🔴🔴🔴
🔴 خبر فوری
🔷دور دوم انتخابات ریاستجمهوری ترکیه قطعی شد/ تمام آراء شمارش شدند
🔺رسانههای ترکیه اعلام کردند تمام آرای ریاستجمهوری شمارش شده و هیچ کدام از نامزدها نتوانستند بیش از نیمی از آراء را کسب کنند.
🔺نتیجه نهایی:
رجب طیب اردوغان: ۴۹.۳۵ درصد آراء
کمال قلیچدار اوغلو: ۴۵ درصد آراء
🔺دور دوم انتخابات ریاستجمهوری ترکیه دو هفته بعد یعنی ۲۸ می (۷ خرداد) برگزار خواهد شد.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
🌎🌎🌎
❎ آیا دو حزب دمکرات و جمهوری خواه
با هم فرق دارند؟
🚨خیلی مهم و بصیرتی.
🔰مطلبی از کتاب جنگ تمام عیار(بررسی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران) صفحه ۷۶ تا ۷۸
جمهوری خواه یا دموکرات؟ کدام یک برای ایران بهتر بوده است؟
《بحث درباره ی مناسبتر بودن حضور یک رئیس جمهور دموکرات یا یک رئیس جمهور جمهوری خواه در کاخ سفید برای منافع ملی ایران، قدمتی به درازای سالهای ابتدایی قرن بیستم دارد یعنی درست از همان زمانی که ایالات متحده آمریکا کم کم از پیگیری دکترین مونروئه یعنی انزواطلبی در منطقه ی آمریکای شمالی و جنوبی به منظور تقویت بنیان های اقتصادی و سیاسی دست برداشت و به سمت قدرت نمایی در سیاست بین الملل حرکت کرد.
از همان زمان میان سیاستمداران ایرانی بحث درباره ی تأثیر مثبت یا منفی حضور نمایندگان دو حزب اصلی در آمریکا بر سیاست خارجی این کشور نسبت به کشورمان، رونق فراوانی داشت تا جایی که محمدرضا پهلوی بارها در نقش یک لابی گر، اقدام به تأمین بخشی از هزینه های ستاد انتخاباتی برخی از نامزهای انتخاباتی آمریکا میکرد. در همین راستا تمایل و گرایش حکومت پهلوی به حزب جمهوری خواه سبب شد تا پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران برخی از سیاستمداران به این نتیجه برسند که حضور رؤسای جمهور دموکرات در کاخ سفید میتواند به راهبردهای غیر خصمانه تری از سوی واشنگتن علیه ایران منجر شود. اگر چه بررسی اقدامات طیف های مختلف سیاسی در آمریکا در قبال ایران در یکصد سال اخیر، پژوهشگران را به این نتیجه رسانده که راهبردهای سیاست خارجی ایالات متحده عموماً با رفت و آمد رؤسای جمهوری دموکرات و جمهوری خواه تغییری نمیکند و اتفاقاً دموکراتها معمولاً به دلیل استفاده از ادبیات نرم و رویکرد جدی در حوزه ی عملیات روانی، رویکرد مخرب تری در این حوزه دارند اما همچنان اسطوره ی «دموکرات خوب، جمهوری خواه بد» در میان اهالی سیاست در ایران معتبر است اما حوادث تاریخی مشخص میکند که چنین تحلیلی تا چه اندازه خطرناک و آسیب زننده به منافع ملی کشور است.
در واقع اختلافی که میان این دو حزب در میان ایرانیان مشهور است مربوط به بنیاد و اصالت نگاه سران این دو حزب در موضوعات مختلف در حوزه ی داخلی و خارجی نیست بلکه صرفاً یک برداشت رسانه ای و اصطلاحاً ژورنالیستی از رویکردهای مختلف این احزاب در موضوعات گوناگون است. با گذری به تاریخ متوجه میشویم ریشه ی هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه از یک حزب واحد به نام «دموکرات ـ جمهوریخواه» است که در سالهای ابتدایی تأسیس کشور ایالات متحده آمریکا فعالیت میکرد.
