هدایت شده از رهیافتگان (تازه مسلمانان) وابسته به انجمن شهید انیلی
نوزدهمین یادواره شهید اِدواردو آنیلی و دومین گردهمایی رهیافتگان
با سخنرانی :
آیت الله اراکی (رییس مجمع تقریب مذاهب)
خانم ورونیکا فاضلی ( تازه مسلمان )
آقای رضا برجی (مستند ساز بین المللی )
+ پخش مستند ساخته شهید آنیلی برای نخستین بار
زمان : چهار شنبه، ۲۷ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:٣۰
مکان: تهران، بلوار کشاورز، خیابان ۱۶آذر، پردیس مرکزی دانشگاه تهران، کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران، طبقه هم کف(سمت راست ورودی، تالار علامه امینی)
جهت هماهنگی برای حضور در یادواره شهید آنیلی و کسب اطلاعات بیشتر عدد ۱ را به شماره 5000260083 ارسال فرمایید و در کانال های موسسه رهیافته در شبکه های اجتماعی (تلگرام ،اینستاگرام ، سروش و ایتا) به آدرس @rahyafte_com عضو شوید .
هدایت شده از گفتگوی اسلام و مسیحیت
4_6030455660670354734.pdf
928.8K
🚦 #رصد_روزانه_شبکههای_ماهوارهای
🔸مهمترین موضوعات و مضامین مطرح شده در شبکههای فارسی زبان
📆 #تاریخ_۲۳_آذر
☪✝ @Debate
هدایت شده از گفتگوی اسلام و مسیحیت
یه زن آمريكايی، شب #هالووين با لباس منقّش به #صليب برعكس و عدد ٦٦٦ و سلام شيطان، سوار هواپيما شده. بهش گفتن يا لباستو عوض ميكنی يا ميندازيمت بيرون و انداختنش بيرون!!!!
جالبه که تو #آمریکا هم به پوشش آدما گیر میدن، ولی خب برای ما از داستان های تخیلی آزادی تو اونجا تعریف میکنن!
💬 علیرضا گرائی
☪✝ @Debate
هدایت شده از گفتگوی اسلام و مسیحیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥طبق آمار وزارت امورخانواده آلمان، هر روز یکبار تلاش برای به قتل رساندن زنان اتفاق می افتد و هر سه روز یک زن به قتل (یا تجاوز) می رسد! و دست آخر متوسل به فرهنگسازی در #کلیسا و مساجد میشوند.
جالبه عده ای همین اروپایی ها رو تو سر ایرانی ها میکوبند و مدافع حقوق زنان معرفیشان میکنند.
#خشونت_علیه_زنان
💬زینب حسنی
☪✝ @Debate
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویدئو_دیدنی
🔺 به این فیلم خیره شو....‼️
🔻 #شرح_فیلم I سفیر اسراییل از حضار میخواهد به احترام سالگرد قتل یهود به دست نازی ها، همه باهم می ایستیم....!
سفیر کوبا در واکنش به این درخواست میگوید: فقط رئیس جلسه میتواند دستور ایستادن بده و شما از عواطف انسانی برای تصویب لایحه بنفع خودتان دارید استفاده میکنید و ما الان توی سیرک نیستیم. شما مثل اشغال هستید و یه تاریخ دروغین رو حمل میکنید و من از رییس جلسه میخواهم که اجازه بدهند به احترام میلیون ها فلسطینی کشته شده سرپا بایستیم!!
🔺 آفرین به غیرت و شجاعت این زن کوبایی.. / تشویق و کف زدن ممتد حضار معنادار است
#دانلود_و_بازنشر
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
@asatid_enghelabi
هدایت شده از گفتگوی اسلام و مسیحیت
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✝مالاکان های #مسیحی در ارمنستان☦
گروهی از #مسیحیان که موعودگرا هستند و به دور از تکنولوژی و مدرنیته در شمال ارمنستان زندگی میکنند.
☦آنها معتقدند که موعود می آید و ما با هفت قبیله ی مُسُل ها ( #مسلمانان )در جنوب رود ارس متّحد می شویم و با کفر میجنگیم.☪
#استاد_کاشانی
☪✝ @Debate
هدایت شده از گفتگوی اسلام و مسیحیت
#وندی_شرمن رهبر تیم #آمریکا در مذاکرات 1+5 با #ایران: عراقچی هنوز هم عید #کریسمس برای من #کارت_تبریک میفرستد اما گویا خبر ندارد که من یهودی هستم.
(توضیح اینکه این مطلب وندی شرمن مربوط به مدّتی پیش تر هست.)
