eitaa logo
حرم
2.6هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
6.6هزار ویدیو
632 فایل
❤﷽❤️ 💚کانال حرم 🎀دلیلی برای حال خوب معنوی شما🎀 @haram110 ✅️لینک کانال جذاب حرم https://eitaa.com/joinchat/2765357057Cd81688d018 👨‍💻ارتباط با ادمین @haram1
مشاهده در ایتا
دانلود
✅👌✅ بزرگداشت شب نیمه شعبان به مناسبت شب میلاد حضرت ولیّ عصر علیه السلام مرحوم سید بن طاووس در اقبال الاعمال در جهت بزرگداشت شب نیمه شعبان که میلاد حضرت مهدی علیه السلام در سحر این شب به وقوع پیوسته است، متذکّر مواردی می شود که چکیده آن چنین است: همه راست گویانی که سخن آنها مورد اعتماد است، اتفاق نظر دارند که رسول خدا صلّی الله علیه وآله ولادت حضرت مهدی علیه السلام و ظهور دولت حقّه ایشان را به امّت اسلام بشارت داده است، و فرموده است که حضرت مهدی علیه السلام فرمانروایی خویش را به نقطه ای از کمال و جلال می رساند که هیچ یک از پیامبران گذشته و جانشینان آنها به آن مرتبه نرسیده اند. لذا در شب میلاد آن حضرت، اشاره به چند تذکّر اساسی، لازم است: 1. شایسته است که عموم مسلمانان، به ویژه کسانی که به امامت حضرت مهدی علیه السلام قائلند، شب نیمه شعبان را به خاطر ولادت حضرتش، به میزانی که جدّ بزرگوارش رسول خدا صلّی الله علیه وآله به آن پرداخته و به امّت بشارت داده است، بزرگ شمارند. زیرا خداوند در این شب، شخصی را به دنیا آورده است که بشریّت را از بردگی آزاد می نماید، حقوق هرکسی را مراعات می کند، همه مردمان شرق و غرب عالم مشمول الطاف فراگیر وی خواهند شد، و حضرتش همچون پدری مهربان یا پادشاهی که به زیر دستانش مهربان و بخشنده است، با همگان رفتار می نماید، و آن چنان شادمانی و بخشش از وجود مقدّسش سریان یابد که همگان سر تسلیم فرود آورند. 2. شایسته است که هرکس در این شب برخیزد، و به آن مقدار که خداوند متعال به واسطه این سلطان بزرگ بر این فرد لطف نموده است، و وی را از پیروان و یاران آن بزرگ در جهت گسترش اسلام و ریشه کن ساختن طغیان و کفر قرار داده است، به عبادت و سپاسگزاری سپری نماید. 3. شایسته است که هرکس بخشی از عبادات الهی خویش را برای جدّ آن بزرگوار، رسول خدا صلّی الله علیه وآله، و پدران پاکش علیهم السلام که ریشه ولادت آن حضرت بوده اند، قرار دهد. 4. شایسته است که هرکس بخشی از عبادات الهی خویش را برای آن بزرگوار قرار دهد، زیرا بر رعیّت و زیردستان، واجب است برای آن کس که زمام اختیار ایشان به دست اوست و سرپرست ایشان در دستیابی به سعادت و نیکبختی می باشد، چنین رفتار نمایند. به نظر من، بشر، جز به مدد الهی، آن اندازه قدرت ندارد که بتواند این حقوق بزرگ و پسندیده را ادا نماید. (اقبال الاعمال، ص218-219) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
خوشا به حال کسانی که در شب نیمه شعبان به دنیا می آیند نُقِلَ مِنْ خَطِّ الشَّهِيدِ عَنِ الصَّادِقِ عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ: إِنَّ اللَّيْلَةَ الَّتِي يُولَدُ فِيهَا الْقَائِمُ عَلَیهِ السَّلامُ لَا يُولَدُ فِيهَا مَوْلُودٌ إِلَّا كَانَ مُؤْمِناً، وَ إِنْ وُلِدَ فِي أَرْضِ الشِّرْكِ نَقَلَهُ اللَّهُ إِلَى الْإِيمَانِ بِبَرَكَةِ الْإِمَامِ عَلَیهِ السَّلامُ. (بحارالأنوار ،ج 51 ،ص 28) در دست خط مرحوم شهید اوّل روایتی از حضرت صادق علیه السلام نقل شده است که فرمود: هرکس در شبی که حضرت قائم علیه السلام به دنیا می آید، متولّد شود، مؤمن خواهد بود؛ و اگر در سرزمین شرک به دنیا آید، خداوند به برکت حضرت مهدی علیه السلام وی را به سوی ایمان خواهد آورد. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🌺☀️🌺 عزیزان و سروران گرامی! به اطلاع می رساند که سایت حرم حضرت اباالفضل علیه السلام (سایت الکفیل) برای زیارت حضرت سیدالشهدا علیه السلام در نیمه شعبان، ثبت نام می کند. از طرف سایت، یک نفر در کنار قبر مطهّر آن حضرت، زیارت می کند و نماز می خواند و سپس برای کسانی که ثبت نام کرده اند، اتمام زیارت اعلام می شود. توصیه می شود به نیابت از مولایمان حضرت صاحب الزّمان علیه السلام، حضرت سیدالشهدا علیه السلام را زیارت کنیم: http://alkafeel.net/zyara/ ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👁👥 ای مردم! امام زمان علیه السلام به شما شیعیان، لطف و نظر دارد مرحوم آیت الله تولاّیی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد سیّد اصفهان در ماه رمضان 1392 هجری می فرمود: ای پير و جوان! اجمالاً به شماها عرض مي‌كنم: شما صاحب داريد! امام دارید! امامتان روی همین زمین است! امامتان به شما توجّه دارد. بي‌خود نمي‌ گويم! اگر خلاف اين بود، روز قيامت در محضر پیغمبر صلّی الله علیه و آله گریبان مرا بگیرید و بگویید: چرا بي ‌خود گفتي؟ من كه نيامده‌ام شما را اغوا كنم. من نيامده‌ام شما را گمراه كنم. گمراه شدن شما و يك ناحقّي را گفتن، چه نتیجه دنیوی برای من دارد؟ به من پول مي ‌دهد؟ به من آقايي مي ‌دهد؟ به من نان مي ‌دهد؟ پس بدانید كه این سوزهای من، اين حرف‌ هايي كه مي‌زنم، یک پایه و مايه و اساس دیگری دارد. روز قيامت در مقابل پیغمبر صلّی الله علیه و آله گریبان مرا بگیرید؛ اگر اين حرف ‌هايي كه مي ‌گويم، خلاف واقع بود، آن جا بگویید: شيخ! چرا تو ما را گمراه كردي؟ شما امام دارید! امام شما اگر نسبت به شما مهربان ‌تر از امیرالمؤمنین علیه السلام نسبت به شیعیان زمانش نباشد، مهربانی ‌اش کمتر نیست. امام شما، اگر نظر لطفش به شیعیان و رعیّتش، بیشتر از آن یازده امام علیهم السلام دیگر نباشد، قطعاً کمتر نیست. و من یقین دارم که امام زمان علیه السلام به شما شیعه‌ ها نظر دارد؛ همين ‌هايي كه هستيد! مگر شیعیان بقیه ائمه علیهم السلام، همه سلمان بودند؟ مگر همه‌ شيعيان، معصوم بودند؟ مگر همه‌ آن‌ها عادل بودند؟ آن ‌ها هم مثل شما بودند! البته هم عادل و هم فاسق بین آن ‌ها بوده است. هم تالی تلو عصمت داشتند، و هم بين آن ‌ها كساني بوده ‌اند كه فضولي ‌هايي مي‌كردند. من نمی ‌خواهم روایات آن را ذکر کنم، چون گفتنش خطرناک است و الاّ براي شما مي ‌گفتم! بروید حالات شیعیان عصر ائمه علیهم السلام را نگاه كنيد. آن ‌ها مثل شما بودند و شما هم مثل آن ‌ها هستید؛ بلکه به حکم روایات از یک جهت، شما بر آن ‌ها ترجیح دارید. زیرا آن ‌ها در زمان حضور ائمه علیهم السلام بودند و گاهی با نگاهی به صورت آن‌ ها دلشاد می ‌شدند. امّا شما در زمان غیبت امامتان هستید. شما بچّه ‌هایی هستید که پدرتان از جلوي چشمتان، مسافرت كرده است و او را نمي ‌بينيد. امّا آن ‌ها پدرشان، بالاي سرشان بود؛ از این جهت شما را بر آن ‌ها مقدّم داشته ‌اند. (سخنرانی مسجد سیّد اصفهان، 1392 قمری، شب 28 ماه رمضان) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏💎🙏 دعای شب نیمه شعبان ما بین نماز مغرب و عشاء مرحوم ملا محمد باقر فشارکی (متوفّی1314 ه ق ) در عنوان الکلام نقل می کند: هر كس در شب نيمه‌ي شعبان مابين نماز مغرب و عشاء، قبل از آنكه سخني بگويد، اين دعا را 21 مرتبه بخواند، تا شب نيمه‌ي شعبان سال بعد به فرمان خدا، هيچ مكروهي به وی نمی رسد و اگر عمر او تمام شده باشد، خداوند عمر دوباره به او كرامت می کند: «بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، اللَّهُمَّ اِنَّكَ عَليمٌ حَليمٌ ذُو اَناةٍ، وَ لا طاقَةَ لَنَا بِحُكْمِكَ، يَا اللهُ يَا اللهُ يَا اللهُ! الأمَانَ الأمَانَ الأمَانَ مِنَ الطَّاعُونِ وَ الْوَبَاءِ وَ مَوْتِ الفَجْأَةِ وَ سُوءِ القَضَاءِ وَ شَمَاتَةِ الأعْدَاءِ، رَبَّنَا اكْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ] إنَّا مُؤْمِنُونَ[ إنَّا مُوقِنُونَ، بِرَحْمَتِكَ يَا أرْحَمَ الرَّاحِمِينَ!» (عنوان الكلام، ص 210) مرحوم آیۀالله میرزا محمد باقر فقیه ایمانی(متوفّی 1370 ه ق) در کتاب فوز اکبر، این دعای شریف را از کتاب «اربعۀ ایّام» مرحوم میرداماد نقل کرده و می نویسد: جمعی از علمای اعلام نقل فرموده اند که میان نماز مغرب و عشاء شب نیمه شعبان، 21 مرتبه این دعا خوانده شود که موجب طول عمر و صحّت و عافیت از قضایا و بلایای سخت تا سال دیگر می شود. (فوز اکبر، ص201-202) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏👌 توصیه حضرت رضا علیه السلام به خواندن نماز جعفر طیّار در شب نیمه شعبان عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحَسَنِ بْنِ فَضَّالٍ عَنْ أَبِيهِ قَالَ: سَأَلْتُ الرِّضَا علیه السلام عَنْ لَيْلَةِ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ وَ قُلْتُ: فَهَلْ فِيهَا صَلَاةٌ زِيَادَةً عَلَى سَائِرِ اللَّيَالِي؟ فَقَالَ: لَيْسَ فِيهَا شَيْ‏ءٌ مُوَظَّفٌ، وَ لَكِنْ إِنْ أَحْبَبْتَ أَنْ تَتَطَوَّعَ فِيهَا بِشَيْ‏ءٍ فَعَلَيْكَ بِصَلَاةِ جَعْفَرِ بْنِ أَبِي طَالِبٍ علیه السلام.( بحارالأنوار، ج97، ص84-85 به نقل از امالی صدوق) حسن بن فضّال گفت: از حضرت رضا علیه السلام درباره شب نیمه شعبان پرسیدم و عرض کردم: آیا برای این شب ، نمازی به غیر از نمازِ دیگر شب ها وجود دارد؟ حضرت فرمود: نماز واجبی برای این شب نیست، اما اگر دوست داری که در این شب عمل مستحبّی انجام دهی ، تو را به نماز جناب جعفر بن ابی طالب علیه السلام توصیه می کنم. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🏼👌 شب نیمه شعبان، شب استجابت دعا عَنْ أَبِي يَحْيَى عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ: سُئِلَ الْبَاقِرُ عَلَیهِ السَّلامُ عَنْ فَضْلِ لَيْلَةِ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ ، فَقَالَ: إِنَّهَا لَيْلَةٌ آلَى اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَلَى نَفْسِهِ أَنْ لَا يَرُدَّ فِيهَا سَائِلًا مَا لَمْ يَسْأَلِ اللَّهُ مَعْصِيَةً. (بحارالأنوار، ج98، ص409 به نقل از اقبال الاعمال) حضرت صادق علیه السلام فرمود: از حضرت باقر علیه السلام در مورد فضیلت شب نیمه شعبان سؤال شد. آن حضرت فرمود: خداوند به ذات مقدّسش قسم خورده است كه هيچ سائلي را در شب نیمه شعبان از درگاه خود دست خالي برنگرداند مادامي كه خواسته‌ي او معصيت نباشد. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🌺🌷🌺 شب نیمه شعبان، شب گشودن درهای بهشت عَنِ الصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَلَیهِ السَّلامُ أنَّهُ قَالَ: إذَا كانَ لَيْلَةَ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ ، فَتَحَ (اللهُ) فِيهَا أبْوابَ الْجِنَانِ. (مسارّالشيعة، ص63) حضرت صادق علیه السلام فرمود: هنگامی که شب نیمه شعبان می شود ، خداوند درهای بهشت را می گشاید. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👌💎 شب نیمه شعبان، شبی که خداوند به اهل البیت علیهم السلام اختصاص داده است عَنْ أَبِي يَحْيَى عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ: سُئِلَ الْبَاقِرُ عَلَیهِ السَّلامُ عَنْ فَضْلِ لَيْلَةِ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ، فَقَالَ: إِنَّهَا اللَّيْلَةُ الَّتِي جَعَلَهَا اللَّهُ لَنَا أَهْلَ الْبَيْتِ بِإِزاءِ مَا جَعَلَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ لِنَبِيِّنَا صلّی الله علیه وآله. (بحارالأنوار، ج98، ص409 به نقل از اقبال الاعمال) حضرت صادق علیه السلام فرمود: از حضرت باقر علیه السلام در مورد فضیلت شب نیمه شعبان سؤال شد. آن حضرت فرمود: خداوند به ازای شب قدر که برای پیامبر ما صلّی الله علیه وآله قرار داده، شب نیمه شعبان را به ما اهل البیت اختصاص داده است. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
💎👌 شب نیمه شعبان ، برترین شب بعد از شب های قدر عَنْ أَبِي يَحْيَى عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ: سُئِلَ الْبَاقِرُ عَلَیهِ السَّلامُ عَنْ فَضْلِ لَيْلَةِ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ ، فَقَالَ: هِيَ أَفْضَلُ لَيْلَةٍ بَعْدَ لَيْلَةِ الْقَدْرِ. (بحارالأنوار، ج98، ص409 به نقل از اقبال الاعمال) حضرت صادق علیه السلام فرمود: از حضرت باقر علیه السلام در مورد فضیلت شب نیمه شعبان سؤال شد. آن حضرت فرمود: شب نيمه‌ شعبان بعد از شب قدر، برترين شب ‌هاست. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🗣☀️ متن صلوات بر محمّد و آل محمّد (صلّی الله علیه و آله)، در شب نیمه شعبان عباس بن مجاهد نقل می کند: حضرت علیّ بن الحسین علیه السلام، هنگام ظهر در تمام روزهای ماه شعبان، و نیز شب نیمه شعبان دعا می کرد و بر رسول خدا صلّی الله علیه وآله اینچنین صلوات می فرستاد: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ، وَ مَوْضِعِ الرِّسَالَةِ، وَ مُخْتَلَفِ الْمَلائِكَةِ، وَ مَعْدِنِ الْعِلْمِ، وَ أَهْلِ بَيْتِ الْوَحْيِ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، الْفُلْكِ الْجَارِيَةِ فِي اللُّجَجِ الْغَامِرَةِ، يَأْمَنُ مَنْ رَكِبَهَا، وَ يَغْرَقُ مَنْ تَرَكَهَا، الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مَارِقٌ، وَ الْمُتَأَخِّرُ عَنْهُمْ زَاهِقٌ، وَ اللازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، الْكَهْفِ الْحَصِينِ، وَ غِيَاثِ الْمُضْطَرِّ الْمُسْتَكِينِ، وَ مَلْجَأِ الْهَارِبِينَ، وَ عِصْمَةِ الْمُعْتَصِمِينَ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، صَلاةً كَثِيرَةً تَكُونُ لَهُمْ رِضًى، وَ لِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أَدَاءً وَ قَضَاءً، بِحَوْلٍ مِنْكَ وَ قُوَّةٍ، يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الطَّيِّبِينَ الْأَبْرَارِ الْأَخْيَارِ، الَّذِينَ أَوْجَبْتَ حُقُوقَهُمْ، وَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ وِلايَتَهُمْ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ اعْمُرْ قَلْبِي بِطَاعَتِكَ، وَ لا تُخْزِنِي بِمَعْصِيَتِكَ، وَ ارْزُقْنِي مُوَاسَاةَ مَنْ قَتَّرْتَ عَلَيْهِ مِنْ رِزْقِكَ، بِمَا وَسَّعْتَ عَلَيَّ مِنْ فَضْلِكَ، وَ نَشَرْتَ عَلَيَّ مِنْ عَدْلِكَ، وَ أَحْيَيْتَنِي تَحْتَ ظِلِّكَ، وَ هَذَا شَهْرُ نَبِيِّكَ، سَيِّدِ رُسُلِكَ، شَعْبَانُ الَّذِي حَفَفْتَهُ مِنْكَ بِالرَّحْمَةِ وَ الرِّضْوَانِ، الَّذِي كَانَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَدْأَبُ فِي صِيَامِهِ وَ قِيَامِهِ فِي لَيَالِيهِ وَ أَيَّامِهِ، بُخُوعا لَكَ فِي إِكْرَامِهِ وَ إِعْظَامِهِ، إِلَى مَحَلِّ حِمَامِهِ، اللَّهُمَّ فَأَعِنَّا عَلَى الاسْتِنَانِ بِسُنَّتِهِ فِيهِ، وَ نَيْلِ الشَّفَاعَةِ لَدَيْهِ، اللَّهُمَّ وَ اجْعَلْهُ لِي شَفِيعا مُشَفَّعا، وَ طَرِيقا إِلَيْكَ مَهْيَعا، وَ اجْعَلْنِي لَهُ مُتَّبِعا، حَتَّى أَلْقَاكَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ عَنِّي رَاضِيا، وَ عَنْ ذُنُوبِي غَاضِيا، قَدْ أَوْجَبْتَ لِي مِنْكَ الرَّحْمَةَ وَ الرِّضْوَانَ، وَ أَنْزَلْتَنِي دَارَ الْقَرَارِ وَ مَحَلَّ الْأَخْيَارِ. (إقبال ‏الأعمال، ص200/البلدالامین، ص186-187/مصباح المتهجد، ص828-829) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🌟🙏 خواصّ دعای کمیل یا دعای حضرت خضر علیه السلام (دعای شب نیمه شعبان) کمیل بن زیاد گفت: روزی با مولای خود، حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام در جمعی از یارانش در مسجد بصره نشسته بودیم. حضرتش فرمود: هر بنده ای که شب نیمه شعبان را شب زنده داری کند و دعای حضرت خضر علیه السلام را بخواند، دعایش مستجاب می شود. وقتی آن حضرت به منزل خود مراجعت نمود، شب هنگام به خدمت او رفتم. وقتی مرا دید، فرمود: برای چه آمده ای؟ عرض کردم: ای امیرالمؤمنین! به جهت دعای خضر آمده ام. فرمود: ای کمیل! بنشین، اگر این دعا را در هرشب جمعه، یا در هر ماه یک مرتبه، یا در هر سال یک مرتبه، یا در طول عمر یک مرتبه بخوانی، تو را از شرّ دشمنانت کفایت کرده، یاری می شوی، به تو روزی داده می شود و آمرزیده خواهی شد. ای کمیل! به دلیل آنکه برای مدت طولانی در مصاحبت ما بوده ای سبب شد که این دعا را به تو ببخشیم. سپس فرمود: این دعا را بنویس. (اقبال الاعمال، ص220) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🚿🚿استحباب غسل شب نیمه شعبان قَالَ الرضا علیه السلام: وَ الْغُسْلُ ثَلَاثَةٌ وَ عِشْرُونَ: ... وَ غُسْلُ لَيْلَةِ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ. (بحارالأنوار، ج81 ،ص13 به نقل از فقه الرضا علیه السلام) حضرت رضا علیه السلام فرمود: غسل ها بیست و سه قسم می باشند ، که یکی از آنها غسل شب نیمه شعبان است. عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ: صُومُوا شَعْبَانَ ، وَ اغْتَسِلُوا لَيْلَةَ النِّصْفِ مِنْهُ ، ذَلِكَ تَخْفِيفٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَ رَحْمَةٌ. (مصباح‏المتهجد ، ص853/وسائل‏الشيعة، ج10 ،ص492) حضرت صادق علیه السلام فرمود: ماه شعبان را روزه بگیرید ، و در شب نیمه آن غسل کنید ، که این امر سبب کاهش گناهان و موجب رحمت الهی می شود. مرحوم شیخ طوسی در مصباح المتهجد ، و مرحوم شیخ ابراهیم کفعمی در مصباح ، غسل شب نیمه شعبان را از غسل های مستحبی به شمار آورده اند. (مصباح‏المتهجد، ص12 / مصباح کفعمی، ص545) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🗣😭 تقدیم به عزیزانی که نتوانستند برای زیارت سیّدالشهدا علیه السلام در شب نیمه شعبان مشرّف شوند 1) سَدیر گفت: حضرت صادق علیه السلام به من فرمود: ای سدیر، آیا زیاد به زیارت قبر حسین بن علی علیه السلام می روی؟ عرض کردم: راه من دور است. فرمود: آیا می خواهی عملی به تو بیاموزم که اگر آن را انجام دهی، برای تو آن زیارت نوشته شود؟ عرض کردم: بله. فرمود: در منزلت غسل کن، به بام منزلت برو، و با سلام به سوی قبر حسین بن علی اشاره کن، برای تو آن زیارت نوشته می شود. (وسائل‏الشيعة، ج14، ص578 به نقل از کامل الزیارات) 2) حسین بن ثُوَیر نقل می کند: من، یونس بن ظَبیان، مُفَضَّل بن عمر و ابو سَلَمَۀ نزد حضرت صادق علیه السلام نشسته بودیم. در بین ما یونس که مسن تر از همه ما بود سخن می گفت. عرض کرد: فدایت شوم، من زیاد به یاد حسین بن علی علیه السلام هستم، در این حالت چه بگویم؟ فرمود: سه بار بگو: «صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ»، همانا سلام از دور و نزدیک به حسین بن علی علیه السلام می رسد. (کافی، ج 4، ص575) 3) مرحوم علامه مجلسی در «بحارالانوار» می نویسد: به خط بعضی از بزرگان دیدم که از دست خط مرحوم شهید اوّل چنین نقل کرده است: ابوالحسن فارسی گفت: من زیاد به زیارت اباعبدالله الحسین علیه السلام می رفتم. اما مالم کم شد و جسمم ضعیف گشت و لذا زیارت حضرتش را ترک کردم. در خواب رسول خدا صلّی الله علیه وآله را به همراه حسنین علیهماالسلام دیدم. از کنار آنها عبور می کردم که حسین بن علی علیه السلام عرض کرد: ای رسول خدا! این مرد زیاد به زیارت من می آمد، امّا دیگر نمی آید. رسول خدا صلّی الله علیه و آله به من فرمود: آیا تو زیارت حسین را رها کرده ای؟ عرض کردم: هرگز من مولای خویش را رها نمی کنم، ولیکن ضعیف و پیر شده و مالم نیز کم شده است و لذا زیارت نمی روم. فرمود: هر شب بر بام خانه ات برو، و با انگشت اشاره به سوی قبر حسین بن علی اشاره کن و بگو: «السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى جَدِّكَ وَ أَبِيكَ، السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى أُمِّكَ وَ أَخِيكَ، السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى الْأَئِمَّةِ مِنْ بَنِيكَ، السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا صَاحِبَ الدَّمْعَةِ السَّاكِبَةِ، السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا صَاحِبَ الْمُصِيبَةِ الرَّاتِبَةِ، لَقَدْ أَصْبَحَ كِتَابُ اللَّهِ فِيكَ مَهْجُوراً، وَ رَسُولُ اللَّهِ فِيكَ مَحْزُوناً، وَ عَلَيْكَ السَّلَامُ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ. السَّلَامُ عَلَى أَنْصَارِ اللَّهِ وَ خُلَفَائِهِ، السَّلَامُ عَلَى أُمَنَاءِ اللَّهِ وَ أَحِبَّائِهِ، السَّلَامُ عَلَى مَحَالِّ مَعْرِفَةِ اللَّهِ، وَ مَعَادِنِ حِكْمَةِ اللَّهِ، وَ حَفَظَةِ سِرِّ اللَّهِ، وَ حَمَلَةِ كِتَابِ اللَّهِ، وَ أَوْصِيَاءِ نَبِيِّ اللَّهِ، وَ ذُرِّيَّةِ رَسُولِ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.» پس آنچه می خواهی درخواست کن، که همانا زیارت تو از نزدیک و دور قبول می شود. (بحارالأنوار،ج101،ص375-376) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👊🏾🙏 دعای صنمی قریش از ادعیه شب نیمه شعبان مرحوم شیخ ابراهیم کفعمی، در ضمن ادعیه ای که در شب نیمه شعبان خوانده می شود، دعای صنمی قریش را به نقل از امیرالمؤمنین علیه السلام نقل می کند: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، و الْعَنْ صَنَمَيْ قُرَيْشٍ، وَ جِبْتَيْهَا وَ طَاغُوتَيْهَا وَ إِفْكَيْهَا، وَ ابْنَتَيْهِمَا اللَّذَيْنِ خَالَفَا أَمْرَكَ، وَ أَنْكَرَا وَحْيَكَ، وَ جَحَدَا إِنْعَامَكَ، وَ عَصَيَا رَسُولَكَ، وَ قَلَّبَا دِينَكَ، وَ حَرَّفَا كِتَابَكَ، وَ أحَبَّا أعدَاءَكَ، وَ جَحَدَا آلاءَكَ، وَ عَطَّلا أحكَامَكَ، وَ أبطَلَا فَرَائِضَكَ، وَ ألحَدَا فِي آياتِكَ، وَ عَادَيَا أَوْلِيَاءَكَ، وَ وَالَيَا أَعْدَاءَكَ، وَ خَرَّبَا بِلَادَكَ، وَ أَفْسَدَا عِبَادَكَ، اللَّهُمَّ الْعَنْهُمَا، وَ أتبَاعَهُمَا وَ أولِيَاءَهُمَا، وَ أشيَاعَهُمَا وَ مُحِبِّيهِمَا، فَقَدْ أَخْرَبَا بَيْتَ النُّبُوَّةِ، وَ رَدَمَا بَابَهُ، وَ نَقَضَا سَقْفَهُ، وَ أَلْحَقَا سَمَاءَهُ بِأَرْضِهِ، وَ عَالِيَهُ بِسَافِلِهِ، وَ ظَاهِرَهُ بِبَاطِنِهِ، وَ اسْتَأْصَلَا أَهْلَهُ، وَ أَبَادَا أَنْصَارَهُ، وَ قَتَلَا أَطْفَالَهُ، وَ أَخْلَيَا مِنْبَرَهُ مِنْ وَصِيِّهِ وَ وَارِثِ عِلْمِهِ، وَ جَحَدَا إمَامَتِهِ، وَ أَشْرَكَا بِرَبِّهِمَا، فَعَظِّمْ ذَنْبَهُمَا، وَ خَلِّدْهُمَا فِي سَقَرَ، وَ ما أَدْراكَ ما سَقَرُ، لا تُبْقِي وَ لا تَذَرُ، اللَّهُمَّ الْعَنْهُمْ بِعَدَدِ كُلِّ مُنْكَرٍ أَتَوْهُ، وَ حَقٍّ أَخْفَوْهُ، وَ مِنْبَرٍ عَلَوْهُ، وَ مُؤْمِنٍ أَرْجَوْهُ، وَ مُنَافِقٍ وَلَّوْهُ، وَ وَلِيٍّ آذَوْهُ، وَ طَرِيدٍ آوَوْهُ، وَ صَادِقٍ طَرَدُوهُ، وَ كَافِرٍ نَصَرُوهُ، وَ إِمَامٍ قَهَرُوهُ، وَ فَرْضٍ غَيَّرُوهُ، وَ أَثَرٍ أَنْكَرُوهُ، وَ شَرٍّ آثَرُوهُ، وَ دَمٍ أَرَاقُوهُ، وَ خَيْرٍ بَدَّلُوهُ، وَ وَ كُفْرٍ نَصَبُوهُ، وَ إِرْثٍ غَصَبُوهُ، وَ فَيْ‏ءٍ اقْتَطَعُوهُ، وَ سُحْتٍ أَكَلُوهُ، وَ خُمْسٍ اسْتَحَلُّوهُ، وَ بَاطِلٍ أَسَّسُوهُ، وَ جَوْرٍ بَسَطُوهُ، وَ ظُلْمٍ نَشَرُوهُ، وَ نِفَاقٍ أَسَرُّوهُ، وَ غَدَرٍ أَضْمَرُوهُ، وَ ظِلٍّ نَشَرُوهُ، وَ وَعْدٍ أَخْلَفُوهُ، وَ أمَانٍ خَانُوهُ، وَ عَهْدٍ نَقَضُوهُ، وَ حَلَالٍ حَرَّمُوهُ، وَ حَرَامٍ أحَلُّوهُ، وَ بَطْنٍ فَتَقُوهُ، وَ و جَنِينٍ أسْقَطُوهُ، وَ ضِلْعٍ دَقُّوهُ، وَ صَكٍّ مَزَّقُوهُ، وَ شَمْلٍ بَدَّدُوهُ، وَ عَزِيزٍ أَذَلُّوهُ، وَ ذَلِيلٍ أَعَزُّوهُ، وَ حَقٍّ مَنَعُوهُ، وَ كِذْبٍ دَلَّسُوهُ، وَ حُكْمٍ قَلَّبُوهُ. اللَّهُمَّ الْعَنْهُمَا بِكُلِّ آيَةٍ حَرَّفُوهَا، وَ فَرِيضَةٍ تَرَكُوهَا، وَ سُنَّةٍ غَيَّرُوهَا، وَ رُسُومٍ مَنَعُوهَا، وَ أَحْكَامٍ عَطَّلُوهَا، وَ بَيعَةٍ نَكَسُوهَا، وَ دَعْوًى أَبْطَلُوهَا، وَ بَيِّنَةٍ أَنْكَرُوهَا، وَ حِيلَةٍ أَحْدَثُوهَا، وَ خِيَانَةٍ أَوْرَدُوهَا، وَ عَقَبَةٍ ارْتَقَوْهَا، وَ دِبَابٍ دَحْرَجُوهَا، وَ أَزْيَافٍ لَزِمُوهَا، وَ شَهَادَاتٍ كَتَمُوهَا، وَ وَصِيَّةٍ ضَيَّعُوهَا، اللَّهُمَّ الْعَنْهُمَا فِي مَكْنُونِ السِّرِّ، وَ ظَاهِرِ الْعَلَانِيَةِ، لَعْناً كَثِيراً دَائِباً أَبَداً دَائِماً سَرْمَداً، لَا انْقِطَاعَ لِأَمَدِهِ، وَ لَا نَفَادَ لِعَدَدِهِ، لَعْناً يَغْدُو أَوَّلَهُ، وَ لَا يَرُوحُ آخِرَهُ لَهُمْ، وَ لِأَعْوَانِهِمْ وَ أَنْصَارِهِمْ، وَ مُحِبِّيهِمْ وَ مُوَالِيهِمْ، وَ الْمُسَلِّمِينَ لَهُمْ، وَ الْمَائِلِينَ إِلَيْهِمْ، وَ النَّاهِضِينَ بِاحْتِجَاجِهِمْ، وَ الْمُقْتَدِينَ بِكَلَامِهِمْ، وَ الْمُصَدِّقِينَ بِأَحْكَامِهِمْ. پس چهار بار بگو: «اللَّهُمَّ عَذِّبْهُمْ عَذاباً، يَسْتَغيثُ مِنْهُ أهْلُ النَّارِ» آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ. (مصباح کفعمی، ص552- 553) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
4_5897475617691010443.mp3
5.01M
😓😓 چقدر به دنبال یافتن گمشده مان تلاش کرده ایم؟- مرحوم آیت الله تولایی خراسانی ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
📿🌺🍃 🌺 ❇️ باز شدن باب اجابت دعا 💠 سید بن طاووس به فرزندش محمد می‌نویسد: ✍ مبادا فکر کنی عجل‌الله تعالی فرجه الشریف به دعای تو محتاج است، هرگز چنین نیست و هرکس چنین فکری کند بیمار است، 👈 این که می‌گویم برای او دعا کن، فقط برای این است که او حق بزرگی بر تو دارد و بسیار در حق تو احسان نموده است، 👌 اگر قبل از دعا برای خودت برای او دعا کنی، ابواب اجابت زودتر به رویت گشوده می‌شود، 👈 زیرا تو با گناهت باب دعا را بر روی خود بسته‌ای، ولی هنگامی که برای آن مولایی دعا کنی که از خواص درگاه خداست، ✔️ به احترام او باب اجابت به رویت گشوده می‌شود و آنگاه خود و همهٔ کسانی که در حقشان دعا می‌کنی بر خوان احسان او می‌نشیند و مشمول رحمت، کرم و عنایت الهی می‌شوید، چون خود را به او مرتبط کرده‌اید! 📚 فلاح السائل، سید بن طاووس 🌺 📿🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📿🌺🍃 🌺 ❇️ شما یکبار که یابن‌الحسن میگید، 💚 او میگه: جانم!💞 🎙 استاد شجاعی 🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج 🤲 علیه‌السلام 🌺 📿🌺🍃
Hossein Haghighi & Omid Roshanbin - Eshtiagh (128).mp3
2.61M
💫🌺🍃 🌺 ❇️ روز امید 💠 نوآهنگ| اشتیاق 🍃🌸 پر کشیده روح ایمان 🍃🌺 در میان جمع یاران 🍃🌼 شهر ما را کرده آذین 🍃🌺 شور جشن نیمه شعبان 🎙 حسین حقیقی 🎙 امید روشن بین 🤲 اللّهُمَّ عَجِّل لَوَلیکَ الفَرَجَ 🤲 ⚡️ بحق فاطمه سلام الله علیها⚡️ علیه‌السلام 🌺 💫🌺🍃
