قبل از اقدامات ناصحیح
خواهر بزرگوار اصلا نگران نباشید ان شا الله که با انجام این راهکارها مشکل تان حل خواهد شد اولین نکته این که پسر شما نباید گوشی شخصی داشته باشد وسن ایشان برای گوشی شخصی واقعا زود است پسر شما باید بتواند از گوشی شما و همسر محترمتان استفاده کند اما بصورت شخصی کار اشتباهی است وبا وجود فضای خانوادگی مناسب بازهم میتواند به راحتی فرزند شما را منحرف کند ان شا الله بعد از سن تمییز میتوانید گوشی شخصی در اختیار او قرار دهید دومین نکته اینکه شما باید در امر دوست یابی فرزندتان را کمک کنید تا بتواند دوست خوب پیدا کند هشتک دوست یابی را در کانال همسران خوب سرچ کنید تا با نکات آن آشنا شوید تا ان شا الله بتوانید دوستان خوبی برای فرزندتان پیداکنید و امر رشد او را تسهیل کنید
سومین نکته وشاید مهم ترین نکته اینکه فرزند شما درسن نوجوانی است و اقتضا این سن غرور و هیجان است لذا شما باید بسیار با او مدارا کنید دراین سن خط قرمز ما حفظ رابطه ی محبت آمیز و صمیمانه است یعنی تحت هر شرایطی نباید این رابطه مخدوش شود در مقابل عصبانیت او نیز باید مدارا کنید و باآرامش و صبر ومدارا ان شاالله این مسئله به خوبی حل خواهد شد.باید توجه داشته باشید به هیچ عنوان مستقیما نفهمد که شما گوشی او را چک کردید یا متوجه اشتباهش شده اید وگرنه قبح آن کار زشت نزد شما شکسته خواهد شد یا از طرفی پنهان کار تر خواهد شد لذا از مطح کردن این مسئله با پرهیز کنید
نکته ی بعدی نوجوان شما نباید بیکار باشد وباید مسئولیت ها و فعالیت های متعددی داشته باشد لذا با حفظ رابطه ی صمیمانه به اومسئولیت هایی بدهید و زمینه فعالیت او را مهیا سازید.نکته آخر باید نکات تغذیه ای برای فرزندتان را رعایت کنید مثلا از خوردن گرمیجات و ادویه جات پرهیز کنید یا حتما باید صبحانه بخورند که عدم خوردن صبحانه باعث عصبانیت زیاد میشود
ان شا الله با رعایت نکات بالا و از همه مهم تر دوست شدن بافرزندتان و ایجاد رابطه ی صمیمانه مشکل تان حل خواهد شد به شما پیشنهاد میکنم مجموعه هنر ارتباط با نوجوان را گوش بدهید .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#کفویت_در_خواستگاری
سلام استاد خداقوت
دختری هستم26ساله مجرد،تاالان خواستگاری نداشتم بجز دونفر که یکیش اهل نماز دین ایمان نبوده دومی هم وقتی خواستن بیان خواستگاری قبلش داخل محله تحقیق کردن مردم محل ازخوبی ها ونجابت بنده گفتن فقط تنها مسئله ای که باعث شد نیان جلواین بودکه وقتی متوجه شدن بنده چندسانت دررفتگی پا دارم
بعضی دوستان واطرافیان جوری برخورد میکنن که من حق هیچ گونه زندگی مشترک روندارم واین روبروزمیدن وباعث رنجش وگاهی ناامیدشدن من میشن درصورتی که خانم هایی میشناسم که دررفتگی پا داشتن اون بدترازمن ازدواج کردن بچه هم دارن..لطفا راهنمایی بفرمایید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
در رابطه با مسئله شما توجهتون رو به نکات زیر جلب میکنم.
نکته اول ⬅️ مطلب مهمی که ابتدا خدمت شما عرض کنم اینکه هدف ما از زندگی چیه؟ و آیا این هدف صرفا با ازدواج کردن محقق میشه؟ آیا خوشبختی و عاقبت بخیری؛ منوط به ازدواج کردنِ ماست؟ برفرض اگر خواستگاری نداشتم و ازدواج نکردم یعنی بدبختم؟؟!!
درسته که ازدواج کردن خوب هست اما نباید تنها هدف زندگی را ازدواج کردن قرار داد.
هدف از زندگی؛ بندگی است و باید در این راه تلاش کرد.... پس باید ابتدا نگاه خودمان را اصلاح کنیم.
نکته دوم ⬅️ در بحث انتخاب همسر مسئله مهم این هست که دختر و پسر کفویت لازم رو از لحاظ معیارهای اصلی یعنی ایمان و اخلاق داشته باشند با توجه به اینکه خواستگار اول شما این معیار ها و کفویت رو نداشتند پس شما از این بابت ناراحت نباشید چه بسا در صورت انتخاب دچار مشکلات زیادی میشدید.
