#حدود_رابطه_نامزدی
#دوران_عقد
سلام وقت بخیر،با توجه به محدودیت های عرفی و اجتماعی که بیشتر در خانواده های مذهبی وجود داره میزان روابط در زمان نامزدی که دو نفر به هم محرم هستند و در دوران عقد چه مقدار و چگونه باشد که هم طرفین نسبت به هم دلسرد نشوند و هم از نظر عرف و خانواده ها مشکلی ایجاد نشود.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سر کار خانم #رضایت مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام و ادب خدمت شما ...
⬅️با توجه به اینکه در دوران عقد از نظر شرعی دختر و پسر به یکدیگر محرم می باشند توجه به یکسری مسائل در بهبود رابطه و استوار شدن مهر و محبت بین آنان نقش مهمی دارد:⬇️
۱. این دوران فرصت خوبی برای شناخت بهتر و کاملتر از یکدیگر است که این شناخت از طریق گفتگو و ملاقات با یکدیگر و خانواده های طرفین حاصل میشود.
- داشتن برنامه های تفریح و بیرون رفتن های دو نفره
- داشتن خلوت و تنهایی دو نفره در چهارچوب عرف و خانواده ها( توجه به اینکه رابطه کامل به بعد از عروسی موکول شود ).
- در صورت امکان رفتن به مسافرتهای کوتاه دونفره ( در حد چند روزه) و کسب شناخت بیشتر از یکدیگر و استفاده بهتر از این دوران شیرین ( البته بهتر است ملاقات ها در چهارچوب عرف خانواده ها باشد مثلا اگر خانواده ایی با سفر دختر و پسر در این دوران مخالف هستند توصیه میشود به عرف خانواده احترام گذاشته شود.)
۲.ابراز محبت کلامی و عملی از طریق بیان جملات محبت آمیز، نوشتن نامه ،پیامک های عاشقانه و گاهی اوقات هدیه دادن و خرید گل ( هر چند کوچک و یک شاخه)
۳.توجه به نیازها و عواطف و احساسات یکدیگر(در محدوده خاص )و سعی در برآوردن آن ها در نتیجه تامین آرامش روحی و روانی یکدیگر.
۴. در آخر خدمتتان عرض کنم که این دوران از زیباترین و دوره ی تکرار نشدنی است....
و فرصت بسیارخوبی برای پایدار شدن و تحکیم محبت بین زوجین است ...
پس قدر این دوران دانسته و تا حد ممکن از ایجاد اختلاف و ناراحتی و خودخواهی و حساسیت های بی مورد کاسته و سعی کنید با تقویت روحیه صبر و گذشت ، دوران عقد سازنده و شادی داشته باشید وبتدریج آمادگی های لازم برای ورود به زندگی مشترک را کسب کنید..
🌷انشالله خوشبخت و موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#فرزند_آوری
#سکونت_با_خانواده_همسر
#استقلال_فکری
با عرض سلام
بنده چندسالی هست که ازدواج کردم والحمدالله الان صاحب چندفرزند هستم، ولی سر بچه آخری دیگه هر دو خانواده بسیار شاکی شدن واز چپ و راست حرف خوردیم و سرزنش شدیم، به حدی که دیگه تحمل کوچک ترین نصیحت از طرف خانواده را نداریم و بشدت بهم میریزیم،و البته ما از نظر مالی هم در تگنا هستیم ولی از این موضوع زیاد شاکی نیستیم و خداروشاکریم ودر حال حاضر پیش خانواده زندگی میکنیم ولی جدا از داخل خانه،و دوست داریم بازهم بچه دار بشویم،احساس میکنیم استقلال از ما گرفته شده،چون در برخی مسائل هم دخالت میکنن، تا زمانی که در کنار خانواده هستیم دیگه جرات نمیکنیم بچه دارشیم، بخاطر همین تصمیم گرفتیم به شهر دیگری مهاجرت کنیم، ولی خانواده بشدت مخالف این موضوع هستن، چه کنیم؟
طوری شده که گاهی حرفی بزنن و ماهمین که فقط حس کنیم کلمات حالت نصیحت کننده دارن، باعث میشه کل روز حالمون خراب بشه، و همین موضوع بین من و همسرم تاثیرش گذاشته و آرامش را از ما گرفته و الان مدتیه نسبت به زندگیم بی انگیزه شدم، حتی دیگه کارهای خونه به سختی و با اکراه انجام میدم، واقعا خسته شدم چون پیشرفتی تو زندگیم نمیبینم، مستقل شدن خیلی خیلی برام مهمه، می دونم حالا حالاها نمی تونیم مستقل بشیم، چه کنم، روحیه ام چطوری حفظ کنم!
پاسخ مشاور امین کانال همسران خوب، سرکار خانم #بدیعزادگان
سلام
اولا تبریک میگم به خاطر اراده، دیدگاه مثبتتون نسبت به فرزند آوری و داشتن فرزندان خوب و سالم😊
انشاالله خداوند حفظشون کنه
دوست عزیز در مرحله اول به این فکر کنید که به چه انگیزه ای می خواید بچه دار بشید؟
اگر به این کار به عنوان یک عبادت نگاه کنید قطعا خیلی با انرژی و قاطعیت بیشتری به این امر نگاه می کنید و حرف های نا امید کننده اطرافیان رو با قدرت روحی بیشتری تحمل می کنید.
پس در مرحله اول نگرش الهی خودتون رو نسبت به این قضیه تقویت کنید.مثل نماز خوندن یا روزه گرفتن که هر چقدر دیگران ما رو تحقیر و تمسخر کنند باز هم از اون دست نمی کشیم.
مطمئن باشید با حضور بچه ها خیر و برکت هم در زندگی شما جاری خواهد شد. فرزندان ما سرمایه هایی هستند که سود آوری اونها در هر دو جهان نصیب ما خواهد شد.
در زمینه استقلال هم اینو بدونید وقتی صمیمیت زناشویی شما افزایش پیدا کند و برای رفت و آمد خودتون برنامه داشته باشید تا حد زیادی می تونید از تنش ها و احتمالا ناراحتي ها کاهش بدید.
