#معرفی_کتاب
#داستان_بهنام
«بهنام محمدی» نوجوانی چالاک، باهوش و شجاع، متولد مسجدسلیمان و بزرگشدهی خرمشهر است که در روزهای آغازین جنگ و محاصرهی خرمشهر به صف رزمندگان میپیوندد و با متجاوزان بعثی مبارزه میکند.
دربارهی کتاب
کتاب «داستان بهنام» براساس زندگینامهی نوجوان شهید «بهنام محمدی راد» نوشته شده است. این کتاب بهسبب اینکه تنها یک بخش از زندگی قهرمان داستان را روایت میکند، انسجام و یکدستی جذابی دارد که عموماً در کتابهایی بهشیوهی زندگینامه کمتر به چشم میخورد؛ چون نویسندگان کتابهای زندگینامه، بخشها و دورههای مختلف زندگی شخصیت را روایت میکنند که این خود باعث چندپارگی اثر میشود.
داستان متعلق به گروه سنّی نوجوان است. ازطرفی نویسنده هم، نویسندهای است که بهطور عمده برای نوجوانان مینویسد و به همینسبب، بهخوبی از عهدهی کار برآمده است.
فصل اوّل، از فصول پربار داستان است و همهی روابط علّت و معلولی داستان را در این فصل میبینیم. در این اثر، شخصیتهای واقعی داستان، حضوری موجه و درست دارند.
حسن دیگر این است که نویسنده داستان شهری را به نمایش میگذارد که در آستانهی اشغال است و در آن فجایع بسیاری درحال رخ دادن است، ولی زبان داستان تلخ نیست. نثر داستان هم به زبان کوچهوبازار نزدیک است.
کتاب از سه مقطع مهمّ تاریخی تشکیل شده است: قبل از انقلاب، جریان انقلاب و جنگ تحمیلی.
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
6.mp3
39.06M
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#خبر #آستان
💠 مسمومیت حضرت معصومه(س) در بین علما مسلم است
🔺 آیتالله علوی گرگانی در دیدار جمعی از مسئولان فرهنگی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه مسمومیت حضرت معصومه سلامالله علیه در بین حضرات و آیات مسلم است، گفت: حضرت فاطمه معصومه(س) به مرگ طبیعی از دنیا نرفتند.
📎 news.amfm.ir/?p=100362
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی آستان مقدس
"حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها"
🆔 @astanqom
#معرفی_کتاب_مناسبتی
444 روز؛ خاطرات گروگانها از دوران تسخير لانه جاسوسي
نويسنده: تيم ولز
مترجم: حسين ابوترابيان
ناشر: رجاء تهران
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 695
اندازه كتاب: رقعی
سال انتشار: 1368
👇👇👇👇👇
👆👆👆👆👆👆
در انقلاب اسلامی ایران حوادث گوناگون بسیاری رخ داده است اما آنچه بالاتر از همه، از سوی امام راحل (انقلاب دوم و بزرگتر از انقلاب اول) لقب گرفت، تسخیر سفارت آمریکا در ایران بودکه یکی از بزرگترین و مهمترین رویدادهای سالهای اول پیروزی انقلاب اسلامی است این حادثه که با حضور موثر دانشجویان پیرو خط امام صورت گرفت، تاثیرات بسیاری بر روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران داشت و در آینده سیاسی کشور نیز بسیار موثر بود.
مروري بر كتاب
خاطرات گروگانها از دوران تسخير لانه جاسوسي
تسخیر سفارت آمریکا بحران گروگانگیری در ایران به دوران ۴۴۴ روزهای از تخاصم میان دولت ایران و آمریکا گفته میشود که با حمله تعدادی از دانشجویان پیرو خط امام و تصرف سفارت آمریکا و به گروگان گرفتن ۶۶ دیپلمات آمریکایی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ (برابر با چهارم نوامبر ۱۹۷۹) آغاز شد و در ۳۰ دی ۱۳۵۹ (برابر با ۲۰ ژانویه ۱۹۸۱) با پذیرش قرارداد الجزایر از سوی دولتهای ایران و آمریکا و آزادی گروگانها پایان یافت. گروگانها در حال بازگشت به آمریکا صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۸ دانشجویان منتخب از دانشگاههای شریف و پلیتکنیک و ملی گردهم آمدند و دانشگاه تهرانیها نیز همزمان در دانشگاه خود حاضر شدند تا در یک حرکت هماهنگ به سوی ساختمان سفارت آمریکا در تهران حرکت کنند.
عدهای باید پس از ورود به ساختمان سریعا مراجعه و گفتوگو با ارگانهای مربوطه را آغاز میکردند، برخی باید ورود محمد موسوی خوئینیها را تدارک میدیدند و گروهی نیز باید امر تبلیغات را برعهده میگرفتند. دختران دانشجو نیز باید آهنبرهایی که برای بریدن قفل و زنجیرهای در سفارت تهیه شده بود را زیر چادرهایشان حمل میکردند. ساعت ۱۰ صبح، دانشجویان با سر دادن شعار «الله اکبر» به طرف سفارتخانه حرکت کردند و قفل و زنجیرهای در را با آهن بر بریدند. دانشجویان با شکستن در به راحتی به حیاط سفارت وارد شدند...
