.
♻️ اگر به جای سفیر ایران در ایتالیا بودم...
🔰 یکی از خبرهای هفته گذشته، نمایش فیلم موهن، ضد ایرانی، ضداخلاقی و ضدخانواده #برادران_لیلا در داخل سفارت ایتالیا بود. اقدامی که حتما باید با واکنش وزارت خارجه پاسخ داده شود.
اما اگر من جای سفیر ایران در ایتالیا بودم، فیلم #عمر_مختار را در سفارت ایران در رم به نمایش در میآوردم.
عمر مختار معلم قرآن و فرمانده مقاومت مردم لیبی در برابر تجاوز رژیم ایتالیا بود که سالها با استعمار ایتالیا جنگید. یک بخش معنادار این فیلم را ببینید.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
14.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا ما دلمان روشن است
به اشک شوقِ بعد از اندوه ها ...🩵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بیش از چهل سال از این تصویر برداری میگذرد. تصاویری دیده نشده و جالب از آخرین لحظات آزادسازی خرمشهر.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
سلام دوستان خوبم.
صبح آدینه شما به خیر و شادی.
امیدوارم در کنار خانواده
همواره شاد و تندرست باشید.
🌸🌸🌸
https://eitaa.com/harffe_hesab
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرعت اصابت به هدف ۸ برابر، کاهش سطح مقطع راداری و رادار گریزی؛ خرمشهر ۴ را به یک موشک راهبردی و بسیار نگران کننده برای اسرائیل تبدیل کرده است.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
🍎🍎🍎
❎ یاد یاران سفر کرده.
🔴سئوال اعتقادی👇
برای اموات و درگذشتگان چه کارهایی مفید است؟
خیرات خوراکیها مفیدتر است یا نماز و دعا؟
آیا حضور بر سر قبر اموات مفید است؟
📌پاسخ پرسش👇
💠 بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔶️ سلام علیکم
🔷️ خیرات برای اموات میتواند هر چیزی باشد که دارای ثواب است. بنابراین لازم نیست حتما غذا بدهیم بلکه خواندن قرآن، دعا، نماز، صلوات و استغفار برای آنان مفید است.
✅ البته بهترین کار این است که از طرف اموات اگر قرضی یا دِینی برگردنشان بوده ادا کنیم، یا رد مظالم بدهیم؛ اگر خمس و زکات بدهکار بودهاند پرداخت کنیم؛ اگر به کسی ظلمی کردهاند برای آنان حلالیت بگیریم؛ اگر نماز و روزهی قضا داشتهاند از طرف آنان انجام دهیم.
🔷️ گر چه همین که به یاد اموات باشیم و اعمال صالحی از طرف ایشان انجام دهیم مؤثر و مفید است؛ اما بهتر است بر سر مزار آنان حاضر شویم؛ چرا که زیارت اهل قبور ثواب خاصی دارد؛ برای خود ما نیز آثار و برکاتی دارد؛ مثلاً ما را یاد مرگ و قیامت میاندازد و مانع قساوت قلب انسان میشود.
🔷️ اموات با محل دفن خود و حتی گاهی با جسم خود انس و الفتی دارند لذا از اینکه بر سر قبرشان حاضر شویم بسیار خوشحال میشوند.
✳️ اسحاق بن عمار می گوید از امام کاظم (علیه السلام) سوال کردم: آیا مومن آگاه است از کسى که قبر او را زیارت می کند؟ آن حضرت فرمودد: بلى، پیوسته تا مادامى که زائر بر سر قبرش هست با او مانوس می باشد و وقتى زائر بلند شده تا از سر قبر او برگردد از برگشتن وى وحشتى در مومن مرده پیدا میشود.
📚کافی، جلد 3، ص۲۲۸
✳️ امام علی (علیه السلام): مردگانتان را زیارت نمائید، پس همانا ایشان به دیدار شما خوشحال شوند و هرگاه شخصی از شما درخواستی دارد، پس نزد قبر پدر و مادر رود و برای آنان دعا کند و حاجت خود را از خدا بخواهد.
📚کافی، جلد 3، ص۲۳۰
✳️ از امام صادق (علیه السلام) سوال شد: زمانی که شخص بر قبر پدرش و قبر افراد دیگر اعم از اینکه نزدیک قبر پدرش باشند یا قبوری که دورتر هستند، حضور پیدا کند، آیا نفعی برای اهل قبور دارد؟ امام فرمودند: بله، حضور برای اهل قبور نفع دارد. همان طوری که برای شما هدیه ای آورند، شاد و خوشحال می شوید، آنها هم از حضور شما خوشحال می شوند.