سعی کنید در طول روز برنامه ریزی داشته باشید و زمانی رو با بهرهگیری از کمک همسرتون یا اطرافیان دلسوز برای نگهداری بچه ها ، به رشد شخصی و وقت گذاشتن برای خودتون اختصاص بدید که تا حد زیادی می تونه در ترمیم و تقویت روحیه شما موثر باسه
موفق باشید💐
#ارتباط_با_خانواده_همسر
#سکونت_با_خانواده_همسر
سلام وقتتون بخیر
اقای پور احمد من 4سال ازدواج کردم از اول ازدواجم بنا رو به این گذاشتم که مادرشوهرم مثل مادرم هستن مخصوصا اینکه همسرشون فوت کردن و تنها هستن ولی تو این چند سال ان قدر که احترام گذاشتم احترام ندیدم همش بی احترامی و کم محلی بوده من اصلا توقع تشکر ندارم ولی انتطار دارم بهم احترام بذارن کلی محبت می کنم بعد اگه کوچترین چیزی ببینن ان قدر ان مساله رو بزرگ می کنن که انگار چه اتفاقی افتاده من میگم بالاخره ادمی ممکن الخطا است بدون اشتباه که نیست حالا اگه یه رفتاری مطابق میلشون نبود باید این همه محبت نادیده بگیرن و بی احترامی و کم محلی بکنن من با اینکه میدونم مقصر ایشان هستن و حتی همسرم هم قبول دارن مادرشون اشتباه کرده ولی بازم به خاطر اینکه بزرگتر هستن ازشون معذرت خواهی هم می کنم ولی ایشان اصلا کوتاه نمیان , منم دیگه خسته شدم تحمل این همه بی احترامی و توهین ندارم به خاطر همین رابطمه باهاشون خیلی کم کردم و بی هیچ کاریشون هم کاری ندارم شدم مثل یه غریبه حالا به نظرتون کار درست چیه؟ من با این وضعیت نمیتونم کنار بیام حس بدی دارم اصلا نمیدونم راه درست چیه راه غلط چیه به شدت عصبی شدم طوری که تو زندگی زناشوییم هم تاثیر گذاشته لطفا کمکم کنید در ضمن ما با مادرشوهرم یکجا زندگی می کنیم و یه برادرشوهرم هم دارم که با اینکه کوچتر هستن ولی زودتر ازدواج کردن ایشان هم چه خودشون چه همسرشون اصلا به مادرشوهرم کاری ندارن و هر چند وقت یه بار 2ساعت میان و میرن ان قدر خستم کردن که دوست دارم ازشون جدا بشم و با همسرم به دور از مادرشوهرم زندگی کنیم به نظرتون این کار درسته؟
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، خانم #بدیعزادگان
سلام خواهر عزیز
در همین ابتدا می خواستم صبر و احترام شمارو نسبت به خانواده همسرتون تحسین کنم.قطعا این صبر پاداش زیادی خواهد داشت
اما در ضمن توجه بفرمایید ما در عین حالی که صبوری می کنیم اما به خاطر امنیت روانی خودمون هم باید تلاش کنیم.
پیشنهاد می کنم در مرحله اول سعی کنید نگاه و نگرشتون رو به مادر همسرتون تغییر بدید.اینکه ایشون علیرغم همه کم لطفی ها قطعا از یک مساله درونی رنج می برند که باعث این رفتار میشه. این نوع نگاه می تونه باعث شفقت و دلسوزی بشه و تحمل مارو بالاتر ببره.
مضاف بر اینکه در این زمینه با خدا معامله کنید و این مسأله رو امتحانی از سمت خداوند در نظر بگیرید که برای افزایش رشد روحی شما قرار داده شده.
اجازه ندید این مسائل در صمیمیت زناشویی شما و همسرتون تأثيرگذار باشه سعی کنید در عین احترام خودتون در صورت لزوم در برابر تحقیرها با پاسخ محترمانه پاسخگو باشید و اگر سو تفاهمی هست با آرامش رفع کنید تا همسر شما نیاز به مداخله نداشته باشند و نیازی به بازگو کردن مسائل به همسر شما نباشه.
سعی کنید تفریحات خانوادگی خودتون رو داشته باشید تا زمینه انس و تجدید قوای روحی شما و همسرتون فراهم بشه.
در صورتی که امکان جدا کردن محل زندگی رو دارید با رعایت یک سری شرایط از جمله تنها نشدن به یکباره مادر همسرتون در این زمینه اقدام کنید.
حتما پیشنهاد می کنم برای گرفتن راهنمایی دقیق تر با مشاورین امین کانال ارتباط گرفته و مساله خودتون رو مطرح کنید.
#بددهنی_کودکان
#لجبازی_کودکان
عرض سلام و احترام خدمت استاد بزرگوار
خانمی 32 ساله هستم یک پسر 4 ساله دارم بسیار لجباز و حرف گوش نکن هست، متاسفانه فحش هم میده و حتی دست روی خودمم بلند میکنه، برای حل این مشکل به همون روش هایی هم که شما فرمودید من انجام دادم ولی جواب نگرفتم، بدلیل همین رفتارهاش ما نمیتونیم منزل کسی بریم یا دیگران رو دعوت کنیم، زمانی که خودم و پسرم باشیم کمتر این رفتارا رو داره ولی وقتی کسی میاد منزل ما خیلی خیلی بدتر میشه
من باید با این بچه چکار کنم که این رفتارها رو ترک کنه؟
البته اینم بگم که متاسفانه من و همسرم توی منزل زیاد دعوا داشتیم و بچه عصبی هم شده، بخاطر پسرم مدتی هست که دعواهامون کمتر شده و الان بیشتر نگرانیمون این بچه هست
ممنون از راهنماییتون
اجر شما و همکارانتون با حضرت زهرا
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، خانم نصیری
🌷بسماللهالرحمنالرحیم
عرض ادب خدمت شما
خیلی تبریک میگم به شما مادر گرامی که در بین تمام مشکلاتی که داشتید به موضوع تربیت فرزندتان حساس بوده و به دنبال رفع مشکل بوده اید...... لجبازی بددهنی کودکان دلیل زیادی دارد که از جمله به درون ناآرام و نا ایمن کودک، دیده شدن ، تقلید از بزرگتر ها ،یاد نگرفتن طرز صحیح بروز احساس خشم و استفاده زیاد از رسانه می توان اشاره کرد. هر ایجاد رفتار و یا تغییر رفتار کودک با تغییر در محیط شکل می گیرد پس برای حذف رفتار بد کودکتان در ابتدا به بهبود رابطه شما و کودکتان می پردازیم برای اینکار
هر روزه سعی کنید با فرزندتان حرف بزنید و بازی کنید
برای فرزندتان کتاب بخوانید و خود رو به دنیای کودک نزدیک کنید
از استفاده زیاد از رسانه ممانعت کنید ..
