ببخشید منظورتون چیه که الان سال ٩۴_٩۵ نیست و قرار نیست هفته بعد برای درس علوم با شونهٔ تخم مرغ و گواش و اکلیل، ماکت جلگه درست کنیم؟
به جاش به این فکر کنیم که وقتی صبح ساعت بیدار شدیم اول پو رو حموم بدیم یا دخترای داف توی تبلتمونو میکاپ و شینیون کنیم.
نمیدونم. شایدم دعوت دوستمو لبیک میگفتم و میرفتم خونهشون تا جیتیآی بازی کنیم و در راستای نهی از منکر و مقابله با بیحجابی، بانوان ساحل نشین رو با ماشین سرقتی زیر بگیریم.
تا اینجا باتوجه به کلیدایی که از آموزش پرورش منتشر شده متوجه شدیم که خیلی دانشآموز بیدقت و سطح متوسطیه🙏🏻
رفاقتمون از اونجایی اوج گرفت که پارسال من یه خوابی دیدم. در تمام طول مدت با دوستم همراه بودم. یکی میگفت بیا اینجا بشین میگفتم جا هست دوستمم بشینه؟ میگفتن کجا رفتی؟ میگفتم با دوستم. سکانس آخر خوابم، نور رفت روی دوستم و دوستم باب اسفنجی بود.