نکته سوم ⬅️ در رابطه با شرایط جسمی که عنوان کردید خب هر کسی ممکنه دچار نقصی در ظاهر یا باطن باشد هیچکدام از ما بی عیب نیستیم و این مسئله نباید باعث منزوی شدن شما شود. بلکه میتوانید با بالا بردن عزت نفس و اعتماد به نفس؛ در محله خود فعالیت های اجتماعی مفیدی با توجه به علاقه خودتون اعم از کلاسهای هنری؛ بسیج؛ کانون فرهنگی مسجد و... داشته باشید به نحوی که استعداد و توانایی شما دیده شود که بر فرض آمدن خواستگار قبل از اینکه نقص جزئی ظاهری شما دیده شود توانمندی شما دیده شود... دوستان خوب و مومن و با نشاط داشته باشید. که قطعا در روحیه و ایجاد انگیزه برای شما موثر خواهند بود. به فضل خدا هم امیدوار باشید...
نکته چهارم⬅️ توصیه میکنم صوت مجموعه رضایت از زندگی و مجموعه انتخاب همسر از استاد پوراحمد رو هم از کانال همسران خوب تهیه بفرمایید و گوش بدید که بسیار برا شما میتونه مفید باشه.
انشالله که بهترین روزها در انتظار شما باشه. موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#همسر_عصبی
سلام خسته نباشید ممنون از شما و کانال خوبتون.
من18سالمه و همسرم25 سالشه یکسال و چند ماهه که عروسی کردیم.راستش همسرم خیلی عصبی و زود رنج هستش خیلی زود عصبی میشه و دیگه نمیدونه داره چکار میکنه کتکم میزنه و حرفای خیلی بد میزنه بعدش میاد میزنه تو سر خودش میگه چرا اینجوریت کردم هم اینکه تو زندگیمون تو همه مسائل حرف فقط حرف اونه و من تو زندگیش هیچ کاره به معنای واقعیم اون کار خودشو میکنه و من حق اعتراض ندارم و حرفیم بزنم مهم نیست اون هر کاری که خودش بخواد و انجام میده هم اینکه خیلی بی نظمه و من نمیدونم چکار کنم هردوتامونم بی هدف و بی انگیزه ایم من خیلی دوسش دارم بااینکه یادم نمیره چه جوری منو کتک میزد با اینکه دلخورم اما بااین وجود خیلی عاشقشم و بدون اون نمی تونم زندگی کنم برای همین هرکاری میکنم که زندگیمون خوب بشه😊
لطفا راهنماییم کنید ازتون بی نهایت ممنونم❤️
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.
ابتدا خدمت شما خواهر بزرگوار تبریک میگم بابت عشق و علاقه ای که به همسر و زندگی دارید و همین میتونه انگیزه قوی باشه در جهت تلاش برای داشتنِ زندگیِ با آرامش....
مسائلی که شما در ارتباط با همسر مطرح کردید بحث زودرنجی و بی نظمی که خوب این مسائل بی تاثیر از کودکی ایشون نمیتونه باشه چه بسا که در یک محیط پرتنش یا ناآرام رشد کرده باشه و شخصیت ایشون هم با توجه به پروسه تربیتی که داشته شکل گرفته. و انتظار تغییر برا شخصیت ایشون اون هم به صورت آنی و سریع شاید دور از انتظار باشه. همسر شما برفرض تو این مسائل اگر نمره 100 نداشته باشند چه بسا امتیازات خوب دیگه داشته باشند... همان طور که خود ما هم ممکنه بی عیب نباشیم.
نکته بعدی که فرمودید همسر شما زود عصبی میشه و حرفهای بد میزنه و کتک کاری میکنه.... توجه داشته باشید که مرد زمانی داد میزنه و عصبی میشه که حرفش را کسی نشنود... چه میخواسته به شما بگه که شما نپذیرفتید و به این حد از آستانه ناراحتی رسیده و منجر به رفتار پرخاشگرانه ایشان شده است. یعنی در واقع شما باید رفتار خود را بررسی کنید و رفتار پیشگیرانه داشته باشید...
در ادامه توجه به نکات زیر انشالله به شما کمک میکنه این مشکلات رو مدیریت کنید.
نکته اول ⬅️ بر اساس اصل ریاست طلبی که در ذات همه مردان هست ابهت و اقتدار همسر خود را حفظ کنید... واکنش اولیه شما در برابر خواسته ایشان تایید باشد و اگر نظر مخالفی هم دارید در شرایط آرام و با ادبیات محبت آمیز مطرح کنید.
