AUD-20220502-WA0052.mp3
14.56M
سخنان مهم استاد مهدی طائب در مورد قالیباف
قسمت اول
AUD-20220502-WA0055.mp3
16.17M
سخنان مهم استاد مهدی طائب در مورد قالیباف
قسمت دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 با شروع سخنرانی رژیم اسقاطیلی در کنفرانس بین المللی کار سازمان ملل در ژنو، بسیاری از کشورها جلسه رو ترک کردن
🔹تنفر جهانی به این میگن
🏴شهادت مظلومانه
جوانترين شمع هدايت
و نهمين بحرکرامت،
باب المراد ،جوادالائمه ،
حضرت امام محمد تقی (علیه السلام) تسلیت و تعزیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صبح پنجشنبه، بزرگترین آبشیرینکن فراساحلی جهان در سیستان و بلوچستان وارد مدار شد.
مرامنامه اجماع نیروهای انقلاب، ضرورتی فوری و اجتناب ناپذیر
خبرگزاری قم پویا
✍محمدصادق ناطقی
https://www.qomepouya.ir/?p=4074
حرمْشهرِ قم
🔴 تایید صلاحیت شدگان ریاست جمهوری 1- محمدباقر قالیباف 2- سعید جلیلی 3- مسعود پزشکیان 4- علیرضا ز
این خبر غیر رسمی است و هنوز تایید نشده
🔴 آخرین نظرسنجیهای انتخاباتی چه میگویند؟
«ابراهیم شیرعلی» رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) گفت:
🔹یکی از سؤالهای محوری در طرحهای نظرسنجی پیرامون موضوع انتخابات، نرخ مشارکت مردم است.
🔸نتایج موج دوم نظرسنجی ایسپا نشان داد، ۴۴/۴ درصد از شهروندان گفتهاند قطعاً در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت خواهند کرد و ۷/۳ درصد اشاره داشتند به احتمال زیاد در این انتخابات شرکت میکنند.
🔹۲۸/۷ درصد از مردم بیان داشتند به هیچ وجه در این انتخابات شرکت نخواهند داشت و نزدیک به ۱۵ درصد نیز هنوز درخصوص شرکت یا عدم شرکت در انتخابات تصمیم نگرفته و مردد هستند.
#غیررسمی
🔰 نتایج نظرسنجی ۲۱ خرداد صدا و سیما:
قالیباف ۳۱ درصد
جلیلی ۲۴ درصد
پزشکیان ۱۴ درصد
✅سبد رای نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳
1⃣سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی – یادداشت اول
➕سبد رای اصطلاحی است رایج در دانش علوم سیاسی به معنی مجموعه آرای رأی دهندگانی که به طور جمعی و همیشگی به یک حزب، جریان یا صنف خاص رای میدهند.
در حقیقت سبد رای، تعداد آرای یک فرد فارغ از تبلیغات، اجماع و اتفاقات خاص ایام انتخابات است.
در این یاداشت قصد داریم سبد رای هر یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۸ تیرماه ۱۴۰۳ را بررسی کنیم. بسیار واضح است که ما در اینجا قصد پیشبینی نتیجه انتخابات را که به عوامل مختلفی وابسته است را نداریم.
سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی:
🔻او متولد ۱۳۵۰ در شهر فریمان از توابع مشهد است.
پزشک پیشه است و چهار دوره نمایندگی مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد.
قاضیزاده هاشمی، یک سال نائبرئیس اول مجلس بوده و هم اکنون رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران است و از این جهت عضو دولت شهید آیتالله رئیسی محسوب میشود.
🔻او در جریان اصولگرای تعریف میشود و تا سال ۱۳۹۸ در جبهه پایداری فعالیت میکرده و هم اکنون عضو حزب اسلامی قانون است.
