ممنون از زحمات شما خوبان🌷🌷
ان شاءالله خدا از همه شما قبول کنه💐
#لجبازی_همسر
سلام وقتتون بخیر.
من ۱۰ ساله که ازدواج کردم و یه دخترم دارم .
هر وقت ما میخاییم بریم بیرون خیابون ، بازار...
به همسرم که میگم هر دفعه یه بهانه ای میاره و لج میکنه و نمیاد .
تازه اگر هم بیاد انقد بداخلاقی میکنه و اعصابم را خورد میکنه که اصلا روحیه خرید ندارم و لذت نمیبرم از این بازار رفتن،تو این مدت که بیرون هستیم با هم حرف نمیزنیم ،
نه اینکه من هم بد موقع بهش بگم یا شرایط مناسبی نباشه،میزارم ناهارش را که میخوره خوابش کامل میشه بعداز ظهر که بیدارش میکنیم که بریم بیرون نمیاد و بداخلاقی میکنه .
که کار به دعوا و قهر میکشه همیشه همینطوری هست دیگه روحیه ام خراب شده و واقعا تحمل این اوضاع رو ندارم ، خیلی سخت شده
لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ #مشاوره_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم# نصیری
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
دوست عزیزم به خودتون افتخار کنید که قبل از اینکه مشکلتون عمیق بشه به فکر درمان افتادید و متعهدانه با زندگی خود برخورد کردید .
در رابطه با مشکل شما یهراه حل کوتاه مدت داریم و یه درمان بلند مدت ...
برای درمان کوتاه مدت این مساله، برای ایشون زمان تعیین نکنید فقط بگید دوست دارم برم بیرون برای خرید کی می تونی بریم که خودتون اذیت نشید آخه دوست دارم با شما باشم وقتی با شما هستم حالم بهتره از ادبیات و لحن زنانه استفاده کنید و موقع یادآوری با لحن آمرانه و تند تذکر ندیم که شما قول دادی و به عهدتون باید وفا کنیدبلکه با لحن زنانه و زیبا بگید البته این یه توصیه مسکن مانند هست برای حل مشکل به صورت عمیق باید شما مهارت گفتگو و حل مساله در خود ایجاد کنید
در مهارت گفتگو به این نکته توجه کنید که نیاز خودتون که خرید و بازار گردی هستش بدون شکایت و انتقاد از طرف مقابل بیان کنیم و به این سبک که نگیم چرا من رو بازار نمی بری بلکه بگید من دوست دارم با شما برم بازار و خرید میشه یه روزایی که اذیت نمی شید اینکارو انجام بدهید برام ... بهش بگیم از بازار رفتن و خرید کدوم قسمت آزار دهنده هست با هم هم فکری کنید هر کدام خواسته و نیازش رو نطرح کنه و راه حل میانه ای رو انتخاب کنید و ریشه های این لجبازی در همسرتون پیدا کنید واتهام زدن و برچسب لجبازی زدن به همسر گرامی باعث مقاومت و تنش می شود بهتر است طوری صحبت کنیم که خواسته را مطرح شود نه شکایت از شخص مقابل البته در کنار مهارت گفتگو #مهارت_حل_مساله رو در کانال جستجو کنید و مطالعه کنید . دوست عزیزم متدهای روانشناسی را با توسل و توکل به اهل بیت موثر و سودمند کنید بدون این چراغ های هدایت ما گمراه خواهیم شد....
#ازدواج_خواستگاری
#سختگیری_خانواده
سلام علیکم طاعات وعباداتتون قبول درگاه حق
خانمی ۲۸ ساله خیلی مشتاق به ازدواج و خیلی پختگی دارندولی سختگیری خانواده وشرایط خاصی که میگذارند باعث شده که باوجودتعددخاستگاران فراوان ولی مجردبمانند،حال برایشان یک موردی آمده که میشودگفت تقریباتادرصدی متعادل باخود پسر اشتراک دارند مخصوصاتواعتقادی واخلاقی باکمی تفاوت ولی مناسفانه خانواده ایشان زمین تااسمان باخانواده دختر فرق دارند هم ازنظر حجاب وهم ازنظر شغل های خانواده و....میشودگفت اختلاف فرهنگی واعتقادی باهاشون دارندوخانواده دختر میگن که باید صبرکنی موردبهتروخانوادشون مناسب نیستندبخاطر تفاوت های ظاهری وباطنی ونکنه دیگرکه خانواده دخترخیلی به دخترخانم گفتنداین است که آنهاروستایی هستندوماشهری بدردهم نمیخوریم طوری که خوددخترهم باوجود تفاهمات ظاهری باخودپسردچارتردیدوحتی جواب منفی شدندخواستم لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه رفتاربااین مساله درست است آیاواقعاجهان بینی خانواده دختر درست است؟باتوجه به اینکه دخترشون خیلی ناامید وازدواج زده شدند.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
ازدواج یک سنت الهی و ازتوصیه های اکید دین مبین اسلام است. بنابراین وظیفه هر فرد و بویژه پدرومادرهاست تا در زمان مناسب شرایط ازدواج فرزندان خود را فراهم کنند.
♦️رسول خدا می فرمایند: هر کس ازدواج کند و برای خدا کسی را به ازدواج دیگری درآورد، سزاوار دوستی و ولایت خداست.( المجحه البیضاء،ج۳،ص۵۴).
با توجه به اینکه این خانم سنشون بالا رفته باید در کمال ادب و احترام از خانواده بخواهند با سختگیری های بیجا مانع ازدواج و ازدست دادن خواستگارشان نشوند وبا رفتار و گفتارعاقلانه به خانواده و اطرافیان ثابت کنند که توانایی انتخاب درست را دارند و اعتماد والدین را جلب کنند.
هم چنین بهتر است از یک واسطه و بزرگتر در فامیل و دوستان که والدینشان، ایشان را قبول دارند بخواهند با خانواده شان صحبت کنند تا از مانع تراشی نابجا دست بردارند و با آینده فرزندشان بازی نکنند.
نکته مهم در ازدواج این است که هر دختر و پسری تعیین کند از ازدواج چه میخواهد و ملاک اصلی او برای انتخاب همسر چیست ؟
_آیا بدنبال آرامش روحی و روانی و جسمی و رسیدن به کمال هست؟
_آیا فرد با ازدواج میخواهد به پول و مقام و شهرت و ... برسد؟ و بدنبال آسایش و رفاه صرف هست؟
هم چنین لازم است خانواده ها به این سوالات پاسخ دهند و ببینند در ازدواج فرزندشان بدنبال چه چیزی هستند تا واقع بینانه تر تصمیم بگیرند؟
بطور کلی ۲ دسته ملاک در انتخاب همسر وجود دارد:
🔹ملاک های اصلی( ایمان و اخلاق)
🔹ملاک های فرعی( تحصیلات، درآمد،زیبایی و...)
امام رضا (ع ) میفرمایند: هر کس برای خواستگاری نزد شما آمد و دین و اخلاق او را پسندیدی به او زن بده وفقر و ناداری اش مانع تو از این کار نشود.
و اگر تهیدست باشند خداوند از فضل و کرم خود آنان را توانگر می کند.( بحارالانوار،ج۱۰۰،ص۳۷۲)
در معیارهای اصلی لازم است حتما تفاهم و اشتراک وجود داشته باشد و در صورت عدم کفویت، نباید ازدواج صورت بگیرد.
در معیارهای فرعی نیز وجودتفاهم خوب است لکن نبود آن به معنای خودداری از ازدواج نیست .
برای مثال در این مورد عدم تناسب فرهنگی و اعتقادی خانواده ها ممکن است در آینده مشکلاتی داشته باشد ولیکن در صورتیکه کفویت دینی و اعتقادی و اخلاقی بین دختر و پسر باشد و آقا ملاک های اصلی را داشته باشد، انشالله مشکل جدی در ازدواج ایجاد نمی کنند. هر چند لازم است خانواده ها با رفت وآمد بیشتر با آداب و رسوم و فرهنگ یکدیگر بیشتر آشنا شوند.
و نیز این دختر خانم با شناخت کافی از تفاوت خانواده ها و بررسی مشکلات احتمالی با توکل برخدا میتوانند ازدواج کنند و انشالله خوشبخت شوند.
⬅️توصیه اکید به جوان ها و خانواده ها اینست که به بهانه تحصیلات و تجملات و آداب و رسوم و تفکرات دست و پا گیر اجازه ندهند سن ازدواج بالا برود چرا که هر چه سن انسان بالا رود قوّه ی سازگاری و انعطاف پذیری اش کمتر میشود و احتمال مشکلات زناشویی افزایش می یابد.
🌷با آروزی موفقیت و خوشبختی برای تمام جوانان
💠کانال تربیتی همسران خوب
@Hamsaranekhoob
#پذیرفتن_تفاوتها
#کسب_مهارت_های_زندگی_مشترک
سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد بزرگوار و همهی همکاران خوبتون🌸
من ۱۵ سال سن دارم و همسرم ۴ سال از من بزرگتره. الان ۸ ماه هس که تو عقدم و انشالله ۱ ماه دیگه عروسی میکنم.
من ۳ ماه اول عقدم خیلی رفتار سردی داشتم چون هنوز تو شک ازدواج بودم ، ولی الان به نظر خودم خیلی خوب شدم.
یه مشکل بزرگی داشتم اینه که همسرم به من میگن خیلی بیعاطفه هستم و بچه ام و میگن من به جای زن بچه گرفتن و بیخیال هستم و به فکر ایشون نیستم و میگه برام مهم نیست....
من واقعا از این طور حرف زدشون ناراحت میشم و اعتماد به نفسم رو پایین میارن و نمیدونم چیکار کنم... البته همهی این ها رو تو خودم میریزم و هيچ کس هم نمیفهمه من چقدر تو فشارم😔
همسرم خیلی زود عصبانی میشن و هر وقت بحثی بینمون پیش میاد راحت نمیتونم منظور و حرفم رو به ایشون برسونم ، یه جورایی میشه گفت مهارت صحبت کردن رو ندارم... و نمیتونم از خودم دفاع کنم و سکوت میکنم ، انگاری بازیچهی ایشون شدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
اجرتون با آقا صاحب الزمان 🌺
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
سلام و عرض تبریک خدمت شما خواهر گرامی
🌸 با توجه به اینکه هم شما و هم آقا تقریبا سن و سال پایینی دارید و در ابتدای زندگی مشترک قرار دارید باید به یکدیگر فرصت تجربه و شناخت کافی بدهید.
سال های ابتدایی زندگی به دلیل اینکه طرفین شناخت کافی ندارند و از تفاوت های رفتاری یکدیگر آگاهی زیادی ندارند، طبیعتا نسبت به رفتارهای یگدیگر عکس العمل زیادی نشان می دهند؛ مسلما با گذر زمان این شناخت بیشتر می شود و هر چه با مهارت های زندگی آشنا باشند مدیریت بهتری بر این شرایط خواهند داشت.👌
🌸 دختر عزیزم شما و همسر محترم با استفاده از منابع مختلفی که در این زمینه وجود دارد و البته عمل به نکاتی که یاد میگیرید می توانید سرعت عمل خود را در جهت کسب مهارتها و مدیریت بهتر شرایط، بالا ببرید.
پیشنهاد:👈 کتاب تا ساحل آرامش جناب عباسی ولدی، مجموعه های هنر زن بودن برای شما و هنر مرد بودن و مبحث کنترل خشم برای همسرتان از استاد پور احمد و البته هر منبع مفید دیگر در این زمینه بسیار برایتان راهگشا خواهد بود. گوش کردن به این مجموعه ها قبل از شروع زندگی مشترک برکات زیادی برایتان خواهد داشت.
🌸 با گوش کردن و خواندن این منابع، متوجه تفاوت های همدیگر شده و دچار سوء تفاهم یا سوءبرداشت نخواهید شد؛ و همچنین تفاوت های تربیتی و فرهنگی همدیگر را راحت تر خواهید پذیرفت.
🌸 در رابطه با اینکه میگن شما بچه ای و اعتماد به نفستان پایین آمده و.... اولا خود ایشان هم سن بالایی ندارند؛ ثانیا به منظور بالا بردن اعتماد به نفستان شما سعی کنید با کسب مهارت های فردی، آشپزی، هنرهای خانه داری، هنر همسرداری و.... بصورت عملی، پختگی و شایستگی های خود را به ایشان ثابت کنید.
🌸 از طرفی اهداف خود را بازبینی و مشخص کرده، برنامه ای منسجم و منظم تنظیم کنید و بصورت جدی برای رسیدن به آن ها تلاش کنید.
🌸 برنامه مطالعه منظم، یا استفاده از کلاس های آموزشی مختلف میتوانند کمکتان کنند. البته دقت کنید فعالیت ها و برنامه ها متعادل باشد و دچار افراط یا تفریط نشوید.
🌸 زمانی را برای پرداختن به فعالیت یا برنامه های مورد علاقه خود اختصاص دهید.
🌸 ارتباط با دوستان خوب، خیرخواه و با تجربه که از نظر فکری و اعتقادی در سطح مطلوبی باشند.
🌸 ورزش و افزایش فعالیت هایی که نشاط و شادابی شما را بیشتر می کند.
🌸 برای کسب مهارت صحبت کردن: کتاب زیاد بخوانید، سخنرانیهای مختلف گوش دهید، گاهی موقعیت مشابه فرضی برای خود بسازید و شروع به صحبت کنید و به اینصورت تمرین کنید تا کم کم مهارت نسبی را کسب کنید.
🌸 برنامه ای برای افزایش معنویت خود و خانواده داشته باشید. با تلاش و توسل به ائمه معصومین ع و خداوند متعال ان شاءالله زندگی شما همیشه در مسیر درست و رضای پروردگار متعال قرار بگیرد.
نگاه مهربان خدا همراه لحظه هایتان 🌺
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بهانه_جویی_های_همسر
#توقع_بیجای_همسر
#حفظ_اقتدار_همسر
سلام وقت بخیر
دختری 36ساله همسرم 40سالهح 4ساله ازدواج کردیم.
موقع عقد وام ازدواج من برا خودم جهیزیه خریدم همسرم هم برا خودش برداشت.
ولی از چند وقت بعد از عروسی این جمله از زبونش نمیفته شما وام ازدواج من برداشتید این وام حق من بوده نه دختر (شاید انداختند تو زبونش)
این دعوا همیشه داریم.
امسال دغدغه های ذهنی و روحیش بیشتر شده بیشتر به این مسئله گیرمیده. میگه خانواده شما منو حمایت نکردند.
تا میشنوه که یه پدرزنی کمک دخترش میکنه دعواهای شروع میشه .دیگه خسته شدم ممنون میشم کمک کنید.
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
با سلام خدمت شما خواهر گرامی
در ابتدا باید نقطه شروع این صحبتها و انتظارات را پیدا و بررسی کرد؟
از چه زمانی ایشان این صحبت ها را مطرح می کنند؟ آیا مسئله ای پیش آمده؟
روابط شما و همسرتان چگونه است؟
عکس العمل شما در مقابل این حرف ها چیست؟ و....
برای حل مسئله به چند نکته دقت بفرمایید :
✨ آنگونه که به نظر میرسد در واقع مشکل همسر شما وام نیست، چراکه عرفا و قانونا وام متعلق به شما و خانواده شماست. و این قضیه بهانه ای بیش نیست برای ابراز ناراحتی یا اعتراض ایشان از موردی دیگر.
شما خواهر محترم باید به این نکته توجه داشته باشید که گاهی اوقات، وقتی بعضی از نیازهای اساسی آقایان مثل حس اقتدار طلبی و...توسط همسر نادیده گرفته می شود، یا آنگونه که باید و شاید به آن پرداخته نمی شود؛ زمینه بعضی از لجبازیها و بهانه جوییها را برایشان فراهم می کند. کاری کنید تا اقتدار همسر شما در روابط مشترکتان بیشتر از همیشه حفظ شود. بسیاری از مشکلات زوجین وابسته به رعایت این نکته می باشد.
توصیه می شود مجموعه "هنرزن بودن" استاد پوراحمد را از کانال تهیه و گوش کنید تا با مهارت های حفظ اقتدار مرد و اهمیت آن در زندگی مشترک بیشتر آشنا شوید.
✨ در مقابل این انتقادها و صحبت های همسرتان موضع تند نگیرید و سعی کنید در همان ابتدا، شروع به جانبداری و دفاع از خانواده خود نپردازید. چرا که در اینصورت حساسیت ایشان تحریک شده و آتش انتقادشان تندتر خواهد شد.
✨ با محبت و احترام و درک شرایط، خود را حامی و هوادار ایشان نشان دهید و به ایشان ثابت کنید که هردو در یک جبهه هستید و کاری نکنید که ایشان احساس کنند شما و خانواده تان در یک جبهه قرار دارید و ایشان در جبهه مقابل تا به مرور حساسیت همسرتان کم شود.
✨ حمایت مالی و کمک خانوادهها به نوعی بیانگر محبت آن هاست و به هیچ عنوان در این زمینه وظیفه ای متوجه پدر و مادر نیست، پس این حمایت و محبت نباید به عنوان وظیفه تلقی و قلمداد شود که خود این عامل باعث ایجاد توقعات بیجا نیز خواهد شد.
✨ سعی کنید در فرصتی مناسب در فضایی آرام و محبت آمیز بصورت منطقی، بازبانی نرم و با رعایت مهارت در این مورد با ایشان صحبت کنید تا بتوانند نوع نگاه و بینش و ذهنیت اشتباه خود را در این زمینه اصلاح کنند. (می توانید از هنر نامه نگاری، آنگونه که در مجموعه هنر زن بودن توضیح داده شده در این رابطه بهره ببرید)
✨ مردها به شدت از نقد شدن، زیر سوال رفتن و مقایسه شدن با دیگران مخصوصا از جانب همسر فراری هستند، چه بسا وجود چنین مواردی باعث می شود اقتدار مرد شکسته شود و ایشان اینگونه عکس العمل نشان می دهند، صحبتهای خود را در این رابطه بصورت پیشنهادی یا نظر خواستن بیان کنید.
✅ در صورتیکه همسرتان همراهی میکنند برای حل بهتر مشکلتان ترجیحا به یک مشاور امین مراجعه کنید.
نگاه مهربان خدا همراه لحظه هایتان🌺
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob