🔷 شروط حماس برای توافق
حماس سه شرط اصلی دارد و هیچ نیازی هم ندارد که در این شرایط از این سه اصل کوتاه بیاید؛
✅ نخست آتشبس، مباله اسرا و پایان جنگ
✅ دوم خروج نیروهای اشغالگر از غزه
✅ سوم ورود غذا و دارو بازسازی غزه.
این سه شرط اصلی و بنیادین فلسطینیها است و بلافاصله پس از پایان مذاکرات کذایی روز پنجشنبه، یکی از اعضای شورای مرکزی حماس هم بر آن تاکید کرد. حسام بدران گفت که هر توافقی که شامل این سه خواسته نباشد، از نظر مقاومت فلسطین مردود بوده و غیر قابل اجرا است!!
eitaa.com/harfetwitti
🔷 نتیجه مذاکرات در قطر👇
۱. مذاکرات پرهیاهو میان فرستادههای امریکا، رژیم صهیونیستی با مصر و قطر در دوحه بدون حضور یا مشارکت حتی یکی از اعضای جنبش حماس روز پنجشنبه برگزار شد.
۲. این مذاکرات بیش از آنکه تلاش برای آتشبس باشد، راهکاری توسط امریکا برای حرکت در مسیری است که بتواند یا مانع از حمله حتمی ایران و محور مقاومت به رژیم موقت شود، یا آنکه زهر آن را بگیرد و در نهایت پیش از آنکه حمله آغاز گردد، با برقراری آتشبس در غزه بخش بزرگی از نیروی رزمی رژیم را که در غزه فعال هستند برای یک نبرد دیگر آزاد کند.
eitaa.com/harfetwitti
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 چند خبر خوب از جلسه رای اعتماد
🍃🌹🍃
🔹جلسه اول رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت برگزار شد و چند نکته قابل اعتنا و البته خرسندساز داشت که برخلاف پیش بینی بدخواهان دولت-مجلس رقم خورد و می تواند شروع مناسبی برای تعامل قوا باشد. مرور می کنیم.
1️⃣ رفتار اخلاقی: برخلاف فضای مجازی که متاسفانه برخی ادبیات رئیس جمهور محترم را به تمسخر گرفتند، مجلس در نهایت ادب و اخلاق با این مساله برخورد کرد. سهو لسان امری طبیعی است و برای هرکسی ممکن است اتفاق بیافتد... رعایت نظم جلسه و عنایت به سخنان رئیس جمهور نیز از نکات برجسته جلسه عصر بود که برخی بی نظمی های جلسه صبح را هم جبران کرد.
2️⃣ برخورد غیرجناحی: نوع واکنش مجلس به نامزدهای پیشنهادی دولت فارغ از هرگونه جهت گیری سیاسی و جناحی بود و این در تمام نطق ها چه موافق و چه مخالف مشهود بود.
3️⃣ نقدهای غیرحیثیتی: نقدهای مخالفان به کابینه صرفا از منظر شاخص هایی بود که پیشتر خود دولت محترم بدان اشاره کرده بود مثل تناسب فرد با برنامه یا ترکیب سازنده نامزدها و غیره. نقد مخالفان اغلب از همین منظر و البته از جهت کارآمدی بود.
4️⃣ حمایت از کلیات: ویژگی دیگر جلسه رای اعتماد مجلس این بود که کلیات کابینه پیشنهادی مورد احترام و اعتنا بود. حتی برخی از مخالف ترین های سیاسی دولت نیز به عنوان موافق کابینه ثبت نام کرده بودند. این ویژگی نیز نشانه خوبی برای همدلی مجلس با دولت است.
5️⃣ برخورد صادقانه: رئیس جمهور خیلی صادقانه با نماینده ها سخن گفت؛ بدون طعنه و یا خدای نکرده از موضع بالا و متکبرانه. پزشکیان تاکید کرد وزرای پیشنهادی را دوست و همراه خود بدنید و آنکه ایراد بیشتری دارد را بیشتر کمک کنید تا نقص های خود را برطرف سازد.
eitaa.com/harfetwitti
📸 مالک بازی همستر با سرمایه گذارا به مشکل خورده و زده زیر همه چی٬ حالا سرمایه گذارام کشیدن کنار و همستر در آستانه ورشکست شدنه!
همستر پروژه مشترک چندین سرویس جاسوسی برای کشاندن مردم ایران به تلگرام و مهندسی انتخابات از طریق تلگرام در ایران بود. حالا که به نتایج دلخواه رسیدن ،پروژه هم تاریخ مصرفش تمام شد و پرونده اش بسته شد....
eitaa.com/harfetwitti
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 با توجه به تحولات اخیر در سرزمینهای اشغالی و تلاشهای جاری برای برقراری آتشبس نکات زیر ارائه میشود:
🍃🌹🍃
1⃣ سران رژیم صهیونیستی بویژه نتانیاهو با وجود حضور نمادین در مذاکرات آتش بس، با ارائه شروط غیرقابل اجرا عملا مانع توقف جنگ و کشتار جمعی مردم غزه شدهاند. سران صهیونیستی با ژست صلحطلبانه در واقع بدنبال ایجاد انسجام داخلی و خرید زمان برای بقا و به نفع رئيس این رژیم هستند.
2⃣ تلاش ظاهری کشورهای غربی بخصوص آمریکا برای توقف درگیریها و آتشبس عمدتا مصرف داخلی و یا انتخاباتی داشته، بنظر میرسد تاکتیکی است برای کمک به رژیم اشغالگر و مدیریت تبعات گسترش بحران در منطقه برای این رژیم. مقصرنمایی حماس برای تحقق نیافتن آتشبس در همین چارچوب قابل تحلیل است.
3⃣ درحالی که اقدام تروریستی اسرائیل در به شهادت رساندن نخست وزیر پیشین فلسطین در قلمرو جمهوری اسلامی ایران با مجازات حتمی رو به رو خواهد شد، اما دولت ایران با لحاظ شرایط و مصالح مردم ستم دیده #فلسطین، آماده حمایت از آتش بس مورد توافق حماس است.
4⃣ اقدامات تنبیهی اخیر نیروهای مقاومت در قلب فلسطین اشغالی از جمله تلآویو، در نوع خود کمسابقه بوده، مناسب است در اطلاع رسانی و انتشار اخبار آن مورد توجه ویژه قرار گیرد.
eitaa.com/harfetwitti
القدس العربی (انگلستان): نشانههای رویارویی همه جانبه:
ایران و روسیه در کشمکشی فزاینده با غرب
۱- در بحبوحه وقایعی که در جهان رخ می دهد، دو موضوع وجود دارد که از نظر سیاسی و نظامی به یکدیگر مرتبط هستند و عبارت اند از اینکه پاسخ روسیه به اوکراین و غرب و همچنین واکنش ایران به اسرائیل و در ورای آن به غرب چگونه خواهد بود؟ ما در واقع با یک رویارویی همه جانبه میان دو قطب و کشورهایی که در مدار آنها قرار دارند، مواجه هستیم، هر چند به نظر می رسد که این درگیریها ماهیت دوجانبهای دارند. تمام اینها اتحادهای آتی و ابعاد آن را بیشتر مشخص میکند.
۲- باور رایج این است که اسرائیل نمیتواند اسماعیل هنیه را بدون هماهنگی قبلی با آمریکا ـ اگر نه در سطح کاخ سفید بلکه در سطح اطلاعاتی (سازمان سیا یا سازمان اطلاعات نظامی) ـ ترور کند؛ زیرا این ترور در زمانی صورت گرفت که کشورهای غربی با آگاهی از تحولات آتی، به میزان قابل توجهی نیروی نظامی خود را در شرق مدیترانه و دریای سرخ تقویت کردند. هم زمان اوکراین نمیتواند بدون هماهنگی قبلی با ناتو به منطقه کورسک روسیه حمله کند.
۳- آیا روسیه و ایران به اوکراین و اسرائیل پاسخ خواهند داد؟ بله، پاسخ در کار خواهد بود بلکه پاسخی راهبردی و قدرتمند خواهد بود و ممکن است یک غافلگیری ویژه باشد، به همین علت به تعویق افتاده تا هوشمندانه برای آن برنامه ریزی شود و تاثیر قابل توجهی داشته باشد. در این راستا به نظر میرسد ترور اسماعیل هنیه و حمله به کورسک تحقیر محور به اصطلاح جدید در حال رقابت با غرب از سوی کشورهای غربی است؛ چرا که غرب در انجام ضربات عمیق نمادین در مقابله با دشمن و تضعیف آن در مقابل شهروندان و افکار عمومی بین المللی بسیار متخصص است. در اینجا میتوان از کتاب «بازگشت تاریخ و پایان رویاها» به قلم متفکر آمریکایی رابرت کگان نام برد. او در کتاب خود خواستار محاصره کشورهایی مانند ایران، روسیه و چین و ضربه زدن به وجهه آنها در برابر افکار عمومی جهان شد تا جایگاه خود را از دست بدهند.
۴- ممکن است پاسخ روسیه و ایران به زودی در یک روز یا با فاصله چند روز صورت بگیرد تا پیام یکپارچگی محور ضد غرب ارسال شود. مسئله نگران کننده این است که پاسخ روسیه و ایران به اوکراین و اسرائیل و در روای آنها تمام غرب به پاسخهای پشت سر هم کشیده شود و در این صورت امور احتمالا به سمتی جنگی منطقهای سپس بین المللی پیش برود. به ویژه اینکه اوضاع در دریای چین به علت حمایت پنتاگون از تایوان و آغاز محاصره نظامی خاموش این جزیره از سوی پکن متشنج است.
۵- به طور کلی چنین رویدادهایی در راستای تسریع شکل گیری نقشه ژئوپلیتیکی ائتلافهایی عمل میکنند که مسیر جهان فردا را کنترل میکنند؛ زیرا به واکنش ایران و روسیه باید به عنوان پاسخی فراتر از پاسخ به اسرائیل و اوکراین و به عنوان پاسخی به غرب نگاه شود.
eitaa.com/harfetwitti
الجزیره (قطر): پوتین در آذربایجان چه میکند؟
۱- به نظر میرسد پوتین به خوبی تاریخ را مطالعه میکند و میداند واشنگتن در هرگونه عدم توازنی در حیاط خلوت روسیه احتمالا «رخنه دفرسوار» پیدا میکند. چه برسد به اینکه موضوع به منطقه دریای خزر مربوط باشد که آمریکا آرزوی آن را دارد که در آن حضور خود را تثبیت کند؛ زیرا این منطقه مملو از منابع انرژی است و موقعیتش برای ایجاد مانع در برابر بلندپروازی پوتین، ضربه زدن به طرح «کمربند-جاده» چین و محاصره ایران راهبردی به حساب میآيد.
۲- «رخنه دفرسوار» عملیات اسرائیل است که در مرکز کانال سوئز در سال ۱۹۷۳ در جنگ اکتبر صورت گرفت. هنگامی که هواپیمای شناسایی آمریکایی SR-71 در 13 اکتبر 1973 به حریم هوایی مصر نفوذ کرد و تمام جبهه نبرد را تحت پوشش قرار داد، آژانس اطلاعاتی آمریکا دادههای مهمی را برای تلآویو مربوط به آنچه «رخنه دفرسوار» شناخته میشود فاش کرد. این نفوذ به حریم هوایی مصر باعث شد اسرائیل به تصاویر هوایی دقیق و اطلاعاتی در مورد مساحت کامل میان ارتش دوم و سوم دست یابد. این امر راه را برای اجرای عملیات «رخنه دفرسوار» هموار کرد.
۳- مسئله به شراکتها یا تفاهمهایی که میان دو کشور [روسیه و آذربایجان] رخ داده است مربوط نمیشود، بلکه به خود این سفر و خوانش آن در دو سطح سیاسی و راهبردی مربوط میشود، به ویژه اینکه پس از آن رخ داد که روسیه احساس کرد ایروان خلاف جهت کشورهایی پیش میرود که قبلا بخشی از اتحاد جماهیر شوروی سابق بودند.
۴- منطقه قفقاز به مثابه حیاط خلوت روسیه به شمار میروند. از اینرو، پوتین نیاز دارد تمام حفرههایی را بپوشاند که میتواند جنجالی برای این کشور به وجود آورد، در حالی که امروز درگیر جنگی شدید در اوکراین است.
۵- ایروان باور دارد مسکو این کشور را در برابر باکو تنها گذاشت، از این رو ارمنستان گزینه رفتن به سمت غرب را اتخاذ کرد و با برگزاری رزمایش «شریک عقاب ۲۰۲۴» با آمریکا روسیه را تحریک کرد. این تحول روند جدید و کیفیت نزدیکی ایروان با غرب را بازتاب میدهد که شدیدا به ضرر روابط تاریخی با روسیه است.