☪✝ @Debate
هدایت شده از گفتگوی اسلام و مسیحیت
4_6030455660670354734.pdf
928.8K
🚦 #رصد_روزانه_شبکههای_ماهوارهای
🔸مهمترین موضوعات و مضامین مطرح شده در شبکههای فارسی زبان
📆 #تاریخ_۲۳_آذر
☪✝ @Debate
هدایت شده از حقیقت مسیحیت صهیونیست
جشن روشنایی ها، شب کریسمس (شب عيد ميلاد حضرت عیسی مسيح (علیه السلام ) (Christmas Eve)
تاریخ: 24 دسامبر، 4 یا 5 دی ماه
توضیحات
شامگاه 24دسامبر، شب کریسمس، شب مقدس) (Holy Night و یا شب سکوت (Silent Night) است، شب میلاد عیسی مسیح علیه السلام است که در تعداد اندکى از کشورهاى مسيحى تعطيل عمومى است. ارامنۀ مسیحی ایران به این جشن "چراغ افروزی" یا " نوبر خوران"نیز می گویند.
تاریخچه
این شب در حقیقت همان شب یلدا ( yalda )یا شب تولد است. یلدا یک واژه سُریانی به معنای تولد است که توسط مسیحیان سُریانی به ایران آورده شد.
تصویر میترا خدای مهرپرستان
آیین مهر پرستی یا میترا از ایران به روم باستان گسترش یافت. رومیان روز بیست و یکم دسامبر، که برابر با اول دی ماه بود را به عنوان روز تولد مهر یا میترای شکست ناپذیر جشن می گرفتند اما در سده چهارم میلادی بدلیل اشتباهاتی که در سال های کبیسه روی داد تولد مهر به عنوان تولد عیسی مسیح علیه السلام در" 25 دسامبر" محاسبه شد و از آن پس در این روز تثبیت گردید. و لذا شب یلدا که شب اول دی ماه بود به چهارم دی ماه منتقل گردید.
هدایت شده از مسافر
کلیسای رم، در 335 یا ۳۳۶ ميلادى تصمیم گرفت تا ۲۵ دسامبر که همزمان با روز تولد میترا بود به عنوان روز تولد حضرت عیسی انتخاب کند تا جاى «جشن خورشيد یا میترا» که یک آیین میترائی بود را بگيرد.
جشن میترا یا ایزد خورشید از جشن های مهم بازمانده از دوران بت پرستی در روم بود که از 21 تا 31 دسامبر هر سال برگزار می شد. باشکوه ترین روز این ایام، 25 دسامبر یا همان روز تولد میترا بود. دراین روز کاهنان با افروختن آتش همراه با مردم به پایکوبی می پرداختند. این جشن در میان مصریان و ایرانیان باستان نیز رایج بود، حاکمان روم میترا را پشتیبان قدرت قیصر دانسته و آنرا ایزد خورشید شکست ناپذیر می نامیدند. معبد میترا در جای کنونی کلیسای واتیکان واقع شده بود و از مجلل ترین پرستشگاه رم به حساب می آمد بدلیل جایگاه مهم میترا در امپراطوری روم و جشن میلاد او کلیسای رم سعی کرد تا با همسان سازی جشن تولد میترا با میلاد مسیح مردم روم را از ستایش میترا به ستایش مسیح سوق دهد. درنهایت کلیسای روم در سال 451 میلادی در همایش کالسدون برای پایان دادن به برگزاری جشن تولد میترا روز 25 دسامبر را روز تولد عیسی مسیح، خورشید راستین و دادگر تعیین کرد.
هدایت شده از نقد و بررسی آیین زرتشت و باستان گرایی
🔴شبهه:
ﺁﻧﮕﺎﻩ ﮐﻪ ﺗﻮﻟﺪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺑﯿﮕﻨﺎﻩ ﻣﺎﯾﻪ ﻧﻨﮓ ﻋﺮﺏ ﻫﺎ ﺑﻮﺩ ! ﺁﻧﮕﺎﻩ ﮐﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺧﺘﺮﮐﺎﻥ ﺳﺎﻋﺘﯽ ﺑﻪ ﻃﻮﻝ ﻧﻤﯽ ﺍﻧﺠﺎﻣﯿﺪ...
ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ ﭘﺎﮐﻤﺎﻥ ،
ﺑﻠﻨﺪﺗﺮﯾﻦ ﺷﺐ ﺳﺎﻝ ﺭﺍ ،
ﺷﺐ ﺗﻮﻟﺪ ﻣﯿﻨﻮ ( ﺍﻟﻬﻪ ﺯﻥ ) ﻭ ﻣﯿﺘﺮﺍ ( ﺍﻟﻬﻪ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ) ﺭﺍ ﺑﻨﺎﻡ ﯾﻠﺪﺍ ﻧﺎﻡ ﻧﻬﺎﺩﻧﺪ,
ﮔﺮﺍﻣﯽ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪ.
ﯾﻠﺪﺍ، ﯾﺎﺩﮔﺎﺭ ﻧﺎﻡ ﻭﻃﻦ ﻭ ﻋﺮﻭﺱ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ، ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺍﺳﺖ. ﻣﻬﺮبانان ...