به مرور برطرف شدن نیاز کودک و بهتر شدن رفتار کودک خود می شوید البته در کنار آن به اصلاح رفتار خود بپردازید اختلاف در خانواده وجود دارد ولی سعی کنید دعوا را به گفتگو تبدیل کنید و حتی الامکان از دعوا و منازعه در حضور فرزندان خود داری کنید و با مدیریت احساس خشم خود به طور صحیح آموزش غیر مستقیم را به کودک خود بدهید ....
دوست عزیز انجام هر تغییر در زندگی نیازمند تلاشهای صبورانه هست که بتونید از پس سختی ها بربیاید برای اینکار حتما توسل پیدا کنید و از ائمه و شهدا کمک بگیرید و به مرور و تدریجا نکات گفته شده را در زندگی خود پیاده کنید و هر چهل روز یه نکته رو مدنظر قرار دهید و در زندگی خود پیاده کنید
دوست عزیز برای مدیریت خشم #مدیریت_خشم در همین کانال سرچ کنید
#افسردگی
سلام و عرض خدا قوت.
افراد افسرده احساس گناه شدیدی دارن و ناامیدی شدید دارن. به طوریکه شخص میگه من قبل از بیماری خودمو با یاد خدا اروم میکردم ولی الان نمیتونم انگار افکار دست خودم نیست و این منو اذیت میکنه و شخص مذهبی که میگه دارم احساسات مذهبی مو از دست میدم و رابطه ام با خدا داره ضعیف میشه و حس خاصی ندارم.
با این احساس گناه چکار باید کرد ایا وجود این احساس به معنای وجود گناه هست و باید شخص رو به توبه سفارش کرد یا اینکار اونو بدتر میکنه و احساس گناه درش بیشتر میشه؟ به طور کل چه راهکارهایی برای درمان این اشخاص دارید؟ و اینکه شخص میگه کار من و سوهرم به طلاق کشیده میشه و اون این بیماریو نمیتونه تحمل کنه چه باید گفت؟هم به خانم و هم همسرش.با تشکر
🌷پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم پورشفیعی
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺سلام علیکم🌺
ممنون از شما خواهر عزیزم که برای حل مشکل دوستتان قدمی برداشتید. ماجور باشید انشالله.
🦋 در مورد فردی که شما سوال میکنید به نظر می رسد باید علت افسردگی ریشه یابی کرد تا بتوان درست درمان کرد؛ اما به طور کلی نکاتی رو خدمتتون عرض میکنم :
🦋تکرار کردن این فکر که من افسرده هستم باعث تشدید این بیماری میشود. هم خود فردی که درگیر این بیماری هست وهم اطرافیان باید سعی کنند از القای این فکر به فرد جلوگیری کنند.
🦋گاهی اوقات افرادفکر میکنند که مذهبی هستند اما چون افکار یک انسان مومن واقعی را ندارند ویا در سبک و شیوه زندگی اسلامی عمل نمیکنند در زندگی شان دچار مشکل میشوند وبخاطر ضعف خودشان یا بلد نبودن مهارت های زندگی از دین زده میشوند .
🦋یه جمله مشهور هست که میگه با توکل زانوی اشتر ببند ..گاهی اوقات ما وقتی دچار مشکل میشویم در وهله اول بجای رفتن دنبال راه حل وبدون عمل شروع میکنیم به دعا کردن واز خدا خواستن ،غافل از اینکه میگن از تو حرکت از خدابرکت .خودمان باید برا حل مشکلمان قدم برداریم و مشورت بگیریم ودر کنار ان بر خداوند توکل کنیم.
🦋گاهی اوقات علت افسردگی، نداشتن دید صحیح نسبت به زندگی واینکه ما یه زندگی آرمانی رو مد نظر داریم در حالیکه جنس دنیا سختیه(در همین راستا توصیه میکنم صوتهای هنر رضایت از زندگی رو گوش بدن که در کانال موجوده)
🦋یکی از راههای ورود شیطان به زندگی افراد از راه افکار منفی و ناامید کردن آنهاست. پس داشتن انرژی مثبت و دید امیدوارانه به زندگی بسیار مهم و کمک کننده است .
🦋دیدن نکات مثبت و دیدن نیمه پر لیوان ونعمات و نکات مثبت در زندگی باعث میشه از تمرکز روی نکات منفی ودر نهایت افسردگی جلوگیری بشه .
🦋استفاده از بعضی اذکار تاثیر خاصی بر روح و روان انسان می ذاره...افسردگی گناه نیست ناامیدی از رحمت خداوند گناه است.
🦋تکرار ذکر استغفار برای بخشش گناهان وذکریونسیه برای برطرف شدن غم واندوه و خواندن سوره ناس برای جلوگیری از هجوم افکار منفی سفارش شده است .
🦋 فرد افسرده باید سعی کنه با افراد مومن واقعی بانشاط و سرزنده دوست بشوندوصله رحم داشته باشند .
🦋رفتن به مسافرت وسرزدن به دوستان و انجام دادن فعالیتهایی که حس مثبت بودن رو در ایشون زنده کنه بسیار مهمه .
🦋فرد افسرده باید سعی کند حس بد خودش رو به اطرافیانش منتقل نکند تا آن ها هم نشاطشان رو از دست ندهند.
🦋 انجام بعضی بازی ها در محیط خانواده ،خندیدن ، شوخی کردن ،دور هم غذا خوردن .در برطرف کردن افسردگی موثر هستند .
🦋استفاده از لباسهایی با رنگ شاد ،و استفاده از غذاها ، دمنوش ها ی مفرح و کنترل مزاج و تغذیه سالم بسیار کمک کننده است .
🦋ودر آخرگوش دادن به صوت هنر زن بودن برای خانم وهنر مرد بودن برای آقا را پیشنهاد میکنم.
🦋پر کردن زمان با انجام فعالیتهای مثبت و مفید خصوصا انجام بعضی کارهای خیر وعام المنفعه بسیار حال انسان رو خوب میکنه و خصوصا دعای افرادی که مشکلشان حل شده در داشتن حال خوب انسان بسیار موثره
🦋انشالله با توسل به اهل بیت و توکل به خداوند بتونن مشکلشان رو حل کنن.
