#تغییر_عقاید_همسر
سلام وقتتون بخیر.من ۳۷همسرم ۴۱ساله. پسرم۱۴ ودخترم۷ساله.مشکل من مربوط به عقایدهمسرم هست.همسرمن اهل نماز روزه و روضه و....بودتاتقریباازچندسال پیش کم کم اعمال مستحبی کمرنگ شدوازدوسال پیش رک به من گفت که دیگه نمازنمیخونم و....اینطورکه من متوجه شدم تحت تاثیریکی ازهمکارانشون که کلیپ هاوکتاب های ضددین و حتی توهین به ائمه ع داشت براش می فرستادقرارگرفته.دراین دوسال من خیلی اذیت شدم وخیلی ناراحت و نگرانم.مشاوره عقیدتی هم به اصرار من اومد ولی فقط یک جلسه.مشکل من اینه که اصلا نمیتونم بااین مسئله کنار بیام.میترسم پسرم دخترم هم تاثیربگیرن ازپدرشون.الان پسرم یه روزنمازمیخونه یه روزنمیخونه... واینکه خودم همش غصه میخورم و گریه میکنم واین مشکل تمام زندگی منو تحت الشعاع قرارداده که چرانمازنمیخونه و اگه بدونم که ازروی تنبلی هست انقدرنگران نیستم ولی متاسفانه شوهرم کلاعقایدش تغییرکرده...لطفامنوراهنمایی کنین🙏
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما بانوی بزرگوار، نگرانی شما در مورد همسر و فرزندانتان را درک میکنم، هم نگران الگو گیری فرزندان هستید و هم از این تغییر عقاید همسر ناراحتید. متاسفانه مطالب و کلیپ ها و ... ضد دینی در فضای مجازی بسیار زیادند که یا به کلی بر پایه دروغ هستند و یا با برداشت ها و تفاسیر غلط و مغالطه آمیز از برخی مطالب دینی، به دنبال تغییر عقاید مردم ایران هستند، افرادی هم که هیچ مطالعه عمیق دینی نداشتند یا خودشان اهل تحقیق و بررسی صحت و سقم مطالبی که در فضای مجازی به آن ها میرسد نیستند، سریع تحت تاثیر این مطالب قرار میگیرند و آن را برای بقیه هم ارسال میکنند😔 اول باید در نظر داشته باشید که همسر شما علاوه بر اینکه با خواندن مطالب شبه منطقی و مغالطه آمیز، فکر میکند اعتقادات قبلی اش غلط بودند و عقاید جدید درست و برحق هستند، از نظر عاطفی هم احساس منفی نسبت به دین و بزرگان دینی پیدا کرده است، چرا که این مطالب با انتشار دروغ هایی درباره ی زندگی اهل بیت علیهم السلام، مخاطب خودش را نسبت به ائمه (ع) بدبین میکتد و با وارونه جلوه دادن حقیقت چهره منفی در دهم مخاطب از این بزرگواران می سازد و از طرفی با تخریب گسترده روحانیت در ذهن مخاطب، باعث میشود فرد کاملا به هر روحانی و عالم دینی بدبین بشود تا چنان چه پاسخ این مطالب غلط را از آن ها شنید، اعتماد نکند!
بنابراین در این شرایط با وجود اینکه میدانم برای شما سخت هست اما نیاز هست که شما ارتباط خود را با همسر محترم ترمیم کنید، اعتماد از دست رفته را رابطه را دوباره برگردانید و سعی کنید از نظر عاطفی خود را به همسر نزدیک کنید تا بتوانید ولو اندکی بر ایشان تاثیر گذار باشید، میدانم که هیجانات منفی زیادی دارید، اما توجا داشته باشید که مدام جر و بحث کردن با همسر یا پسر نوجوان یا غصه خوردن و گریه زاری کردن نه تنها هیچ مشکلی را حل نمیکند بلکه همسر را روز به روز از شما دورتر میکند و موجب میشود ایشان بیشتر تحت تاثیر افراد منحرف از نطر اعتقادی قرار بگیرند و از جهتی فرزندان را هم از شما دور میکند و باعث میشود بیشتر سمت پدرشان بروند، توجه داشته باشید مادری میتواند تربیت دینی درستی انجام دهد که خود با نشاط باشد و اخلاق درست و محبت نسبت به فرزندان داشته باشد، سعی کنید خود را نیز از نظر اعتقادی و پاسخ به شبهات قوی کنید، هم با مطالعه کتب مناسب و هم عضویت در کانال های پاسخ به شبهات و پاسخگویی به سوالات دینی، و در کنار ارسال مطالب عاشقانه و محبت آمیز برای همسر در فضای مجازی، هرازگاهی این مطالب را هم با توجه به شبهاتی که برای ایشان ایجاد شده ارسال بفرمایید. کانال ها و سایت هایی مثل:
۱.کانال جامع پاسخ به شبهات و شایعات
https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0 (پیامرسان ایتا)
https://chat.whatsapp.com/HBwc61ZyCj2LwPEbaj7yEd (واتساپ)
۲. سایت ghorbanimoghadam.ir
۳. گروه پاسخ به سوالات وشبهات مهدویت
http://eitaa.com/joinchat/3062890510C73209c4b26
کانال اصلی
@ma_va_o
میتوانند پاسخگوی شما در ارتباط با شبهات و سوالات باشند، اگر ایشان متقابلا مطالب ضددینی برای شما ارسال کردند عصبانی یا ناراحتی خودتان را اصلا در پیام بروز ندهید، یا واکنش منفی نشان ندهید بلکه پاسخ مناسب آن را پیدا کنید و پاسخ را برای ایشان ارسال کنید، یا اگر ایشان به ارسال مطالب دینی شما اعتراض کردند با شوخی و محبت بفرمایید شما که مطالب همه را میخوانی و دنبال میکنی، حالا مطالب همسر خودتان را نیز بخوانید و در کنار توجه زیاد به مطالب دیگر، اندک توجهی هم به این مباحث داشته باشید.🙂
در مورد فرزندان اولا بسیار بسیار مهم هست که ارتباط عاطفی و مادرانه خود را به شکل درست و قوی با هر دو داشته باشید تا به شما نزدیک تر از پدر یا افراد دیگر باشند ، دوما ...
ادامه...
دوما ویژگی های مثبت همسر محترم را برای فرزندان خود بیان کنید، به ایشان بفرمایید که پدر شما ویژگی های مثبت زیادی دارد و من دوست دارم در این ویژگی ها شما همانند پدر باشید اما در کنار همه ی ویژگی های مثبت، این ویژگی منفی را هم دارد، در این زمینه در عین اینکه با ایشان با احترام برخورد میکنیم اما تحت تاثیر ایشان قرار نمیگیریم. همچنین توصیه میکنم حتما صوت های تربیت کودک و هم صوت های تربیت نوجوان استاد پوراحمد را گوش دهید و به ان عمل کنید تا بتوانید در زمینه تربیت دینی فرزندان راهکار های موثری ان شاالله به کار بگیرید و به یاری خدا موفق شوید.