نکته دوم⬅️ بر اساس اصل قاعده حساسیت زدایی عصبانیت مرد خود را تحریک نکنید و در واقع از عصبانی شدن ایشان پیشگیری کنید. یعنی کاری که باعث تحریک عصبانیت آقا شود انجام ندید. (بر فرض غذای ایشان به موقع آماده باشد. چون گرسنگی خود عامل عصبی شدن هست. )
نکته سوم ⬅️ به نکات مثبت همسر خود توجه داشته باشید و از فکر کردن در رابطه با اتفاقات بدی که گذشته دوری کنید چه بسا که همین افکار منفی در گفتار و رفتار شما هم نمود پیدا میکند و باعث سردی در ارتباط با همسرتان میشود.
نکته چهارم ⬅️ این نکته را به خاطر داشته باشید که مردها در زمان عصبانیت گفتار اغراق گونه دارند به حرفهایی که در ناراحتی و حالت عصبی میزنند توجه نکنید.
نکته پنجم⬅️ بدانید که نباید از دنیا انتظار بهشت را داشت. زندگی هرگز بدون مشکل نیست و باید مهارت مدیریت حل مشکل را یاد گرفت. در زندگی صبر فعال داشته باشید. یعنی هم صبوری کنید و هم تلاش کنید مهارت های زندگی را بیاموزید و بر اساس آن زندگی خود را مدیریت کنید.
نکته ششم⬅️ توصیه میکنم مجموعه هنر زن بودن و همین طور مجموعه رضایت از زندگی رو از کانال همسران خوبِ استاد پوراحمد تهیه کنید و گوش بدید خیلی به شما کمک میکنه. و همینطور همسر محترم رو هم با ادبیات محبت آمیز ترغیب کنید که صوت مجموعه هنر مرد بودن رو گوش بدن. و در صورت پذیرش با مشاور صحبت کنند.
نکته هفتم ⬅️ با توجه به شرایط فعلی اقدام به فرزنداوری نداشته باشید تا ابتدا بتوانید با توکل بخدا و به کار بردن مهارت های لازم زندگی آرامی رو در کنار هم داشته باشید و با همسرتان همراه و هماهنگ باشید و بعد انشالله خودتون رو برا فرزندآوری آماده کنید.
عشقتان پایدار و روز افزون انشالله.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#عدم_کفویت
سلام استاد وقت بخیر،من ۲۸ساله و همسرم۳۲ساله است ما۲ساله عقد هستیم و شب پیش هم میمانیم. روز اول ازدواج من گفتم میخواهم فقط همسرم نماز بخواند و مشروب نخورد. من فکر کردم حتما درست رفتار میکند،اما بعد از عقد فقط تا دو هفته نمازش را خواند،در مدت دو سال چند بار متوجه اینکه مشروب خورده شدم اماخودش زیر بار اینکه خورده نرفت دیشب دوباره حس کردم خورده قسمش دادم که راستش را بگوید گفت فقط یکم خورده از درون خیلی حالم بد است آدم مهربان و خوش قلبی است ولی این مسائل بسیار آزارم میدهد و نمیدانم چطور رفتار کنم که ترک کند و نمازش را بخواند،میگفت نماز میخوانم به شرط اینکه مشروب بخورم،اما این طور نشد. باتشکر
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
در رابطه با مسئله شما چند نکته قابل توجه هست :
نکته اول ⬅️ یکی از مسائل مهمی که قبل از ازدواج باید به آن توجه داشت بحث کفویت در مباحث اعتقادی و اخلاقی هست. اشتباه شما در این بوده که از ابتدا بررسی و تحقیق کافی را در رابطه با همسر؛ قبل از ازدواج نداشتید. چه بسا اگر در انتخاب خود تحقیقات کافی را داشتید و به شناخت لازم میرسیدید متوجه این مسائل میشدید و بهتر تصمیم میگرفتید.
نکته دوم ⬅️با توجه به اینکه ایشان 32 ساله هستند و شخصیت ایشان شکل گرفته انتظار تغییر دادن ایشان دور از انتظاره. اما خوب تلاشتان را بکنید. فرصتی به زندگی بدهید. ابتدا با سعه صدر با استفاده از مهارت های زنانگی و ارتباط و کلام محبت آمیز تلاش کنید که همسر خود را با خود همراه کنید.
نکته سوم ⬅️ معیارهای خود را بررسی کنید و ببینید مسائلی که مطرح کردید چقدر از درجه اهمیت برای شما برخوردار هست. اگر جزء معیارهای اصلی شما هست حتما با مشاوری امین حضوری و یا تلفنی صحبت کنید تا بررسی لازم صورت گیرد.
نکته چهارم ⬅️ توصیه میکنم فعلا برای عروسی گرفتن عجله نکنید. اگر بعد از انجام راهکارهای لازم که خدمت شما گفته شد همچنان به رفتارهای خود ادامه می دهند و حساسیت شما هم پابرجاست ادامه این زندگی به صلاحتان نیست....
پس مهمه که بررسی لازم در جهت شناخت خودتان و اولویت بندی معیار های خود داشته باشید. و با مشورت حضوری و یا تلفنی با مشاوری امین برای ادامه زندگی بهتر تصمیم بگیرید.
موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#مراقبت_از_مادر_شوهر
من ۴ساله ازدواج کردم دخترم ۳سالشه و نوزادم ان شاالله همین روزها ب دنیا میاد مشکل من مادرشوهرم هست ک الزایمر داره کارهاشو خودش انجام نمیتوه بره از دستشویی رفتن و شستن دست و صورت و حمام ... همه را تک تک باید براش بگیم اگ ی کلمه جابندازم انجام نمیده .... مادرشوهرم سه تا پسر داره دوتا دختر ک دختراش هیچ مسیولیتی دررابطه با نگهداریش قبول نمیکنن و هر ماه خونه یکی از پسراش میره و عروسها ازش مراقبت میکنن . من خیلی اذیت میشم و حرص میخورم از کارهاش و ضعف اعصاب میگیرم بخاطر ناتواناییهاش و اینکه دایم باید بهش بگم چکارکنه بچه ام هم خیلی بازیگوش و باید دایم باهاش بازی کنم و مراقبش باشم و با امدن بچه دیگرم اصلن توانایی و فرصت نگهداری از مادرشوهرم را ندارم برام خیلی سخته و این موضوع منو افسرده کردم .... ب شوهرم هم ک میگم میگه چکار کنم مادرمه شوهرم هم صبح میره و شب میاد و قبول نمیکنه بذاریمش بهزیستی و هزینه نگهداری خانه سالمندان هم نداریم نمیدونم چکارکتم
ممنون بابت مشاوره و راهنماییتون.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
انشالله که به سلامت نوزادتان را بدنیا بیاورید و احسنت به شما که دغدغه تربیت فرزندان را دارید.
شرایط شما رو با توجه به اینکه فرزند خردسال دارید و یک نوزاد تو راهی درک میکنم. اما نوع نگاه شما خواهرم نسبت به این مسئله که عنوان کردید مادر شوهر آلزایمر داره و در کارهای شخصی نیاز به یادآوری و مراقبت داره اگر اصلاح بشه و پذیرش داشته باشید راحتتر میتونید با این مسئله کنار بیاید .
سوالی که از شما دارم اینه که اگر به جای ایشان مادر شما این شرایط را داشت چطور با این شرایط کنار می آمدید؟ قطعا خیلی راحتتر میپذیرفتید...
شاید کم لطفی در حق این مادر باشه که خانه سالمندان گذاشته شود با توجه به اینکه عنوان کردید هزینه مخارج آن را هم ندارید. در این رابطه توجه به نکات زیر میتونه برا شما راهگشا باشه:
نکته اول ⬅️ نگرش خود را به این مسئله اصلاح کنید. و ایشان را مادر خود بپندارید. و مطمئن باشید رسیدگی و احترامی که به ایشان دارید به درگاه الهی بی جواب نمیماند وبرکات بسیاری را به زندگی شما روانه میکند. با خدا معامله کنید. چه بسا خود ما هم روزی به این شرایط دچار شویم. پس نگاه خودمان را به این قضیه اصلاح کنیم. و این را امتحانی در جهت رشد خود بدانیم.
نکته دوم⬅️ در شرایط مناسب و با ادبیات محبت آمیز این دغدغه را با همسر خود به جهت همفکری مطرح کنید البته به نحوی که همسر شما این برداشت را از صحبت شما نکند که شما مخالف و ناراضی هستید بلکه از ایشان بخواهید در این فرصتی که مادر مهمان ماست با شما در امور منزل و نگهداری بچه ها همکاری داشته باشد و یاریتان کند.
نکته سوم⬅️ مدیریت زمان و برنامه ریزی در انجام امور کارها داشته باشید. و از وسواس زیادی و سخت گرفتن هم خود را رها کنید.
نکته چهارم⬅️ در صورت امکان از طریق واسطه ای امین که اثر کلام هم داشته باشد در فضای آرامش بخواهید که با دختران ایشان صحبت شود که در امر نگهداری مادر همکاری کنند و یا اینکه برای ایشان پرستاری گرفته شود و همه فرزندان در تامین هزینه پرستار مشارکت داشته باشند و از نظارت و سرکشی از مادر هم غافل نشوید.