سبد رای:
🔻اولین و قابل توجهترین سبد رای دکتر قاضیزاده هاشمی ، با توجه به اینکه اهل استان خراسان رضوی است و چند دوره نماینده مردم مشهد بوده قاعدتاً از مردم استان خودش باید باشد، اما او از این جهت شانس زیادی ندارد، چرا که رأیهای او بین دو همشهری دیگرش یعنی قالیباف و جلیلی تقسیم میشود و او نمیتواند بهره زیادی از این سبد داشته باشد.
🔻قاضیزاده هاشمی سید است و عجیب نیست که جمعیت بیش از ۶ میلیونی سادات در ایران علاقمند باشند او رئیس جمهورشان باشد و البته بجز سادات، همیشه همه مردم ایران ارادت ویژهای به خاندان رسولخدا داشتهاند و لذا سید امیرحسین از این جهت میتواند دارای سبد رای ویژهای باشد.
قابل تذکر است که همه این جمعیت سادات به سن رای نرسیدهاند و یا شاید در انتخابات شرکت نکنند و یا اولویتهای دیگری داشته باشند که میتواند از سبد رای او بکاهد.
🔻اما یکی دیگر از سبدهای رای او، در بین همصنفیهای خودش یعنی جامعه بهداشت، درمان و سلامت کشور است.
پزشکان، پرستاران و کارمندان وزارت بهداشت بیش از ۵۰۰هزار نفرند که با خانوادههایشان میتوانند سبد رای حدود ۲میلیونی را برای قاضیزاده به ارمغان بیاورند؛ اما دکتر قاضیزاده هاشمی از این جهت هم دچار مشکل است چرا که یک پزشک دیگر به نام دکتر پزشکیان و همچین دکتر زاکانی که تحصیلات او هم در زمینه پزشکی هستهای است، میتوانند سبد رای او در جامعه سلامت را با خود تقسیم کنند.
🔻دکتر امیرحسین قاضیزاده هاشمی، تنها نامزد انتخابات از بدنه دولت سیزدهم محسوب میشود، او لازم است در مناظرات انتخاباتی از عملکرد دولت متبوع خود دفاع کند و اگر در این کار توانمند باشد، میتواند یک سبد رأی ویژه در بین مدیران دولتی و همچنین علاقمندان به رئیس جمهور شهید برای خود دست و پا کند.
🔻آقای قاضیزاده هاشمی حدود ۳سال است که رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور است و با توجه به آمار تقریبی ۳۰۰هزار شهید و ۶۰۰هزار جانباز، جامعه آماری تقریبا ۹۰۰هزار خانواری شهدا و ایثارگران سبدی است که به او تعلق دارد. البته به شرطی که این عزیزان از عملکرد او در این مدت راضی باشند.
البته با توجه به سوابق جبهه و ایثارگری و برادر شهید بودن قالیباف، رئیس کنونی مجلس را میتوان رقیب جدی قاضیزاده در این سبد دانست و جای تعجب ندارد اگر یادگاران دفاع مقدس، قالیباف را به قاضیزاده هاشمی ترجیح بدهند و یا رای خود را به سبد جلیلی و زاکانی که آنها هم سوابق ایثارگری دارند، بریزند.
🔻درست است که قاضیزاده هاشمی در جرگه احزاب اصولگرا قرار دارد، اما با توجه به اینکه رقبای حزبی و تشکیلاتی بزرگی مثل قالیباف، زاکانی و جلیلی در میدان حضور دارند، بعید است که احزاب اصولگرا بخواهند به صورت رسمی از امیرحسین قاضیزاده هاشمی حمایت کنند.
📎همانطور که ملاحظه کردید، قاضیزاده هاشمی با این سبد آرا شانس زیادی برای رئیس جمهور شدن ندارد، مگر اینکه در تبلیغات و مناظرات و اتفاقات عجیب و غیرقابل پیشبینی انتخابات او شگفتی بیافریند و پیروز کارزار انتخابات باشد و الله اعلم.
✍محمدصادقناطقی
پایگاه خبری قم پویا
✅سبد رای نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳
2⃣دکتر مسعود پزشکیان – یادداشت دوم
➕سبد رای اصطلاحی است رایج در دانش علوم سیاسی به معنی مجموعه آرای رای دهندگانی که به طور جمعی و همیشگی به یک حزب، جریان یا صنف خاص رای میدهند.
در حقیقت سبد رای ، تعداد آرای یک فرد فارغ از تبلیغات، اجماع و اتفاقات خاص ایام انتخابات است.
در این یاداشت قصد داریم سبد رای هر یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۸ تیرماه ۱۴۰۳ را بررسی کنیم. بسیار واضح است که ما در اینجا قصد پیشبینی نتیجه انتخابات را که به عوامل مختلفی وابسته است را نداریم.
دکتر مسعود پزشکیان:
🔻او متولد ۱۳۳۳ در مهاباد آذربایجان غربی است و در انتهای دهه هفتم عمر خویش است.
او جراح عمومی است و ۴سال وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت اصلاحات بوده است.
پزشکیان ۵ دوره متوالی نمایندگی مردم تبریز در مجلس را با خود یدک میکشد و چهار سال نائبرئیسی اول مجلس شورای اسلامی از سوابق اوست.
مسعود پزشکیان از جهت رویکرد سیاسی یکی از اعضای باسابقه جبهه اصلاحات محسوب میشود.
سبد رای:
🔻پزشکیان آذری زبان است و سبد بزرگ رای او را میتوان در استان آذربایجان غربی و جمعیت آذری زبان کشور جست و جو کرد.
🔻او توانسته است ۵ دوره اعتماد مردم تبریز را به خود جلب کند و لاجرم، تبریز میبایست مرکز آرای پزشکیان باشد.
برخی از آمارهای غیر رسمی جمعیت اقوام ترک زبان ایران را بین ۱۳ تا ۱۵ میلیون نفر تخمین زدهاند و این سبد بیبدیل آرای دکتر پزشکیان است.
🔻البته نامزدهای دیگر نیز بیکار ننشستهاند و برای بدست آوردن قسمتهایی از این سبد رای اقدامات موثری انجام دادهاند.
مثلاً دکتر قالیباف، یک آذری زبان خوش نام، یعنی علی نیکزاد نماینده مردم اردبیل و نائبرئیس اول خود در مجلس را به عنوان رئیس ستاد انتخاباتیاش منصوب کرده است تا بتواند با همراهی او، قسمتی از رای ترکها را جذب کند.
🔻پزشکیان، پزشک است و مدتی وزیر بهداشت بوده، پس باید سبد رای قابل توجهی در بین جامعه ۵۰۰هزار نفری سلامت کشور و خانوادههای آنها داشته باشد؛ البته همانطور که در یادداشت اول گفته شد او این سبد را با قاضیزاده هاشمی و زاکانی شریک است.
🔻سومین سبد رای دکتر مسعود پزشکیان در بین احزاب و جریانهای اصلاحطلب کشور خواهد بود.
آقای پزشکیان تنها نامزد اصلاحطلب این دوره است و قطعا منافع حزبی حکم میکند، همه جریانات اصلاحطلب از او حمایت کنند. او خوب میداند که برای موفقیت در انتخابات میبایست طرفداران ایدئولوژیک اصلاحطلبان، که معمولا تحت تاثیر تبلیغات رسانههای غربی با انتخابات قهر هستند را به پای صندوق های رای بکشاند و سبد رای خود را پر کند.
🔻دکتر مسعود پزشکیان با دو شرط محتمل است که رئیس جمهور ایران شود، اول اینکه اصلاح طلبان را قانع کند که در انتخابات مشارکت پر شور داشته باشند و دوم اینکه رقبای اصولگرایش اجماع نکنند و حاضر نشوند که به نفع یکدیگر انصراف بدهند.
📎البته انتخابات در ایران بسیار پیچیده است و ایرانیان نشان دادهاند که در آخرین لحظات تصمیماتی میگیرند که قابل پیشبینی نیست. والله اعلم
✍محمدصادقناطقی
پایگاه خبری قم پویا