با همسر محترم توافق کنید که جلوی بچه ها بحث ها و شبهات دینی مطرح نشود، ممکن است شما نتوانید همسر خود را در زمینه دینی متقاعد کنید اما بسیار اهمیت دارد که اگر فرزندان شما سوالات دینی یا شبهاتی که توسط پدر یا در مدرسه و ... برای آن ها ایجاد شد را از شما پرسیدند، نگران و آشفته نشوید بلکه حتما پاسخ آن را بیابید و با لحن و بیان مناسب سن و جنسیت هر کدام، بدون عصبانیت و با صبر و حوصله برایشان توضیح دهید.
اگر خدای نکرده همسر محترم مانع هر گونه تلاش شما برای تربیت دینی بچه ها شدند و اصرار به تربیت ضددینی آن ها داشتند، حتما به صورت تلفنی یا حضوری با یک مشاور خانواده متدین و قابل اعتماد، صحبت کنید.ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ترس_از_آمپول_در_کودکان
#ترس_از_مراجعه_به_پزشک
سلام خسته نباشیدخواهر من هفت ساله هست و الان باید واکسن هفت سالگی رو بزنه. اما به شدت از امپول میترسه و هر کس سعی کرده ببرتش برا واکسن جیغ میکشه و فرار میکنه. حتی با قول خرید اسباب بازی ک خیلی دوس داره هم راضی نمیشه.معلمش هم سعی کرد ببرتش ولی فرار کرد و از همون وقت هم روخوانیش ضعیف شده. این واکسن رو حتما باید بزنه و دو ماه بیشتر فرصت نداره. دلیل ترسش هم بخاطره اینه ک رفت دندون پزشکی و دندون پزشک بدون بی حسی خواست دندونش رو بکشه و چشماش بسته بود وقتی چشمش رو باز کرده و دکتر رو انبر به دست دیده وحشت کرده و از مطب دکتر فرار کرده.حتی حرف دکتر رفتن هم میشه رنگش میپره.با این ک الان مریض شده و تب میکنه راضی نمیشه بره دکتر. لطفا حتما جواب بدین که ما چیکار کنیم. دیگه هممون درمونده شدیم. با تشکر.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما بزرگوار
ترس از دکتر و آمپول معمولا در خیلی از کودکان به وجود میاد، اولا به نکاتی توجه داشته باشید از جمله اینکه خود بزرگتر ها نباید جلوی کودکان حرف های منفی یا دلهره آور برای کودکان در مورد دکتر یا بیمارستان و ... بزنند، گاهی اوقات بزرگتر ها در مورد درد ها، اعمال جراحی و ... خود حرف هایی جلوی کودکان میزنند و گاهی حتی اندکی اغراق هم میکنند، که باعث ایجاد ترس و دلهره در آن ها می شود، همچنین دیدن کلیپ ها یا فیلم هایی که صحنه های زدن آمپول یا مراجعه به پزشک و دندانپزشک را دردناک یا ترسناک نشان میدهند ولو به شوخی و طنز، همراه با کودک درست نیست. گاهی والدین کودک را تهدید میکنند که اگر به حرف آن ها گوش ندهد بیمار میشود یا خدا او را با بیماری مجازات میکند، یا حتی از رفتن به دکتر و زدن آمپول و ... به عنوان تهدید برای وادار کردن کودک به انجام کاری یا انجام ندادن کاری استفاده میکنند، مثلا اگر غذا نخوری میرویم بیمارستان تا به تو سرم بزنند و ...
طبیعی است که همه ی این کار ها موجب شکل گیری ترس در کودک میشود و خانواده ها باید حتما مراقب حرف زدن و رفتار های خودشان در این زمینه باشند.
زمانی که این ترس در کودک شکل گرفته، دعوا کردن کودک یا تهدید بیشتر کودک که اگر به دکتر نیایی مریضی تو بدتر میشود، یا می میری یا فلج میشوی و ... کاملا اشتباه هست، سعی کنید با کودک در آرامش حرف بزنید، سعی کنید علت و ریشه های نگرانی و ترس او را شناسایی کنید و افکار غلط شکل گرفته که باعث ترس در کودک شده را برای او به درستی توضیح دهید و اصلاح کنید، مثلا گاهی کودک فکر میکند زدن آمپول و ... باعث مرگ او میشود یا رفتن به دکتر نشانه ی خطرناکی هست از اینکه او میمیرد یا بیماری خیلی خطرناکی دارند یا دکتر ها به او آسیب میزنند و ...، حتما پیش از رفتن به دکتر برای او توضیح دهید که قرار هست آنجا چه اتفاقی بیفتد، بسیاری از اوقات ترس کودکان به خاطر ابهام هست و اینکه نمیدانند دقیقا قرار هست چه اتفاقی بیفتد! بنابراین بهتر است از قبل او را آماده کنید، مثلا در مورد معاینه برای او توضیح دهید که با یک چوب بستنی مانند ،در گلو او را میبیند بعد با گوشی صدای قلبش را گوش میدهد، ممکن هست، گوشی یکم یخ باشه و ... هرگز در این توضیحات هرگز دروغ نگویید مثلا هییچ دردی ندارد و ... چون اعتماد کودک به شما از بین میرود و ترس شدید تر می شود، با او صادق باشید، مثلا بگویید آمپول یکم درد دارد، اما دردش خیلی زود از بین میرود ولی در عوض باعث میشود که میکروب ها در بدنت از بین بروند و زود تر خوب بشی و برای بدنت مفیده.
دادن اطلاعات درست و نسبتا علمی در حد فهم و درک کودک مفید هست، اینکه ما چطور بیمار میشویم و درمان ها چه فایده ای برای ما دارند؟ یا واکسن دقیقا چه کار میکند و چطور از ما در برابر بیماری ها محافظت میکند، استفاده از کتاب هایی که برای کودکان در این زمینه ها نوشته شده یا کارتون ها و انیمیشن هایی که برای کودکان ساخته شده بسیار مفید هست، گفت و گو و تعامل کودک با یک کودک تقریبا هم سن خودش که از دکتر نمیترسد هم مفید خواهد بود به شرطی که موجب تمسخر کودک نشود بلکه به عادی جلوه دادن رفتن به دکتر و برطرف کردن نگرانی های کودک بینجامد، به خصوص بزرگتر ها نباید هرگز کودک را با کودک دیگری مقایسه کنند یا او را تحقیر کنند، نکته دیگر اینکه سعی کنید برای مراجعه به پزشک و دندانپزشک و پرستار و ... افرادی که رفتار دوستانه تر و مهربانانه تری با کودکان دارند را شناسایی کنید و به آن ها مراجعه کنید، متاسفانه گاهی رفتار یک پزشک یا کادر درمان موجب ترس و دلزدگی در کودکان می شود. اگر چنان چه با این اقدامات این ترس برطرف نشد یا مسئله روخوانی حل نشد، حتما به یک روان شناس کودک متخصص و متعهد مراجعه کنید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#توبه_از_گناه
#پشیمانی_از_گذشته
سلام من دختری هستم ۱۹ ساله
که درگذشته گناهان زیادی داشتم مثل درارتباط بودن با جنس مخالف.