ﯾﻠﺪﺍیتان پيشاپيش ﻣﺒﺎﺭﮎ....
🔵پاسخ:
در پاسخ به این ادعاها باید گفت:
💠 - اولا اینکه که تمام عرب ها دخترانشان را ننگ میدانستند حرف غلطی است. چرا که اگر اینگونه بود دیگر نسلی نداشتند. ضمن آنکه اسلام با این عقیده جاهلی به شدت مقابله کرد. اما درباره جایگاه زن در ایران باستان، تبلیغات باستان گرایان، همواره با دروغ و اغراق آمیخته است. شواهد تاریخی بیان می کنند که اغلب زنان در ایران باستان، جایگاهی هم تراز بردگان داشته است.
در لوحه های گنجینه هخامنشی که به زبان فارسی باستان است (در تخت جمشید)، سخن از تعیین دستمزد کسانی که کار می کنند، به میان می آید: مزد یک پیشه ور مرد، یک کارگر زن و مزد یک کودک.
باید اذعان کنیم که در سراسر تاریخ ایران پیش از اسلام، زن همواره به سایه تاریکِ تاریخ رانده شده است. 🌚 در عهد هخامنشی و در عصر پارتیان اشکانی، گاه ما شاه دختی را می بینیم که لَختی سیمای مظلومانه خود را نشان می دهد تنها برای اینکه «وجه المصالحه» دو دشمن قرار بگیرد و به ازدواجی اجباری با دشمن تن در بدهد. (1)
💠 - یلدا واژهای سریانی به معنای "تولد و زایش" است. یعنی این کلمه از یک زبان سامی (به نام زبان سریانی) و منشأ آن در بینالنهرین بوده است. [2] و لذا این واژه ابداً ریشه آریایی ندارد.
💠 - به عقیده ایرانیان باستان، این شب، شب تولد میترا (مهر) بوده است. اما بنا بر متنِ اَوِستا، «میترا» که نام دیگر آن، مِهر است، [3] اصلاً یک الهه بانو نیست! بلکه مذکّر (نرینه) است.
در اوستا: اَشی یشت (اَرت یشت)، بند ۱۶ آمده است که میترا (مهر) برادر ایزد اَشی است و در نتیجه میترا 👈 پسر اهورامزدا است. [4] همچنین در مهر یَشتِ اَوِستا که در ستایشِ ایزد مهر (میترا) است، دائماً از ضمایر مذکّر برای او استفاده شده است.
- يافتههای باستانشناسی نيز گويای اين است كه «ميترا» در باور ايرانيان، مانند باور يونانيان و روميان، جنس مذكر داشت. از جمله در نقشبرجسته «اردشير دوم» در طاق بستان كرمانشاه، تصوير ميترا (مهر) به صورت مَردی كه هالهی نور (اشعه نور) دور سرش وجود دارد، در «سمت چپ» نگاره ديده میشود.[5]
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/8/82/Ardeshir_dovom_sasani.jpg
💠💠 پس اولاً «یلدا» واژهای آریایی نیست و در ثانیاً ایزد «میترا» ابداً الهه بانو نبوده، بلکه به صورت مذکر (مرد) است. و الهه و بانو و زن نامیدنش نشانه کم سوادی گوینده است. و ثانیا جایگاه زن در ایران پیش از اسلام، آنی نبوده که به دروغ تبلیغ می کنند.
التماس مطالعه 😊
📝 پینوشت:
[۱]. زن در ایران باستان، هدایت اللّه علوی (تهران، هیرمند، 1377)، ص12
[۲].حسن عمید، فرهنگ فارسی (فرهنگ عمید)، تهران: مؤسسه انتشارات امیرکبیر، ۱۳۸۷. برگه ۱۲۲۲-۱۲۲۳
همچنین بنگرید به لغتنامه دهخدا، ذیل واژه یلدا، و نیز بنگرید به فرهنگ معین، ذیل واژه یلدا.
[۳].جهانگیر اوشیدری، دانشنامه مزدیسنا، تهران: نشر مرکز، ۱۳۸۹، ص ۴۴۱-۴۴۲.
[۴] اوستا، ترجمه دکتر ج. دوستخواه، تهران: انتشارات مروارید، ۱۳۹۱. ج ۱، ص ۴۷۱.
Ashi Yasht (Hymn to Ashi), translation by James Darmesteter, Sacred Books of the East, American Edition, 1898, Chapter 16
Avestan text based on edition of Karl F. Geldner, Avesta, the Sacred Books of the Parsis, Stuttgart, 1896
[5]. آرتور كرستين سن، ايران در زمان ساسانيان، ترجمه رشيد ياسمى، تهران: نشر دنياي كتاب، ۱۳۶۸، برگه ۲۱۱
http://l1l.ir/rqu
http://eitaa.com/joinchat/1936457733C6c13b4cde7