فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک شوخیِ پسرانه!
موج آزار و اذیت و تجاوز توسط کلیسا چطور به بحرانی برای این نهاد تبدیل شد؟
۱۱ فوریه؛ روز جهانی زنان و دختران در علم
🔹فانا: هدف این روز دستیابی به برابری و توازن جنسیتی در علم و دانش است. شعار امسال این روز "برابری، تنوع، و شمول: آب ما را متحد میکند" است
🔹معمولا به زنان کمک هزینههای تحقیقاتی کمتری نسبت به همکاران مردشان داده میشود و درحالیکه زنان ۳۳/۳% از کل محققان را تشکیل میدهند، تنها ۱۲% از اعضای آکادمیهای علوم ملی زن هستند
🔹در حوزههایی که در لبه علم (cutting edge) قرار دارند مانند هوش مصنوعی از هر پنج متخصص تنها یک نفر (۲۲%) زن است
🔹علیرغم کمبود مهارت در بسیاری از حوزههای فناوری که انقلاب صنعتی چهارم را به همراه دارند، زنان هنوز تنها ۲۸% از فارغالتحصیلان مهندسی و ۴۰% از فارغالتحصیلان علوم رایانه و انفورماتیک را تشکیل میدهند
🔹محققان زن معمولا مشاغل کوتاهتر و کمدرآمدتری دارند. کار آنها در مجلات معتبر کمتر ارائه میشود و اغلب برای تبلیغ نادیده گرفته میشوند/UN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران سیاه بخت ترین مردم جهان
و اما جشن والنتاین : تاریخچه: 14 فوریه در سنت مسیحی یک جشن دینی («جشن پیشوازی خدایگان، دِرِندِز یا دراندس(Derendez)») را همراه دارد و آن جشن وقف عیسای 40 روزه به معبد است که در 14 فوریه هر سال برگزار می گردد این جشن، جشنی ایستا به حساب آمده که تاریخ آن عوض نمی شود. پیشوازی خدایگان یعنی برخاستن در برابر خدایان و به پیشواز و استقبال آنها رفتن است.
بنابر نقل انجیل لوقا2: 25-32 یوسف پدرخوانده عیسی به همراه مریم عیسای چهل روزه رابنابر سنت شریعت یهود که نخست زاده ذکور خود را وقف خدا می کردند ، برای وقف به معبد اورشلیم برند. در آن جا سیمون یا شمعون که از مؤمنان سالخورده در اورشلیم بود برای دیدار عیسی به معبد آمد زیرا روح القدس به او وعده داده بود که تا عیسی را نبیند از دنیا نخواهد رفت. این جشن در واقع بازمانده یک رسم جاهلی از دوران میترائی است.آتش افروزی مسیحیان در 14 فوریه مربوط به گرامی داشت ایزد مهر در زمان باستان است در مراسم جشن میترا آتش افروخته می شد و همانند رسمی که در چهارشنبه سوری در ایران و جشن پیشوازی خدایگان در میان ارامنه مسیحی وجود دارد که از روی آتش می پریدند. اما در این تاریخ هم زمان با جشن درندز، در کشورهای نیمکره شمالی 14 فوریه را روز عشاق یا والنتاین نام گذاری کرده اند. واماوالنتاین چیست؟
ماجرای های گوناگونی درباره والنتاین نقل شده که به احتمال زیاد ریشه در قانون ممنوعیت ازدواج کشیشان کاتولیک داشته که با افسانه ها در آمیخته است. بهرحال والنتین قدیسی شد که جهت ازدواج، باروری و ازدیاد نسل، حاجت عاشقان و بی فرزندان را برآورده می کند. این روز در سال 1969 از تقویم عمومی دینی کاتولیک حذف شد اما درسنت کاتولیکی نام والنتاین را به عنوان یک قدیس در لیست قدیسین نگه داشته است.
نظرات گوناگون درباره شخصیت والنتاین:
1- او یک کشیش در امپراطوری روم بود که در دوره آزار و اذیت مسیحیان در زمان سلطنت کلودیوس دوم به مسیحیانی که مورد آزار قرار می گرفتند کمک می کرد. به همین دلیل بدستور امپراطور به زندان افتاد و در روز 14 فوریه سر از تنش جدا شد شد.
2- یک اسقف کاتولیک اهل کلیسای ترنی در بخش مرکزی ایتالیا بود که در دوران سلطنت کلودیوس دوم کشته شد.امروزه کلیسای به نام والنتاین در این شهر وجود دارد.