انشالله که خداوند به شما سلامتی و توان دهد و زندگی توام با آرامش در کنار عزیزانتان داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#رفت_وآمد_در_دوران_عقد
سلام خسته نباشید
من ۲۳ سالمه.. چند ماهه عقد کردم چون شرایط خونه ما جوری نیست که همسرم بیاد اونجا،بیشتر اوقات من خونه پدر شوهرم هستم .تو این مدت خیلی حرفا شنیدم.. طعنه ها و کنایه ها مثل اینکه من به همسرم چسبیدم ، نباید خونه پدر شوهرم برم،فلانی یه شب هم خونه پدر شوهرش نمیرفت ، شوهرت باید بیاد و بره، تو باید خونه خودتون باشی و...من فقط بخاطر همسرم دارم تحمل میکنم .چون اون دوست داره ما همیشه با هم باشیم. نمیدونم کارم اشتباهه یا نه؟ هر دفعه که به همسرم میگم من باید خونه خودمون باشم ناراحت میشه، فکر میکنه من نمیخوام باهاش باشم یا دوسش ندارم...لطفا بهم کمک کنید. باید چکار کنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی....
ازدواجتون رو تبریک میگم و انشالله که در کنار یکدیگر زندگی سرشار از آرامش داشته باشید.
خیلی خوبه که زن و شوهر در کنار هم احساس آرامش کنند و به نیاز جنسی و عاطفی هم پاسخ بدهند. اما با توجه به شرایطِ شما که در دوران عقد هستید و هنوز مستقل نشدید با توجه به عرف و فرهنگ ما؛ این دوران شرایط خاص خودش رو داره و بهتره رفت و آمد زوجین به منزل همدیگه مدیریت بشه که زمینه اختلاف و کدورت پیش نیاید. حتی بعد از عروسی هم این مسئله نیاز به مدیریت دارد و باید در حد تعادل رفت و آمد کرد...
نکات زیر انشالله در جهت حل مسئله شما میتونه راهگشا باشه:
نکته اول ⬅️ توصیه میکنم در شرایط مناسب و با ادبیات کاملا محبت آمیز و محترمانه با همسر خود صحبت کنید و یا از مشاور امین و یا فردی که اثر کلام بر ایشون دارد بخواهید که با ایشون صحبت کند و پیامدهای این رفت و آمد افراطی گوشزد شود و مهارت لازم را بیاموزند تا این شرایط رو بهتر مدیریت کنند....
نکته دوم⬅️ ترجیحا گاهی اوقات برنامه دیدار و رفت و آمد خودتان را بیرون از منزل هماهنگ کنید. لزومی ندارد در این ایام مرتب منزل همدیگر باشید گاهی پارک یا کوه و.... قرار بگذارید.
نکته سوم⬅️ از رفتارهای احساسی و یا رمانتیک گونه که سبب ایجاد حساسیت در خانواده همسر میشه اجتناب کنید و این مسائل رو در خلوت خودتون داشته باشید.
نکته چهارم ⬅️ خط قرمز خودتان را با خانواده همسر که همان ارتباط محبت آمیز با ایشان هست رو رعایت کنید و مدام انتقال حرفها رو به همسر نداشته باشید چه بسا به طرفداری از خانواده برآید و این بیشتر سبب رنجش شما شود. پس با روحیه گذشت و تعامل و تعادل مسائل رو مدیریت کنید.
نکته پنجم⬅️ تا جایی که امکان داره شرایط عروسی رو ساده بگیرید و هر چه زودتر عروسی کنید و مستقل شوید.... تا خدای نکرده طولانی شدن عقد سبب ایجاد کدورت بین شما و خانواده همسر نگردد. و از طرفی هم درکنار همدیگر با اطمینان خاطر آرامش لازم رو داشته باشید.
انشالله که خوشبخت شوید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#چک_کردن_موبایل_در_جلسه_خواستگاری
سلام استاد بزرگوار.میدونم فرمودین تا آخر آبان مشاوره آن لاین ندارین،اما مجبورم،امیدوارم پیامم رو جواب بدین.
بنده دختری ۲۸ ساله،مذهبی،کارشناسی ارشد.
بنده اعتقاد دارم گوشی آدم ها شباهت زیادی به شخصیت اصلی آدم ها داره، و اینو از عکس ها فیلم ها کانال ها و گروههایی که داره میشه فهمید.به نظر شما درسته من از خواستگارم بخوام که گوشیش رو به اندازه چند دقیقه بدن، من چک کنم،تا بیشتر با شخصیتشون آشنا بشم،درمقابل میتونه گوشی منو هم چک کنن...
اصل اینکار درسته؟اگ درسته در چه مرحله از خواستگاری اینو درخواست کنم که بد نباشه؟؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
در رابطه با سوال شما نکات زیر قابل توجه هست :
نکته اول ⬅️ در بحث انتخاب همسر تاکید بسیار بر مسئله خودشناسی شده است. اینکه هر فرد شناخت خوبی از خود داشته باشد و اولویت ها و معیارهای مهم و اصلی خود را در زندگی بشناسد.