خیلی دیر متوجه اشتباهاتم شدم و
الان تقریبا نزدیک به یک ساله ک توبه کردم و هیچکدوم از کارای گذشته رو تکرار نکردم.
خیلی بیشتر از قبل حضور خدارو تو زندگیم حس میکنم و الان یکساله که مداوم دارم نمازمو کامل میخونم درمراسم مذهبی و هیئت ها شرکت میکنم درصورتی ک قبلا اصلا شرایطش پیش نمیومد . ولی همیشه ی حس بدی نسبت به گذشته همراهمه مثل عذاب وجدان ،حسرت و تنفر نسبت ب خودم که اذیتم میکنه. وقتی یادم میوفته در گذشته چکارایی کردم حالم ازخودم بهم میخوره و نسبت به خودم متنفر میشم
و همیشه ی ترسی از برملا شدن اشتباهاتم وریخته شدن آبروم دارم که نمیزاره یک روز زندگی آروم و بی دغدغه داشته باشم
نمیتونم تو چشم خانوادم نگاه کنم .احساس شرمندگی و سرافکندگی یک دقیقه ام ولم نمیده حس میکنم لیاقت خوبی و خوشی ندارم
چکارکنم که بتونم این حسارو ازخودم دور کنم و این حس تنفر نسبت به خودم کم شه و بتونم زندگی آروم و خوبی داشته باشم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما دختر بزرگوار
خدا را هزاران مرتبه شکر که توفیق توبه پیدا کردید و لطف و رحمت خدا شامل حال شما شده که جای بسی تبریک دارد🌸
همان طور که میدانید و در آیات قرآن هم به آن اشاره شده هنگامی که توبه اتفاق می افتد و بنده با پشیمانی به سوی خدا باز میگردد، خداوند نیز به سمت بنده توبه میکند (اولئک یتوب الله علیهم)" آیه ۱۷ سوره نساء" یعنی اینکه با لطف و رحمت خود به بنده رو میکند و توبه او را میپذیرد، به همین جهت بنده توفیق و توان توبه کردن پیدا میکند، در واقع همان موقعی که توبه کردید، قبل از آن خدا شما را بخشیده و دست لطفش را بر سر شما کشیده... پس نگران این مسئله نباشید که به خاطر گذشته ام لیاقت ندارم و ...، اگر لیاقت نداشتید مسلما مشمول لطف خدا نمی شدید، درست هست که گناه به انسان صدمه وارد میکند اما یکی از القاب خداوند "جبّار" هست به معنای "بسیار جبران کننده"، یکی از جلوه های آن جایی است که بنده در مسیر جبران خطا و گناه و کم کاری گذشته خود با همه وجود قدم بردارد و از خدا کمک بخواهد، خدا به او یاری میرساند و کم و کاستی های این مسیر را برای او جبران میکند تا به مقصود برسد،
اما متاسفانه شیطان هم بیکار نمی نشیند و ابتدا سعی میکند به هر طریقی شده بنده را به گناه آلوده کند، و بعد هم زمانی که بنده پشیمان شد و قصد توبه کرد یا توفیق توبه یافت، از همان گناه گذشته برای منحرف کردن مجدد بنده استفاده میکند!!! بدین صورت که با القای همین افکار غلط که تو دیگر آلوده ای، تو هرگز پاک نمیشوی، تو لیاقت نداری و ... بنده را از رحمت خدا ناامید میکند و این ناامیدی از رحمت خدا، سرآغاز گناهان بعدی و بازگشت به مسیر انحراف میشود😔
در مورد آبرو هم نکته بسیار حائز اهمیت این است که نگه دارنده آبروی انسان، نه تنها انسان مومن بلکه انسان گناهکار و خطاکاری هم که هنوز توبه نکرده، خداست، اگر خداوند اراده کند از آبروی بنده خود دفاع کند، کسی را توان رویارویی با اراده خدا نیست! پس به خدا توکل کنید و اعتماد داشته باشید، در مسیر درستی که پیش پای شما قرار داده شده گام بردارید و با امید به پیش بروید، وقتی در این مسیر قرار گرفتید، حتی اگر روزی خانواده شما بفهمند که در گذشته خطاهایی داشتید، اما در عین حال، بازگشت شما به مسیر درست و تلاش شما در این جهت را نیز ببینند، خیلی راحت تر با این موضوع برخورد خواهند کرد، و نکته مهم تر این که الان که الحمدلله مشمول رحمت خدا شدید، شما نیز رضایت خدا را بر رضایت بندگان خدا مقدم بدارید، در هر اقدامی نگاه کنید که رضایت خدا در چیست و همان را انجام دهید نه اینکه از ترس فلانی یا در رودربایستی با فلان فرد کاری را انجام دهید یا از آن اجتناب کنید، اگر خدا از شما راضی باشه، بندگان خوب خدا هم از شما راضی خواهند شد و نارضایتی عده ای دیگر، صدمه ای به شما نخواهد زد!
در کنار کار های مفیدی که انجام میدهید و رفت و آمد به مراکز و محیط های مذهبی، اهمیت دارد که از نظر بنیان های فکری و اعتقادی نیز خود را تقویت کنید، خواندن کتاب های مفید، گوش دادن به صوت های مفید، بسیار برای حال کنونی شما مفید خواهد بود، در همین جهت خواندن دو کتاب از استاد علی صفایی حائری(عین صاد) به نام های "رشد" و "صراط" و گوش دادن سلسله صوت های انسان شناسی استاد محمد شجاعی از کانال های رسمی ایشان در پیامرسان های مختلف را توصیه میکنم، ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی
#لجبازی
سلام خدمت شما،ممنونم به خاطر پاسخگویی و زحمات شما.من یه خانم ۳۰ ساله هستم،با دو فرزند ۷ و ۱۰ ساله،پسرم ۱۰ ساله و دخترم ۷ سالشه،دخترم خیلی وابستگی شدیدی به من داره طول روز اصلا از من جدا نمیشه،حتی تا این سن آرایشگاه هم نمیزاره ببرمش با اینکه موهاش موخوره داره،هر چقدر باهاش صحبت میکنم که تو بقل خودم بشین موهات رو کوتاه کنه قبول نمیکنه،میترسه.هرشبم پیش ما میخوابه ،هر چقدر باهاش صحبت می کنم که همه ی همسن های تو جدا میخوابن ،برات جایزه میگیرم،بازم گریه میکنه،تا زمانی که خوابش ببره پیشش میخوابم،ولی از ترس اینکه من بیام تو خونه ،سریع بیدار میشه،گریه میکنه،واقعا دیگه نمیدونم چه رفتاری باهاش داشته باشم با اینکه پسرمم تو همون اتاق میخوابه بازم قبول نمیکنه،از طرفی دیگه هم خیلی لجباز،همش با داداشش در حال دعوا کردن و جیغ زدن و گریه کردن،خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چه کار کنم.
🌷پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم#رضایتمند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
عرض سلام و احترام خدمت شماخواهرگرامی.
