eitaa logo
دل گفتہ'!
163 دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
1.9هزار ویدیو
47 فایل
• حرفهایی از جنس دل ✨🌿 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷 🌹یوم الجمع🌹 🌼حضرت بقية الله(عج الله فرجه) يوم الجمع هستند. يعني محبين و دوستانشان را جمع كرده و از پراكندگي رهايشان مي‌سازند. 🌼قيامت يوم الجمع است هر آن كس كه در دنيا بر شريعت الهي پايدار ماند و بندگي نمود و سر تسليم در برابر معبود خم كرد در قيامت با صالحين، شهدا و ... در يك جا جمع خواهد شد. 🌼 حضرت از آن رو "يوم الجمع" ناميده مي‌شود که در همين دنيا براي گروهي موانع اجتماع را برطرف مي‌كند. بهشت را برپا مي‌كند و محبين و دوستداران خود را در زير خيمه خويش جمع مي‌كند. گاهي در عرفه آنها را در كنار يكديگر قرار مي‌دهد و گاه وعده شب قدر مي‌دهد. 🌹یوم الحضور🌹 🌼قرآن در آيه ۳۰ سوره مباركه آل عمران مي‌گويد: « يَوْمَ تَجِدُ كُلُّ نَفْسٍ ما عَمِلَتْ مِنْ خَيْرٍ مُحْضَراً وَ ما عَمِلَتْ مِنْ سُوءٍ »« روزى كه هر كس كارهاى نيك و كارهاى بد خود را در برابر خويش حاضر بيند » 🌼 قيامت «يوم الحضور» است.اين نام از آن رو به قيامت داده شده كه بيشترين و كمترين خوبيها و بديها جلوه ظاهري به خود مي‌گيرد و هر كس شاهد اعمال خويش است. 🌼 جلوه اين نام در وجود مقدس حضرت به اين دليل است كه اگر نور وجودي بقية الله بر كسي بتابد آن شخص در همين دنيا از نتايج خوب و بد افعال خويش آگاه مي‌شود و چون امام زمان اباصالح هستند به معناي پدر هر صالحي، صالحين با جلوه نام يوم الحضور حضرت ثمرات نيكيهاي خود را مي‌بيند. 🌼 اما ديدن اين خيرات آنها را به خود بزرگ بيني دچار نمي‌كند بلكه همه را از فضل پروردگار خود مي‌دانند و مي‌گويند: «هذا من فضل ربي»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
24.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جابر بن یزید جعفی و کرامات امام باقر (ع) قرارگاه سایبرے حضرت بے بے رقیه(س) مرکز مکتب الزهرا سلام الله علیها
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 💥از بس که گناه کردم، خجالت می‌کشم، برم حرم! رویِ روبرو شدن با امام رضا ع، با امام حسین ع، رو ندارم .... ✍ و ... شیطان سالهاست با همین بهانه، ما را در جهنم‌مان حبس کرد ... چگونه می‌توان از شرّ این افکار رها شد؟
سالار شهیدان می فرماید: مولای من! عَلِمْتُ بِاخْتِلَافِ الْآثَارِ وَ تَنَقُّلَاتِ الْأَطْوَارِ أَنَّ مُرَادَكَ مِنِّي أَنْ تَتَعَرَّفَ إِلَيَّ فِي كُلِّ شَيْ‏ءٍ حَتَّى لَا أَجْهَلَكَ فِي شَيْ‏ءٍ، دانستم به اختلاف آثار که هر لحظه اثری تازه و کاری تازه برای ما پیشامد می کند از جانب تو. پیری،جوانی،غم،شادی،مرض،صحت، اینها اطوار زندگی است. این را من دانستم که مراد تو از این جریاناتی که برای ما دم به دم پیش می آوری، این است که خودت را در همه جریانات به من نشان بدهی که در هیچ جریانی نباشد در عالم که من تو را نبینم.