این حزب توسط «توماس جفرسون» و «جیمز مدیسون» در سال 1791 میلادی تأسیس شد. این حزب مخالف حزب فدرالیست آمریکا بود و در طی دوران First party system، کنترل پست میانی را در مجلس و ریاست جمهوری آمریکا به دست گرفت این روند چند سال ادامه داشت تا اینکه پس از انتخابات ریاست جمهوری 1824، دو طیف از این حزب انشعاب کردند و با نابودی حزب فدرالیست، ساختار سیاسی آمریکا به دو حزب عمده ی دموکرات و جمهوری خواه تغییر یافت. با مرور این پیشینه حالا بهتر میتوان به تحلیل روندهایی که این دو حزب در عرصه های مختلف سیاسی طی میکنند پرداخت. در واقع هر دو حزب بزرگ آمریکا دارای یک راهبرد کلان در موضوعات مختلف هستند که صرفاً با تاکتیکهای متفاوت دنبال میشود نه اینکه تغییر در احزاب منجر به تغییر راهبرد در سیاست داخلی و خارجی آمریکا شود.
یک نمونه ی مناسب برای فهم بهتر این روند ماجرای ترور سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توسط دولت جمهورخواه ترامپ است؛ جایی که حتی برجستهترین دموکرات هم به همراهی راهبردی با دونالد ترامپ در زمینه ترور شهید سلیمانی پرداختند و آن را اقدامی درست نامیدند که صرفاً در زمانی نامناسب اتفاق افتاده است. در همین راستا بود که در جلسه ی سخنرانی سالانه ی رئیس جمهور در کنگره، با وجود تنشها و اختلافات بسیار زیاد میان «نانسی پلوسی» رئیس دموکرات مجلس نمایندگان و ترامپ جمهورخواه، زمانی که او روند ترور شهید سلیمانی را توضیح داد، پلوسی و همراهان دموکراتش به شدت ترامپ را تشویق کردند.
اما تفاوت رویکرد دموکراتها و جمهوری خواهان در زمینه ی مقابله با ایران چیست؟ بهترین مثال برای توضیح این مسأله اشاره به همان ماجرای معروف «پخت قورباغه» است؛ داستان علمی که بر طبق آن اگر یک قورباغه را درون آب جوش بیندازیم به سرعت واکنش نشان میدهد و از آب بیرون می جهد ولی اگر قورباغه را در آب خنک قرار دهیم و طی یک روند، آن را داغ کنیم متوجه نمیشود و به صورت زنده پخته میگردد.
تاریخ جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران نشان میدهد سیاست خارجی دموکراتها در قبال ایران خطرناکتر و مخربتر بوده است که علت این خطرناک بودن تشابه رویکرد آنها در این مسأله به سناریوی دوم قورباغه است یعنی برای هدف نهایی مشترک که نابودی ایران است قائل به روند طی کردن یک مسیر هستند.
و همین مسئله سبب میشود تا حسگر برخی سیاستمداران داخلی نیز متوجه داغ شدن آب (سیاست قورباغه پخته) نشود. به عنوان مثال مسیری که باراک اوباما رئیس جمهور اسبق این کشور علیه ایران در دستور کار داشت. ابتدا با اعمال سنگین ترین تحریمهای تاریخ بشریت بر تهران آغاز شد و سپس به مرحله ی تضعیف قدرت هسته ای ایران رسید.
طراحی اوباما مراحل دیگری را هم در این سناریو پیش بینی کرده بود که میتوانست به تضعیف ساختار دفاعی، کاهش قدرت شبکه سازی در منطقه و نابودی نظام بازدارندگی کشورمان برسد مراحلی که اهالی رسانه از آنها به عنوان برجامهای 2 و 3 نام میبردند.