وابستگی در سنین پایین تر تاحدی طبیعی است اما در مورد فرزند شما با توجه به سن ایشان نیاز به بررسی بیشتری دارد.
ابتدا باید به ریشه یابی موضوع و علت وابستگی فرزند شما پرداخته شود تا انشالله اقدام مفید و موثرتری صورت گیرد.
✅وابستگی کودکان دلایل مختلفی دارد ازجمله:
🔹عدم وجود همبازی و قرار نگرفتن در جمع هم سن و سالان از ابتدای کودکی.
🔹ضعف مهارتهای اجتماعی و ارتباطی کودکان و کمبود اعتماد به نفس.
🔹تجربه دوری طولانی مدت کودک از والدین بخصوص مادر در سنین پایین کودک (از تولد تا ۳ سالگی) به دلیل اشتغال مادر یا سفر و....و در نتیجه ایجاد دلبستگی ناایمن در کودک و ترس جدایی از مادر.
🔹 وجود تنش و دعوا در منزل و بین والدین در حضور کودکان و در نتیجه ایجاد ناراحتی روحی برای فرزندان و ترس از دست والدین و ایجاد وابستگی به آنها.
🔹رفتار ،نگرانیهاواضطرابواسترسخودِ مادر
🔹نوع تربیت و برخورد والدین با کودک مثل
سختگیری زیاد ، امر و نهی زیاد ،جلوگیری از حق انتخاب و مستقل بودن کودک.
🔹کمبود توجه و محبت بهموقع و برآورده نشدن نیازهای کودک،یا وابستگیهای افراطی طرفِ خودِ مادر کهبه کودک هم منتقلمی شود.
⬅️و اما راهکارهایی جهت بهبود این مسئله:⬇️
🔸اختصاص زمانی در روز به بازی و فعالیت های مادر و دختری با فرزندتان...(مشارکت در پخت غذا رفتن به پارک، خرید و ...)
🔸 ابراز محبت عملی و کلامی به فرزندتان.
🔸فراهم کردن بازی با همسالان و تقویت مهارتهای اجتماعی و ارتباطی.( وجود فرزند جدید در خانواده درکاهش وابستگی فرزندان موثراست).
🔸آرام نگه داشتن محیط خانه و برقراری روابط سالم و صمیمی بین اعضای خانواده.
( پدر و مادر به عنوان الگوی فرزندان باید رابطه سرشار از احترام و صمیمیت داشته باشند.)
🔸 پرهیز از دعوا و تنش بین والدین در حضور فرزندان( درصورت وجود اختلاف بین زوجین مسائل و مشکلات در خلوت و دور از چشم فرزندان بیان شود.)
🔸همراهی کردن با فرزندتان در مسائل مربوط به او و بتدریج فاصله خود را از او بیشتر کنید
( مثلا فرزند خود را در محیط های جدید ابتدا همراهی کرده و کنارش باشید و سپس بتدریج فاصله خود را بیشتر کرده تا تحمل دوری از شما در او بتدریج شکل بگیرید.)
🔸سپردن مسئولیت به فرزند تان متناسب با سنش و پس از انجام کار او را مورد توجه و تشویق قرار دهید.( جهت تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس).
🔸استفاده از روش قصه خوانی و بازی درمانی متناسب با مشکل موجود فرزندتان به جای صحبت مستقیم در مورد مشکل.
✅در مورد مسئله مکان خواب فرزندتان حتما باید از حدود ۳ سالگی کودک در اتاق مستقل بخوابد و به هیچ وجه در اتاق والدین نباشد.
در این مورد به نکات زیر توجه فرمایید⬇️
_ریشه یابی علت ترس کودک و برطرف کردن آن
_خرید هدیه و استفاده از طرح های تشویقی ( هر ۳ شب که در اتاق خودت بخوابی جایزه داری و بتدریج این فاصله بیشتر میشه)
_ایجاد جذابیت در اتاق و یا تخت فرزندتان.
_قصه خوانی قبل از خواب برای کودک و تا چند دقیقه کنارش باشید و با بیان مطالب مثبت به او آرامش بدهید.
_بیان الگو از دوستان و هم سن ها که در اتاق خود می خوابند.
✅ در مورد مسئله لجبازی فرزندتان هم عرض کنم که خیلی رفتارها متناسب با سن و طبیعت کودک و حس استقلال طلبی او است که از نظر والدین لجبازی تلقی میشود.
امر و نهی و سخت گیری زیاد،
انتظارات بیش از حد از کودک
حساسیت زیاد والدین،
عدم توجه والدین به دو نیاز طبیعی و مهم ( بازی و آزادی در کودکان تا ۷ سالگی )
لجبازی فرزندان را تشدید میکند.
توصیه میکنم مطالبی که در مورد لجبازی و دعوای فرزندان را در کانال گذاشته شده جستجو کرده و مطالعه بفرمایید.
با آروزی موفقیت برای شما🌷
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
#بازی_فرزند_با_آلت_تناسلی
با سلام و ادب
بنده ۳ فرزند پسر دارم.که پسر سومی در حال حاضر ۲ سال دارند که حدود یک ماهی است که دستش را درون مای بی بی میکند.چند روزی رو بی محلی کردم اما وضعیت تغییر نکرد.الان حدود ۲ ماه است که روشهای مختلف را امتحان کردم اما ....
لطفا راهنماییم کنید.
پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،#سرکار_خانم_صالحی
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
عرض سلام وادب خدمت شما خواهر گرامی
درمورد این مسئله شماباید به یکسری نکات توجه داشته باشیدکه بنده خدمت شما عرض می کنم:
1. ابتداخونسردی خود راحفظ کنید ونگران نباشید ،حفظ آرامش وبرخورد صحیح شما درچنین مواقعی بسیار مهم است ،کودک دراین رفتار نگاه واحساس جنسی ندارد ومعمولا این رفتار از جهت کنجکاوی می باشد ،ازآنجای که این بخش ازبدن کودک کمتر در معرض دید اونسبت به سایر اعضاء بدن می باشد کودک از سرکنجکاوی آن را لمس می کند.
2. دربعضی از موارد هم امکان دارد درآن بخش از بدن مشکلی از قبیل زخم ،تاول یاناراحتی دیگری وجود داشته باشد که منجر به دستکاری کودک شود پس باید درصدد رفع مشکل برآمد.
3.گاهی نیز کودک برای کسب آرامش با آلت تناسلی خود بازی می کند واین اتفاق در مواقعی می افتد که کودک ازسمت والدین یا شخص دیگری مورد سرزنش وتوبیخ قرار می گیرد که کودک برای کسب آرامش به چنین رفتاری روی می آورد،در چنین مواردی باید عاملی که موجب چنین رفتاری درکودک می شود حذف شود.
4. گاهی نیز علت اینکار می تواند جلب توجه والدین باشد ،شاید شما یکبار باتندی اوراازاین کار نهی کرده باشید وازآن پس کودک شما برای جلب کردن توجه شما دست به چنین کاری می زند ،شما باید دراین مورد تغافل داشته باشید وخود رابه ندیدن بزنید وحواس کودک را به چیز دیگری که برای اوخوشایند هست جلب کنید.
