🌿معنای دقیق کلمات عاشورا و تاسوعا چیست
.
اکثر قریب به اتفاق اهل لغت این تصور را داشتهاند که چون عشر و عاشر از یک ریشهاند و واقعه کربلا هم در دهم ماه محرم اتفاق افتاده است پس عاشورا یعنی دهم محرم؛ و بر همین قیاس تاسوعا را نیز که با تسع و تاسع شباهت ظاهری دارند روز نهم ماه محرم گفتهاند. اما این معنا به دلایل زیر اشتباه است:
⚡- آیا واژه عاشورا برای دهم ماهها دیگر نیز به کار میرود؟ مثلاً آیا شنیده شده است که کسی به دهم ماه رجب هم عاشورا گفته باشد؟ یا این مفهوم مختص دهم ماه محرم است؟
⚡- آیا اگر امام حسین(ع) مثلاً در یازدهم محرم شهید میشد، آنگاه تاسوعا با عاشورا عوض میشد و عاشورا واژه دیگری داشت؟
⚡- در ریاضی اعداد قاعده خود را دارند و هر قاعدهای که بر شمارش اعداد حکم کند بر سلسله اعداد هم حاکم خواهد بود. اعداد بر خلاف کلمات استثناپذیر نیستند؛ به طور مثال در کلام عرب اعداد این گونه شمارش میشوند: اول – ثانی - ثالث - رابع ... و یا اولاً – ثانیاً - ثالثاً - رابعاً و... چنان چه تاسوعا و عاشورا در زمره اعداد باشند باید قاعدهپذیر باشند؛ یعنی باید بتوان بقیه اعداد را هم به همان سیاق تلفظ کرد؛ مثل تاسوعا – عاشورا – ثامونا – سابوعا-..، اما میبینیم که بقیه اعداد از این قاعده پیروی نمیکنند؛ لذا نمیتوانیم دلیلی داشته باشیم که تاسوعا و عاشورا عدد هستند تا از قاعده شمارش پیروی کنند و این دو روز هیچ ربطی به اعداد ندارد بلکه معنای دیگری دارند.
🌹عاشورا؛ روز معاشرت با امام(ع)
عشر به کسر عین و عشرت، به معنای معاشرت و مصاحبت است. معاشر به ضم میم یعنی مصاحب و عاشر اسم فاعل عشر است که خودش ثلاثی مجرد اسم مصدر عشرت است. خداوند میفرماید: «وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ» (نساء/۱۹) با زنان آن گونه که شایسته آنان است معاشرت کنید. عشیر یعنی همدم و رفیق؛ «وَ لَبِئْسَ الْعَشِیر ُ» (حج/۱۳) چه بد دوستی انتخاب کردهاند و چه بد معاشر و رفیقی است.
العاشور از ریشه عشر به کسی گفته میشود که معاشرت خصلت او باشد. العاشوراء جایی که میل به معاشرت و رفاقت و مصاحبت نمایان میشود و افراد میل معاشرت خود را با کسی که مورد نظر است عرضه میکنند؛ و عاشورا مبالغه است از میل به معاشرت؛ یعنی روزی که میل معاشرت و رفاقت با امام(ع) به شدت بالا میرود.
🌹تاسوعا؛ روزی برای وسعت ظرفیت
با خارج شدن عاشورا از سلسله اعداد، عدد بودن تاسوعا نیز مورد تردید قرار میگیرد و معنی نهم را از دست میدهد. اتسع به فتح الف یعنی گروههای ۹ نفره شدند. اما اتسع به کسر الف یعنی وسعت پیدا کرد - گشاد شد - فراخ گردید. اتساع یعنی گسترده شدن و گشاد شدن. بالا رفتن ظرفیت. اتساع شرائین؛ یعنی رگها گشاد شدند و ظرفیت شان برای عبور خون زیاد باشد. التاسوع چیزی که فراخی و گستردگی و ظرفیت اش زیاد باشد؛ و بالاخره التاسوعا یعنی جایی که بتوان ظرفیت را بالا برد و فراخی ایجاد کرد؛ و تاسوعا این معنی را پیدا میکند: روزی که ظرفیت بالا میرود و در سینهها فراخی ایجاد میشود و به جای تنگی، وسعت مییابد.
