🔺تصویر اول؛ #سارا_اِوِرارد:
دختر ۳۳ سالهی انگلیسی
توی یکی از خیابانهای جنوب لندن به خونه برمیگشت. توسط افسر پلیس و به دلیل نقض محدودیتهای کرونایی بازداشت و سوار ماشین میشه.
افسر پلیس سارا رو میدزده، بهش تجاوز میکنه، با کمربند خفش میکنه و بعد هم آتیشش میزنه! (منبع: گاردین)
🔺تصویر دوم؛ #مهسا_امینی:
دختر ۲۲ سالهی ایرانی
توی یکی از خیابونهای شمال تهران و به دلیل پوشش نامناسب بازداشت میشه، به مرکز پلیس منتقل میشه. همون روز و در مرکز پلیس ناگهان روی زمین میافته، بعد از چند دقیقه نیروهای امدادی میرسن و مهسا به بیمارستان منتقل میشه. اما نهایتا فوت میشه.
◽️با اینکه داستان حادثهی سارا و مهسا زمین تا آسمون فرق میکنه ولی فرض میکنیم زبونملال هر دو حادثه یهجور بوده.
🔺میدونین چی جالبه؟؟
تعداد دفعات تکرار اسم سارا و مهسا
در سایت بیبیسی:
◽️کلمهی «مهسا امینی»: ۵۴۰۰ بار
◽️کلمهی «سارا اورارد»: ۴۰ بار
◽️کلمهی «mahsa amini»:ـ ۸۵۰۰ بار
◽️کلمهی «Sarah everard»:ـ ۱۵۰ بار
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔹حرف حساب.
هدایت شده از 🌸 دو کلمه حرف حساب 🌸
https://eitaa.com/harffe_hesab
حضور در کانال حرف حساب.
یعنی اینکه: هر روز میدانم
🔹 در کشورم چه خبره.
🔹در منطقه و جهان چه خبره.؟
🔹دشمنان چه برنامه هائی دارند.،
🔹آخرین تحلیها در مورد شرایط کشور چیه؟
🔹راهکار مقابله با دشمن چیه؟
🔹موضوع سخنرانی امروز چی باشه؟
🔹 پس دوستان خود را به کانال حرف حساب دعوت کنید.
جهاد تبیین را جدی بگیریم.
🌺🌺🌺
🔻قطع گاز بیش از ۸۰۰ سازمان و مراکز دولتی و عمومی
مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران:
🔹از حدود بیش از ۷۲ هزار پایش مصرف گاز انجامشده تاکنون، بیش از ٦٣٠٠ مورد اخطار قطع گاز، ۸۴۱ مورد قطعی گاز و ۸۰۲ سازمان از ورود به داخل سازمان، ممانعت به عمل آوردهاند.
🔹در صورت ادامه این روند، ضمن برخورد با دستگاه مورد نظر، اسامی این دستگاهها اعلام خواهد شد.
___
🔹حرف حساب.
🌎🌎🌎
🔴 پيشنهاد عربستان به ايران: سرنوشت عوامل اينترنشنال به ما ارتباطی ندارد، ما را هدف قرار ندهيد
🔹 بنابر ادعای برخی رسانهها، شنیدهها درباره پیام برخی کشورهای عربی و اروپایی به ایران، احتمال استرداد برخی اعضای اپوزیسیون ایران در قبال عدم اقدام تلافی جویانه تهران، فرانسه، انگلیس، آلمان، عربستان، امارات و ترکیه با ارسال پیامها و واسطههایی در جهت گریز از عوامل تجزیهطلب و تحت حمایت این چند دولت، پیشنهادات مختلف و اطلاعات قابل توجهی را برای جلب رضایت ایران، مطرح و به اشتراک گذاشتهاند.
🔹 ادعا شده است که محور اصلی و عمده، معامله بر سر اعضای اپوزیسیون و مخالفان در برابر گذشت ایران از عملیات آشکار و پنهان در خاک این کشورهاست.
🔹 همچنين عربستان از طريق يكی از كشورهای عرب نزدیک به ايران پيام داده كه عملكرد اينترنشنال را به پای ما ننويسيد و سرنوشت عوامل اين شبكه برای ما اهميتی ندارد.
🔹 اين پيام حاكی از آن است كه اعراب به ايران مبادله عوامل اين شبكه و يا خريد شبكه اينترنشنال را به ايران دادهاند.
🔹 همه اين پيشنهادات در قبال هدف قرار ندادن عربستان توسط ايران بوده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔹حرف حساب.
🌎🌎🌎
💬 پروژه بزرگ حذف ایران از نقشه ترانزیتی منطقه چیست؟
تعاملات مهم و جاری حوزه ترانزیت در مناطق مختلف آسیای مرکزی و غرب آسیا، گویای اجرای پروژه کشورهای غربی برای حذف ایران از تعاملات ترانزیتی در منطقه است.
امامعلی رحمان، رئیس جمهور تاجیکستان اخیرا سفری دو روزه به پاکستان داشته و با شهباز شریف، نخست وزیر این کشور، دیدار و گفتگو کرد. پیش از این و در یک سال اخیر نیز در چند نوبت، دیدارهای دوجانبهای بین رحمان و شریف در حاشیه اجلاس های مختلف در قزاقستان، ازبکستان و مصر برگزار شده بود. در روند این جلسات مسائل زیادی از قبیل وضعیت افغانستان، مقابله با تروریسم و افراط گرایی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و مسائل منطقه ای تبادل نظر شده بود اما به نظر میرسد مهم ترین مسئله مطرح شده بین تاجیکستان و پاکستان که در تمام جلسات طرفین مورد بحث واقع شده و در سفر اخیر رحمان به اسلام آباد مورد توافق قرار گرفت، “دسترسی تاجیکستان به بنادر کراچی و گوادر در جنوب پاکستان” است.
🔹در این سفر حدود هشت سند همکاری در حوزه های علمی، اقتصادی و امنیتی به امضاء رسید که مهمترین آنها را میتوان دو عنوان ذیل دانست:
۱- توافقنامه ترانزیتی بین تاجیکستان و پاکستان.
۲- تفاهمنامه بین خدمات گمرک در مورد سازماندهی تبادل الکترونیکی دادهها.
موضوع درخواست رحمان از شریف برای دسترسی تاجیکستان به بنادر پاکستان، مدت کوتاهی است که توسط وی مطرح شده و آنچنان مورد توجه واقع نشده بود. اما با رقم خوردن تعاملات جدید در منطقه، به نظر میرسد طرحی جدی در این مورد در دستور کار باشد.
از سوی دیگر در روزهای اخیر گفتگوهایی میان مقامات ازبکستان و پاکستان و سفر هیئتی از مسئولین گمرک پاکستان به ازبکستان به منظور بررسی و اجرایی کردن طرح “خط ریلی برای اتصال آسیای مرکزی به پاکستان” با ساخت کریدور ریلی «ترانس افغان» صورت گرفته است.
بر اساس گزارش های متعدد، انتظار میرود این راهآهن ظرفیت جابجایی تا ۲۰ میلیون تن بار را در سال داشته باشد و پس از بهرهبرداری، مدت زمان سفر کالاهای ترانزیت از ازبکستان به پاکستان را از ۳۵ روز به ۳ تا ۵ روز کاهش دهد. طول این خط راه آهن ۵۷۳ کیلومتر برنامه ریزی شده و مدت زمان ساخت آن تقریباً پنج سال است.
در همین حال تعاملات مهم و جاری دیگر در منطقه آسیای مرکزی و غرب آسیا را مرور میکنیم:
الف- همکاری نزدیک پاکستان با ترکیه در حوزه نظامی مثل توافق خرید ناو جنگی از ترکیه و هم افزایی منطقهای این دو کشور در مسائل امنیتی و اقتصادی.
ب- وجود گزارشهایی مبنی بر چشم دوختن چین به منطقه آسیای مرکزی از بُعد اقتصادی و سرمایه گذاری بر روی کریدورهای ترانزیتی مثل «کریدور میانی» و «کریدور ترانس افغان» که مسیرهای صادرات کالا و واردات انرژی به چین را تسهیل میکند.
ج- چشم انداز اقتصادی چین به همکاری با کشورهای حاشیه خلیج فارس خصوصا عربستان سعودی.
د- حضور و برنامه ریزی سنگین عربستان سعودی و امارات در آسیای مرکزی با هدف انزوا و حذف نفوذ ایران در این منطقه که شامل سرمایه گذاری بر روی پروژه های راهبردی در این منطقه نیز میگردد.
ه- توافق امارات با قرقیزستان برای اعطای زمینی به مساحت ۳۰۰ هزار متر مربع در منطقه اقتصادی کیزاد در ابوظبی به منظور گسترش تجارت با آسیای مرکزی.
و- ابتکارات اردوغان در آسیای مرکزی نظیر «سازمان کشورهای ترک زبان» و «کریدور میانی».
ز- حمایت و سرمایه گذاری اتحادیه اروپا بر روی پروژه های بزرگ این منطقه و طرح «کریدور میانی».
ح- حضور فعالانه آمریکا و تحریک و تطمیع کشورهای آسیای مرکزی برای گسستن ارتباط اقتصاد سنتی آنها با روسیه.