5. این امکان هم وجود دارد که در موقع شستشو عضو کودک بیش از اندازه شسته شود کودک ازاین کار تجربه وحس خوشایندی به دست آورده باشد البته این یک حس جنسی نیست،دراین مورد هم شما باید میزان شستشو دست خود با بدن کودکان رابه حداقل برسانید.
نکات تکمیلی:
شما وهمسرتان باید ازاین پس دقت داشته باشید که به نحوه پوشش وآرایش وگفتار ورفتارتان توجه ویژه ای داشته باشید واز یکسری رفتارها(حتی رفتارها عاطفی) که مناسب فضای خلوت هست خودداری کنید.
🌸باآرزوی خوشبختی وتربیت نسلی مهدوی برای شما خواهر گرامی
⭐کانال تربیتی همسران خوب⭐
#طلاق_افسردگی
سلام وقت بخیر
خانمی در مرحله طلاق هستن، برای جلوگیری از افسردگی خودش و مادرش (و اطرافیان) چه اقداماتی باید انجام داد؟ این خانم یک فرزند دختر یک ساله هم دارند.
🌸پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب #سرکار_خانم_اصلانی 🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌸سلام علیکم🌸
✅ در ابتدا ایشان را تشویق کنید تا مشکلشان را بیشتر بررسی کنند؛ تعاملات خود و همسر را بازبینی کنند. در صورتیکه با تحمل کمی سختی قادر به حل مسئله در حد قابل قبول و ادامه زندگی مشترک هستند از تصمیم خود صرف نظر کنند. چرا که طلاق در هر صورت تبعات و آسیب های زیادی را با خود به همراه دارد، مخصوصا برای خانم ها که از نظر عاطفی، احساسات لطیف تری دارند؛ میتواند ایشان را در معرض فشارهای روحی و روانی، اضطراب و نگرانی از برخورد اطرافیان، عذاب وجدان و.... قرار دهد؛ مخصوصا که صاحب فرزند هم هستند و عملا طلاق برای آنها جدایی کامل نخواهد بود، چراکه بواسطه فرزند ناچار به ارتباط و تعامل خواهند بود و چه بسا مشکلات پس از طلاق برایشان غیر قابل تحمل تر باشد.
✅ به هر حال با فرض اینکه ایشان تمام تلاش خود را برای دوباره ساختن زندگی خود کرده اند و چاره ای جز طلاق ندارند:
✅ در ابتدا باید این مسئله را بپذیرند و با آن کنار بیایند، برای پذیرفتن شرایط جدید به خود زمان بدهند و برنامه ی جدیدی برای خود داشته باشند.
✅ احساسات خود را سرکوب نکنند و اگر امکان داشته باشد با فردی امین و خیرخواه یا مشاوری امین در مورد احساسات خود صحبت کنند.
✅در جمع دوستان خود حاضر شوند و ارتباطات اجتماعی خود را محدود نکنند.
✅ با ورزش کردن، تغذیه مناسب و خواب کافی به سلامتی و تندرستی خود اهمیت بیشتری بدهند.
✅ از گذشته فاصله گرفته و دائم افسوس و غصه آن را نخورند و خود گویی نداشته باشند، که این خود باعث ایجاد افسردگی و احساسات ناگوار هست.
✅ این مسئله را بپذیرند که گاهی برای حل یک مشکل مجبورند درد و رنج راه حل را بپذیرند؛ مانند تحمل درد و رنج جراحی برای درمان بیماری.
✅ بعد از جدایی طبیعتا ممکن است در مورد خود دچار احساسات منفی شوند؛ برای علایق و خواسته های خود وقت بیشتری بگذارند تا عزت نفس و اعتماد به نفسشان بالا برود و کم کم از این احساس گذر کنند.
با کسب مهارت یا هنر و موفقیت در آن احساس خوشایندی خواهند داشت و انگیزه ای دوباره برای ادامه فعالیت مزبور.
✅ در انتها با توجه به این نکته که ایشان مادر هستند؛ باید تسلیم شرایط نشده و با قدرت و امید برای آینده ای بهتر برای خود و فرزندشان برنامهریزی داشته باشند.
✨ یادآوری این نکته خالی از لطف نیست که یاد خدا در هر حالی آرام بخش دل انسان و راهگشا است؛ با افزایش فضای معنوی و توکل بر خدا تحمل سختی ها و مشکلات راحت تر خواهد بود.
موید و منصور باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خواستگاری
سلام و خدا قوت میگم به شما و همهٔ مشاوران امین کانال همسران خوب
ضمن اینکه من فایل های صوتی هنر انتخاب صحیح همسر رو چندین بار گوش کردم سوالی پیش اومده بود که خواستم بپرسم،اگر دختر در مراسم خواستگاری در ابتدای صحبت کردن شرح حال خودش را از جمله ویژگی های اخلاقی،اعتقادی و خواسته ها و انتظاراتش را همان ابتدا به پسر بگوید تا او بهتر متوجه شود و در صورت شناخت بهتر از دختر و تمایل در جلسات بعدی دختر سوالات لازم را از پسر بپرسد اشکالی ندارد؟؟
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،#خانم_نصیری
🌸 بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
دوست عزیز خیلی خوشحالیم که با همراهان فرهیخته مثل شما همراه هستیم که از ابتدای شروع زندگی با یک مشاور امین همراه هستید ....
پروسه خواستگاری یک اصل اساسی دارد که هم بشناسیم و هم شناخته شویم این اصل مهم باید مد نظر قرار بگیرد و از هرچیزی که مانع و سد این اصل هست دوری کنیم خوب برای پیاده سازی این اصل
گام اول،شناخت خود و تمایلات و نیازهاست.
گام دوم،شناخت طرف مقابل به طور کامل.است.برای شناخت طرف مقابل از راه تحقیق و بعد گفتگو و مشاوره اقدام می نماییم که گفتگو در جلسات خواستگاری بزرگترین ابزار ما برای شناخت است که بزرگترین آسیب نیز هست اگر ادامه دار باشد در حدی که طرفین به هم دلبسته شوند چون محبت چیزی مانع شناخت و ضربه زدن اصل اساسی ما یعنی ازدواج بر اساس آگاهی و شناخت می شود پس دوست عزیز با مدنظر قرار دادن این اصول جلسات خواستگاری برگزار و ادامه پیدا کند....
با توکل و توسل به اهل بیت شروع به خود شناسی کنید و بعد جلسات خواستگاری را با هدف شناختن و شناسانده شدن برگزار کنید سعی کنید در جلسات خواستگاری با صحبت در مورد خود واقعی نه خود آرمانی به شناساندن خود و با سوال های به جا مناسب به شناختن برسید و تعداد جلسات برای هر فرد متفاوت است فقط تعداد جلسات زیاد نباشد که منجر به محبت و وابستگی شود....