این دو نام از ابداعات امام سجاد (علیهالسلام) است و اگر در بعضی از روایات از پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله) از عاشورا گفته شده است، اکثرا جعلیات بنیامیه برای کم کردن اثرات عاشورای امام حسین (علیه السلام) است، اما در مورد تاسوعا تقریباً نداریم که قبلاً از امام سجاد (علیه السلام) لغت تاسوعا به کار برده شده باشد و این معنا از عاشورا و تاسوعا خیلی عاشقانه است...
برگرفته از کتاب «سفری از عاشورا تا اربعین» تألیف عبدالله مستحسن
✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
@haram110 🍃
🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 @haram110
دلم هواییِ کرب و بلاست
ازجـانـب قلبِ من
بر آن خاڪ ســلام
السلام علی الحسین
و علی علی ابن الحسین
و علی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین
Ostad_Raefipour_Maghamate_Ziarat (3).mp3
9.39M
💾🔊 #دانلود_سخنرانی استاد #رائفی_پور
📝 « مقامات زیارت عاشورا »
📅 تهران- ۱۳ مهر ۹۶ ، جلسه #یازدهم
حرم
#کلیپ_صوتی 💠 عنوان: #بررسی_تحریفات_عاشورا_نهم 👈 خلاصه ای از بحث: "امامت و ائمه (علیهم السلام) را
#کلیپ_صوتی
💠 عنوان:
#بررسی_تحریفات_عاشورا_دهم
#قسمت_پایانی
👈 خلاصه ای از بحث:
نکته کلیدی در بسته شدن باب تحریفات در اذهان این می باشد که بدانیم و بپذیریم که "خداوند" امامان را بر ما برتری داده است.
🎙سخنران :
#دکتر_محمد_دولتی
⏰ زمان:۴۶دقیقه و ۱۵ثانیه
➖➖➖
⬅️ نگاه به عنوان "تحریفات عاشورا" از منظر و دیدگاهی متفاوت ،
استماع فرمائید و نشر دهید.
👇👇👇
حرم
#معرفی_یاران_امام_حسین(ع)📜 #یار_ششم💕 💚 #حارث_بن_امری_القیس_کندی💚 حارث بن امری القیس کندی یکی از ک
#معرفی_یاران_امام_حسین(ع)📜
#یار_هفتم_و_هشتم💕
💙 #سیفبنالحارث #مالكبنعبدالله💙
این دو برادر مادرى به همراه غلامشان شبیب روز عاشورا هنگامى كه امام حسین علیهالسلام را در آن حال مشاهده كردند، گریه كنان به خدمت امام آمده و به اردوى او ملحق شدند.
امام (ع)به آنها فرمود: اى فرزندان برادرم! چرا مىگریید؟! به خدا سوگند بعد از گذشت ساعتى چشمانتان روشن خواهد شد.
گفتند: خدا ما را فداى تو گرداند، بر خود نمىگرییم بلكه گریه مىكنیم براى این كه شما را در محاصره این گروه مىبینیم و قدرت نداریم تا به چیزى بیش از جانمان از تو حمایت كنیم!
امام (ع) فرمود: خدا شما را به خاطر این همراهى و یارى، بهترین پاداشى كه به متقین میدهد، عطا نماید.
این دو برادر ایستاده بودند و حنظلة بن اسعد مردم كوفه را موعظه مىنمود و مبارزه كرد تا به شهادت رسید، آنگاه این دو برادر به سوى سپاه كوفه حركت كرده و روى به امام حسین علیهالسلام نموده گفتند: السلام علیك یابن رسول الله! امام علیه السلام فرمود: رحمت و سلام و بركات خدا بر شما باد.
پس در حالى كه هماهنگ مبارزه مىكردند و یكى از دنبال دیگرى بود، هر دو به فیض شهادت نائل آمدند.