📚میزان الحکمه، ج2، ص 1200
--------------------------
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
🔴 چرا اندونزی مهم است؟
🔹رئیسجمهور ایران بعد از 17 سال به اندونزی سفر کرد. اندونزی بزرگترین کشور مسلمان با جمعیتی بالغ بر 277 میلیون نفر یکی از اقتصادهای نوظهور جهان است.
🔹این کشور در حال حاضر رشد اقتصادی متوسط 4.9% (از سال 2000 به بعد) دارد و پیشبینی میشود تا سال 2045 به چهارمین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل شود.
🔹اندونزی به عنوان پانزدهمین مصرفکننده انرژی جهان، تنها تولیدکننده هواپیما در جنوب شرق آسیا و قرارگیری تنگه مالاکا در کنار آن، ظرفیت بسیار فراوانی برای توسعه اقتصادی ایران به همراه دارد.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
#عکس_نوشت | سفر به مروارید استوا
سفر رئیس جمهور به اندونزی فرصتها فروانی را پیش روی ایران باز خواهد نمود.
نیاز اندونزی به واردات انرژی به عنوان یکی از مصرفکنندگان بزرگ انرژی جهان، ایجاد زمینه برای فعالیت تجار ایرانی در «آ سه آن» به واسطهای اندونزی، نیاز این کشور به دارو و تجهیزات پزشکی، امکان انتقال فناوری روز دنیا توسط اندونزی به کشور در حوزههای مختلف مانند صنعت هواپیماسازی، صادرات خدمات فنی و مهندسی بهویژه در حوزه ساخت نیروگاه در اندونزی در کنار بازاری با جمعیت 277 میلیونی از جمله فرصتها این سفر است.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 تست خودروی برقی ساخته شده توسط شرکت ایرانی مپنا
🔸 ۳۰۰ کیلومتر رانندگی با هر بار شارژ شدن
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
امیرعبداللهیان: ارتقاء روابط ایران و اندونزی سرشار از منافع برای دو ملت است
🔹وزیر امور خارجه همزمان با سفر آیتالله رییسی به اندونزی در توئیتی نوشت:
🔹اندونزی علاوه بر جایگاه مهمی که درجهان اسلام دارد، بازیگری فعال در سازمان آسهآن است.
🔹همکاری با سازمانهای منطقهای در چارچوب دیپلماسی چندجانبه دولت سیزدهم تعریف میشود.
🔹ارتقا روابط ایران و اندونزی سرشار از منافع برای دو ملت است.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران میتواند هواپیمایی در کلاس ایرباس بسازد
رئیس سازمان هواپیمایی کشور:
🔹با دانش و زیرساختی که در کشور وجود دارد حتما میتوانیم هواپیمایی در کلاس ایرباس و بویینگ بسازیم.
🔹ده سال پیش کسی باور نمیکرد ایران جزو باشگاه فضایی باشد اما امروز این امر با ماهواره کاملا بومی محقق شده است.
🔹روسیه ۹۰۰ ایرباس خرید ولی در اولین روز تحریم اجازه پرواز نگرفت و جمهوری اسلامی ایران به روسیه کمک کرد.
🔹با افتخار میگوییم که هواپیماهای روسیه امروز در ایران تعمیر میشود.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
🌎🌎🌎
❎ تحلیل روز
🔷 نوکران کدخدا دوباره به خط شدند.
رقص بانیان آشوب در بزم سعید حجاریان
♦️علی ربیعی، فعال چپ و از مقامات دولت روحانی طی یادداشتی پیرامون بازخوانی انتخابات دوم خرداد ۷۶، بر ضرورت بازخوانی علل رأی مردم در آن انتخابات و فهم آنچه همواره در لایههای پایین اجتماعی میگذرد، تأکید کرده است.
🔸او سپس مینویسد: پس از گذشت دو سال از انتخابات دوم خرداد هیچ کس نخواست از «علل موجده» واقعه سراغی بگیرد و از این مهمتر، رفتار غیر قابل قبول پیشبینی بیست میلیون از مردم که میتوانند نماینده قریب به هشتاد درصد از جمعیت باشند به بوته فراموشی سپرده شد. به راستی علل موجده در لایههای زیرین و ناپیدای جامعه امروز در کدام «علل جدید» تنیدهاند؟ و سمت و سوی آتی آن کجاست؟ آنچه مسلم است رفتار مردم در دوم خرداد بر سبیل حدس و گمانهزنیهای روز نبود این رفتار در ورای انگارههای این جناح و آن جناح، حرفها، علتها و حکایتها در دل خود داشت. حکایتی که همچنان بدون روایتگری بی غرض در سکوت و ناآشکاری مانده است و عللی که همچنان مستور ماندهاند. یک جامعه زنده و یک نظام هوشیار بر این رخداد و از این واقعه به سادگی نباید بگذرد و چه تلخ که این چنین نیست و تلختر اینکه، با تحلیلهایی جناحی و برخاسته از انگاشتههای غیرعلمی، عمدتا در شناخت علتها راه به بیراهه رفته است.
🔸قسمت آخر نوشته ربیعی اما نشان میدهد که تمام این جملات مقدمه بوده است.
🔸به گزارش ایلنا، او در بخش پایانی یادداشت خود اینگونه نتیجهگیری میکند:
"نسیان ذاتی انسان است. گاه نعمت است و گاه نقمت. روبهروی مجلس شورای اسلامی و نهاد ریاست جمهوری به سمت محل کار حرکت میکردم، بیاختیار به یاد سوم خرداد ماه سال ۱۳۷۶، افتادم بهت و حیرت عمومی و قیافههای بسیاری را به یاد آوردم. به یاد آوردم که چگونه بعضیها نمی توانستند «اتفاق» را باور کنند و با آن (تلخ) برخورد میکردند و روایت برادری پاسدار و محافظ را به یاد آوردم که در روز سوم خرداد در منزل آقای... وزیر سابق یک وزارتخانه مهم چگونه در درآغوش فـلان نماینده مجلس (زار زار) میگریستند بی اختیار آقای... رئیس سازمان... به یاد آوردم که چگونه تکیده و ناباورانه تلخندی به لب داشت. امروز با خود فکر میکردم «بهتها» را نباید فراموش کرد. فراموشی بهتهای کوچک میتوانند زمینهساز بهتی بزرگ باشد. بهتی که اگر دربگیرد دیگر جایی برای تحلیلهای این و آن جناح باقی نخواهد گذاشت."
🔺با خوانش دقیق یادداشت ربیعی آشکار میشود که منظور او این است که یک رخداد دهشتناک و بنیادبرافکن در پیش است که از آنجا که بهت این و آن جناح را در پی خواهد داشت و جایی هم برای تحلیل این و آن باقی نمیگذارد پس چیزی نزدیک به مفهوم "براندازی" است.
🔺در این باره لازم به اشاره است که آقای ربیعی و دوستانش سالهاست که در اشاره به این رخداد دائما "آدرس خیابان" را به مردم دادهاند!
🔺جالب است که مردم بدانند ربیعی حتی در مقطعی که سخنگوی دولت روحانی هم بود؛ پس از اغتشاشات آبان ۹۸ در یک یادداشت نوشت: "حکایت همچنان باقیست..."
🔺در این باب بیان ۲ نکته ضروریست:
۱_ رخداد مورد اشاره ربیعی همان "فتنه اقتصادی" است که اصلاحطلبان ستادی قصد دارند به بهانه مشکلات اقتصادی؛ دست به ایجاد آن بزنند.
مشرق تاکنون نزدیک به یک هزار گزارش و مطلب درباره محتوای این فتنه، علل و عوامل آن و ایضا راههای پیشگیری از آن منتشر کرده است که جویندگان حقیقت میتوانند از آنها استفاده کنند.
۲_ باید دانست که هیچ امر سیاسی در خلأ رخ نمیدهد. و از آنجا که فتنه اقتصادی هم طبعا در خلأ رخ نخواهد داد پس باید دانست که این فتنه بزرگ احتمالی، فرماندهانی دارد که مدتهاست مشغول طرحریزی برای آن هستند.
ظلم است اگر به مردم نگوییم این فرماندهان و این "بانیان آشوب" همانها هستند که در سال ۸۸ نیز آدرس خیابان را به مردم دادند و پس از آن نیز در قبال هر مشکلی؛ دائما انگشت اشاره خود را به سمت خیابان دراز میکنند!
جالب است بدانید که سعید حجاریان چند سال قبل در اشاره به تجمعات پیرامون درگذشت یک خواننده جوان صراحتا گفت که "همین مردم برای پاشایی به خیابان آمدند و حمایت کردند. باید برای دیگر خواستهها هم فشار اجتماعی وارد کنند!"
🔺و پس از او نیز شاهد بودیم که برخی چپهای ستادی همواره و تا امروز که صراحتا به رخدادی بهتآور و بنیادبرافکن در آینده اشاره میکنند؛ همواره از "آدرس خیابان" حرف زدهاند!
🔺در این زمینه اگر پای جهاد تبیین، برخورد امنیتی معقول، برخورد اطلاعاتی با ناکارآمدی و تنویر ذهن جامعه نسبت به ناامنی در کار نباشد؛ آن رخداد بهتآوری که ربیعی گفته رخ خواهد داد...
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