#ارتباط_با_دوستان
#روابط_دوستانه
سلام خدمت استاد گرامی. خانومی35ساله هستم دو فرزند دارم. دختر12سال و پسر 9سال.شکر خدا روابطمون خوبه فقط دخترم برا ارتباط گرفتن با دوستانش مشکل داره و دلش میخاد یه دوست مثله آنه شرلی داشته باشه، یعنی انتظار داره روابط دوستانش خیلی صمیمی باشه. دخترم خیلی احساسیه و ازین که دوستانش اون رو تو گروهشون نمیپذیرن رنج میکشه و گاهی برا من دردودل میکنه و کلی گریه. دوست صمیمی داره ولی همگروهیشون اجازه نمیده دخترم وارد گروه بشه. لطفا راهنمایی بفرمایید
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔰در رابطه با سؤالی که فرمودید، از طریق ارتباط دوستانه و گفتگوی صمیمانه با فرزندتان؛
⬅️ دلیلِ عدم پذیرش او را در گروه از سوی دوستان بررسی کنید.
مثلاً :
🔸قوانین خاصی دارند(درست یا نادرست) که رعایت نمیشود.
🔸فضای گروه و ویژگیهای رفتاری و اخلاقیِ دوستان و اعضا به گونهای است که با هم سازگار نیستند و احساس نزدیکی و شباهت به هم ندارند.
🔸توقعات و انتظاراتی(درست یا نادرست) از همدیگر دارند که رعایت نمیشود.(فعال نبودن و...)
🔸ناتوانی در برقراریِ ارتباط با دوستان یا( پیدا کردن دوست)، به دلیلِ؛ عزت و اعتماد به نفس پایین،گوشه گیر بودن ، نداشتن مهارت ارتباطی، نگرانی از برقراریِ ارتباط با دوستان و...
✅ باتوجه به اهمیت مسائل تربیتی و اخلاقی در فرزندان ، شما باید نسبت به فضایی که میخواهد در آن فعالیت کند،( دوستان ، گروه و... )،اطلاعات کافی داشته باشید و دقت داشته باشید که چه بسا حضور او در این گروهها به دلیل رعایت نشدنِ خیلی از مسائل اخلاقی و تربیتی، قوانین نادرست و فضای نامناسب و...، آسیبزا باشد، بنابراین، وظیفهی شماست که باهنر مادرانه و ارتباط صمیمی و دوستانه، مانع از عضو شدن او در این گروهها شوید(هرچند گروهِ دوستان باشد) و دخترتان را نسبت به این مسأله و آسیبهای اینگونه گروهها و فضای مجازی و... آگاه کنید و از جایگزینهای مناسب در فضای حقیقی (ارتباط با دوستانِ خوب و بااعتمادبهنفس و اجتماعی و...)و قوانین درست در این زمینه(استفاده از فضای مجازی) استفاده کنید.
⬅️ رابطه بین خود و فرزندتان را بررسی کنید.
اگر رابطه شما با دخترتان،رابطهی عاطفی، دوستانه،صمیمی و جذاب نباشد، و او نتواند کنار شما و در فضای حقیقی خانه ، احساس آرامش داشته باشد و احساسات و نیازهای او (عاطفی و...) به درستی پاسخ داده نشود، به سمت ارتباط با دوستان و فضای بیرون از خانه یا فضای مجازی رو میآورد، که اگر مدیریت و کنترل نشود، آسیبزا خواهد بود.
✅ بنابراین در کنارِ ایجادِ فضای امن و آرام در خانه، خود شما و همسرتان، بهترین الگو در برقراری ارتباطات،بهترین دوست و بهترین همراه و شنونده برای فرزندتان باشید، ارتباطتان را بیش از پیش با او تقویت کنید و پاسخگوی عواطف،احساسات و نیازهای او به شکل صحیح باشید.
✓ شما و مخصوصاً همسرتان اوقاتی را برای بودن با دخترتان، بیرون رفتن و... در نظر بگیرید(تفریح،خریدرفتن و...)
⬅️ مراقبِ الگوگیریهای فرزندتان از شخصیتهای برنامههای کارتونی و مجازی باشید و در انتخابِ برنامهها دقتِ لازم را داشته باشید.
✅ به فرزندتان،الگوهای مناسب برای برقراری ارتباط و دوستیابی و رفتار اجتماعی ارائه بدهید. که البته بهترین الگو خود شما هستید(مثلاً در نحوه ارتباطتان و گفتوگو با دیگران هر طور عمل کنید ، فرزندتان هم ممکن است همانگونه عمل کند.)
✅ با دوستان و همسالان مورد تأیید و اعتماد که به لحاظ اخلاقی و تربیتی، روحیات و... ، احساسِنزدیکی و شباهت بیشتری به هم دارند، ارتباط برقرار کنید،آنها را به منزل دعوت کنید تا با هم بیشتر ارتباط بگیرند، حرف بزنند، بازی کنندو...، شما هم رفتارهای فرزندتان را زیر نظر بگیرید و نقاط مثبت و نقاط ضعف او را بررسی کنید و بعد به مرور نقاط مثبت را تقویت و نقاط ضعف را برطرف کنید.
✅ ایشان را در کلاسهای آموزشی و مهارتی متناسب با جنسیت و سنش، ثبت نام کنید، تا علاوه بر کسب مهارت، در موقعیتِ ارتباط با دیگران و دوستیابی نیز قرار بگیرد و به مرور اجتماعیتر هم شود.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج
#انتخاب_همسر
سلام علیکم
وقتتون بخیر
در شرایط برزخگونه شدیدی گیر کردم.
من ۳۵ سالم هست و در سال ۹۲ ازدواج کردم و سال ۹۸ همسرم فوت کردند و بچه هم ندارم.کارمنددولت هستم.
چندماه پیش به خواستگاری خانمی رفتم که ایشون ۲۶ سالشون بود و حافظ قرآن بودن و سیده و فرزند شهید و معلم آموزش و پروش.
از نظر اعتقادی من و شخص دخترخانم خیلی به هم میخوردیم.ینی اهدافمون تقریبا بیش از ۸۵درصد در یک راستا هست.
صورت دختر خانم هم به دل من نشست و برام دلنشین بود.فقط صورتشون دارای جوش های تورفتگی و برآمدگی بود که همین مساله برام دغدغه شده.میترسم که بعدا خدایی نکرده این وضع صورت برام رنج آور بشه.اینم بگم که فرم و رنگ بدنشون فوق العاده مورد پسند من هست و مدام فکر میکنم باتوجه به فرم و رنگ بدنشون و اینکه من هم خیلی گرم هستم لذا همین موضوعات جنسی که خیلیم عالی هست اون ضعف موجود در صورتشون رو برام کمرنگ کنه و از بین ببره.
ینی به خودم میگم این دختر از نظر سن خوبه.از نظر قد و وزن عالیه.از نظر اعتقادی منو ایشون خیلی شبیه هستیم.از نظر محبت همدیگه رو میخایم.از نظر شغل ،شغلشون عالیه.وفقط نسبت به شخص خوده دخترخانم صرفا جوشهایه صورتشون آزاردهندهست و علاوه بر این فرهنگ حاکم بر خانوادهشون.