#ادامه_دارد.....
📗این دو برادر مادرى هستند و پدران آنها حارث و عبدالله فرزندان سریع بن جابر از قبیله همدان هستند.
(وسیلة الدارین 154).
📒 ابصار العین، 78.
💚الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚
حرم
🌸✨✨🌸 #فرازی_از_تاریخ⏳ #وقایع_قبل_از_عاشورا📜 #آغازگفتگوهایامامحسینعلیهالسلاموعمربنسعد عم
🌸✨✨🌸
#فرازی_از_تاریخ⏳
#وقایع_قبل_از_عاشورا📜
#ادامهقسمتقبل
#تلاشابنزیادبرایفرستادنسپاهبهکربلا
پس از آمدن امام حسین(ع) به کربلا، عبیداللّه بن زیاد، مردم را در مسجد کوفه جمع کرد و عطایای یزید- تا چهار هزار دینار و دویست هزار درهم- را در میان بزرگانشان تقسیم کرد و آنان را به یاری عمر بن سعد در جنگ با امام حسین(ع) فرا خواند.
عبیدالله بن زیاد عَمرو بن حُرَیث را به کارگزاری کوفه گماشت و خود نیز با یارانش از کوفه بیرون آمد و در نُخَیله اردو زد و مردم را وادار به حرکت به نخیله کرد. و [جهت جلوگیری از پیوستن کوفیان به سپاه امام حسین(ع)] پل کوفه را در اختیار گرفت و اجازه نداد کسی از آن عبور کند.
#ادامه_دارد...
📗ابناثیر، علی بن محمد، اُسد الغابه فی معرفة الصحابه، دارالفکر، بیروت، ۱۴۰۹ق/۱۹۸۹م
.📒ابنعبدالبر، یوسف بن عبدالله، الاستیعاب فی معرفة الاصحاب، تحقیق علی محمد البجاوی، بیروت، دارالجیل، ۱۹۹۲م/۱۴۱۲ق.
💚الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚
حرم
🌴🌸🍃🌴🌸🍃🌴🌸🍃🌴🌸🍃 هر روز معرفی یکی از 30 نفر از ملعون ترین و خبیث ترین نفراتی که در واقعه کربلا بیشترین
🌴🌸🍃🌴🌸🍃🌴🌸🍃🌴🌸🍃
هر روز معرفی یکی از 30 نفر از ملعون ترین و خبیث ترین نفراتی که در واقعه کربلا بیشترین ظلم را به امام حسین علیه السلام و یاران و اهل بیتش وارد کردند👇👇
#حکیم_بن_طفیل_طایی_سنبسی لعنت الله علیه
او از قبیله طی و از همین جهت طائی می گفتند. سنبسی را نیز با اعراب مختلف، سنبسی و ... خوانند.
او از سران و اشراف کوفه و منافقان و حامیان سرسخت حکومت یزید بود و در کربلا در قتل و غارت و جنایات دیگر دست داشت.
جنایاتش:
روز عاشورا، آن زمان که عباس بن علی علیه السلام، به سمت رود فرات رفت تا برای خیمه های امام حسین علیه السلام آب بیاورد، حکیم همراه زید بن ورقاء در یکی از نخلستان های اطراف کمین کرد و بطور ناگهانی به حضرت اباالفضل العباس علیه السلام حمله برد و دستان حضرتش را قطع کردند.
به نقل برخی مورخین، حکیم بن طفیل در آخرین لحظه، عمودی از آهن به فرق مبارکش زد و آن حضرت نقش بر زمین شد. عده ای نام آن خبیث را، نوفل ازرق گفته اند.
بعد از شهادت حضرت عباس علیه السلام حکیم جامه و سلاح او را به سرقت برداشت. تمام مقاتل، او را از قاتلین حضرت ابالفضل العباس علیه السلام می دانند.