در نظر گرفتن این موارد که به طور اختصار به آنها اشاره شد، نشانگر این مطلب است که پروژه بزرگی برای ایجاد یک ساختار ترانزیتی در منطقه با حذف ایران در دستور کار قرار گرفته است که در خط شرق-غرب، چین را به ترکیه و سپس اروپا متصل میکند و در خط شمال-جنوب آسیای مرکزی را به بنادر کراچی و گوادر و آبهای آزاد متصل میکند.
بدیهی است که موانعی جدی بر سر اجرایی شدن این خطوط ترانزیتی موجود است اما با در نظر گرفتن انفعال و سستی موجود در داخل کشورمان برای تکمیل خطوط ترانزیتی مهم داخلی (شمال-جنوب از چابهار تا سرخس و شرق-غرب) و تداوم این وضعیت ناگوار، شاهد کاهش جدی نقش ایران در تجارت جهانی و خنثی سازی جایگاه ژئوپلیتیک این کشور در منطقه خواهیم بود.
🔹حرف حساب.
به وصل خود دوایی کن دل دیوانه ما را...
۹ روز مانده تا سالگرد #جان_فدا
#فاخته_120
#بسم_الله_قاصم_الجبارین
#اقتدار_پایدار
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔹حرف حساب.
📍 پیامرسانهای داخلی به یکدیگر متصل میشوند
وزیر ارتباطات:
🔹تلاش میکنیم تا دهه فجر و نهایتا تا پایان سال تمام پیامرسانهای داخلی به هم متصل بشوند.
🔹تحقق شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع اینترنت نیست، اینترنت نه تنها قطع نمیشود بلکه سرعت آن افزایش پیدا خواهد کرد.
🔹امیدواریم با مزیتهایی که ایجاد میکنیم مردم به سمت پیامرسانهای داخلی سوق پیدا کنند.
🔹حرف حساب.
هدایت شده از کانال خبر و تحلیل
recording-۲۰۲۲۱۲۲۲-۱۲۳۶۴۷.mp3
16.74M
❇️ سخنان جذاب و کاربردی حاج حسین یکتا در جمع طلاب و روحانیون مدرسه علمیه معصومیه قم .👆👆
تحلیلی متفاوت از مسائل جنگ ترکیبی از نگاه مکتبی . 👆
پ ن؛
خدا حفظش کند حاج حسین یکتا انصافا جمع بندی بسیار عالی از صحنه داشتند بنظرم باید چند بار با دقت گوش دهیم و آنرا منتشر کنیم.
ظاهرا توصیفی شاعرانه است اما نه در واقع
کدهای بسیار دقیقی را اشاره میکند که توجه به این کدها و تکرار و تذکر آنها غفلت زدایی و لازم و ضروری است.
#لبیک_یاخامنه_ای
#اعلام_آماده_باش
#غفلت_زدایی
❤️#سلام_امام_زمانم
سلام بر تو
ای یگانه دوران و ای همنشین تنهایی!
سلام بر تو
و بر روزی که جهان
با قدومت آباد خواهد شد.
السَّلامُ عَلَیکَ أیُّها الإمامُ الفَرِیدُ...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_
🔹حرف حساب.
هدایت شده از ا. پازکیان
✍️دکتر اسدا... پازکیان،پژوهشگر مسائل سیاسی بین المللی
🎲نقدی بر تحلیل استادم دکتر مطهر نیا در خصوص پرونده برجامی ایران و غرب
استاد گرانقدرم،دکتر مهدی مطهر نیا،از اساتید ممتاز رشته علوم سیاسی،و آینده شناسی ،در مصاحبه با خبرنگار، خبر آنلاین ،مطرح شدن،مجدد مباحث برجامی را ، بخاطر اجباری می داند که بالا سر جمهوری اسلامی ایران ،وجود دارد.
این گونه موضعگیری و تحلیل از چند جهت قابل نقد و بررسی است.که در ذیل به آن اشاره می نمایم:
اولا:صحبت از حرکت کردن به سمت یک پرونده مشترک، در نظام بین الملل(international system) ،نیاز به یک اراده مشترک (Common will) دارد.وکشف این اراده ،صرفا از روی رفتار ظاهر بازیگران و دولتهای ،درگیر آن پرونده درست و منطقی نیست.
در حالیکه ،بنظر می رسد ،استاد دانشمندم،دکتر مطهر نیا ،صورت ظاهری ،رفتار دولتها را ملاک ارزیابی و قضاوت خویش قرار داده و نتیجه گیری ایشان ،در این راستاست .
