eitaa logo
حقیقت مسیحیت صهیونیست
327 دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
5.5هزار ویدیو
79 فایل
بررسی و نقد اخبار، شبهات ،آثار و مفاهیم مرتبط با دین مسیحیت و یهودیت و رفتار پیروان این دو دین و حوادث و رخدادهای مهم کشورهای مسیحی نشین و رژیم اشغالگر صهیونیستی با حضور اساتید مجرب ادیان.
مشاهده در ایتا
دانلود
به نظر می‌رسد مقاومت لبنان پس از هدف قرار دادن تجهیزات نصب شده پایگاه‌های ۴۲گانه رژیم صهیونیستی در تمام شمال فلسطین اشغالی، حالا به سراغ انهدام تاسیسات آنها رفته است. در واقع سیاست مقاومت بر این قرار گرفته که این پایگاه‌ها و مراکز جاسوسی و راداری را به شکلی نابود کند که دشمن صهیونیستی نتواند آن را دوباره به سادگی بازسازی کند. حمله با راکت‌های سنگین برکان و راکت‌های دیگر در واقع بخشی از این سیاست است که گام به گام در حال اجرا است و صهیونیست‌ها هم هیچ راه‌حلی جز گلوله باران جنوب لبنان و در بهترین حالت حمله به تیم‌های رزمی مقاومت یا حمله به شهروندان لبنانی و تهدیدات مکرر برای جلوگیری از آن ندارند.
📌وزیر امنیت ملی اسرائیل: نوار غزه باید دوباره آزاد شود و شهرک سازی در آن احیا شود‌‌
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📳 خشونت اسلام یا خشونت صهیونیسم!؟! ✅خشونت دو نوع هست؛ 1️⃣ خشونت قانونی و عقلانی که برای تنبیه افراد متخلف از طرف قانون به کار میره تا افراد قانون شکن رو ادب کنه، مقدار این خشونت هم بستگی به مقدار قانون شکنی خود فرد متخلف داره 👈 مثلا یه وقت هست که فرد فقط چراغ قرمز رو رد میکنه و توسط پلیس دستگیر میشه و یه وقت هم فرد آدم میکشه، هر دو نفر باید مجازات بشن ولی این کجا و اون کجا، هر عقل سلیمی این نوع از خشونت رو در چهار چوب قانون برای جلوگیری از قانون شکنی لازم میدونه این روز ها خیلی ها اسلام رو به خشونت متهم می‌کنن در حالی که اسلام هیچ وقت خشونت غیر قانونی و غیر عقلانی رو تایید نکرده تا جایی که در قرآن تاکید شده اگر با مشرکان جنگیدین و آنها تسلیم شدن به حق اونها تجاوز نکنید که خدا تجاوزکاران رو دوست نداره حتی اگر او یه فرد مسلمان باشه، 2️⃣ خشونت نوع دوم خشونت غیر قانونی و غیر عقلانیه، این روز‌ها می‌بینید اسرائیلی‌ها چطور کودکان مظلوم و بی‌گناه رو میکشه، در صورتی که قانون شکن خود اسرائیلی‌هان که کشور رو اشغال کردن و فلسطینی‌ها اگر میجنگن به کشور دیگه‌ای حمله نکردن، اونها تلاش میکنن کشورشون رو پس بگیرن ☑️ اما خشونت اسرائیلی‌ها علیه بچه‌های شیر خوار نه قانونیه نه عقلانی، و این خشونت وحشیانه ریشه در عقایدشون داره، توراتی که تحریف شده و اصلا از جانب خدا نیست و در اون تنها مطالبی یافت میشه که خوشایند شیطان هست نه خدا!
🔴مخالفت امارات با تحریم نفتی اسرائیل الاخبار به نقل از خبرگزاری فرانسه: چند کشور از جمله الجزایر و لبنان در اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه پیشنهاد تحریم نفتی اسرائیل را مطرح کردند که با مخالفت ۳ کشور عربی از جمله امارات همراه بود.
933.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تظاهرات حامیان فلسطین در اروپا و آمریکا
شهدای الاقصی: تجمع نظامیان اسرائیلی را زدیم 🔹گردان‌های شهدای الاقصی اعلام کرد که مبارزان این جنبش محل تجمع دشمن صهیونیستی را در مرکز نظامی «کیسوفیم» در مرز با غزه هدف حملات راکتی خود قرار داده است.
4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشکر یک تونسی از ایرانی‌ها بخاطر حمایت از فلسطین
📌بن غفیر: از بین بردن حماس شامل نابودی همه حامیانش می‌‌شود به گزارش آناتولی، وزیر امنیت ملی اسرائیل گفت: برای اینکه روشن باشدمی گویم، هنگامی گفته می شود باید حماس از بین برود، این شامل کسانی که حمایت و خوشحالی می کنند و همچنین کسانی که شیرینی پخش می کنند نیز می شود. بن غفیر افزود همه این ها تروریست هستند و باید از بین بروند.
بیمارستان القدس هم از کار افتاد 🔹هلال احمر فلسطین اعلام کرد که بیمارستان القدس در شهر غزه نیز به دلیل اتمام سوخت و قطع برق از فعالیت خارج شده است.
1.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله راکتی از لبنان به به سرزمین‌های اشغالی 🔹رسانه‌های اسرائیلی: در پی حمله راکتی از لبنان به منطقه دویو، دست‌کم ۶ نفر مجروح شده‌اند که وضعیت آن‌ها «خطرناک» و حال آن‌ها «وخیم» است.
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️روش جالب مردم مالزی برای تحریم کالاهای شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی توجه کنیم که این محصولات در ایران هم یافت می شود. در حمایت از مردم مظلوم غزه و عقب نمانیم.
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به جرأت میشه گفت این مهمترین ویدیوی ماه اخیره و باید همه‌جا منتشر بشه سیدحسن نصرالله تو سخنرانیش گفت: «کسانیکه ادعا شد غیرنظامی بودن و بدست حماس کشته شدن، در واقع با سلاح‌های اسرائیلی کشته شدن» و حالا این ویدیو با کلی فکت اینو ثابت کرده🤌 این ویدیو تو تایملاین خارجی بازدید میلیونی داشته اما این اولین زیرنویس فارسی کاملشه. از دست ندید و همه جا منتشرش کنید.