نکته دوم ⬅️ شناخت و آگاهی از شخصیت طرف مقابل نکته مهم دیگری است که باید به آن توجه نمود.سوالی که اینجا مطرح هست آیا شما با چک کردن موبایل به شناخت کافی از ایشان می رسید و به شخصیتش پی میبرید ؟؟ بر فرض که بپذیرد و موبایل را هم بدهد و شما مورد خاصی هم در گوشی موبایل ایشان ندیدید حال به هر دلیلی (شاید گوشی جدید خریده و یا اینکه محتوای گوشی خود را تازه ریست کرده باشد.)
نکته سوم ⬅️ مطرح کردن این مسئله خود موجب بدگمانی و یا تصور شکاکیت در مورد شما می شود.
نکته چهارم ⬅️ توصیه میکنم در این روش تجدید نظر کنید.
راههای بسیاری جهت رسیدن به شناخت و آگاهی از ایشان وجود داردکه به آن اشاره میشود :
1. جلسات خواستگاری متعدد داشتن و پرسیدن سوالات به صورت جزیی در مسائل مختلف
2. تحقیقات جامع و کامل از اطرافیان و دوستان و همکاران و..... جهت راست آزمایی گفته های ایشان
3. مشاوره با فرد امین
نکته چهارم ⬅️مجموعه انتخاب همسر رو از کانال همسران خوبِ استاد پوراحمد تهیه کنید و گوش بدید در این زمینه به شما کمک میکند.
انشالله که موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#مطرح_کردن_بیماری
سلام. خواهش میکنم اگه امکانش هست و زحمتی براتون نیست جواب من را بدهید من دختری هستم ۱۹ ساله الان خواستگاری دارم که ۲ جلسه تا باحال به خونمون آمده اند و از هر نظر همونی هستند که من میخواستم با ایمان هستند و طلبه حالا قرار شده یک جلسه دیگر باهم صحبت کنیم، من سه یا چهار سال پیش در قسمت پایین کمرم دچار کیست مویی شدم و یک عمل نیم ساعته یا کمتر انجام دادم و بخیه کردم عملش خیلی کوچیک بود ولی الان جای بخیه ها هست آیا من باید این موضوع را به این آقا بگویم و اینکه ایشون جلسه اول ازم پرسید فعلا که بیماری ندارید من هم گفتم نه و حرفی از گذشته نشد من خجالت میکشم حرفی از این موضوع بزنم . ممنون اجرتان با حضرت زهرا(ع)
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
در رابطه با مسئله شما چند نکته حائز اهمیت است :
نکته اول ⬅️ در بحث انتخاب همسر مسئله خودشناسی از اهمیت بالایی برخوردار هست. اینکه شما ابتدا شناخت خوبی از خودتان و معیارهای خودتان داشته باشید و احسنت به شما که معیارهای ایمانی و اخلاقی رو ملاک اصلی خود قرار داده اید.
نکته دوم ⬅️ در بحث شناخت و آگاهی از خواستگار محترم صرفِ طلبه بودن ایشان ملاک تمام بودن ایشان نیست و توصیه میکنم دوران آشنایی و جلسات خواستگاری را با هماهنگی خانواده ادامه دهید و تحقیقات جامع و کاملی از نزدیکان و دوستان و همکاران و.... در جهت راست آزمایی صحبت های ایشان در جلسات خواستگاری داشته باشید و نهایتا هم مشورت با مشاوری امین رو در دستور کار خود داشته باشید.
نکته سوم ⬅️ در رابطه با مسئله بیماری که مطرح کردید معمولا توصیه میشود مسائل مربوط به بیماری جلسه اول مطرح نشود چه بسا اگر در همان وهله اول که هنوز شناختی حاصل نشده عنوان شود سبب واکنشی شود. و یا منصرف شوند. بهتر هست شناخت اولیه حاصل شود و در جلسات سوم به بعد به آن اشاره کرد. البته با توجه به صحبت خودتان مسئله مهمی هم نباید باشد اما مطرح کردن آن هم نشان از صداقت شما دارد. اگر ایشان هم فرد با ایمانی باشند و معیارهای اصلی خود را مشخص کرده باشند بعد از اینکه شناخت کافی نسبت به شما پیدا کردند این مسئله را جزء معیارهای مهم لحاظ نخواهند کرد....