#تمایل_به_رفتارهای پسرانه
سلام وقتتون بخیر
خواهری 20ساله دارم که از حدود 4سال پیش روحیات پسرانه ای پیدا کرده که فکر میکنم از طریق دوستان هنرستانش بوده و حدود2سال هست که موهاش رو پسرانه زده و لباس های پسرانه میپوشه و چون چادری هست علاقه ای به بیرون اومدن از خونه و اتاقش نداره و وقتی میره بیرون عصبی میشه به خاطر مقنعه و چادر و حتی نگاه های مردان. علاقه ای به ازدواج نداره و میگه من از پسرها و رابطه جنسی خوشم نمیاد و در عوض تمایلاتی به جنس موافق داره. تو سنین نوجوانی علاقه به پسرها و ازدواج داشته اما آمادگی روحی و عقلی برای ازدواج نداشت و در دوست یابی هم همیشه مشکل داشت که الان میگه اون موقع بچه بودم.
خانواده من سختگیری هایی دارن که خودش یکبار گفت این رفتارها و کنترل ها باعث شده من از پسرها بدم بیاد و به این سمت سوق پیدا کنم اما حالا میگه نه من از بچگی روحیه م پسرانه بوده. خواهرم فقط با من صحبت میکنه و راکم کهنمایی میخواد و از من تاثیر پذیره خیلی نگران آینده ش هستم
مشاوره هم رفتیم ولی یا تجربه ای در این موارد نداشتن یا مشاوره هایی مثل مستقل و جداشدن از خانواده دادن.
🌷پاسخ# مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم پورشفیعی
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
سلام برا شما خواهر عزیز
بهتون تبریک میگم که متعهدانه نگران خواهر محترمتا ن هستید و دغدغه ایشون رو دارید.
🦋همانجور که خودتان آسیب شناسی کردید دوستان خواهر شما بسیار بر ایشان تاثیر گذاشتند، پس در وهله اول بهترین پیشنهاد داشتن دوستان خوب و مذهبی و مطمئن وخوش مشرب هست که بتونن با معاشرت با آنها افکار و نوع نگاهشون تا حدی اصلاح بشه و حتی اگر لازمه ارتباطشان رو با دوستانی که این جور افکار رو به ایشون منتقل میکنن در صورت نیاز قطع کنید.
🦋حضور در فضای های مذهبی جوان پسند مثل مسجد ها وهئیت هایی که با سلیقه جوان پسند مدیریت میشه که برنامه های خوبی خصوصا برای دختران دارن میتونه بسیار کمک کننده باشه .
🦋مربی ، فامیل یا خودتون ویا فردی که خواهر شما آن فرد رو تایید میکنن ومیتونن در این مورد باهاشون صحبت کنن خوبه که صمیمانه درمورد هویت دخترانه و جایگاه و ارزش زن با ایشون صحبت کنن .
🦋خواندن کتابهای جذاب پرمحتوا(مثل کتاب حجاب شهید مطهری ،یا رمان خاطرات سفیر ،ویا کتاب زن در اینه جمال و جلال الهی ایت الله جوادی آملی ) ودیدن فیلم یا سخنرانی هادر این زمینه بسیار میتونه کمک کننده باشه
نکته(اگر خواهرتون تمایل به خوندن کتاب ندارن خودتون می تونید مطالعه کنید وبعد در قالب صحبت یا نامه صمیمانه به خواهر گرامی منتقل بفرمایید).
🦋درمورد تنفر ایشون از جنس مخالف احتمالا بخاطر شنیدن خاطرات یا تجربیاتی از دوستانش بوده که حاوی نکات تلخی بودن برای همین احساس خوبی به آقایون ندارن ویا دیدن موادی در جامعه که این نکته رو با دیدن موارد مثبت از ازدواج وقرار گرفتن در جمع افرادی که به این قضیه مثبت فکر میکنن تا حدی زیادی میشه حل کرد .واینکه توضیح داده بشه افرادی که احتمالا ضربه میخورن بدلیل داشتن روابط ناسالم و خارج از چهارچوبه .
🦋اینکه خواهرتون از شما تاثیر میپذیرن بسیار نکته مثبتی است. از صبحت کردن و همدردی با ایشون اصلا غافل نشید .و اجازه بدید همیشه حرفشان رو بزنن.
🦋باتوجه به اینکه خودتون فرمودید که گویا فشار و تذکر از خانواده شما زیاد بوده سعی کنید با اعضای خانواده صحبت کنید که روابطشان رو با خواهرتون صمیمانه کنن و تذکر هارو تا حد اضطرار به حداقل برسونن .
🦋واینکه جداشدن از خانواده اصلا پیشنهاد خوبی نیست .بهترین جا محیط خانواده است .سعی کنید محیط خانواده رو از محبت سرشار کنید .
🦋سعی کنید از ویژگی های مثبت دخترانه خواهر خودتون در جلو خودش و محیط خانواده تعریف کنید ...از حجابش،کمک کار بودن در خانه ،همدردی و دلسوز بودن ، حتی زیبایی دخترانه شون تا به از دختر بودن خودشون لذت ببرن .
🦋با رعایت نکات و توسل به حضرت زهرا انشالله موفق باشید .
#وابستگی_کودک
#گریه
#حسادت
سلام وقتتون بخیر آقای پوراحمد ممنون ازکانال عالیتون
دخترچهارسال ونیمه ای دارم که خیلی بهم وابسته اس پیش هیچکس وهیچ کجانمیمونه وگاهی توبعضی جمع ها یدفعه گریه میکنه میگه دستم خودم نیست گریه ام میاد .خیلی ناراحتم واقعا کلافه ام کرده باشگاه میبرمش اونجام یدفعه میزنه زیرگریه میگه گریه ام میاد نمیدونم چرا.اینم بگم من جلوش خیلی باپدرش بحث میکنم سرمشکلاتی که داریم بخاطرشغلش والان بیشترهم شده میدونم مقصرخودمم که این بچه اینجوری شده اما ازشما فقط راه حل میخوام که اینقدبی دلیل گریه نکنه واینکه ازوقتی داداش کوچیکش که یه سال ونیمشه بدنیااومده خیلی توجمع میخوادجلب توجه کنه مخصوصا نسبت به چندنفرازاقوام که خیلی به داداشش محبت میکنن .دوس دارم بیخیال باشه کم حرص بخوره هرچی میگم اون کوچیکه بخاطراون بهش محبت میکنن اما میدونم حسادت میکنه خیلی .خیلی نگران حال روحی دخترم هستم چون خودمم ازبچگی پدرموازدست دادم خیلی روحیه ام ضعیفه دوس ندارم دخترم مثل خودم زیادگریه کنه.ممنون ازشما خداخیرتون بده
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔰در رابطه با #وابستگی شدید دلایل مختلفی وجود دارد؛که باید بررسی شود، و اگر والدین به درستی به این موضوع پاسخ ندهند، مشکلاتی مثل(چسبندگی،عدم استقلالوپرخاشگری و...) برای کودک بوجود میآید.