۶- مسکو به این سفر نیاز دارد تا پس از جدایی از ایروان در مسیر تحکیم روابط خود با باکو فراتر برود و بر این باور است که این سفر ممکن است راه را به روی آمریکا در راستای بهره برداری از خصومت میان باکو و تهران ببندد و اجازه سوء استفاده از رخنه دفرسوار جدیدی را به این کشور نمیدهد؛ چرا که این کشور [آمریکا] از طریق شریک خود اسرائیل که روابط تاریخی بسیار خوبی با آذربایجان دارد، حضور خود را تقویت میکند. بزرگترین پایگاه جاسوسی نظامی اسرائیل در مرز ایران در خاک آذربایجان قرار دارد و باکو یکی از بزرگترین واردکنندگان تسلیحات اسرائیلی محسوب میشود.
۷- این شکافی که پوتین برای پر کردن آن تلاش میکند به نیت مسکو برای باز کردن مسیر همگرایی میان ایران و آذربایجان نیز مرتبط است. بهبود روابط میان دو کشور تأثیر مثبتی بر اتحاد سه جانبهای خواهد داشت که اخیرا به ضرر سوریه میان ترکیه، ایران و روسیه ایجاد شده است. رابطه خوب رجب طیب اردوغان و پوتین، مسیر پوتین را به سمت باکو هموار کرد و در تلاشی جدی برای دور زدن منافع آمریکا در منطقه، مسیر باکو به تهران را نیز هموار میکند.
eitaa.com/harfetwitti
❌ تفاوت نگاه فردوسیپور و یک خارجی درباره ایران
⬅️فردوسیپور:امکانات و زیرساختهای ایران نامناسب و کمه😐😏
ژوزه مورایس پرتغالی:اگه بپرسی ایران کشوری جهان سومی هست؟به نظرم نیست
در ایران منابع زیاد و آدمای باهوش زیادی دارید،دانشگاههای خوبی دارید،ایران واقعا کشور فوقالعادهایست.
eitaa.com/harfetwitti
📝 وفاق دو طرفه
🔻رای اعتماد به کل کابینه دکتر پزشکیان نشان دهنده ایجاد وفاق دو طرفه در دولت و مجلس بود و باید این را به فال نیک گرفت که از نشانه های بلوغ سیاسی ترجیح منافع ملی بر منافع حزبی است.
🔸اکنون سلایق مختلف میتوانند نماینده خود را در این کابینه ببینند و به آینده این دولت امیدوارتر شوند، البته این به معنای کنار گذاشتن وظایف مجلس در نقد و نظارت بر اعضای کابینه نیست، اما پرهیز از مواضع آتشین حزبی نیاز مبرم امروز جامعه است، جامعهای که با مشکلات متعدد اقتصادی و مدیریتی مواجه است و خسته از دعواهای بیحاصل جناحی میباشد.
🔺اکنون افکار عمومی با مشاهده مباحث مجلس و بررسی کارنامه وزرای کابینه و در نهایت رای اعتماد به همه آنها، بارقههایی از امید در آن ایجاد شده و از این بابت باید خدا را شاکر باشیم، هرچند هستند افرادی از جناحین معروف سیاسی که زمینه تندرویهای خود را کمرنگ دیده و لب به اعتراض گشوده باشند.
eitaa.com/harfetwitti
🚨رسانه NBC :
☢پس از انحلال شوروی تعداد 5 عدد کلاهک هستهای از کشورهای استقلال یافته مفقود شد و هرگز پیدا نشد
یاد گم شدن دکل نفت افتادم🤣
بیشوخی یعنی این ۵ کلاهک کجارفتن🤔😁
eitaa.com/harfetwitti
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹#🔺 اگر خواستید تمدنی رو نابود کنید این ۳ کارو انجام بدید!
eitaa.com/harfetwitti
🔷 برآورد مقامات وزارت دفاع آمریکا در گفت وگو با نیویورک تایمز:
1- ارتش اسرائیل هر آنچه را که میتوانست از طریق نظامی در غزه به دست آورده است و بیش از این تحقق چیز دیگری ممکن نیست.
2- احتمال تضعیف حماس به شکل قابل توجهی کاهش یافته است. امکان بازگردانی گروگانها از طریق عملیات نظامی ممکن نیست.
3- ارتش اسرائیل تلاش کرد تا شبکه تونلی در غزه را از بین ببرد، اما شکست خورد.
4- شبکه تونلها ثابت کرد که بزرگتر از میزان پیشبینی اسرائیل است و همچنان برای حماس کار میکند.
5- دیپلماسی تنها راه ممکن برای اسرائیل برای بازگردانی گروگانهاست.
#حرفـتوییتی
eitaa.com/harfetwitti