3- کشیشی که با فرمان ممنوعیت ازدواج توسط امپراطور مخالفت کرد و سربازان جوان را به عقد نامزدهای آنان در می آورد او به همین دلیل دستگیر و زندانی شد. والننتاین در زندان عاشق دختر کور زندان بان خود شد و در آخرین روز عمرش نامه ای به دختر زندانبان به همراه هدیه ای فرستاد و باعث شفای چشمان او شد و در همان روز هم سر از بدنش جدا شد. کشیش والنتاین احتمالاً زمانی حدود سال ۲۷۰ میلادی به قتل رسیدهاست. برخی بر این باور هستند که روز والنتین، باید سالگرد مرگ یا به خاکسپاری او باشد. باید توجه داشت که هیچ کدام از این ادعا های مطرح شده دلیل تاریخی محکمی ندارد و قابل اعتنا نمی باشد
عده ای نیز معتقدند کلیسای کاتولیک به منظور مسیحی سازی یک سنت باستانی و مشرکانه به نام "جشن لوپرکالیا"( Lupercalia )که در روم مرسوم بوده، این تاریخ را برگزیدهاست.
لوپرکلیا فستیوال باروری بت پرستان روم بوده است. در حقیقت 14 فوریه در روم بت پرست روزی بود که به قرعه های عشق اختصاص داده شده بود. و این روز به ملکه خدایان به نام" جونو" Juno) ( که حامی ازدواج بود اختصاص داشت. در این روز نام دختران جوان را بر تکه های کاغذ می نوشتند و در کوزه هایی می انداختند تا توسط پسران داوطلب برداشته شود. دختری که انتخاب می شد در طول مدت فستیوال لوپرکالیا همراه با پسری بود که او را انتخاب کرده بود.. گاهی این رابطه اتفاقی منجر به ازدواج هم می شد. تا اواخر قرن پنجم میلادی در امپراتوری روم جشن" لوپرکالیا"(Lupercalia ) برقرار بود تا اینکه در سال ۴۹۸ میلادی، پاپ "ژلازیوس یکم"برگزاری جشن لوپرکالیا را ممنوع و روز ۱۴ فوریه را به عنوان روز والنتین اعلام کرد، تا با اعمال مشرکانه رایج مقابله کند.عده ای از محققان بر این باورند که والنتاین را برگرفته از "آرکدیا لایکیا" (Arcadian Lycaea ) است که جشنی یونانی بوده است. این جشن توسط چوپانان برگزار می شد در این زمان بسیاری از جوانان اشراف زاده و از طبقه قضات، برای ورزش و شادی عریان در میان شهر بالا و پائین می دویدند در حالی که تماشاگران با تازیانه هایی پشمی آنها را می زدند. بسیاری از زنان صاحب مقام عمداً سر خود را در مسیر آنها قرار داده و دستانشان را جلو می آورند تا دوندگان به دستان آنها ضربه بزنند برای اینکه باردار شوند یا وضع حمل آسانی داشته باشند.
در سدههای میانه اروپا، بخصوص در انگلستان و فرانسه، والنتین یکی از محبوبترین قدیسان شد، بخصوص همزمانی شروع جفت گیری پرندگان در 14 فوریه با روز والنتین، این باور را که روز والنتین به واقع، روز عشاق است را، تشدید کرد.
قدیمیترین یادبود والنتین که امروز در دست میباشد، مربوط به" چارلز دوک اورلئان" است. او در پی شکست در نبرد آزینکورت در برج لندن زندانی شد او در والنتاین سال ۱۴۱۵ میلادی از زندان کارت تبریک و نامه ای را برای معشوقهاش نوشت که اکنون در مجموعه دستنویس های کتابخانه بریتانیایی نگهداری میشود.
در این روز معمولا نامزدهای در آستانه ازدواج به یکدیگر گل رز قرمز همراه با کادوهایی که در جعبه های قرمز رنگ، کادو پیچی شده، هدیه می دهند. امروزه علاوه بر این افراد، شوهران برای ابراز محبت به همسرانشان و همچنین پسران جوان برای ابراز عشق و دوستی به دوستان دختر خود نیز اقدام به تهیه هدیه والنتاین می کنند.
متاسفانه این رسم غربی امروزه در کشورهای اسلامی به ویژه کشور ایران نیز معمول و رایج شده و بدلیل عدم همخوانی آن با تعالیم دین اسلام نسبت به روابط نامشروع بین مردان و زنان جوان به عنوان یک ناهنجاری فرهنگی شناخته می شود.