❇️ برخی دلایل وابستگی:
🔺روابط و فضای پرتنش و ناآرام خانه و خانواده
🔺رفتار ،نگرانیهاواضطرابواسترسخودِ مادر
🔺نوع تربیت و برخورد والدین با کودک مثل سختگیری زیاد ، امر و نهی زیاد ،جلوگیری از حق انتخاب و مستقل بودن کودک.
🔺کمبود توجه و محبت و بهموقع و بهدرستی برآورده نشدن نیازهای کودک،یا وابستگیهایاز طرفِ خودِمادر کهبه کودک هم منتقلمی شود.
⬅️البته در توجهومحبت نه افراط کنید نه تفریط بلکه حداعتدال را رعایت کنید تا فرزندتان آسیب نبیند.
(برای توضیحات بیشتر #محبت_به_کودک را در کانال جستجو بفرمایید.)
🔺وجود فرزنددوم و توجه بیش از حد به او و احساس نادیده گرفته شدن در فرزنداول.
❇️برخی دلایل گریه کردن :
🔺محیط ناآرام و روابط پرتنش والدین،باعث شده که او هم نگران و ناآرام باشد و با گریه این استرس و اضطراب را تخلیه کند.
🔺کمبودتوجهومحبت و خلأ عاطفیدارد. و با گریه به دنبال جلب توجه و حمایت است.
🔺در کنترل احساسات خود ناتوان است و باگریه کردن آن را ابراز میکند.
🔺نمیتواند احساساتِ خود را (ناراحتی،ترسو...) بهصورتکلامی بیان کند،بیشتر،احساساتش را در رفتار،مثلا با گریه نشان میدهد.
🔺وابسته است و تحملِ فاصله و جدایی را ندارد.
🔺مقایسه و سرزنش شده است.
🔺از شما این رفتار را دیده،به تقلید از شما، او هم عادت به گریه کرده است و...
⬅️((برای بررسی دقیقتر میتوانید از ادمین محترم کانال، وقت مشاوره تلفنی بگیرید.))
❇️برخی دلایل حسادت کردن:
🔺محبتوتوجه بیشازحد والدین و اطرافیان به فرزنددوم وکمبودمحبتوبیتوجهیبه فرزنداول.
🔺تبعیض بین فرزندان
🔺مقایسه او با دیگران
🔺سرزنش و...
⬇️ راهکارها در پست بعدی ⬇️
✅راهکارها برای کاهش هرسه مورد
( #وابستگی #گریه #حسادت) :
✔️شما و همسرتان بهترین الگو برای فرزندتان باشید.(در روابط،احترام،در کنترل احساسات و...)
✔️باهمسرتان در تربیت فرزندان هماهنگی و صبوری داشته باشید.
✔️باید آرام باشید و نگرانیها را از خود دور کنید، مشکلاتزندگی را گذرا و خیرومصلحت ببینید و باصبوریبرایحلآنها تلاشکنید.
✔️ارتباط عاطفی و محبت آمیز بین خود و فرزندتان را حفظ و تقویت کنید.
✔️توجه به نیازهای فرزندان و برآورده کردن آنها همراه با مراقبت و محبت.
✔️محیط امن و آرام برای فرزندان خود،ایجاد کنید و از دعوا و تنش جلوی فرزند خودداری کنید.
✔️شرایطِ ارتباط و بازی با دوستان و همسالان را برای فرزندتان ایجاد کنید.
✔️برنامههایروزمرهی فرزندتان مثل ؛غذا،خواب،بازی،را تاحدممکن حفظ کنید.
✔️قبل از اینکه از فرزندتان،فاصله بگیرید حتما او را از برنامهی خود مطلعکنید، مثلاً بگویید دخترم من الان می خوام برم آشپزخانه،غذا بپزم، یا به اتاق میرم ،شما بعد از اینکه بازیت تموم شد و کارت رو انجام دادی بیا پیشم.بنابراین اصلا بدوناطلاع قبلی و ناگهانی از او جدا نشوید.
✔️نسبت به زمانهایی که وابستگی کمتری نشانمیدهد و از شما جدا میشود ،مثلا بادوستانش بازی میکند، بعد از آن زمان ،با لحنی محبتآمیز او را تشویق و تحسین کنید.
✔️شرایط جدا خوابی فرزندتان را فراهم کنید.
✔️اعتماد به نفس فرزندتان را بالا ببرید ؛ با:
🔹حمایت و تشویق و قدردانی از تلاشهای او.
🔹تأکید بر نقاط مثبت او و تقویت آنها
🔹برقراری ارتباط با همسالان
🔹اجازه بدهید مطابق سن خود رفتار کند.
🔹سپردن مسئولیتها و تمرین و کار متناسب با سن او.
🔹اجازه انجام کارها و حل مشکلات به تنهایی .
🔹شهامت و جسارت فرزندتان را در انجام کارهای جدید،تحسین کنید.
🔹انتقاد و سرزنش و سختگیری نکردن نسبت به عملکرد او.
✔️درمواقعی که فرزندتان مضطرب یا نگران است، او را تنها نگذارید. درشرایطی که آرام بود، او را تشویق کنیدتانگرانیهایش را به شما بگوید و خود را تخلیه کند، و این اطمینان را بدهید که کنارش هستید.
✔️با #محبت و #همدلی(درک و پذیرش احساسات فرزند« ترس،اضطراب و...او» و رفتار متناسب بااین احساسات، بدون سرزنش و انتقاد) جواب فرزندتان را بدهید.
✔️او را از گریه کردن و تخلیه احساسات،نهی نکنید، در عوض به او یاد بدهید که چه زمانی و کجا میتواند گریه کند و چه زمانی بهتر است احساساتش را کنترل کند.
✔️به جای تمرکز رویِ خود گریه، تشویق و کمکش کنید تا هرچیزیکهباعث گریه اش میشود را شناسایی و آن را برطرف کند.
✔️احساس امنیت و محبوب بودن را در او ایجاد کنید.
✔️درحرفوعمل به او نشاندهید که از او حمایتمیکنید و بدونقیدوشرط دوستش دارید.(محبتفیزیکی؛درآغوشگرفتن،نوازش
قصه گفتن و...)
✔️توجه و محبت عادلانه به فرزندان داشته باشید.ه
✔️وقتی میهمان میآید، باآنها و یا دیگران که رفت و آمد دارید، هماهنگ کنید که جلوی او به فرزند کوچکتر توجه بیش از حد نداشته باشند بلکه بیشتر فرزنداول را کانون توجه قرار دهند.
✔️بین دو فرزندتان تبعیض قائل نشوید ، چون این تبعیض،باعث کاهشِاعتمادبهنفس و خشم ،کینهورزی و حسادت میشود.
✔️هنگام توجه شما به فرزنددوم و رفع نیازهای او ، همسرتان حواس فرزنداول را پرت ، و او را سرگرم کند و به او توجه کند.
✔️ساعتی را در نظر بگیرید که فرزندتان با پدرش بیرون بروند(پارک،خرید و...)
✔️دقت در خرید برای فرزندانتان،اینکه چیزهای ضروری برای فرزنددوم را جلوی او به خانه نیاورید، یا برای هر دو خرید کنید.
✔️از مقایسه کردن او با دیگران و سرزنش خودداری کنید.
✔️برچسبِ حسود بودن به او نزنید .
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتیتربیت صحیح کودک، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتماً گوش بفرمایید.💯
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج
#خواستگاری
#انتخاب_صحیح_همسر
سلام علیکم
دختری ۲۸ ساله هستم که خواهر و برادر بزرگترم مجرد هستند. خواستگاری دارم که مداح و از نظر اخلاقی و اعتقادی خیلی ها تاییدش میکنند اما خواهر و برادر های کوچکترش مثل ایشون خیلی مذهبی نیستند. پدرم هم موافق این ازدواج هستنش. اما مادر و به خصوص خواهرم میگن چون یک فامیلی با ایشون رفت و آمد خانوادگی دارند و اخلاط زن و مرد پس مورد مناسبی برای من که این مورد رو خیلی رعایت میکنم نیستند. همچنین میگن چون خواهرش تک دختر و یتیمه حتماً باهاش به مشکل برمیخوری.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔰همانطور که میدانید، ازدواج یکی از مهمترین مسائل و تصمیمات زندگی است و نقشمهمیدر سرنوشتوسعادت و رشدوکمال و خوشبختی انسان دارد،همچنین اگر به صورتِ صحیح، انجامبگیرد،خیلی از نیازهای انسان اعم از نیازهایعاطفیوجنسی تأمین و باعث آرامش و سلامت روح و جسم می شود.
✓ بنابراین در عینِحالی که نباید در انتخابِ همسر، وسواسهای غیرمنطقی داشت، ولی دقتِکافی ،شناختِلازم، تحقیقوتصمیمِ درست و حساب شده و در نهایت انتخابِ صحیح،از شرایط یک ازدواج موفق است.
✅ لازمهی یک انتخابصحیح و یک ازدواج موفق،این است که :
⬅️ شما، به یک خودشناسی و خودآگاهیِ مناسب،نسبت به خود رسیده باشید و شخصیت،خصوصیات،روحیات و معیارها و ارزشها وخطوطِقرمز خود و زندگیِخود را بشناسید و بر اساس آن اولویتبندی داشته باشید، و بدانید که برای چه می خواهید ازدواج کنید؟ هدفتان از ازدواج چیست؟ و چه معیارها و دغدغهها و خطوطِقرمزی در این موضوع دارید؟
⬅️ به یک شناخت و آگاهیِ کامل نسبت به خواستگارمحترمتان،شخصیت،خصوصیات، روحیات، ملاکها،خطوط قرمز، و خانواده ایشان برسید.
☑️ دقت داشته باشید که مهمترین مسئله در ازدواج و انتخابِهمسر رعایتِ ملاکهایاصلیِ ازدواج یعنی «اعتقاد» و «اخلاق» و #کفویت داشتن در آن است.
همچنین در نظر داشتن معیارِ شرافتواصالت خانوادگی(نجابت و پاکی) و عقل و...
☑️ رعایت این ملاکها ضامنِاصلی رشد و کمال ، سعادت و خوشبختی در ازدواج و زندگی است، و عدمِرعایت آن ، مشکلات زیادی برای زوجین و زندگی آنها درپیخواهد داشت.
✓ بنابراین،با عقلومنطق این معیار و ملاکها را در خود و طرفِمقابل بررسی کنید.
❇️ برای رسیدن به این شناخت و آگاهی و بررسی ملاکها و درنهایت انتخابِصحیح، چند کار را لازم است انجام بدهید:
✔️هماهنگ کردنِ جلسات متعدد خواستگاری توسطِخانواده و صحبت با خواستگار، بیان معیارها و دغدغهها و خطوط قرمز (مثلاً مواردی که فرمودید،مثلِ موردِ اختلاط زن و مرد و..) به صورت دقیق،پرسیدن سؤالاتِ دقیق و جزئی از ایشان در رابطه با ملاکها و مسائل مختلف ، مثلاً خصوصیات و شرایط خانواده(میزان پایبندی به مسائل دینی،مذهبی و...)و میزان تأثیرپذیری ایشان از خانواده .
+تطبیق صحبتها و ملاکهای ایشان با معیارهای خودتان.
+بررسی رفتار ایشان در جمعها و شرایط مختلف و... از راه تحقیق.
✔️راستیآزماییِ صحبتهای خواستگارمحترم با تحقیقِدقیق ،جامع و کامل،در مورد ایشان و خانوادهشان، از دوستان،همسایه،همهیئتیها محلِکار یا تحصیل و...
✔️اگرچه در نهایت این شما هستید که باید درباره ازدواج خود تصمیم بگیرید و خودتان مسئول انتخابتان هستید، ولی حتماً با رعایت احترام، نظراتِ خانواده،موافق و مخصوصاً مخالف( مادر و خواهرتان)را هم در نظر بگیرید و بررسی کنید.
✓(از طلبِدعایِخیر از پدرومادر غافل نشوید)+(توکل و توسل شخصی)
✔️جهتِ بررسیهاینهایی حتماً با یک مشاورِ امین به صورتحضوری یا تلفنی در ارتباط باشید و از ایشان راهنماییهای لازم را بگیرید.
✔️آگاهی و مهارت خود را نسبت به مسئلهی بسیارمهمِ انتخابهمسر و ازدواج ، با مطالعهی کُتُب و گوش دادن به مجموعههایصوتی در این زمینه،که در کانال هم معرفی شده، (جستجو کنید)،بالا ببرید.
✔️پیشنهاد میکنم ،مجموعهیصوتیانتخاب صحیح همسر، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتما گوش بفرمایید.💯
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#توجه_به_همسر
#حفظ_اقتدار_همسر
باعرض سلام.