انشالله که با توکل به خدا آگاهانه جلو بروید و انتخابی شایسته داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#حس_مالکیت_و_لجبازی_کودک
#هفت_سال_اول_تربیت
سلام، پسری 3ساله دارم
فوق العاده باهوش، شنوایی و حافظه و دقت و... کلا باهوش و فوق العاده سخت در تربیتش
من کلاس تربیت فرزند رو گوش دادم و خیلی مفید بود
اما الان مشکل من چندمورده، یکی بیش از حد وسایلش براش عزیزه و حاضر نیست با کسی تو بازی کردن باهاش شریک بشه، اما از وقتی فهمیدم سعی میکنم باهاش صحبت کنم اما حساسش نکنم و جایی هم بریم وسایلشو نمیبریم تا حساسیتش کمتر بشه و انقدر عاشق بازی هست که با بچه ها بازی میکنه و حتی کاری به وسایل کسی هم نداره و فقط بازی براش مهمه، ترسم از موندن این عادت روشه چون نمیخواد هیچکس خونه ما بیاد و اگه کسی بیاد خیلی اذیت میکنه و وسایلشو نمیده و وقتی برن تا مدتها میگه فلانی دیگه خونمون نیاد،نمیدونم با اوردن یه بچه دیگه که همبازی بشه براش بهتر میشه یا تازه مصیبت میشه
مشکل بعدی طرز حرف زدنشه، با اینکه کاملا میفهمه اما وقتی چیزی بخواد حالت دستوری صحبت میکنه(تو اینکارو بکن) من خیلی احترام برام مهمه، حتی باهاش صحبت کردم وقتی حواسش باشه مودب میگه اما اکثرا یادش میره، وقتی هم بگم من نمیشنوم یا با ناراحتی بهش نگاه کنم یا سریع درست میکنه و با ادب میگه یا لج میکنه، این اقتضای سنش هست و بعدا درست میشه یا کوتاهی کردم ؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
عرض سلام و احترام خدمت شما مادر پر تلاش و دغدغه مند🌸
در فرمایشات شما ۳ نکته عنوان شد:
۱. حس مالکیت فرزند که گاها تعبیر به خساست میشود.
۲. اقدام به فرزند آوری در شرایط فعلی
۳. لجبازی و نامحترم صحبت کردن کودک.
👈ابتدا در مورد #حس_مالکیت در فرزندان نکاتی را خدمت شما عرض میکنم:
✅حس تملک یا مالکیت، حسی است که در بزرگ و کوچک قرار دارد و هر کسی چیزی را که از آن اوست، دوست میدارد. لذا باید به مالکیت افراد بخصوص کودکان احترام گذاشت. مثل، اسباب بازی، لباس، اتاق، غذا و ...
حتی به شوخی و یا بدون اجازه نباید وسایل کودک را برداشت و به بقیه داد، وقتی کودکی به منزل شما می آید و درخواست اسباب بازی فرزند شما را دارد، نبایست بدون اجازه بردارید و به او بدهید.
می بایست به کودک بگویید، ماشین علی مال علی هست، شما برو از خود او اجازه بگیر و درخواست کن.
و او مختار است که انتخاب کند که وسیله اش را بدهد یا ندهد. باید به فرزند اطمینان خاطر دهید که وسایل شما مال خودتان است و تا شما نخواهید ما دست نمیزنیم.
و از طرف دیگر با بیان قصه از مهربانی و بخشش برای او سخن بگوئید.
✅ گاها اسباب بازی بخرید برای همه اعضای خانواده، مثلا دومینو، یا برخی بازی های فکری و گروهی.
حسن اسباب بازی مشترک این است که باعث تعامل اعضای خانواده و دیگر کودکان میشود.
ابتدا با اسباب بازی مذکور با کودک بازی کنید تا لذت این هم بازی شدن را بکشد، بعد که مهمان می آید هم، آن وسیله را بیاورید و از فرزندتان بخواهید که حالا بیا ۳ نفری با پسر دایی هم این بازی را بکنیم. حتما خودتان حضور داشته باشید در بازی تا شرایط را بتوانید کنترل کنید.
اگر تا به حال هم فقط اسباب بازی را فردی خریده ایم، خودمان برای بازی کردن ورود پیدا کنیم، مثلا بگوئیم مامان برو فلان اسباب بازی را بیاور تا با هم بازی کنیم، چند بار بازی کنیم تا مزه بازی گروهی را بچشد و بعد کم کم نفر سوم را اضافه کنیم.
✅ مواظب باشید هرگز به کودک برچسب نزنید و واژه خسیس استفاده نشود. هر چه به کودک القا کنید در ذهن او کاشته و حک خواهد شد.
✅ و در آخر خودمان گاهی شرایط را برای بچه ها شخصی سازی می کنیم.
مثلا می گوییم وسایلت را جمع کن که الان فلانی می آید و خرابشان میکند یا فلان چیز را بگیر بقیه نبینند که آنها هم می خواهند و ... این جملات ناخودآگاه به کودک حس ناامنی و دل نگرانی از حضور دیگران را القا میکند.
ادامه در پست بعدی 👇👇
ادامه پست قبلی 👆👆
👈 نکته دوم #اقدام_به_فرزند_آوری در شرایط فعلی
بسیار خوب که شما مادر صبور به این مقوله به عنوان مقوله تربیتی نگاه می کنید و بهترین فاصله سنی کودکان ۳ سال می باشد.
