🔴 رشد ۲۸ درصدی صادرات ایران به اوراسیا
🔹نگاهی به آمارها نشان میدهد طی ۹ ماهه ۱۴۰۱ حجم صادرات ایران به اوراسیا حدود ۲ میلیارد و ۵۱۲ میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۸ درصدی داشته است.
🔹 همچنین به لحاظ وزنی نیز صادرات ایران طی این مدت رشد ۲۰ درصدی داشته و از ۲ میلیون تن به ۲.۵ میلیون تن رسیده است. اما در همین مدت میزان واردات ایران از اوراسیا به لحاظ وزنی از ۲.۹ میلیون تن به ۲.۱ میلیون تن رسیده و به لحاظ ارزش نیز از یک میلیارد و ۲۸۹ میلیون دلار به یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون دلار رسیده که حکایت از کاهش ۲۶درصدی در وزن و کاهش ۲.۳ درصدی در ارزش دارد.
🔹حرف حساب.
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدعیه روح مهسا امینی رو احضار کرده و باهاش حرف میزنه 😐😐
واقعا پدرسوخته بازی رو به حد اعلا رسوندید شما براندازا
چه نیایش عجیبی.
🌹شهید نوجوان ۱۶ ساله که مثل یک عارف پخته ۷۰ ساله با خدا مناجات کرده :
🔹 خدایا ! تو با بندگانت نسیه معامله می کنی و گفتی: ای بنده، تو عبادت کن، پاداشش نزد من است در قیامت...
🔸 اما شیطان همیشه نقد معامله کرده با بندگانت و می گوید: گناه کن و در عین حال مزه اش را به تو می چشانم..!
🔹 پس خدا! برای خلاصی از این هوس ها، تو مزه عبادتت را به من بچشان که بالاترین و شیرین ترین مزه هاست...!
🔸شهید محمود رضا استاد نظری
ولادت : ۱۳۴۸/۲/۱۱ تهران
شهادت : ۱۳۶۴/۱۱/۲۴
عملیات والفجر ۸ - فاو گردان حمزه لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص)
🔹 نثار روحش صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🔹حرف حساب.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 سپاه پُرافتخارترین نهاد ملی
🔺رهبر انقلاب: یک معیار سنجش وضعیّت برای هر سازمانی این است که ما موفقیتهای آن مجموعه را با ناکامیهای آن مجموعه بسنجیم. به نظر بنده سپاه یکی از پُرافتخارترین مجموعهها است.
🔹حرف حساب
✍دکتر اسدا... پازکیان ،پژوهشگر مسائل سیاسی و بین المللی
🎓خطر اینجاست ،با چشمان باز حرکت کنیم.
تجزیه ایران یکی از آرزوهای همیشگی گروهکهای تروریستی و تجزیه طلب داخلی و خارجی است. ایرانی تکهتکه شده، رها و بدون قدرت. مانند لشگری که دستهایشان را در هم فشردهاند و حالا میخواهند برای نابودی آنها از هم جدایشان کنند.
در کتاب ،گراهام فولر ،با عنوان «قبله عالم»،از قول یکی از مأموران سازمان سیا ، میخوانیم :
«در طول مدتی که این مامور در منطقه خاورمیانه بوده ،یکی از محورهای حضور سیزده ساله اش،شناخت ژئوگرافی،دموگرافی و مورفولوژی کشورهای خاورمیانه بوده است.به شکلی که مانند مردمان کشورهای عضو خاورمیانه ،باهمان زبان و گویش،با همان دین و مذهب زیسته ،وافتخار او و افرادی مثل وی ،شکل دادن ،به مرزهای،موزائیکی،خاورمیانه بوده است.تا آنجا که از نظر این جاسوس ،اگر حتی دول استعمارگر از این منطقه بروند ،تا پنجاه سال آتی این دولت-کشورها روی صلح ،ثبات و خوشی را نخواهند دید.»
در اینجاست که میتوان با کلید واژه های چون :«تجزیه ،درگیری،تنش » در ادبیات استعماری نگریست.
تجزیه ایران یکی از آرزوهای همیشگی گروهکهای تروریستی و تجزیه طلب داخلی و خارجی است. ایرانی تکهتکه شده، رها و بدون قدرت. مانند لشگری که دستهایشان را در هم فشردهاند و حالا میخواهند برای نابودی آنها از هم جدایشان کنند.
روزهای بعد از انقلاب «تجزیهطلبی در ایران»، شکل و شمایل دیگری به خود گرفت. چراکه پیش از جمهوری اسلامی، حکومتهای وقت با انعقاد «ترکمنچای«، «گلستان»، «آخال«، «پاریس» و این قبیل قراردادها، هرآنچه تجزیهطلبان داخلی یا خارجی میخواستند را روی سینی پر از برگ گل و گلاب، دو دستی و با احترام تقدیم آنها میکردند.
جدا شدن بالغ بر ۳.۵ میلیون کیلومتر مربع در کمتر از ۲۰۰ سال گذشته از خاک ایران گواه این چند خط است. بررسیها نشان میدهد این میزان از تجزیه یک کشور، در تاریخ ایران و حتی جهان بیسابقه است.
روی کار آمدن حاکمیتی که حفظ تمامیت ارضی از مهمترین مولفهها و سیاستهای آن به شمار میرفت، باعث شد گروهکهای تجزیهطلب روزهای سختی را آغاز کنند. از این روی، در مدت کوتاهی بعد از بهمن ۵۷ فعالیتهای تجزیهطلبانه در قالب گروههای متعددی با هدف اعلام استقلال از خاک جمهوری اسلامی ایران کلید خوردند.