چند ماه پس از پیروزی انقلاب و بعد از آنکه چهره واقعی آمریکا برای ملت ایران آشکار شد و آنها از فعالیت های مداخله جویانه دولت آمریکا آگاه شدند، تعدادی از دانشجویان پیرو خط امام در روز ۱۳ آبان ۱۳۵۸، به سوی محل سفارت آمریکا حرکت کردند. آنان بدون درگیری و برخورد با نگهبانان سفارت، کنترل و مراقبت ساختمان را به عهده گرفتند. دانشجویان که عکس امام خمینی رحمه الله را به سینه هایشان نصب کرده بودند، پس از حدود سه ساعت توانستند سفارت امریکا را تصرف کنند و افراد آن را به گروگان بگیرند؛ در این مستند با روایتگری مجید مسچی (دانشجوی پیرو خط امام و عکاس) و رضا سیف اللهی (عضو شورای رهبری دانشجویان پیرو خط امام)، سعی شده است که واقعه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و وقایع پس از آن تشریح گردد. واقعه ای که در ۱۳ آبان ماه ۱۳۵۸ شکل گرفت و راهبرد دیپلماتیک آن تا ۱۰ دی ماه ۱۳۶۰ ادامه پیدا کرد
این کتاب در کتابخانه آستان جهت مطالعه علاقمندان وجود دارد.
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#تلنگر
#نهج_البلاغه
خطبه شصت و ششم :
بخش دوّم : مقاومت در برابر دشمن
وَ اعْلَمُوا أَنَّكُمْ بِعَيْنِ اللَّهِ وَ مَعَ ابْنِ عَمِّ رَسُولِ اللَّهِ،
فَعَاوِدُوا الْكَرَّ وَ اسْتَحْيُوا مِنَ الْفَرِّ فَإِنَّهُ عَارٌ فِي الْأَعْقَابِ وَ نَارٌ يَوْمَ الْحِسَابِ،
وَ طِيبُوا عَنْ أَنْفُسِكُمْ نَفْساً وَ امْشُوا إِلَى الْمَوْتِ مَشْياً سُجُحاً،
وَ عَلَيْكُمْ بِهَذَا السَّوَادِ الْأَعْظَمِ وَ الرِّوَاقِ الْمُطَنَّبِ،
فَاضْرِبُوا ثَبَجَهُ فَإِنَّ الشَّيْطَانَ كَامِنٌ فِي كِسْرِهِ
وَ قَدْ قَدَّمَ لِلْوَثْبَةِ يَداً وَ أَخَّرَ لِلنُّكُوصِ رِجْلًا، فَصَمْداً صَمْداً حَتَّى يَنْجَلِيَ لَكُمْ عَمُودُ الْحَقِّ،
«وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَكُمْ وَ لَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمالَكُمْ».
ترجمه :
و بدانيد كه در پيش روى خدا و پسر عموى پيغمبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم قرار داريد.
پى در پى حمله كنيد و از فرار شرم داريد، زيرا فرار در جنگ، لكّه ننگى براى نسل هاى آينده و مايه آتش روز قيامت است،
از شهادت خرسند باشيد و به آسانى از آن استقبال كنيد.
به آن گروه فراوان اطراف خيمه پر زرق و برق و طناب در هم افكنده (فرماندهى معاويه) به سختى حمله كنيد،
و به قلب آنها هجوم بريد كه شيطان در كنار آن پنهان شده،
دستى براى حمله در پيش، و پايى براى فرار آماده دارد، مقاومت كنيد تا ستون حق بر شما آشكار گردد. «شما برتريد، خدا با شماست، و از پاداش اعمالتان نمى كاهد».
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#کتاب_صوتی
#سه_دقیقه_در_قیامت
این کتاب روایتی است از خاطرات یکی از مدافعین حرم که زیر عمل جراحی برای لحظاتی از دنیای خاکی میرود و تجربهای نزدیک به مرگ دارد. او در این زمان کوتاه چیزهایی میبیند که درک آنها برای انسانهای عادی سخت است.
از دیدگاه قرآن و روایات، برزخ و قبر یک چیز است که گاهی از آن به عالم قبر و گاهی از آن به عالم برزخ یاد میشود. برزخ در لغت یعنی چیزی که حایل بین چیزی و چیز دیگر باشد.
ازاین رو، به جهانی که میان دنیا و آخرت واقع میشود «برزخ» میگویند؛ چنان که در آیاتی از قرآن، برزخ بیانگرِ فاصله میان دو دریاست. برزخ در اصطلاح حکمت: «به همان عالم مثال اطلاق میشود، زیرا عالم مثال حدّ فاصل بین عالم عقل و عالم ماده است.»
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/