اندام و هیکلشون هم از نظر من عالی هست و همون چیزی هست که مدنظرمه.
در این بین چالش داشتم:
خانواده من به جز مادرم تقریبا کسی موافق این ازدواج نبوده و نیست. اونم به این دلیل که خانواده دخترخانم از نظر فرهنگی به ما نمیخورن و خیلی خشک هستن و همچنین مرتب و منظم و تمیز نیستن.(البته در این مورد آخری هم بنده موافق خانوادم هستم چرا که در جلسات خواستگاری که میرفتیم خونشون و میز و صندلیشون تمیز نبود و دیده میشد که خیلی خونه مرتبی ندارن.ینی مناسب جلسه خواستگاری نبود.ینی کلیت خونه و محله و ... خوب بود اما درون خونه در حد مراسم خواستگاری نبود.)
هم خانواده من و هم خانواده خانم هردو مذهبی هستیم ولی اونا اعتقادات سفت و سخت و همچنین اعتقاد به عدم همکلامی مرد و زن حتی در حد سلام دارن و سفره ها باید حتما جدا باشه و همچنین خیلیییییی کم اهل بیرون رفتن هستن)
اما در نهایت به دلایل زیر موضوع به هم خورد:
_***عدم پذیرش خانواده من*** .
اما مدام میگم که این دختر ویژگیهای معنوی و اخلاقی زیادی داره که اون ضعفهای موجود در خانوادهشونو میپوشونه.ونیز اینکه من خودم باهمکاری خانمم این بحث تمیزی و نظم و ترتیب رو درست میکنیم
_***دومرتبه ازدواج کردن دختر خانم***
(دختر خانم متاسفانه دو مرتبه با دوتا روحانی ازدواج کردن .یکی اول حدود ۲سال و نیم و دومی ۴ ماه.االته این دو مورد رو من خودم شخصا از دونفر قبلی کامل تحقیق کردم و هردوتاشون میگفتن که تقصیر ۱۰۰ درصدی از سمت ما(شوهران قبلی) بوده.وازاین نظر خودم واقعا مشکلی ندارم و قانع شدم کا مقصر ایشون نبودن.
*واقعیتش اینه که تو ذهنم میگم اگر یک بار با ایشون قبل از ازدواج رابطه زن و شوهری داشته باشم و از این منظر مطمئن بشم دیگه تمام موارد قبلی هم برام حل میشه*ینی نسبت به این موضوع اصرار دارم چون باتوجه به حرارت خودم احساس میکنم و فکر میکنم که عیبهای قبلی رو ندیده بگیرم و حتی بعد از رابطه خاص فکر میکنم که قوه تعقلم ده برابر میشه .ینی اونجا دیگه محکمتر میگم بله.حالا آیا این موضوع رو بصورت خاص شما پیشنهاد میکنید یاخیر؟؟؟؟***
.
آیا این ازدواج به صلاح دنیا و آخرتمون هست یانه.من خودم چندین بار همه چیزرو رو برگه نوشتم و نقاط قوت و ضعف رو دیکته کردم و به این نتیجه رسیدم که از نظر خدایی و معیارهای دین ایشون عالی هستن.
البته ناگفته نماند که گهگداری بصورت ناخواسته وارد وادیه مقایسه با همسر سابقم میشم.
چون خانم قبلیم از همه نظر عالی بودن
خانم قبلیه من از همه نظرات ظاهری باطنی اخلاقی معنوی و خانوادهگی کلاس و فرهنگ در سطح عالیی بودن.
⬇️👇🏻پاسخ 👇🏻⬇️
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما برادر بزرگوار
🔰همانطور که میدانید، ازدواج یکی از مهمترین مسائل و تصمیمات زندگی است و نقشمهمیدر سرنوشتوسعادت و رشدوکمال و خوشبختی انسان دارد،همچنین اگر به صورتِ صحیح، انجامبگیرد،خیلی از نیازهای انسان اعم از نیازهایعاطفیوجنسی تأمین و باعث آرامش و سلامت روح و جسم می شود.
✓ بنابراین در عینِحالی که نباید در انتخابِ همسر، وسواسهای غیرمنطقی داشت، ولی دقتِکافی ،شناختِلازم، تحقیقوتصمیمِ درست و حساب شده و در نهایت انتخابِ صحیح،از شرایط یک ازدواج موفق است.
✅ لازمهی یک انتخابصحیح و یک ازدواج موفق،این است که :
⬅️ شما، به یک خودشناسی و خودآگاهیِ مناسب،نسبت به خود رسیده باشید و شخصیت،خصوصیات،روحیات و معیارها و ارزشها وخطوطِقرمز زندگیخود و زندگیِمشترک را بشناسید و بر اساس آن اولویتبندی داشته باشید، و بدانید که برای چه می خواهید ازدواج کنید؟ هدفتان از ازدواج چیست؟ و چه معیارها و دغدغهها و خطوطِقرمزی در این موضوع دارید؟
⬅️ به یک شناخت و آگاهیِ کامل نسبت به طرفِمقابلتان،شخصیت،خصوصیات، روحیات، ملاکها،خطوط قرمز، و خانواده ایشان برسید.
☑️ مهمترین مسئله در ازدواج و انتخابِهمسر رعایتِ ملاکهایاصلیِ ازدواج یعنی «اعتقاد» و «اخلاق» و #کفویت داشتن در آن است.
همچنین در نظر داشتن معیارِ شرافتواصالت خانوادگی(نجابت و پاکی) و عقل و...
♦️علاوه بر معیارهای مذکور ، هر شخصی برای خود، معیارهای دیگری مثل( فرهنگ، ظاهر، میزان تحصیلات، حتی محل زندگی و رشد، آداب و رسوم، طبع و مزاج و...) هم دارد که اتفاقا برای او از اهمیت ویژهای برخوردار است و اگر هنگام خواستگاری و دیدن طرفِمقابل،و با صِرف مشاهدهی برخی ویژگیها، مثلا ظاهرِ موردپسند در ایشان، و فقط از روی احساس و حرارت ، معیارها و اولویتهای اصلی و شخصیِدیگرِخود،نادیده گرفتهشوند، حتما مشکل ساز خواهد شد.
☑️ پس رعایت همه ملاکها ضامنِاصلی رشد و کمال ، سعادت و خوشبختی در ازدواج و زندگی است، و عدمِرعایت آن ، مشکلات زیادی برای زوجین و زندگی آنها درپیخواهد داشت.
✓ بنابراین،با عقلومنطق این معیار و ملاکها را در خود و طرفِمقابل بررسی کنید.
