نباید بخاطر مسئله یه نفر دیگه(که به من ربطی نداره)نتونم برم مسافرت و تابستونم به فنا بره
نباید فکر کنید موقع دعوا هرچقدر بیشتر داد بزنید و وسیله پرت کنید برندهاید نخیر، حقیقتاً شبیه گاوی میشید که رَم کرده.
نبایدیاعصابنداره 😂
نباید وقتی کسی از تلفنی صحبت کردن بدش میاد همش مجبورش کنی و به طرف بگی فلانی ام میخواد باهات حرف بزنه
🌟🌺 روز 25 ماه ذی الحجّة، روز نزول سوره «هل أتی» در شأن اهل البیت علیهم السلام
مرحوم شیخ مفید در «مسارّالشیعۀ» و مرحوم شیخ طوسی در «مصباح المتهجّد» می نویسند:
در شب بیست و پنجم ماه ذی الحجّۀ، امیرالمؤمنین و فاطمه علیهماالسلام صدقه دادند، و در روز بیست و پنچم ماه، سوره «هل أتی» در شأن آن دو و حسنین علیهم السلام نازل شد. (مسارّالشیعۀ، ص 41-42/ مصباح المتهجد، ص767)
مرحوم شیخ ابراهیم کفعمی در «مصباح»، و مرحوم علامه مجلسی در «بحارالانوار»، روز بیست و پنجم ماه ذی الحجّۀ را روز نزول سوره «هل أتی» گزارش می کنند. (مصباح كفعمي، ص515/ بحارالأنوار، ج100، ص384)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😷🌦🌈 داستان نزول سوره هل أتی (سوره دهر یا سوره انسان) در شأن اهل بیت علیهم السلام
مرحوم سیّد بن طاووس در «اقبال الاعمال»، داستان نزول سوره هل أتی در شأن اهل بیت علیهم السلام را نقل می کند که چکیده آن در ذیل آورده شده است:
زمانی حسنین علیهماالسلام بیمار شدند. رسول خدا صلّی الله علیه و آله در هنگام عیادت به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: ای اباالحسن! ای کاش برای فرزندانت نذر می کردی! حضرتش عرض کرد: اگر فرزندانم تندرست شوند، برای سپاس خداوند 3 روز روزه می گیرم. حضرت فاطمه علیهاالسلام و فضّه خادمه نیز به همین گونه نذر کردند. وقتی حسنین علیهماالسلام تندرست شدند، اهل آن خانه به نذر خویش عمل نموده، روزه گرفتند، امّا در خانه امیرالمؤمنین علیه السلام، اندکی از متاع دنیا نیز وجود نداشت. لذا امیرالمؤمنین علیه السلام از همسایه یهودی خویش، شمعون بن حاریای خیبری، به ازای بافتن مقداری پشم، 3 صاع جو قرض گرفت. حضرت فاطمه علیهاالسلام، یک صاع از آن جو را آسیاب نمود و برای هریک از اعضای خانواده یک عدد نان پخت. بعد از نماز مغرب، امیرالمؤمنین علیه السلام به منزل آمد. وقتی غذا را آماده کردند، مسکینی در زد و عرض کرد: سلام بر شما ای اهل بیت محمد! مسکین مسلمانی هستم، مرا اطعام کنید تا خداوند شما را از غذاهای بهشتی بهره مند سازد. امیرالمؤمنین علیه السلام صدای او را شنید و دستور داد غذا را به او بدهند. لذا تمام آن شب و روز را با گرسنگی به سر بردند و به نوشیدن آب بسنده کردند. روز دوم، حضرت فاطمه علیهاالسلام یک صاع دیگر از آن جو را آسیاب نمود و نان پخت. بعد از نماز مغرب، وقتی غذا را حاضر ساختند، یتیمی در زد و عرض کرد: سلام بر شما ای اهل بیت محمّد! یتیمی از فرزندان یکی از مهاجرینم که در جنگ تبوک شهید شد. مرا اطعام کنید تا خداوند شما را از غذاهای بهشتی بهره مند سازد. امیرالمؤمنین علیه السلام صدای او را شنید و دستور داد غذا را به او بدهند. مجددا اهل بیت، آن شب و روز را با گرسنگی سپری کرده و به نوشیدن آب بسنده نمودند. روز سوم، حضرت فاطمه یک صاع دیگر از آن جو را آسیاب نمود و نان پخت. بعد از نماز مغرب که غذا را حاضر ساختند، اسیری در زد و عرض کرد: سلام بر شما ای اهل بیت محمد! آیا ما را به اسیری گرفته، و غذا نمی دهید؟ امیرالمؤمنین علیه السلام صدای او را شنید و دستور داد غذا را به او دهند. بدین ترتیب، شب و روز سوم نیز با گرسنگی سپری شد و به نوشیدن آب بسنده کردند.
وقتی روز چهارم فرا رسید و به نذر خود وفا کردند، امیرالمؤمنین علیه السلام به همراه حسنین علیهماالسلام در حالی که مانند جوجه می لرزیدند به نزد رسول خدا صلّی الله علیه و آله رفتند. رسول خدا صلّی الله علیه و آله علت را جویا شدند، و به همراه ایشان به منزل امیرالمؤمنین علیه السلام رفتند. پس رسول خدا صلّی الله علیه و آله مشاهده نمود که حضرت فاطمه علیهاالسلام در محراب عبادت ایستاده است، اما از شدّت گرسنگی، شکمش به استخوان چسبیده و چشمانش فرو رفته است. در این هنگام، رسول خدا صلّی الله علیه و آله دست به دعا بلند کرد و برای نجات جان ایشان از خداوند مدد جست. پس جبرئیل نازل شد و عرض کرد: ای محمّد! خداوند جهت تبریک به شما اهل بیت، این چنین فرموده است: هَلْ أَتىَ عَلىَ الْانسَانِ حِينٌ مِّنَ الدَّهْرِ ... يُوفُونَ بِالنَّذْرِ وَ يخََافُونَ يَوْمًا كاَنَ شَرُّهُ مُسْتَطِيرًا، وَ يُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلىَ حُبِّهِ مِسْكِينًا وَ يَتِيمًا وَ أَسِيرًا، إِنمَّا نُطْعِمُكمُْ لِوَجْهِ اللَّهِ لَا نُرِيدُ مِنكمُْ جَزَاءً وَ لَا شُكُورًا». در این هنگام مائده آسمانی از آسمان نیز نازل شد و اهل بیت به مدّت 7 روز از آن غذای آسمانی تناول فرمودند. (اقبال الاعمال، ص858-859)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✅🗣💎🗣✅ پیشنهاد یک کار خیر برای شریک شدن در چندین روضه حضرت سیّد الشهدا علیه السلام
دوستان و سروران گرامی!
بیاییم قبل از شروع ماه عزاداری، تمام بستگان و دوستان، از کوچک و بزرگ را در عزاداری بر سیّدالشهدا علیه السلام شریک کنیم.
1)بدین منظور، مبالغی هرچند بسیار اندک، از پیر و جوان، از کوچک یا بزرگ، جمع آوری کنیم و سپس در همه روضه های مختلفی که می شناسیم، توزیع کنیم.
بدین گونه همه افراد را در چند روضه حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام شریک کرده ایم و برکات این فعل خیر در زندگی همه وارد می شود.
2) ثواب این کار را از طرف تمام درگذشتگان از بستگان، دوستان، اساتید و شیعیان امیرالمؤمنین علیه السلام، و همه عزاداران حسینی در طول تاریخ به حضرت صاحب الزمان علیه السلام تقدیم نماییم.
3)مقدّمات این کار خیر را قبل از شروع ماه عزا انجام دهیم و همه را از برکات مادی و معنوی آن بهره مند سازیم.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😞🙏👌در قیامت آرزو می کنی: ای کاش از زوّار قبر حسین بن علی علیه السلام بودم
1) عَنْ عَبْدِ اللَّهِ الطَّحَّانِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: مَا مِنْ أَحَدٍ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِلَّا وَ هُوَ يَتَمَنَّى أَنَّهُ مِنْ زُوَّارِ الْحُسَيْنِ لِمَا يَرَى مِمَّا يُصْنَعُ بِزُوَّارِ الْحُسَيْنِ علیه السلام مِنْ كَرَامَتِهِمْ عَلَى اللَّهِ تَعَالَى. (كامل الزيارات، ص135)
عبد اللَّه طحّان از حضرت صادق عليه السّلام نقل می کند که فرمود: روز قیامت احدی نیست مگر آن كه آرزو مى كند که در زمره زوّار حسين بن علی عليه السّلام باشد، زيرا مشاهده مىكند که چه کرامتی از جانب خداوند متعال شامل آنها می شود.
2) عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: لَا يَبْقَى أَحَدٌ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِلَّا تَمَنَّى يَوْمَئِذٍ أَنَّهُ كَانَ مِنْ زُوَّارِ الْحُسَيْنِ علیه السلام. (كامل الزيارات، ص 143)
حضرت باقر علیه السلام فرمود: روز قيامت کسی باقی نمی ماند مگر آن که آرزو می کند که کاش از زوّار حسین بن علی علیه السلام بودم.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🔓مردم فضل زیارت سیّدالشّهدا علیه السلام را نمی دانند که اگر می دانستند ...
عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: لَوْ يَعْلَمُ النَّاسُ مَا فِي زِيَارَةِ قَبْرِ الْحُسَيْنِ علیه السلام مِنَ الْفَضْلِ لَمَاتُوا شَوْقاً وَ تَقَطَّعَتْ أَنْفُسُهُمْ عَلَيْهِ حَسَرَاتٍ. (كامل الزيارات، ص 142)
حضرت باقر علیه السلام فرمود: اگر مردم می دانستند که زیارت قبر حسین بن علی علیه السلام چه فضلی دارد، حتماً از شوق می مردند و از حسرت این زیارت، جان (و عمرشان) کوتاه می شد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از سلامتکده مشکات | ارگانیک
سلام بر مشکاتیای دوست داشتنیِ خودم😘
وقتتون بخیر🌹😍
✍موضوع بحث امروز
🔰#تب_دانگی چیست ❓️
🔰#علائم و پیشگیری از تب دانگی ❓️
🔰 آنچه باید در مورد تب دانگی بدانید❗️
🔰درمان تب دانگی به روش طبیعی و ساده
دوستان خود را نیز برای آشنایی ودرمان بیماری ها
به کانال #سلامتکده_مشکات دعوت کنید☺️🌹
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@meshkatqom
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
.
▪️به مناسبت سالروز درگذشت علاّمه امینی رحمت الله علیه (۱۲ تیرماه)؛
▪️از آنها اصرار و از او انکار.
دعوتش کرده بودند به ضیافت شام.
شرط گذاشت که بحثی نباشد.
آخر مهمانی، یک نفر بحث را آغاز کرد.
علامه گفت: شرطمان؟!
گفتند: فقط نفری یک حدیث! آن هم به نیّت تبرّک.
همه، عالمان سنّی بودند و حافظان حدیث.
یکی یکی حدیث خواندند.
👈 نوبت صاحب اَلغدیر بود.
علامه امینی فرمود:
«شرطی دارم:
اقرار همه، بر درستی یا نادرستی حدیث».
قبول کردند.
گفت:
رسول خدا صلی الله علیه وآله فرموده:
«مَنْ مَاتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ إِمَامَ زَمَانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّةً
به مرگ جاهلی مرده، هر که بمیرد و امام عصرش را نشناسد».
همه درستی حدیث را اقرار کردند.
گفت:
«حالا شما و یک سوال!
میشناخت؟ یا نمیشناخت؟!
فاطمهی زهرا، امام زمانش را؟!
امام زمان فاطمه که بود؟!»
سرها پایین،
سایهی سکوت، سنگین!
نه جوابی داشتند و نه گریزگاهی!
بگوییم امام زمانش را نمیشناخت؟!
حاشا که سرور زنان عالم به مرگ جاهلی از دنیا برود!
بگوییم امام زمانش ابوبکر بود؟!
همه جا نوشتهاند فاطمه سلام الله علیها غضبناک بر او از دنیا رفت!
علمای نامی اهل سنت، عرقریزان و خجالتزده، یکی یکی مجلس را ترک کردند.
📚 دوازده گفتار درباره دوازدهمین حجت خدا، ص۳۱.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#معرفت
#الغدیر
#علامه_امینی
#حقیقت
شما هم از منتظران منتقم
شوید👇
@haram110