شما با همین تلاش و مهارتی که به خرج می دهید می توانید چالش های تربیتی کودکتان را مرتفع و برای حضور فرزند دوم هم با ایجاد زمینه سازی شرایط را برای فرزندتان جهت ورود فرزند جدید مهیا کنید.
البته که سختی خود را هم خواهد داشت، اما با یادگیری مهارت همه چیز قابل حل و قابل عبور است. انشاالله
👈 #لجبازی و نامحترم صحبت کردن کودک
در این خصوص چند نکته قابل عرض است:
✅ سعی کنید حساسیت زیاد به خرج ندهید که کودک احساس کند مدام زیر ذره بین هست و کوچکترین عمل او بازخورد و واکنش دریافت میکند.
سعی کنید با خاموشی و تغافل بیشتر رفتار کنید.
✅ از طرف دیگر با بیان قصه به صورت بیان مثبت ، یعنی گنجاندن شخصیتی مودب در داستان، (نه شخصیت معکوس که بعد همه بگویند چه کار بدی)، این ویژگی را در کودک تقویت کنید.
✅ و در آخر به یاد داشته باشید که ۳ سالگی ، سنی است که اوج لجبازی ها و استقلال طلبی های کودک هست، لذا سعی شود با مهارت در امر تربیت پیش روید و از کتب کاربردی در این زمینه بهره ببرید.
موفق و ماجور باشید انشاالله 🌸
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#حساسیت_به_خیسی_در_کودکان
#بهانه_گیری
سلام استاد خدا خیرتون بده،خیلی ممنون میشم اگر جواب بنده رو بدید. من یه پسر ۳ساله دارم، تازگیا اگر روی لباساش یه قطره آب یا غذا بریزه میگه لباسمو عوض کن، حتی طاقت چند دقیقه تاخیر رو هم نداره. بعضی وقتا هم حتی لباسش خیس نشده ولی میگه عوض کن و از لباساش هم ایراد میگیره، نمیدونم چطور این عادتش رو ترک بدم؟
یه مورد دیگه اینکه یه دختر عمه ۱۲ ساله داره که تازگیا باهاش نمیسازه، اکثر وقتا به چیزی که دست میزنه پسرم ازش میگیره، هروقت پسرم خواسته ی دختر عمشو انجام نده دختر عمش میگه اگر این کارو نکنی من میرم خونمون، بعضی وقتا پسرم خواستشو انجام میده بعضی وقتا نه. من نمیدونم با پسرم و این رفتار دختر عمش چطور برخورد کنم چون احساس میکنم درست نیست، نمیدونم طرف کدوم باشم. لطفا کمکم کنید. کلاسهای تربیت کودک رو هم دارم گوش میکنم. خیلی ممنون.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
ضمن اینکه فایل تربیت کودک نکات کامل و جامعی را به شما انتقال خواهد داد، در خصوص مطالبی که نیز مطرح فرمودین، به نکات زیر توجه بفرمایید:
✅ در لجبازی و بهانه گیری های اخلاقی بچه ها، سه نکته حائز اهمیت است: تغذیه کودک، امر و نهی بزرگترها، بیکاری بچه ها.
در صورت عدم رعایت هر کدام از موارد فوق شما ممکن است به طرق مختلف با بهانه ها و لجبازی ها و تندخویی های کودک مواجه شوید.
از طرفی بین نیاز و خواسته کودک باید تفاوت قائل شد و نیاز را سریعا پاسخ داد و به خواسته ها احترام گذاشت و تا حد امکان به خواسته های به جا عمل کرد، و گاهی از این خواسته ها برای آموزش صبر به کودک استفاده نمود، و گاهی تغافل کرد به خواسته هایی که مشکلی برای کودک و والدین به وجود نمی آورند.
✅در این دوره سنی که دوره شناخت و گذر است، بایستی بچه ها در طی روز بیشتر با بازی مشغول شوند ، و برای بازی نیاز به هم بازی دارند.
هم بازی بایستی هم سن و هم جنس کودک باشد. (یک تا یک و نیم سال اختلاف سنی هم قابل چشم پوشی است).
اما نه اینکه دختر عمه ای با ۱۲ سال سن.
مسلما هیج فضای مشترک ذهنی کودک با ایشان نخواهد داشت، و رفتارهای آن دختر نوجوان بیشتر ممکن است باعث لجبازی و اضطراب در کودک شود.
بهتر است خیلی مهربانانه دختر عمه ایشان را متوجه اشتباه برخوردی با فرزندتان بفرمائید و اثرات رفتاری آن را روی کودک برایش توضیح دهید تا بیشتر با شما هندلی و همراهی کنند.
حتی میتوانید به ایشان راهکار هم بدهید و پیشنهاد انجام بازی و کاردستی برایشان داشته باشید.
موفق و سربلند باشید 🌸
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob