کتاب_صوتی
نهج_البلاغه
این کتاب گویا، مشتمل بر گزیدۀ نامههای «امام علی (ع)» از کتاب شریف «نهجالبلاغه» است که به فرمانداران و استانداران کشور و نیز نامههایی که به مخالفان و دشمنانش نوشتهاست. در این قسمت عهدنامهها و وصیتنامههای آن حضرت نیز آمدهاست.
«نَهجُالبَلاغه» برگزیدهای از خطبهها، نامهها و سخنان کوتاه امام علی (ع) است که «سید رضی» در اواخر قرن چهارم هجری قمری آنها را جمعآوری کرد. این کتاب بهدلیل محتوا و بلاغتش، به «اخالقرآن» (برادر قرآن) معروف شدهاست. برخی از ادیبان عرب، فصاحت و بلاغت نهجالبلاغه را ستودهاند. این کتاب در سه قسمت خطبهها، نامهها، کلمات قصار دستهبندی شدهاست.
سید رضی که یکی از عالمان بزرگ شیعی است، به درخواست دوستانش مجموعهی سخنان فصیح و بلیغ امیرالمؤمنین را تألیف کرده؛ معیار انتخاب سخنان امام علی (ع) در این کتاب، فصاحت و بلاغت عنوان شدهاست. به همین دلیل کتاب نهجالبلاغه، به معنای «راه و طریق آشکار بلاغت» نامیده شدهاست.
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامت محمد؛ لقبت امین؛ فرستاده آخرین خدا بر زمین.
«تبارک الله احسن الخالقین».
پیامبری ات مبارک که روح انسانیت را در باغ جان ها شکوفا کردی.
#استوری
🔷🔸💠🔸🔷
https://eitaa.com/joinchat/4045733908C710c8085de
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عید_مبعث_مبارک
✨آیین نقاره زنی به مناسبت شب عید مبعث
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🔷🔶🔹🔸
🕌 اداره خانواده حرم مطهر
📣 کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde
🛑 شیوه دریافت نوبت اتاق عقد حرم مطهر حضرت معصومه علیها السلام
🔹متقاضیان اجرای عقد در حرم مطهرپس ازانجام آزمایش وثبت در دفاتر ازدواج نسبت به تعیین نوبت عقد با مراجعه به نشانی اینترنتی amfm.ir/wed نسبت به تکمیل فرایند ثبت نام بر اساس توضیحات مندرج اقدام نمایند.
🔹 زمان فعالیت: همه روزه به غیر از روزهای تعطیل ازساعت١١لغایت١٨
🔹آدرس حرم مطهر جنب درب ٢۴ اتاق پیوند های آسمانی
جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن زیر تماس حاصل فرمایید.
📞٠٢۵٣٧١٧۵۴٠۴
آستان مقدس حضرت معصومه علیها السلام
کتاب_صوتی
سمرقند
مهمترین شخصیت در کتاب «سمرقندِ» امین معلوف، «عمر خیام نیشابوری» است، اما نه فقط بهعنوان حکیم، دانشمند یا ریاضیدان و منجم، بلکه در مقام شاعری آزاده و فرهیخته. مخاطب ناآشنا با خیام، بیش از هرچیز با آزادگیِ وی در خلوتگاهش آشنا میشود؛ شاعری آزاداندیش، باهوش و حساس که روزی تصمیم میگیرد از شهری دیدن کند که در کتابهای آن زمان، بهصورت شهری خیالانگیز و افسانهای توصیف میشد: نگینی سبز و محصور در منارههای آجری همراه با گنبدهایی پوشیده از کاشیهای آبی رنگ؛ شهری آباد با بازارهایی پُررونق که از آن بوی خوش ادویه به مشام میرسد، همچنانکه پارچههای رنگارنگش چشم را نوازش میدهند... .
اما در کتاب معلوف، سمرقندی که خیام به کشف آن میرسد، آمیخته به شراب تلخ اشعارش است: خاصِ شاعری حساس با نگرشی متفاوت بهلحاظ فلسفی که براساس آن جستوجو در ویرانههای شهر، به سمرقند و یا سمرقندهایی عظیمتر راه خواهد برد؛ آنهم نه برای ارضای غرور بشری بهدلیل برپا کردن چنین شهرهایی، بلکه برای یادآوری فناپذیری هستی؛ فناپذیری آدمی و یا هرآنچه که از اوست. چنانکه میگوید: «آنچه از یک شهر باقی میماند، نگاه بیتفاوتی است که شاعری مخمور بر آن میافکند».
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/