این در حالی است که سیاست آب داغ «دونالد ترامپ» علیه ایران سبب شد تا حسگر غربگراترین سیاستمداران کشورمان هم متوجه وضعیت خطر شود و جهش هایی نظیر فروش بنزین به ونزوئلا و قراردادهای تجاری راهبردی دو طرفه میان تهران و برخی از کشورهای جهان اتفاق بیفتد تا جان اقتصاد ایران حفظ شود.
همانطور که در قسمت تاریخچه ی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران گذشت به این نکته ی مهم پی بردیم که در حوزه وضع تحریم، روسای جمهور دموکرات دست بالاتری از روسای جمهور جمهوری خواه داشتند و زیر ساختهای شدیدترین و ظالمانهترین تحریمها در دورانی طراحی و اجرا شد که دموکراتها بر نظام سیاسی آمریکا حاکم بودهاند. در واقع از ابتدای انقلاب تا کنون 39 قانون تحریمی و دستور اجرایی علیه ایران اجرا شده است که سهم دموکرات از این تعداد 23 و سهم جمهوری خواهان 16 قانون بوده است که این نشان میدهد بیشترین و شدیدترین تحریمها را روسای جمهور دموکرات بر علیه ایران وضع کرده و در این زمینه گوی سبقت را از جمهوری خواهان ربوده اند.
🔹پ.ن- با توجه به آنچه گفته شد این نتیجه حاصل میشود که هر دو حزب جمهوری خواه و دمکرات معتقد به برخورد و شدت عمل نسبت به جمهوری اسلامی هستند اما جمهوری خواهان از طریق یکجانبه گرایی و دموکراتها از طریق اجماع جهانی این کار را دنبال میکنند. بنابراین تفاوت بین آنها صرفاً تفاوت در روش مواجهه با ایران است و نه تفاوت در راهبرد و هدف گذاری. براین اساس برخلاف تصوری که در داخل کشور شکل گرفته که با پیروزی جو بایدن دموکرات درانتخاب ریاست جمهوری 2020 آمریکا، فضای خصومت با ایران کم شده و تحریمها لغو خواهد شد، باید گفت که جو بایدن تفاوتی با سایر حاکمان کاخ سفید ندارد و او نیز روند فشار حداکثری با هدف نابودی ایران را دنبال میکند اما با روشهای نرم تر و تاکتیکهای جدیدتر؛ شاهد این امر این که بایدن با ارسال پیامی به اجلاس آیپک بیان داشته که «آمریکا و اسرائیل شریک هم هستند و من همیشه در کنار اسرائیل خواهم بود و فعلاً تا تغییر رفتار ایران در منطقه قصدی برای بازگشت به برجام ندارم و ما نیاز به یک توافق جدید با ایران داریم.» در واقع بایدن یادآوری میکند که با وجود همه ی تفاوتهای روشی و تکنیکی، اما در بسیاری از عقاید همچنان در برخورد با ایران مثل ترامپ فکر میکند که در رأس آن ضدیت تمام قد با جمهوری اسلامی ایران است.
با مرور تاریخ وعبرت گرفتن از آن نباید دچار خطای محاسباتی شویم و فرقی بین دموکراتها و جمهوری خواهان آمریکا قائل شویم زیرا تمام آنها درسیاستشان علیه ایران سروته یه کرباسند!!!》
🔹🔹🔹
🔴 یکی از اشتباهات بزرگ اصلاح طلبان و اعتدال گرایان طی سالهای اخیر این بوده ساده لوحانه بر این باورند که دمکراتها و جمهوری خواهان باهم متفاوتند و حال انکه مستندات نشان میدهد اینطور نیست و این دو حزب ۲۵۰ سال است هم مردم امریکا و هم جهان را سر کار گذاشته اند و قدرت را بین خودشان دست بدست میکنند.
آنها هوشمندانه نماد آبی و قرمز را در دنیا مقابل هم قرار داده اند. که حتی در بازی های فوتبال این نماد هست
ولی پشت پرده کاملا باهم هستند. و رئیس جمهوری که قواعد بازی را بهم بزند حذف میشود. مثل ابراهام لینکن
علی اصغر آخوندی.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
امام علی علیه السلام:
اهل دنیا چون کاروانی باشندکه هنوز بارانداز نکرده،
کاروانسالارشان بانگ برمی دارد که بار بندند و بروند
📖قسمتی از حکمت 415 نهج البلاغه
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عصبانیت شدید ربع پهلوی بابت انتخاب ایران به عنوان ریاست مجمع اجتماعی حقوق بشر سازمان ملل :)
❌️ فکر کن خودتو به آب و آتیش بزنی و نصف کره زمین رو متر کنی برای پیدا کردن متحد برای براندازی جمهوری اسلامی ولی آخرش تو مهمترین سازمان دنیا دشمنت بشه رئیس ! تو باشی قاطی نمیکنی ؟😂
🔹چاهزاده در مورد سوختنت بهت حق میدیم. غربگراها شریک غمت هستن.😁😁😁
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
♦️منبع بنرهای جنجالی حجاب در نمایشگاه کتاب منتشر شد/ تولستوی واقعا از پوشیدگی گفته است!
🔹حسن وزیری طراح بنرهای حجابِ نمایشگاه کتاب در شبکه اجتماعی ویراستی منبع گفتههای تولستوی را بیان کرد و نوشت: برای آنانکه واقعا برایشان سوال شد و البته برای دوستان مان، منبع جمله منتشر شده در بنرهای حجاب نمایشگاه کتاب را می توانید مشاهده کنید.
🔹کتاب "محمد ص" ، جمع آوری و ترجمه برخی نوشتههای متفاوت تولستوی هست توسط یک نویسنده عرب، فلذا به زبان عربی است که نشر ثالث بخشی از آن را به فارسی ترجمه و در ۱۳۸۵ منتشر کرده.
🔹حال که منبع این جملات و واقعی بودنشان مشخص شده، مروجان بیحجابی که حتی حاضرند برای رسیدن به اهداف خود متوسل به دروغ شوند، چه پاسخی دارند؟
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: محسن برهانی باید به اشد مجازات برسد
حجت الاسلام خسروپناه گفت:
🔹باید محسن برهانی به اشد مجازات برسد تا کسی جرات نکند به مقدسات توهین کند. امروز باید این روحیه تکثیر شود، ما قائل به گفتگو هستیم، ولی توهین به شهیدغیرت آزادی بیان و گفتگو نیست. کسی که به شهید، نفله میگوید به غیرت و شرف یک ملت توهین کرده است و باید این فرد به اشدمجازات برسد تا کسی جرات نکند به مقدسات توهین کند.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اولین مقام رسمی ایرانی پس از توافق با عربستان به زیارت رسول الله (ص) مشرف شد
🔹وزیر امور اقتصادی و دارایی که به عنوان نخستین مقام رسمی دولتی پس از توافق اخیر ایران و عربستان به این کشور سفر کرده، در حاشیه اجلاس سالانه بانک توسعه اسلامی از شهر مدینه و جوار مرقد مطهر رسول اکرم (ص) پیام ویدئویی منتشر کرد.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
https://eitaa.com/harffe_hesab
لینک حرف حساب را بدوستانتان هدیه کنید. امروز روشنگری و آگاه کردن مردم برای انتخاب مسیر درست زندگی یک وظیفه است.🦋🦋🦋
3.76M
چگونه همه مردم را فریب میدهند.
ما در تور جنگ شناختی افتاده ایم.
🔹🔹🔹
محمود قاسمی.
کارشناس سیاسی.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
🔴۴ کتابی که دیروز رهبر معظم انقلاب از نشر معارف خریداری کردند
♦️کتابهای:
«قاره سبز» نوشتهٔ مریم نقاشان،
«ستارهها چیدنی نیستند»
که برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی است به قلم محمدعلی حبیباللهیان،
«سواد مطالبه» نوشتهٔ محسن مهدیان
و «داعشیهای کراواتی» نوشتهٔ سیدهاشم میرلوحی.
کتابهایی بودند که رهبر معظم انقلاب صبح دیروز خریداری کردند.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
🌎🌎🌎
❎ چند خبر نسبتا" مهم
🔴 تمدن یا توحش؟
در فرانسه نمایشگاه نقاشی برگزار شده است که تصاویرش مربوط به رابطه جنسی با کودکان یا پدوفیل است. گروهی از مردم به اعتراض روی نقاشیها رنگ پاشیدند. اما در موضعی عجیب مکرون رئیس جمهور فرانسه گفته حمله به آثار هنری! حمله به ارزشهای ماست!!
🔹پ.ن- اینم از مهد دمکراسی.
اینم از اندازه درک و شعور رئیس جمهورش.😁😁😁
🔴 مالیاتی که گرفته نشد
مدیرکل دفتر امور مالیاتی تهران گفت «در سال ۱۴۰۰ فقط از ۱۳۷ خانه خالی مالیات گرفته شده است!»
🔴 آبکش یا گنبد آهنین؟
هزینه ساخت هر یک از موشکهای رهگیر تامیر حدوداً ۵۰ هزار دلار است. در حالی که هزینه یک راکت قسام حدود ۸۰۰ دلار است. درصد موفقیت گنبد آهنین حدود 5 درصد است و این عدد با تبلیغ ارتش اسرائیل فاصله زیادی دارد.
🔴 اروپا به دنبال بازگشت به مذاکره
رسانه آمریکایی والاستریتژورنال مدعی شده کشورهای اروپایی با توجه به پیشرفتهای برنامه هستهای ایران کاخ سفید را برای احیای دیپلماسی با ایران تحت فشار گذاشته است. این روزنامه نوشت کشورهای اروپایی که از پیشرفتهای ایران در زمینه غنیسازی اورانیوم نگران هستند دولت بایدن را برای احیای مسیر دیپلماسی با ایران با هدف جلوگیری از بحران هستهای احتمالی تحت فشار قرار دادهاند.
🔴 صهیونیستها به دنبال ترور مجاهد فلسطینی
ایتای بلومنتال کارشناس مسایل نظامی رژیم صهیونیستی با انتشار عکس زیاد النخاله گفت «این زیاد النخاله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین است که به جنبش جهاد اسلامی فشار میآورد تا حملات راکتی خود از غزه ادامه دهند. زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی باید ترور شود. جهاد اسلامی موفق به شلیک ۱۲۰۰ راکت و فراری دادن دو میلیون اسرائیلی به پناهگاه شد.»
🔴 تابستان نیامده مصرف نجومی شد
آبفای تهران اعلام کرد که میزان مصرف لحظهای آب در تهران دیروز با بیش از ۵۲ هزار لیتر در ثانیه به میزان مصرف آب در نقطه اوج مصرف نزدیک شد. رکوردشکنی مصرف بهاره آب تهران که برابر با مصرف یکروز تابستانه است، نگرانیهایی را برای افزایش مصرف آب در پایتخت در روزهای گرمپیشرو به همراه داشته است.
🔴 پاسخ سر صندوق
دیروز روز رایگیری در انتخابات ترکیه بود. اردوغان رئیسجمهور ترکیه خطاب به آمریکاییها گفت «بایدن جایی گفته است باید اردوغان را سرنگون کرد و من از این موضوع خبر دارم، همه مردم هم این را میدانند اما روز یکشنبه در پای صندوقهای رای پاسخ مناسبی به آنها خواهند داد.» مردم ترکیه دیروز در انتخاباتی که از ساعت ۸ صبح آغاز شد برای انتخاب رئیس جمهور آینده این کشور به پای صندوقهای رای رفتند.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