بیش از چهل سال از انقلاب و تلاشهای زیرزمینی و حتی روی زمینی این گروهکها میگذرد، تعدادی از آنها از بین رفتند و تعدادی قدرت روزهای اولشان را از دست دادهاند، اما شماری از این گروهها هنوز در هر فرصتی، با حمایتهایی که از خارج از کشور نصیبشان میشود، اعلام حضور میکنند و فعالیتهای پنهان خود را آشکار میسازند.
این مقدمه بسیار مهم گفته شد تا به مسأله مهمتری ،توجه گردد.افکار و افرادی که ملهم از خاستگاه مکاتب غربی و حمایت سازمان های اطلاعاتی،امنیتی (جاسوسی) دنیا به دنبال «پروژه تجزیه،درگیری،ایجاد تنش در ایران اسلامی هستند.»
که در این مبحث به معرفی یکی از این افراد پرداخته می شود.
(برندا شیفر) :افسر امنیتی موساد:
شاید نام «برندا شیفر» تا کنون به گوش شما نخورده باشد، اما مطمئناً اخبار اتفاقاتی را شنیدهاید که وی مستقیماً در شکلگیری آنها نقش داشته است: «از تنشهای قومیتی در ایران گرفته تا شعرخوانی جنجالی رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه، در شهر باکو، پایتخت کشور آذربایجان»
شیفر سال ۱۹۸۶ مدرک کارشناسی خود را در رشته علوم سیاسی و روابط بینالملل از «دانشگاه عبری اورشلیم»، سال ۱۹۸۹ کارشناسی ارشدش را در رشته علوم سیاست، شاخهی مطالعات روسیه، از همان دانشگاه، و سال ۱۹۹۹ مدرک دکترای خود را در رشته تاریخ از دانشگاه تلآویو در فلسطین اشغالی دریافت کرد و عنوان رساله دکتریاش «شکلگیری هویت جمعی آذربایجان با توجه به انقلاب اسلامی در ایران و فروپاشی شوروی» بود. وی و بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴ عضو برنامههای روابط بینالملل و مطالعات خاورمیانه دانشگاه عبری اورشلیم و بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ عضو برنامه امنیت بینالملل مدرسه حکومتداری جان اف. کندی در دانشگاه هاروارد آمریکا و همچنین مدیر تحقیقات «برنامه مطالعات خزر» در این دانشگاه بود. برنامهای که سال ۱۹۹۹ با بودجه یک میلیون دلاری از سوی «اتاق بازرگانی آمریکا-آذربایجان» و جمعی از غولهای نفتوگاز، از جمله «اکسان» و «موبیل» (دو کمپانیای که اکنون به هم ملحق شده و کمپانی اکسانموبیل را تشکیل دادهاند)، و «شِورون»، تشکیل شد که همگی منافع هنگفتی در منطقه دارند.
وی که سالها، در دانشگاه حیفا در فلسطین اشغالی تدریس کرده ، در حال حاضر از این دانشگاه «مرخصی با حقوق» گرفته و به عضویت اندیشکده فوقالعاده تأثیرگذار شورای آتلانتیک در آمریکا درآمده است. شیفر همزمان محقق و استاد پروازی مرکز مطالعات اوراسیا، روسیه و اروپای شرقی در دانشگاه جورجتاون آمریکا
نیز هست. وی عضو فعلی یا سابق برخی دیگر از دانشگاهها و اندیشکدههای آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز هست؛ از جمله اندیشکدههای فوقالعاده ضدایرانیای مانند «بنیاد دفاع از دموکراسیها. با این حال، فعالیتهای شیفر به حوزه تحقیق و تدریس خلاصه نمیشود.
ایران یکی از موضوعات مورد علاقه شیفر است، تا جایی که بسیاری از فعالیتهای او مستقیماً به ایران برمیگردد؛ و بهخصوص تلاش برای ایجاد تنشهای قومیتی در ایران. چنانکه گفته شد، موضوعات ایران و آذربایجان برای اولین بار در رساله دکتری شیفر علناً به هم گره خوردند. با این حال، شیفر بعدها هم این دو موضوع را بارها به هم گره زد. یکی از مهمترین کتابهایی که شیفر تا کنون نوشته کتاب «مرزها و برادران: ایران و چالش هویت آذربایجانی» در سال ۲۰۰۲ است؛ کتابی که شش سال بعد ترجمههای آن به ترکی (در استانبول ترکیه) و فارسی (در تهران، پایتخت ایران) نیز منتشر شد؛ در حالی که گزارشها حاکی از آن است که روابط نویسنده با رژیم صهیونیستی از سوی مترجم و ناشر افشا نشده است.
بنظر نگارنده متن ،به وضوح میتوان ، عنوان «کارگزاران تغییر» را که دکتر سعدالله زارعی برای طیفی تکنوکرات خواستار استحاله فرهنگی و فکری در ایران و جهان اسلام ،مطرح کرده است ،در خصوص فردی مثل این افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بکار برد.
نکته قابل تامل در خصوص برندا شیفر ،اینکه
اگرچه در بیوگرافیهای شیفر اشارهای به محل تولد یا ملیت او نشده، اما برخی او را آمریکایی، برخی آلمانی و عدهای دیگر او را آمریکایی-اسرائیلی توصیف کردهاند. آنچه مسلم است اینکه شیفر مستقیماً مأمور رژیم صهیونیستی بوده و مدتی (که البته در بیوگرافیها زمان آن بیان نشده) به عنوان محقق و تحلیلگر سیاسی برای «دولت اسرائیل» و همچنین سازمان ضداطلاعات ارتش این رژیم موسوم به «آمان» کار کرده است.