من حدود ۴۰ سال و دارای دو فرزند پسر هستم همسرم در کل فرد خوبی هستند اما در یک مورد کار ایشان مرا ازار می دهد اینکه اگر قرار باشد من کاری انجام دهم و فراموش کنم .می گوید حالا اگر خواهرت یا مادرت کاری داشت که ...... در صورتی که من کار خاصی برای انها انجام ندادم فقط یه دکتر برای انها گاهی برای مادرم بردم که ان هم معمولا خودشون انجام می دهند. من هنر زن بودن و مسائل مختلف تربیتی مطالعه و سعی در انجام ان دارم.
در ضمن گاهی کار اشتباهی که میکند انکار می کند.
مثلا حرف ناراحت کننده ای که می زند
با تشکر از زحمات شما.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سر کار خانم #رضایت_مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار.
احسنت به شما که دغدغه همسرتان و توجه به ایشان را دارید و در این رابطه به دنبال کسب اطلاعات هستید و صوت آموزشی هنر زن بودن را گوش داده اید و حتما از مطالب آن استفاده کرده اید.
پیشنهاد میکنم حتما از مطالب مهم آن خلاصه برداری کرده و هر چند وقت یکبار جزوه تان را مرور فرمائید.
⬅️لطفا به نکات زیر توجه فرمایید:⬇️
۱. شناخت نیازهای همسرتان و اولویت بندی نیازهای ایشان و تلاش برای پاسخگویی به نیازهای ایشان.
۲.ابراز محبت کلامی و غیر کلامی و تحسین و توجه به همسر .
۳.در نظر داشتن همسرتان در زندگی به عنوان مهم ترین فرد زندگی و اولویت اولتان( در مواقعی که بین دو راهی خانواده خود و همسرتان هستید تا حد ممکن و به حسب ضرورت اول پاسخگوی نیاز و درخواست ایشان باشید )
۴. رعایت احترام به همسر و حفظ شخصیت ایشان بویژه در مقابل خانواده خود و خانواده همسرتان
۵. رعایت احترام و محبت به خانواده همسر ( مادر همسر و ...) و در صورت امکان در برخی کارها همکاری و کمک لازم را به خانواده ایشان داشته باشید( خرید یا بردن به دکتر و ...)
متقابلا همسرتان وقتی شاهد این رفتار شما برای خانواده خود باشند، ایشان نیز از رفتار حسنه شما یاد گرفته و همکاری و همدلی بیشتری با شما در رسیدگی به امور خانواده تان دارند..
در مورد نکته دوم که فرمودید و انکارکردن همسرتان در مورد اشتباهاتشان نیز خدمتتان عرض میکنم که:
✅یک مسئله مهم برای آقایان حفظ اقتدارشان در خانواده که اتفاقا خانم ها باید بسیار مراقب حفظ این اقتدار بوده و از آسیب رسیدن به شخصیت و اقتدار همسرشان جلوگیری کنند.
برخی آقایان اقرار به اشتباه و معذرت خواهی رو نوعی آسیب به اقتدار دانسته و به آن تن نمی دهند.
در این مورد خانم نباید خیلی اصرار به اعتراف از آقا و معذرت خواهی او داشته باشد بلکه در فضای دو نفره( دور از چشم فرزندان و یا سایر افراد) و صمیمی و محبت آمیز با منطق آقا را متوجه اشتباه کرده و همین که آقا سعی در جبران اشتباه و عدم تکرار آن دارد از ایشان بپذیرد.
🌷ان شاالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#مهاجرت_به_شهر_دیگر
#تاثیر_محیط_بر_تربیت_فرزندان
سلام من خانمی هستم دیپلمه دارای چهار فرزند ،سه پسر ۱۶،۱۲،۷ ساله و یک دختر پنج ماهه .ما ساکن تهران هستیم و چندین سال است که از همسرم میخوام که به قم مهاجرت کنیم ،برای تربیت بهتر فرزندانمون و جو مذهبی قم .چون محلی که ما زندگی میکنیم بسیار جو غیر مذهبی داره و رفتن به محله مذهبی تر در تهران از نظر مالی امکان پذیر نیست .همسرم تا حدودی با من موافق است و سال آینده میخوایم مهاجرت کنیم .پسر بزرگم هم زیاد مایل نیست ولی با شرایطی راضی شده .ناگفته نماند که ما۶ سال پیش ، یکسال در پردیسان قم زندگی کردیم و شرایط بسیار عالی داشتیم .فقط مشکل کار همسرم بود. که برگشتیم تهران که امسال داره حل میشه.اما من باز تردید دارم که نکنه همسر و پسر بزرگم از زندگی در قم خسته بشوند . الان باهم تصمیم گرفتیم .آیا مهاجرت ما درسته ؟لطفا مارو راهنمایی کنید
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، خانم #اصلانی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺سلام خدمت شما مادر گرامی🌺
✨ بسیار عالی که دغدغه ی تربیت صحیح فرزندان را دارید، ان شاالله خدا در این زمینه شما را یاری کند.
✨ مادر عزیز توجه داشته باشید، در تربیت فرزندان آن چه اهمیت دارد، کسب دانش و مهارت های تربیتی صحیح و عمل به آن ها و شکل دهی به فضایی سالم است؛ که فطرت خداجو و استعداد های خدادادی فرزند، در بیشترین حد خود در آن محیط شکوفا بشود، وقتی محیط و بستر چه در خانه و چه در بیرون از خانه محیطی سالم برای تربیت صحیح باشد، بسیاری از این اتفاقات مثبت خود به خود در آن محیط سالم رخ خواهد داد.
✨ نکته دیگر این که توجه داشته باشید مربی اصلی خداست و هدایت انسان ها اساسا بر عهده خداست، والدین فقط شرایطی را فراهم میکنند که هنگام دریافت این هدایت، فرزند به آن توجه کند و در این مسیر حرکت کند.
✨ شما خواهر گرامی قبل از هر چیز باید حالت کلی زندگی خود، مثل موقعیت شغلی همسر، شرایط زندگی در قم، امکان فراهم نمودن شرایط مساعد تحصیلی فرزندان عزیزتان و..... را در نظر بگیرید و شرایط را بصورت منطقی نه احساسی بررسی کنید و تصمیم بگیرید. تلاش کنید قبل از رفتن بستر نسبی هجرت خود را آماده کنید تا ان شاءالله با مشکلات کمتری مواجه شوید.
✨ اگر همه شرایط مهیاست و حتی با کمی سختی میتوانید آسایش و آرامش نسبی برای خانواده فراهم کنید مهاجرت شما امری پسندیده است. در غیر اینصورت چه بسا با وقوع مشکلاتی جو خانواده تحت تاثیر قرار گرفته و آرامش و تمرکز شما را از تربیت صحیح خود سلب کند.
