🏴✨🕊🏴✨🕊🏴✨🕊
🌸✨ #دعای_روز_بیست_و_یکم
🔅بسم الله الرحمن الرحیم
✨🌸 اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الى مَرْضاتِكَ دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیْطان فیهِ علیّ سَبیلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین.
✨🌼 خدایا قرار بده برایم در آن به سوى خوشنودىهایت راهنمایى و قرار مده شیطان را در آن بر من راهى وقرار بده بهشت را برایم منزل وآسایـشگاه اى برآورنده حاجتهاى جویندگان.
🌱التماس_دعا
📚منبع: مفاتيح الجنان
🏴🔳🏴🔳🏴🔳🏴🔳
🙏👌 نماز شب بیست و دوم ماه رمضان را از دست ندهیم
قال امیرالمؤمنین علیه السلام: مَنْ صَلَّى لَيْلَةَ اثْنَتَيْنِ وَ عِشْرِينَ مِنْهُ ثَمَانِيَ رَكَعَاتٍ، فُتِّحَتْ لَهُ ثَمَانِيَةُ أَبْوَابِ الْجَنَّةِ يَدْخُلُ مِنْ أَيِّهَا شَاءَ. (بحارالأنوار، ج97، ص384 به نقل از اربعین شهید)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: هرکس در شب بیست و دوم ماه رمضان 8 رکعت نماز بخواند، هشت در بهشت برای او گشوده می شود و از هرکدام که بخواهد به بهشت داخل خواهد شد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🗣 ادعیه شب بیست و دوم ماه رمضان
1) دعای پیامبر صلّی الله علیه وآله در شب بیست و دوم ماه رمضان عبارت است از:
«أَنْتَ سَيِّدِي جَبَّارٌ غَفَّارُ قَادِرٌ قَاهِرٌ سَمِيعٌ عَلِيمٌ غَفُورٌ رَحِيمٌ، غَافِرُ الذَّنْبِ،وَ قَابِلُ التَّوْبِ، شَدِيدُ الْعِقَابِ، فالِقُ الْحَبِّ وَ النَّوى، تُولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهارِ، وَ تُولِجُ النَّهارَ فِي اللَّيْلِ، وَ تُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ، وَ تُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ، وَ تَرْزُقُ مَنْ تَشاءُ بِغَيْرِ حِساب، پس هفت بار می گویی: يَا جَبَّارُ، و سپس می گویی: صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ اعْفُ عَنِّي، وَ اغْفِرْ لِي فِي هَذَا الشَّهْرِ وَ هَذِهِ اللَّيْلَةِ، إنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ.» (بحارالأنوار، ج 98، ص79 به نقل از البلدالامین)
2) ایّوب بن یقطین از ائمّه علیهم السلام نقل می کند که این دعا در شب دوم از دهه آخر ماه رمضان(یعنی شب بیست و دوم) خوانده شود:
«يا سالِخَ النَّهارِ مِنَ اللَّيْلِ فَإذا نَحْنُ مُظْلِموُنَ وَمُجْرِي الشَّمْسِ لِمُسْتَقَرِّها بِتَقْديرِكَ، يا عَزيزُ يا عَليمُ، وَمُقَدِّرَ الْقَمَرِ مَنازِلَ حَتّى عادَ كَالْعُرْجُونِ الْقَديمِ، يا نُورَ كُلِّ نُور، وَمُنْتَهى كُلِّ رَغْبَة، وَوَلِيَّ كُلِّ نِعْمَة، يا اَللهُ يا رَحْمـنُ، يا اَللهُ يا قُدُّوسُ، يا اَحَدُ يا واحِدُ، يا فَرْدُ يا اَللهُ يا اَللهُ يا اَللهُ، لَكَ الاَسْماءُ الْحُسْنى، وَالاَمْثالُ الْعُلْيا، وَالْكِبْرِياءُ وَالالاءِ، اَسْأَلكَ اَنْ تُصَلِّيَ عَلى مُحَمَّد وَاَهْلِ بَيْتِهِ، وَاَنْ تَجْعَلَ اسْمي في هذِهِ اللَّيْلَةِ فِي السُّعَداءِ،وَرُوحي مَعَ الشُّهَداءِ، وَإحْساني في عِلِّيّينَ، وَإساءَتي مَغْفُورَةً، وَاَنْ تَهَبَ لي يَقيناً تُباشِرُ بِهِ قَلْبي، وَايماناً يُذْهِبُ الشَّكَّ عَنّي، وَتُرْضِيَني بِما قَسَمْتَ لي، وَآتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنةً وَفِى الاخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنا عَذابَ النّارِ الْحَريقِ، وَارْزُقْني فيها ذِكْرَكَ وَشُكْرَكَ وَالرَّغَبَةَ إلَيْكَ وَالإنابَةَ وَالتَّوفيقَ لِما وَفَّقْتَ لَهُ مُحَمَّداً وآلَ مُحَمَّد عَلَيْهِمُ السَّلامُ.»(الكافي، ج4، ص161)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✦༻⃘⃕▒⃟🕊️﷽༻⃘⃕࿉❖┅┄•✦༻⃘⃕
📢📢در ۲۱ ماه رمضان چه اتفاقی افتاد؟؟
🕟 …امام المتقین ، حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام ، در شب بیست و یکم ماه رمضان مقارن طلوع فجر به شهادت رسید ، در حالیکه از سن مبارک حضرتش ۶۳ سال گذشته بود…(۱)
▪در بیستم رمضان ، اثرات سم در پاهای حضرت ظاهر شد و پاهای مبارک ورم کرد (۲) ،
در شب بیست و یکم اثر زهر بر بدن مبارک حضرت بسیار شد ،
حضرت فرزندان و اهل بیت علیهم السلام خود را جمع کرد و با آنها وداع نمود و وصیت های خود را فرمودند ؛ در آن شب هر چه خوردنی و آشامیدنی آوردند تناول نفرمود ، و لب های مبارکش به ذکر خدا حرکت می کرد و مانند مروارید عرق از پیشانی نازنینش می ریخت و با دست مبارک خود آن را بر طرف می کرد
▪️بعد از وداع با همگان دست و پای مبارک را به طرف قبله کشیدند و فرمودند:
💠أشهَدُ أن لاإلهَ إلّا اللّه وَحدَهُ لاشَريكَ لَهُ وَ أشهَدُ أنَّ مُحَمَّدً عَبدُهُ وَ رَسولُهُ ،
و چشمان مبارک را بستند و بهشت را به قدوم خویش مبارک نمودند .
💦…صدای شیون و گریه از خانهء حضرت بلند شد ؛
اهل کوفه که باخبر شدند ، صدای شیون و ناله از تمامی شهر برخواست ، مانند روزی که حضرت پیامبر خدا صلی الله علیه واله از دنیا رفتند ،
در آن شب 🌌 آفاق آسمان متغیر گشت و زمین 🌍 لرزید و صدای تسبیح و تقدیس فرشتگان از هوا شنیده شد.
مشغول غسل آن حضرت شدند ؛ بعد از غسل و کفن ، حضرت امام حسن المجتبی و حضرت سیدالشهداء علیهما السلام ، پشت سر تابوت را همانطور که حضرت فرموده بودند ، برداشتند ،
جلوی تابوت خودش حرکت می کرد ، تا در مکانی فرود آمد؛
بعد از نماز بر آن حضرت توسط حضرت امام حسن المجتبی علیه السلام ، مقداری از زیر تابوت را کندند و قبری آماده یافتند که داخل آن لوحی مسی یا سفالی بود و بر آن نوشته شده بود:
💠 بسم الله الرحمان الرحیم ؛ این قبری است که نوح برای علی بن ابیطالب علیه السلام ، وصی و جانشین حضرت محمد صلی الله علیه واله ، ۷۰۰ سال قبل از طوفان حفر نموده است؛ (۳)
👈👈بدن مطهر آن حضرت را دفن نمودند و حسب وصیت آن حضرت ، قبر مطهرش را مخفی نمودند تا در زمان هارون ، بر همگان معلوم شد.
وقتی خبر شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام به عایشه سلقلقیه🔥 رسید ، چنان خوشحال شد که بی اختیار شعری خواند و سپس گفت:
چه کسی علی را کشت ؟ جواب دادند:ابن ملجم ، گفت
خاک بر دهانش مباد ؛ [کنایه از اینکه خوب کاری کرد]…(۴)
🌌در شب ۲۱ ماه رمضان ، اوصیاء پیغمبران رحلت فرمودند ،
و حضرت عیسی بن مریم به آسمان برده شد ، در همین شب حضرت موسی بن عمران رحلت فرمود و یوشع بن نون به شهادت رسید...(۵)
📚 1⃣ بحارالانوار ۳۵۱/۱۹
2⃣ کافی ۴۵۲/۱
3⃣ بحارالانوار ۲۱۶،۲۳۶/۴۲
4⃣ تاریخ طبری ۱۱۵/۴
5⃣ بحارالانوار ۳۷۶/۱۳
🏴 ظهور - ان شاء الله - خیلی نزدیک است🏴
الهی بِحَقِ السّیدة زِینَب ْسَلٰام ُاَللّهْ عَلَیْها َّعَجّل لِوَلیکَ الغَریبِ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج🤲🏻
‼️تبــــــــــری واجــــــب است‼️
ید الله فـــــوق ایدیهم
#علـــــی یــــــد الله است..
بمیرد دشمن حیــــــدر
#علــــــی ولــــــی الله است..
◼️▪️#کلام_خدا_مدح_حضرت_امیرالمومنین_علیبنابیطالب علیه السلام
#شهر_الله شماره بیستم
إِنَّما تُوعَدُونَ لَصادِقٌ وَ إِنَّ الدِّينَ لَواقِعٌ
بىترديد آنچه را به شما وعده مىدهند، راست است. وقطعا دین واقع خواهد شد.
📖سوره الذاریات، آیه:5 - 6
▪️عن الامام الْبَاقِرُ وَ الصَّادِقُ عليهما السلام فِی قَوْلِهِ تَعَالَی (إِنَّما تُوعَدُونَ لَصادِقٌ وَ إِنَّ الدِّینَ لَواقِعٌ) قَالا الدِّینُ عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِبٍ عليه السلام.
در تفسیر البرهان ذیل آیه شریفه از حضرت امام محمد الباقر و حضرت امام جعفر الصادق عليها السلام روایت کرده که فرمودند:منظور از دین در آیه شریفه حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب عليه السلام می باشد.
⚫️ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ⚫️
| #رمضان
✦༻⃘⃕▒⃟🕊️﷽༻⃘⃕࿉❖┅┄•✦༻⃘⃕
✅ وصیت به سكوت در آخرین لحظات...
🔸حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام در بستر شهادت آنطور که جناب سلیم نقل کردند چنین فرمودند:
«مردم را با آنچه برای خود پسندیدهاند رها كنید؛ و در دولت باطل، بر خود سکوت را لازم بدارید. مردم (شیعیان) سه دستهاند: گروهی که با نور ما زینت گرفتهاند؛ و گروهی که ما را دستمایهی دنیا قرار دادهاند؛ و گروهی که به ما هدایت گشته و پیرو امر ما هستند؛ که در میان این سه گروه، اینان از همه كمترند. آنان شیعیان نجیب و حکیم و عالمان فقیه و پرهیزگاران بخشندهاند. خوشا به حال آنان و خوب جایگاهی دارند.»
📚کتاب سلیم بن قیس(ر.ک: تصویر الحاقی)
🔸مشابه همین سفارش را حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیهالسلام زمانی که جاثلیق مسیحی برای پرسیدن سوالات خود پس از #شهادت_رسولخدا صلیالله علیه و آله به مدینه آمد ، در ضمن گفتگو و مناظره با او فرمودند:
«خداوند شما را رحمت کند، شما تا زمان ظهور از آنان باشید که خانهنشین هستند، هر کس از شما در این حال بمیرد از مظلومان و ستمدیدگان میباشد و هر کس زنده باشد از شما دریابد آنچه را که چشم روشنی او است انشاء الله تعالی.»
#متن_عربی : فكونوا رحمكم الله من أجلاس [أحلاس](*) بيوتكم إلى أوان ظهور أمرنا فمن مات منكم كان من المظلومين و من عاش منكم أدرك ما تقر به عينه إن شاء الله تعالى.
📗إرشاد القلوب (للديلمي)، ج۲ ، ص۱۷۳
📗إرشاد القلوب، ترجمه سلگى، ج۲، ص۲۰۴
📗بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج۳۰ ، ص۸۰
📗إرشاد القلوب، ترجمه سلگى، ج۲، ص۲۰۴
📥دانلود اسکن
🔸به همین مضمون حضرت امير المؤمنين عليه السلام در #نهج_البلاغه میفرمايد:
«در جاى خود قرار گيريد، و بر بلائى كه واقع مىشود صبر كنيد، و با دست و شمشير و زبان خود، حركتى نكنيد، و در باره چيزى كه خداوند شتاب در آن را براى شما نخواسته است، عجله نكنيد. زيرا هر كس از شما در بستر خود بميرد و خدا و پيغمبر و اهل بيت او را شناخته باشد، شهيد مرده و ثواب او با خداست كه پاداش نيت و اعمال نيك او را بدهد، و نيت او (براى درك امام زمان) مثل اينست كه شمشير خود را (براى آن حضرت) آماده ساخته است. زيرا هر چيز مدت و زمانى دارد.»
📚وسائل الشيعة، ج۱۱، ص۴۰و۴۱ ، باب ۱۳ : حكم الخروج بالسيف قبل قيام القائم (عليه السلام)
مهدى موعود ( ترجمه جلد سیزدهم بحار الأنوار)، ص۹۲۱
نهج البلاغة، ص۴۳۵
⇩▬⇩▭⇩▬⇩▭⇩▬⇩
✍ پینوشت:
* : «حلس» به معنای پلاس کف خانه و یا جُلی است که زیر رحل روی پشت شتر پهن میکنند. این جل همواره همراه رحل شتر است؛ و در هیچ وضعیتی از جای خود حرکت نمیکند.
پلاس خانه هم هیچ گاه از زمین بلند نمیشود.
با این مقدمه باید بیان کنیم که مقصود از خانهنشینی در روایات دو چیز است:
۱- ترک مبارزه با دشمن، قبل از رسیدن وقت مناسب. ۲- گوشهنشینی و عزلت به این معنا که چنان باشید که هیچ مسأله ای شما را تحریک نکند؛ و از جایتان نکَند.
←وظیفۀ شیعه در زمان غیبت اینست که نسبت به تغییر ساختار سیاسی، منفعل باشد. یا این که به طور خلاصه تصمیم نگیرد که دنیا را اصلاح کند. دنیا صاحب دارد؛ فرموده اند منتظر امر مولای خود باشید!
اما نسبت به نهی از منکر و امر به معروف نمیتواند منفعل باشد. نسبت به پرداخت حقوق الهی، کارهای خیر عام المنفعه و سایر امور اجتماعی نمیتواند منفعل باشد.
✅🔚 پس یک شیعهٔ منتظر ، شب و روز در حال انتظار امر فرج مولای خود است و گوش به زنگ و چشم به راه رهبر الهی خود حضرت مهدی ارواحنافداه است؛
و در عین حال بدون سر و صدا و شلوغ کاری به وظیفه خود عمل مینماید. «سر و صدا و شلوغ کاری» یعنی شبیه رفتارهای «سیاسی». مؤمن واقعی نباید دنبال مشاجره، جنجال، هوچیگری و طلب شهرت باشد.این اعمال اولاً، ثواب ندارد؛ ثانیاً، موجب گرفتاری انسان نیز میشود.
پس این عزلت و گوشهنشینی در صورتی ممدوح است که انسان تفقه در دین داشته باشد و از معارف و احکام دین با اطلاع باشد تا بتواند در عین اعتزال و خانهنشینی به معنایی که ذکر شد تکالیف شرعی را بجا آورده و حقوق خانواده، ارحام، بستگان، و برادران دینی را رعایت نماید.
🏴 ظهور - ان شاء الله - خیلی نزدیک است🏴
الهی بِحَقِ السّیدة زِینَب ْسَلٰام ُاَللّهْ عَلَیْها َّعَجّل لِوَلیکَ الغَریبِ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج🤲🏻
‼️تبــــــــــری واجــــــب است‼️
ید الله فـــــوق ایدیهم
#علـــــی یــــــد الله است..
بمیرد دشمن حیــــــدر
#علــــــی ولــــــی الله است..