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
☀️🌺☀️🌺☀️🌺 🌺☀️🌺☀️ ☀️🌺 صلوات بر حضرت صاحب الزّمان علیه السلام منقول از حضرت عسکری علیه السلام «اللهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ، الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ، وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ، وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ، وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً، اللهُمَّ انْصُرْهُ، وَانْتَصِرْ بِهِ لِدِينِكَ، وَانْصُرْ بِهِ أَوْلِيَاءَكَ وَ أَوْلِيَاءَهُ، وَ شِيعَتَهُ وَ أَنْصَارَهُ، وَاجْعَلْنَا مِنْهُمْ.  اللهُمَّ أَعِذْهُ مِنْ شَرِّ كُلِّ طَاغٍ وَ بَاغٍ، وَ مِنْ شَرِّ جَمِيعِ خَلْقِكَ، وَاحْفَظْهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ، وَ مِنْ خَلْفِهِ وَ عَنْ يَمِينِهِ وَ عَنْ شِمَالِهِ، وَاحْرُسْهُ وَامْنَعْهُ أَنْ يُوصَلَ إِلَيْهِ بِسُوءٍ، وَاحْفَظْ فِيهِ رَسُولَكَ وَ آلَ رَسُولِكَ، وَ أَظْهِرْ بِهِ الْعَدْلَ، وَ أَيِّدْهُ بِالنَّصْرِ، وَانْصُرْ نَاصِرِيهِ، وَاخْذُلْ خَاذِلِيهِ، وَاقْصِمْ بِهِ جَبَابِرَةَ الْكُفْرِ، وَاقْتُلْ بِهِ الْكُفَّارَ وَ الْمُنَافِقِينَ، وَ جَمِيعَ الْمُلْحِدِينَ، حَيْثُ كَانُوا مِنْ مَشَارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغَارِبِهَا، وَ بَرِّهَا وَ بَحْرِهَا، وَ سَهْلِهَا وَ جَبَلِهَا، وَامْلَأْ بِهِ الْأَرْضَ عَدْلًا، وَ أَظْهِرْ بِهِ دِينَ نَبِيِّكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ السَّلَامُ، وَاجْعَلْنِي اللهُمَّ مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ أَتْبَاعِهِ وَ شِيعَتِهِ، وَ أَرِنِي فِي آلِ مُحَمَّدٍ مَا يَأْمَلُونَ، وَ فِي عَدُوِّهِمْ مَا يَحْذَرُونَ، إِلَهَ الْحَقِّ رَبَّ الْعَالَمِينَ آمِينَ». (بحارالأنوار، ج94، ص78 به نقل از جمال الاسبوع) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😓😥یا صاحب الزمان! با تمام بدی هایمان از درِ خانه ات جای دگری نمی رویم مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد مروی تهران، در سال1383قمری می فرمود: این عرایض من پشتش به کوه قاف بند است. صاحب الزمان علیه السلام از این چراغ ‌ها برایم روشن ‌تر است، آقایی ‌اش نسبت به منِ سگ و شما خوب ‌ها هست و مهربانی ‌اش از هر پدر مهربان، مهربان ‌تر است و به همین نسبت به همه شماها. این بزرگوار همین شیعه کثیف را دوست می ‌دارد؛ همین فاسق ‌ها و فاجرها که رعیت امام عصر هستند؛ یعنی اگر دم مردن بگویند «مَن إمامُك؟»، از امیرالمؤمنین علیه السلام تا امام عصر علیه السلام را نام می ‌برد. همین شیعه فاسق را امام عصر علیه السلام دوست دارد. این شیعه فاسق نزد امام عصر بهتر است از اخیار و ابرار زیدیه و اسماعیلیه و سنی ‌ها. امام زمان علیه السلام به شیخ مفید نوشته ‌اند: «إِنَّا غَيْرُ مُهْمِلِينَ‏ لِمُرَاعَاتِكُمْ وَ لَانَاسِينَ لِذِكْرِكُمْ، وَ لَوْ لَا ذَلِكَ، لَنَزَلَ بِكُمُ اللَّأْوَاءُ وَ اصْطَلَمَكُمُ الْأَعْدَاءُ.» ای برادر رشید من! ای شیخ مفید! ای ولیّ صفیّ وفیّ من! ای دوست باوفای من! ما در مراعات شما اهمال نمی‌ کنیم، ما شما را فراموش نمی ‌کنیم؛ چه کسانی را؟ همین شیعه را. خیال می ‌کنی شیعۀ زمان شیخ مفید غیر ما بوده ‌اند؟ خیر، آنها هم مثل ما بوده ‌اند. در ادامه می فرمایند: و از رعایت شما اهمال نمی ‌کنیم، دست ما بالای سر شماست، شما را در مرز و حصار و حفاظت خودمان حفظ می ‌نماییم. اگر مراعات ما نبود، دشمنان، شما را درهم می ‌شکستند، سختی‌ های جهان شما را درهم می ‌شکست و دشمنان، شما را از بین می ‌بردند. این مطلب را از یکی از اساتیدم (مرحوم آیةالله میرزا مهدی اصفهانی) شنیدم که یقین قطع دارم دست امام زمان علیه السلام روی سرش بوده است و او از استادی (مرحوم آیةالله میرزا حسین نایینی) که توجهش به امام عصر علیه السلام بوده است، نقل کرده که آن‌ حضرت فرموده است: ما همین فاسق و فاجر شیعه را نگهداری می‌ کنیم. مبادا ناامید شوید و با خودتان بگویید که حضرت از ما بیزار است. به فرض، ما سگی در خانه ‌اش هم که باشیم، حضرت سگش را از در خانه ‌اش بیرون نمی ‌کند، سگش را هم حفظ می‌ کند، نمی ‌گذارد شغالِ دیگری سگش را بگیرد. یادم می ‌آید یک موقعی خانه ‌ای خریدیم. سگی بود مال صاحبخانه اولی و از آن موقع هم که ما آن خانه را خریدیم، این سگ هم در خانه ما بود و از در خانه نمی‌ رفت، ما هم مراقبت غذای او را می‌ کردیم. این سگ، پیر و مریض شد، او را از خانه مان بیرون انداختیم. اما آن سگ از در خانه ما نمی رفت و جدا نمی شد، لذا آن سگ را بار دیگر برگرداندیم. من یکدفعه متوجه شدم و گفتم: یا صاحب الزمان! از در خانه‌ات جایی نمی ‌روم. اگر بد هستم، اگر سگ هستم، در خانۀ توأم. ای مردم! اگر چنانچه جانتان از دستتان برود، امام زمانتان را از دست ندهید. می ‌خواهی بلند شوی، یا بنشینی، یا بخوابی، یا بیدار شوی، بگو: یا صاحب الزمان! جان از فکرت می‌رود، جانان از یادت نرود، کعبه معنوی و قبله واقعی‌ ات از یادت نرود. (سخنرانی های مدرسه مروی تهران، 29 ماه رمضان سال 1383 قمری) ✅ «اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👌 هر جمعه، پنج بار، و هر روز یک بار، قبر حسین بن علی علیه السلام را زیارت کن عَنْ حَنَانٍ عَنْ أَبِيهِ قَالَ: قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ عَلَیهِ السَّلامُ:  يَا سَدِيرُ! تَزُورُ قَبْرَ الْحُسَيْنِ عَلَیهِ السَّلامُ  فِي كُلِّ يَوْمٍ؟ قُلْتُ: جُعِلْتُ فِدَاكَ لَا، قَالَ: فَمَا أَجْفَاكُمْ! قَالَ: فَتَزُورُونَهُ فِي كُلِّ جُمْعَةٍ؟ قُلْتُ: لَا، قَالَ: فَتَزُورُونَهُ فِي كُلِّ شَهْرٍ؟ قُلْتُ: لَا، قَالَ: فَتَزُورُونَهُ فِي كُلِّ سَنَةٍ؟ قُلْتُ: قَدْ يَكُونُ ذَلِكَ، قَالَ: يَا سَدِيرُ! مَا أَجْفَاكُمْ لِلْحُسَيْنِ عَلَیهِ السَّلامُ!  أَ مَا عَلِمْتَ أَنَّ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَلْفَيْ أَلْفِ مَلَكٍ شُعْثٌ غُبْرٌ يَبْكُونَ وَ يَزُورُونَ لَا يَفْتُرُونَ، وَ مَا عَلَيْكَ يَا سَدِيرُ! أَنْ تَزُورَ قَبْرَ الْحُسَيْنِ عَلَیهِ السَّلامُ  فِي کُلِّ جُمْعَةٍ خَمْسَ مَرَّاتٍ وَ فِي كُلِّ يَوْمٍ مَرَّةً، قُلْتُ: جُعِلْتُ فِدَاكَ، إِنَّ بَيْنَنَا وَ بَيْنَهُ فَرَاسِخَ كَثِيرَةً! فَقَالَ لِي: اصْعَدْ فَوْقَ سَطْحِكَ، ثُمَّ تَلْتَفِتُ يُمْنَةً وَ يُسْرَةً، ثُمَّ تَرْفَعُ رَأْسَكَ إِلَى السَّمَاءِ، ثُمَّ انْحُ نَحْوَ الْقَبْرِ وَ تَقُولُ: «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ! السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ» تُكْتَبُ لَكَ زَوْرَةٌ، وَ الزَّوْرَةُ حَجَّةٌ وَ عُمْرَةٌ. قَالَ سَدِيرٌ: فَرُبَّمَا فَعَلْتُ فِي الشَّهْرِ أَكْثَرَ مِنْ عِشْرِينَ مَرَّةً. (کافی، ج4، ص589) سَدیر گفت: حضرت صادق علیه السلام به من فرمود: اى سدير! آیا هر روز قبر حسين بن علی علیه السلام را زیارت می کنی؟ عرض کردم: خیر، فرمود: چقدر شما جفاکارید! و سپس فرمود: در هر جمعه زیارت می کنید؟ عرض کردم: خیر، فرمود: در هر ماه زيارت مي كنید؟ عرض کردم: خیر، فرمود: در هر سال زيارت مي كنید؟ عرض کردم: گاهى زیارت می کنیم. فرمود: ای سدير! چقدر به حسين عليه السّلام جفا مى‏كنيد! آيا نمي دانى خداوند دو میلیون فرشته ژوليده موى و خاك آلود دارد که به طور مداوم بر حسین بن علی علیه السلام گريه ميكنند و قبر او را  زيارت مي كنند و خسته نمي شوند؟ ای سَدیر! چرا خود را مقیّد نمی سازی که هر جمعه پنج بار، و هر روز یک بار قبر حسین بن علی علیه السلام را زیارت کنی؟ عرض کردم: بین ما و قبر او فرسخ ها فاصله است! فرمود: به بلندی برو، به سمت راست و چپ خود توجه کن، سرت را سوی آسمان کن، و سپس به سوی قبر حسین بن علی علیه السلام توجّه کن و بگو: «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ! السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ» اگر چنین کنی، برای تو یک زیارت نوشته می شود، و هر زیارت معادل یک حجّ و یک عمره می باشد. سدیر گفت: گاهی می شد که در یک ماه بیش از بیست بار این کار را انجام می دادم. در روایت مشابهی که در «کامل الزیارات» نقل شده است، جناب سدیر در انتهای حدیث می گوید: فَرُبَّمَا فَعَلْتُهُ فِي النَّهَارِ أَكْثَرَ مِنْ عِشْرِينَ مَرَّةً. یعنی روزهایی می شد که بیش از بیست بار این کار را انجام می دادم.(كامل‏ الزيارات، ص287/ بحارالأنوار، ج101، ص365 به نقل از کامل الزیارات) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا