با توجه به حوادث متنوع امسال کسی با کنکور امسال بتونه پرستاری بیاره در حد پزشکی سالهای قبله. هی میام کتابو باز کنم یه داستانی داریم بهخدا.
بچهها ممنونم از گوشزدها و دلسوزیهای بعضیهاتون توی ناشناس. علیرغم تصورتون ما هم از مسئلهی پیش اومده ناراحتیم. اما کماکان فکر نمیکنم پستهای اخیر جنبهای که شما بهش ظن دارید داشته باشن. اگه موجب برداشت اشتباه و بیشتر شدن ناراحتیتون شده عذرخواهم.
دیس و دیسبک کانالای صداوسیما:
آنلاينشاپی که بعد از عکس ژورنالی لباس، عکس غیرژورنالی هم میذاره یعنی خودش گل، کسب و کارش گل، اعتقادش به حلال حروم گل.
به نظر میرسه شاعر در شعرِ "مو سوختُم مو برشتُم که دیشو نومه نوشتُم" اونقدری از گرما در رنج بوده که امیدی به زندگی نداشته و اون نامه در واقع وصیتنامه بوده.
ببخشید منظورتون چیه که الان سال ٩۴_٩۵ نیست و قرار نیست هفته بعد برای درس علوم با شونهٔ تخم مرغ و گواش و اکلیل، ماکت جلگه درست کنیم؟