❇️ برای رسیدن به این شناخت و آگاهی و بررسی ملاکها و درنهایت تصمیم درست و انتخابِصحیح، علاوه بر چندکاری که قبلاً در کانال بیان شده (جهتِ توضیحات بیشتر، کلمهی #ازدواج را در کانال سرچ بفرمایید)، لازم است به نکات زیر هم دقت بفرمایید :
✔️توجهبهاهمیتِحلورفعِمشکلات و معایب ،مثلِ برخیخصوصیاتاخلاقی و شخصیتی و عاداتِناپسند( مانند: عادتِ بدِ مقایسهکردن و...) و نیز اصلاحِ تصورات ذهنی و حدس و گمان و تصمیماتِ برپایه احساس و حرارت، قبلاز ازدواج . چرا که این تفکر که ازدواج ، درمان است و با ازدواج و رابطهیخاص ، قوهعقلوتعقل بیشتر کار میکند و مشکلات حل میشود، یابهخاطر عشق و علاقه، ضعفها و رفتارهای نادرست ، کنترل یا برطرف میشود، قطعاً تفکری اشتباه و مشکلساز خواهد بود.
✔️حتماً به صورت فردی، جهتِ کسبِاطلاعات و مهارتهایلازم در زمینه خصوصیات و زندگی فردی و بررسی برخی ویژگیهای شخصیتی، با یک مشاورِمتخصص،به صورت حضوری یا تلفنی، ارتباط بگیرید، تا ان شاءالله با آگاهی و شناخت بیشتر نسبت به خود، در همهی زمینههای زندگی، تصمیمات درست و منطقی بگیرید.
✔️در رابطهبا بحثِ ازدواج هم، جهتِکمکبهتصمیمگیری، و درکِ درستتر و واقعبینانهتر،از خود و شرایطتان و طرفِ مقابل و بررسیدقیقتر معیارهایتان،و
بررسیهاینهایی(هر دو بزرگوار) حتماً قبل از هر اقدامی باید،با یک مشاورِ امین به صورت حضوری یا تلفنی در ارتباط باشید و از ایشان راهنماییها و آموزشهای لازم را بگیرید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مشاوره_طلاق
#بیکاری_همسر
#صبر_فعال
#اقتدار_مرد
سلام،من خانمی هستم 48ساله که مدت 30سال هست ازدواج کردم ،من وهمسر درسن کم یعنی خودم 16وهمسرم18سالگی ازدواج کردیم،هردو دبیرستانی بودیم.همسر من اهل کار نبود چون پدرش گفت بره درس طلبگی بخونه من خرجتونو میدم. علی رقمی که من اصلا راضی نبودم ولی چون همسرم ابراز علاقه به این درس رو میکرد راضی شدم بره دنبال درس طلبگی،اونم بگیر نگیر داشت ویکسال تهران بود،بعدش رفتیم قم وخلاصه بعد 5سال به بهانه اینکه بچه چهارمی میخواد دنیا بیاد،اوردمون مشهد اینجا هم که گفتن باید از اول شروع کنی که گفت حوصلشو ندارم، ورفت برا خودش مغازه کافی نت زد که اونم جواب نداد بعد هم رفت دنبال مداحی وعطاری وزنبورداری والانم نتورک مارکتینگ لعنتی یا همون بازاریابی شبکه ای ،من طلا وهر چی پول داشتم گذاشتم بلکه این اقا تو یک کاری استقامت داشته باشه اما نشد،الانم هر کاری پیدا میکنم براش میگه تو به شغل من کار نداشته باش صبح تا شب تو خونه یا دراز کشیده یا سرش تو گوشیه یا برای خودش جملات مثبت رو نشخوار میکنه بلکم پولی از سقف بیفته،با سختی زندکی میکنیم من دیگه خسته شدم ومیخوام طلاق بگیرم ،دلم با بچه هامه ولی دیگه خسته شدم ،اینم بگم همسرم مرد مهربون وعاشق پیشه هست به لحاظ زبانی ،محبت زید میکنه،دوستت دارم زیادمیگه ،به بچه هام میگه خانمم خط قرمزمه وای به حالتون بهش بی احترامی کنید ولی چه فایده،کلی قرض داریم،برای خرجمون برادرش کمک میکنه هیچ کس بهمون اعتماد نداره از بس قرض کردیم ،عزت نفسمون رفته زیر سوال ،بچه هامم خسته شدن ،موندم چه کنم ،میخوام جدا بشم،ما خانمای اینجوری خیلی مظلومیم چون همه مهر ومحبت همسرمونو میبینن اما مشکلاتمونو نه ،میخوام طلاق بگیرم خودمو راحت کنم.
پاسخ مشاور امین کانال همسران خوب سرکار خانم #بدیعزادگان:
دوست گرامی
سلام
در مرحله اول صبر و استقامت شما رو در این زمینه تحسین می کنم.
قطعا این شکیبایی نزد خداوند ماجور خواهد بود.
خواهر عزیز در مرحله اول خواهش میکنم برای آرامش خودتون توجه خودتون رو کاملا به نکات مثبت همسرتون معطوف کنید که البته در طرح سوال هم به اون اشاره کردید، احترام ، محبت و توجه گوهر های قیمتی هستند که از طرف یک مرد به همسرش داده میشه و بسیاری از خانم ها به خاطر نداشتن این موارد در زندگی رنج می برند.
در مرحله بعد به این فکر کنید که نحوه برخورد شما با این معضل در زندگی تون به چه نحوی بوده؟
آیا صرفا یک برخورد سرکوب گرانه و همراه با سرکوفت و ناامیدی هست یا به همراهش تشویق و اقتدار دهی هم دارید؟قطعا اگر به صورت اول با همسرتون برخورد می کنید نباید منتظر تغییر باشید به جز ضعیف تر شدن روز به روز روحیه همسرتون
اینطور که از صورت سوال شما برداشت میشه ظاهرأ همسر شما خودشون دغدغه تامین معیشت رو دارن و فقط مسیر رو اشتباه میرن..و البته اینکه شما بیشتر از ایشون این دغدغه رو دارید و این غلطه ...پس نیازهای خودتون رو با حفظ لقتدار ایشون مطرح کنید تا این دغدغه برای ایشون هم زنده بشه .
بهتره کاملا به صورت یک حامی قدرتمند در کنارشون باشید و حتی راهکارهای مختلف رو به ایشون ارائه بدید.در قرض گرفتن های ایشون و مسائل مالی هم کمتر دخالت داشته باشید و در زمان و فرصت مناسب به راهنمایی های جزئی و دلسوزانه بپردازید.
در حال حاضر استفاده از مشاوره کسب و کار بسیار رواج پیدا کرده و بسیاری از افراد با فرا گرفتن یک مهارت می تونن در بستر مجازی فعالیتهای اقتصادی موفقی داشته باشند.
حتمأ همسرتون رو تشویق کنید که یک مهارت رو فرا بگیرند.
خودتون هم می تونید با بادگرفتن کارهای هنری و مهارتی در این زمینه به یک درآمد مطلوب برسید که قطعا در بهبود روحیه و وضعیت موجود شما مؤثر خواهد بود.
در پایان ...خواهر خوبم طلاق به اندازه ای که تبعات سخت و سنگینی به همراه داره قطعا برای شما فایده ای نخواهد داشت.پس حتی اسم اون رو هم به زبون نیارید که شما رو چندین قدم از هدفتون که رسیدن به یک زندگی باثبات از نظر عاطفی و مالی هست دورتر می کنه.