بعد از شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام در روز عاشورا، به دستور عمر بن سعد همراه با 10 نفر دیگر بر بدن آن حضرت اسب تاختند و استخوان های سینه و پشت و پهلوی حضرتش را در هم شکستند (لعنت خداوند بر آنها)
سرنوشت او:
عبيد الله بن كامل از فرماندهان سپاه مختار او را دستگير كرده او را برهنه كردند و دست بسته در كنار ديوار نگاه داشتند و آن قدر تير بر او زدند تا مرد سپس سر او را به نزد مختار بردند.
بر #مالک_بن_یسر تا قیامت لعنت
بر #حصین_بن_تمیم تا قیامت لعنت
بر #ابحر_ابن_کعب تا قیامت لعنت
بر #سنان_بن_انس_نخعی تا قیامت لعنت
بر #اسحاق_بن_حوبه_حضری تا قیامت لعنت
بر #حکیم_بن_طفیل_طایی_سنبسی تا قیامت لعنت
📚نفسالمهموم
📚ترجمه کامل ابن اثیر
📚تاریخ طبری
📚منتهیالامال
📚ابصار العین
📚موسوعه الامام الحسین به نقل از: عمادالدین طبری، نفس المهموم، کامل بهائی، لهوف، ارشاد و بسیاری منابع دیگر
✨یا علی✨
حرم
#عاشورا_هشتم ⁉️ هدف سیدالشهدا علیه السلام از #خروج چه بود؟؟ ✅ إنّی ما خَرَجتُ اَشِراً و لا بَطِ
#عاشورا_نهم
⁉️ هدف سیدالشهدا علیه السلام از #خروج چه بود؟؟
✅ إنّی ما خَرَجتُ اَشِراً و لا بَطِراً و لا مُفسِداً و لا ظالِماً، اِنَّما خَرَجتُ لِطَلَبِ الاصلاحِ فی اُمَّهِ جَدّی، اُریدُ اَن آمُرَ بِالمَعرُوفِ و اَنهی عَنِ المنکَرِ وَ اَسیرَ بِسیرهِ جَدّی وَ اَبی عَلیَّ بن اَبی طالبٍ.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#اولین_خطبه_امام_درکربلا
امام حسین علیه السلام قصد نمودند تا اولین خطبهء خود را در کربلا به قصد ارشاد حر و سپاه همراه او، ایراد نمایند.
امام علیهالسلام به نزد یاران خود آمدند تا نظر آنان را یافته و فکرشان را جویا شوند.
به آنها فرمودند::
💠 مردم، بندگان دنیا هستند و دین آویزهای است بر زبانشان. تا وقتی که زندگیشان میگذرد، به آن چنگ میزنند ،
آنگاه که بلا برسد دینداران کاهش مییابند.
سپس حمد و ستایش خدا را به جای آوردند و بر پیامبر و آل او درود فرستادند؛ آنگاه فرمودند::
💠 اما بعد، بر ما حالتی رسیده که میبینید؛ دنیا دگرگون شده و تغییر یافته است. نیکیهایش کنار زده شده و از آن جز اندکی نمانده است؛
مانند باقی ماندهء آب در ظرف و زندگی بسیار فرومایهای همچون چراگاهی تباه! آیا نمیبینید که به حق عمل نمیشود و از باطل نهی نمیگردد؟ مومن باید که به لقای خداوند راغب باشد. به درستی که من ، مرگ را جز سعادت و زندگی با ستمکاران را جز ملال و سختی نمیبینم.
(مقتل الحسین/امین/۹۰ - تاریخ طبری۳۰۱)
⬇️ بعد از تمام شدن خطبه، اصحاب امام به دورش گرد آمدند؛
🔻جناب زهیر بن قین عرضه داشت:
سخنت را شنیدم ای پسر رسولخدا؛ خدا تو را هادی باشد؛ به خدا سوگند اگر دنیا جادوانه بود و ما در آن ابدی بودیم و فراق از دنیا در یاری و پشتیبانی تو بود، ما بیرون آمدن با شما را بر اقامت در دنیا ترجیح میدادیم.
(همان)
🔻جناب بُرَیر بن خضیر اینچنین فرمود:
به خدا سوگند ای پسر رسولخدا ، خداوند بر ما منت نهاده که در رکاب شما بجنگیم و اعضای ما قطعه قطعه شوند تا جدت زا در روز قیامت ما را شفاعت نماید.
(همان)
🔻جناب نافع بن هلال برخاسته و عرضه داشت:
سلام و سرافراز با ما حرکت کن، خواه به شرق باشی و خواه به غرب؛ به خدا سوگند که دل ما نگران سرنوشت الاهی نیست و لقای خدایمان را اکراه نداریم. به تحقیق که برنیتها و بصیرتهای خویش هستیم؛ هر که تو را یاری کند، کمکش میکنیم و هر که تو را دشمن باشد، دشمناش میشویم.
(ثورة الحسين/محمدمهديشمسالدین/۱۹۳)
👈👈👈 امام برای آنها دعای خیر نمودن؛ سپس به اهل بیت و برادران و عموزادگان نگریستند و فرمودند::
💠 خدایا ما عترت پیامبرت محمد هستیم ؛ ما طرد شدهایم ؛ به زحمت افتادیم و از حرم جدّمان اخراج شدیم؛ بنیامیه بر ما تعدی کردند. خدایا حق ما را بگیر و بر قوم ستمکار پیروزیمان گردان.
(مقتل الحسین/امین/۹۲)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
پ.ن ::
سیدالشهداء علیهالسلام در هنگام خروج از مدینه در مورد علت راهی کردن زنان و فرزندان خویش فرمودند::
💠 اینان ودایع و امانت رسول خدا صلی الله علیه و آله و من ایمن نیستم که آنها را در مدینه به حال خود رها کنم.
⁉️ آیا راهی شدن آن حضرت با خانواده و عیال خویش، و تصریح آن حضرت بر طرد شدن ،
نشاندهنده این مطلب نیست که #خروج آن امام غریب ،
به جهت ترک بیعت و
حفظ و دفاع از خود و نوامیس خود و حفظ حرمت حرم امن
الهی بوده است؟؟
✅ امام بیش از تمام کسانی که به پیمان شکنی کوفیان به ایشان هشدار دادند، از این مطلب آگاهند،
اما حرکت آن حضرت به سمت کوفه با علم به این قضیه
و با علم به شهادت ،
#تنها به جهت عمل به وظیفه امامت بوده است و
عدم بیاعتنایی به درخواست مردم در روی آوردن به سمت ایشان و اتمام حجت ....
💠 يا عَليّ ، إنَّما أنتَ بِمَنزلة الكَعبَة تؤتي و لا تأتي ؛ فإن أتاكَ هؤلاء القَومُ فَسلِّموا لكَ هذا الأمر فاقبَله مِنهم و إن لَم يأتوكَ فَلا تَأتِهِم .
🌀 علی جان , مَثَل تو مَثَل کعبه است که مردم به طرف آن می آیند و کعبه به سوی کسی حرکت نمیکند ؛
اگر این مردم از سر تسلیم نزد تو آمده و پذیرای امامت تو شوند؛ از ایشان بپذیر و اگر چنین نکردند ،
نیازی به حرکت تو به سوی ایشان نیست.
بحار ۷۸/۴۰
http://lib.eshia.ir/71860/40/78
✅ با توجه به تمام قرائن و مستندات ، به هیچ عنوان، اطلاق #قیام و بیان انگیزه #تشکیل_حکومت
بر #خروج حضرت منطبق نمیباشد.
✔️ ادامه دارد...
شگفتی_ملائک_از_صبر_حضرت_زینب_علیهاالسلام.mp3
3.09M
🎙 حجت الاسلام انصاریان
🎵 شگفتیِ ملائکه از صبر عقیله بنیهاشم حضرت زینب علیهاالسلام
◾️ 🌿 ◾️ 🌿 ◾️ 🌿 ◾️
#تطبیر
#قمه_زنی
⭕️پاسخ به شبهه و مغالطه مخالفین مبنی بر اینکه، اگر برای مواسات با اباعبدالله قمه میزنید چرا برای مواسات حضرت عباس دستتان را قطع نمیکنید❗️
✍️متن شبهه : قمه زنان میگویند برای مواسات با اباعبدالله الحسین علیه السلام قمه میزنیم
پس چرا برای مواسات با امام مجتبی سم نمیخورند؟
یا برای مواسات با حضرت عباس دستتان را قطع نمیکنند و.
