eitaa logo
هم سرّ(وکالت، داوری و مشاوره حقوقی تخصصی)
22.2هزار دنبال‌کننده
736 عکس
101 ویدیو
2 فایل
👨‍👩‍👧 طلاق، مهریه، نفقه، خیانت و منازعات مالی و ... 🔺️دکتر قهرمان داور، میانجیگر و مشاور رسمی دادگستری ✅ میانجیگری برای صلح و سازش آیدی رزرو وقت 👇 @m_ghahraman رضایتمندیها👇 @rezayathamserr ⛔به احترام اعضای محترم کانال، تبلیغ و تبادل نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از M Akbari
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روغن معجزه رشدمو✨😍 این روغن معجزه رشدو پرپشتی موهاته دوای درمان هرنوع ریزش مو هستش چون ۱۰۰درصد گیاهی کودکان هم میتونن استفاده کنند😍 جهت ثبت سفارش و مشاوره رایگان👇 ╔═════════╗ 🆔 @darman_geram ╚════════🫐═╝ ☎️09129305540 🔖کانال بزرگ اطلاعات پوست و مو ╔═🫐════════════╗ https://eitaa.com/joinchat/3073508522C635022f597 ╚═══════════╝
هدایت شده از آشپزی آسان 🥙🍝🫕
مهرنوش ؟ مدرس و مامان یه ِناز که تازه به دنیا اومده🤱🏻 𝗝𝗈𝗂𝗇𝗨𝗦 : https://eitaa.com/joinchat/1078396375C5786963f31 ٭ اینجا روزمرگیای ِیه خانوم ِ رو میبینی به همراه ِ و چالش‌ها با کوچولوش🎀🥺😂
حضانت دختر پس از جدایی والدین طبق قانون مدنی ایران، حضانت فرزندان تا ۷ سالگی، چه دختر و چه پسر، با مادر است. بعد از سن ۷ سالگی، حضانت به پدر واگذار می‌شود. اما نکته مهم این است که موضوع حضانت کاملاً با توجه به "مصلحت کودک" بررسی می‌شود و در موارد خاص، اگر مصلحت کودک ایجاب کند، دادگاه می‌تواند تصمیم دیگری بگیرد. پس از ۹ سالگی (سن بلوغ شرعی برای دختر)، خود دختر می‌تواند انتخاب کند که نزد کدام یک از والدین زندگی کند، اما تامین هزینه‌ها همچنان با پدر خواهد بود. والد یا سرپرستی که حضانت به او سپرده می‌شود باید شایستگی لازم را داشته باشد و اگر دادگاه تشخیص دهد صلاحیت لازم وجود ندارد، حضانت به دیگری سپرده خواهد شد. ╔═🍃🌺🍃═══════════╗ 🆔 @hamserr ارسال سوال و رزرو مشاوره:👇 @m_ghahraman ╚═══════════🍃🌺🍃═╝
‌‌ 🔴 سلام ممنون از مطالب کانالتون خیلی مفید هست سوالی داشتم: فرزندم از خانمش جدا شده برای ملاقات فرزندش دادگاه حکم داده که چهارشنبه تا جمعه باید در اختیار پدرش باشد ولی خانمش از دیدار بچه امتناع می‌کند شوهر از چه طریقی اقدام کند؟ 🔵 با سلام؛ از لطفتون ممنون اگر همسر سابق از اجرای حکم ملاقات فرزند (چهارشنبه تا جمعه) خودداری کند، پسرتون می‌تواند از طریق اجرای احکام دادگاه خانواده اقدام کند. مراحل به این صورت است: ۱. درخواست اجرای حکم در دادگاه صادرکننده رأی. ۲. در صورت امتناع مادر، دادگاه نیروی انتظامی را مأمور می‌کند تا ملاقات را ممکن سازد. ۳. اگر باز هم همکاری نکند، می‌تواند شکایت کیفری (ماده ۶۳۶ قانون مجازات اسلامی) تنظیم کند که ممکن است منجر به جریمه یا حبس برای او شود. ۴. در صورت تکرار، می‌تواند درخواست تغییر شرایط ملاقات یا حضانت دهد. مهم: از اقدام خودسرانه پرهیز کنید و حتماً از طریق قانونی پیگیری نمایید. ╔═🍃🌺🍃═══════════╗ 🆔 @hamserr ارسال سوال و رزرو مشاوره:👇 @m_ghahraman ╚═══════════🍃🌺🍃═╝
⚖ 🔻نمونه دادخواست ملاقات فرزند شرح دادخواست: ریاست محترم دادگاه خانواده شهرستان …. با سلام؛ احتراما به استحضار می‌رساند: اینجانب….. با خوانده آقای…. به موجب عقدنامه شماره…… مورخ ............ در دفترخانه ازدواج شماره ………شهرستان ........... عقد ازدواج دائم منعقد نمودیم. حاصل این ازدواج فرزند ........ به نام ........ و ..... ساله می‌باشد. به علت اختلافات متعدد در زندگی مشترک، اینجانب با خوانده به موجب طلاق نامه شماره………. صادره از دفترخانه طلاق……… از یکدیگر جدا شده‌ایم. با توجه به گواهی عدم امکان سازش شماره …. این که فرزند مشترک تحت حضانت خوانده می‌باشد، ایشان به بهانه‌های مختلف از ملاقات اینجانب با فرزندان جلوگیری می‌کنند و این عمل فرزندان را نیز در معرض آسیب‌های روحی قرار داده است. فلذا با استناد به ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی و ماده ۷ قانون حمایت خانواده، صدور حکم مبنی بر ملاقات اینجانب با فرزند و همچنین تعیین زمان و مکان ملاقات را به انضمام کلیه خسارات قانونی و هزینه‌های دادرسی استدعاست. باتشکر و تجدید احترام ╔═🍃🌺🍃═══════════╗ 🆔 @hamserr ارسال سوال و رزرو مشاوره:👇 @m_ghahraman ╚═══════════🍃🌺🍃═╝
.♡ آیا بعد از اینکه مهریه 💰 بخشیده شد امکان پس‌گرفتن مهریه توسط خانمـــ🧕وجود داره⁉️ مطابق قانون مدنی ⚖ اگه مهریه به‌عنوان "ابراء" (بخشیدن دِیْن) بخشیده شده باشه قابل پس‌گرفتن نیست❌ اما اگه به‌ صورت "هبه‌ی مشروط" انجام شده و شرطی که هبه بر اساس اون انجام شده، نقض بشه، می‌شه اون رو پس گرفت✅ ╔═🍃🌺🍃═══════════╗ 🆔 @hamserr ارسال سوال و رزرو مشاوره:👇 @m_ghahraman ╚═══════════🍃🌺🍃═╝
آیا شوهر می‌تواند همسرش را از اشتغال منع کند اگر در قباله ازدواج در قسمت مشخصات طرفین در مورد زن نوشته شود کارمند،کارگر یا هر عنوان دیگر اصل بر این است که شوهر با علم و اطلاع از شغل خانم با او ازدواج کرده است پس دیگر نمی‌تواند او را از ادامه اشتغال منع کند. نباید فراموش کرد که حتی اگر اشتغال زن در قباله ازدواج به صورت یک حق شرط شود باز شوهر این امکان را دارد که اگر مدتی بعد شغل او را مخالف مصالح خانوادگی و حیثیت یا شان خود یا زن تشخیص داد از دادگاه ممانعت زن از ادامه کار را بخواهد. ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی می‌گوید: "شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که مخالف مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند. قاضی دادگاه تنها کسی است که می‌تواند تشخیص دهد آیا شغل زن حقیقتا با حیثیت و مصالح خانوادگی زوجین مخالف است یا خیر. پس در این مورد که شغل زن خلاف مصلحت است یا خیر نظر مرد تعیین کننده نیست و قاضی است که باید نظر آخر را بدهد. ╔═🍃🌺🍃═══════════╗ 🆔 @hamserr ارسال سوال و رزرو مشاوره:👇 @m_ghahraman ╚═══════════🍃🌺🍃═╝
‌‌ 🔴سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه خانم خانه دار هستم الان ۲۳ سال ازدواج کردم قبل از ازدواجمون شوهرم چیزی نداشت ولی الان ما یه خونه یه زمین و دو تا ماشین داریم خواستم ببینم اگه توی قباله صحبتی از نصف اموال نشده باشد ایا من میتوانم روی نصف اموال شوهرم اقدام کنم؟ 🔵 سلام؛ خیر، شرط تنصیف اموال فقط زمانی قابل اجراست که توسط مرد امضاء شده باشد که در صورت امضا ، شامل دارایی‌های منقول (ماشین) و غیرمنقول (خانه و زمین) می‌شود. شرط اصلی این است که ثابت کنید این اموال در طول زندگی مشترک کسب شده‌اند. برای اقدام، باید به دادگاه خانواده مراجعه و با ارائه مدارک (مانند سند مالکیت، قولنامه، شواهد مالی) درخواست تقسیم اموال دهید. توصیه می‌کنم از یک وکیل خانواده یا مشاور حقوقی مشورت بگیرید. ╔═🍃🌺🍃═══════════╗ 🆔 @hamserr ارسال سوال و رزرو مشاوره:👇 @m_ghahraman ╚═══════════🍃🌺🍃═╝
زمان: حجم: 774.2K
اظهار لطف مجدد خواهر عزیزمون از سیستان و بلوچستان
🍃🌸 ✅ داوری منازعات مالی 👌 میانجیگری و صلح و سازش بین زوجین ✅ میانجیگری برای صلح و سازش دعاوی توسط دکتر قهرمان همین الان پیام بدید 👈 @m_ghahraman