انالله و انا الیه راجعون، 🏴 درگذشت فاضل ارجمند، پژوهشگر و مبلغ فعال و جهادی در عرصه نقد ادیان، جناب حجه الاسلام مرتضی حاج بابایی را به خانواده آن مرحوم و دوستان و آشنایان ایشان تسلیت عرض نموده برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان اجر و صبر از درگاه حضرت حق مسئلت داریم. واحد ادیان معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
توطئه تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی
🔹خطیب مسجدالاقصی: قرار است ساعتهای معینی به یهودیان در مسجد الاقصی اختصاص داده شود و در آن زمانها، مسلمانان حضور نداشته باشند و بخشی از مجسد الاقصی به یهودیان اختصاص داده شود.
@Farsna
🔴خاخام صهیونیست در ایران!
🔹یک صهیونیست افراطی ساکن فلسطین اشغالی، کارمند رسمی رژیم اسرائیل، مسئول صادرات بذرهای تراریخته به ملل اسلامی مسئول یهودیان عربستان از طرف سازمان جهانی (جهنمی) یهود، کارشناس شبکه های اسراییلی و از دوستان نزدیک آیدی کوهن به ایران آماده و آزادانه از اماکن مختلف در بازار و امام زاده های تهران و چندین شهر دیگر بازدید کرده است
آیا جالب نیست ؟
«
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این رنگ پوستتونه که مشخص میکنه پلیس آمریکا چطور با شما برخورد کنه.#غرب_بدون_روتوش
مصاحبه یعقوب هرتزوگ با شبکه ۲۴ اسرائیل
او در این مصاحبه اعتراف میکند که به اسرائیل رفته و در غصب فلسطین شریک شده
در بیشتر بخش های صحبتهایش از عادی سازی روابط اسرائیل با سعودی می گوید و کاملا مشخص است برای این مقصود مدتها در آنجا بوده
اما این روزها در ایران چه میکرده؟
هدف او از امدن به تهران و همدان چه بوده؟
آیا نفوذیهای عادی ساز در حال سنجش میزان واکنش مردم به حضور یک اسرائیلی غاصب هستند؟
باید مشخص شود هرتزوگ به دعوت کدام نهاد به ایران آمده و چرا و چگونه به او اجازه ورود داده اند!؟
با چه کسانی و از طریق چه رابط هایی ملاقات داشته!؟
چه کسانی در حضور او در ایران دخیل بوده اند!؟
پ ن: توی ترکیه بدنبال سر به نیست کردن تاجر صهیونیستیم، اونوقت تاجر و حاخام و نفوذی و مامور صهیونیسم اینجا بغل گوشمون آزادانه میچرخه و..!
به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، دفتر مرکزی آمار کلیسا دادههایی را منتشر کرده است که نشان دهنده وضعیت آماری کلیسا تا سال ۲۰۲۱ است.
برخی از گزارشها به شرح زیر است:
تعداد کل مسیحیان کاتولیک
کسانی که غسل تعمید داده شدهاند از ۱۳۴۴ میلیون نفر در سال ۲۰۱۹ به ۱۳۶۰ میلیون نفر در سال ۲۰۲۰ رسیدهاند. این افزایش ۱۶ میلیونی، نشان از رشد ۱.۲ درصدی دارد. در همان دوره، جمعیت جهان از ۷۵۷۸ میلیون نفر به ۷۶۶۷ میلیون افزایش یافت. کاتولیکها ۱۷ درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهند و این رشد در هر منطقهای متفاوت است. به عنوان مثال، در آسیا این رشد ۱.۸ درصد به ویژه در جنوب شرقی آسیاست ولی در خاورمیانه کاهش داشته است، در آفریقا ۲.۱ و در اروپا تنها ۰.۳ درصد افزایش داشته است.
طبق آمار، آفریقا به عنوان قارهای شناخته میشود که از نظر عددی بیشترین رشد کاتولیک در جهان را داشته است. در حالی که اروپا قارهای است که بیشترین کاهش ایمان را دارا بوده است. ۴۸ درصد از جمعیت کل کاتولیکهای کره زمین در قاره آمریکا زندگی میکنند، در حالی که درصد کل کاتولیکها نسبت به این قاره تنها ۱۱ درصد است.
تعداد کل اسقفها و کشیشان
تعداد اسقفها از ۵۳۶۴ هزار نفر در سال ۲۰۱۹ به ۵۳۶۳ هزار نفر در سال ۲۰۲۰ رسیده است. در رابطه با تعداد کل کشیشها نیز تا پایان سال ۲۰۲۰، کشیشهای کلیسای کاتولیک به ۴۱۰۲۱۹ هزار نفر میرسد. به این معنا که در یک سال ۴۱۱۷ کشیش کمتر به دلایلی مانند فوت یا استعفا بوده است. آمار زیر کاهش عددی در مناطق مختلف از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ را نشان میدهد:
- آمریکای شمالی و اروپا کاهش حدود ۱۱۱۴ نفر.