یا اسب را بر بدن هایتان نمیتازانید و؟!.....
✅پاسخ به شبهه: شعیره مقدسه تطبیر (قمه زنی) نوعی مواسات (همدردی)و جزع است که شخص بدین وسیله حزن و بی تابی خودش را در مصیبت و عزای سید وسرور شهیدان اباعبدالله الحسین علیه السلام نشان میدهد
همانطور که اهل بیت علیهم السلام بدان عمل نموده و توصیه فرمودند؛[1]
همانا بر مثل چنین بزرگمردی (اباعبدالله سلام الله علیه)باید لطم زد و گریبان درید
و در روایاتی که پیشتر ذکر کردیم نیز بوضوح دیده میشود که معصومین علیهم السلام در عزای اباعبدالله سلام الله علیه جزع کرده و سرشکستند و به خود زخم وارد کردند ...
بنابراین #جزع در مصیبت سیدالشهدا و #مواسات با ایشان ، امری مرغوب و موجب اجر است
اما مواسات و جزع نیز همانند تمامی امور دیگر ،مقید به برخی قیود شرعیه میباشد
و هیچ کسی ادعا نکرده و نگفته و نخواهد گفت که به نام مواسات میتوان مرتکب هر عملی شد !
نه تنها در مواسات بلکه در تمامی امور و اعمال عبادی و غیر عبادی ،قیودی برای تعیین کردن حد و مرز اعمال و شرائط ان وجود دارد
از جمله این قید ها، عدم ادخال ¤👈ضرر معتنابه ¤👉هست
یعنی #جزع تا آنجا مورد تایید شارع است که سبب ضرر فاحش و غیر قابل جبران ( هلاک نفس و قطع عضو) نشود
بنابر این کسی نمیتواند دست به اسقاط قوه و یا هلاکت نفس (خودکشی) و قطع عضو .... بزند!
و اشخاصی که مقید به مواسات با سید و سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین سلام الله علیه هستند ، مقید به #قیودشرعیه نیز هستند
📚[1] تهذیب الاحکام ج 8ص325
بحارالانوار ج 82 ص 106
هدایت شده از حرم
🍀
⬛️ رسول الله (ص)
.
اى فاطمه! همه #چشم ها در روز #قيامت #گريان است جز چشمى كه بر مصيبت هاى #حسين بگريد
.
📗 بحار الأنوار، ج 44 ، ص 293
.
⬛️ امام صادق (ع) :
.
خدا حیا مى کند #گریه کننده بر #حسین ابن على علیه السلام را عذاب نماید
.
📗 کتاب اشک حسینی سرمایه شیعه به نقل از البکا ص 94
.
.
⬛️ حضرت زهرا (س) :
.
هرگاه #گریه کنندگان بر حسینم داخل #بهشت شوند ، من هم داخل بهشت میشوم
.
📗 کتاب اشک حسینی سرمایه شیعه به نقل از البکا ص 86
.
.
⬛️ امیرالمومنین (ع) :
.
خداوند براى ما، شیعیان و پیروانى برگزیده است که ما را یارى مى کنند، با خوشحالى ما #خوشحال مى شوند و در اندوه و غم ما، #محزون مى گردند
.
📗 غررالحکم ، ج 1 ، ص 235
.
.
⬛️ امام حسین (ع) :
.
من کُشته #اشکم هیچ مؤ منى مرا یاد نمى کند مگر آنکه ( بخاطر مصیبتهایم ) #گریه مى کند
.
📗 بحارالانوار، ج 44 ، ص 279
.
.
⬛️ امام حسین (ع) :
.
چشمان هر کس که در مصیبتهاى ما #قطره اى اشک بریزد ، خداوند او را در بهشت جاى مى دهد
.
📗 احقاق الحق ، ج 5 ، ص 523
.
.
⬛️ امام سجاد (ع) :
.
من هرگز شهادتِ فرزندان فاطمه علیها السّلام را به یاد نیاوردم ، مگر آنکه بخاطر آن ، #چشمانم اشکبار گشت
.
📗 بحارالانوار، ج 46 ، ص 109
.
#حدیث_عاشورا 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سه روزی که بر اهلبیت علیهم السلام خیلی سخت گذشت...
#استاد_رفیعی
#محرم
✨پیشنهاد دانلود
☑️ @haram110
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیشنهادی
✅ سر کنم با چای روضه دلم رو تر کنم
🎤جواد مقدم
#محرم1398
Panahi-Rooz6Moharram1398[01] (1).mp3
5.3M
✅شکر خدا شدم بلا گردونت
🎤نریمان پناهی
#محرم1398
Panahi-Rooz5Moharram1398[04].mp3
8.1M
✅ به سمت گودال از رو تل دویدم
🎤نریمان پناهی
#محرم1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞یاامام رضا مددی اقا💞
شاید عیار دل به خلوص قدیم نیست
عقلم برای درک مقامت فهیم نیست
ریزه خور مرام تو هستیم گرچه دل
لایق برای نوکری این حریم نیست
راهم بده که توبه کنان باز آمدم
نزد کریم، هیچ خطایی عظیم نیست
💝 #چهارشنبه_های_امام_رضایی💝
#ظهرتون_امام_رضائی
4_6037275476030916296.mp3
10.52M
#سخنرانی
داستان هنده،همسر یزید بن معاویه
بسیار زجر اور.
با حالتی مناسب گوش کنید
ایام اسارت ال الله است.😔
⚫️ #چهار_نفرینى_كه_در_روز_عاشورا_مستجاب_شد!
♨️مردى كه دو پا و دو دست او قطع شده بود و هر دو چشمش نیز كور بود، فریاد مى زد: خدایا مرا از آتش🔥 نجات بده!
✳️به او گفتند:از براى تو که مجازاتى باقى نمانده، باز مى گویى خدایا مرا از آتش نجات بده؟!
🔴گفت: من در كربلا با افرادى بودم، كه امام حسین (علیه السلام) را كشتند، وقتى امام شهید شد، مردم لباسهاى او را به تاراج بردند.
💠شلوار و بند شلوار گران قیمتى در تن آن حضرت دیدم، دنیاپرستى مرا به آن داشت تا آن بند قیمتى را از شلوار درآورم.
🔘به طرف پیكر حسین (علیه السلام) نزدیك شدم.
💥همین كه خواستم آن بند را باز كنم، ناگاه دیدم آن حضرت دست راستش را بلند كرد و روى آن بند نهاد!
من نتوانستم دست آن مظلوم را كنار بزنم، لذا دستش را قطع كردم!
♨️ همین كه خواستم آن بند را بیرون آورم، دیدم حضرت دست چپ خود را بلند كرد و روى آن بند نهاد!
🔥 هر چه كردم نتوانستم دستش را از روى بند بردارم، بدین جهت دست چپش را نیز بریدم!
⛔️باز تصمیم گرفتم آن بند را بیرون آورم، صداى وحشتناك زلزله اى را شنیدم!
🔷 ترسیدم و كنار رفتم و شب در همان جا كنار بدن هاى پاره پاره شهدا خوابیدم.
♻️ناگاه،در عالم خواب، دیدم كه گویا محمّد(صلی الله علیه و آله و سلم) همراه على (علیه السلام) و فاطمه (سلام الله علیها) آمد، حسین علیه السلام را بوسید و سپس فرمود:
پسرم تو را كشتند، خدا كسانى را كه با تو چنین كردند بكشد!
🌸شنیدم امام حسین (علیه السلام) در پاسخ فرمود:
شمر مرا كشت و این شخص كه در اینجا خوابیده، دست هایم را قطع كرد.
🌷فاطمه (سلام الله علیها) به من روى كرد و فرمود:
خداوند دست ها و پاهایت را قطع و چشم هایت را كور نماید و تو را داخل آتش🔥 نماید!
⚡️از خواب بیدار شدم. دریافتم كه كور شده ام و دست ها و پاهایم قطع شده.
✳️ سه دعاى فاطمه (سلام الله علیها) به استجابت رسیده و هنوز چهارمى آن یعنى ورود در آتش باقى مانده، این است كه مى گویم: خدایا! مرا از آتش نجات بده...
🔥لعنت الله علی قوم الظالمین...
💠▪️💠▪️💠▪️💠▪️💠▪️💠
📙بحارالانوار، ج 1 ص 723 ح 5 3
🌸🍃💫🌸🍃💫🌸🍃💫🌸🍃💫
#فضایل_امیرالمؤمنین_علی_علیه_السلام
امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام فرمودند:
به واسطه من خداوند توبه حضرت آدم علیه السلام را پذیرفت.
📚الفضائل (لابن شاذان القمی)، ص ٨١
*پینوشت*
حضرت آدم علی نبيّنا و آله و عليه السلام از خداوند طلب کرد:
بارالها از تو می خواهم به حق حضرت محمد و علی و فاطمه و حسن و حسين صلوات الله علیهم مرا بیامرزی.
خداوند نيز او را آمرزيد و اين همان است که خداوند در قرآن فرموده:
آدم از پروردگارش کلماتی دریافت کرد، پس او را آمرزيد.
زمانی که آدم به زمين هبوط کرد، انگشتری ساخت و بر نگين آن نقش کرد:
محمد رسول الله
و علی اميرالمؤمنين است.
📚بحارالأنوار، ج ١١، ص ١٨٧، باب ٣
✨یا علی✨
@haram110
🌸❣💫🌸❣💫🌸❣💫🌸❣💫
مناظره #امام_رضا عليه السلام با #ابن_رامین در مورد #ولایت حضرت #امیرالمؤمنین علیه السلام
امام رضا عليه السلام به ابن رامين (فقيه) فرمودند:
ابن رامين، آن وقت كه پيامبر صلی الله عليه و آله و سلم از مدينه خارج شد، كسی را جای خود نگذاشت؟
ابن رامين:
چرا، #علی را جای خود گذاشت.
امام رضا عليه السلام:
پس چرا به اهل مدينه نفرمود خودتان کسی را انتخاب كنيد، چون انتخاب شما خطا نمی شود؟
ابن رامين:
حضرت پيامبر چون نگران بود اختلاف و درگیری در ميان مردم بيفتد.
امام رضا علیه السلام:
خوب چه عیبی داشت، اگر هم اختلافی رخ می داد، هنگامی كه از مسافرت به مدينه بر می گشت آن را اصلاح می نمود.
ابن رامين:
البته عمل آن حضرت كه خود جانشين تعيين فرمود، با محكم کاری مناسب تر و منطقی تر بود.
امام رضا علیه السلام:
بنابراين برای پس از مرگ خود نيز حتما کسی را جای خود قرار داده است؟
ابن رامين:
نه!😳
امام رضا علیه السلام:
آيا مرگ پيامبر صلی الله عليه و آله از مسافرتش مهم تر نبود؟
#سفر_دنيا كوتاه است و #سفر_مرگ طولانی و ابدی.
پس چگونه شد كه هنگام مرگ از اختلاف امت خاطر جمع بود (جانشين تعيين نكرد) اما در مسافرت چند روزه دنيا خاطر جمع نبود (جانشين تعيين كرد) با اين كه خود آن حضرت زنده بود و می توانست اختلافات را اصلاح نمايد.
ابن رامين در مقابل سخنان منطقی امام عليه السلام نتوانست حرفی بگويد و ساكت شد.
📚بحارالانوار، ج ۷۸، ص ۳۵۶
✨یا علی✨
@haram110
1_124581719763329352.mp3
1.84M