🔆 متن شبهه : هر انسانی در انتخاب دین مختار و البته درعدم پذیرش دین اسلام آزاد است بر اساس ایه قرآن، "لا اکراه فی الدین" در پذیرش دین اجباری نیست! اما بر اساس سوره دیگر همین کتاب کسی که از اسلام خروج کند مشمول حکم ارتداد شده، مرتد محسوب میشود و باید مجازات شود و این چنین است تناقض در آیات قرآن کلام الله! 🔆پاسخ شبهه: 1⃣آیه ای که جمله لااکراه فی الدین از آن استخراج میشود کدام است : 💠 لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى لاَ انْفِصامَ لَها وَ اللَّهُ سَمیعٌ عَلیمٌ «در قبول دین اکراهى نیست زیرا که راه رشد از راه گمراهى آشکار شده است پس هر کس به طاغوت کافر شود و به پروردگار ایمان آورد، به دستاویز محکمى چنگ زده که گسستن در آن وجود ندارد و خدا شنوا و آگاه است.256 بقره» 2⃣هماهنطور که مشاهده فرمودید در این آیه خداوند در ابتدا میفرماید در پذیرش دین اجباری نیست اما چرا؟ زیرا! راه راست از گمراهی مشخص است و هرکس به پروردگار ایمان آورد رستگار خواهد شد و در آیه بعد در ادامه میفرماید: 💠 لهُ وَلِیُّ الَّذینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ الَّذینَ کَفَرُوا أَوْلِیاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُماتِ أُولئِکَ أَصْحابُ النَّارِ هُمْ فیها خالِدُونَ.«خداوند سرپرست آنانى است که ایمان آورده اند. آن ها را از تاریکی ها به عالم روشنایى خارج مى سازد و آنانى که کافر شدند، سرپرست آن ها طاغوت است. آن ها را از عالم روشنایى به تاریکی ها خارج مى سازد و این ها هستند که یاران آتش بوده و براى همیشه در آن مى مانند. 257 بقره» خداوند حامی کسانیست که ایمان آورده اند و آن ها را به روشنایی ها هدایت میکند و در ادامه میفرماید : و اما برای کسانی که کافر شدند و کفر ورزیدند آتش و عذابی جاودانه خواهد بود! 3⃣حال آیا از مفهوم کامل آیه لا اکراه فی الدین و پیوست آن آیه بعد از آن این چنین بر می آید که هرکس آزاد در انتخاب دین است؟ قطعا خیر ... زمانی که آیات رابه طور کامل بررسی می کنیم نه تنها مفهوم آزادی بی حدو حصر در پذیرش یا عدم پذیرش دین یافت نمیشود، بلکه تاکید میشود کسانی که از دین خروج میکنند و راه گمراهی در پیش میگیرند درعذاب جاودانه خواهند بود... 4⃣ در واقع هدف از مفهوم جمله لا اکراه فی الدین بیان ویژگی اختیار انسان در انتخاب راه راست ازخطایی است که خداوند پیش تر به وسیله پیامبران و اولیا و انبیا به انسان نشان داده و با اعطای عقل او را مختار در انتخاب مسیر درست قرار داده به طوری که خود مسئول خطای کرده خویش باشد و نه کس دیگر... 5⃣ این چنین است روش همیشگی ملحدین کاری که با آیات قرآن می کنند تقطیع و حذف بخشی از آیات ،بارز کردن بخشی در بین مفهوم اصلی و القای مفهومی متناسب با هدفی که در نظر دارند ..
15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*شهدا آمدند و رفتند* *ما نیز می آییم و می رویم* *آنها کجا ؟ ما کجا ؟*
هر وقت ‌احساس ‌کردید از دور شدید و دلتون ‌واسه ‌آقا تنگ‌ نیست... این ‌دعای کوچیک ‌رو بخونید👇🏻 🤲🏻 الهـّـی، لَیـِّن‌ قَلبی لِـــوَلِـیِّ‌ اَمــرک.. یعنی... 🌿خدایا دلم ‌رو، واسه‌ امامم‌ کن...
ا࿐❅᪥•﷽•᪥❅࿐ا 🔴آیا نماز و روزه مادر نیز بر پسر بزرگ واجب است یا خیر؟☝️ 💢🎄💢
⭕️کار خوب صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش مجدد سریال جالب،هیجان انگیز،سیاسی و امنیتیِ "گاندو" از شبکه‌ی "آی فیلم" پخش این سریال ساعتهای 6:00 & 14:00 & 22:00 میباشد..
بھ آسید‌ مجتبے گفتم: اینا ڪین ڪھ میارے هیئت و بهشون مسئولیت میدے؟! مےگفت: ڪسے ڪھ تو راه نیست اگه بیاد تو مجلس اهلبیت«؏» و یھ گوشھ بشینھ و شما بهش بها ندے، میره و دیگھ هم بر نمےگرده اما وقتے تحویلش بگیرے، جذب همین راه میشه! شهید سید مجتبی علمدار 🕊
فاش‌بگویم؛ هیچ‌ڪس‌جزآنکھ‌دل‌‌ بہ‌خداسپردھ‌است؛ رسم‌دوست‌داشتن‌نمی‌داند . .🖐🏼'!(: -سیدشھیدان‌اهل‌قلم‌ 🕊