با سلام جناب حاج آقا قاسمی من از زمانی که آقای پزشکیان با خبرنگاران جلسه مطبوعاتی داشت واز این جوابهای عامیانه وسرسری نمیشه گفت به نفع دشمن چه خارجی و چه داخلی و مکرر دست زدن حضار حسابی اعصابم خراب شد . چرا مهم ترین فرد بعد از رهبر نتواند در حد یک سخنران عادی جواب سئوالات را بدهد تا امروز هیچ یک از روسای جمهور اینچنین در مصاحبه ها جواب نابجا و غیر مرتبط با موضوع نداده اند . این دست زدن های پی درپی برای این بود که حافظه به فنا رفته ایشان خودش را باز یابد. تو فکرم چند روز دیگه ایشان میخواهد برود سازمان ملل وبرای روسای جمهور دنیا سخنرانی کند . خدا بخیر بگذراند.
کارگر بازنشسته کرمانشاهی.
🔹
سلام استاد شب بخیر
حتما شما هم متوجه شدید
کلید واژه جدید در بیانات مختلف از
رئیس جمهور تا وزا و برخی معاونان
اظهار می شود و آن
[ ناترازی در بخش های مختلف از انرژی تا تقاضا و عرضه تا امکانات موجود و خدمات درخواستی مردم]
واقعا این مدل که در لسان مدیران سطح عالی یک بار با هم کلمه و واژه ای مکرر انتخاب میشه
به نظر از یک اتاق فکر تغذیه می کنند
به واژه ها دقت بفرمایید
وفاق
سیاست های کلی مقام معظم رهبری
دعوا نداریم
بررسی می کنیم
دنیا این گونه نیست
ناترازی
وزرای مربوطه
حالا داریم برنامه می نویسیم
همه کمک کنند
رسانه ها کمک کنند ...
مهمتر از نحوه حادثه، لزوم جابهجایی نیروها و مواضع است. باید توجه داشت که ممکن است عملیات فوق، تلهای برای یافتن مواضع مقاومت و آپدیت بانک اهداف رژیم است. قبلا گفته شده بود که بانک اهداف رژیم در عملیات اربعین ناکارآمدی خود را نشان داد. مقاومت البته در این زمینه استاد است.
مهمترین عصبانیت رژیم از حزب الله این بود که جبهه لبنان، نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر را آواره و زندگی در شمال را قفل کرده و پیامدهایش به کل اراضی اشغالی رسیده اما زندگی در جنوب لبنان و لبنان جریان دارد. عملیات دیروز، گامی در اجتماعی کردن جنگ در لبنان است.
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 دوزیستان حرفه ای را بیشتر بشناسید.
بارها گفتم غربگرایی نوعی مرض روحی روانی است. شما با دقت در رفتار و گفتار و عملکرد این خانم؛ بخوبی به وجود این بیماری پی می برید.
#دوستان_رابه_گروه_دعوت_کنید
#جامعه_نیازمند_آگاهیست.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
🌸 دو کلمه حرف حساب 🌸
سلام استاد شب بخیر حتما شما هم متوجه شدید کلید واژه جدید در بیانات مختلف از رئیس جمهور تا وزا و بر
سلام کاملا" درسته.
به نظر میرسه همان اتاق فکری که امثال دکتر ظریف در پشت صحنه دولت درست کرده اند. بیش از اینکه به فکر معیشت مردم باشند؛ دنبال مشغول کردن ذهن مردم برای توجیه عملکرد انتصابات خود هستند.
مدیر کانال
🌸 دو کلمه حرف حساب 🌸
با سلام جناب حاج آقا قاسمی من از زمانی که آقای پزشکیان با خبرنگاران جلسه مطبوعاتی داشت واز این جوابه
سلام.
یکی از مشکلاتی که ما در دولت چهاردهم خواهیم داشت عدم آشنایی جناب رئیس جمهور با حداقل ادبیات دیپلماسی جهانی است. هرچند طرفداران ایشان با نادیده گرفتن این حقیقت تلخ رفتارهای غلط سیاسی جناب پزشکیان را به حساب صداقت و سادگی او میگذارند ما صداقت و سادگی او را قبول ولی رفتارهای سیاسی او را موجب سرافکندگی برای کشور میدانیم. امروز حتی یک لحظه حرکت انگشت؛ باز بودن یک دکمه لباس؛ چروک لباس؛ تپق گفتاری؛ لبخند بیجا؛ اخم بیجا؛ شوخی بیجا؛ خندیدن با قهقهه و دهان باز؛ حتی نوع نگاه دولتمردان از طریق دهها دوربین رصد می شود و روی آنها تحلیل می شود.
امیدوارم بزودی جناب رئیس جمهور حداقل آداب معاشرت سیاسی را یاد بگیرند و هزینه ها و استرسها را کم کنند
مدیر کانال
🌸 دو کلمه حرف حساب 🌸
🔴 سلام استاد وقت به خیر و خدا قوت برای فردی در جایگاه شما، زیبنده نیست که ارتباطات شما با مسئولان ن
سلام و ارادت.
شما لطف دارید. حقیر اولا" قابل نیستم ثانیا" یک فرد کاملا" عادی هستم و جایگاهی در نظام ندارم.
اینکه بخاطر فعالیتهای سیاسی و فرهنگی در سطح کشور با برخی مدیران و مسئولین آشنا هستم. دلیل نمی شود که آنها به حرف حقیر گوش کنند.
مطالبه گری را قبول دارم و باید این موضوع را بصورت جدی پیگیری کرد.
مدیر کانال