- در بقیه آمریکا کاهش ۳۰۷ نفری.
- و در اقیانوسیه کاهش به تعداد ۱۰۴ نفر بوده است.
در آمار اگر افزایشی گزارش میشود این آمار از قارههای دیگر هستند، مانند؛
- در آفریقا ۱۰۰۴ کشیش جدید کمک اضافه شدهاند.
- در آسیا نیز ۷۷۸ نفر، به جمعیت کشیشها افزوده شده است.
در حال حاضر اکثر کشیشان کاتولیک در اروپا یعنی ۴۰٪ از آنها، در آمریکا ۲۹.۳٪، در آسیا ۱۷.۳٪، در آفریقا ۱۲.۳٪ و در اقیانوسیه ۱.۱٪ زندگی میکنند.
تعداد کشیشها به ازای هر کاتولیک و بر عکس در هر قاره
این میانگین در هر قاره در سال ۲۰۲۰ به شرح زیر میباشد:
– اروپا: ۱۷۴۶ کاتولیک به ازای هر کشیش.
– آفریقا: ۵۰۸۹ کاتولیک به ازای هر کشیش.
– آمریکا: ۲۰۸۶ کاتولیک به ازای هر کشیش.
شماس، یک گروه در حال رشد
آمارها نشان میدهد که شماسها در حال افزایش هستند. شماس یعنی خادم کلیسا که در مراسم دعا تنها اجازه تلاوت رساله را دارد. مقام شماس خود به سه رتبه تقسیم میشود. آنها از ۴۸۲۳۸ هزار نفر در سال ۲۰۱۹ به ۴۸۶۳۵ نفر در سال ۲۰۲۰ رسیدهاند. آنها به ویژه در آمریکا رشد میکنند ولی در اروپا و در بقیه جهان روند کاهشی داشتهاند.
آمار افراد مذهبی
دادههای مربوط به افراد مذهبی به شرح زیر است:
افراد غیرمذهبی از ۵۰۲۹۵ نفر در سال ۲۰۱۹ به ۵۰۵۶۹ نفر در سال ۲۰۲۰ رسیدهاند. این افزایش در آفریقا ۱.۱ درصد، در آسیا ۲.۸ درصد و در اروپا ۴ درصد بوده است. بنابراین، آفریقا و آسیا ۴۳ درصد از تعداد افراد مذهبی را تشکیل میدهند که جزو کشیشان نیز نیستند.
روحانیون مسیحی
روحانیون مسیحی در سراسر جهان از ۱۱۴۰۵۸ هزار نفر در سال ۲۰۱۹ به ۱۱۱۸۵۵ هزار نفر در سال ۲۰۲۰ افزایش یافتهاند. در آفریقا، تعداد روحانیون مسیحی ۲.۸ درصد افزایش یافته است. البته کاهش قابل توجهی نیز رخ داده است مانند؛ کاهش ۴.۳٪ درصدی در اروپا، ۴.۲٪ در آمریکا و ۳.۵٪ در آسیا که در اروپا این آمار بیشتر است. درصد گسترش روحانیون مسیحی بر اساس قاره نیز متفاوت است، مثلاً آفریقا و آسیا ۵۸.۳ درصد از آنها کل جهان را در سال ۲۰۱۹ به خود اختصاص دادند که در سال ۲۰۲۰ سهم آنها به ۵۹.۳ درصد افزایش یافت. همچنین در سال ۲۰۱۹، ۴۶۵۵۲ روحانی آمریکایی و اروپایی یعنی تقریباً ۴۱٪ از آنها را تشکیل میدادند که تنها یک سال بعد این آمار به ۳۹.۹٪ کاهش یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جنگ شناختی و مغزهای دانشگاهی
کتاب «تغییر دین در میسیولوژی» اثر جدید جناب آقای سید جعفر #هاتف_الحسینی از پژوهشگران برتر و عضو #جامعه_نخبگانی استان اصفهان منتشر شد
https://hawzahnews.com/xbBhx
#پژوهشگر_برتر
#جامعه_نخبگانی
📗 «دیونوسیوس مجعول: شرحی بر آثار و مقدمهای بر تأثیر آنهاـ تألیف پل رورم، ترجمه مهدی اصفهانی، قم: دانشگاه ادیان و مذاهب ، ۱۳۹۹، ۵۳۶ ص.
📘 «محمد (صلیاللهعلیهوآله) در تورات و انجیل» تألیف عبدالاحد داود، ترجمه و تحشیه: فضلالله نیکآئین، بازبینی: حامد فتاحی، قم: کتاب جمکران، ۱۳۹۹، ۴۴۲ ص.