ثانیا:موارد مرتبط با امنیت بین الملل(تسلیحات متعارف و غیر متعارف دولت ها :Conventional and unconventional weapons) ،(تاثیر گذاری و پتانسیل دولت ها در نظام بین الملل :Impact and potential) ،(همفاز بودن و غیر همفاز بودن نظام بین الملل با کشورها:Being in phase and out of phase) ،(نگاه منشور سازمان ملل متحد به دولت مد نظر :Statute) و....طوری تعریف و سیاستگذاری شده اند ،که به له(نفع)برخی کشورها و بر علیه(ضد) برخی کشورهای دیگر هستند.
فلذا،به تعبیر انگلس ،اندیشمند مارکسیست ،جلوی ساختار و جامعه نمیتوان ایستاد.حال چه برسد ،ساختار و جامعه ای،مثل سازمان ملل متحد که بنا به مولفه ها و عناصر شکل گیریش ،مثل کنفرانس یالتا،کنفرانس پوتسدام،کنفرانس مسکو ،کنفرانس تهران ،اصلا با هدف تقویت و کمک به برخی دولتها،و له کردن و تخریب برخی دولتهای دیگر مثل ایران شکل گرفته اند.
اما سوال :استاد گرانقدرم ؟
شما جامعه شناسان ،که قائل به تاثیر گذاری ،(عاملیت انسانی :Human agency) در شکل دادن به تحولات جامعه هستید،چگونه در تحلیل رفتار دولتها و سازمانهای بین المللی ،نقش این تاثیر گذاری ها را ندیده و از کنار آن به سادگی عبور میکنید.
ما به تعبیر استاد فقید ،و گرانقدر دکتر ابومحمد عسگر خانی ،رویه صلح آمیزمان ،به علت ،کثرت الحاق ،به معاهدات،کنوانسیون ها ،پروتکل های بین المللی صلح آمیز ،بر هر وجدان منصفی آشکار است.
اما به علت کثرت حضور ،صهیونیست ها در سازمان ملل متحد و در کل سازمان های بین المللی ،طبیعی است خواست و اراده صهیونیست ها ،محور حرکت سازمان های مذکور باشد.بدیهی است ما به علت« برساخته های عقلانی خودمان »از وضعیت موجود ظلمانی ،در سطح نظام بین الملل،نخواهیم ،به ساختاری تمکین کنیم ،که هر عقل سلیمی ،از این ساختار گریزان است.
البته باید گفت :«این ساختار ظلمانی نظام بین الملل»می خواهد ، دولت ها و کشورهای مستقلی چون: جمهوری اسلامی ایران را مقید و مجبور به حرکت در چارچوب دو محور نماید.
✓ملحق شدن به فرآیند موجود :که مترادف با نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پذیرفتن(قواعد آمره:jus cogens) ساختار جهانی تعریف شده از جانب صهیوناکراسی جهانی(حاکمیت صهیونیست ها در نظام بین الملل)،که شما استاد گرامی و همفکرانتان،در سنت سیاسی حسین بشیریه به آن معتقدید.(چون بشیریه استاد اعظم این نحله،فکری نیز تنها راه شکل گیری امنیت پایدار،مطلق و مفید در ایران و توسعه سیاسی-اقتصادی کشورمان را دموکراتیزه شدن ایران:یا به عبارت صریحتر آمریکایی کردن ایران می داند.)
✓گریز از الحاق و ادغام : که باز هم بطور طبیعی و هم تفسیر شما استاد گرانقدرم ،مترادف (:هزینه و خسارت
(Cost and damage
برای ایران است.
در پایان باید محضرتان تقدیم نمایم:
✓نظام بین الملل و کلیه عناصر دخیل در آن :چه به لحاظ شکلی و چه ماهیتی (Nature and form) ،کاملا غربیست و عقلانیت ایجاب می کند ما نیز :بازیگری متناسب با ،چیدمان :مهرهای شطرنج (Chess pieces) در این نظام ناعادلانه، بنماییم .
چون :مکتب تحصل و یا همان مکتب تجربه «School of experience and education» به ما آموخته است،غرب در برابر مقاومت و پایداری و کنشگری استراتژیک مبتنی بر قواعد بازی ها ،در نهایت عقب نشینی می کند.
نمونه کوچک:
جنگ اکراین ،که تمام غرب پشت سر اکراین ایستاد با یک فاز عملیاتی مشترک ،اما در نهایت به علت وجود محذورات(کمبودها) میان جبهه متحد غرب در برابر روسیه شکاف افتاد.
مثال دیگر:
جبهه مقاومت در فلسطین ،لبنان،سوریه ،عراق ،و....که به علت همین کلمه مقاومت ،توانسته ،دستاوردهای خوب و قابل قبولی را داشته باشد.حال آنکه همین محور در گذشته ،به علت توانمندی های ناچیز ،دستاوردی نداشت.