✨ اما نکته ای که نیاز به بررسی بیشتری دارد این است که شما چرا پس از یکسال زندگی در قم که ابراز رضایت مندی از آن موقعیت دارید دوباره به تهران برگشتید؟؟
✨ و مورد دیگر در نظر گرفتن شرایط و موقعیت حساس سنی فرزندان نوجوان شماست؛ با شنیدن دلایل فرزندتان به او نشان دهید که نظر شما برای ما مهم هست و سعی کنید با آوردن دلایل قانع کننده رضایت ایشان را نیز کسب کنید.
💫 ان شاءالله با توکل بر خدا و سنجیدن همه جوانب امر تصمیمی مورد رضای پروردگار متعال بگیرید.
ان شاالله موفق و موید باشید.🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_همسر
#اعتماد_به_نفس
سلام،بنده،۳۲سالم هست ۸ ساله ازدواج کردم ۲ سال از همسرم بزرگترم همسرم خیلی خوبیهای زیادی دارنداما یه مساله ای که خیلی اذیتم میکنه و آرامشم رو گرفته اینکه همسرم ظاهر من رو نمیپسنده و این رو از حرفهای دلش که گاهی باحالت شوخی میزنه و یا نگاهش و رفتارش میفهمم واین خیلی آزارم میده اعتماد به نفس ندارم حتی گاهی رودررو باهاش حرف بزنم یا نگاهم کنه خجالت میکشم معذبم که از من بدش میاد من ظاهر خوبی دارم ولی آقام مثلا به قد من به بینی من و ..چندین بار ایراد گرفته وباحالت شوخی اما صددرصد جدی میگه الان بفرمایید من چکارکنم که آرامش داشته باشم و اینکه وقتی بهم نگاه میکنه اعتمادبه نفسم رو از دست ندم و اصلاحس نمیکنم که دوستم داشته باشه و این حس آزارم میده و خیلی وقتها دلم میشکنه وگریه میکنم و پشیمانم ازاین جهت ازازدواجم میگم کاش با یه فردی ازدواج کرده بودم که فقط دوستم داشت و حتی بزرگتر بودن من رو به روم میارن،حالا سوالم اینه که آیا باید ناراحتی خودم رو به ایشان بگم چون نمیخام باگفتن ،قضیه بیشتر برجسته بشه فک میکنم تأثیرمنفی داره ممنونم از راهنماییتون.اجرتون با صاحب الزمان.
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب خانم #اصلانی
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺با سلام خدمت شما خواهر گرامی
☘ باید توجه داشته باشید که زیبایی امری نسبی هست وزیبایی هر فردی بستگی به نوع نگرش او و به زاویه دیدش نسبت به خودش دارد . اگر فردی به خودش با نگاهی زیبا بنگرد احساس می کند بقیه هم به او با نگاهی زیبا می نگرند . چه بسا این نوع دید و برداشت شما نسبت به این قضیه باشد و همسر شما این احساس را نسبت به شما نداشته باشند یا شاید به این شدت که شما فکر میکنید نباشد.
☘ در هر صورت تمرکز شما بر افکار منفی و نیمه خالی لیوان هست، سعی کنید با مدیریت افکارتان به جای تمرکز بر افکار منفی و مایوس کننده؛ انرژی خود را بر افکار مثبت بگذارید. یکی از دلایل پرداختن به افکار منفی می تواند بیکاری باشد حتما تلاش کنید خودتان را به کاری مشغول کنید تا فرصت پرداختن به اینگونه افکار را نداشته باشید.
☘ توجه به این نکته برای شما حائز اهمیت هست که مباحث ظاهری تاثیر آنی و لحظه ای بر روی همسر دارد؛ در حالیکه مباحث رفتاری، روحیات و شخصیت زن در بلند مدت برای مرد ایجاد جذابیت می کند. حتی چهره و لباس آراسته زمانی جذابیت بیشتری پیدا می کند که خانوم از اخلاق خوب و روحیه با نشاطی در تعامل با همسر برخوردار باشد. پس شما دوست عزیز سعی کنید با آموزش و استفاده از مهارت های زنانه محیط خانه را برای همسر به محیطی امن، گرم و با نشاط و جذاب تبدیل کنید که همسر شما از بودن در محیط خانه احساس آرامش و لذت داشته باشد.
☘ اعتماد به نفس زن در جذابیت او در نگاه همسر تاثیر بسزایی دارد اگر زن بدن و چهره خود را بپذیرد و آن را دوست داشته باشد و به خودش احترام بگذارد؛ موجبات تحسین همسر را هم برمی انگیزد.
☘ بیشتر از گذشته برای خود و خواسته های خود وقت بگذارید؛ با کسب مهارت ها و هنرهای مختلف و داشتن برنامه برای مطالعه مستمر و کسب موفقیت های پی در پی میتوانید جایگاه ویژه ای نزد همسر پیدا کنید و اعتماد به نفس و اغنای عاطفی دورنی خود را بالا ببرید.
☘ نکته بعد که می تواند به افزایش اعتماد به نفس شما کمک کند اینکه شما می توانید با نوشتن تواناییها و مهارت های خودتان ببینید که چه توانمندیهایی دارید که تا الان اصلا به آنها توجه نداشتید.
❓در مورد اینکه این مورد را با همسر محترم مطرح کنید یا نه؟ شما میتوانید در یک فضای امن و آرام یا با نامه نگاری ناراحتی و احساس خود را با ادبیاتی محترمانه و محبت آمیز به صورت کلی(بدون بیان جزئیات که باعث ایجاد حساسیت بیجا نشود) با ایشان مطرح کنید تا ایشان متوجه اشتباه خود و تاثیر منفی این شوخیها بر شما و زندگی مشترکتان بشوند.
✨با گوش کردن و عملی کردن نکات کلاس هنر زن بودن استاد پوراحمد و هنر مرد بودن ایشان برای همسر محترم، کیفیت رابطه عاطفی خود و همسر محترم را تقویت کنید و روابط صمیمانه با هم داشته باشید.
✨نهایتا خود شما هستید که با تامل و تفکر و اصلاح نگرش و تقویت اعتماد به نفس و مدیریت افکار میتوانید به خودتان کمک کنید.
💫معنویت و یاد خدا را در زندگیتان تقویت کنید که آرامش حقیقی را باید از خدا خواست.
💫ان شاء الله تمام لحظات زندگیتان پر از یاد خدا و آرامش باد.
موفق و پیروز باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob