14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفریح آسمانی و زیبای امیرالمؤمنین علی علیه السلام
🔰 #استاد_پناهیان
❇️ هیئت بی بی رقیه سلام الله علیها
*📛 اگر میخواهید طعم و شیرینی عبادت و کار خیر را به خوبی بچشید، دروغ را باید تـرڪ ڪنید چه جدی و شوخی آن را.*
استاد کشمیری
🔆 وقتی کشف حجاب برای نسل جدید یک فانتزی میشود
🔹اگر چرخشی در برخی پلتفرم های داخلی داشته باشید با محتواها و شبکه هایی مواجه میشوید که مشابه آن را حتی در بدترین شبکه های اجتماعی بیگانه هم پیدا نمیکنید.
🔹 صاحبان برخی اپراتورها به بهانه جذب مخاطب و کاربر بیشتر اجازه داده اند محتوا بدون کمترین نظارت موثری در زیرساخت آنها منتشر شود
🔹اما این تولید و انتشار محتوا با کمترین نظارت تنها باعث شده برخی نسلهای جدید آسیب های جدی فرهنگی و هویتی و اخلاقی ببینند.
🔹 اگر سری به برخی کانالهای روبیکا بزنید با یک مهندسی محتوای عجیب و گسترده در حوزه های مختلف از جمله تبلیغ کشف حجاب... مواجه خواهید شد .
🔹 اگر مسیح علینژاد و شبکه های ماهواره ای کشف حجاب را بعنوان یک چالش سیاسی علیه نظام بکار میبردند اما در زیرساخت های ارتباطی داخل کشور مانند همراه اول و روبیکا شبکه هایی وجود دارند که کشف حجاب توسط زنان را بعنوان یک فانتزی زیبا تبلیغ میکنند نه بعنوان یک چالش سیاسی!
🔹اینجاست که اثرگذاری این اقدام ضدفرهنگی بالاتر میرود و باید گفت در میان خودی ها، غیر خودی هایی هستند که خطرناکتر از مسیح علینژادها علیه هویت دینی جامعه ایرانی اقدام کرده اند. برخی ازین مدیران سودای رسیدن به پست وزارت ارتباطات را هم دارند که باید منتظر فجایع فرهنگی بزرگتری در دوران آنها بود.
🎇 هیئت بی بی رقیه سلام الله علیها
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴محاکمهی ژنرالها
🔻طبق تخمین ها، مجموع خسارتی که زنگنه به کشور زد از درآمد ارزی ۸ ساله ی دولت هاشمی بیشتربود
🔴بعد اینآقای زنگنه با #پررویی_نجومی امروز گفته برای دولت جدید کار نمیکنم!
👈آقای اژهای کار سختی در برابر این قوم خواهد داشت ولی دو پشتوانهی بزرگ خواهد داشت؛
دولت فساد ستیز
مردم
🎥ببینید سخنرانی استاد عباسی دربارهی خیانتها در وزارت نفت
✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨
قَالَ اللَّهُ جَلَّ جَلَالُهُ: «یا محمد اقراء عٓـلٰىٰ علی بن ابی طالب امیر المؤمنین فما سمیت بهذا احدا قبله ولا اسمی باحدٍ بعده؛
ای محمد! علی ابن ابی طالب را امیر المؤمنین علیه السلام بخوان . قبل از او این نام را به کسی نگذارده و بعد از او به کسی نامگذاری نخواهم نمود.
جواهر السنیه ، ص ۲۰۴
در مدح توای مظهر اضداد چه گوییم
بالاست مقام تو و گفتار قصیر است
با این که تویی پادشه عالم هستی
کرباس تو را جامه و فرش تو حصیر است
📢 مقامات شُکر
💥 اگر چهل سال نمازمان قضا نشده، یا پنجاه سال نماز شب میخوانیم، یا بیست سال است زیارت عاشورا میخوانیم، این توفیق را به خودمان نسبت ندهیم!
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ قدم اول در #شکر این است که انسان به نعمت توجه کند. غفلت از نعمت، مزاحم و مانع است. انسانِ غافل، شاکر نیست.
خدای متعال ما را غرق در نعمت کرده است «وَ أَسْبَغَ عَلَيْكُمْ نِعَمَهُ ظاهِرَةً وَ باطِنَه»؛ خدای متعال نعمتهای ظاهری و باطنی را بر ما فرو ریخته و ما غرق در نعمت هستیم. «وَ إِنْ تَعُدُّوا نِعْمَةَ اللَّهِ لا تُحْصُوها». نعمتهایی که قابل احصا و شمارش نیستند.
انسان فقط بعضی از نعمتهای ظاهر را میبیند، در حالی که در کمترین نعمت خدا بینهایت لطف وجود دارد. اگر کسی تأمل کند، در هر نفسی که میکشیم بینهایت لطف وجود دارد. انسان نعمتهای ظاهری مثل نوشیدنیها، خوردنیها و لذایذ مادی را بیشتر متوجه میشود، ولی به نعمتهای باطنی کمتر توجه دارد؛ خصوصاً آنجایی که نعمت در #پوشش_بلا و سختی میآید فقط خواص هستند که میتوانند آن نعمت را ببینند؛ مثل نعمتی که در بیماری و در فقر و در گرفتاری است فقط خواص آن را میبینند.
◀️ قدم دوم در شکر این است که نعمت را به خودمان نسبت ندهیم. اینکه 40 سال نمازمان قضا نشده یا 50 سال نماز شب میخوانیم یا 20 سال است زیارت عاشورا میخوانیم به خودمان نسبت ندهیم. اگر کسی نعمتها را به خودش نسبت داد، و مثلاً گفت که من با علم خودم این روزی را کسب کردم یا با قدرت خودم مال بهدست آوردم، مُعجب میشود. اگر کسی خیال کرد که من هستم که عبادت میکنم، من هستم که در راه خدا مجاهده کردم، این #عُجب آفت عبادت انسان و آفت بندگی است، معجب به نفس. فرق نمیکند چه معجب باشد به ثروتش، چه معجب باشد به علمش، چه به تقوایش. «وَ عَبِّدْنِي لَكَ وَ لَا تُفْسِدْ عِبَادَتِي بِالْعُجْبِ»؛ مرا بنده خودت قرار بده و عبادت مرا با عجب فاسد نکن. عجب عبادات انسان را باطل می کند؛ لذا در روایات هم هست گناهی که انسان را به استغفار برساند از عبادتی که آدم را معجب کند بهتر است؛ البته درست این است آدم عبادت کند و خود را بدهکار خدا بداند.
◀️ قدم سوم در وادی شکر این است که انسان بعد از اینکه نعمت را دید و به خودش نسبت نداد، نعمت را به اسباب هم نسبت ندهد، نعمت را به همسر و دوست و رفیق و معلم و خورشید و ماه و زمین نسبت ندهد؛ هر چیزی از یک مسیری به ما میرسد اگر استناد به این مسیر داد انسان ولو به شرک خفی مشرک میشود. خداست که به انسان سلامتی، نشاط، پدر و مادر، دوست، همچنین نعمتهای باطنی، ایمان، یقین، صبر، رضا، معرفت الله عطاء کرده است. اینها چیزهایی است که ما گاهی قدرش را نمیدانیم. در حدیثی، موسی کلیم میخواست خدا عابدترین و محبوبترین بنده زمان خودش را به او نشان دهد، رفت یک بیمار جزامی را در یک خرابه دید. تعجب کرد. جبرئیل فرمود: با او همنشین شو. در آخر موسی به او گفت خدا به تو چه چیز داده که این طور خدا را تسبیح میکنی؟! گفت در اینجا فقط یک نفر است که همه نعمتهای خدا را میبیند [و آن منم].
◀️ قدم چهارم، آغاز "حمد" و آغاز "شکر" است. وقتی همه نعمتها را دید و به اسباب نسبت نداد به سرچشمه نسبت میدهد و میفهمد که خداست که به ما حیات و علم و قدرت و جمال و آبرو داده است. براساس روایات، این اولین قدم در #وادی_حمد است، قدم بعدی که از این کاملتر است این است که انسان بفهمد که خدای متعال در این عظمتها و نعمتهایی که به انسان داده حکمت قرار داده است.»
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂 در هر شرایطی در کنار ولایت بمانید. 🍂
🔶 لقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنزَلَ السَّكِينَةَ عَلَيْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحاً قَرِيباً
(فتح/18)
⚡️ترجمه :
همانا خداوند از مؤمنان راضى شد، آنگاه كه (در حديبيّه) زير آن درخت با تو بيعت كردند، پس خداوند آنچه را در دل هايشان (از ايمان و صداقت) بود، دانست، بنابراين آرامش را بر آنان نازل كرد و پيروزى نزديكى را پاداش آنان قرار داد.
🔴 مؤمنانی که حتی در شرایط سخت، پای ولایت می مانند و با ولیّ خدا بیعت می کنند، مشمول این الطاف ویژه خدا می شوند:
🍃خدا از آنان راضی است.
🍃خداوند، سکینه و آرامش بر قلبشان نازل می کند.
🍃پیروزی نزدیک و غنیمتهای فراوان نصیبشان می کند.
✅ بنابراین؛ رمز دريافت الطاف دنيوى و اخروى، ارتباط صحیح با ولیّ خداست.
#سبک_زندگی_قرآنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ «امام زمان با نشستن در خانه نمیآید»
👤 #امام_خمینی #رهبر_انقلاب
🔻 آیا برای رسیدن به ظهور فقط دعا کردن کافی است؟